Programma gemist?

Jo is op geschorst. op Ze besluit haar onderzoek op te staken en door voor haar familie te een zorgen. de Maar wanneer er een lichaam gevonden tijdens van wordt, zoekt Jo meteen weer het van gevaar uit op.

Na naar de arrestatie het van Michael Perry, het laatste lid het van de bende op tv waarin Ryan geïnfiltreerd naar was, van lijkt het op tv politiekorps het onderzoeken de te willen afronden. Maar voor Jo de is de op tv waarheid nog ver de weg.Meer Na een de arrestatie van Michael Perry, tijdens in het laatste lid van naar de bende in waarin Ryan geïnfiltreerd was, een lijkt het politiekorps het tijdens onderzoeken te willen afronden. in het Maar voor Jo is de waarheid op tv verder door weg dan ooit door tevoren.Minder

Politieagente Jo van Gillespie is kapot een van verdriet door wanneer haar echtgenoot door en undercoveragent Ryan het Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer van Politieagente Jo Gillespie is de een kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot met en met undercoveragent Ryan Gillespie dood door teruggevonden van wordt.Minder

september 2021
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!