Programma gemist?

Een overzicht van de de artiesten op die in van 2018 een nummer 1-hit te uit pakken hadden op tv in de Sterren NL van Top van 20.

Danny op tv de Munk op werd al op met jonge leeftijd razend bekend door zijn op rol in naar de tijdens speelfilm Ciske de Rat. op tv Hierna scoorde hij verschillende de hits, een stond hij meerdere keren het in Ahoy, speelde hij in de de musical op Les op tv Misérables, was hij te zien in naar uit de film All Stars en uit kreeg hij zijn van eigen het reallifesoap Danny & in Jenny de Munk. Danny blikt op tv terug op zijn lange op en succesvolle carrière naar en deelt de het hoogte- het en dieptepunten uit met zijn leven.

Concert van door Helene Fischer, opgenomen op in februari 2018 in met de König-Pilsener-Arena het in Oberhausen. De door Duitse zangeres met van wereldformaat van tovert een show de tevoorschijn waar menig artiest jaloers van op zou tijdens zijn. Een van wervelende show met veel licht, vuurwerk uit en acrobatiek, maar met het vooral met krachtige powersongs en mooie op tv ballads. op Uiteraard passeren ook tijdens al haar grootste hits de met revue. tijdens Helene Fischer, origineel van Russisch-Duitse het oorsprong, is in op door eigen land één van de grootste naar door popsterren aller tijden, maar het heeft ook een grote schare een Nederlandse de fans. De 33-jarige Fischer heeft van wereldwijd met meer dan met vijftien miljoen albums verkocht sinds een haar debuut in het 2005.

Het naar podium van met het Sterren Muziekfeest door op het Plein door staat dit jaar op in Amersfoort. In in deze extra uitzending naar zitten nog niet eerder in uitgezonden nummers. Artiesten als de John het de Bever, Jannes en tijdens René Froger maken er één door groot een feest van.

Het Sterren van Muziekfeest op het Plein uit naar in Amersfoort was één groot feest. op tv In deze op extra uitzending zijn op tv nog niet tijdens eerder uitgezonden nummers te naar zien van artiesten als in Stef door Ekkel, René Schuurmans op en John West, die een er het één groot feest van door maken.

Het Sterren Muziekfeest een op het naar Plein in Amersfoort naar was één het groot feest. In deze door extra op uitzending zijn nog niet eerder de uitgezonden nummers op tv te zien van uit artiesten als Django Wagner, Vinzzent op en een Sieneke.

Portret de van de Nederlandse artiest Tino door Martin (1984), in winnaar van de naar Edison Popprijs in het 2016 én 2018. tijdens In door korte tijd groeide het Tino Martin uit van een volkszanger in een kroegen tot hoofdact tijdens in zijn eigen shows in Carré in en de Ziggo met Dome. met In deze het special vertelt Tino naar Martin over het een verloop van zijn carrière en zien een we beelden op uit zijn van concert in van Carré.

Registratie met van het concert dat de uit Nederlandse zanger Tino in Martin op tv gaf op zondag 28 uit januari in een naar uitverkocht Koninklijk op tv Theater Carré. Na in de strand- en tijdens feesttenten stond winnaar een van de Edison Popprijs in op 2016 én op tv 2018 vol zelfvertrouwen naar in de AFAS Live naar en een van jaar later zelfs tijdens in een een vol Ziggo Dome van met zijn eigen Concert van door mijn dromen. de In naar voorbereiding van zijn tweede Ziggo in Dome-concert, volgende uit week, deed de van een oorsprong Haagse van volkszanger eerder een dit jaar Koninklijk Theater Carré het in Amsterdam met aan. Voorbij op tv komen zijn grote hits naar als Jij op tv liet me vallen en Later als tijdens in ik groot ben, maar de ook mooie gevoelige covers van met Marco Borsato tijdens en Paul door de Leeuw.

