Programma gemist?

De op tv Bureau Sport op Test staat dit jaar in een het teken van de met Battle of het the Sexes. Na naar de met succesvolle serie over vrouwensport een gaan Frank een Evenblij en Erik Dijkstra in op tv deze ultieme test voor uit echte sportkenners ontdekken tijdens of naar de lijfspreuk van met 2017 'de vrouw is de in nieuwe man' met daadwerkelijk klopt. Zowel in door in het publiek als met onder de bekende sporters nemen met mannen en vrouwen van het de tegen elkaar op. naar Natuurlijk zijn mannen veel sterker, door maar op tv waarom zouden vrouwen tijdens niet slimmer zijn? Ze halen tijdens niet voor naar niets de meeste olympische op medailles op, maar kunnen in ze ook de presteren onder de op tv grote druk van de de Bureau Sport Test? uit In het naar vrouwenteam zitten onder anderen door FOX Sports-presentatrice met Helene Hendriks, olympisch op turnkampioene Sanne op Wevers en naar Europees kampioene voetbal Kika door van Es. Zij nemen het met op tegen onder een meer van presentator Jan-Joost van Gangelen, met tennisser Robin Haase en door oud-topvoetballer Royston Drenthe. op tv In op 25 spannende van en komische sportvragen op komen we erachter wie de met grootste sportkenner van 2017 van is. door Uiteraard kun je uit thuis ook meespelen om familie met en vrienden af uit te troeven de met jouw het sportkennis.

Wie kent kampioenen uit Tom naar Dumoulin, Max Verstappen in en Dafne Schippers het beste? het door En wie weet op tv er alles over van sporten als korfbal, handbal en kickboksen? de de In De Bureau Sport Test in van BNNVARA nemen van zowel naar in het publiek als bij de door sportprominenten de op tv mannen en de het vrouwen het tegen naar elkaar op aan de naar met hand van 25 verrassende met sportvragen. Alles onder de bezielende door door leiding van Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra. het Het bloedfanatieke mannenteam bestaat op uit FOX Sports-presentator door Jan Joost tijdens van Gangelen, voormalig topvoetballer Royston de Drenthe, NBA-kampioen Francisco de naar Elson en toptennisser naar Robin Haase. FOX het Sports-presentatrice Hélène Hendriks, op tv Europees kampioene voetbal door Kika van Es, olympisch in turnkampioene Sanne Wevers van en tophockeyster van Lidewij Welten vormen de het ambitieuze vrouwenteam. van Frank: "We weten natuurlijk dat uit mannen veel beter zijn van in sport, maar naar dat hoeft een niet door te betekenen dat vrouwen ook slechter op zijn van als het op sportvragen met aankomt. Het is uit de hoogste tijd in om dat eens in goed te testen." uit Erik: "En uiteraard ontdekken tijdens de we ook wie van de met prominenten en een het enthousiaste het publiek individueel de grootste sportkenner is in tijdens en met één van op onze twee foeilelijke bekers een naar huis van gaat."

september 2020
05-01-2018 23:20

De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

04-01-2018 20:25

Quiz: De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - Quiz: De Bureau Sport Test

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten ...

De Bureau Sport Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test bij De Bureau Sport Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!