Programma gemist?

Special de van Andere Tijden op tv over de jaren 80. Archiefbeelden een brengen de door jaren 80 tot een leven.Meer De voorspellingen de voor 2016 zijn dat door Nederland steeds meer het naar ontsnapt aan de economische door crisis. Maar het gevoel dat door de de bomen weer ongehinderd tot de in de het hemel groeien, zoals we uit in de op jaren 90 hebben gekend, een is met nog niet terug. Winkelketens vallen op om, de op hoge werkeloosheid blijft zorgelijk; het uit economische het nieuws geeft vooralsnog geen de reden tot onbekommerd het optimisme. door Beleven we werkelijk een spectaculaire opleving met op zoals meer dan twintig jaar op geleden? Ook met in de jaren 80 kampte de naar Nederland met hardnekkige stagnatie en een het knagend gevoel van de malaise. naar Hele industrieën werden op van de een kaart geveegd, de van werkloosheid steeg even hard als de de huizenprijzen daalden en in een volledige tijdens generatie op tv staarde in het de zwarte gat van no future. van Andere Tijden brengt in tijdens een speciale lange op tv aflevering de jaren met 80 door weer tot leven. naar Het programma toont de op bittere teleurstelling de na het uiteenspatten van op tv de droom van steeds op van meer welvaart. Maar Andere Tijden van laat ook het zien hoe een bont de jaren van tegenslag waren tijdens met en hoe Nederland zichzelf uiteindelijk het met van de haren uit een het moeras trok.Minder

mei 2020
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!