Programma gemist?

Special met van Andere Tijden over in de met jaren 80. Archiefbeelden brengen met de jaren 80 tot in leven.Meer De voorspellingen tijdens voor 2016 zijn dat met Nederland steeds meer op tv door ontsnapt aan de economische crisis. door Maar het gevoel in dat de op tv bomen weer ongehinderd door tot in de uit hemel groeien, zoals we in van de jaren 90 de door hebben gekend, is nog niet in terug. Winkelketens vallen tijdens om, de hoge werkeloosheid op blijft zorgelijk; naar het economische nieuws uit geeft in vooralsnog geen reden tot onbekommerd optimisme. een Beleven op we werkelijk een uit spectaculaire opleving zoals meer dan door twintig jaar geleden? op Ook in in de in jaren 80 kampte een Nederland met hardnekkige stagnatie de en een knagend gevoel op tv van malaise. van Hele industrieën op werden van de kaart geveegd, een de werkloosheid de steeg even hard als met de huizenprijzen daalden uit en een volledige de generatie de staarde in het met zwarte gat van een no future. Andere Tijden brengt op in uit een speciale lange aflevering op de jaren op 80 weer tot leven. op tv Het programma toont naar de bittere naar teleurstelling na het uiteenspatten van de tijdens de droom van steeds meer welvaart. uit Maar Andere naar Tijden laat ook zien de hoe bont de uit jaren van tegenslag de waren de en hoe Nederland een zichzelf uiteindelijk met de haren uit een in het moeras trok.Minder

januari 2020
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!