Programma gemist?

Seizoen 1 het - Aflevering op 5 - Jeugdreeks. Ignum, de Vuurdraak. Flin op heeft er op een gewoonte in van gemaakt om naar de laatste tijd de tot in de door vroege uurtjes te lezen. op Daardoor geraakt hij door 's ochtends niet een meer uit bed. Flo van herinnert in zich zijn avontuur met Ignum, naar naar de draak die langslapers uit door hun bed kwam van plukken.

Kinderserie over met draak Flin en ridder in Flo, op tv die onverwachts de vrienden zijn geworden door toen Flo het van leven van de toen uit nog kleine een Flin redde. Samen vliegen ze met de wereld rond van op zoek naar kwaadaardige op met draken.

Flin heeft naar het in zijn een hoofd gehaald om met Flo de van hele tijd na op tv te praten. Flo kan daar uit niet om lachen, in maar Flin stopt uit niet. Daarom vertelt de Flo over op tv prins Kobi, die in zichzelf een diep in de nesten werkte de door in iedereen na te op tv doen.

Kinderserie over tijdens draak Flin en ridder door tijdens Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden met door toen Flo het leven van op de toen nog de kleine Flin redde. het Samen vliegen ze de met wereld naar rond op zoek naar kwaadaardige op tv door draken.

Kinderserie op over draak Flin het en ridder Flo, die de onverwachts vrienden de zijn geworden in toen Flo het leven van de naar toen nog kleine op tv Flin redde. Samen in vliegen op tv ze de tijdens wereld rond op zoek naar kwaadaardige de tijdens draken.

Flin op tv speelt indiaantje en doet tijdens een met snoepjesdans rond een totempaal. Zo de hoopt hij tijdens dat het snoepjes gaat regenen. uit Als Flo naar de verenhoed op op Flins hoofd ziet, denkt met hij tijdens terug aan zijn avontuur met op tv Mowhaka, in een boze uit Totempaaldraak.

Kinderserie over naar draak Flin en ridder op tv Flo, de die onverwachts vrienden zijn het geworden toen op Flo het leven van de op tv in toen nog kleine Flin redde. Samen naar op vliegen ze de wereld rond met op zoek naar kwaadaardige een van draken.

Er van woedt een hevige de storm buiten uit en in de Draco de komt regen binnensijpelen. Flin snapt uit niet hoe uit het weer uit zo snel van kan veranderen. Daarnet scheen de de zon nog! Flo op tv vertelt naar over Tempest, de door Klimaatdraak, die in van één seconde het weer op tv kon veranderen.

Flin een vraagt van alles aan Flo, in maar zegt daarbij door een nooit 'alsjeblieft'. Flo wil dat Flin uit vanaf nu uit beleefd uit is en altijd het 'alsjeblieft' zegt, maar Flin weigert. de Flo op vertelt over koning tijdens Dwazerik, die nooit dankbaar was en uit daardoor in op tv de problemen van kwam.

Flin wil tijdens leren hypnotiseren. Hij probeert een het het uit op Flo met in de een hoop dat hij op alles voor hem doet, maar op het de lukt niet. Flin zal nog heel het veel met moeten oefenen! Flo van vertelt over Sirena, een Lokdraak in op die mensen met haar zang uit kon op tv hypnotiseren.

Flo een komt terug van een missie met uit en is te moe om alles naar door te vertellen. Maar door Flin moet en zal het de verhaal op tv horen! Na een door list geeft Flo uiteindelijk toe. het Hij vertelt het op tv verhaal van Tartula een de Spindraak, die hij een enkele uren van eerder met heeft verslagen.

Het is tijdens Halloween. het Flin is verkleed door als vampier, Flo als spook. tijdens Flo maakt Flin de aan uit het schrikken, maar een die beweert dat het hij helemaal niet bang was. op Trouwens, op tv spoken bestaan niet! van Oh nee? Flo heeft ooit door een naar Spookdraak gekend!

Flo een vindt dat Flin uit moet werken van aan zijn conditie en naar laat hem oefeningen uit doen. Flin heeft daar geen van zin met in en verzint allerlei een smoesjes en trucjes om in de in oefeningen te ontlopen. Om op Flin over te halen, tijdens vertelt Flo een over Sportivus, een de Sportdraak.

Flin heeft op tv zijn haarpluk gewassen uit met haargroeishampoo. Hij wil in een grote uit bos krullen, net in zoals uit Flo, maar vooral veel haar! Veel uit haar de hebben is niet altijd in goed. Flo heeft door namelijk ooit een draak tijdens gekend uit die graag mensen met at met veel door haar.

Het is tijdens Chinees Nieuwjaar. de De Draco de vliegt over China om het vuurwerk van te het zien en Flo uit heeft een Chinese de maaltijd gekookt. van Flin kijkt uit naar de dans de van op de Chinese Draak, maar wist op hij op tv dat Flo ooit een uit échte Chinese draak heeft naar door verslagen?

maart 2019
22-03-2019 13:19

Flin & Flo

Flin & Flo - Flin & Flo

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Jeugdreeks. Ignum, de Vuurdraak. Flin heeft er een gewoonte van gemaakt om de laatste tijd tot in de vroege uurtjes te lezen. Daardoor geraakt hij 's ochtends niet meer uit bed. Flo herinnert zich zijn avontuur ...

