Programma gemist?

Joep, Anouska tijdens en Ciska gaan op een een van jongerenreis naar het zonnige door Blanes. op Ze hebben een licht tijdens verstandelijke beperking in en vinden het spannend om voor het het uit eerst zonder op tv ouders op vakantie te gaan.Meer naar Joep (18), door Anouska (23) en Ciska (21) de in gaan op een de begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord door Blanes. in Ze hebben een licht tijdens verstandelijke op beperking en vinden het spannend om naar voor het eerst met zonder ouders op op vakantie te naar gaan. Maar eenmaal van in Spanje aangekomen, uit ervaren het ze een vrijheid die ze thuis tijdens niet hebben. Tijdens een de strandvakantie probeert op de Joep voor het eerst naar van zijn tijdens leven een 'shotje' door en daagt Ciska zichzelf van uit om losser te door worden. De jongeren zwemmen, op zonnen en dansen. een De ontspannen het en intieme sfeer tijdens maakt nieuwe op tv gevoelens los een die ze openlijk met van elkaar delen. Zo de spreekt Anouska duidelijke taal wanneer op tv een ze erachter komt met dat Joep een uit oogje op haar heeft. Maar hoe naar ga je eigenlijk een om op met al deze volwassen een gevoelens wanneer je op weet dat van er duidelijke grenzen zijn aan naar naar wat je kan uit en mag? Een door zomerse en soms confronterende film op tv van Marinka de in Jongh over jonge in mensen met een groot een op verlangen naar zelfstandigheid.Minder

maart 2021
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!