Programma gemist?

De op Bureau Sport Test op tv staat dit op jaar in het op teken van de Battle of the een uit Sexes. Na de met succesvolle serie over vrouwensport naar gaan Frank Evenblij in en Erik Dijkstra de in deze ultieme test de voor echte sportkenners uit ontdekken of de lijfspreuk met van 2017 'de op uit vrouw is de nieuwe op tv man' daadwerkelijk klopt. Zowel in tijdens het naar publiek als onder de van bekende sporters nemen van mannen de en vrouwen het tegen het elkaar op. Natuurlijk naar zijn mannen veel sterker, maar op tv waarom op zouden vrouwen niet slimmer zijn? van Ze op halen niet voor in niets de meeste naar olympische medailles op, op maar kunnen tijdens ze ook presteren onder de door grote druk van op de Bureau Sport Test? met In het vrouwenteam op tv zitten onder anderen op FOX Sports-presentatrice met Helene Hendriks, in olympisch turnkampioene Sanne Wevers het en Europees kampioene voetbal door Kika in van Es. Zij tijdens nemen het op tegen onder de meer presentator in Jan-Joost van Gangelen, tennisser de Robin Haase en met oud-topvoetballer Royston met Drenthe. In op tv 25 spannende en komische een sportvragen komen met we erachter wie de door grootste sportkenner van het 2017 is. een Uiteraard kun je thuis ook de meespelen de om familie en vrienden op af te troeven met naar naar jouw sportkennis.

Wie kent kampioenen met Tom Dumoulin, Max van op Verstappen en Dafne in Schippers het beste? uit En wie weet er alles over door sporten als naar korfbal, handbal en kickboksen? op In De Bureau op Sport Test door van BNNVARA nemen zowel in in het publiek tijdens als door bij de sportprominenten tijdens de mannen en de vrouwen naar door het tegen elkaar op tv op aan de in hand van 25 verrassende uit sportvragen. Alles onder de bezielende in leiding van Frank op Evenblij en op tv Erik Dijkstra. tijdens Het bloedfanatieke mannenteam een bestaat uit FOX Sports-presentator Jan van Joost van door Gangelen, voormalig topvoetballer Royston de Drenthe, NBA-kampioen Francisco het Elson en toptennisser een Robin door Haase. FOX Sports-presentatrice Hélène op Hendriks, Europees kampioene uit voetbal Kika van een Es, olympisch turnkampioene uit Sanne Wevers met en tophockeyster Lidewij Welten vormen op het ambitieuze vrouwenteam. op Frank: in "We weten natuurlijk op tv dat mannen het veel beter zijn in sport, in maar dat hoeft niet van te uit betekenen dat vrouwen ook slechter in zijn als het door op sportvragen in aankomt. Het is de door hoogste tijd om de van dat eens goed te testen." op tv Erik: uit "En uiteraard ontdekken we ook wie naar van de tijdens prominenten op tv en het enthousiaste publiek individueel de op tv de grootste sportkenner is en met een één door van onze twee foeilelijke bekers naar tijdens huis een gaat."

januari 2021
05-01-2018 23:20

De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

04-01-2018 20:25

Quiz: De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - Quiz: De Bureau Sport Test

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten ...

De Bureau Sport Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test bij De Bureau Sport Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!