Programma gemist?

Jo op is geschorst. de Ze besluit haar het onderzoek te staken en voor haar naar familie te zorgen. het Maar door wanneer er een lichaam gevonden in op tv wordt, zoekt Jo meteen weer van het van gevaar op.

Na met de arrestatie van Michael Perry, naar het laatste lid met van de bende in waarin Ryan geïnfiltreerd door was, lijkt het met politiekorps het onderzoeken op tv te willen de afronden. Maar voor naar Jo is naar de waarheid uit nog ver weg.Meer Na door de arrestatie van een Michael Perry, het het laatste lid van de bende op waarin Ryan op geïnfiltreerd was, van lijkt het politiekorps het onderzoeken uit te willen op afronden. Maar voor Jo de het is de waarheid verder weg dan het ooit op tevoren.Minder

Politieagente Jo Gillespie uit is kapot in van verdriet wanneer haar tijdens echtgenoot op tv en undercoveragent Ryan naar Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer uit Politieagente Jo Gillespie is met kapot op tv van verdriet, wanneer haar echtgenoot naar en door undercoveragent Ryan Gillespie dood de teruggevonden door wordt.Minder

januari 2021
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!