Programma gemist?

10 jaar met later,Hoe op is het de jonge dansers uit vergaan met na hun deelname aan de naar Avond van de Jonge op tv door Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven een zocht de met jonge dansers op van toen op.Meer van In 2005 zagen tijdens we in De Avond van op de op Jonge Danser een van emotionele uitzending met door tieners vol verwachtingen, dromen en een hoop. De tijdens onverwachte door winnares werd Milou Nuyens de uit Den Haag. Daaropvolgend de won zij een de European Young Dancers op tv Award in een Warschau. Inmiddels in is ze moeder van een zoontje het en het op haar weg in terug naar op de top. Op een 28 januari 2016 de opent ze de Galavoorstelling van het een tweejaarlijkse tijdens Holland Dance op Festival in Den Haag met in haar winnende dans tijdens van op toen. Ook de andere vijf dansers naar hebben, zowel door in hun persoonlijke het als professionele met leven, nadien veel meegemaakt. Inge-Marije van de Lammertink uit Culemborg, danseres met een een zwaar gehandicapte zus, tijdens is na in omzwervingen door de Europa uiteindelijk een neergestreken in Tel Aviv. Myrthe van een Opstal uit door het Limburgse Velden danst van nu professioneel bij op tv het Nederlands Danstheater de in Den door Haag. Ze van is er niet alleen, ook tijdens haar met broer en twee op zusjes zijn bij het NDT op beland. En Jamy uit Schinkelshoek, de jongste in door van toen, is in zeer succesvol in Arnhem bij met het gezelschap Introdans. Bastiaan naar Stoop op tv danst bij Het Nationaal Ballet, het de Merlijn Verhorst is een na een onfortuinlijke val met in dansen gestopt en werkt door nu als tijdens beveiligingsbeambte in het op Rijksmuseum. Een de voor een zocht op Roeleven de dansers op het in hun huidige bestaan. naar In de in documentaire worden het ze weer samengebracht, de net als 10 jaar geleden. de Een warm van weerzien op tv waarbij de zes hun persoonlijke levenservaringen op en hun carrière met in de de danswereld bespreken. Het het resultaat tijdens is een film het die ontroert en inzicht een geeft in het naar leven van naar jonge mensen met een van gezamenlijke passie. Het gaat over op de naar danswereld, maar het gegeven door is natuurlijk op tv universeel. Over dromen, werkelijkheid, in hoop tijdens & verlangen van opgroeiende in jongeren.Minder

10 op jaar later,Hoe is het de in jonge dansers vergaan op na op tv hun deelname in aan de Avond tijdens van de Jonge Danser op tv in 2005? Dirk op tv Jan Roeleven zocht de jonge van dansers van van toen op.Meer Tien jaar het geleden maakte de met kijker in naar De Avond van op de Jonge van Danser kennis met in zes ambitieuze dansers tussen door de op tv zestien en twintig jaar die met streden met om de titel Beste Jonge in Danser van Nederland. Hun op dromen, hun het angsten, hun vooroordelen; op ze werden in duidelijk aan de hand tijdens van uit de gefilmde portretten. op tv Hoe is het de jonge tijdens dansers vergaan van na hun deelname aan de op tv Avond uit van de Jonge Danser in naar 2005? Dirk Jan van Roeleven zocht het de jonge dansers van tijdens toen op om met te ontdekken wat op een door danscarrière van tien op jaar met iemand doet. in In 2005 zagen we van in De Avond tijdens van de een Jonge Danser de een emotionele tijdens uitzending met tieners vol een verwachtingen, dromen en in hoop. De onverwachte winnares tijdens werd Milou Nuyens tijdens uit Den Haag. Daaropvolgend van won zij de een een European Young Dancers een Award in Warschau. Inmiddels in is ze moeder van van een zoontje en op op tv haar met weg terug naar tijdens de top. met Op 28 januari 2016 opent ze uit de galavoorstelling het van het tweejaarlijkse op tv Holland Dance Festival op tv in Den Haag tijdens met haar winnende dans in de van toen. Ook de andere vijf een dansers hebben, zowel de in hun persoonlijke naar door als professionele leven, nadien veel meegemaakt. met Inge-Marije Lammertink uit een Culemborg, naar danseres met een zwaar door gehandicapte zus, is na op omzwervingen door in Europa uiteindelijk in neergestreken in Tel Aviv. van Myrthe met van Opstal uit het Limburgse op Velden danst nu professioneel op bij het van Nederlands Danstheater in de Den Haag. Ze is uit er uit niet alleen, ook haar broer een en twee met zusjes zijn tijdens bij het NDT op tv beland. En Jamy Schinkelshoek, op de jongste van toen, de een is zeer succesvol in Arnhem bij met in het gezelschap Introdans. op tv Bastiaan Stoop danst tijdens bij Het Nationaal Ballet, in Merlijn Verhorst is na een op tv onfortuinlijke het val met dansen gestopt uit en het werkt nu als beveiligingsbeambte met in het met Rijksmuseum. Een voor een zocht een Roeleven tijdens de dansers op door in hun huidige bestaan. In de uit documentaire worden ze op uit weer samengebracht, net tijdens als tien jaar geleden. Een op tv warm het weerzien waarbij de zes naar hun persoonlijke levenservaringen en hun tijdens carrière in tijdens de danswereld bespreken. Het de op tv resultaat is een een film die ontroert en inzicht geeft met in door het leven van jonge mensen op met een gezamenlijke op een passie. Het gaat over van de danswereld, maar uit het gegeven is natuurlijk universeel. een Over dromen, werkelijkheid, met op tv hoop en verlangen van opgroeiende met jongeren.Minder

oktober 2020
07-07-2016 23:40

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer In 2005 zagen we in De Avond van de Jonge Danser een emotionele uitzending...

28-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer Tien jaar geleden maakte de kijker in De Avond van de Jonge Danser kennis ...

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers bij Het Uur van de Wolf: Jonge dansers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist

10 jaar later,Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!