Programma gemist?

De documentaire geeft met met een beeld van op tv een woongroep voor jongeren met een de het licht verstandelijke beperking en een gedragsproblemen. Op het deze groep vechten groepsleider Lisanne het en haar collega’s voor met een de betere toekomst voor uit deze jongeren, in de hoop tijdens dat zij een op zo naar zelfstandig mogelijke plek van in de samenleving vinden.Meer Hoe uit bepaal de je dat tijdens het geen zin meer heeft naar een jongere de nog langer te begeleiden, terwijl door een er voor diegene geen alternatieven in lijken te zijn. op Laat je een jongere naar zijn of haar op droom najagen, het terwijl het je weet dat een andere weg het beter is? De met documentaire 'Zag je op tv uit het maar' geeft een tijdens beeld van een woongroep voor uit jongeren met een uit licht verstandelijke tijdens beperking en in gedragsproblemen. Op deze groep vechten met groepsleider Lisanne en uit haar met collega’s voor een betere toekomst op tv naar voor deze jongeren, in de hoop naar dat een zij een zo zelfstandig mogelijke met plek het in de op tv samenleving vinden.Minder

juni 2020
26-01-2016 22:55

2Doc: Zag je het maar

2Doc: Zag je het maar - 2Doc: Zag je het maar

De documentaire geeft een beeld van een woongroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze groep vechten groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een betere toekomst voor deze jongeren, in de hoop...

2Doc: Zag je het maar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zag je het maar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zag je het maar bij 2Doc: Zag je het maar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zag je het maar. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zag je het maar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!