Programma gemist?

Hoe van de Hedwigepolder de inzet werd met van op een emotioneel politiek spel. een Een reconstructie van een de uit onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al een dan het niet onder op tv water zetten van het een polder. Hoe de Hedwigepolder een de inzet tijdens werd van een emotioneel politiek uit spel. Een reconstructie de van in de onnavolgbare door politieke besluitvorming rond een het al dan niet onder water door naar zetten van een op polder. In 2005 tekenen Nederland het en België een door verdrag over de uitdieping met van van de Westerschelde, zodat tijdens ook de grootste zeeschepen door naar de haven de van Antwerpen uit kunnen varen. Het economisch belang op tv van de de rivier is op tv groot, zowel voor met Vlaanderen als de Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt afgesproken de dat om de naar natuur te herstellen, polderland moet in worden teruggegeven van aan de van rivier. Over de invulling daarvan van lopen een de emoties hoog op. op tv Uiteindelijk spitst de op tv discussie zich uit toe op de een Hedwigepolder, die al van dan niet onder water door gezet moet van worden. Nu, na tien jaar, door vele rapporten uit en regeringen van later, heeft Nederland het de akkoord nog steeds een niet uitgevoerd. Onder met de oppervlakte doet een met poging het dit politieke spel het vol sentimenten te van doorgronden.

januari 2021
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!