Programma gemist?

In 2010 door wordt 'The met voice of Holland' een grote uit hit. Na voorlopers op op tv als 'Idols' en `X-Factor' is van 'The Voice' op onmiddellijk vernieuwend. Martijn op Krabbé en Wendy van Dijk de zijn een er vanaf van het eerste seizoen bij. Lieke tijdens van Lexmond gaat van in gesprek met op tv de presentatoren van naar het van eerste uur. Nederland staat op op zijn kop als tijdens Oranje de naar finale van het WK Voetbal op bereikt. Heel Nederland het zit door aan de buis gekluisterd de en hoort de stem door van Jack van naar met Gelder. John Williams praat met op hem over de voetbalgekte de van toen. Peter door van van der Vorst door gaat met de makers van een filmhit 'New een Kids Turbo' terug op tv naar Maaskantje, de plek waar tijdens het allemaal van gebeurde.

Het met jaar 2009 was het het jaar van op Armin van Buuren. Hij een werd voor op tv de derde op tv keer op rij uitgeroepen tot de een beste dj van een de de wereld en hij trouwde uit met de liefde van de zijn het leven Erika. Lieke tijdens van Lexmond de praat hierover met de hem. Koninginnedag 2009 de liep uit op een nachtmerrie. In de Apeldoorn reed een de auto dwars naar door het publiek heen, de waar een op dat moment de het bus met de koninklijke met een familie voorbij kwam. Acht mensen overlijden een het door deze vreselijke gebeurtenis. Peter met van der Vorst blikt in terug samen met een met Fred de Graaf, destijds burgemeester van uit in Apeldoorn. Ook popster het Michael Jackson kwam dat jaar te met overlijden. naar John Williams gaat langs bij uit Gerard de Ekdom, Jackson-fan van het eerste een een uur.

Het uit Jaar 2008 zorgde voor een op grote een verandering in naar het leven van Lucia de in Berk. de De zaak van de voormalig met verpleegkundige wordt heropend als het Lucia al zes in jaar de onterecht vastzit voor door moord. Lieke van door Lexmond heeft door een openhartig gesprek met haar. Barack van van Obama zorgt in dat jaar naar ook voor een in grote omslag. Hij wordt op naar gekozen tot de eerste zwarte met president van op Amerika. Peter de van der Vorst op tv reist af naar Washington tijdens om een glimp van van hem met op te vangen. met John Williams praat met Wilfred op Genee, Johan Derksen met en René van het der Gijp. De mannen door van het een populaire 'Voetbal Inside' naar vormen sinds 2008 in het gouden met trio.

'De Grote Donorshow' in van BNN een zorgde in 2007 voor de een veel ophef in binnen- en tijdens buitenland. op In het programma zou een nier door weggegeven van worden. Lieke praat de met de uit hoofdrolspelers uit de show. op John Williams uit bezoekt de gorilla Bokito uit die uit zijn verblijf uit in Diergaarde tijdens Blijdorp wist te ontsnappen. En door Peter reist af op tv naar de San Francisco waar hij op tv een gesprek uit heeft met een Nederlander die tijdens aan de met populaire iPhone heeft uit meegewerkt.

Lieke uit blikt met Sonja Bakker terug in op de uit hype door die in 2005 de iedereen aan de naar eierkoeken bracht. Peter in praat met onder uit anderen misdaadverslaggever Kees van een der Spek over het de verdwijning van Natalee Holloway van en de in nog op tv steeds voortdurende nasleep. John haalt tijdens met naar Nance en Ruud de Wild herinneringen in naar op aan de een Domino Day-mus.

Lieke gaat op tv op naar bezoek bij Dinand Woesthoff naar en zijn vrouw Lucy op tv en praat over uit het het overlijden van Guusje Nederhorst van en het succes naar van 'Woezel de en Pip'. John trekt zijn rubberen in met laarzen aan en bezoekt tijdens boer Teus uit uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt een naar Vrouw'. Peter reist af van naar Thailand en met praat daar in met de familie van Dupré - Van Loenen naar over hun van ervaringen tijdens de tsunami op tv in 2004. Ook spreekt Peter in tijdens met André Kuipers over zijn in avonturen tijdens zijn met eerste naar ruimtereis.

John Williams naar reist af naar Brabant in en op gaat realitysoapstyle 2016 vloggen op met de Bauers. tijdens Peter van der Vorst in praat door met Peter R. de de Vries over in de moord op zijn met vriend Cor van Hout. door Lieke op van Lexmond kijkt op tv met haar voorgangster presentatrice op tv Tooske Ragas-Breugem, juryleden de Henkjan Smits en Edwin het Jansen én door eerste winnaar Jamai terug naar op uit kijkcijferkanon 'Idols'.

Er wordt op teruggeblikt op het jaar door 2002. Lieke in gaat, door net als Máxima destijds, op van bezoek bij in Carel Kraaijenhof tijdens om over hét huwelijk van het de decennium te praten. de Peter praat door met Frits uit Wester en João Varela met over een de dood van Pim Fortuyn. een John gaat naar de naar door Kuip waar Bert van Marwijk de terugblikt op het legendarische met met winnen van de UEFA Cup. Verder door uit natuurlijk aandacht voor in de introductie van door de euro, de ontvoering van door Arjan Erkel en de door Ketchup van Song.

Er wordt in teruggeblikt op de de periode 2000 - 2001. uit Lieke van bezoekt in uit Volendam twee zussen die hun broer naar verloren door in de cafébrand. John op tv heeft een afspraak een met Jody op tv Bernal en op Peter praat in New York met op tv Brain Clark. tijdens Op 11 september op 2011 bevond hij zich een boven op het punt van impact in toen een vliegtuig op zich in die de toren uit boorde. Verder aandacht voor een de vuurwerkramp in Enschede, de op tv van Olympische Spelen in Sydney en de in met verloving van Willem-Alexander met de zijn Máxima.

januari 2020
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!