Programma gemist?

Een tragikomische film op over de ambities naar uit en frustraties bij een autobedrijf.Meer op tv Gert is de ambitieuze een de directeur van een autobedrijf in Vianen het naar die ver op zijn op tv troepen vooruit loopt. met Met tomeloze tijdens energie spoort hij zijn een werknemers aan de allerbeste te in zijn. Geen naar afdeling wordt gespaard tijdens om 'het een nieuwe werken' door tal van van trainingen en eindeloze met met vergaderingen onder de knie te de krijgen. Maar tijdens lukt het Gert uiteindelijk op van de werknemer in 1.0 het een werknemer 2.0 te maken? het Hoe ondergaat het de personeel die uit toenemende druk? Hoe overleeft een het familiebedrijf in crisistijd? op Op de achtergrond tijdens spelen door ook de bijzondere familieverhoudingen op binnen een het bedrijf een rol. Senior, het de oprichter, doet nog door dagelijks tijdens zijn ronde tijdens door de zaak. Ton, Gerts in oudere broer, de is mede-eigenaar en opereert op tv meer een vanuit de oorspronkelijke, in lossere en familiaire sfeer van het van op tv bedrijf.Minder

november 2019
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!