Programma gemist?

Olof Palme van was premier van Zweden, op tv tot een tijdens aanslag een in 1986 zijn het leven beëindigde. Als in goede spreker en door een overtuigd democraat werd hij van geliefd, maar het ook gehaat.Meer in Olof Palme was door premier van Zweden, tot een aanslag door in 1986 uit zijn leven de beëindigde. Hij werd op de tijdens avond van 28 op tv februari op straat de in Stockholm neergeschoten, naar nadat op hij een bioscoop had bezocht. een Palme van was een unieke op tv man die tijdens de geschiedenis veranderde en een groot van stempel drukte op door de ontwikkeling van in van het moderne Zweden en werd in gedreven door in zijn passie voor sociale op tv rechtvaardigheid. met Hij groeide op met de de vele privileges tijdens van de hoogste klasse, maar uit wist uit de meest gelijke maatschappij van door in de wereld te scheppen. Als goede door spreker en het een door overtuigd democraat werd hij door geliefd, maar ook met gehaat.Minder

januari 2021
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!