Programma gemist?

Joep, met Anouska en Ciska in gaan op uit een jongerenreis naar de het zonnige Blanes. Ze op tv hebben een licht verstandelijke het beperking en vinden naar het door spannend om voor het op eerst zonder ouders uit op vakantie uit te gaan.Meer Joep (18), Anouska de (23) en naar Ciska (21) gaan op het een begeleide jongerenreis naar op de het zonnige feestoord in Blanes. Ze hebben naar een licht verstandelijke beperking op en vinden het spannend om met voor het eerst op zonder ouders op uit vakantie te gaan. naar Maar door eenmaal in Spanje aangekomen, in ervaren ze een vrijheid een die ze thuis door niet hebben. op Tijdens de door strandvakantie probeert met Joep voor het eerst met van zijn leven een 'shotje' van uit en daagt Ciska zichzelf de uit om losser te van worden. De jongeren van zwemmen, zonnen en op tv dansen. De met ontspannen en intieme op tv sfeer maakt nieuwe gevoelens van los die ze openlijk uit met elkaar delen. op tv Zo op spreekt Anouska duidelijke taal door wanneer ze van erachter komt door dat Joep een oogje op haar naar heeft. in Maar hoe ga met je eigenlijk om op met al tijdens deze volwassen gevoelens wanneer uit je weet de dat er duidelijke op grenzen zijn aan wat je van kan op en mag? Een zomerse en op soms confronterende film van op tv naar Marinka de Jongh over jonge van mensen met een groot op tv verlangen naar uit zelfstandigheid.Minder

juni 2021
07-06-2016 23:30

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

31-01-2016 23:44

3Lab: Deze zomer is van mij

3Lab: Deze zomer is van mij - 3Lab: Deze zomer is van mij

Joep, Anouska en Ciska gaan op een jongerenreis naar het zonnige Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan.Meer Joep (18), Anouska (23) en Ciska (21) gaan...

3Lab: Deze zomer is van mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Lab: Deze zomer is van mij bij 3Lab: Deze zomer is van mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Lab: Deze zomer is van mij. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Lab: Deze zomer is van mij gemist

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Lab: Deze zomer is van mij gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Lab: Deze zomer is van mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Lab: Deze zomer is van mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-06-2016 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!