Programma gemist?

De documentaire op geeft door een beeld van een naar woongroep voor jongeren tijdens met een licht op verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op het deze groep naar vechten uit groepsleider Lisanne en haar collega’s op voor een betere toekomst de voor naar deze jongeren, in de hoop door op tv dat zij een zo zelfstandig mogelijke op tv in plek in de samenleving vinden.Meer door Hoe tijdens bepaal je dat het van geen zin meer heeft tijdens een jongere nog het langer te begeleiden, terwijl een er tijdens voor diegene een geen alternatieven lijken te zijn. Laat met je een in jongere op tv zijn of haar droom najagen, tijdens terwijl je weet dat van het een andere weg beter is? op tv De tijdens documentaire 'Zag je het maar' geeft op een uit beeld van naar een woongroep voor jongeren een met een licht verstandelijke met beperking en gedragsproblemen. op Op deze uit groep vechten groepsleider Lisanne op en haar collega’s voor de een in betere toekomst een voor deze jongeren, in de hoop de dat zij een met zo zelfstandig de mogelijke de plek in de samenleving de vinden.Minder

september 2021
26-01-2016 22:55

2Doc: Zag je het maar

2Doc: Zag je het maar - 2Doc: Zag je het maar

De documentaire geeft een beeld van een woongroep voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Op deze groep vechten groepsleider Lisanne en haar collega’s voor een betere toekomst voor deze jongeren, in de hoop...

2Doc: Zag je het maar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Zag je het maar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Zag je het maar bij 2Doc: Zag je het maar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Zag je het maar. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Zag je het maar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Zag je het maar gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Zag je het maar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Zag je het maar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!