Programma gemist?

Reportage door van het Voorleesontbijt naar met Ahmed Aboutaleb, H.K.H. Prinses tijdens Laurentien en op tv Lot Lohr. met Zij lezen voor uit het in prentenboek met We Hebben er tijdens een geitje bij! geschreven van door Marjet Huiberts.Meer Reportage naar van op het Nationale een Voorleesontbijt met burgemeester Ahmed Aboutaleb, tijdens H.K.H. Prinses uit Laurentien en Lot Lohr (Sesamstraat). tijdens Zij lezen op tv allen voor uit naar het prentenboek op tv We Hebben er een geitje uit bij! geschreven op tv door Marjet in Huiberts en geïllustreerd door uit Iris Deppe. Ook bevat het de reportage een in vraaggesprek tussen van kinderen van een Basisschool De Ladder uit in Maarn en uit de Prinses.Minder

maart 2020
30-01-2016 07:15

De Voorleesdagen

De Voorleesdagen - De Voorleesdagen

Reportage van het Voorleesontbijt met Ahmed Aboutaleb, H.K.H. Prinses Laurentien en Lot Lohr. Zij lezen voor uit het prentenboek We Hebben er een geitje bij! geschreven door Marjet Huiberts.Meer Reportage van het Nationale Voorleesontbijt m...

De Voorleesdagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Voorleesdagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Voorleesdagen bij De Voorleesdagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Voorleesdagen. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Voorleesdagen gemist

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Voorleesdagen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Hier kun je alle uitzendingen van De Voorleesdagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!