Programma gemist?

Michelle met groeit op in Heemstede en uit kan de op scheiding naar van haar ouders de maar moeilijk een plekje geven. de Michelles moeder vertrekt, haar in broer Don met gaat het tijdens huis uit en Michelle blijft het alleen achter met naar op haar vader. Door haar intense verdriet van is naar de enorme koopdrift met begonnen. Don en van schoonzus Natascha maken zich door enorme zorgen en tijdens schakelen Angela en Bjarne door de in.

De met 22-jarige studente Esra groeit op naar in Almelo. naar Volgens haar een zus heeft ze meer dan het 20.000 euro op tv schuld. Toen haar naar ouders tijdens zijn gescheiden, is ze samen met de haar met broertje bij haar moeder gaan van tijdens wonen. Met haar vader heeft ze door geen contact van meer en haar zus tijdens is op tv een paar de jaar geleden het huis uit gegaan. een Door alle onrust in is Esra grenzeloos van aan een het shoppen geslagen. Haar door moeder revalideert van een een beroerte. Ze met leeft van een van uitkering en op kan de stress nauwelijks meer van aan. Angela in en Bjarne schieten met te naar hulp.

De uit 20-jarige kassière Yasmin jaagt op het koopjes de en schaft grote hoeveelheden uit sokken en schoonheidsproducten aan. op op Ze is koopziek de vanaf haar twaalfde, tijdens sinds de dood op tv van haar biologische een moeder. Haar erfenis heeft ze al een van bijna helemaal uitgegeven op aan nutteloze producten. Als Yasmin hiermee naar doorgaat wacht haar tijdens een uit financiële ramp en het kan ze met nooit op eigen uit benen staan. Haar naar pleegmoeder Bettina wil in daarom dat ze haar best de gaan doen om af op tv te kicken. de Kunnen Angela en een Bjarne haar hiermee in helpen?

De 28-jarige Monika een uit Roermond is van een van de de ruim op tv driehonderdduizend mensen in in Nederland die verslaafd het is aan shoppen. Ze het winkelt bijna 24 tijdens uur uit per dag online. Wekelijks worden er door naar tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor in honderden euro's de per maand, waardoor zelfstandig van wonen bijna het onmogelijk is. Volgens van haar zus de Karina heeft in Monika veel moeite om met de dood van haar met moeder tijdens te verwerken. Angela en Bjarne doen een naar hun uiterste best om het Monika van haar in verslaving af te met helpen.

De met kooplust van de tijdens 33-jarige Jessica is onverzadigbaar in en daardoor heeft ze van zich een financieel zwaar in tijdens de nesten gewerkt. in Inmiddels is Jessica een een alleenstaande moeder van zoontje door Jayden een en wordt op tv ze bijna haar huis tijdens uitgezet omdat door ze de huur op tv niet meer kan betalen. tijdens De koopverslaving met van Jessica gaat zo ver, de dat ze zelfs de de van namen van haar moeder, zus en tijdens zoontje gebruikt om op tv te een kunnen blijven kopen. Het wordt uit hoog een tijd dat het Jessica hulp krijgt van Angela op tv en tijdens Bjarne.

De 45-jarige naar cateringmedewerkster Misja wordt uit gevolgd. Door haar structurele tijdens in koopdrang gaat ruim 80% van naar haar van salaris meteen op tijdens aan het kopen van kleding uit en naar schoenen. Haar kledingkasten naar puilen uit, met als gevolg dat de in er voor de spullen de van haar man Robin en van uit hun zes kinderen geen ruimte door meer is. een Voor Robin is de maat het met vol en hij op stelt Misja een ultimatum: of de uit kleren en naar schoenen eruit, uit of hij op tv eruit. Zal het het Misja lukken om met door hulp van Angela en door Bjarne van haar verslaving onder controle te een krijgen?

februari 2020
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!