Programma gemist?

Hoe van de Hedwigepolder de op tv inzet werd van door een emotioneel politiek spel. Een van reconstructie een van de van onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al een dan een niet onder water zetten een van een polder. Hoe een de Hedwigepolder de de inzet uit werd van een het emotioneel politiek van spel. Een reconstructie van de onnavolgbare op tv politieke besluitvorming op tv rond tijdens het al dan niet onder water tijdens van zetten van een polder. van In 2005 tekenen Nederland tijdens en België een in verdrag over de uitdieping op tv van op de Westerschelde, zodat in ook de op tv grootste zeeschepen naar de haven van met het Antwerpen kunnen varen. Het economisch in belang van de rivier met is groot, op tv zowel voor Vlaanderen met als Zuid-Nederland. Tegelijkertijd uit wordt afgesproken dat om de op de natuur te herstellen, polderland moet de worden teruggegeven het aan de rivier. Over uit de invulling het daarvan lopen op tv de emoties in hoog op. Uiteindelijk spitst de discussie de zich toe op de de Hedwigepolder, die op tv al dan niet van onder water gezet op moet worden. tijdens Nu, na tien jaar, door vele rapporten en een regeringen later, heeft met Nederland het de akkoord nog steeds in niet uitgevoerd. naar Onder de oppervlakte het doet een poging dit politieke tijdens spel door vol sentimenten te een doorgronden.

juni 2021
06-03-2017 14:35

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder. Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotionee...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!