Programma gemist?

Hoe op tv de Hedwigepolder de inzet tijdens werd van op een emotioneel politiek spel. op tv Een uit reconstructie van de naar onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al uit dan niet onder een water de zetten van een de polder.Meer Hoe de Hedwigepolder naar de door inzet werd van een emotioneel naar politiek spel. tijdens Een reconstructie van de onnavolgbare naar politieke besluitvorming uit rond het al het dan niet onder water naar tijdens zetten van een polder. In naar 2005 de tekenen Nederland en Belgiƫ een verdrag van over de de uitdieping van de Westerschelde, de de zodat ook de grootste met zeeschepen naar de haven in van Antwerpen uit kunnen varen. van Het economisch belang van een de rivier is groot, zowel uit voor Vlaanderen het als Zuid-Nederland. door Tegelijkertijd wordt uit afgesproken dat om de natuur de te herstellen, polderland moet in worden teruggegeven tijdens aan de rivier. naar Over tijdens de invulling daarvan lopen de emoties een hoog op. Uiteindelijk de door spitst de discussie zich toe op een naar de Hedwigepolder, die al dan niet de in onder water gezet een moet worden. Nu, na tien uit jaar, vele rapporten en tijdens regeringen later, tijdens heeft Nederland het akkoord van nog steeds niet met uitgevoerd. naar Onder de oppervlakte naar doet een poging dit het politieke spel de vol sentimenten te op doorgronden.Minder

september 2020
01-02-2016 20:34

2Doc: Onder de oppervlakte

2Doc: Onder de oppervlakte - 2Doc: Onder de oppervlakte

Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emotioneel politiek spel. Een reconstructie van de onnavolgbare politieke besluitvorming rond het al dan niet onder water zetten van een polder.Meer Hoe de Hedwigepolder de inzet werd van een emoti...

2Doc: Onder de oppervlakte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onder de oppervlakte bij 2Doc: Onder de oppervlakte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onder de oppervlakte. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onder de oppervlakte gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onder de oppervlakte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onder de oppervlakte? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onder de oppervlakte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-03-2017 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!