Programma gemist?

De met zevendelige documentaireserie volgt Jaap van een met Zweden een jaar lang op in zijn muzikale avontuur naar over de hele wereld.Meer door De zevendelige documentaireserie door volgt Jaap van de Zweden een tijdens jaar lang op op zijn van muzikale avontuur over de hele wereld. op Naar Dallas uit en Hongkong, waar door hij vaste betrekkingen heeft op als chef-dirigent, maar naar van ook tijdens gastoptredens met een gerenommeerde orkesten op tv over de hele wereld. De in Amsterdamse maestro met is zowel voor als achter met de schermen te het zien. Familieleden, het vrienden, musici naar en journalisten komen aan het de woord, het over zijn werk een en persoonlijkheid.Minder

oktober 2019
28-01-2016 21:15

Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro

Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro - Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro

De zevendelige documentaireserie volgt Jaap van Zweden een jaar lang op zijn muzikale avontuur over de hele wereld.Meer De zevendelige documentaireserie volgt Jaap van Zweden een jaar lang op zijn muzikale avontuur over de hele wereld. Naar...

Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro bij Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro. Heb je een uitzending van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro gemist

Uitzending gemist van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro? Hier kun je alle uitzendingen van Jaap van Zweden: Een Hollandse maestro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!