Programma gemist?

Een in tragikomische film over de ambities op en frustraties op tv bij een autobedrijf.Meer Gert naar tijdens is de ambitieuze directeur van op tv een autobedrijf in op Vianen die op ver op met zijn troepen vooruit loopt. met Met tomeloze op energie spoort hij zijn werknemers op aan de allerbeste te op tv door zijn. Geen afdeling wordt gespaard uit om 'het nieuwe door werken' door tal tijdens van trainingen op en eindeloze de vergaderingen onder de knie te krijgen. op Maar lukt door het van Gert uiteindelijk van de tijdens werknemer 1.0 een werknemer de 2.0 te op maken? Hoe ondergaat het personeel het naar die toenemende druk? Hoe op tv overleeft een familiebedrijf in van crisistijd? Op een de achtergrond spelen ook met de naar bijzondere familieverhoudingen binnen in het bedrijf een rol. Senior, de het oprichter, op tv doet nog door dagelijks zijn ronde een door de zaak. van Ton, Gerts oudere broer, uit is mede-eigenaar en opereert door meer vanuit de de oorspronkelijke, lossere en op familiaire sfeer van het het de bedrijf.Minder

september 2020
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!