Programma gemist?

Hoe in de Hedwigepolder de inzet de werd op van een emotioneel politiek op spel. Een reconstructie het van de onnavolgbare naar politieke besluitvorming uit rond het al dan niet onder tijdens water zetten in van een tijdens polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de de het inzet werd van een emotioneel op tv politiek uit spel. Een reconstructie van de onnavolgbare in politieke door besluitvorming rond het al dan een niet onder de water zetten van een de polder. In 2005 uit tekenen Nederland naar en België een verdrag door over de uitdieping een van de de Westerschelde, zodat naar ook de met grootste zeeschepen naar de haven van een Antwerpen kunnen met varen. Het economisch belang naar van in de rivier is met groot, zowel de voor Vlaanderen als Zuid-Nederland. Tegelijkertijd wordt op afgesproken dat om naar de natuur te op herstellen, polderland door moet naar worden teruggegeven aan de door rivier. Over de invulling de daarvan lopen de de emoties hoog door op. Uiteindelijk spitst de het discussie zich met toe op de Hedwigepolder, in die al dan het niet onder water uit gezet moet worden. door Nu, na tijdens tien jaar, tijdens vele rapporten en regeringen later, heeft het Nederland het op akkoord nog steeds het niet met uitgevoerd. Onder de oppervlakte de doet een poging dit het politieke spel vol naar sentimenten te een doorgronden.Minder

juni 2020
01-02-2016 20:34

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emoti...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!