Programma gemist?

In uit 2010 wordt 'The in voice of Holland' een grote een hit. Na voorlopers van tijdens als 'Idols' en `X-Factor' is de 'The Voice' onmiddellijk in vernieuwend. Martijn Krabbé en de Wendy van Dijk in zijn er vanaf door het eerste uit seizoen bij. Lieke naar van Lexmond gaat in een gesprek met uit de presentatoren van het met eerste tijdens uur. Nederland de staat op zijn kop als op tv Oranje de finale van met uit het WK Voetbal uit bereikt. Heel Nederland zit een aan de buis gekluisterd naar en hoort naar de stem een van Jack van naar Gelder. John Williams praat een met hem over de naar voetbalgekte een van toen. Peter van van der Vorst gaat met een de de makers van filmhit op tv 'New Kids Turbo' terug naar Maaskantje, met de plek op waar het allemaal met gebeurde.

Het jaar op 2009 was het een jaar van van Armin van Buuren. Hij werd met voor op tv de derde een keer op rij op uitgeroepen tot de beste dj naar van de wereld en in hij trouwde met in de liefde van het zijn leven Erika. met Lieke van Lexmond van praat hierover met in hem. op tv Koninginnedag 2009 liep uit van op op een nachtmerrie. In Apeldoorn reed op tv een auto dwars naar door het publiek heen, met een waar op dat moment de bus op tv naar met de koninklijke familie voorbij kwam. tijdens Acht mensen overlijden de door deze de vreselijke gebeurtenis. op tv Peter van der Vorst in blikt terug samen met met Fred op tv de Graaf, destijds burgemeester op tv van Apeldoorn. Ook popster een Michael Jackson op kwam dat jaar te op tv overlijden. John op tv Williams in gaat langs bij Gerard Ekdom, op tv Jackson-fan van van het eerste op tv uur.

Het Jaar 2008 de zorgde de voor een uit grote verandering in het leven van op tv Lucia de door Berk. De een zaak van de de voormalig verpleegkundige wordt heropend het als Lucia al zes in naar jaar onterecht vastzit op voor moord. Lieke van uit Lexmond heeft tijdens een openhartig gesprek met haar. Barack op tv Obama naar zorgt in dat jaar ook tijdens voor een in grote omslag. de Hij wordt gekozen tot de het eerste zwarte president op tv van Amerika. Peter op tv van der Vorst uit reist af in naar door Washington om een de glimp van hem tijdens op te vangen. John Williams uit praat met Wilfred van Genee, Johan Derksen naar en René van der naar Gijp. De mannen op van het populaire op tv 'Voetbal Inside' vormen met sinds 2008 het van gouden een trio.

'De Grote Donorshow' op naar van BNN zorgde in 2007 voor van veel op ophef in binnen- en buitenland. tijdens In het programma uit zou met een nier weggegeven worden. een Lieke praat met van de hoofdrolspelers uit van de van show. John Williams op bezoekt de gorilla Bokito die op tv uit naar zijn verblijf in Diergaarde Blijdorp op wist van te ontsnappen. En Peter reist met af naar San Francisco het waar hij een van gesprek heeft met op een Nederlander door die aan de met populaire iPhone heeft van meegewerkt.

Lieke blikt het met Sonja het Bakker terug op de met hype die in het 2005 iedereen aan in de eierkoeken naar bracht. Peter uit praat met onder anderen misdaadverslaggever op tv Kees door van der Spek over de verdwijning uit van Natalee Holloway met en tijdens de nog steeds voortdurende nasleep. uit John haalt tijdens met uit Nance en Ruud het de Wild herinneringen op aan van de Domino van Day-mus.

Lieke op gaat op bezoek van bij Dinand het Woesthoff en zijn vrouw op Lucy en praat over in het overlijden van Guusje uit Nederhorst en in het succes van 'Woezel de en Pip'. uit John trekt de zijn rubberen uit laarzen aan en bezoekt boer Teus naar uit het eerste de seizoen 'Boer van Zoekt Vrouw'. Peter met reist op af naar Thailand in en praat daar met de familie door Dupré - het Van Loenen over hun in ervaringen tijdens de uit tsunami naar in 2004. Ook spreekt Peter door met in André Kuipers over zijn van avonturen tijdens zijn eerste uit het ruimtereis.

John Williams reist de op tv af naar Brabant en in gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met door de naar Bauers. Peter van van der Vorst praat met uit Peter R. de met Vries over de in moord op zijn van vriend Cor van Hout. tijdens Lieke van Lexmond in kijkt met haar op tv het voorgangster presentatrice Tooske Ragas-Breugem, juryleden het Henkjan Smits en Edwin in de Jansen én eerste winnaar op tv Jamai terug op kijkcijferkanon op 'Idols'.

Er wordt teruggeblikt van op het een jaar 2002. Lieke door gaat, net als Máxima uit destijds, op naar bezoek bij Carel Kraaijenhof het om over hét het op huwelijk van het decennium te met praten. Peter praat met een met Frits Wester en João Varela over tijdens de op tv dood van Pim Fortuyn. John van in gaat naar de Kuip waar uit Bert van Marwijk terugblikt naar op het in legendarische winnen van tijdens de het UEFA Cup. Verder natuurlijk van aandacht voor uit de introductie van de euro, de op tv ontvoering naar van Arjan met Erkel en de Ketchup een Song.

Er op tv wordt teruggeblikt het op de periode 2000 - naar 2001. Lieke bezoekt in in Volendam twee van zussen die hun broer van verloren in de uit cafébrand. John een heeft een afspraak met in Jody het Bernal en Peter praat in naar New naar York met Brain Clark. op tv Op door 11 september 2011 naar bevond hij zich boven het punt van door van impact toen door een vliegtuig zich in op tv die toren boorde. Verder aandacht naar een voor de vuurwerkramp in Enschede, de van Olympische Spelen het in Sydney en met de verloving op tv van Willem-Alexander met zijn een Máxima.

april 2021
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!