Programma gemist?

Special van Andere de Tijden over tijdens de uit jaren 80. Archiefbeelden brengen de uit jaren 80 in tot leven.Meer De voorspellingen voor een 2016 het zijn dat Nederland steeds naar meer ontsnapt het aan de economische crisis. Maar met door het gevoel dat de bomen tijdens weer ongehinderd tot in door de de hemel groeien, zoals we van in uit de jaren 90 hebben op tv gekend, is een nog niet terug. Winkelketens van vallen om, op de hoge werkeloosheid blijft zorgelijk; naar het economische tijdens nieuws geeft vooralsnog geen naar reden tot de onbekommerd optimisme. Beleven we in werkelijk een op spectaculaire opleving de zoals meer dan twintig jaar geleden? op tv Ook in met de in jaren 80 kampte in Nederland met hardnekkige stagnatie op tv en een knagend uit gevoel van malaise. Hele door industrie├źn werden de van de kaart geveegd, de in werkloosheid steeg even naar hard als tijdens de van huizenprijzen daalden en op een volledige generatie door staarde in het zwarte gat op tv van no future. Andere een door Tijden brengt in een uit speciale lange aflevering naar de jaren 80 de weer tot leven. Het programma op toont de uit bittere teleurstelling na het van uiteenspatten van de tijdens droom van steeds een meer het welvaart. Maar Andere Tijden met laat het ook zien hoe bont de tijdens jaren door van tegenslag waren en hoe uit Nederland zichzelf uiteindelijk op tv met de uit haren uit het op tv moeras trok.Minder

oktober 2021
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!