Programma gemist?

Jo is op geschorst. op Ze besluit haar onderzoek te staken door op tv en voor haar familie te met zorgen. door Maar wanneer er een lichaam tijdens gevonden wordt, zoekt Jo de meteen weer de het gevaar het op.

Na de met arrestatie van in Michael Perry, het laatste het lid van de bende op tv waarin een Ryan geïnfiltreerd was, van lijkt het van politiekorps het onderzoeken van te willen afronden. door Maar voor Jo is de op waarheid nog op tv ver weg.Meer Na een de arrestatie van Michael in Perry, een het laatste lid op tv van de bende waarin naar Ryan geïnfiltreerd was, de lijkt het met politiekorps het onderzoeken te willen afronden. het uit Maar voor Jo is op de waarheid in verder weg dan ooit tijdens tevoren.Minder

Politieagente een Jo Gillespie is kapot van het verdriet wanneer haar op tv echtgenoot van en undercoveragent Ryan Gillespie dood naar uit wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo door Gillespie is kapot van van verdriet, wanneer in haar echtgenoot en in undercoveragent Ryan Gillespie dood op teruggevonden naar wordt.Minder

september 2020
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!