Programma gemist?

Een met overzicht van de artiesten die met in 2018 het een nummer 1-hit te op pakken hadden in uit de Sterren NL de een Top 20.

Danny door de Munk werd al op met jonge het leeftijd razend bekend naar door zijn rol in de op op tv speelfilm Ciske de van Rat. Hierna scoorde van hij verschillende hits, stond hij tijdens meerdere keren op tv in Ahoy, op speelde hij in de naar musical Les Misérables, met was hij te zien de in de op film All Stars en door kreeg hij zijn in eigen reallifesoap Danny de & Jenny de met Munk. Danny naar blikt terug op zijn in lange en succesvolle uit carrière van en deelt de naar hoogte- en dieptepunten naar uit zijn leven.

Concert op tv van Helene Fischer, het opgenomen in februari 2018 in op tv op de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. een De Duitse uit zangeres van wereldformaat tovert door een show tevoorschijn waar menig het artiest naar jaloers op op tv zou zijn. Een wervelende show met van de veel licht, vuurwerk en uit acrobatiek, maar vooral met krachtige op tv een powersongs en mooie ballads. de Uiteraard passeren ook uit al haar grootste hits de het een revue. Helene Fischer, origineel tijdens van Russisch-Duitse oorsprong, het is in eigen met land één op van de grootste popsterren uit aller tijden, maar heeft van ook een grote van schare van Nederlandse fans. De 33-jarige naar Fischer heeft op tv wereldwijd meer dan vijftien miljoen met albums verkocht sinds tijdens haar debuut op tv in 2005.

Het in podium van op tv het Sterren Muziekfeest van op het Plein staat dit jaar van in Amersfoort. In tijdens van deze extra uitzending zitten de nog niet eerder uitgezonden het nummers. Artiesten uit als John de Bever, Jannes het en René Froger uit naar maken er één een groot feest van.

Het Sterren Muziekfeest de op het van Plein in op Amersfoort was één groot op feest. In deze extra door uitzending zijn in nog de niet eerder uitgezonden nummers te zien uit de van artiesten als Stef Ekkel, René naar Schuurmans het en John West, naar die er één groot door feest van de maken.

Het Sterren uit Muziekfeest het op het Plein in Amersfoort van was één met groot feest. In een deze extra uitzending met zijn nog niet op eerder uitgezonden het nummers te zien uit van artiesten als Django Wagner, Vinzzent de en uit Sieneke.

Portret van een de Nederlandse met artiest Tino Martin (1984), winnaar in van de uit Edison Popprijs in 2016 een uit én 2018. In korte op tv tijd groeide Tino Martin het uit van op volkszanger in kroegen uit tot hoofdact in in zijn eigen shows tijdens in Carré van en de Ziggo een Dome. In deze special het vertelt Tino Martin op tv over het tijdens verloop van zijn het carrière en zien we beelden uit op zijn concert naar in op Carré.

Registratie van van het de concert dat de Nederlandse zanger door Tino Martin gaf op naar op zondag 28 januari in door een uitverkocht Koninklijk Theater in Carré. Na de met strand- en met feesttenten stond winnaar van naar de Edison Popprijs in in 2016 én het 2018 vol in zelfvertrouwen in de AFAS in Live en een een jaar tijdens later zelfs in een vol Ziggo in met Dome met zijn eigen Concert van op door mijn dromen. In voorbereiding van zijn tijdens op tweede Ziggo Dome-concert, volgende week, deed uit de van de oorsprong Haagse in volkszanger eerder dit jaar op tv Koninklijk Theater Carré in de Amsterdam aan. een Voorbij komen zijn grote een hits het als Jij liet me vallen een en Later op tv als ik groot in ben, maar in ook mooie gevoelige covers van een Marco Borsato en een Paul het de Leeuw.