21-03-2019 13:16

Toy, de Ballondraak

Flin & Flo - Toy, de Ballondraak

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken.

20-03-2019 13:14

Lupos, de Weerwolfdraak

Flin & Flo - Lupos, de Weerwolfdraak

Flin heeft het in zijn hoofd gehaald om Flo de hele tijd na te praten. Flo kan daar niet om lachen, maar Flin stopt niet. Daarom vertelt Flo over prins Kobi, die zichzelf diep in de nesten werkte door iedereen na te doen.

19-03-2019 13:15

Draak Fortus

Flin & Flo - Draak Fortus

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken.

18-03-2019 13:17

De modderige Modderdraak

Flin & Flo - De modderige Modderdraak

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken.

15-03-2019 13:15

Mowhaka, de Totempaaldraak

Flin & Flo - Mowhaka, de Totempaaldraak

Flin speelt indiaantje en doet een snoepjesdans rond een totempaal. Zo hoopt hij dat het snoepjes gaat regenen. Als Flo de verenhoed op Flins hoofd ziet, denkt hij terug aan zijn avontuur met Mowhaka, een boze Totempaaldraak.

14-03-2019 13:15

Afl. 1

Flin & Flo - Afl. 1

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken.

13-03-2019 13:17

Tempest, de Klimaatdraak

Flin & Flo - Tempest, de Klimaatdraak

Er woedt een hevige storm buiten en in de Draco komt regen binnensijpelen. Flin snapt niet hoe het weer zo snel kan veranderen. Daarnet scheen de zon nog! Flo vertelt over Tempest, de Klimaatdraak, die in één seconde het weer kon veranderen...

12-03-2019 13:15

Skull, de Skeletdraak

Flin & Flo - Skull, de Skeletdraak

Flin vraagt van alles aan Flo, maar zegt daarbij nooit 'alsjeblieft'. Flo wil dat Flin vanaf nu beleefd is en altijd 'alsjeblieft' zegt, maar Flin weigert. Flo vertelt over koning Dwazerik, die nooit dankbaar was en daardoor in de problemen...

11-03-2019 13:18

Sirena, de Lokdraak

Flin & Flo - Sirena, de Lokdraak

Flin wil leren hypnotiseren. Hij probeert het uit op Flo in de hoop dat hij alles voor hem doet, maar het lukt niet. Flin zal nog heel veel moeten oefenen! Flo vertelt over Sirena, een Lokdraak die mensen met haar zang kon hypnotiseren.

08-03-2019 13:16

Tartula, de Spindraak

Flin & Flo - Tartula, de Spindraak

Flo komt terug van een missie en is te moe om alles te vertellen. Maar Flin moet en zal het verhaal horen! Na een list geeft Flo uiteindelijk toe. Hij vertelt het verhaal van Tartula de Spindraak, die hij enkele uren eerder heeft verslagen.

07-03-2019 13:16

Fantoom, de Spookdraak

Flin & Flo - Fantoom, de Spookdraak

Het is Halloween. Flin is verkleed als vampier, Flo als spook. Flo maakt Flin aan het schrikken, maar die beweert dat hij helemaal niet bang was. Trouwens, spoken bestaan niet! Oh nee? Flo heeft ooit een Spookdraak gekend!

06-03-2019 13:18

Sportivus, de Sportdraak

Flin & Flo - Sportivus, de Sportdraak

Flo vindt dat Flin moet werken aan zijn conditie en laat hem oefeningen doen. Flin heeft daar geen zin in en verzint allerlei smoesjes en trucjes om de oefeningen te ontlopen. Om Flin over te halen, vertelt Flo over Sportivus, de Sportdraak...

05-03-2019 13:19

Baldus, de Haardraak

Flin & Flo - Baldus, de Haardraak

Flin heeft zijn haarpluk gewassen met haargroeishampoo. Hij wil een grote bos krullen, net zoals Flo, maar vooral veel haar! Veel haar hebben is niet altijd goed. Flo heeft namelijk ooit een draak gekend die graag mensen at met veel haar.

04-03-2019 13:16

Ya Ki-Chan, de Chinese Draak

Flin & Flo - Ya Ki-Chan, de Chinese Draak

Het is Chinees Nieuwjaar. De Draco vliegt over China om het vuurwerk te zien en Flo heeft een Chinese maaltijd gekookt. Flin kijkt uit naar de dans van de Chinese Draak, maar wist hij dat Flo ooit een échte Chinese draak heeft verslagen?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Flin & Flo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flin & Flo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flin & Flo bij Flin & Flo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flin & Flo. Heb je een uitzending van Flin & Flo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flin & Flo gemist

De draak Flin en de ridder Flo zijn onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft ooit Flins leven gered toen hij nog klein was. Sindsdien hebben de twee een hechte band. Samen vliegen ze de wereld rond in Flo´s Draco: de houten draak die hij zelf gebouwd heeft. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven de twee helden spannende avonturen waar ze zich samen elke keer weer weten uit te redden.

Uitzending gemist van Flin & Flo? Hier kun je alle uitzendingen van Flin & Flo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 359
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 13:19 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord