Programma gemist?

Hoe door de Hedwigepolder de de inzet werd van een door emotioneel politiek spel. op Een reconstructie de van de onnavolgbare op politieke besluitvorming rond het met al dan op tv niet onder water zetten van met een door polder. Hoe de Hedwigepolder op tv de inzet werd op tv van een emotioneel politiek de spel. een Een reconstructie van de onnavolgbare op tv door politieke besluitvorming rond het al dan op tv niet onder water van zetten een van een polder. op In 2005 tekenen Nederland en op tv Belgiƫ een verdrag op tv over de uitdieping in van door de Westerschelde, zodat van ook de grootste zeeschepen met naar de haven van met Antwerpen in kunnen varen. Het economisch met belang door van de rivier is groot, zowel in op voor Vlaanderen als uit Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt afgesproken in dat om een de natuur te van herstellen, polderland moet worden teruggegeven op aan op tv de rivier. Over de het invulling daarvan met lopen de emoties hoog door op. Uiteindelijk een spitst de discussie van zich toe op de Hedwigepolder, een die op al dan niet onder water met gezet op tv moet worden. Nu, met na tien jaar, in vele rapporten en regeringen op later, heeft tijdens Nederland het akkoord door nog steeds niet uitgevoerd. Onder de naar oppervlakte doet op tv een poging dit politieke de spel uit vol sentimenten tijdens te doorgronden.

september 2020
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!