Programma gemist?

Reportage van het een Voorleesontbijt de met Ahmed Aboutaleb, H.K.H. op tv Prinses Laurentien uit en Lot Lohr. Zij lezen naar voor uit het met prentenboek We Hebben van met er een geitje met bij! geschreven door Marjet de Huiberts.Meer Reportage van het Nationale tijdens Voorleesontbijt met de burgemeester op Ahmed Aboutaleb, H.K.H. het Prinses Laurentien en Lot Lohr naar (Sesamstraat). Zij lezen naar allen voor in uit het prentenboek We tijdens Hebben op er een geitje bij! geschreven uit door Marjet op tv Huiberts en op tv geïllustreerd door Iris Deppe. Ook bevat door de door reportage een vraaggesprek tussen van kinderen van Basisschool De de met Ladder in Maarn en in de Prinses.Minder

maart 2021
30-01-2016 07:15

De Voorleesdagen

De Voorleesdagen - De Voorleesdagen

Reportage van het Voorleesontbijt met Ahmed Aboutaleb, H.K.H. Prinses Laurentien en Lot Lohr. Zij lezen voor uit het prentenboek We Hebben er een geitje bij! geschreven door Marjet Huiberts.Meer Reportage van het Nationale Voorleesontbijt m...

De Voorleesdagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Voorleesdagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Voorleesdagen bij De Voorleesdagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Voorleesdagen. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Voorleesdagen gemist

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Voorleesdagen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Hier kun je alle uitzendingen van De Voorleesdagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!