Programma gemist?

Een tragikomische film het over de ambities door en frustraties bij door tijdens een autobedrijf.Meer Gert is de op ambitieuze directeur van uit een autobedrijf een in Vianen van die ver op zijn troepen met vooruit loopt. op Met tomeloze energie spoort hij de zijn op werknemers aan met de allerbeste te tijdens zijn. Geen afdeling wordt gespaard om in uit 'het nieuwe werken' door tal van in trainingen en eindeloze een vergaderingen onder de op tv knie te krijgen. op Maar lukt het de Gert uiteindelijk in van de tijdens werknemer 1.0 een werknemer 2.0 op tv te op maken? Hoe ondergaat uit het personeel op tv die toenemende druk? Hoe overleeft een een familiebedrijf naar in crisistijd? Op de achtergrond het spelen ook uit de bijzondere een familieverhoudingen binnen het bedrijf tijdens een rol. Senior, de op naar oprichter, doet nog door dagelijks zijn ronde met door de zaak. Ton, tijdens Gerts oudere broer, tijdens is mede-eigenaar naar en opereert meer vanuit de van oorspronkelijke, lossere uit en familiaire sfeer van het het op bedrijf.Minder

mei 2021
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!