Programma gemist?

Vijf op tv jaar na de tijdens Arabische Lente op tv onderzoekt journalist Sinan op tv Can hoe de door revolutie van hoop tot chaos met en op strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van de op tv Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie uit in gang. tijdens Als dictator op Ben Ali in 2011 de Tunesië ontvlucht, krijgt in een prille democratie de de kans. Maar voor in de jongeren in op het arme op zuiden van van het land verandert naar er weinig. Ondanks hun met goede uit opleidingen is er nauwelijks werk te met vinden. Veel van in hen kiezen de ervoor om weg te het gaan uit en de uit uitzichtloosheid achter zich te van laten. Ze proberen Europa te in bereiken of ze op tv raken de in de greep naar van ronselaars. Tunesië is een de grootste buitenlandse leverancier van van strijders in in van Libië en Syrië. In door het spoor van naar één van hen volgt Sinan met Can de Jihadroute met naar Libië, op tv waar door de instroom naar van door strijders het uit conflict verder is in ontspoord.Minder

mei 2020
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!