Programma gemist?

Olof naar Palme was de premier van Zweden, tot op een aanslag in 1986 van zijn tijdens leven beëindigde. Als van goede spreker en een overtuigd door democraat werd hij geliefd, op uit maar ook gehaat.Meer van Olof Palme was premier van Zweden, van tot een naar aanslag in van 1986 zijn door leven beëindigde. Hij werd op de tijdens avond van 28 het februari op het straat door in Stockholm neergeschoten, nadat hij uit een bioscoop een had bezocht. van Palme was een unieke op tv man die de op tv geschiedenis veranderde een en een groot stempel drukte op van de op ontwikkeling van het moderne door Zweden en op tv werd gedreven door zijn tijdens passie uit voor sociale rechtvaardigheid. Hij naar groeide op met de vele op privileges van de van hoogste klasse, maar op tv wist de op tv meest gelijke maatschappij het van in de wereld te een scheppen. Als goede tijdens spreker en een overtuigd het democraat werd hij geliefd, maar een op tv ook gehaat.Minder

juni 2020
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!