Programma gemist?

Sarah naar Polley ontdekt uit dat de waarheid minder tijdens absoluut is dan op tv ze dacht. naar Als ze haar naar familie interviewt over de familiegeschiedenis, merkt op de ze dat ze verschillende antwoorden krijgt naar op naar dezelfde vragen.Meer uit Sarah Polley ontdekt dat de het waarheid op minder absoluut is dan met ze dacht. Als ze haar de familieleden met interviewt over de familiegeschiedenis, merkt uit ze dat ze in verschillende antwoorden krijgt het uit op dezelfde vragen. Elk een familielid heeft een naar eigen versie van de met familiegeschiedenis. De moeder op van Polley vertrok en op liet een hoop het de vragen onbeantwoord. Polley luistert door naar de tegenstrijdige antwoorden uit die mensen door geven en stelt vast tijdens dat deze tegenstrijdigheden passen naar bij het haar gecompliceerde, met maar ook liefdevolle naar familie.Minder

september 2020
27-01-2016 22:55

2Doc: Stories we tell

2Doc: Stories we tell - 2Doc: Stories we tell

Sarah Polley ontdekt dat de waarheid minder absoluut is dan ze dacht. Als ze haar familie interviewt over de familiegeschiedenis, merkt ze dat ze verschillende antwoorden krijgt op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley ontdekt dat de waarheid m...

2Doc: Stories we tell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stories we tell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stories we tell bij 2Doc: Stories we tell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stories we tell. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stories we tell gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!