Programma gemist?

10 op tv jaar later,Hoe is het in de op tv jonge dansers vergaan het na hun deelname het aan de Avond van de Jonge op Danser met in 2005? met Dirk Jan Roeleven zocht in de jonge een dansers van toen een op.Meer In 2005 zagen we uit in tijdens De Avond van de Jonge van Danser een emotionele uitzending de met in tieners vol verwachtingen, dromen en door hoop. De naar onverwachte winnares op tv werd Milou Nuyens uit Den een Haag. Daaropvolgend won het zij de European tijdens Young Dancers Award op tv in door Warschau. Inmiddels is ze moeder door van van een zoontje en op een haar een weg terug naar de top. Op van 28 naar januari 2016 opent ze de op tv Galavoorstelling het van het tweejaarlijkse de Holland Dance Festival in van Den Haag het met haar winnende dans van in toen. Ook op tv de andere vijf dansers naar hebben, zowel in de hun persoonlijke tijdens als professionele leven, nadien op veel meegemaakt. Inge-Marije met van Lammertink uit Culemborg, danseres op met een zwaar naar gehandicapte zus, is na op omzwervingen door Europa in uiteindelijk neergestreken in Tel het Aviv. Myrthe van met op tv Opstal uit het van Limburgse Velden danst de nu professioneel bij het Nederlands Danstheater met met in Den Haag. naar Ze is er niet alleen, de ook haar uit broer en twee zusjes zijn een bij op tv het NDT beland. En Jamy door Schinkelshoek, van de jongste op van toen, is zeer succesvol in een Arnhem bij het een op tv gezelschap Introdans. Bastiaan Stoop van danst bij Het met Nationaal Ballet, Merlijn Verhorst het is na met een onfortuinlijke val met dansen een gestopt het en werkt nu in als beveiligingsbeambte door in het Rijksmuseum. Een voor naar een zocht Roeleven de het dansers op door in hun huidige tijdens bestaan. In de documentaire een naar worden ze weer samengebracht, net in als 10 de jaar geleden. Een op warm weerzien uit waarbij de zes hun persoonlijke tijdens levenservaringen en hun carrière naar in de op tv danswereld bespreken. Het resultaat het een is een film die ontroert en op tv door inzicht geeft in het leven van in jonge mensen met met het een gezamenlijke passie. Het gaat de over de danswereld, het maar het van gegeven is het natuurlijk universeel. Over dromen, werkelijkheid, naar hoop het & verlangen van opgroeiende het jongeren.Minder

10 door jaar later,Hoe is het uit de door jonge dansers vergaan na hun deelname op aan de op Avond van de Jonge op tv Danser een in 2005? Dirk op tv Jan Roeleven met zocht de jonge dansers de van toen op.Meer Tien jaar tijdens met geleden maakte de kijker in naar De een Avond van de Jonge de Danser kennis met op zes ambitieuze dansers tussen de naar zestien met en twintig jaar op tv die streden om de titel de Beste op tv Jonge Danser met van Nederland. Hun dromen, hun angsten, op tv hun vooroordelen; op ze werden duidelijk aan het de hand uit van de gefilmde naar portretten. uit Hoe is het de jonge uit dansers vergaan na hun een deelname in aan de Avond van van de Jonge Danser in in 2005? Dirk Jan uit de Roeleven zocht de jonge dansers van het op tv toen op om te in ontdekken wat een danscarrière door van tien jaar de met iemand een doet. In 2005 zagen we een in De met Avond van door de Jonge op Danser een emotionele uitzending met tieners de een vol verwachtingen, dromen en met hoop. De een onverwachte winnares werd Milou op tv Nuyens uit de Den Haag. Daaropvolgend met won zij de European met Young Dancers Award in tijdens Warschau. het Inmiddels is ze moeder van van een zoontje en tijdens op haar weg op tv terug naar de top. door Op 28 uit januari 2016 opent ze een de galavoorstelling met van het op tweejaarlijkse Holland Dance door Festival in Den Haag in met haar een winnende dans de van toen. Ook de andere de vijf dansers hebben, het zowel in naar hun persoonlijke de als professionele leven, nadien veel op meegemaakt. Inge-Marije Lammertink uit door Culemborg, naar danseres met een zwaar een gehandicapte zus, van is na op tv omzwervingen door Europa in uiteindelijk neergestreken in het Tel Aviv. Myrthe van van Opstal uit het het Limburgse Velden danst nu uit professioneel bij het op tv Nederlands Danstheater in de Den Haag. Ze op tv is het er niet alleen, ook op tv haar broer van en twee zusjes zijn uit bij het in NDT beland. En Jamy Schinkelshoek, de de jongste van in toen, is met zeer succesvol in op tv Arnhem bij het gezelschap tijdens Introdans. een Bastiaan Stoop danst het bij Het Nationaal Ballet, een Merlijn Verhorst in is na een onfortuinlijke tijdens val met dansen gestopt en op tv door werkt nu als beveiligingsbeambte in het met naar Rijksmuseum. Een voor een uit zocht Roeleven de tijdens dansers op in hun de huidige bestaan. op tv In de documentaire de worden ze weer samengebracht, net de als tien van jaar geleden. Een warm door op weerzien waarbij de de zes hun persoonlijke met levenservaringen en hun carrière in de op danswereld bespreken. uit Het resultaat is van een film die het ontroert en inzicht naar geeft in op tv het leven van jonge uit mensen uit met een gezamenlijke passie. Het gaat naar op over de danswereld, maar het uit gegeven is natuurlijk universeel. de Over dromen, de werkelijkheid, tijdens hoop en verlangen van opgroeiende het jongeren.Minder

februari 2021
07-07-2016 23:40

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer In 2005 zagen we in De Avond van de Jonge Danser een emotionele uitzending...

28-01-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers - Het Uur van de Wolf: Jonge dansers

10 jaar later,Hoe is het de jonge dansers vergaan na hun deelname aan de Avond van de Jonge Danser in 2005? Dirk Jan Roeleven zocht de jonge dansers van toen op.Meer Tien jaar geleden maakte de kijker in De Avond van de Jonge Danser kennis ...

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers bij Het Uur van de Wolf: Jonge dansers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jonge dansers gemist

10 jaar later,Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers, 10 jaar later gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jonge dansers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-07-2016 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!