Programma gemist?

10 met jaar later,Hoe het is het de jonge dansers vergaan met na hun deelname uit aan de tijdens Avond naar van de Jonge Danser in 2005? door Dirk Jan met Roeleven zocht de jonge tijdens dansers naar van toen op.Meer op tv In 2005 het zagen we in De Avond van op tijdens de Jonge Danser een emotionele uitzending van met op tv tieners vol verwachtingen, een dromen en hoop. naar De onverwachte in winnares werd Milou op tv Nuyens uit Den Haag. de Daaropvolgend won zij de European met door Young Dancers Award in door Warschau. Inmiddels is ze moeder tijdens van op tv een zoontje en door op haar weg op terug naar de top. Op naar met 28 januari 2016 opent ze op de Galavoorstelling naar van het op tweejaarlijkse Holland Dance Festival in Den van uit Haag met haar winnende in dans van op toen. Ook de andere vijf dansers uit hebben, zowel in op tv hun met persoonlijke als de professionele leven, nadien veel de meegemaakt. Inge-Marije Lammertink uit op Culemborg, danseres op tv met een zwaar van gehandicapte zus, is na door omzwervingen door van Europa uiteindelijk op tv neergestreken in Tel Aviv. Myrthe uit van Opstal uit van het Limburgse Velden danst door nu professioneel bij op het Nederlands Danstheater op in tijdens Den Haag. op tv Ze is er niet alleen, het ook haar door broer en twee zusjes zijn de bij het naar NDT beland. En Jamy op uit Schinkelshoek, de jongste van toen, is met zeer succesvol in een Arnhem naar bij het gezelschap Introdans. door Bastiaan Stoop het danst bij Het een Nationaal Ballet, Merlijn Verhorst het is na een in onfortuinlijke val met op dansen gestopt en werkt in nu het als beveiligingsbeambte tijdens in het Rijksmuseum. Een voor een het naar zocht Roeleven de dansers op op in hun huidige het bestaan. op In de documentaire worden ze weer van samengebracht, net als in 10 jaar geleden. een Een warm weerzien uit een waarbij de zes naar hun persoonlijke levenservaringen en hun op tv carrière in op de danswereld bespreken. met Het resultaat is in een film die ontroert en naar inzicht geeft in naar het van leven van jonge mensen met uit een gezamenlijke passie. met een Het gaat over de danswereld, maar het het de gegeven is natuurlijk universeel. Over op tv naar dromen, werkelijkheid, hoop & op tv verlangen van opgroeiende van jongeren.Minder

10 jaar later,Hoe uit is het de met jonge de dansers vergaan na een hun deelname aan de Avond naar van de op tv Jonge Danser in 2005? het Dirk Jan Roeleven van zocht de jonge tijdens dansers van van toen op.Meer Tien jaar tijdens de geleden maakte de kijker uit in De in Avond van de Jonge van Danser kennis met zes uit ambitieuze dansers tussen de op tv zestien en twintig een jaar die naar streden om de titel een Beste uit Jonge Danser tijdens van Nederland. Hun dromen, uit hun angsten, hun vooroordelen; ze van werden van duidelijk aan de hand van door de gefilmde naar portretten. Hoe de is het de jonge dansers naar vergaan het na hun deelname aan uit de Avond van de op tv Jonge Danser in een 2005? op tv Dirk Jan Roeleven zocht een de jonge dansers van naar toen het op om te tijdens ontdekken wat de een danscarrière van tien jaar met een iemand doet. In tijdens van 2005 zagen we in De tijdens Avond van uit de Jonge Danser een op emotionele van uitzending met tieners vol verwachtingen, het dromen en hoop. van De onverwachte winnares werd met Milou Nuyens uit uit op Den Haag. Daaropvolgend won uit zij de European Young een Dancers Award in met Warschau. met Inmiddels is ze moeder van een het op tv zoontje en op haar weg terug naar in naar de top. Op van 28 januari 2016 opent ze naar de van galavoorstelling van met het tweejaarlijkse Holland met Dance Festival in Den Haag met het haar tijdens winnende dans van toen. door Ook de andere vijf een de dansers hebben, zowel in hun van persoonlijke als op professionele leven, nadien veel het meegemaakt. uit Inge-Marije Lammertink uit tijdens Culemborg, danseres met een zwaar op tv gehandicapte zus, is van na uit omzwervingen door Europa uiteindelijk neergestreken uit in door Tel Aviv. Myrthe van Opstal uit op het Limburgse met Velden danst nu professioneel het bij het naar Nederlands uit Danstheater in Den Haag. Ze een is er op tv niet alleen, ook haar broer van en twee zusjes uit tijdens zijn bij het op tv NDT beland. En op tv Jamy Schinkelshoek, de jongste van toen, de tijdens is zeer succesvol in Arnhem een bij het door gezelschap Introdans. Bastiaan Stoop van danst bij Het Nationaal in Ballet, de Merlijn Verhorst is na een door onfortuinlijke val in met dansen tijdens gestopt en werkt nu naar als door beveiligingsbeambte in het Rijksmuseum. tijdens Een voor een zocht Roeleven op tv de uit dansers op in van hun huidige bestaan. In een de documentaire worden ze een weer samengebracht, net uit als uit tien jaar geleden. op Een warm weerzien waarbij de de zes hun in persoonlijke levenservaringen en hun het de carrière in de danswereld bespreken. Het van resultaat van is een tijdens film die ontroert en naar inzicht geeft op tv in het leven van op jonge mensen met naar een gezamenlijke passie. Het het gaat op tv over de danswereld, maar van het gegeven de is natuurlijk universeel. Over het dromen, werkelijkheid, hoop tijdens en verlangen door van opgroeiende jongeren.Minder

december 2021
07-07-2016 23:40

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer In 2005 zagen we in De Avond van de Jonge Danser een emotionele uitzending...

28-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer Tien jaar geleden maakte de kijker in De Avond van de Jonge Danser kennis ...

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers bij Het Uur van de Wolf: Jonge dansers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist

10 jaar later,Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!