Programma gemist?

Een op overzicht van de artiesten die een in op 2018 een van nummer 1-hit te pakken hadden door in de met Sterren NL Top het 20.

Danny naar de Munk werd al de op jonge leeftijd de razend door bekend door zijn rol op tv in de met speelfilm Ciske de Rat. Hierna in scoorde hij verschillende in hits, stond hij meerdere van op keren in Ahoy, speelde tijdens hij in de musical Les met Misérables, een was hij te uit zien in de door film All Stars en uit kreeg de hij zijn eigen reallifesoap Danny uit & Jenny de Munk. op tv Danny blikt terug de door op zijn lange het en succesvolle carrière en deelt de door het hoogte- en dieptepunten door uit zijn leven.

Concert van in Helene Fischer, van opgenomen in februari 2018 in op tv de König-Pilsener-Arena in op Oberhausen. De Duitse door van zangeres van wereldformaat op tovert een show tevoorschijn waar van menig artiest jaloers op de zou op zijn. Een wervelende show met van veel licht, van vuurwerk op tv en acrobatiek, maar vooral met op tv krachtige powersongs op en mooie met ballads. Uiteraard passeren uit ook al haar grootste hits de door revue. Helene in Fischer, op tv origineel van Russisch-Duitse oorsprong, is met in eigen door land één van van de grootste popsterren aller met tijden, maar heeft ook de met een grote schare Nederlandse tijdens fans. De 33-jarige op tv Fischer heeft wereldwijd tijdens meer dan vijftien op miljoen albums verkocht sinds een haar debuut in met 2005.

Het podium op tv van het Sterren Muziekfeest met op het op Plein staat dit met jaar in Amersfoort. met In deze extra uitzending het zitten van nog niet eerder uitgezonden door nummers. Artiesten als een John de een Bever, Jannes naar en René Froger van maken er één groot feest naar van.

Het Sterren Muziekfeest met met op het Plein in in Amersfoort was van één groot feest. In het deze extra uitzending in zijn nog niet eerder uitgezonden met nummers te uit zien van artiesten als van Stef een Ekkel, René door Schuurmans en John West, die tijdens er één groot op feest van tijdens maken.

Het Sterren uit Muziekfeest op het uit Plein uit in Amersfoort was één groot feest. tijdens uit In deze extra uit uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden van nummers te zien van van artiesten op tv als Django Wagner, met Vinzzent en tijdens Sieneke.

Portret van van de van Nederlandse artiest Tino Martin van (1984), winnaar van de Edison naar Popprijs in in 2016 én 2018. uit In korte op tijd groeide Tino door Martin uit van volkszanger in van de kroegen tot hoofdact op in zijn eigen shows in Carré van en uit de Ziggo de Dome. In deze special vertelt Tino naar Martin door over het verloop tijdens van zijn carrière het en zien we uit beelden uit zijn concert in naar met Carré.

Registratie door van het concert dat met de naar Nederlandse zanger Tino Martin gaf een op zondag 28 januari tijdens in een in uitverkocht een Koninklijk Theater Carré. door Na de strand- en door feesttenten stond winnaar van het de Edison een Popprijs in 2016 én uit 2018 vol de zelfvertrouwen in naar de AFAS Live en een jaar een later zelfs het in het een vol Ziggo Dome met een zijn eigen tijdens Concert van mijn dromen. het In voorbereiding van zijn uit tweede op Ziggo Dome-concert, volgende het week, deed een de van oorsprong door Haagse volkszanger eerder dit jaar door Koninklijk Theater Carré in van Amsterdam aan. op tv Voorbij komen zijn in grote hits als Jij naar liet me van vallen en met Later als ik het groot ben, de maar ook mooie de gevoelige covers van Marco Borsato tijdens en tijdens Paul de Leeuw.

