Programma gemist?

In 2010 op wordt in 'The voice of uit Holland' een grote hit. Na in voorlopers een als 'Idols' en met `X-Factor' is 'The tijdens Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en op tv Wendy van Dijk naar naar zijn er vanaf het eerste uit seizoen bij. Lieke van de Lexmond gaat in in gesprek met met de presentatoren van in het eerste met uur. Nederland in staat op zijn kop als in Oranje de finale met van het WK Voetbal op tv bereikt. Heel Nederland uit zit aan de de buis naar gekluisterd en hoort de stem het van op Jack van Gelder. John Williams in praat met het hem over de voetbalgekte door op tv van toen. Peter van der Vorst een gaat met de de de makers van filmhit 'New een Kids Turbo' met terug naar Maaskantje, de plek waar naar van het allemaal gebeurde.

Het naar jaar 2009 de was het jaar van tijdens Armin van Buuren. uit Hij werd voor de tijdens derde keer op tv op rij uitgeroepen tot de door in beste dj van door de wereld en van hij trouwde met de liefde van een zijn leven de Erika. Lieke van een Lexmond praat uit hierover met hem. Koninginnedag door 2009 liep uit op naar een nachtmerrie. In een Apeldoorn reed een uit auto dwars door door een het publiek heen, waar op dat tijdens moment de de bus van met de koninklijke naar familie voorbij kwam. Acht mensen met overlijden door deze een vreselijke op gebeurtenis. Peter van der Vorst blikt op terug samen in met Fred de Graaf, uit tijdens destijds burgemeester van Apeldoorn. Ook popster een van Michael Jackson kwam tijdens dat jaar te overlijden. John op tv Williams gaat langs bij een Gerard op Ekdom, Jackson-fan van het tijdens eerste een uur.

Het een Jaar 2008 zorgde met voor een het grote verandering in het een leven van Lucia de Berk. door De zaak het van in de voormalig verpleegkundige wordt de heropend als Lucia een al zes op tv jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke op van Lexmond naar heeft een openhartig de gesprek met haar. Barack op tv Obama zorgt op in dat jaar op ook door voor een grote omslag. Hij wordt uit gekozen naar tot de eerste zwarte president op tv van op Amerika. Peter de van der Vorst reist naar af naar Washington uit om een glimp van het hem van op te vangen. John Williams praat op tv met Wilfred op Genee, Johan met Derksen en René van der naar naar Gijp. De mannen van de het populaire 'Voetbal Inside' een vormen sinds 2008 de het gouden met trio.

'De naar Grote Donorshow' van BNN het zorgde in 2007 het voor veel ophef in in binnen- en tijdens buitenland. In het programma op zou op een nier van weggegeven worden. Lieke praat met een de hoofdrolspelers uit de door show. John Williams op tv naar bezoekt de gorilla Bokito die naar uit zijn verblijf van in Diergaarde Blijdorp wist in te tijdens ontsnappen. En tijdens Peter reist af het naar San Francisco waar hij een de gesprek de heeft met uit een Nederlander die aan de populaire op iPhone naar heeft meegewerkt.

Lieke blikt op met Sonja Bakker naar terug op de het hype het die in 2005 iedereen aan de de eierkoeken bracht. Peter van praat met onder van anderen een misdaadverslaggever Kees van der met Spek naar over de verdwijning van de Natalee Holloway en de naar nog steeds op voortdurende nasleep. John haalt met uit de Nance en Ruud tijdens de Wild herinneringen op met aan de Domino naar Day-mus.

Lieke op tv gaat op het bezoek bij Dinand Woesthoff en met zijn vrouw Lucy en in praat op tv over het overlijden van Guusje door Nederhorst door en het succes van op 'Woezel de en Pip'. John trekt zijn rubberen het het laarzen aan en bezoekt uit boer Teus uit het eerste naar seizoen het 'Boer Zoekt Vrouw'. Peter reist van af tijdens naar Thailand en praat daar in met de familie op tv Dupré - Van een de Loenen over hun ervaringen het tijdens de tsunami in naar 2004. Ook spreekt een Peter met een André Kuipers over uit zijn avonturen tijdens zijn eerste uit uit ruimtereis.

John op tv Williams reist naar af naar Brabant op tv en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met het tijdens de Bauers. Peter van van der Vorst praat op tv met Peter R. de Vries het tijdens over de moord op zijn van vriend Cor van naar Hout. Lieke uit van Lexmond kijkt van met haar voorgangster uit presentatrice Tooske Ragas-Breugem, juryleden van Henkjan Smits uit en Edwin Jansen én op eerste winnaar Jamai terug in op kijkcijferkanon het 'Idols'.

Er wordt de teruggeblikt de op het jaar met 2002. Lieke gaat, net het als Máxima van destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof een om over hét met huwelijk van een het in decennium te praten. tijdens Peter praat met Frits van Wester en João Varela over naar de op dood van Pim Fortuyn. op tv John gaat naar het de in Kuip waar Bert van het Marwijk terugblikt tijdens op het legendarische winnen van de naar UEFA Cup. Verder door natuurlijk aandacht voor het de introductie van naar de euro, de een ontvoering van Arjan op Erkel en de tijdens Ketchup in Song.

Er met wordt teruggeblikt op de periode op tv 2000 op - 2001. Lieke bezoekt in in het Volendam twee zussen die hun broer naar verloren in in de cafébrand. John heeft van een afspraak naar met op tv Jody Bernal en met Peter praat in in New York met Brain Clark. met Op 11 september 2011 de op tv bevond hij zich boven het punt van het van impact toen een vliegtuig zich naar in in die toren boorde. Verder aandacht een voor de de vuurwerkramp in Enschede, op tv de Olympische Spelen op tv in Sydney op tv en de verloving van op Willem-Alexander het met zijn Máxima.

augustus 2020
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!