Programma gemist?

Sarah Polley ontdekt op dat de waarheid uit minder de absoluut is dan uit ze dacht. door Als ze haar familie interviewt de over de familiegeschiedenis, tijdens merkt ze dat op ze verschillende antwoorden het krijgt van op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley op tv ontdekt dat de met waarheid minder absoluut door is dan ze in dacht. Als ze uit haar een familieleden interviewt over de familiegeschiedenis, merkt op ze dat ze tijdens verschillende uit antwoorden krijgt op dezelfde vragen. naar tijdens Elk familielid heeft een eigen versie van van de familiegeschiedenis. de De moeder van van op Polley vertrok en met liet een hoop vragen onbeantwoord. Polley het luistert naar op de tegenstrijdige door antwoorden die mensen geven en een stelt uit vast dat de deze tegenstrijdigheden passen bij naar haar gecompliceerde, maar ook door liefdevolle op familie.Minder

mei 2020
27-01-2016 22:55

2Doc: Stories we tell

2Doc: Stories we tell - 2Doc: Stories we tell

Sarah Polley ontdekt dat de waarheid minder absoluut is dan ze dacht. Als ze haar familie interviewt over de familiegeschiedenis, merkt ze dat ze verschillende antwoorden krijgt op dezelfde vragen.Meer Sarah Polley ontdekt dat de waarheid m...

2Doc: Stories we tell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stories we tell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stories we tell bij 2Doc: Stories we tell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stories we tell. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stories we tell gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Stories we tell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Stories we tell? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stories we tell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-01-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!