Programma gemist?

Olof tijdens Palme was premier van uit Zweden, tot een aanslag door in 1986 door zijn op leven beëindigde. Als goede spreker en naar een overtuigd op democraat werd op tv hij geliefd, maar ook gehaat.Meer van Olof het Palme was een premier van Zweden, tot in een aanslag in 1986 een zijn leven van beëindigde. Hij werd op de op tv avond van 28 tijdens februari op straat met uit in Stockholm neergeschoten, nadat hij door een bioscoop van had bezocht. in Palme was een unieke man die de de van geschiedenis veranderde op en een groot stempel drukte door op de ontwikkeling uit van het door moderne Zweden en werd door gedreven door van zijn passie voor de sociale rechtvaardigheid. Hij groeide de op met de van vele privileges door van de naar hoogste klasse, maar wist de meest van gelijke maatschappij naar van tijdens de wereld te scheppen. Als goede het spreker op tv en een op tv overtuigd democraat werd hij geliefd, maar naar op ook gehaat.Minder

oktober 2021
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!