Programma gemist?

Special uit van Andere Tijden naar over de jaren 80. Archiefbeelden op tv brengen in de jaren 80 naar tot leven.Meer De voorspellingen op voor 2016 met zijn dat op tv Nederland steeds meer van ontsnapt aan de van economische crisis. Maar met het gevoel dat de bomen weer de ongehinderd tot in tijdens de van hemel groeien, zoals we in door de jaren naar 90 hebben gekend, is uit nog uit niet terug. Winkelketens vallen op om, de door hoge werkeloosheid uit blijft zorgelijk; het economische nieuws op tv geeft vooralsnog uit geen reden tot onbekommerd optimisme. van Beleven door we werkelijk een spectaculaire opleving het zoals meer dan tijdens twintig jaar geleden? tijdens Ook in de op jaren 80 kampte een op Nederland met hardnekkige het stagnatie en een knagend gevoel van op tv malaise. met Hele industrieën werden van de door kaart geveegd, met de werkloosheid steeg een even hard een als de huizenprijzen daalden tijdens en een volledige generatie op tv op staarde in het zwarte het gat van no future. Andere de Tijden met brengt in een tijdens speciale lange aflevering de naar jaren 80 weer tijdens tot het leven. Het programma toont de van bittere teleurstelling na het het uiteenspatten van de op droom tijdens van steeds meer welvaart. Maar in Andere op Tijden laat ook zien de hoe uit bont de jaren van tegenslag waren door en tijdens hoe Nederland het zichzelf uiteindelijk met de haren op tv uit het moeras naar trok.Minder

mei 2021
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!