Programma gemist?

Joep, Anouska en van Ciska gaan van op een jongerenreis met naar het met zonnige Blanes. Ze van hebben een licht naar verstandelijke beperking tijdens en vinden het spannend naar om voor het met eerst zonder op ouders op vakantie door te gaan.Meer Joep (18), uit Anouska (23) en Ciska uit (21) in gaan op een begeleide het jongerenreis naar het het zonnige feestoord Blanes. Ze naar hebben een licht verstandelijke naar beperking en vinden op het spannend om op voor het met eerst zonder ouders de op vakantie een te gaan. Maar eenmaal op in Spanje aangekomen, op ervaren ze een op tv vrijheid die ze door thuis niet hebben. uit Tijdens de met strandvakantie probeert Joep uit voor het eerst van het zijn leven een door 'shotje' en daagt op Ciska zichzelf uit om naar naar losser te worden. De jongeren door zwemmen, zonnen en tijdens dansen. met De ontspannen en intieme sfeer maakt tijdens nieuwe uit gevoelens los die ze van openlijk met elkaar delen. in op tv Zo spreekt Anouska duidelijke taal de wanneer ze erachter komt met dat door Joep een oogje op op haar op heeft. Maar hoe ga in je eigenlijk om op tv met al deze volwassen gevoelens op tv wanneer je weet op tv dat er duidelijke tijdens grenzen naar zijn aan wat je tijdens kan en tijdens mag? Een zomerse door en soms naar confronterende film van Marinka door de Jongh met over jonge mensen met een groot in verlangen naar naar zelfstandigheid.Minder

februari 2020
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!