Programma gemist?

Sarah Polley op tv ontdekt dat de waarheid van minder een absoluut is dan in ze dacht. Als uit ze haar familie tijdens interviewt over in de familiegeschiedenis, merkt de ze dat ze van verschillende antwoorden krijgt naar op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley in ontdekt dat op tv de waarheid een minder absoluut is dan ze tijdens dacht. van Als ze haar familieleden interviewt over door uit de familiegeschiedenis, merkt ze dat uit ze verschillende antwoorden in krijgt naar op dezelfde vragen. Elk familielid van heeft een van eigen versie van de op tv familiegeschiedenis. een De moeder van Polley vertrok en op liet een door hoop vragen de onbeantwoord. Polley luistert naar van de het tegenstrijdige antwoorden die mensen geven en op stelt vast uit dat deze tegenstrijdigheden met passen tijdens bij haar gecompliceerde, maar ook op liefdevolle uit familie.Minder

september 2021
27-01-2016 22:55

2Doc: Stories we tell

2Doc: Stories we tell - 2Doc: Stories we tell

Sarah Polley ontdekt dat de waarheid minder absoluut is dan ze dacht. Als ze haar familie interviewt over de familiegeschiedenis, merkt ze dat ze verschillende antwoorden krijgt op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley ontdekt dat de waarheid m...

2Doc: Stories we tell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stories we tell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stories we tell bij 2Doc: Stories we tell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stories we tell. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stories we tell gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!