Programma gemist?

10 jaar later,Hoe op van is het de het jonge dansers vergaan na hun naar deelname aan de Avond van van tijdens de Jonge Danser in op 2005? Dirk uit Jan Roeleven in zocht de jonge dansers van toen de op.Meer In het 2005 zagen we in de De Avond van op tv de Jonge uit Danser op een emotionele uitzending met tieners vol van verwachtingen, dromen en in hoop. De onverwachte met winnares werd Milou door de Nuyens uit Den Haag. Daaropvolgend won een zij door de European een Young Dancers Award in Warschau. Inmiddels een is in ze moeder van een zoontje naar en op tijdens haar door weg terug naar op tv de top. Op een 28 januari 2016 opent ze tijdens de Galavoorstelling van het in tweejaarlijkse Holland Dance het Festival in uit Den Haag met uit haar winnende dans het van toen. een Ook de naar andere vijf dansers hebben, op tv zowel in de hun persoonlijke als professionele leven, met nadien veel meegemaakt. op Inge-Marije Lammertink uit Culemborg, de danseres met een uit zwaar tijdens gehandicapte zus, is na omzwervingen op door Europa uiteindelijk van neergestreken op in Tel het Aviv. Myrthe van Opstal een uit het Limburgse Velden danst door nu professioneel bij in het het Nederlands Danstheater in tijdens Den Haag. Ze is er uit niet alleen, door ook haar broer op tv en twee zusjes van zijn bij het naar NDT beland. op tv En Jamy tijdens Schinkelshoek, de jongste van toen, is naar zeer succesvol in op Arnhem in bij het gezelschap op tv Introdans. Bastiaan Stoop danst bij op door Het Nationaal Ballet, Merlijn in Verhorst is na een op tv onfortuinlijke val met met dansen gestopt en naar werkt op tv nu als beveiligingsbeambte in het uit Rijksmuseum. op Een voor een van zocht Roeleven de dansers op in tijdens hun huidige bestaan. in In de documentaire naar naar worden ze weer samengebracht, net als door een 10 jaar geleden. de Een warm weerzien een waarbij de zes tijdens hun persoonlijke levenservaringen op en hun carrière in de danswereld op bespreken. Het resultaat op is een in film die door ontroert en inzicht geeft in een het leven van door jonge mensen met op een het gezamenlijke passie. Het in gaat over met de danswereld, maar het gegeven het is natuurlijk de universeel. Over op dromen, werkelijkheid, hoop & verlangen naar van het opgroeiende jongeren.Minder

10 de jaar later,Hoe uit is het de jonge het dansers vergaan na hun deelname door aan de van Avond van de Jonge in Danser in 2005? een Dirk van Jan Roeleven zocht de jonge door dansers van toen tijdens op.Meer van Tien jaar geleden maakte in de kijker in een De Avond van de tijdens Jonge een Danser kennis tijdens met zes ambitieuze dansers tussen door de zestien en twintig uit jaar die streden een om met de titel Beste Jonge het Danser naar van Nederland. Hun de dromen, hun angsten, hun met vooroordelen; ze werden op duidelijk aan de de hand van de naar gefilmde portretten. Hoe is het tijdens de van jonge dansers vergaan na een hun de deelname aan de Avond van de door Jonge in Danser in 2005? Dirk door Jan een Roeleven zocht de jonge door dansers van toen op tv op om te een ontdekken wat het een danscarrière van tien jaar op tv met iemand doet. naar In 2005 zagen op tv we in door De Avond van de de Jonge Danser een uit emotionele uitzending van met tieners het vol verwachtingen, dromen en hoop. De het onverwachte winnares op tv werd met Milou Nuyens uit Den Haag. een Daaropvolgend won zij de uit European Young tijdens Dancers Award tijdens in Warschau. Inmiddels tijdens is ze moeder van van een zoontje en op van haar weg op terug naar van de top. Op het 28 januari 2016 opent ze de de galavoorstelling van op door het tweejaarlijkse Holland Dance van Festival in Den Haag met op tv haar winnende dans op van naar toen. Ook in de andere vijf dansers met hebben, zowel uit in hun persoonlijke als professionele naar leven, nadien veel door meegemaakt. naar Inge-Marije Lammertink uit Culemborg, danseres met tijdens een zwaar uit gehandicapte zus, is tijdens na omzwervingen het door Europa op tv uiteindelijk neergestreken in Tel van Aviv. Myrthe van Opstal uit op een het Limburgse Velden op tv danst nu professioneel bij naar het Nederlands de Danstheater in Den Haag. op tv Ze is op tv er niet alleen, ook haar broer een en twee zusjes de zijn bij het in NDT beland. En op met Jamy Schinkelshoek, de jongste van een toen, is de zeer succesvol in Arnhem bij het het gezelschap het Introdans. op tv Bastiaan Stoop danst bij met Het Nationaal Ballet, Merlijn door Verhorst is na een met onfortuinlijke val de met tijdens dansen gestopt en werkt nu met als beveiligingsbeambte uit in het Rijksmuseum. Een voor uit een een zocht Roeleven de op tv dansers op in hun de huidige bestaan. In de op tv documentaire worden een ze de weer samengebracht, net met als tien jaar geleden. Een warm uit weerzien waarbij de met met zes hun persoonlijke levenservaringen en hun door carrière het in de danswereld een bespreken. Het de resultaat is een film die ontroert naar en in inzicht geeft in het op tv leven van jonge mensen op tv met een gezamenlijke naar een passie. Het gaat een over de danswereld, maar het het gegeven is met natuurlijk universeel. Over dromen, werkelijkheid, met hoop en verlangen door van het opgroeiende jongeren.Minder

juni 2021
07-07-2016 23:40

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer In 2005 zagen we in De Avond van de Jonge Danser een emotionele uitzending...

28-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer Tien jaar geleden maakte de kijker in De Avond van de Jonge Danser kennis ...

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers bij Het Uur van de Wolf: Jonge dansers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist

10 jaar later,Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!