Programma gemist?

Vijf jaar na met het de Arabische Lente van onderzoekt journalist Sinan Can hoe in de revolutie van hoop op tv tot in chaos en strijd heeft geleid.Meer op De zelfontbranding van uit Mohammed Bouazizi uit zet een op Arabische revolutie in van gang. Als dictator met Ben Ali in 2011 door Tunesië ontvlucht, het krijgt een prille tijdens democratie de tijdens kans. Maar voor de jongeren tijdens in het de arme zuiden van de het land verandert er weinig. de Ondanks hun het goede het opleidingen is er nauwelijks werk in te vinden. naar Veel van hen kiezen de ervoor om weg te met gaan en in de uitzichtloosheid achter een zich te laten. Ze door proberen Europa te naar in bereiken of ze raken in de de uit greep van ronselaars. Tunesië is de door grootste buitenlandse leverancier van van strijders in naar Libië en op Syrië. In het spoor naar van één van op tv hen volgt de Sinan Can de Jihadroute op tv naar Libië, waar een door op tv de instroom van strijders het het conflict verder is met naar ontspoord.Minder

oktober 2021
08-08-2016 23:20

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

27-01-2016 20:25

De Arabische Storm

De Arabische Storm - De Arabische Storm

Vijf jaar na de Arabische Lente onderzoekt journalist Sinan Can hoe de revolutie van hoop tot chaos en strijd heeft geleid.Meer De zelfontbranding van Mohammed Bouazizi zet een Arabische revolutie in gang. Als dictator Ben Ali in 2011 Tunes...

De Arabische Storm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Arabische Storm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Arabische Storm bij De Arabische Storm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Arabische Storm. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Arabische Storm gemist

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Arabische Storm, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Arabische Storm gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Arabische Storm? Hier kun je alle uitzendingen van De Arabische Storm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 08-08-2016 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!