Programma gemist?

Hoe naar de Hedwigepolder door de inzet werd van een emotioneel van politiek spel. van Een reconstructie op tv van de onnavolgbare met politieke besluitvorming rond het al door dan op niet onder water in zetten van een polder. de Hoe de Hedwigepolder de de inzet naar werd van een in emotioneel politiek spel. in Een reconstructie van de onnavolgbare met politieke besluitvorming op rond het het al dan niet op tv onder water op tv zetten van een polder. In van 2005 tekenen Nederland tijdens en België een in verdrag naar over de uitdieping een van de Westerschelde, zodat door ook de grootste op zeeschepen naar met de haven van Antwerpen uit kunnen varen. Het economisch door belang tijdens van de rivier is groot, zowel tijdens naar voor Vlaanderen als Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt door op afgesproken dat om de van natuur te herstellen, polderland op moet worden door teruggegeven aan de door rivier. Over de invulling daarvan op tv lopen van de emoties naar hoog op. Uiteindelijk spitst tijdens de discussie zich het toe op de Hedwigepolder, die de al dan niet uit onder water gezet uit moet worden. Nu, met met na tien jaar, vele met rapporten en regeringen het later, heeft Nederland het het akkoord met nog steeds niet uitgevoerd. Onder de de oppervlakte doet uit een in poging dit politieke uit spel vol sentimenten te het doorgronden.

juli 2021
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!