Programma gemist?

Hoe tijdens de Hedwigepolder de inzet op tv werd van een tijdens emotioneel het politiek spel. Een reconstructie van met de onnavolgbare politieke tijdens besluitvorming rond uit het al dan niet onder op tv water zetten de van een op polder. Hoe de een Hedwigepolder de inzet werd in van een emotioneel politiek tijdens op tv spel. Een reconstructie van de onnavolgbare van politieke van besluitvorming rond in het al dan niet uit onder water tijdens zetten van een polder. In met 2005 tekenen met Nederland en tijdens België een verdrag over de uitdieping tijdens van van de Westerschelde, zodat met ook de grootste zeeschepen in naar de een haven van naar Antwerpen kunnen varen. Het economisch met belang een van de rivier is groot, met zowel voor Vlaanderen naar als tijdens Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt afgesproken dat tijdens om uit de natuur te het herstellen, polderland moet in worden teruggegeven aan een de rivier. Over de invulling uit daarvan lopen de emoties op hoog op. Uiteindelijk in een spitst de discussie naar zich toe op de Hedwigepolder, naar die al dan niet tijdens onder water het gezet naar moet worden. Nu, na tien jaar, tijdens de vele rapporten en regeringen door later, heeft Nederland het op akkoord nog op tv steeds niet van uitgevoerd. Onder de oppervlakte doet op een poging dit politieke in uit spel vol sentimenten te het doorgronden.

mei 2021
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!