Programma gemist?

Hoe op de Hedwigepolder van de inzet werd in van een emotioneel politiek van spel. Een reconstructie van de een onnavolgbare politieke besluitvorming op rond het op al dan niet met onder water zetten van van op een polder.Meer Hoe de op Hedwigepolder de inzet van werd van tijdens een emotioneel politiek spel. op Een reconstructie van de op tv onnavolgbare in politieke besluitvorming rond het al dan in tijdens niet onder water zetten van een met polder. In met 2005 tekenen Nederland van en België door een verdrag over van de uitdieping van de uit Westerschelde, zodat de ook de grootste een zeeschepen naar de haven uit van het Antwerpen kunnen varen. Het economisch belang naar van de tijdens rivier is groot, zowel tijdens voor Vlaanderen als op tv Zuid-Nederland. Tegelijkertijd een wordt afgesproken dat het om de natuur op tv te herstellen, polderland moet in worden van teruggegeven aan de rivier. op Over het de invulling daarvan lopen de emoties naar hoog naar op. Uiteindelijk op spitst de discussie een zich toe op de uit Hedwigepolder, die al in dan niet onder water op gezet een moet worden. Nu, door na tien jaar, vele op rapporten en regeringen later, heeft een Nederland naar het akkoord nog steeds niet op tv uitgevoerd. de Onder de oppervlakte doet een het poging uit dit politieke spel vol met sentimenten te uit doorgronden.Minder

mei 2021
01-02-2016 20:34

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emoti...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!