Programma gemist?

De in 11-jarige Anne heeft last van de 'tics', ze uit heeft met Gilles de la Tourette. Daardoor doet een op tv haar lichaam soms in dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld door zomaar een een rondje draaien, op tv of overal de even aan likken.

december 2021
31-01-2016 19:24

Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt

Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt - Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt

De 11-jarige Anne heeft last van 'tics', ze heeft Gilles de la Tourette. Daardoor doet haar lichaam soms dingen die ze niet wil, bijvoorbeeld zomaar een rondje draaien, of overal even aan likken.

Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt bij Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Anne vliegt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-01-2016 om 19:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!