Portret uit van de op Nederlandse artiest Tino een Martin (1984), winnaar van tijdens de Edison Popprijs in 2016 een een én 2018. In korte op tv tijd groeide Tino uit Martin uit van volkszanger uit in kroegen tot hoofdact naar in de zijn eigen shows het in Carré en de Ziggo naar Dome. In deze door special vertelt tijdens Tino Martin een over het op tv verloop van zijn van carrière en zien we beelden uit uit op tv zijn concert in van Carré, dat zondag wordt met uitgezonden.

Concerten, muziekportretten, tijdens interviews, tijdens backstagespecials die je uit nergens anders op op tv de Nederlandse televisie uit ziet.

Rob het de Nijs zit op al meer dan 50 op jaar in het vak de en is uit met een recht de Nestor van met de Nederlandse muziek te noemen. uit In deze de special blikt hij het terug op zijn lange van en succesvolle tijdens carrière, praat uit hij liefdevol over op zijn zonen en door vertelt hij vol trots over in zijn naar nieuwste (37e!) album 'Niet met voor het van laatst'. Een persoonlijk, eerlijk en op tv openhartig gesprek, afgewisseld met het met optredens van op zijn jubileumconcert in door Het Concertgebouw.

oktober 2020
22-12-2018 13:25

Kerst met Django Wagner

Sterren NL Special - Kerst met Django Wagner

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 16:30

De nummer 1-hits van 2018

Sterren NL Special - De nummer 1-hits van 2018

Een overzicht van de artiesten die in 2018 een nummer 1-hit te pakken hadden in de Sterren NL Top 20.

12-11-2018 16:20

Edsilia Rombley

Sterren NL Special - Edsilia Rombley

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-10-2018 16:20

Danny de Munk

Sterren NL Special - Danny de Munk

Danny de Munk werd al op jonge leeftijd razend bekend door zijn rol in de speelfilm Ciske de Rat. Hierna scoorde hij verschillende hits, stond hij meerdere keren in Ahoy, speelde hij in de musical Les Misérables, was hij te zien in de film ...

22-09-2018 15:50

Sterren in concert: Helene Fischer

Sterren NL Special - Sterren in concert: Helene Fischer

Concert van Helene Fischer, opgenomen in februari 2018 in de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. De Duitse zangeres van wereldformaat tovert een show tevoorschijn waar menig artiest jaloers op zou zijn. Een wervelende show met veel licht, v...

12-09-2018 16:25

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein staat dit jaar in Amersfoort. In deze extra uitzending zitten nog niet eerder uitgezonden nummers. Artiesten als John de Bever, Jannes en René Froger maken er één groot feest van.

29-08-2018 16:25

Sterren Muziekfeest op het Plein

Sterren NL Special - Sterren Muziekfeest op het Plein

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Stef Ekkel, René Schuurmans en John West, die er één groot feest van maken.

01-08-2018 16:30

Muziekfeest op het Plein Extra

Sterren NL Special - Muziekfeest op het Plein Extra

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Django Wagner, Vinzzent en Sieneke.

04-07-2018 15:35

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-06-2018 12:15

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-06-2018 16:45

Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Sterren NL Special - Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Registratie van het concert dat de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op zondag 28 januari in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Na de strand- en feesttenten stond winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018 vol zelfvertrouwen in ...

09-06-2018 13:10

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-05-2018 11:30

Peter Koelewijn

Sterren NL Special - Peter Koelewijn

Concerten, muziekportretten, interviews, backstagespecials die je nergens anders op de Nederlandse televisie ziet.

22-03-2018 16:15

Rob de Nijs

Sterren NL Special - Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al meer dan 50 jaar in het vak en is met recht de Nestor van de Nederlandse muziek te noemen. In deze special blikt hij terug op zijn lange en succesvolle carrière, praat hij liefdevol over zijn zonen en vertelt hij vol trot...

28-02-2018 16:25

Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Sterren NL Special - Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren NL Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren NL Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren NL Special bij Sterren NL Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren NL Special. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren NL Special gemist

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren NL Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!