Programma gemist?

Michelle op tv groeit op in Heemstede een en kan de scheiding op van haar ouders uit maar moeilijk in een plekje met geven. Michelles moeder vertrekt, door haar broer Don met gaat het met huis uit en Michelle op tv blijft alleen achter naar met in haar vader. Door op haar intense verdriet is naar de enorme koopdrift begonnen. Don van en schoonzus Natascha een maken zich op enorme zorgen en tijdens schakelen in Angela en Bjarne op tv in.

De op 22-jarige studente de Esra groeit op met in Almelo. Volgens haar uit zus heeft ze op tv meer dan 20.000 euro de schuld. Toen uit haar ouders zijn op tv gescheiden, is ze op samen met haar van broertje bij in haar moeder gaan naar wonen. Met haar tijdens vader heeft ze geen contact meer het en haar zus het is in een paar jaar de geleden het huis uit gegaan. een het Door alle onrust door is Esra grenzeloos aan het op tv shoppen de geslagen. Haar moeder de revalideert van een uit beroerte. Ze leeft van een met uitkering en kan op tv de stress op nauwelijks meer aan. Angela uit en Bjarne schieten de te de hulp.

De een 20-jarige kassière Yasmin jaagt van op koopjes en in schaft grote hoeveelheden sokken het en schoonheidsproducten aan. de Ze is koopziek op tv vanaf haar een twaalfde, sinds uit de dood uit van haar biologische moeder. op Haar erfenis heeft ze de al op tv bijna helemaal uitgegeven aan een nutteloze producten. tijdens Als Yasmin hiermee doorgaat een wacht haar een financiële ramp op tv en kan van ze nooit op eigen het benen het staan. Haar met pleegmoeder Bettina wil daarom naar dat ze naar haar best gaan doen op om af te tijdens kicken. Kunnen Angela en met Bjarne door haar hiermee helpen?

De in 28-jarige Monika uit uit Roermond is op een van de ruim van driehonderdduizend mensen op in Nederland die verslaafd is de aan shoppen. Ze door winkelt bijna 24 uur op per dag online. een Wekelijks worden er van tientallen pakketjes van afgeleverd. Monika koopt voor de honderden door euro's per maand, een waardoor zelfstandig wonen een bijna onmogelijk in is. Volgens haar op zus Karina heeft Monika de veel moeite om de dood door van haar moeder op tv te verwerken. Angela tijdens tijdens en Bjarne doen hun uiterste best door om Monika op tv van haar met verslaving af in te helpen.

De een kooplust van de het 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en uit daardoor tijdens heeft ze zich financieel zwaar uit in de nesten op tv gewerkt. Inmiddels de is op tv Jessica een alleenstaande moeder van het zoontje Jayden en wordt een ze tijdens bijna haar op tv huis uitgezet omdat ze de in huur de niet meer kan de betalen. De koopverslaving van Jessica op gaat zo ver, dat uit ze naar zelfs de namen van haar tijdens in moeder, zus en zoontje de gebruikt om te de kunnen blijven een kopen. Het wordt naar hoog tijd dat met Jessica hulp krijgt het van Angela en tijdens Bjarne.

De van 45-jarige cateringmedewerkster Misja op tv wordt gevolgd. de Door haar structurele koopdrang gaat ruim met 80% van van haar salaris meteen op op tv aan het door kopen van naar kleding en schoenen. op Haar kledingkasten puilen op uit, met op als gevolg dat er naar voor de spullen van in haar man Robin en de hun naar zes kinderen geen het ruimte meer is. Voor Robin op tv is de maat op vol en naar hij stelt de Misja een ultimatum: of door de kleren en schoenen uit eruit, of tijdens hij naar eruit. Zal het Misja een lukken om met naar hulp van Angela en Bjarne de haar verslaving met onder controle te van krijgen?

juli 2020
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!