Programma gemist?

Vijf jaar na tijdens de naar Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan op tv Can door hoe de revolutie van het hoop het tot chaos en strijd met heeft geleid.Meer De zelfontbranding van uit naar Mohammed Bouazizi zet een Arabische op tv revolutie een in gang. Als dictator Ben van Ali in 2011 op Tunesië ontvlucht, krijgt een op prille democratie het de kans. een Maar voor de jongeren in de het arme zuiden het door van het land op tv verandert er weinig. Ondanks het hun goede de opleidingen is er nauwelijks werk te met met vinden. Veel van hen kiezen ervoor een om van weg te gaan en de naar een uitzichtloosheid achter zich te de laten. Ze proberen Europa in te bereiken of ze naar raken in de op tv greep tijdens van ronselaars. de Tunesië is de uit grootste buitenlandse leverancier van strijders in van Libië en tijdens Syrië. In het spoor op tv van de één van hen volgt Sinan naar Can met de Jihadroute op tv naar Libië, waar door de instroom de uit van strijders het conflict verder een is een ontspoord.Minder

september 2021
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!