Programma gemist?

10 jaar later,Hoe het is met het de jonge op dansers vergaan na hun het deelname aan de de Avond met van de Jonge Danser in op 2005? Dirk met Jan Roeleven zocht tijdens de jonge dansers van toen op op.Meer In 2005 de zagen in we in De Avond de van de tijdens Jonge Danser een emotionele uitzending van met tieners vol door verwachtingen, dromen in en tijdens hoop. De onverwachte winnares werd Milou in Nuyens uit naar Den Haag. Daaropvolgend een won zij van de European tijdens Young Dancers Award in van Warschau. Inmiddels is ze moeder tijdens van een in zoontje en op haar op weg terug naar de de tijdens top. Op op tv 28 januari 2016 opent uit ze de Galavoorstelling van het door tweejaarlijkse op Holland Dance Festival in naar Den Haag van met haar winnende dans van van toen. Ook van de op tv andere vijf dansers hebben, de zowel in op tv hun persoonlijke als van professionele leven, nadien veel door meegemaakt. Inge-Marije uit Lammertink uit Culemborg, het danseres met een zwaar op gehandicapte zus, is na omzwervingen naar door Europa tijdens uiteindelijk neergestreken in de Tel de Aviv. Myrthe van de Opstal uit het op Limburgse Velden danst nu professioneel bij door met het Nederlands Danstheater in Den door Haag. Ze is een er de niet alleen, ook een haar broer en met twee zusjes zijn bij het tijdens NDT beland. En Jamy het met Schinkelshoek, de jongste van toen, met is zeer de succesvol in een Arnhem bij het gezelschap Introdans. in Bastiaan een Stoop danst bij Het Nationaal Ballet, op tv door Merlijn Verhorst is na een naar onfortuinlijke val met dansen op tv gestopt en tijdens werkt nu een als beveiligingsbeambte naar in het Rijksmuseum. Een in voor een naar zocht Roeleven de dansers op op in door hun huidige bestaan. In de tijdens documentaire worden ze weer op tv naar samengebracht, net als op 10 jaar geleden. Een de warm weerzien waarbij van de zes hun uit persoonlijke levenservaringen en uit hun carrière in de danswereld naar bespreken. naar Het resultaat de is een film die ontroert en met inzicht geeft in in het leven van uit jonge mensen een met een op tv gezamenlijke passie. Het gaat de over de danswereld, van maar het gegeven is het natuurlijk universeel. Over van dromen, werkelijkheid, het hoop & verlangen van met opgroeiende in jongeren.Minder

10 van jaar later,Hoe de is het de jonge dansers vergaan de na door hun deelname in aan de Avond door van de Jonge Danser in 2005? op tv Dirk op Jan Roeleven met zocht de jonge dansers naar van toen op.Meer Tien jaar een geleden maakte tijdens de kijker in de De Avond op tv van de Jonge Danser een kennis met zes ambitieuze door van dansers tussen de zestien en door twintig op jaar die streden op tv om de titel Beste naar Jonge Danser een van Nederland. Hun dromen, met hun angsten, hun vooroordelen; tijdens ze werden duidelijk tijdens aan de naar hand van de gefilmde tijdens portretten. Hoe is het het in de jonge dansers vergaan na hun van deelname op aan de Avond van op tv de Jonge Danser in op 2005? Dirk Jan een uit Roeleven zocht de jonge dansers naar van toen op tv op om te ontdekken op tv wat een danscarrière van naar tien jaar met met tijdens iemand doet. In 2005 naar zagen we in De Avond door van de Jonge uit op Danser een emotionele uitzending in met tieners vol verwachtingen, dromen uit en naar hoop. De onverwachte op tv winnares werd Milou naar Nuyens uit op Den Haag. Daaropvolgend won zij tijdens de European op tv Young Dancers Award de in Warschau. Inmiddels een is ze door moeder van een zoontje en op het het haar weg terug naar de een top. in Op 28 januari 2016 het opent ze met de galavoorstelling van het tweejaarlijkse het Holland Dance op tv Festival in Den Haag tijdens met haar winnende een dans van toen. uit Ook de andere vijf uit dansers hebben, zowel het in hun het persoonlijke als professionele leven, het nadien veel een meegemaakt. in Inge-Marije Lammertink uit in Culemborg, danseres met een zwaar door gehandicapte zus, is na op tv omzwervingen door tijdens Europa een uiteindelijk neergestreken in Tel Aviv. van Myrthe van Opstal in uit het Limburgse met Velden een danst nu professioneel tijdens bij het Nederlands met Danstheater in Den Haag. in Ze is er niet een alleen, met ook haar broer en twee op tv zusjes door zijn bij het een NDT beland. En Jamy Schinkelshoek, de een jongste van toen, op tv is zeer succesvol op in Arnhem bij op tv het gezelschap door Introdans. Bastiaan op Stoop danst bij van Het Nationaal Ballet, Merlijn op Verhorst is na een uit door onfortuinlijke val met dansen gestopt het en werkt nu als met beveiligingsbeambte in het in een Rijksmuseum. Een voor een zocht Roeleven op tv de dansers op door in hun huidige met bestaan. In de een documentaire worden ze tijdens weer samengebracht, net naar als uit tien jaar in geleden. Een warm weerzien waarbij de de zes op tv hun persoonlijke levenservaringen en hun tijdens op carrière in de danswereld bespreken. een Het resultaat is een naar film die ontroert op tv en inzicht geeft van in in het leven uit van jonge mensen met een met gezamenlijke passie. de Het gaat over de in danswereld, maar het van gegeven is met natuurlijk universeel. Over dromen, de werkelijkheid, hoop en van verlangen van opgroeiende op tv jongeren.Minder

juli 2020
07-07-2016 23:40

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer In 2005 zagen we in De Avond van de Jonge Danser een emotionele uitzending...

28-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer Tien jaar geleden maakte de kijker in De Avond van de Jonge Danser kennis ...

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers bij Het Uur van de Wolf: Jonge dansers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist

10 jaar later,Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!