Programma gemist?

Jo een is geschorst. een Ze besluit haar onderzoek te een staken en voor op tv haar familie door te zorgen. Maar wanneer er een een lichaam gevonden de wordt, tijdens zoekt Jo meteen weer het op gevaar op tv op.

Na de arrestatie van van Michael van Perry, het het laatste lid van uit de bende waarin naar Ryan geïnfiltreerd was, uit lijkt het politiekorps op tv het onderzoeken te naar willen afronden. uit Maar voor Jo in is de waarheid in nog ver weg.Meer Na de arrestatie een van op Michael Perry, met het laatste lid van de een bende op waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt in het van politiekorps het onderzoeken te tijdens willen afronden. Maar door voor Jo is naar de waarheid verder in weg dan ooit met tevoren.Minder

Politieagente Jo met Gillespie tijdens is kapot van verdriet met wanneer haar door echtgenoot en undercoveragent Ryan in Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente een Jo Gillespie het is kapot op van verdriet, in wanneer haar echtgenoot het en undercoveragent Ryan Gillespie van dood teruggevonden de wordt.Minder

juli 2020
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!