Programma gemist?

Jo op tv is geschorst. een Ze besluit haar uit onderzoek te staken en voor tijdens haar met familie te zorgen. Maar wanneer de er een een lichaam gevonden wordt, zoekt naar Jo meteen weer het op tv tijdens gevaar op.

Na een de arrestatie van Michael een Perry, van het laatste lid door van de bende naar waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt op het politiekorps het onderzoeken een op te willen afronden. tijdens Maar voor Jo is de van waarheid nog ver van weg.Meer Na in de arrestatie door van Michael Perry, het laatste lid naar van de de bende van waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het in uit politiekorps het onderzoeken te in willen afronden. een Maar voor Jo is de waarheid met verder weg dan door ooit met tevoren.Minder

Politieagente Jo Gillespie met is kapot van een naar verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent van Ryan Gillespie dood door wordt door teruggevonden.Meer Politieagente naar Jo Gillespie is kapot tijdens van verdriet, op tv wanneer haar echtgenoot en door undercoveragent Ryan Gillespie dood teruggevonden uit door wordt.Minder

februari 2020
13-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Jo is geschorst. Ze besluit haar onderzoek te staken en voor haar familie te zorgen. Maar wanneer er een lichaam gevonden wordt, zoekt Jo meteen weer het gevaar op.

06-02-2016 22:35

Black Work

Black Work - Black Work

Na de arrestatie van Michael Perry, het laatste lid van de bende waarin Ryan geïnfiltreerd was, lijkt het politiekorps het onderzoeken te willen afronden. Maar voor Jo is de waarheid nog ver weg.Meer Na de arrestatie van Michael Perry, het ...

30-01-2016 22:37

Black Work

Black Work - Black Work

Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gillespie dood wordt teruggevonden.Meer Politieagente Jo Gillespie is kapot van verdriet, wanneer haar echtgenoot en undercoveragent Ryan Gille...

Black Work gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Black Work de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Black Work bij Black Work liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Black Work. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Black Work gemist

Uitzending gemist van Black Work? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Black Work, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Black Work gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Black Work? Hier kun je alle uitzendingen van Black Work kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!