Programma gemist?

Michelle uit groeit op door in Heemstede en kan de scheiding tijdens uit van haar ouders maar op tv moeilijk een plekje geven. Michelles de een moeder vertrekt, haar broer Don op tv gaat het huis uit de en Michelle blijft de alleen achter met door een haar vader. Door haar intense verdriet uit is door de enorme koopdrift begonnen. Don door en schoonzus een Natascha maken zich enorme de zorgen en schakelen op Angela en op Bjarne uit in.

De door 22-jarige studente door Esra groeit op in Almelo. Volgens naar haar naar zus heeft ze van meer dan 20.000 euro het schuld. Toen door haar ouders zijn gescheiden, is het ze samen met door haar broertje bij uit tijdens haar moeder gaan wonen. van Met haar vader heeft ze het de geen contact meer en haar met zus is een met paar door jaar geleden het huis uit gegaan. in door Door alle onrust is in Esra grenzeloos aan het shoppen uit geslagen. in Haar moeder revalideert van een door beroerte. Ze een leeft van een van uitkering en een kan de stress nauwelijks meer naar aan. tijdens Angela en met Bjarne schieten te van hulp.

De 20-jarige naar kassière Yasmin een jaagt op koopjes en door schaft grote hoeveelheden een sokken en met schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek van naar vanaf haar twaalfde, sinds de dood de van naar haar biologische moeder. Haar met erfenis heeft de ze al bijna een helemaal uitgegeven uit aan nutteloze producten. op Als Yasmin hiermee naar doorgaat wacht haar door een financiële ramp uit en kan ze nooit op op eigen benen van staan. Haar pleegmoeder tijdens Bettina wil daarom dat ze op tv met haar best gaan doen om af de te kicken. een Kunnen op tv Angela en Bjarne haar hiermee een helpen?

De in 28-jarige Monika uit Roermond door is door een van de ruim driehonderdduizend op mensen uit in Nederland die met verslaafd is aan een shoppen. Ze winkelt bijna 24 met uur tijdens per dag online. Wekelijks worden de er tientallen pakketjes afgeleverd. het Monika in koopt voor een honderden euro's per een maand, waardoor zelfstandig wonen door bijna onmogelijk is. Volgens in haar zus Karina heeft het Monika veel moeite naar om de dood uit van haar in moeder te verwerken. in Angela naar en Bjarne doen door hun uiterste best om Monika in van haar een verslaving af het te helpen.

De kooplust van van de 33-jarige de Jessica is naar onverzadigbaar en naar daardoor heeft ze zich financieel zwaar door op in de nesten met gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande tijdens moeder van naar zoontje Jayden en wordt van op tv ze bijna haar tijdens huis uitgezet omdat ze op de huur niet meer uit kan betalen. De op koopverslaving van op Jessica gaat zo ver, dat naar ze naar zelfs de namen in van haar moeder, zus en in zoontje gebruikt een om te kunnen van blijven kopen. Het van wordt hoog tijd dat een Jessica hulp op krijgt een van Angela en met Bjarne.

De 45-jarige cateringmedewerkster op Misja wordt gevolgd. uit Door haar de structurele koopdrang gaat ruim met 80% van van haar in salaris meteen op aan het kopen de van kleding en in schoenen. Haar kledingkasten tijdens puilen uit, met door als gevolg dat de uit er voor de spullen van haar tijdens man Robin en naar hun zes kinderen een geen ruimte naar meer is. op tv Voor Robin is de van maat met vol en hij naar stelt Misja een ultimatum: in of de kleren en schoenen het eruit, of hij het eruit. naar Zal het Misja lukken om in met hulp op tv van Angela op en Bjarne haar verslaving met onder controle tijdens te krijgen?

juni 2021
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!