Programma gemist?

Vijf in jaar na de Arabische tijdens Lente onderzoekt op tv journalist Sinan Can door hoe de revolutie van hoop naar tot op chaos en strijd heeft geleid.Meer naar De zelfontbranding van op tv Mohammed Bouazizi zet door een op Arabische revolutie in in gang. Als dictator Ben Ali met in de 2011 Tunesië ontvlucht, krijgt een uit van prille democratie de kans. door Maar voor de jongeren van in een het arme zuiden van een het land verandert er op weinig. de Ondanks hun goede in opleidingen is er tijdens nauwelijks werk te vinden. Veel van op tv hen in kiezen ervoor om uit weg te gaan en de de uitzichtloosheid met achter zich een te laten. Ze een proberen Europa te een bereiken of ze op raken in de het greep van ronselaars. uit Tunesië is de van grootste buitenlandse leverancier van strijders in in Libië en op tv Syrië. In met het spoor tijdens van één van hen volgt Sinan de door Can de Jihadroute naar tijdens Libië, waar uit door de instroom van strijders het met conflict verder in is uit ontspoord.Minder

januari 2020
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!