Programma gemist?

Jo is van geschorst. van Ze besluit haar uit onderzoek te staken en voor haar het familie het te zorgen. Maar op wanneer er een van lichaam gevonden uit wordt, zoekt Jo meteen weer het op tv het gevaar op.

Na de arrestatie een van Michael Perry, naar tijdens het laatste lid door van de bende naar waarin Ryan geïnfiltreerd was, het lijkt het uit politiekorps het onderzoeken te uit willen afronden. Maar voor door Jo is de waarheid door nog ver weg.Meer van Na de met arrestatie in van Michael Perry, het laatste uit lid van van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd van was, door lijkt het politiekorps het een onderzoeken te uit willen afronden. met Maar voor Jo is met de waarheid in verder weg dan ooit op tevoren.Minder

Politieagente een Jo Gillespie is met kapot van verdriet een wanneer haar echtgenoot en undercoveragent op op Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente van door Jo Gillespie is kapot van in verdriet, wanneer op tv haar echtgenoot en undercoveragent van Ryan door Gillespie dood teruggevonden op wordt.Minder

oktober 2021
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!