Programma gemist?

Joep, Anouska en met door Ciska gaan op een een jongerenreis naar het van zonnige Blanes. Ze hebben een naar licht tijdens verstandelijke beperking tijdens en vinden het spannend in om voor het eerst met zonder ouders op vakantie door van te gaan.Meer Joep (18), door Anouska (23) en Ciska (21) de op gaan op een het begeleide jongerenreis naar naar het zonnige feestoord Blanes. tijdens Ze hebben tijdens een licht verstandelijke beperking en vinden door het spannend om op tv voor het het eerst in zonder ouders op vakantie te gaan. met tijdens Maar eenmaal in Spanje naar aangekomen, ervaren ze een vrijheid door die een ze thuis van niet hebben. Tijdens de strandvakantie probeert op tv Joep op voor het eerst van met zijn leven het een 'shotje' en tijdens daagt Ciska op tv zichzelf uit om losser het te worden. De jongeren op tv zwemmen, zonnen tijdens en dansen. van De ontspannen en intieme sfeer maakt een nieuwe gevoelens op los door die ze openlijk met tijdens elkaar delen. Zo spreekt Anouska de duidelijke taal wanneer tijdens het ze erachter komt het dat Joep een van oogje op haar tijdens heeft. Maar hoe ga op je eigenlijk om met al van deze naar volwassen gevoelens wanneer naar je weet dat tijdens er duidelijke grenzen zijn aan het wat je kan naar tijdens en mag? Een op zomerse en soms uit confronterende film van het Marinka de Jongh over van jonge mensen met een het groot verlangen naar de zelfstandigheid.Minder

december 2021
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!