Programma gemist?

Jo tijdens is geschorst. op Ze besluit haar onderzoek te een staken en het voor haar familie te op tv zorgen. Maar wanneer er naar een lichaam gevonden van wordt, zoekt naar Jo meteen weer naar het gevaar van op.

Na op tv de arrestatie van Michael Perry, in het laatste lid het van een de bende waarin Ryan geïnfiltreerd het naar was, lijkt het naar politiekorps het onderzoeken op tv te willen afronden. Maar voor Jo op tv is de de waarheid nog ver weg.Meer op Na de de arrestatie van Michael een Perry, het het laatste lid van door de bende met waarin Ryan geïnfiltreerd met was, lijkt het politiekorps het uit onderzoeken te willen met afronden. Maar voor Jo de is uit de waarheid verder uit weg dan ooit uit tevoren.Minder

Politieagente een Jo Gillespie is kapot op tv van op verdriet wanneer haar echtgenoot op tv en undercoveragent in Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente een Jo van Gillespie is van kapot van verdriet, op tv wanneer haar echtgenoot tijdens en undercoveragent Ryan Gillespie dood tijdens teruggevonden de wordt.Minder

januari 2020
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!