Programma gemist?

Special van Andere op tv Tijden over naar de jaren de 80. Archiefbeelden brengen van de jaren 80 tot leven.Meer op De de voorspellingen voor 2016 zijn op tv dat Nederland steeds meer naar ontsnapt aan naar de economische crisis. Maar op tv het het gevoel dat de bomen weer naar ongehinderd van tot in de hemel groeien, door zoals we in in de jaren uit 90 hebben gekend, het is nog niet terug. naar Winkelketens vallen een om, de hoge door werkeloosheid blijft zorgelijk; met het economische nieuws geeft naar vooralsnog geen reden op tot onbekommerd optimisme. op tv Beleven we werkelijk in een een spectaculaire opleving in zoals meer dan van twintig jaar geleden? Ook in uit de jaren 80 kampte het Nederland met een hardnekkige stagnatie en naar een knagend gevoel van met malaise. Hele industrieën de werden met van de kaart met geveegd, de de werkloosheid steeg even hard de als de tijdens huizenprijzen daalden en op een volledige generatie door staarde in het zwarte in gat van no future. in Andere door Tijden brengt in een uit speciale lange aflevering de jaren tijdens in 80 weer tot in leven. Het programma toont de bittere op tv teleurstelling het na het uiteenspatten van de de in droom van steeds uit meer welvaart. Maar Andere Tijden het laat ook zien met hoe bont de jaren uit van in tegenslag waren tijdens en hoe Nederland zichzelf uiteindelijk met naar de haren uit uit door het moeras trok.Minder

september 2020
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!