Programma gemist?

Michelle tijdens groeit op in de Heemstede en naar kan de scheiding naar van haar ouders op tv maar moeilijk een plekje geven. Michelles op tv moeder uit vertrekt, haar broer op tv Don gaat het huis een uit en Michelle blijft met alleen achter met met haar vader. Door naar haar intense door verdriet in is de enorme met koopdrift begonnen. Don en naar schoonzus Natascha maken zich enorme in zorgen de en schakelen Angela het en Bjarne met in.

De tijdens 22-jarige studente tijdens Esra groeit op in Almelo. Volgens het haar de zus heeft ze meer dan op tv naar 20.000 euro schuld. Toen haar tijdens ouders door zijn gescheiden, is op ze samen met haar broertje bij tijdens haar een moeder gaan wonen. Met het haar het vader heeft ze geen tijdens contact meer en op haar zus een is een paar jaar geleden uit het huis op tv uit gegaan. Door alle naar onrust is Esra grenzeloos een aan het shoppen met op tv geslagen. Haar moeder revalideert van het een beroerte. Ze leeft met van een uitkering met en naar kan de stress nauwelijks in meer aan. de Angela en Bjarne schieten te uit van hulp.

De de 20-jarige kassière Yasmin door jaagt op van koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken uit en schoonheidsproducten aan. met Ze in is koopziek naar vanaf haar twaalfde, de sinds de dood van door haar biologische moeder. van Haar erfenis heeft de ze al bijna helemaal op tv uitgegeven aan met nutteloze producten. Als Yasmin hiermee uit doorgaat de wacht haar een financiële het ramp en de kan ze nooit op eigen op tv benen door staan. Haar pleegmoeder Bettina wil in daarom dat uit ze haar door best gaan doen om op af te kicken. Kunnen van met Angela en Bjarne haar hiermee in helpen?

De 28-jarige in Monika uit Roermond is naar een van met de ruim door driehonderdduizend mensen in Nederland met die verslaafd is met aan shoppen. Ze winkelt de bijna op 24 uur naar per dag online. Wekelijks een worden er in tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor met honderden euro's naar per maand, waardoor uit zelfstandig wonen bijna onmogelijk naar het is. Volgens haar zus Karina op tv heeft naar Monika veel moeite om de het dood door van haar moeder te verwerken. Angela op tv en Bjarne doen naar naar hun uiterste best om het Monika van het haar verslaving af te een helpen.

De het kooplust van de op tv 33-jarige Jessica is onverzadigbaar uit en uit daardoor heeft ze zich financieel tijdens zwaar in de door nesten op tv gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande op het moeder van zoontje Jayden en wordt op ze in bijna haar het huis uitgezet omdat ze de huur in door niet meer kan betalen. De koopverslaving met het van Jessica gaat zo ver, door dat door ze zelfs de namen van haar naar de moeder, zus en zoontje naar gebruikt om te kunnen blijven naar kopen. Het wordt uit op hoog tijd dat Jessica hulp de krijgt van Angela door en door Bjarne.

De van 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. een Door haar uit structurele koopdrang het gaat ruim met 80% van haar een salaris meteen op aan het met kopen van kleding en een het schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met op tv als op gevolg dat er naar voor de spullen van haar uit man op tv Robin en hun zes kinderen door uit geen ruimte meer tijdens is. Voor Robin is de maat een door vol en hij stelt Misja een op ultimatum: of de door kleren en het schoenen eruit, of op hij eruit. met Zal het Misja met lukken om met hulp uit van Angela en uit Bjarne haar een verslaving onder controle uit te krijgen?

oktober 2020
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!