Programma gemist?

De uit documentaire geeft een beeld van in een woongroep naar voor jongeren met het een licht verstandelijke op tv beperking en naar gedragsproblemen. Op deze groep vechten een groepsleider Lisanne de en met haar collega’s voor een betere toekomst in voor deze uit jongeren, naar in de hoop dat het zij een een zo zelfstandig mogelijke plek op in de samenleving vinden.Meer op tv Hoe bepaal je dat in het geen door zin een meer heeft een jongere uit nog langer te tijdens begeleiden, terwijl er het voor diegene geen alternatieven lijken op tv te zijn. door Laat je van een jongere zijn of haar tijdens droom najagen, met terwijl op tv je weet dat een andere weg op tv beter tijdens is? De documentaire 'Zag je tijdens het maar' geeft de een naar beeld van uit een woongroep voor jongeren met een een in licht verstandelijke beperking en het gedragsproblemen. Op deze groep een vechten een groepsleider Lisanne en haar tijdens collega’s voor naar een betere toekomst voor door deze jongeren, in met de hoop dat van zij een het zo zelfstandig mogelijke van plek in de uit samenleving vinden.Minder

mei 2021
26-01-2016 22:55

2Doc: Zag je het maar

2Doc: Zag je het maar - 2Doc: Zag je het maar

De documentaire geeft een beeld van een woongroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze groep vechten groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een betere toekomst voor deze jongeren, in de hoop...

2Doc: Zag je het maar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zag je het maar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zag je het maar bij 2Doc: Zag je het maar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zag je het maar. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zag je het maar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!