Programma gemist?

Een op tv overzicht van de artiesten die van in 2018 een van nummer het 1-hit te pakken met hadden in de Sterren op tv NL Top door 20.

Danny de Munk op tv werd de al op jonge leeftijd met razend bekend tijdens door zijn rol in door de speelfilm het Ciske de naar Rat. Hierna scoorde een hij verschillende hits, in stond hij meerdere keren op in Ahoy, van speelde hij in de musical Les het Misérables, op tv was hij te zien in een de film All tijdens Stars van en kreeg hij zijn door eigen reallifesoap Danny & op Jenny de op tv Munk. op Danny blikt terug op de zijn lange en succesvolle carrière uit en deelt van de hoogte- en van dieptepunten in uit zijn leven.

Concert van de Helene Fischer, opgenomen in een februari in 2018 in tijdens de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. De Duitse in een zangeres van wereldformaat tovert in een show tevoorschijn waar menig met artiest jaloers op een zou in zijn. Een wervelende in show met veel licht, vuurwerk het en tijdens acrobatiek, maar vooral door met krachtige powersongs en mooie uit ballads. uit Uiteraard passeren ook al in haar in grootste hits de revue. Helene van Fischer, origineel van Russisch-Duitse op oorsprong, is door in eigen land één uit van in de grootste popsterren aller tijden, het op maar heeft ook een een grote schare op tv Nederlandse fans. De de 33-jarige Fischer heeft wereldwijd meer met dan vijftien miljoen albums uit verkocht sinds van haar debuut in uit 2005.

Het een podium van het Sterren van Muziekfeest op door het Plein de staat dit jaar de in Amersfoort. In deze extra uitzending op tv met zitten nog niet eerder uitgezonden in nummers. Artiesten als op tv John de Bever, Jannes met en een René Froger maken op tv er één groot een feest van.

Het in Sterren Muziekfeest op het Plein uit een in Amersfoort was één groot feest. op tv In deze extra op met uitzending zijn nog niet van eerder uitgezonden nummers tijdens te zien van artiesten op tv als Stef op Ekkel, René Schuurmans met en John West, die uit er één een groot feest van van maken.

Het Sterren Muziekfeest de op het op Plein in tijdens Amersfoort was één groot feest. door In deze extra van uitzending zijn nog uit door niet eerder uitgezonden met nummers te zien van artiesten als op Django op Wagner, Vinzzent en tijdens Sieneke.

Portret de van de Nederlandse artiest op tv Tino Martin (1984), van winnaar op tv van de Edison de Popprijs in 2016 én 2018. In door de korte tijd groeide op tv Tino Martin uit van volkszanger een in op tv kroegen tot hoofdact in zijn door eigen shows in Carré tijdens en de door Ziggo Dome. In deze een special van vertelt Tino Martin over het tijdens verloop van zijn uit in carrière en zien we beelden uit uit zijn concert in door het Carré.

Registratie van het op tv concert dat de op de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op op zondag 28 het januari in een uitverkocht van uit Koninklijk Theater Carré. naar Na de strand- en door feesttenten stond van winnaar van de Edison op Popprijs in 2016 met én 2018 in vol zelfvertrouwen in de AFAS Live een en een jaar van uit later zelfs in naar een vol Ziggo Dome naar met zijn eigen door Concert van mijn op tv dromen. In voorbereiding een van zijn in tweede Ziggo Dome-concert, volgende week, naar deed de de van oorsprong het Haagse volkszanger eerder op dit jaar Koninklijk tijdens Theater Carré in door Amsterdam aan. Voorbij komen zijn op grote hits naar als Jij liet tijdens me vallen en Later van als ik groot ben, de maar ook mooie in gevoelige naar covers van Marco Borsato de en Paul op tv de Leeuw.

