Programma gemist?

De Bureau Sport de Test staat in dit op tv jaar in het door teken van de Battle van of the Sexes. Na op tv de een succesvolle serie over vrouwensport gaan naar Frank met Evenblij en Erik Dijkstra van in deze ultieme van test voor echte sportkenners ontdekken in of door de lijfspreuk van 2017 'de in vrouw is het de nieuwe man' met daadwerkelijk klopt. Zowel in naar met het publiek als onder de bekende uit sporters op tv nemen mannen en in vrouwen het tegen door elkaar op. Natuurlijk zijn mannen van door veel sterker, maar waarom in zouden vrouwen niet slimmer uit zijn? Ze halen niet een voor een niets de meeste olympische met medailles op, maar de kunnen ze ook presteren het onder de grote met druk van de op tv Bureau Sport Test? tijdens In het vrouwenteam het zitten onder anderen van FOX het Sports-presentatrice Helene Hendriks, olympisch turnkampioene in uit Sanne Wevers en Europees kampioene naar voetbal Kika tijdens van Es. Zij nemen uit het op tegen onder op meer presentator Jan-Joost op tijdens van Gangelen, tennisser Robin Haase van en oud-topvoetballer Royston Drenthe. door In de 25 spannende en komische op tv sportvragen komen we van erachter uit wie de grootste sportkenner op van 2017 met is. Uiteraard kun je tijdens thuis ook in meespelen om familie en op tv vrienden af te troeven het met jouw met sportkennis.

Wie kent tijdens kampioenen Tom Dumoulin, door Max op tv Verstappen en Dafne naar Schippers het beste? En wie naar weet een er alles over sporten als korfbal, op handbal en kickboksen? het In De tijdens Bureau Sport Test uit van BNNVARA nemen zowel het in het tijdens publiek als bij de op sportprominenten de mannen uit een en de vrouwen een het tegen elkaar op aan het de hand van 25 de verrassende sportvragen. naar Alles onder de door bezielende leiding van Frank door naar Evenblij en Erik Dijkstra. op tv Het bloedfanatieke mannenteam bestaat naar uit FOX Sports-presentator Jan uit Joost een van Gangelen, de voormalig topvoetballer Royston het Drenthe, NBA-kampioen Francisco Elson en toptennisser door het Robin Haase. FOX met Sports-presentatrice Hélène Hendriks, Europees kampioene op tv voetbal Kika van op tv Es, olympisch turnkampioene met Sanne Wevers en tophockeyster van Lidewij Welten in vormen op het ambitieuze vrouwenteam. Frank: "We weten een natuurlijk dat een mannen veel uit beter zijn in sport, maar met dat tijdens hoeft niet te betekenen op dat vrouwen ook slechter tijdens zijn als tijdens het op sportvragen aankomt. het Het is de op hoogste tijdens tijd om uit dat eens goed te testen." naar Erik: in "En uiteraard ontdekken we ook wie met van de met prominenten en het het enthousiaste publiek naar individueel de grootste sportkenner is door en met op tv één van onze met twee foeilelijke bekers naar het huis het gaat."

januari 2020
05-01-2018 23:20

De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

04-01-2018 20:25

Quiz: De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - Quiz: De Bureau Sport Test

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten ...

De Bureau Sport Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test bij De Bureau Sport Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!