Programma gemist?

Sarah op tv Polley ontdekt dat de door waarheid minder tijdens absoluut is dan ze dacht. door Als ze op tv haar familie op interviewt over de familiegeschiedenis, merkt in ze dat ze een van verschillende antwoorden krijgt op dezelfde vragen.Meer met Sarah Polley ontdekt naar dat uit de waarheid naar minder absoluut is dan op ze dacht. Als ze op tv haar het familieleden interviewt over uit de familiegeschiedenis, merkt ze dat ze een verschillende op tv antwoorden krijgt op dezelfde op tv vragen. Elk het familielid heeft een eigen van versie tijdens van de familiegeschiedenis. De moeder van van Polley van vertrok en liet een de hoop vragen het onbeantwoord. Polley luistert naar de tijdens tegenstrijdige door antwoorden die mensen een geven en de stelt vast dat deze naar tegenstrijdigheden passen bij in haar gecompliceerde, het maar ook liefdevolle een familie.Minder

januari 2021
27-01-2016 22:55

2Doc: Stories we tell

2Doc: Stories we tell - 2Doc: Stories we tell

Sarah Polley ontdekt dat de waarheid minder absoluut is dan ze dacht. Als ze haar familie interviewt over de familiegeschiedenis, merkt ze dat ze verschillende antwoorden krijgt op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley ontdekt dat de waarheid m...

2Doc: Stories we tell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stories we tell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stories we tell bij 2Doc: Stories we tell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stories we tell. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stories we tell gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!