Programma gemist?

Een tragikomische film in over de door ambities en frustraties bij op op tv een autobedrijf.Meer Gert een is de ambitieuze directeur uit van een autobedrijf in Vianen de die ver op met op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze het energie de spoort hij zijn werknemers aan naar de in allerbeste te zijn. de Geen afdeling wordt op tv gespaard om 'het nieuwe in werken' door tal van een trainingen en door eindeloze vergaderingen uit onder de knie te uit krijgen. Maar lukt het het een Gert uiteindelijk van in de werknemer 1.0 door een werknemer 2.0 te in maken? Hoe ondergaat het het personeel die van toenemende druk? Hoe overleeft uit een familiebedrijf in crisistijd? een Op de met achtergrond spelen ook de de bijzondere familieverhoudingen uit binnen het op bedrijf een rol. met Senior, de oprichter, tijdens doet nog dagelijks op tv zijn ronde door de de zaak. Ton, tijdens Gerts oudere broer, van is mede-eigenaar en uit opereert meer vanuit van de oorspronkelijke, lossere door en familiaire sfeer van de het naar bedrijf.Minder

september 2021
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!