Programma gemist?

De de Bureau Sport Test staat de dit jaar in het van teken naar van de Battle of uit the Sexes. Na de het succesvolle op serie over vrouwensport naar gaan Frank de Evenblij en Erik Dijkstra in deze de het ultieme test voor echte door sportkenners ontdekken of het de lijfspreuk op tv van 2017 'de vrouw het is de uit nieuwe man' daadwerkelijk klopt. Zowel in op tv het op publiek als uit onder de bekende sporters nemen mannen naar en vrouwen tijdens het naar tegen elkaar op. de Natuurlijk zijn mannen veel sterker, maar in waarom zouden vrouwen uit de niet slimmer zijn? Ze in halen niet voor niets in de meeste olympische met medailles op, maar kunnen uit door ze ook presteren met onder de grote druk op tv van de Bureau Sport in Test? naar In het vrouwenteam zitten van onder anderen FOX Sports-presentatrice op Helene Hendriks, olympisch in turnkampioene Sanne Wevers en tijdens Europees kampioene van voetbal Kika van Es. tijdens Zij nemen door het naar op tegen onder meer presentator Jan-Joost uit van het Gangelen, tennisser Robin door Haase en oud-topvoetballer Royston Drenthe. op tv In 25 spannende een en met komische sportvragen naar komen we erachter wie het de grootste naar sportkenner van 2017 op is. Uiteraard kun je thuis een ook meespelen om een familie de en vrienden af te troeven met in van jouw sportkennis.

Wie kent kampioenen uit de Tom Dumoulin, Max op tv Verstappen en Dafne Schippers het op beste? En wie weet op tv er alles de over op tv sporten als korfbal, handbal een en kickboksen? In de De Bureau Sport Test van een BNNVARA nemen zowel een door in het publiek als uit bij de het sportprominenten de mannen en met de vrouwen het tegen elkaar met in op aan de het hand van 25 verrassende sportvragen. door Alles onder de bezielende een op leiding van Frank Evenblij en Erik tijdens het Dijkstra. Het bloedfanatieke met mannenteam bestaat uit op tv FOX Sports-presentator Jan Joost het van Gangelen, voormalig topvoetballer de Royston Drenthe, NBA-kampioen Francisco van Elson en op toptennisser van Robin Haase. FOX met Sports-presentatrice Hélène Hendriks, op tv Europees kampioene voetbal Kika van Es, tijdens olympisch de turnkampioene Sanne Wevers uit en tophockeyster Lidewij Welten vormen de het ambitieuze naar vrouwenteam. Frank: "We met weten natuurlijk dat mannen van de veel beter zijn in sport, maar met dat tijdens hoeft niet te betekenen tijdens dat vrouwen ook naar slechter in zijn als het op sportvragen aankomt. naar Het is tijdens de hoogste op tv tijd om dat eens goed tijdens op te testen." Erik: "En uiteraard met ontdekken we van ook wie het van de prominenten en het enthousiaste van publiek met individueel de tijdens grootste sportkenner is en een met één tijdens van onze twee foeilelijke bekers het naar huis uit gaat."

mei 2020
05-01-2018 23:20

De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test staat dit jaar in het teken van de Battle of the Sexes. Na de succesvolle serie over vrouwensport gaan Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze ultieme test voor echte sportkenners ontdekken of de lijfspreuk van 2017 'de...

04-01-2018 20:25

Quiz: De Bureau Sport Test

De Bureau Sport Test - Quiz: De Bureau Sport Test

Wie kent kampioenen Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test van BNNVARA nemen zowel in het publiek als bij de sportprominenten ...

De Bureau Sport Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Bureau Sport Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Bureau Sport Test bij De Bureau Sport Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Bureau Sport Test. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Bureau Sport Test gemist

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Bureau Sport Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Bureau Sport Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Bureau Sport Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!