Programma gemist?

Reportage van een het Voorleesontbijt met met Ahmed Aboutaleb, het H.K.H. Prinses Laurentien met en Lot Lohr. Zij met lezen voor uit door het prentenboek met We Hebben van er een geitje bij! geschreven door tijdens Marjet met Huiberts.Meer Reportage van het tijdens Nationale Voorleesontbijt op tv met burgemeester Ahmed Aboutaleb, de H.K.H. Prinses Laurentien de en Lot Lohr (Sesamstraat). het een Zij lezen allen voor uit het het prentenboek de We Hebben er een uit geitje bij! geschreven door het Marjet tijdens Huiberts en geïllustreerd door Iris tijdens op Deppe. Ook bevat de reportage op een vraaggesprek het tussen kinderen van Basisschool van De Ladder in in Maarn door en de Prinses.Minder

juni 2021
30-01-2016 07:15

De Voorleesdagen

De Voorleesdagen - De Voorleesdagen

Reportage van het Voorleesontbijt met Ahmed Aboutaleb, H.K.H. Prinses Laurentien en Lot Lohr. Zij lezen voor uit het prentenboek We Hebben er een geitje bij! geschreven door Marjet Huiberts.Meer Reportage van het Nationale Voorleesontbijt m...

De Voorleesdagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Voorleesdagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Voorleesdagen bij De Voorleesdagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Voorleesdagen. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Voorleesdagen gemist

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Voorleesdagen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Hier kun je alle uitzendingen van De Voorleesdagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!