Programma gemist?

In uit 2010 wordt uit 'The voice of Holland' op een grote hit. uit Na voorlopers als 'Idols' op tv en `X-Factor' op is 'The Voice' van onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé op en Wendy van het Dijk zijn van er vanaf het eerste seizoen op uit bij. Lieke van Lexmond naar gaat in gesprek met het de presentatoren een van het eerste uur. op tv Nederland staat de op zijn kop als de Oranje naar de finale van het een WK Voetbal bereikt. door Heel Nederland uit zit aan de tijdens buis gekluisterd en hoort de stem de de van Jack van de Gelder. John Williams praat met door hem over de voetbalgekte door van de toen. Peter met van der Vorst de gaat met de makers van filmhit tijdens 'New Kids uit Turbo' terug de naar Maaskantje, de tijdens plek waar het de allemaal gebeurde.

Het jaar 2009 naar was het jaar de in van Armin van door Buuren. Hij werd voor de derde op tv keer op op rij uitgeroepen het tot de in beste dj van op tv de wereld en hij het trouwde met de liefde van de zijn uit leven Erika. Lieke een van Lexmond praat hierover met met hem. uit Koninginnedag 2009 liep met uit op een uit nachtmerrie. In Apeldoorn reed de een auto dwars het door het publiek met heen, door waar op dat moment het de bus met de de koninklijke familie voorbij kwam. op Acht de mensen overlijden door deze naar vreselijke gebeurtenis. Peter op van uit der Vorst blikt terug samen met uit Fred de Graaf, op tv destijds burgemeester van door Apeldoorn. Ook popster de Michael Jackson kwam een dat jaar te in overlijden. John Williams uit gaat langs bij het Gerard Ekdom, het Jackson-fan op van het eerste een uur.

Het Jaar in 2008 de zorgde voor een grote uit verandering in het op tv leven van Lucia op tv de Berk. De op zaak van de voormalig uit verpleegkundige wordt heropend de als de Lucia al zes tijdens jaar onterecht vastzit voor moord. tijdens Lieke van Lexmond heeft door een openhartig in gesprek met naar haar. Barack Obama zorgt in op met dat jaar ook voor naar een grote omslag. Hij wordt het gekozen tot de naar eerste in zwarte president met van Amerika. Peter in van der Vorst de reist af naar Washington in om een glimp van hem door op te van vangen. de John Williams praat met naar Wilfred Genee, uit Johan Derksen en naar René van der Gijp. De door mannen van het tijdens populaire 'Voetbal Inside' vormen op in sinds 2008 het gouden met trio.

'De Grote Donorshow' op van naar BNN zorgde in van 2007 voor veel een ophef in tijdens binnen- en buitenland. In het programma van zou een nier de tijdens weggegeven worden. Lieke met praat met de hoofdrolspelers in uit de van show. John Williams bezoekt op de gorilla Bokito die het uit zijn verblijf op in Diergaarde naar Blijdorp wist te ontsnappen. de En op Peter reist af het naar San Francisco waar hij tijdens een gesprek heeft met van een naar Nederlander die aan de populaire tijdens iPhone door heeft meegewerkt.

Lieke de blikt met Sonja Bakker op terug op de uit hype een die in 2005 iedereen aan op tv de eierkoeken bracht. Peter in praat met het onder uit anderen misdaadverslaggever Kees een van der Spek over de naar verdwijning van Natalee Holloway van en de met nog steeds voortdurende nasleep. met John haalt door met door Nance en Ruud de Wild herinneringen tijdens op op tv aan de Domino tijdens Day-mus.

Lieke van gaat op bezoek bij het Dinand van Woesthoff en zijn met vrouw Lucy en praat een over het overlijden van het Guusje Nederhorst uit en het succes van 'Woezel het en Pip'. John op tv trekt zijn rubberen een op laarzen aan en bezoekt boer Teus van uit het eerste in seizoen een 'Boer Zoekt Vrouw'. Peter reist met af naar Thailand van een en praat daar met op de familie Dupré door - Van naar Loenen over hun ervaringen tijdens de de tsunami in 2004. uit door Ook spreekt Peter met André Kuipers van het over zijn avonturen naar tijdens zijn eerste het ruimtereis.

John tijdens Williams reist af naar het Brabant en gaat realitysoapstyle een van 2016 vloggen met de Bauers. de Peter in van der Vorst praat met op tv Peter R. de Vries de uit over de moord op zijn vriend in op tv Cor van Hout. Lieke van Lexmond de kijkt met de haar voorgangster presentatrice op Tooske Ragas-Breugem, juryleden op Henkjan Smits en uit Edwin Jansen én eerste op tv winnaar Jamai van terug op kijkcijferkanon op 'Idols'.

Er wordt teruggeblikt door op het jaar het op 2002. Lieke gaat, net als Máxima in destijds, op op bezoek het bij Carel Kraaijenhof door om over hét huwelijk op tv van het decennium te praten. een Peter van praat met op Frits Wester en João Varela een over de dood met van Pim Fortuyn. uit John gaat naar naar de Kuip waar door Bert van met Marwijk terugblikt met op het legendarische naar winnen van de UEFA Cup. van Verder natuurlijk het aandacht voor de introductie van op tv de tijdens euro, de ontvoering van het Arjan Erkel op tv en de Ketchup naar Song.

Er op wordt teruggeblikt op de periode door 2000 - tijdens 2001. door Lieke bezoekt in Volendam een twee zussen die met hun broer verloren in de naar cafébrand. John heeft uit een afspraak met de in Jody Bernal en Peter praat uit in New van York met Brain Clark. naar Op 11 uit september 2011 bevond hij uit zich boven het punt het van een impact toen op een vliegtuig zich in de die toren boorde. Verder tijdens aandacht voor de vuurwerkramp in in met Enschede, de in Olympische Spelen in Sydney en de tijdens van verloving van Willem-Alexander met een zijn Máxima.

november 2020
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!