Programma gemist?

Special van Andere van Tijden over een de jaren door 80. Archiefbeelden brengen de jaren met 80 een tot leven.Meer De voorspellingen de voor het 2016 zijn dat Nederland steeds naar meer een ontsnapt aan de naar economische crisis. Maar het gevoel uit dat de bomen weer op tv ongehinderd uit tot in de hemel op groeien, zoals we in een de jaren een 90 hebben gekend, uit is op tv nog niet terug. Winkelketens in vallen om, de hoge met werkeloosheid een blijft zorgelijk; het economische van nieuws geeft vooralsnog de geen reden tot tijdens onbekommerd optimisme. Beleven met we werkelijk een spectaculaire met opleving met zoals meer dan twintig jaar geleden? door Ook op in de een jaren 80 kampte Nederland met hardnekkige op tv stagnatie in en een knagend de gevoel van malaise. Hele industrieën de op tv werden van de kaart geveegd, de met werkloosheid steeg de even uit hard als de huizenprijzen daalden en in een volledige generatie met staarde in uit het zwarte gat naar van no future. Andere op op tv Tijden brengt in een speciale lange tijdens op aflevering de jaren met 80 weer tot leven. Het uit programma op toont de bittere teleurstelling na het uit uiteenspatten het van de droom van naar steeds meer door welvaart. Maar Andere met Tijden laat ook zien het hoe bont met de jaren van tegenslag waren de en hoe Nederland de zichzelf uiteindelijk door met de naar haren uit het moeras met trok.Minder

januari 2021
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!