Programma gemist?

In op tv 2010 wordt de 'The voice of Holland' naar een grote hit. Na voorlopers een naar als 'Idols' en `X-Factor' is de 'The Voice' op onmiddellijk vernieuwend. op tv Martijn Krabbé en Wendy het van Dijk zijn met er vanaf het eerste van seizoen bij. op Lieke van in Lexmond gaat in gesprek de met de presentatoren van tijdens het eerste een uur. Nederland staat op zijn een kop als Oranje uit de uit finale van het WK een Voetbal bereikt. Heel Nederland het zit aan uit de buis gekluisterd en door hoort de stem op tv van Jack van van Gelder. John op tv Williams praat met hem in over met de voetbalgekte van naar toen. Peter van der door Vorst gaat naar met de makers van een filmhit 'New uit Kids Turbo' terug een naar Maaskantje, de plek uit waar het allemaal in gebeurde.

Het jaar met 2009 was het jaar op tv van een Armin van Buuren. Hij werd door voor door de derde keer het op rij uitgeroepen tot het de beste dj een van de wereld en naar door hij trouwde met de liefde van naar zijn door leven Erika. Lieke van Lexmond in praat met hierover met hem. het Koninginnedag 2009 liep uit tijdens op een nachtmerrie. in In op Apeldoorn reed een auto naar dwars door het publiek heen, het waar op het dat moment de bus tijdens met de uit koninklijke naar familie voorbij kwam. Acht tijdens mensen overlijden door tijdens deze vreselijke door gebeurtenis. Peter van der op tv Vorst blikt terug tijdens samen met door Fred de Graaf, destijds burgemeester op tv van Apeldoorn. de Ook popster het Michael Jackson kwam dat jaar op te overlijden. John naar Williams gaat door langs bij Gerard Ekdom, tijdens Jackson-fan van het het eerste in uur.

Het Jaar tijdens 2008 de zorgde voor een grote het verandering in het leven naar van Lucia de Berk. met een De zaak van het de voormalig verpleegkundige van wordt heropend als Lucia al zes de jaar onterecht de vastzit voor van moord. Lieke van met Lexmond heeft een openhartig gesprek het met haar. Barack door Obama de zorgt in dat jaar ook door voor een grote het omslag. Hij wordt de gekozen tot de in de eerste zwarte president in van Amerika. Peter van der met Vorst reist af op naar de Washington om een glimp van hem van op te vangen. van John Williams praat in met in Wilfred Genee, Johan Derksen uit en René van in der Gijp. De door mannen het van het populaire 'Voetbal door Inside' vormen sinds naar 2008 het gouden met trio.

'De in Grote Donorshow' door van BNN zorgde in 2007 tijdens voor veel ophef in een binnen- en buitenland. uit In door het programma zou een nier met weggegeven het worden. Lieke praat op met de hoofdrolspelers uit de op tv een show. John Williams bezoekt de op tv gorilla Bokito die uit naar zijn verblijf in op tv een Diergaarde Blijdorp wist te tijdens ontsnappen. En Peter reist af het naar San een Francisco uit waar hij een gesprek heeft met door uit een Nederlander die aan een de populaire iPhone heeft een meegewerkt.

Lieke een blikt met Sonja Bakker terug naar op de de hype die in 2005 naar iedereen aan de het eierkoeken bracht. met Peter praat met onder door anderen misdaadverslaggever Kees in tijdens van der Spek naar over de verdwijning van Natalee Holloway uit en de uit nog steeds voortdurende nasleep. een John met haalt met Nance uit en Ruud de Wild herinneringen een naar op aan de Domino met Day-mus.

Lieke het gaat op bezoek bij naar Dinand uit Woesthoff en zijn een vrouw Lucy en praat over op het op overlijden van Guusje Nederhorst en het naar succes tijdens van 'Woezel en Pip'. op tv John trekt zijn tijdens rubberen laarzen een aan en bezoekt boer Teus in uit het eerste tijdens seizoen 'Boer een Zoekt Vrouw'. Peter reist met af naar een Thailand en naar praat daar met met de familie Dupré - Van door naar Loenen over hun ervaringen tijdens de uit tsunami van in 2004. in Ook spreekt Peter op tv met André Kuipers over zijn avonturen in tijdens zijn eerste het het ruimtereis.

John door Williams reist een af naar Brabant en gaat realitysoapstyle het 2016 vloggen met een tijdens de Bauers. Peter van door der Vorst praat op tv met Peter R. tijdens de Vries over een de moord van op zijn vriend Cor van Hout. de Lieke de van Lexmond kijkt met haar van uit voorgangster presentatrice Tooske Ragas-Breugem, de juryleden Henkjan Smits en Edwin door door Jansen én eerste winnaar Jamai terug van op door kijkcijferkanon 'Idols'.

Er met wordt teruggeblikt op uit het jaar 2002. Lieke gaat, in net in als Máxima destijds, in op bezoek een bij Carel Kraaijenhof om over hét naar huwelijk van het naar decennium de te praten. Peter praat door met Frits Wester naar en João Varela over het de dood van door Pim naar Fortuyn. John gaat de naar de tijdens Kuip waar Bert de van Marwijk terugblikt door op het legendarische winnen naar van de UEFA Cup. Verder met natuurlijk door aandacht voor de uit introductie van de de euro, de met ontvoering van Arjan Erkel en door de Ketchup tijdens Song.

Er op wordt teruggeblikt op de door periode met 2000 - 2001. Lieke bezoekt door in Volendam twee de zussen die hun broer een verloren in de het cafébrand. John heeft naar een van afspraak met Jody Bernal uit en Peter van praat in New op tv York met Brain Clark. de Op 11 september 2011 op tv bevond hij tijdens zich boven in het punt van uit impact toen een vliegtuig op zich in die op tv toren boorde. het Verder aandacht voor in de vuurwerkramp in Enschede, de een Olympische Spelen op in Sydney en het de verloving van het Willem-Alexander met zijn naar Máxima.

april 2020
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!