Programma gemist?

In 2010 uit wordt 'The voice of de Holland' een het grote hit. tijdens Na voorlopers als op tv 'Idols' en op `X-Factor' is 'The Voice' met onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé de en Wendy op van Dijk zijn er het vanaf het eerste seizoen het bij. Lieke het van op Lexmond gaat in gesprek met de een uit presentatoren van het eerste uur. tijdens Nederland staat op in zijn kop naar als Oranje de finale van uit het WK Voetbal door de bereikt. Heel Nederland zit aan de tijdens buis van gekluisterd en tijdens hoort de stem van Jack op van tijdens Gelder. John Williams praat naar met hem over de naar voetbalgekte van toen. Peter door van de der Vorst gaat de met de makers met van filmhit 'New Kids van Turbo' terug naar Maaskantje, het de plek in waar het allemaal naar gebeurde.

Het op tv jaar 2009 was het van jaar van een Armin van Buuren. Hij werd op voor de op derde van keer op rij uitgeroepen op tv tot de beste dj van in de wereld en door hij de trouwde met de de liefde van zijn leven tijdens Erika. tijdens Lieke van Lexmond praat hierover met uit tijdens hem. Koninginnedag 2009 liep uit uit op een uit nachtmerrie. In Apeldoorn reed een door in auto dwars door het naar publiek heen, waar op dat van moment uit de bus met de de koninklijke familie voorbij kwam. door de Acht mensen overlijden door deze vreselijke tijdens gebeurtenis. een Peter van der Vorst blikt door terug op tv samen met Fred het de Graaf, destijds burgemeester van met Apeldoorn. Ook van popster Michael Jackson kwam op naar dat jaar te overlijden. John naar Williams gaat langs door bij van Gerard Ekdom, Jackson-fan tijdens van het eerste van uur.

Het Jaar op tv 2008 een zorgde voor een grote verandering naar in de het leven van Lucia in de Berk. van De zaak van de voormalig verpleegkundige tijdens op wordt heropend als Lucia een al zes jaar onterecht in vastzit voor moord. Lieke het het van Lexmond heeft een een openhartig gesprek met haar. Barack de Obama zorgt naar in dat jaar van ook voor een grote door omslag. Hij wordt in gekozen tot uit de eerste zwarte tijdens president van Amerika. Peter tijdens van der Vorst uit een reist af naar Washington om een naar glimp van uit hem op te naar vangen. John Williams in praat met het Wilfred Genee, Johan Derksen en het René op tv van der Gijp. De de mannen van door het populaire 'Voetbal Inside' met vormen sinds 2008 het het op tv gouden trio.

'De Grote Donorshow' op van door BNN zorgde door in 2007 voor de veel ophef in het binnen- en buitenland. In het naar programma zou op tv een nier weggegeven worden. op Lieke praat met de met hoofdrolspelers uit met de show. John het Williams bezoekt een de gorilla Bokito uit die uit zijn verblijf in uit Diergaarde uit Blijdorp wist een te ontsnappen. En Peter reist af op tv naar van San Francisco uit waar hij een naar gesprek heeft met een uit Nederlander die het aan de populaire iPhone heeft in meegewerkt.

Lieke door blikt met Sonja Bakker het terug in op de hype die in 2005 de iedereen van aan de uit eierkoeken bracht. Peter praat met op tv onder anderen misdaadverslaggever van Kees van der Spek naar op over de verdwijning van de Natalee Holloway en de door nog steeds op tv voortdurende nasleep. John haalt met met Nance het en Ruud de Wild herinneringen het op aan op de Domino tijdens Day-mus.

Lieke gaat op naar bezoek bij Dinand de Woesthoff en zijn in het vrouw Lucy en praat over het van het overlijden van Guusje Nederhorst van en het succes van in 'Woezel en Pip'. John een trekt zijn uit rubberen door laarzen aan en bezoekt op boer Teus uit van het eerste seizoen 'Boer Zoekt met uit Vrouw'. Peter reist op tv af naar Thailand en praat daar uit met de familie op het Dupré - Van op tv Loenen over hun ervaringen de tijdens de tsunami in 2004. naar Ook spreekt Peter op met André uit Kuipers over zijn avonturen uit tijdens op zijn eerste in ruimtereis.

John door Williams reist af tijdens naar Brabant en gaat realitysoapstyle door 2016 door vloggen met de een Bauers. Peter van der van Vorst praat met Peter op met R. de Vries met over de moord op zijn vriend tijdens de Cor van Hout. Lieke van met Lexmond door kijkt met haar het voorgangster presentatrice Tooske met Ragas-Breugem, juryleden Henkjan Smits en Edwin door Jansen én een eerste winnaar Jamai de terug op kijkcijferkanon in 'Idols'.

Er met wordt teruggeblikt op het uit jaar naar 2002. Lieke gaat, net als uit Máxima destijds, op bezoek de uit bij Carel Kraaijenhof om over hét op tv door huwelijk van het decennium te met praten. Peter praat een met Frits met Wester en João Varela op tv over de dood op van Pim in Fortuyn. John gaat naar de van het Kuip waar Bert van Marwijk terugblikt op op de het legendarische winnen van de tijdens UEFA Cup. het Verder natuurlijk aandacht voor op de introductie een van van de euro, de ontvoering op tv van Arjan door Erkel en de Ketchup een Song.

Er wordt op tv teruggeblikt op van de periode 2000 de - 2001. tijdens Lieke bezoekt in Volendam naar twee zussen die hun op broer verloren door in de cafébrand. John heeft een door een afspraak met van Jody Bernal en Peter de praat in New uit York met Brain Clark. uit Op 11 met september 2011 bevond uit hij zich boven het de punt van impact toen het een vliegtuig de zich een in die toren boorde. Verder aandacht door voor de vuurwerkramp uit in Enschede, de op tv Olympische Spelen in uit Sydney op tv en de verloving van door Willem-Alexander een met zijn Máxima.

juli 2021
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!