Programma gemist?

Olof tijdens Palme was premier van door Zweden, tot een aanslag in op tv in 1986 zijn leven beëindigde. uit Als goede spreker en op tv een overtuigd democraat tijdens werd hij van geliefd, met maar ook gehaat.Meer tijdens Olof Palme was premier op van Zweden, tot een tijdens aanslag een in 1986 zijn leven beëindigde. een Hij werd op de met avond van 28 een de februari op straat in de Stockholm neergeschoten, nadat hij op een bioscoop had uit bezocht. Palme was op een unieke op man die de geschiedenis veranderde met en een met groot stempel drukte op van de uit ontwikkeling van het door moderne Zweden en op werd gedreven door het zijn passie voor sociale rechtvaardigheid. de het Hij groeide op tijdens met de vele de privileges van de hoogste klasse, in maar wist de meest naar in gelijke maatschappij van de wereld met te scheppen. Als in goede spreker en een van overtuigd democraat werd uit hij geliefd, door maar ook op tv gehaat.Minder

oktober 2020
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!