Programma gemist?

De door Bureau Sport in Test staat dit jaar in op tv het teken van de door van Battle of the op Sexes. Na de succesvolle serie op tv over vrouwensport gaan Frank een Evenblij en uit Erik op tv Dijkstra in deze ultieme test voor op tv echte sportkenners ontdekken door of de op lijfspreuk op tv van 2017 'de vrouw is naar de nieuwe man' tijdens daadwerkelijk klopt. Zowel in in het publiek van als onder de de bekende sporters nemen op tv mannen op tv en vrouwen het tegen elkaar op. in op Natuurlijk zijn mannen veel naar sterker, maar een waarom zouden vrouwen van niet slimmer zijn? Ze halen niet tijdens voor niets van de meeste de olympische medailles op, in maar kunnen ze ook door presteren onder een de grote druk van op de Bureau het Sport Test? In het vrouwenteam in zitten onder anderen door FOX op Sports-presentatrice Helene naar Hendriks, olympisch turnkampioene Sanne Wevers tijdens en Europees kampioene voetbal de Kika van tijdens Es. een Zij nemen het het op tegen onder meer presentator uit Jan-Joost van tijdens Gangelen, tennisser Robin met Haase en oud-topvoetballer Royston op tv Drenthe. In 25 spannende tijdens en komische in sportvragen komen op we erachter in wie de grootste sportkenner de van 2017 is. Uiteraard kun uit je thuis in ook een meespelen om familie en het vrienden af in te troeven met jouw door sportkennis.

Wie uit kent kampioenen Tom Dumoulin, de Max Verstappen en Dafne in Schippers door het beste? En wie van weet er alles door over sporten als een korfbal, handbal en tijdens kickboksen? In De Bureau naar een Sport Test van BNNVARA uit nemen zowel in het publiek een als bij de op sportprominenten de op mannen en uit de vrouwen het tijdens tegen elkaar op aan de de hand uit van 25 verrassende sportvragen. het Alles onder de bezielende op tv leiding van Frank het op Evenblij en Erik Dijkstra. Het bloedfanatieke het van mannenteam bestaat uit FOX Sports-presentator met Jan Joost van van Gangelen, voormalig topvoetballer Royston op tv Drenthe, NBA-kampioen Francisco op van Elson en toptennisser op tv Robin Haase. FOX Sports-presentatrice Hélène van Hendriks, Europees kampioene op voetbal door Kika van Es, olympisch naar turnkampioene Sanne Wevers en op tophockeyster naar Lidewij Welten vormen het ambitieuze vrouwenteam. de met Frank: "We weten natuurlijk dat mannen het veel beter de zijn in uit sport, maar dat hoeft niet uit te betekenen dat uit het vrouwen ook slechter zijn van als het op sportvragen met aankomt. Het is in de naar hoogste tijd om dat eens uit goed te de testen." Erik: naar "En uiteraard ontdekken we ook een wie van de prominenten het en het uit enthousiaste publiek individueel de de in grootste sportkenner is en met van één van onze twee door foeilelijke bekers naar het huis naar gaat."

september 2021
05-01-2018 23:20

De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

04-01-2018 20:25

Quiz: De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - Quiz: De Bureau Sport Test

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten ...

De Bureau Sport Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test bij De Bureau Sport Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!