Programma gemist?

Reportage in van het de Voorleesontbijt met Ahmed een Aboutaleb, H.K.H. Prinses uit Laurentien en Lot Lohr. Zij lezen met voor uit het het prentenboek We van Hebben er op tv een geitje op tv bij! geschreven door Marjet Huiberts.Meer Reportage tijdens van tijdens het Nationale Voorleesontbijt de met burgemeester Ahmed een Aboutaleb, H.K.H. Prinses Laurentien en op Lot Lohr de (Sesamstraat). Zij lezen allen naar het voor uit het prentenboek We Hebben naar er met een geitje bij! op tv geschreven door van Marjet Huiberts en geïllustreerd op door Iris met Deppe. Ook bevat naar de reportage een vraaggesprek tussen met kinderen in van Basisschool De Ladder het in Maarn op en de Prinses.Minder

juli 2021
30-01-2016 07:15

De Voorleesdagen

De Voorleesdagen - De Voorleesdagen

Reportage van het Voorleesontbijt met Ahmed Aboutaleb, H.K.H. Prinses Laurentien en Lot Lohr. Zij lezen voor uit het prentenboek We Hebben er een geitje bij! geschreven door Marjet Huiberts.Meer Reportage van het Nationale Voorleesontbijt m...

De Voorleesdagen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Voorleesdagen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Voorleesdagen bij De Voorleesdagen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Voorleesdagen. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Voorleesdagen gemist

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Voorleesdagen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Voorleesdagen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Voorleesdagen? Hier kun je alle uitzendingen van De Voorleesdagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-01-2016 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!