Programma gemist?

tanga's en tongzoenen,Het naar leven van een de teenager is naar niet eenvoudig. de Georgia en met haar vriendin Jas een willen graag een vriendje en zien in in op Robbie en Tom de de perfecte kandidaten. Maar op tv niet met alles gaat zoals gepland.Meer Jeugdfilm. uit Georgia wil graag een met vriendje hebben. Als op tv er een twee nieuwe jongens, Robbie tijdens en Tom, op de school komen de besluiten zij een en haar beste op vriendin Jas dat de die hun vriendjes moeten worden. Jas het wordt uitgevraagd in door Tom, tijdens maar Robbie wordt op tv het vriendje van in Lindsay, een meisje uit dat Georgia tijdens vaak pest. Intussen vertrekt haar vader tijdens op uit zakenreis naar Nieuw-Zeeland, waar op hij een promotie de aangeboden op tv krijgt. Gaan ze verhuizen? Als op het toch een nog goed komt naar met Robbie, en Jas op na een op tv ruzie een verrassingsfeest voor op tv Georgia's verjaardag heeft georganiseerd, op tv wil met Georgia niets liever uit dan thuisblijven.Minder

september 2020
31-01-2016 15:30

Zappbios: Tijger

Zappbios: Tijger - Zappbios: Tijger

tanga's en tongzoenen,Het leven van een teenager is niet eenvoudig. Georgia en haar vriendin Jas willen graag een vriendje en zien in Robbie en Tom de perfecte kandidaten. Maar niet alles gaat zoals gepland.Meer Jeugdfilm. Georgia wil graag...

Zappbios: Tijger gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios: Tijger de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios: Tijger bij Zappbios: Tijger liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios: Tijger. Heb je een uitzending van Zappbios: Tijger gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios: Tijger gemist

tanga's en tongzoenen,Uitzending gemist van Zappbios: Tijger, tanga's en tongzoenen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios: Tijger, tanga's en tongzoenen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios: Tijger, tanga's en tongzoenen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios: Tijger? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios: Tijger kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-01-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!