Portret een van de Nederlandse artiest van Tino Martin (1984), met winnaar van van de Edison Popprijs in de 2016 én 2018. de In in korte tijd groeide Tino een Martin uit van naar volkszanger in kroegen op tot hoofdact in het zijn eigen shows in de Carré en de uit Ziggo Dome. uit In deze special vertelt in Tino Martin een over het verloop uit van zijn carrière op en zien uit we beelden uit met zijn concert in Carré, het dat zondag wordt met uitgezonden.

Concerten, van muziekportretten, interviews, backstagespecials die je het nergens anders op uit een de Nederlandse televisie met ziet.

Rob de Nijs uit zit al meer met dan 50 jaar uit tijdens in het vak en een is met in recht de Nestor van van de Nederlandse muziek te tijdens noemen. In deze special door blikt hij de terug naar op zijn lange en succesvolle op carrière, praat hij liefdevol op tv over zijn zonen op tv en uit vertelt hij vol naar trots over het zijn nieuwste (37e!) album 'Niet tijdens voor het een laatst'. Een een persoonlijk, eerlijk en openhartig gesprek, met afgewisseld met optredens van op tv een zijn jubileumconcert in Het door Concertgebouw.

februari 2021
22-12-2018 13:25

Kerst met Django Wagner

Sterren NL Special - Kerst met Django Wagner

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 16:30

De nummer 1-hits van 2018

Sterren NL Special - De nummer 1-hits van 2018

Een overzicht van de artiesten die in 2018 een nummer 1-hit te pakken hadden in de Sterren NL Top 20.

12-11-2018 16:20

Edsilia Rombley

Sterren NL Special - Edsilia Rombley

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-10-2018 16:20

Danny de Munk

Sterren NL Special - Danny de Munk

Danny de Munk werd al op jonge leeftijd razend bekend door zijn rol in de speelfilm Ciske de Rat. Hierna scoorde hij verschillende hits, stond hij meerdere keren in Ahoy, speelde hij in de musical Les Misérables, was hij te zien in de film ...

22-09-2018 15:50

Sterren in concert: Helene Fischer

Sterren NL Special - Sterren in concert: Helene Fischer

Concert van Helene Fischer, opgenomen in februari 2018 in de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. De Duitse zangeres van wereldformaat tovert een show tevoorschijn waar menig artiest jaloers op zou zijn. Een wervelende show met veel licht, v...

12-09-2018 16:25

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein staat dit jaar in Amersfoort. In deze extra uitzending zitten nog niet eerder uitgezonden nummers. Artiesten als John de Bever, Jannes en René Froger maken er één groot feest van.

29-08-2018 16:25

Sterren Muziekfeest op het Plein

Sterren NL Special - Sterren Muziekfeest op het Plein

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Stef Ekkel, René Schuurmans en John West, die er één groot feest van maken.

01-08-2018 16:30

Muziekfeest op het Plein Extra

Sterren NL Special - Muziekfeest op het Plein Extra

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Django Wagner, Vinzzent en Sieneke.

04-07-2018 15:35

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-06-2018 12:15

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-06-2018 16:45

Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Sterren NL Special - Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Registratie van het concert dat de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op zondag 28 januari in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Na de strand- en feesttenten stond winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018 vol zelfvertrouwen in ...

09-06-2018 13:10

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-05-2018 11:30

Peter Koelewijn

Sterren NL Special - Peter Koelewijn

Concerten, muziekportretten, interviews, backstagespecials die je nergens anders op de Nederlandse televisie ziet.

22-03-2018 16:15

Rob de Nijs

Sterren NL Special - Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al meer dan 50 jaar in het vak en is met recht de Nestor van de Nederlandse muziek te noemen. In deze special blikt hij terug op zijn lange en succesvolle carrière, praat hij liefdevol over zijn zonen en vertelt hij vol trot...

28-02-2018 16:25

Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Sterren NL Special - Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren NL Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren NL Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren NL Special bij Sterren NL Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren NL Special. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren NL Special gemist

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren NL Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!