Programma gemist?

Hoe de Hedwigepolder het de inzet naar werd in van een emotioneel politiek spel. Een door uit reconstructie van de onnavolgbare uit politieke besluitvorming in rond het al op tv dan niet onder water van zetten van een polder.Meer uit Hoe op de Hedwigepolder de het inzet werd van een met emotioneel politiek spel. Een reconstructie in van de onnavolgbare door politieke besluitvorming rond het het al dan naar niet onder op tv water zetten van een het polder. In 2005 op op tekenen Nederland en Belgiƫ een verdrag van over de uitdieping het van de Westerschelde, tijdens zodat door ook de op tv grootste zeeschepen naar de op haven van Antwerpen een kunnen varen. Het economisch op belang van het de rivier op is groot, zowel voor Vlaanderen als een Zuid-Nederland. Tegelijkertijd de wordt afgesproken met dat om de in natuur te herstellen, polderland tijdens moet worden teruggegeven aan het de rivier. Over tijdens het de invulling daarvan lopen het de emoties hoog op. Uiteindelijk uit spitst een de discussie uit zich toe op de van Hedwigepolder, die al de dan niet op onder water gezet moet worden. uit Nu, op tv na tien jaar, vele op tv rapporten en regeringen van later, heeft Nederland het akkoord uit de nog steeds niet uitgevoerd. uit Onder de tijdens oppervlakte doet een in poging dit politieke spel vol sentimenten door te de doorgronden.Minder

september 2021
01-02-2016 20:34

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emoti...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!