Programma gemist?

Olof met Palme was premier van Zweden, een door tot een aanslag in 1986 op zijn uit leven beëindigde. Als goede spreker en een een op overtuigd democraat werd de hij geliefd, maar ook gehaat.Meer een Olof tijdens Palme was premier van Zweden, met tot een aanslag op in 1986 tijdens zijn leven beëindigde. Hij in werd door op de naar avond van 28 februari op op straat in Stockholm een neergeschoten, nadat uit hij een de bioscoop had bezocht. Palme was een in tijdens unieke man die een de geschiedenis veranderde en een groot naar stempel drukte op van de ontwikkeling naar van het op moderne Zweden en naar werd gedreven door de zijn passie voor het sociale rechtvaardigheid. Hij tijdens groeide op naar met de vele privileges tijdens van de hoogste van klasse, maar van wist de meest met gelijke maatschappij van van de wereld te scheppen. Als naar goede op tv spreker en een overtuigd democraat werd op een hij geliefd, maar ook uit gehaat.Minder

november 2019
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!