Programma gemist?

De het documentaire geeft een beeld op tv van met een woongroep voor jongeren een met een licht de verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op in deze groep vechten tijdens groepsleider Lisanne en van van haar collega’s voor een door betere toekomst voor deze jongeren, de in met de hoop dat tijdens zij een uit zo zelfstandig mogelijke plek uit in de samenleving vinden.Meer Hoe van bepaal de je dat het geen zin met meer heeft een op op jongere nog langer met te begeleiden, terwijl de er voor diegene geen alternatieven een lijken te zijn. Laat in tijdens je een jongere zijn of tijdens haar uit droom najagen, terwijl je tijdens weet dat een andere door weg beter is? met De tijdens documentaire 'Zag je het maar' geeft op in een beeld van een de woongroep voor jongeren naar met een het licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. met Op deze groep vechten tijdens groepsleider in Lisanne en haar collega’s door voor een betere toekomst door voor een deze jongeren, in in de hoop dat zij een tijdens zo zelfstandig mogelijke tijdens plek in de een samenleving naar vinden.Minder

januari 2021
26-01-2016 22:55

2Doc: Zag je het maar

2Doc: Zag je het maar - 2Doc: Zag je het maar

De documentaire geeft een beeld van een woongroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze groep vechten groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een betere toekomst voor deze jongeren, in de hoop...

2Doc: Zag je het maar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zag je het maar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zag je het maar bij 2Doc: Zag je het maar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zag je het maar. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zag je het maar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!