Programma gemist?

Een tragikomische uit film over uit de ambities en op tv frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert op tv is de ambitieuze uit directeur op tv van een autobedrijf uit in Vianen die ver op naar zijn troepen met vooruit loopt. Met tomeloze op tv energie spoort de hij op zijn werknemers aan de allerbeste te op tv zijn. in Geen afdeling wordt gespaard op om naar 'het nieuwe werken' door tal van een in trainingen en eindeloze naar vergaderingen onder de knie te op tv krijgen. Maar lukt het naar Gert uiteindelijk van van de de werknemer 1.0 een werknemer 2.0 door op tv te maken? Hoe de ondergaat het personeel die toenemende druk? het Hoe overleeft uit een familiebedrijf op in crisistijd? met Op de achtergrond spelen het ook de bijzondere familieverhoudingen binnen op het een bedrijf een rol. Senior, de op oprichter, doet op tv nog dagelijks zijn van ronde door de de zaak. Ton, Gerts in oudere broer, met is mede-eigenaar en op tv opereert meer vanuit in de oorspronkelijke, lossere naar en familiaire sfeer van op het van bedrijf.Minder

januari 2021
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!