Programma gemist?

Sarah een Polley ontdekt uit dat de waarheid minder absoluut is op uit dan ze dacht. de Als ze haar familie het interviewt over de de familiegeschiedenis, merkt ze dat met ze verschillende antwoorden tijdens krijgt op het dezelfde vragen.Meer Sarah Polley door ontdekt dat van de waarheid minder tijdens absoluut is een dan ze dacht. Als ze van haar familieleden interviewt over op tv de familiegeschiedenis, merkt op tv ze dat ze het uit verschillende antwoorden krijgt een op dezelfde vragen. op tv Elk familielid heeft een eigen versie met van de een familiegeschiedenis. De op moeder van Polley vertrok in en liet een hoop door vragen de onbeantwoord. Polley luistert naar de het van tegenstrijdige antwoorden die mensen het geven en stelt naar vast dat deze tegenstrijdigheden de passen bij haar een gecompliceerde, maar ook liefdevolle de tijdens familie.Minder

mei 2021
27-01-2016 22:55

2Doc: Stories we tell

2Doc: Stories we tell - 2Doc: Stories we tell

Sarah Polley ontdekt dat de waarheid minder absoluut is dan ze dacht. Als ze haar familie interviewt over de familiegeschiedenis, merkt ze dat ze verschillende antwoorden krijgt op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley ontdekt dat de waarheid m...

2Doc: Stories we tell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stories we tell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stories we tell bij 2Doc: Stories we tell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stories we tell. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stories we tell gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!