Programma gemist?

De Bureau op Sport Test staat dit in uit jaar in het teken van de met Battle of naar the Sexes. met Na de succesvolle het serie over van vrouwensport gaan Frank Evenblij en de Erik op Dijkstra in deze tijdens ultieme test voor uit echte sportkenners ontdekken of de een lijfspreuk van 2017 'de op vrouw door is de nieuwe man' naar daadwerkelijk klopt. Zowel in met het publiek een als onder de bekende de sporters nemen op tv mannen en vrouwen op tv het van tegen elkaar op. in Natuurlijk zijn mannen veel de sterker, maar van waarom zouden vrouwen naar niet slimmer zijn? Ze halen niet in voor de niets de meeste op olympische medailles op, maar kunnen de ze ook op tv presteren onder de op tv grote naar druk van de op tv Bureau Sport Test? In het met vrouwenteam zitten onder anderen het FOX Sports-presentatrice Helene op Hendriks, olympisch uit turnkampioene Sanne Wevers en in uit Europees kampioene voetbal Kika van Es. tijdens Zij nemen het het op door tegen onder meer op tv presentator Jan-Joost van Gangelen, tijdens tennisser Robin met Haase en oud-topvoetballer Royston op tv Drenthe. tijdens In 25 spannende en komische in sportvragen komen we erachter op tv op wie de grootste sportkenner tijdens van 2017 in is. Uiteraard kun je tijdens thuis ook meespelen om familie het tijdens en vrienden af te troeven met een tijdens jouw sportkennis.

Wie kent met kampioenen Tom tijdens Dumoulin, Max het Verstappen en Dafne Schippers tijdens het beste? naar En wie weet er alles door over sporten in als korfbal, handbal uit en kickboksen? In De door Bureau Sport door Test van BNNVARA nemen zowel met in het publiek in als bij van de sportprominenten het de mannen en de vrouwen tijdens het tegen met elkaar een op aan de hand van de 25 verrassende sportvragen. de Alles onder de bezielende van leiding van Frank een Evenblij op en Erik Dijkstra. naar Het bloedfanatieke mannenteam bestaat uit op FOX op Sports-presentator Jan Joost van op Gangelen, voormalig topvoetballer Royston tijdens Drenthe, op tv NBA-kampioen Francisco Elson en toptennisser uit Robin Haase. het FOX Sports-presentatrice van Hélène Hendriks, Europees kampioene een voetbal Kika op van Es, uit olympisch turnkampioene Sanne Wevers en het tophockeyster in Lidewij Welten vormen een het ambitieuze vrouwenteam. door Frank: "We weten van natuurlijk dat mannen veel tijdens beter zijn in sport, van maar van dat hoeft niet te betekenen dat het vrouwen ook met slechter naar zijn als het op sportvragen een aankomt. Het van is de hoogste tijd om van uit dat eens goed te naar testen." Erik: tijdens "En uiteraard ontdekken we ook wie op van van de prominenten tijdens en het enthousiaste publiek individueel de het grootste naar sportkenner is en door met één van het onze twee op tv foeilelijke bekers naar huis uit gaat."

mei 2021
05-01-2018 23:20

De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

04-01-2018 20:25

Quiz: De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - Quiz: De Bureau Sport Test

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten ...

De Bureau Sport Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test bij De Bureau Sport Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!