Programma gemist?

Michelle groeit het op in door Heemstede en kan de scheiding de het van haar ouders maar in moeilijk een plekje geven. Michelles in de moeder vertrekt, haar broer Don gaat naar het huis het uit het en Michelle blijft alleen een achter met haar door vader. Door haar intense verdriet naar is de naar enorme koopdrift op begonnen. Don en tijdens schoonzus Natascha uit maken zich enorme zorgen en het schakelen door Angela en Bjarne op in.

De 22-jarige studente in uit Esra groeit op in Almelo. op Volgens uit haar zus heeft ze in meer dan 20.000 euro op schuld. Toen op haar ouders zijn gescheiden, naar is ze samen met naar haar op tv broertje bij haar moeder gaan op tv wonen. Met haar door vader heeft uit ze geen contact uit meer uit en haar zus is in een paar met jaar geleden het op tv huis uit gegaan. Door alle op tv onrust is Esra op grenzeloos aan met het shoppen geslagen. Haar uit moeder revalideert van een in beroerte. Ze leeft de van een uit uitkering en kan van de stress nauwelijks meer van de aan. Angela en Bjarne schieten te door van hulp.

De 20-jarige op tv kassière Yasmin een jaagt op koopjes met en schaft grote hoeveelheden door sokken en op tv schoonheidsproducten aan. op tv Ze is koopziek een vanaf haar twaalfde, sinds de met dood van haar van biologische moeder. Haar erfenis naar heeft ze op al bijna op helemaal uitgegeven aan nutteloze op tv producten. Als Yasmin hiermee de doorgaat wacht op tv haar een in financiële ramp in en kan ze nooit op eigen met door benen staan. Haar pleegmoeder met Bettina wil daarom dat uit ze haar door best gaan een doen om af te kicken. Kunnen van Angela tijdens en Bjarne haar hiermee het helpen?

De 28-jarige in Monika het uit Roermond is een door van de een ruim driehonderdduizend mensen van in Nederland die verslaafd de is aan shoppen. Ze in winkelt bijna 24 de uur uit per dag online. op tv Wekelijks worden er tientallen uit pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor met de honderden euro's per maand, het waardoor zelfstandig wonen bijna onmogelijk een is. Volgens haar van zus de Karina heeft Monika veel moeite tijdens om op de dood van haar moeder met uit te verwerken. Angela en Bjarne doen het uit hun uiterste best om door Monika van haar naar verslaving af te met helpen.

De in kooplust van de 33-jarige in Jessica is onverzadigbaar de en daardoor heeft een ze op zich financieel zwaar in de het nesten gewerkt. Inmiddels is op Jessica een een alleenstaande moeder van van zoontje Jayden en wordt naar ze op bijna haar huis op tv uitgezet omdat ze de huur een niet meer uit kan op tv betalen. De koopverslaving van Jessica van gaat op tv zo ver, dat ze zelfs de met namen van tijdens haar moeder, zus van en zoontje gebruikt op tv om een te kunnen blijven kopen. Het op wordt hoog tijd met dat Jessica hulp door krijgt van van Angela en het Bjarne.

De 45-jarige op tv cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. op Door haar structurele op op koopdrang gaat ruim 80% van haar met salaris tijdens meteen op met aan het kopen een van kleding en schoenen. tijdens Haar kledingkasten puilen uit, tijdens met als gevolg naar dat de er voor de spullen van van haar man Robin en op tv hun naar zes kinderen geen ruimte meer door is. tijdens Voor Robin is de met maat vol en in hij stelt Misja een het tijdens ultimatum: of de kleren en op schoenen eruit, of het hij eruit. door Zal het Misja lukken om de met hulp van met Angela en door Bjarne haar naar verslaving onder controle te uit krijgen?

december 2021
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!