Programma gemist?

Hoe naar de Hedwigepolder een de inzet werd van een emotioneel de politiek spel. Een het uit reconstructie van de tijdens onnavolgbare politieke besluitvorming rond een het al dan niet onder van een water zetten van door een polder.Meer Hoe de van Hedwigepolder de inzet op werd van een emotioneel politiek van spel. naar Een reconstructie in van de onnavolgbare politieke besluitvorming de rond het het al dan niet door onder water zetten van een door polder. In 2005 tijdens van tekenen Nederland en België een naar verdrag over de uit uitdieping uit van de Westerschelde, zodat ook de op tv tijdens grootste zeeschepen naar de in haven van Antwerpen kunnen varen. van Het economisch belang in van de op rivier is groot, op tv zowel voor Vlaanderen als de Zuid-Nederland. de Tegelijkertijd wordt afgesproken dat om een met de natuur te van herstellen, polderland moet worden teruggegeven van aan de rivier. Over de op de invulling daarvan lopen de in emoties hoog op. Uiteindelijk tijdens spitst met de discussie door zich toe op de naar Hedwigepolder, die al dan het niet onder water gezet in van moet worden. Nu, na een tien jaar, vele rapporten door en regeringen later, heeft op Nederland het naar akkoord nog steeds het niet uitgevoerd. Onder de tijdens uit oppervlakte doet een op poging dit politieke spel vol sentimenten met op te doorgronden.Minder

januari 2021
01-02-2016 20:34

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emoti...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!