Programma gemist?

Hoe het de Hedwigepolder de inzet met werd van met een emotioneel politiek spel. Een op reconstructie van de met onnavolgbare politieke besluitvorming het rond het in al op tv dan niet onder water zetten van met met een polder. Hoe de Hedwigepolder de in met inzet werd van een emotioneel politiek naar spel. Een uit reconstructie van de op tv onnavolgbare politieke van besluitvorming rond het al de dan niet onder op tv water naar zetten van een polder. In met 2005 tekenen op tv Nederland en België uit een verdrag over met de uitdieping van de Westerschelde, naar zodat ook de naar grootste zeeschepen uit naar de haven van uit tijdens Antwerpen kunnen varen. Het van economisch belang in van de rivier is met groot, zowel voor op Vlaanderen als Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt tijdens van afgesproken dat om de uit natuur te herstellen, polderland moet het een worden teruggegeven aan de rivier. op Over de invulling de daarvan lopen uit de emoties een hoog op. Uiteindelijk spitst de van discussie tijdens zich toe op door de Hedwigepolder, die al in dan niet onder op tv water gezet moet worden. Nu, de na tien jaar, uit vele rapporten en op tv regeringen later, het heeft in Nederland het akkoord nog steeds een niet uitgevoerd. Onder het de van oppervlakte doet een poging de dit politieke spel de vol sentimenten te naar doorgronden.

oktober 2019
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!