Programma gemist?

Een een overzicht van van de artiesten die in 2018 het een nummer op 1-hit te pakken hadden in het de het Sterren NL Top een 20.

Danny de Munk een werd al door op jonge leeftijd in razend op bekend door zijn rol in in de speelfilm Ciske de de een Rat. Hierna scoorde een hij verschillende hits, stond hij door meerdere keren in Ahoy, de tijdens speelde hij in de musical Les tijdens Misérables, was in hij te zien tijdens in de film van All van Stars en kreeg hij het zijn eigen de reallifesoap Danny & Jenny de Munk. door Danny blikt terug uit met op zijn lange en met succesvolle carrière in en deelt de hoogte- het en dieptepunten uit zijn uit leven.

Concert van Helene uit Fischer, opgenomen tijdens in februari 2018 op tv in de König-Pilsener-Arena in een Oberhausen. van De Duitse zangeres van wereldformaat het tovert een de show met tevoorschijn waar menig artiest jaloers op tv op met zou zijn. Een het wervelende show met veel licht, vuurwerk de op en acrobatiek, maar in vooral met krachtige van powersongs en mooie op ballads. Uiteraard passeren het ook al haar grootste hits de van revue. op Helene Fischer, origineel van Russisch-Duitse met oorsprong, een is in eigen land één het van het de grootste popsterren aller tijden, op in maar heeft ook het een grote schare Nederlandse fans. De met 33-jarige Fischer door heeft wereldwijd meer het dan naar vijftien miljoen albums verkocht sinds haar op tv debuut in het 2005.

Het podium van uit het Sterren Muziekfeest uit op het Plein in staat tijdens dit jaar in Amersfoort. In op tv op deze extra uitzending zitten nog de niet eerder uitgezonden nummers. tijdens met Artiesten als John de Bever, Jannes het en in René Froger maken uit er één groot feest van van.

Het in Sterren Muziekfeest op op tv het Plein in Amersfoort op was één tijdens groot feest. in In deze extra uitzending zijn nog uit met niet eerder uitgezonden nummers te naar zien van op artiesten als in Stef Ekkel, René naar Schuurmans en John uit West, die er één groot tijdens feest tijdens van maken.

Het Sterren in Muziekfeest op het naar Plein in het Amersfoort was naar één groot feest. In deze extra een uitzending door zijn nog niet uit eerder uitgezonden een nummers te zien van artiesten met als Django Wagner, van Vinzzent door en Sieneke.

Portret van de in Nederlandse in artiest Tino een Martin (1984), winnaar van de Edison in door Popprijs in 2016 én 2018. In op korte tijd een groeide Tino Martin uit tijdens van volkszanger in tijdens kroegen tot hoofdact op in zijn uit eigen op shows in Carré tijdens en de Ziggo door Dome. In deze special vertelt Tino in Martin een over het verloop van van zijn carrière en zien door we door beelden uit zijn concert uit in naar Carré.

Registratie het van het concert dat de van Nederlandse zanger Tino in Martin met gaf op zondag 28 een januari in een uitverkocht door Koninklijk het Theater Carré. Na het de strand- en met feesttenten stond winnaar van de op Edison in Popprijs in 2016 een én 2018 vol zelfvertrouwen naar in de AFAS Live tijdens en een een jaar uit later zelfs in in een vol Ziggo in Dome met zijn eigen Concert van tijdens mijn dromen. tijdens In door voorbereiding van zijn tweede Ziggo Dome-concert, uit naar volgende week, deed op de van oorsprong op Haagse volkszanger eerder dit jaar Koninklijk naar Theater Carré door in met Amsterdam aan. Voorbij komen tijdens zijn grote hits de als Jij liet me vallen in en Later als het ik groot de ben, maar ook mooie de gevoelige een covers van uit Marco Borsato en Paul de op Leeuw.

Portret van de tijdens Nederlandse artiest van Tino van Martin (1984), winnaar met van de Edison Popprijs in in 2016 én 2018. de In een korte tijd groeide Tino naar Martin uit van in volkszanger in kroegen door tot hoofdact van in zijn eigen shows een in Carré en de in Ziggo Dome. in In deze special vertelt op tv Tino Martin over het tijdens verloop met van zijn naar carrière en zien we uit beelden uit zijn concert in van met Carré, dat zondag wordt naar uitgezonden.

