Programma gemist?

Joep, de Anouska en van Ciska gaan op naar een jongerenreis naar op het zonnige Blanes. op Ze hebben een licht naar verstandelijke beperking en uit vinden het spannend om voor van het eerst zonder naar ouders op vakantie naar de te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) van en van Ciska (21) gaan de op een begeleide een jongerenreis naar het met zonnige feestoord Blanes. Ze hebben op een licht het verstandelijke beperking op tv en vinden het spannend uit om voor het uit eerst zonder ouders op van vakantie op te gaan. Maar eenmaal in in naar Spanje aangekomen, ervaren ze op tv een vrijheid die in ze thuis niet hebben. het Tijdens de strandvakantie probeert door een Joep voor het eerst naar van zijn leven een in 'shotje' en van daagt Ciska de zichzelf uit om de losser te worden. De de jongeren zwemmen, zonnen en op dansen. De ontspannen en op tv op tv intieme sfeer maakt nieuwe de gevoelens los die ze het openlijk met elkaar tijdens delen. Zo spreekt Anouska tijdens met duidelijke taal wanneer ze erachter in komt dat Joep een met op oogje op haar heeft. Maar op hoe ga het je eigenlijk om met al op tv met deze volwassen gevoelens wanneer door je weet op dat er duidelijke tijdens grenzen zijn aan een wat je kan in en mag? Een zomerse tijdens en soms confronterende met film van Marinka de in Jongh over jonge mensen met met een met groot het verlangen naar zelfstandigheid.Minder

december 2019
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!