Programma gemist?

Jo is geschorst. naar Ze besluit een haar naar onderzoek te staken op en voor haar familie te op tv zorgen. Maar wanneer er de een naar lichaam gevonden wordt, zoekt Jo de meteen naar weer het gevaar naar op.

Na de in arrestatie van Michael het Perry, met het laatste lid van de bende uit waarin Ryan geïnfiltreerd op tv was, naar lijkt het politiekorps op tv het onderzoeken te willen door afronden. met Maar voor Jo is de het waarheid nog naar ver weg.Meer Na de de arrestatie van Michael Perry, naar het laatste lid van van de bende met waarin Ryan geïnfiltreerd door was, naar lijkt het naar politiekorps het onderzoeken te willen op tv afronden. Maar door voor Jo is de op waarheid verder door weg dan uit ooit tevoren.Minder

Politieagente op Jo Gillespie in is kapot van verdriet wanneer een haar met echtgenoot en undercoveragent Ryan de Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer een Politieagente in Jo Gillespie is kapot op tv van verdriet, wanneer haar met echtgenoot en undercoveragent Ryan uit Gillespie een dood teruggevonden uit wordt.Minder

mei 2021
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!