Programma gemist?

Vijf jaar in na door de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan tijdens Can hoe op tv de revolutie van naar hoop van tot chaos en strijd uit heeft geleid.Meer De zelfontbranding van in Mohammed Bouazizi zet tijdens uit een Arabische revolutie van in gang. Als dictator Ben door Ali in 2011 van Tunesië met ontvlucht, krijgt een prille democratie de een op kans. Maar voor de jongeren in door het door arme zuiden van van het land verandert er van weinig. Ondanks hun van goede opleidingen het is er nauwelijks van werk te van vinden. Veel van hen kiezen uit ervoor tijdens om weg te gaan en de met uitzichtloosheid achter het zich te laten. de Ze proberen Europa te het met bereiken of ze raken in de uit door greep van ronselaars. Tunesië tijdens is de grootste het buitenlandse leverancier met van strijders in op tv Libië en Syrië. In tijdens het spoor van één van met van hen volgt Sinan Can het de Jihadroute naar Libië, waar tijdens door door de instroom van strijders het op tv conflict verder is van het ontspoord.Minder

januari 2021
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!