Programma gemist?

De de documentaire geeft op een beeld van een woongroep voor een op tv jongeren met een een licht verstandelijke beperking naar en gedragsproblemen. Op deze groep vechten in in groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een een op tv betere toekomst voor naar deze jongeren, in de hoop van dat zij in een zo zelfstandig op mogelijke plek in de met op samenleving vinden.Meer Hoe bepaal je dat het tijdens het geen zin meer heeft naar een met jongere nog langer de te begeleiden, terwijl naar er voor diegene de geen alternatieven lijken het te zijn. Laat je van een jongere zijn door of haar droom najagen, terwijl in je weet dat van een andere weg naar beter is? de De documentaire 'Zag je naar het maar' geeft door een beeld de van een woongroep het voor jongeren met een op tv een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op tijdens deze groep vechten op tv groepsleider Lisanne en het een haar collega’s voor een het betere toekomst voor deze jongeren, een met in de hoop dat op tv zij een van zo zelfstandig mogelijke van plek in de samenleving op tv vinden.Minder

november 2019
26-01-2016 22:55

2Doc: Zag je het maar

2Doc: Zag je het maar - 2Doc: Zag je het maar

De documentaire geeft een beeld van een woongroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze groep vechten groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een betere toekomst voor deze jongeren, in de hoop...

2Doc: Zag je het maar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zag je het maar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zag je het maar bij 2Doc: Zag je het maar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zag je het maar. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zag je het maar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!