Programma gemist?

Michelle de groeit op in uit Heemstede en kan de scheiding op tv naar van haar ouders met maar moeilijk een plekje geven. Michelles op moeder vertrekt, in haar broer Don met gaat het tijdens huis uit en Michelle blijft op tv in alleen achter met in haar vader. Door haar intense van verdriet is de enorme van koopdrift in begonnen. Don een en schoonzus Natascha maken tijdens zich enorme zorgen en het schakelen Angela en uit Bjarne uit in.

De uit 22-jarige studente Esra groeit op op tv in Almelo. Volgens de haar in zus heeft ze op meer dan 20.000 euro schuld. door Toen haar met ouders zijn gescheiden, uit is ze samen met op het haar broertje bij haar moeder in gaan wonen. Met haar naar vader heeft ze op geen contact het meer en door haar zus is een uit paar jaar geleden tijdens het huis uit gegaan. het Door alle onrust op tv is Esra door grenzeloos aan op tv het shoppen tijdens geslagen. Haar moeder revalideert met van een beroerte. Ze leeft met van een uitkering uit en het kan de stress nauwelijks meer met op tv aan. Angela en Bjarne schieten op tv te in hulp.

De van 20-jarige kassière Yasmin jaagt een op de koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken de en op tv schoonheidsproducten aan. Ze de is koopziek vanaf haar twaalfde, naar sinds de uit dood van haar biologische van uit moeder. Haar erfenis heeft een ze al bijna door helemaal uitgegeven aan nutteloze de producten. Als Yasmin hiermee tijdens doorgaat wacht naar haar een financiële het ramp de en kan ze nooit op tijdens eigen benen staan. Haar het pleegmoeder Bettina op tv wil daarom dat tijdens ze haar uit best gaan in doen om af te kicken. Kunnen in uit Angela en Bjarne haar van hiermee helpen?

De 28-jarige het Monika uit Roermond is van een van op de door ruim driehonderdduizend mensen in van Nederland die verslaafd met is aan shoppen. uit Ze winkelt bijna tijdens 24 uur per dag online. de Wekelijks tijdens worden er tientallen pakketjes op tv afgeleverd. Monika koopt voor naar honderden euro's per het maand, waardoor in zelfstandig wonen in bijna onmogelijk is. Volgens haar met zus Karina heeft een Monika veel tijdens moeite om de dood het van haar door moeder te in verwerken. Angela en van Bjarne doen hun uiterste best het om Monika naar van haar verslaving af een in te helpen.

De het kooplust van de 33-jarige op tv Jessica op tv is onverzadigbaar en daardoor heeft uit ze een zich financieel zwaar in de door nesten tijdens gewerkt. Inmiddels is Jessica op een alleenstaande moeder van met zoontje Jayden en in wordt met ze bijna haar door huis uitgezet omdat ze de een huur niet meer kan een betalen. een De koopverslaving van Jessica gaat in de zo ver, dat ze naar zelfs de de namen van haar moeder, zus en een zoontje uit gebruikt om te van kunnen blijven kopen. Het wordt tijdens hoog door tijd dat Jessica hulp door krijgt van van Angela en het Bjarne.

De het 45-jarige cateringmedewerkster een Misja wordt gevolgd. een Door haar structurele het koopdrang gaat ruim 80% van haar tijdens salaris meteen een op aan het een kopen van kleding het en schoenen. in Haar kledingkasten puilen uit, door met als het gevolg dat van er voor de spullen van van haar tijdens man Robin en hun zes van kinderen geen ruimte meer op tv naar is. Voor Robin is de maat met vol en hij naar tijdens stelt Misja een ultimatum: of de uit kleren en schoenen de eruit, door of hij eruit. Zal het een Misja naar lukken om met hulp op van Angela naar en Bjarne met haar verslaving onder controle te op tv krijgen?

november 2020
01-03-2016 21:31

Michelle

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Michelle

Michelle groeit op in Heemstede en kan de scheiding van haar ouders maar moeilijk een plekje geven. Michelles moeder vertrekt, haar broer Don gaat het huis uit en Michelle blijft alleen achter met haar vader. Door haar intense verdriet is d...

23-02-2016 21:33

Esra

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Esra

De 22-jarige studente Esra groeit op in Almelo. Volgens haar zus heeft ze meer dan 20.000 euro schuld. Toen haar ouders zijn gescheiden, is ze samen met haar broertje bij haar moeder gaan wonen. Met haar vader heeft ze geen contact meer en ...

16-02-2016 21:33

Yasmin

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Yasmin

De 20-jarige kassière Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven...

09-02-2016 21:33

Monika

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Monika

De 28-jarige Monika uit Roermond is een van de ruim driehonderdduizend mensen in Nederland die verslaafd is aan shoppen. Ze winkelt bijna 24 uur per dag online. Wekelijks worden er tientallen pakketjes afgeleverd. Monika koopt voor honderde...

02-02-2016 21:34

Jessica

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Jessica

De kooplust van de 33-jarige Jessica is onverzadigbaar en daardoor heeft ze zich financieel zwaar in de nesten gewerkt. Inmiddels is Jessica een alleenstaande moeder van zoontje Jayden en wordt ze bijna haar huis uitgezet omdat ze de huur n...

26-01-2016 21:32

Misja

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen - Misja

De 45-jarige cateringmedewerkster Misja wordt gevolgd. Door haar structurele koopdrang gaat ruim 80% van haar salaris meteen op aan het kopen van kleding en schoenen. Haar kledingkasten puilen uit, met als gevolg dat er voor de spullen van ...

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen bij Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen. Heb je een uitzending van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen gemist

Hulpprogramma waarin zes koopverslaafden worden begeleid in hun afkickproces. Deze dwangmatige kopers ervaren vaak psychische, financiële en maatschappelijke last als gevolg van hun verslaving. Angela Groothuizen en psycholoog Bjarne Timonen gaan op zoek naar zowel de oorzaak van de verslaving als naar een structurele oplossing. Het doel is om de deelnemers van hun verslaving af te helpen, zodat ze weer van meer kunnen genieten dan alleen dwangmatig kopen.

Uitzending gemist van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen? Hier kun je alle uitzendingen van Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen Met Shoppen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 01-03-2016 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!