Programma gemist?

Special van door Andere de Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden tijdens brengen de een jaren naar 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor van 2016 naar zijn dat Nederland steeds naar meer ontsnapt aan de van economische crisis. van Maar het gevoel van dat de een bomen weer ongehinderd tot in op tv de het hemel groeien, zoals we op in van de jaren 90 van hebben gekend, is nog niet terug. in Winkelketens op tv vallen om, de hoge werkeloosheid door blijft het zorgelijk; het in economische nieuws geeft met vooralsnog geen reden tot onbekommerd optimisme. tijdens Beleven we werkelijk een een spectaculaire opleving tijdens zoals meer in dan twintig jaar geleden? met tijdens Ook in de jaren door 80 kampte Nederland op tv met hardnekkige stagnatie en een het knagend de gevoel van malaise. Hele industrie├źn de werden van de uit kaart geveegd, de naar de werkloosheid steeg even hard als een de tijdens huizenprijzen daalden en de een volledige generatie van staarde in het door zwarte gat van in no future. Andere Tijden brengt in de een speciale met lange aflevering de door jaren 80 weer een tot leven. Het op tv programma toont in de bittere naar teleurstelling na het uiteenspatten van naar de op tv droom van steeds meer welvaart. Maar met Andere Tijden laat uit ook zien hoe een met bont de jaren door van tegenslag waren en hoe Nederland uit zichzelf uiteindelijk met uit de met haren uit het naar moeras trok.Minder

december 2021
29-01-2016 21:09

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 - Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80

Special van Andere Tijden over de jaren 80. Archiefbeelden brengen de jaren 80 tot leven.Meer De voorspellingen voor 2016 zijn dat Nederland steeds meer ontsnapt aan de economische crisis. Maar het gevoel dat de bomen weer ongehinderd tot i...

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 bij Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: De ballen van de jaren 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!