Programma gemist?

Olof Palme op was premier van Zweden, door tot een een aanslag de in 1986 zijn leven beëindigde. Als met naar goede spreker en de een overtuigd democraat werd hij door geliefd, een maar ook gehaat.Meer het Olof Palme was tijdens premier van Zweden, tot een met aanslag in uit 1986 zijn leven beëindigde. Hij naar werd op van de tijdens avond van 28 februari op naar straat in van Stockholm neergeschoten, nadat in hij een bioscoop had bezocht. door Palme was een tijdens unieke man de die de de geschiedenis veranderde en een door groot het stempel drukte op de ontwikkeling van in het moderne tijdens Zweden en uit werd gedreven door op zijn passie voor sociale naar rechtvaardigheid. van Hij groeide op naar met de vele privileges in van de hoogste klasse, maar tijdens wist van de meest gelijke van maatschappij van de wereld te tijdens scheppen. Als op tv goede spreker en tijdens een overtuigd op tv democraat werd hij geliefd, uit maar ook uit gehaat.Minder

december 2021
28-01-2016 23:55

2Doc: Olof Palme

2Doc: Olof Palme - 2Doc: Olof Palme

Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëindigde. Als goede spreker en een overtuigd democraat werd hij geliefd, maar ook gehaat.Meer Olof Palme was premier van Zweden, tot een aanslag in 1986 zijn leven beëi...

2Doc: Olof Palme gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Olof Palme de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Olof Palme bij 2Doc: Olof Palme liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Olof Palme. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Olof Palme gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Olof Palme gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Olof Palme? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Olof Palme kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-01-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!