Programma gemist?

Joep, met Anouska en Ciska gaan uit op een jongerenreis naar op het naar zonnige Blanes. het Ze hebben een licht verstandelijke beperking tijdens en van vinden het spannend om de voor het door eerst zonder ouders op vakantie naar te gaan.Meer Joep tijdens (18), het Anouska (23) en met Ciska (21) gaan op in een tijdens begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord de uit Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke het naar beperking en vinden in het spannend om voor op tv het eerst met zonder ouders op vakantie te gaan. van Maar in eenmaal in Spanje aangekomen, een ervaren ze de een vrijheid die ze thuis een niet op hebben. Tijdens de strandvakantie de probeert Joep voor het op eerst van zijn van leven een 'shotje' op tv en met daagt Ciska zichzelf uit de om losser te worden. door De in jongeren zwemmen, zonnen en dansen. tijdens De ontspannen in en intieme sfeer op tv maakt van nieuwe gevoelens los die met ze openlijk met elkaar delen. tijdens op tv Zo spreekt Anouska op duidelijke taal wanneer tijdens ze erachter komt dat Joep het een oogje op op tv haar heeft. een Maar hoe ga naar je eigenlijk om een met al door deze volwassen gevoelens wanneer je weet tijdens dat er tijdens duidelijke grenzen zijn aan de wat je een kan en de mag? Een zomerse en soms in in confronterende film van Marinka de op Jongh over jonge mensen van met een groot door verlangen naar op tv zelfstandigheid.Minder

juli 2020
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!