Programma gemist?

10 jaar later,Hoe een op is het de jonge dansers tijdens vergaan op tv na hun deelname aan de Avond naar van de met Jonge tijdens Danser in 2005? Dirk het Jan Roeleven zocht de in jonge dansers van door toen van op.Meer In 2005 op tv zagen we in De naar Avond van de Jonge Danser het op een emotionele uitzending met in tieners vol op tv verwachtingen, dromen en hoop. De door onverwachte winnares werd een Milou Nuyens uit de Den een Haag. Daaropvolgend won zij de European uit Young de Dancers Award in Warschau. Inmiddels uit is ze moeder uit van tijdens een zoontje op en op haar weg op terug naar op de top. Op 28 januari op tv 2016 van opent ze de Galavoorstelling tijdens van het tweejaarlijkse tijdens Holland Dance naar Festival in Den Haag met haar de winnende dans van tijdens op toen. Ook de andere vijf dansers door hebben, zowel in naar hun persoonlijke de als professionele leven, nadien uit in veel meegemaakt. Inge-Marije naar Lammertink uit Culemborg, met danseres met een met zwaar gehandicapte zus, is op na omzwervingen door uit Europa uiteindelijk neergestreken het in Tel Aviv. Myrthe op tv van Opstal uit op tv het uit Limburgse Velden danst nu professioneel in bij het Nederlands Danstheater naar in Den Haag. een Ze is een er niet alleen, op tv ook in haar broer en twee zusjes zijn op bij door het NDT beland. En Jamy uit Schinkelshoek, uit de jongste van toen, is naar zeer op tv succesvol in Arnhem bij door het gezelschap Introdans. Bastiaan met de Stoop danst bij Het Nationaal door Ballet, Merlijn Verhorst door is met na een onfortuinlijke val met dansen uit gestopt en met werkt nu als beveiligingsbeambte op in tijdens het Rijksmuseum. Een voor op een zocht Roeleven tijdens de een dansers op in hun door huidige bestaan. het In de documentaire worden ze door weer samengebracht, net als van 10 jaar het geleden. Een warm op tv weerzien een waarbij de zes naar hun persoonlijke levenservaringen en tijdens hun carrière in de danswereld door het bespreken. Het resultaat is in een film op die ontroert en inzicht geeft in op het door leven van jonge op mensen met een het gezamenlijke passie. Het gaat het over de op tv danswereld, maar op het gegeven is natuurlijk op tv universeel. Over dromen, werkelijkheid, van hoop & verlangen een van opgroeiende naar jongeren.Minder

10 jaar later,Hoe door is het tijdens de jonge dansers het vergaan de na hun deelname aan de door Avond van naar de Jonge Danser in het 2005? Dirk Jan Roeleven de zocht naar de jonge dansers van het toen op.Meer op tv Tien jaar geleden maakte door de van kijker in De Avond van de van op tv Jonge Danser kennis met met zes ambitieuze het dansers tussen de zestien en twintig met jaar die streden met het om de titel het Beste Jonge Danser van naar Nederland. Hun dromen, hun angsten, de hun vooroordelen; ze met werden met duidelijk aan de de hand van de gefilmde portretten. de Hoe is het met de op tv jonge dansers vergaan na een hun naar deelname aan de Avond uit van de Jonge Danser het in 2005? Dirk Jan het Roeleven zocht de van jonge tijdens dansers van toen op naar om te tijdens ontdekken wat van een danscarrière van tien jaar met van iemand doet. van In 2005 zagen we met in van De Avond van de Jonge het Danser een emotionele in uitzending met tieners met vol de verwachtingen, dromen en hoop. uit De onverwachte winnares naar werd Milou Nuyens op tv uit Den met Haag. Daaropvolgend uit won zij de European Young Dancers naar Award in Warschau. in het Inmiddels is ze moeder van tijdens een zoontje een en op haar weg met terug naar een de top. Op 28 januari een 2016 opent ze een de galavoorstelling met van het tweejaarlijkse Holland het Dance Festival in van het Den Haag met haar naar winnende dans in van toen. Ook de andere vijf een dansers hebben, zowel in in hun in persoonlijke als professionele op leven, de nadien veel meegemaakt. van Inge-Marije Lammertink uit Culemborg, danseres met van een zwaar door gehandicapte zus, is op na omzwervingen door de Europa uit uiteindelijk neergestreken in Tel de Aviv. Myrthe van Opstal uit met het van Limburgse Velden door danst nu professioneel bij door het Nederlands Danstheater uit in Den Haag. Ze is in er uit niet alleen, ook uit haar broer in en twee zusjes zijn bij in het door NDT beland. En Jamy op tv Schinkelshoek, de jongste van naar toen, is tijdens zeer succesvol in Arnhem bij op tv van het gezelschap Introdans. Bastiaan naar Stoop danst op bij Het Nationaal Ballet, een Merlijn Verhorst is na een een uit onfortuinlijke val met dansen tijdens gestopt en naar werkt nu als beveiligingsbeambte in het een de Rijksmuseum. Een voor van een zocht Roeleven de dansers op met in hun huidige van bestaan. naar In de documentaire in worden ze weer samengebracht, net door als tien jaar door geleden. Een op tv warm weerzien waarbij met de een zes hun persoonlijke levenservaringen in en hun carrière in in de danswereld bespreken. Het een resultaat de is een film uit die ontroert en inzicht op tv geeft in in het leven van jonge op tv mensen met op tv een gezamenlijke passie. Het gaat met over de danswereld, op tv tijdens maar het gegeven is natuurlijk op tv universeel. met Over dromen, werkelijkheid, hoop op tv en verlangen van opgroeiende met jongeren.Minder

januari 2020
07-07-2016 23:40

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer In 2005 zagen we in De Avond van de Jonge Danser een emotionele uitzending...

28-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer Tien jaar geleden maakte de kijker in De Avond van de Jonge Danser kennis ...

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers bij Het Uur van de Wolf: Jonge dansers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist

10 jaar later,Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!