Programma gemist?

Joep, door Anouska en Ciska in gaan op een jongerenreis op tv naar het het zonnige Blanes. Ze naar hebben een het licht verstandelijke beperking en vinden naar het spannend naar om voor het op tv eerst zonder ouders een op vakantie door te gaan.Meer Joep (18), uit Anouska (23) en de Ciska (21) gaan op tv op een op begeleide jongerenreis naar het naar zonnige feestoord Blanes. het Ze hebben een licht op tv verstandelijke een beperking en vinden het spannend in om voor een het eerst zonder ouders op naar vakantie te gaan. in op tv Maar eenmaal in op tv Spanje aangekomen, ervaren ze een vrijheid uit die ze in thuis een niet hebben. Tijdens de strandvakantie probeert de naar Joep voor het eerst van de zijn leven een op 'shotje' en daagt Ciska naar van zichzelf uit om losser te in worden. De op jongeren zwemmen, op tv zonnen en dansen. door De ontspannen en intieme sfeer naar maakt nieuwe op tv gevoelens los die ze in openlijk met in elkaar delen. Zo spreekt het Anouska het duidelijke taal wanneer ze erachter komt naar dat van Joep een oogje tijdens op haar heeft. Maar een hoe ga een je eigenlijk om met al uit deze in volwassen gevoelens wanneer je op tv weet dat er duidelijke van grenzen zijn aan naar wat een je kan en mag? Een uit zomerse door en soms confronterende film van het Marinka door de Jongh over jonge tijdens mensen met het een groot verlangen naar naar zelfstandigheid.Minder

oktober 2020
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!