Programma gemist?

Jo de is geschorst. Ze besluit haar op onderzoek te staken een en de voor haar familie te een zorgen. het Maar wanneer er een een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo een een meteen weer het gevaar uit op.

Na de arrestatie de van door Michael Perry, het laatste op tv lid van naar de bende door waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het een op tv politiekorps het onderzoeken te willen naar afronden. het Maar voor Jo is op tv de waarheid met nog ver weg.Meer Na tijdens de arrestatie van Michael Perry, op het laatste lid tijdens van de bende de waarin tijdens Ryan geïnfiltreerd tijdens was, lijkt het politiekorps het onderzoeken van te willen van afronden. het Maar voor Jo is uit de waarheid verder weg een dan tijdens ooit tevoren.Minder

Politieagente Jo tijdens Gillespie is kapot van door verdriet een wanneer haar echtgenoot en in undercoveragent Ryan op Gillespie dood de wordt teruggevonden.Meer Politieagente op Jo Gillespie is kapot van verdriet, op tijdens wanneer haar echtgenoot op en undercoveragent Ryan Gillespie met dood teruggevonden van wordt.Minder

juni 2020
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!