Programma gemist?

Michelle het groeit op in Heemstede op en kan de door scheiding van haar ouders van maar moeilijk een in plekje het geven. Michelles moeder vertrekt, haar een naar broer Don gaat tijdens het huis uit en uit Michelle blijft alleen achter op met haar vader. met Door in haar intense verdriet is naar de enorme koopdrift van begonnen. Don op en schoonzus Natascha maken zich in enorme zorgen en tijdens schakelen Angela en Bjarne tijdens naar in.

De de 22-jarige studente Esra groeit op op in Almelo. op tv Volgens haar de zus heeft ze met meer dan 20.000 euro naar schuld. een Toen haar ouders zijn op gescheiden, is ze samen met op haar in broertje bij haar naar moeder gaan wonen. met Met haar vader heeft ze een geen op contact meer en haar naar zus is een paar het jaar geleden het tijdens huis uit gegaan. tijdens tijdens Door alle onrust tijdens is Esra grenzeloos aan met het shoppen geslagen. Haar naar moeder met revalideert van een beroerte. Ze leeft met van van een uitkering en kan de de stress nauwelijks het meer aan. Angela en met tijdens Bjarne schieten te op hulp.

De van 20-jarige kassière Yasmin naar jaagt op koopjes en schaft naar grote het hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten uit aan. Ze is koopziek op tv vanaf in haar twaalfde, sinds door de dood de van haar biologische moeder. Haar erfenis de in heeft ze al bijna helemaal het uitgegeven in aan nutteloze producten. Als naar Yasmin hiermee de doorgaat wacht haar op tv een financiële ramp en kan tijdens ze uit nooit op eigen benen staan. op tv Haar pleegmoeder Bettina op tv wil op tv daarom dat ze haar op tv best gaan doen het om af te kicken. tijdens Kunnen Angela op en Bjarne haar een hiermee helpen?

De 28-jarige Monika op tv uit uit Roermond is een in van de ruim driehonderdduizend het mensen met in Nederland die verslaafd is op tv aan met shoppen. Ze winkelt bijna 24 op tv uur per dag op tv online. Wekelijks tijdens worden er uit tientallen pakketjes afgeleverd. het Monika koopt voor honderden euro's per op tv door maand, waardoor zelfstandig wonen een bijna onmogelijk is. Volgens de haar zus Karina heeft het Monika veel tijdens moeite van om de dood van haar moeder op te verwerken. Angela door en Bjarne een doen hun uiterste best met om Monika van een haar een verslaving af te een helpen.

De kooplust van uit de 33-jarige op tv Jessica is van onverzadigbaar en daardoor heeft ze uit zich financieel met zwaar in de nesten van gewerkt. uit Inmiddels is Jessica een de alleenstaande moeder van in zoontje Jayden de en wordt ze bijna haar het huis uitgezet naar omdat ze de de huur uit niet meer kan betalen. De koopverslaving de van Jessica in gaat zo met ver, dat ze zelfs de tijdens namen van de haar uit moeder, zus en naar zoontje gebruikt om te kunnen op blijven naar kopen. Het wordt hoog tijd dat op tv Jessica hulp krijgt in van Angela op tv en tijdens Bjarne.

De van 45-jarige cateringmedewerkster met Misja wordt gevolgd. Door uit haar structurele koopdrang gaat ruim met het 80% van haar het salaris meteen op uit aan het kopen op van kleding en tijdens schoenen. Haar kledingkasten puilen het uit, met als gevolg naar dat er voor de op tv spullen van haar een in man Robin en hun zes met kinderen geen ruimte meer met is. Voor Robin een is de het maat vol en hij met uit stelt Misja een ultimatum: of naar de kleren en in schoenen eruit, naar of hij op tv eruit. Zal het Misja op lukken om de met hulp van op tv Angela en Bjarne haar verslaving op onder van controle te krijgen?

maart 2021
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!