Programma gemist?

De van documentaire geeft een in beeld van een woongroep voor op tv jongeren met een uit licht naar verstandelijke beperking en gedragsproblemen. door Op deze met groep vechten groepsleider Lisanne en van met haar collega’s voor een betere van toekomst voor deze uit jongeren, het in de hoop dat het zij een zo zelfstandig naar mogelijke plek met in de uit samenleving vinden.Meer Hoe bepaal je dat in het geen door zin meer heeft van een jongere naar nog langer op tv te begeleiden, terwijl het er voor diegene geen alternatieven lijken in te tijdens zijn. Laat je in een jongere zijn of haar met droom najagen, terwijl van op je weet dat een andere weg tijdens beter door is? De documentaire 'Zag je het op het maar' geeft een beeld van door van een woongroep voor jongeren uit met een licht verstandelijke beperking uit van en gedragsproblemen. Op uit deze groep vechten groepsleider Lisanne van en haar van collega’s voor een betere toekomst de door voor deze jongeren, in de op hoop dat zij een een de zo zelfstandig mogelijke naar plek in de samenleving met vinden.Minder

september 2020
26-01-2016 22:55

2Doc: Zag je het maar

2Doc: Zag je het maar - 2Doc: Zag je het maar

De documentaire geeft een beeld van een woongroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze groep vechten groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een betere toekomst voor deze jongeren, in de hoop...

2Doc: Zag je het maar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zag je het maar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zag je het maar bij 2Doc: Zag je het maar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zag je het maar. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zag je het maar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!