Programma gemist?

Olof uit Palme was met premier van Zweden, tot een aanslag door met in 1986 zijn naar leven beëindigde. Als goede uit spreker en een overtuigd door democraat werd hij geliefd, het maar van ook gehaat.Meer Olof op Palme was met premier van Zweden, op tv tot een aanslag in 1986 uit zijn leven beëindigde. Hij het werd op een de avond van op 28 februari op het straat in uit Stockholm neergeschoten, nadat van hij een bioscoop had een bezocht. Palme op was een unieke op man die de geschiedenis het veranderde met en een groot stempel door drukte op de ontwikkeling van door het moderne de Zweden tijdens en werd gedreven door in zijn passie voor sociale rechtvaardigheid. van Hij groeide op op met van de vele privileges van de in hoogste klasse, maar tijdens in wist de meest gelijke tijdens maatschappij van de wereld te tijdens tijdens scheppen. Als goede in spreker en een overtuigd het democraat werd het hij geliefd, maar ook naar gehaat.Minder

mei 2021
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!