Programma gemist?

Vijf uit jaar na in de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan tijdens Can hoe door de op tv revolutie van hoop tot chaos en in met strijd heeft geleid.Meer De op zelfontbranding van een Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie de op in gang. Als dictator een Ben Ali met in 2011 Tunesië naar ontvlucht, krijgt een prille op tv democratie de naar kans. Maar voor de de jongeren in het arme een zuiden van het het land verandert de er weinig. Ondanks een hun goede opleidingen in is er nauwelijks in werk te vinden. Veel tijdens van hen kiezen ervoor door op tv om weg te uit gaan en de uitzichtloosheid met achter zich te laten. Ze een proberen Europa te de bereiken of in ze van raken in de greep het van ronselaars. Tunesië uit is de grootste door buitenlandse leverancier van strijders in op tv het Libië en Syrië. In op tv het spoor van één door van hen volgt Sinan op Can door de Jihadroute naar Libië, waar de door de instroom tijdens van strijders het naar conflict verder in is van ontspoord.Minder

september 2020
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!