Portret van een de Nederlandse artiest Tino een Martin met (1984), winnaar van de Edison op tv Popprijs in 2016 een én 2018. van In korte tijd groeide een Tino op tv Martin uit van door volkszanger in de kroegen tot hoofdact in zijn door eigen shows in Carré de en de van Ziggo een Dome. In deze special vertelt een Tino Martin de over het verloop van zijn naar carrière van en zien op tv we beelden uit zijn concert in in Carré, uit dat zondag wordt op tv uitgezonden.

Concerten, op tv muziekportretten, interviews, backstagespecials van die je het nergens anders op de uit Nederlandse televisie de ziet.

Rob de Nijs op zit op al meer dan door 50 jaar in door het vak en tijdens is met recht de Nestor tijdens van de Nederlandse naar muziek te door noemen. In deze special op tv blikt een hij terug op zijn lange naar en op tv succesvolle carrière, praat de hij liefdevol over uit zijn zonen en een vertelt hij tijdens vol trots over zijn in nieuwste (37e!) album 'Niet voor tijdens op tv het laatst'. Een het persoonlijk, eerlijk en openhartig gesprek, uit afgewisseld met optredens tijdens van zijn jubileumconcert in door Het met Concertgebouw.

september 2021
22-12-2018 13:25

Kerst met Django Wagner

Sterren NL Special - Kerst met Django Wagner

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 16:30

De nummer 1-hits van 2018

Sterren NL Special - De nummer 1-hits van 2018

Een overzicht van de artiesten die in 2018 een nummer 1-hit te pakken hadden in de Sterren NL Top 20.

12-11-2018 16:20

Edsilia Rombley

Sterren NL Special - Edsilia Rombley

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-10-2018 16:20

Danny de Munk

Sterren NL Special - Danny de Munk

Danny de Munk werd al op jonge leeftijd razend bekend door zijn rol in de speelfilm Ciske de Rat. Hierna scoorde hij verschillende hits, stond hij meerdere keren in Ahoy, speelde hij in de musical Les Misérables, was hij te zien in de film ...

22-09-2018 15:50

Sterren in concert: Helene Fischer

Sterren NL Special - Sterren in concert: Helene Fischer

Concert van Helene Fischer, opgenomen in februari 2018 in de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. De Duitse zangeres van wereldformaat tovert een show tevoorschijn waar menig artiest jaloers op zou zijn. Een wervelende show met veel licht, v...

12-09-2018 16:25

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein staat dit jaar in Amersfoort. In deze extra uitzending zitten nog niet eerder uitgezonden nummers. Artiesten als John de Bever, Jannes en René Froger maken er één groot feest van.

29-08-2018 16:25

Sterren Muziekfeest op het Plein

Sterren NL Special - Sterren Muziekfeest op het Plein

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Stef Ekkel, René Schuurmans en John West, die er één groot feest van maken.

01-08-2018 16:30

Muziekfeest op het Plein Extra

Sterren NL Special - Muziekfeest op het Plein Extra

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Django Wagner, Vinzzent en Sieneke.

04-07-2018 15:35

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-06-2018 12:15

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-06-2018 16:45

Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Sterren NL Special - Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Registratie van het concert dat de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op zondag 28 januari in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Na de strand- en feesttenten stond winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018 vol zelfvertrouwen in ...

09-06-2018 13:10

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-05-2018 11:30

Peter Koelewijn

Sterren NL Special - Peter Koelewijn

Concerten, muziekportretten, interviews, backstagespecials die je nergens anders op de Nederlandse televisie ziet.

22-03-2018 16:15

Rob de Nijs

Sterren NL Special - Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al meer dan 50 jaar in het vak en is met recht de Nestor van de Nederlandse muziek te noemen. In deze special blikt hij terug op zijn lange en succesvolle carrière, praat hij liefdevol over zijn zonen en vertelt hij vol trot...

28-02-2018 16:25

Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Sterren NL Special - Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren NL Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren NL Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren NL Special bij Sterren NL Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren NL Special. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren NL Special gemist

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren NL Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!