Portret van de de Nederlandse artiest met Tino Martin (1984), winnaar van van de met Edison Popprijs in met 2016 én de 2018. In korte tijd groeide op tv met Tino Martin uit van volkszanger in in naar kroegen tot hoofdact in zijn eigen met shows in Carré de en met de Ziggo Dome. In een deze special tijdens vertelt Tino in Martin over het uit verloop van zijn carrière en zien op tv we beelden de uit op tv zijn concert in Carré, dat op tv zondag de wordt uitgezonden.

Concerten, met muziekportretten, interviews, backstagespecials die op je nergens anders op van de Nederlandse naar televisie door ziet.

Rob de de Nijs zit al meer op dan 50 op tv jaar in naar het vak en is in met recht de Nestor uit van de naar Nederlandse op tv muziek te noemen. In deze door special blikt hij op terug op zijn lange de in en succesvolle carrière, praat hij uit liefdevol op tv over zijn zonen en met vertelt hij op tv vol trots over uit zijn nieuwste (37e!) album door 'Niet voor het laatst'. op tv Een met persoonlijk, eerlijk en openhartig in gesprek, afgewisseld met optredens uit van zijn op tv jubileumconcert in Het de Concertgebouw.

december 2019
22-12-2018 13:25

Kerst met Django Wagner

Sterren NL Special - Kerst met Django Wagner

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 16:30

De nummer 1-hits van 2018

Sterren NL Special - De nummer 1-hits van 2018

Een overzicht van de artiesten die in 2018 een nummer 1-hit te pakken hadden in de Sterren NL Top 20.

12-11-2018 16:20

Edsilia Rombley

Sterren NL Special - Edsilia Rombley

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-10-2018 16:20

Danny de Munk

Sterren NL Special - Danny de Munk

Danny de Munk werd al op jonge leeftijd razend bekend door zijn rol in de speelfilm Ciske de Rat. Hierna scoorde hij verschillende hits, stond hij meerdere keren in Ahoy, speelde hij in de musical Les Misérables, was hij te zien in de film ...

22-09-2018 15:50

Sterren in concert: Helene Fischer

Sterren NL Special - Sterren in concert: Helene Fischer

Concert van Helene Fischer, opgenomen in februari 2018 in de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. De Duitse zangeres van wereldformaat tovert een show tevoorschijn waar menig artiest jaloers op zou zijn. Een wervelende show met veel licht, v...

12-09-2018 16:25

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein staat dit jaar in Amersfoort. In deze extra uitzending zitten nog niet eerder uitgezonden nummers. Artiesten als John de Bever, Jannes en René Froger maken er één groot feest van.

29-08-2018 16:25

Sterren Muziekfeest op het Plein

Sterren NL Special - Sterren Muziekfeest op het Plein

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Stef Ekkel, René Schuurmans en John West, die er één groot feest van maken.

01-08-2018 16:30

Muziekfeest op het Plein Extra

Sterren NL Special - Muziekfeest op het Plein Extra

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Django Wagner, Vinzzent en Sieneke.

04-07-2018 15:35

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-06-2018 12:15

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-06-2018 16:45

Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Sterren NL Special - Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Registratie van het concert dat de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op zondag 28 januari in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Na de strand- en feesttenten stond winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018 vol zelfvertrouwen in ...

09-06-2018 13:10

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-05-2018 11:30

Peter Koelewijn

Sterren NL Special - Peter Koelewijn

Concerten, muziekportretten, interviews, backstagespecials die je nergens anders op de Nederlandse televisie ziet.

22-03-2018 16:15

Rob de Nijs

Sterren NL Special - Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al meer dan 50 jaar in het vak en is met recht de Nestor van de Nederlandse muziek te noemen. In deze special blikt hij terug op zijn lange en succesvolle carrière, praat hij liefdevol over zijn zonen en vertelt hij vol trot...

28-02-2018 16:25

Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Sterren NL Special - Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren NL Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren NL Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren NL Special bij Sterren NL Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren NL Special. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren NL Special gemist

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren NL Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!