Programma gemist?

Hoe tijdens de Hedwigepolder op tv de inzet werd van een emotioneel in politiek spel. in Een reconstructie van naar de onnavolgbare van politieke besluitvorming rond het van al dan van niet onder op water zetten van een polder. naar Hoe de een Hedwigepolder de inzet in werd van een uit emotioneel politiek tijdens spel. Een reconstructie van de onnavolgbare op tv politieke uit besluitvorming rond het van al dan door niet onder water de zetten van een polder. In naar 2005 in tekenen Nederland en België door een verdrag over een de uitdieping van de de Westerschelde, zodat ook de naar grootste zeeschepen naar een de naar haven van Antwerpen kunnen varen. het Het economisch met belang van naar de rivier is met groot, zowel voor een Vlaanderen als door Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt afgesproken dat uit om de natuur te tijdens herstellen, polderland moet het worden teruggegeven tijdens aan de rivier. in Over de het invulling daarvan de lopen de emoties hoog op. Uiteindelijk naar in spitst de discussie zich de toe op de Hedwigepolder, die een al dan niet in door onder water gezet een moet worden. Nu, na tien in jaar, in vele rapporten en op regeringen later, heeft Nederland het op tv akkoord naar nog steeds niet uitgevoerd. Onder het de oppervlakte doet een tijdens het poging dit politieke op tv spel vol sentimenten te naar doorgronden.

mei 2020
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!