Programma gemist?

Vijf jaar door na op de Arabische Lente onderzoekt op tv journalist Sinan door Can hoe de revolutie van het hoop tot chaos en een strijd heeft geleid.Meer met De het zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet op een Arabische op tv revolutie in een gang. Als dictator Ben uit Ali in 2011 tijdens Tunesië ontvlucht, krijgt een in prille democratie de van tijdens kans. Maar voor de jongeren in van het arme tijdens zuiden van het tijdens land tijdens verandert er weinig. Ondanks hun een goede op opleidingen is er nauwelijks werk te uit vinden. Veel tijdens van een hen kiezen ervoor om weg te naar gaan en de een uitzichtloosheid achter zich op te laten. Ze van proberen een Europa te bereiken of ze naar raken in op tv de een greep van ronselaars. een Tunesië is de grootste buitenlandse leverancier op van tijdens strijders in Libië een en Syrië. In met het spoor naar van één van naar hen volgt Sinan door Can de Jihadroute een naar Libië, waar door de instroom op van uit strijders het conflict uit verder is van ontspoord.Minder

mei 2021
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!