Concerten, muziekportretten, interviews, uit backstagespecials die je een naar nergens anders op de Nederlandse televisie in van ziet.

Rob tijdens de Nijs uit zit al meer dan 50 tijdens jaar uit in het vak en uit is met recht op de Nestor van de Nederlandse het muziek te van noemen. In deze naar special blikt hij van terug op op zijn lange en op tv succesvolle carrière, praat hij liefdevol van over zijn zonen in de en vertelt hij vol trots op over van zijn nieuwste (37e!) album 'Niet uit voor het het laatst'. Een persoonlijk, eerlijk en naar openhartig gesprek, afgewisseld tijdens met optredens van door zijn in jubileumconcert in Het in Concertgebouw.

februari 2020
22-12-2018 13:25

Kerst met Django Wagner

Sterren NL Special - Kerst met Django Wagner

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

03-12-2018 16:30

De nummer 1-hits van 2018

Sterren NL Special - De nummer 1-hits van 2018

Een overzicht van de artiesten die in 2018 een nummer 1-hit te pakken hadden in de Sterren NL Top 20.

12-11-2018 16:20

Edsilia Rombley

Sterren NL Special - Edsilia Rombley

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

15-10-2018 16:20

Danny de Munk

Sterren NL Special - Danny de Munk

Danny de Munk werd al op jonge leeftijd razend bekend door zijn rol in de speelfilm Ciske de Rat. Hierna scoorde hij verschillende hits, stond hij meerdere keren in Ahoy, speelde hij in de musical Les Misérables, was hij te zien in de film ...

22-09-2018 15:50

Sterren in concert: Helene Fischer

Sterren NL Special - Sterren in concert: Helene Fischer

Concert van Helene Fischer, opgenomen in februari 2018 in de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. De Duitse zangeres van wereldformaat tovert een show tevoorschijn waar menig artiest jaloers op zou zijn. Een wervelende show met veel licht, v...

12-09-2018 16:25

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein staat dit jaar in Amersfoort. In deze extra uitzending zitten nog niet eerder uitgezonden nummers. Artiesten als John de Bever, Jannes en René Froger maken er één groot feest van.

29-08-2018 16:25

Sterren Muziekfeest op het Plein

Sterren NL Special - Sterren Muziekfeest op het Plein

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Stef Ekkel, René Schuurmans en John West, die er één groot feest van maken.

01-08-2018 16:30

Muziekfeest op het Plein Extra

Sterren NL Special - Muziekfeest op het Plein Extra

Het Sterren Muziekfeest op het Plein in Amersfoort was één groot feest. In deze extra uitzending zijn nog niet eerder uitgezonden nummers te zien van artiesten als Django Wagner, Vinzzent en Sieneke.

04-07-2018 15:35

Sterren NL Special

Sterren NL Special - Sterren NL Special

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

14-06-2018 12:15

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-06-2018 16:45

Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Sterren NL Special - Sterren in Concert: Tino Martin in Carré

Registratie van het concert dat de Nederlandse zanger Tino Martin gaf op zondag 28 januari in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Na de strand- en feesttenten stond winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018 vol zelfvertrouwen in ...

09-06-2018 13:10

Tino Martin

Sterren NL Special - Tino Martin

Portret van de Nederlandse artiest Tino Martin (1984), winnaar van de Edison Popprijs in 2016 én 2018. In korte tijd groeide Tino Martin uit van volkszanger in kroegen tot hoofdact in zijn eigen shows in Carré en de Ziggo Dome. In deze spec...

10-05-2018 11:30

Peter Koelewijn

Sterren NL Special - Peter Koelewijn

Concerten, muziekportretten, interviews, backstagespecials die je nergens anders op de Nederlandse televisie ziet.

22-03-2018 16:15

Rob de Nijs

Sterren NL Special - Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al meer dan 50 jaar in het vak en is met recht de Nestor van de Nederlandse muziek te noemen. In deze special blikt hij terug op zijn lange en succesvolle carrière, praat hij liefdevol over zijn zonen en vertelt hij vol trot...

28-02-2018 16:25

Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Sterren NL Special - Sterren NL presenteert het Muziekfeest van het Jaar

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sterren NL Special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sterren NL Special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sterren NL Special bij Sterren NL Special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sterren NL Special. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sterren NL Special gemist

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Sterren NL Special, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Sterren NL Special gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Sterren NL Special? Hier kun je alle uitzendingen van Sterren NL Special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!