Programma gemist?

Een tragikomische in film van over de ambities en frustraties bij op een autobedrijf.Meer met Gert is de ambitieuze naar in directeur van een uit autobedrijf in Vianen op tv die ver op op tv zijn troepen vooruit loopt. met Met tomeloze energie spoort hij de zijn werknemers in aan de allerbeste te op tv de zijn. Geen afdeling wordt uit gespaard om 'het nieuwe uit werken' door met tal van trainingen tijdens en eindeloze vergaderingen van onder de knie te tijdens krijgen. Maar lukt het de Gert uiteindelijk een van de werknemer uit 1.0 een werknemer uit 2.0 te uit maken? Hoe ondergaat het personeel in die door toenemende druk? Hoe overleeft een op familiebedrijf in in crisistijd? Op de achtergrond van spelen ook op tv de bijzondere familieverhoudingen binnen in het bedrijf een op tv rol. Senior, de van oprichter, een doet nog dagelijks zijn door ronde door de tijdens zaak. Ton, het Gerts oudere broer, is op mede-eigenaar en opereert meer met vanuit tijdens de oorspronkelijke, in lossere en familiaire in sfeer van het op bedrijf.Minder

juni 2020
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!