Programma gemist?

Hoe de de Hedwigepolder de in inzet werd van een emotioneel tijdens uit politiek spel. Een reconstructie tijdens van de met onnavolgbare politieke besluitvorming rond het het al met dan niet onder water naar zetten van een polder.Meer de Hoe het de Hedwigepolder de door inzet werd van uit een emotioneel politiek spel. Een reconstructie de van de door onnavolgbare politieke een besluitvorming rond het al dan het niet onder water op met zetten van een polder. In door 2005 van tekenen Nederland en België een verdrag het over de van uitdieping van de Westerschelde, het zodat de ook de grootste zeeschepen naar met de naar haven van Antwerpen kunnen varen. in Het economisch uit belang van de de rivier van is groot, zowel voor Vlaanderen tijdens als Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt in afgesproken dat het om de natuur te in tijdens herstellen, polderland moet worden teruggegeven aan in de rivier. naar Over de invulling daarvan een lopen tijdens de emoties hoog op tv op. Uiteindelijk spitst de op tv discussie een zich toe op de Hedwigepolder, de die al dan niet in een onder water gezet moet worden. Nu, in na tien jaar, op tv vele rapporten in en naar regeringen later, heeft het Nederland het akkoord nog steeds op niet uit uitgevoerd. Onder de oppervlakte doet een met poging op tv dit politieke het spel vol sentimenten te de doorgronden.Minder

januari 2020
01-02-2016 20:34

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emoti...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!