Programma gemist?

Michelle groeit op in in Heemstede en op tv kan de op scheiding van haar ouders van maar met moeilijk een uit plekje geven. Michelles op tv moeder vertrekt, haar broer Don op gaat het huis uit naar en Michelle blijft op alleen achter met met haar vader. Door naar haar van intense verdriet is op de enorme op koopdrift begonnen. Don en schoonzus uit Natascha op maken zich enorme zorgen door en schakelen Angela op tv en Bjarne de in.

De 22-jarige door studente Esra groeit op het in het Almelo. Volgens haar met zus heeft van ze meer dan 20.000 euro tijdens schuld. Toen tijdens haar ouders op zijn gescheiden, is ze samen de met haar broertje naar bij haar moeder de gaan wonen. Met haar met vader heeft ze op tv geen tijdens contact meer uit en haar zus naar is een paar met jaar geleden het huis uit gegaan. uit Door alle onrust door is op tv Esra grenzeloos aan het het shoppen geslagen. Haar moeder de revalideert door van een beroerte. Ze uit leeft van van een uitkering en kan de naar stress op tv nauwelijks meer aan. Angela en door Bjarne schieten van te uit hulp.

De 20-jarige het kassière naar Yasmin jaagt op koopjes op en schaft grote hoeveelheden op sokken en schoonheidsproducten een aan. Ze uit is koopziek vanaf naar haar twaalfde, van sinds de dood van haar biologische door moeder. met Haar erfenis heeft tijdens ze al op bijna helemaal uitgegeven aan de nutteloze producten. Als Yasmin in hiermee doorgaat wacht van haar een financiële ramp naar een en kan ze nooit op op eigen in benen staan. Haar pleegmoeder Bettina wil uit op daarom dat ze haar best gaan op tijdens doen om af te op kicken. Kunnen de Angela en Bjarne haar hiermee op helpen?

De in 28-jarige Monika uit een Roermond is een van van de ruim driehonderdduizend tijdens mensen in Nederland een die verslaafd is uit aan shoppen. naar Ze winkelt de bijna 24 uur per dag het online. Wekelijks worden door er tientallen pakketjes van afgeleverd. Monika koopt door voor door honderden euro's per maand, waardoor uit zelfstandig wonen een bijna onmogelijk is. Volgens op tv haar zus Karina door heeft Monika naar veel moeite om de dood naar van naar haar moeder te verwerken. het Angela uit en Bjarne doen hun uiterste best een om Monika het van haar uit verslaving af te op helpen.

De met kooplust van de op tv 33-jarige Jessica een is onverzadigbaar en daardoor heeft op tv ze zich financieel van zwaar een in de nesten gewerkt. naar Inmiddels is Jessica het een alleenstaande moeder van door zoontje tijdens Jayden en wordt met ze bijna haar huis uitgezet tijdens omdat ze de huur naar niet op meer kan betalen. het De koopverslaving van van Jessica gaat zo ver, dat op door ze zelfs de op tv namen van haar moeder, zus door en zoontje op tv gebruikt om te kunnen naar blijven kopen. Het met wordt hoog tijd uit dat Jessica hulp krijgt tijdens van Angela uit en tijdens Bjarne.

De uit 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt uit gevolgd. in Door haar structurele het koopdrang gaat ruim 80% van haar met salaris een meteen op aan door het kopen van kleding op en schoenen. naar Haar kledingkasten puilen uit, met naar als gevolg dat door op tv er voor de het spullen van haar man Robin en uit het hun zes kinderen geen ruimte een meer is. een Voor Robin is de maat op tv vol tijdens en hij stelt Misja een een van ultimatum: of de kleren en schoenen een de eruit, of hij eruit. Zal van het Misja uit lukken om met hulp van tijdens van Angela en Bjarne haar verslaving het onder controle te met krijgen?

oktober 2019
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!