Programma gemist?

Een met tragikomische film over de naar ambities en de frustraties bij een autobedrijf.Meer tijdens Gert is de in ambitieuze directeur van met een met autobedrijf in Vianen die de ver op van zijn troepen vooruit van loopt. Met tomeloze uit energie spoort hij zijn werknemers aan uit in de allerbeste te naar zijn. Geen afdeling wordt gespaard om door 'het van nieuwe werken' door tal van in naar trainingen en eindeloze vergaderingen onder tijdens de knie uit te krijgen. op Maar lukt het Gert uiteindelijk van naar de op werknemer 1.0 een werknemer 2.0 door uit te maken? Hoe ondergaat het het personeel in die toenemende druk? met Hoe overleeft een familiebedrijf in in crisistijd? Op de het achtergrond spelen ook het de bijzondere naar familieverhoudingen binnen het bedrijf het een uit rol. Senior, de oprichter, doet nog op tv dagelijks op zijn ronde door de op zaak. Ton, met Gerts oudere een broer, is mede-eigenaar en opereert een meer vanuit de op oorspronkelijke, lossere op tv en familiaire sfeer van het een in bedrijf.Minder

oktober 2020
25-01-2016 20:26

2Doc: Garage 2.0

2Doc: Garage 2.0 - 2Doc: Garage 2.0

Een tragikomische film over de ambities en frustraties bij een autobedrijf.Meer Gert is de ambitieuze directeur van een autobedrijf in Vianen die ver op zijn troepen vooruit loopt. Met tomeloze energie spoort hij zijn werknemers aan de alle...

2Doc: Garage 2.0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Garage 2.0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Garage 2.0 bij 2Doc: Garage 2.0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Garage 2.0. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Garage 2.0 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Garage 2.0 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Garage 2.0? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Garage 2.0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!