Programma gemist?

In op 2010 wordt naar 'The voice of door Holland' een grote een hit. Na voorlopers als in 'Idols' en `X-Factor' op is 'The op Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé met en Wendy van naar Dijk tijdens zijn er vanaf het uit eerste seizoen bij. op Lieke van Lexmond gaat een in gesprek met in de uit presentatoren van het eerste uur. Nederland uit de staat op zijn kop een als Oranje de finale van van het WK op Voetbal bereikt. Heel Nederland uit zit aan op tv de buis op gekluisterd en hoort de stem een van Jack van in Gelder. John Williams uit praat met hem van over de voetbalgekte door van uit toen. Peter naar van der Vorst gaat met uit de makers van de filmhit 'New een Kids Turbo' tijdens terug naar Maaskantje, de plek in waar het naar allemaal gebeurde.

Het het jaar 2009 was het jaar een van Armin van uit Buuren. Hij werd met voor een de derde een keer op rij uitgeroepen tot de naar beste op dj van met de wereld en hij trouwde met een de liefde van de uit zijn leven Erika. Lieke het van Lexmond praat hierover met van hem. Koninginnedag 2009 op liep uit uit op een de nachtmerrie. In Apeldoorn op reed een in auto dwars door het publiek heen, van waar op dat uit in moment de bus met de het koninklijke familie het voorbij kwam. Acht mensen overlijden de door deze naar vreselijke gebeurtenis. Peter met van het der Vorst blikt terug samen met een Fred de uit Graaf, destijds het burgemeester van op Apeldoorn. Ook popster Michael met Jackson kwam dat met jaar te overlijden. John Williams tijdens gaat het langs bij met Gerard Ekdom, Jackson-fan in van het eerste een uur.

Het uit Jaar 2008 zorgde voor een op uit grote verandering in een het leven van Lucia naar de Berk. het De zaak van de voormalig verpleegkundige naar wordt heropend als naar van Lucia al zes jaar onterecht door vastzit voor naar moord. Lieke van tijdens Lexmond heeft een openhartig gesprek uit met haar. Barack het Obama zorgt in met dat jaar de ook voor een een grote omslag. van Hij wordt gekozen tot de in eerste zwarte met president van Amerika. naar Peter van der Vorst op reist af naar uit Washington om op tv een glimp van van hem op op tv te vangen. het John Williams praat door met Wilfred Genee, Johan naar Derksen en René van naar der Gijp. De mannen de van van het populaire 'Voetbal Inside' door vormen sinds 2008 tijdens het gouden het trio.

'De de Grote Donorshow' van van BNN zorgde in 2007 voor het veel ophef in uit naar binnen- en buitenland. In het programma van zou een op nier weggegeven tijdens worden. Lieke praat met naar de hoofdrolspelers uit de door show. John Williams uit bezoekt uit de gorilla Bokito de die uit op zijn verblijf in Diergaarde in Blijdorp wist te op tv ontsnappen. En Peter tijdens reist af van naar San Francisco waar hij uit een gesprek de heeft met een de Nederlander die aan de populaire de iPhone op tv heeft meegewerkt.

Lieke het blikt met Sonja Bakker terug met op de hype met die tijdens in 2005 iedereen aan door de eierkoeken bracht. in Peter praat met in onder anderen misdaadverslaggever met Kees van tijdens der Spek over tijdens de verdwijning van Natalee Holloway naar en de nog een steeds voortdurende nasleep. een John haalt met met Nance en op Ruud de Wild met herinneringen op tijdens aan de Domino een Day-mus.

Lieke door gaat op de bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn tijdens vrouw Lucy naar en praat over het op overlijden van Guusje door Nederhorst tijdens en het succes van op 'Woezel en Pip'. van John door trekt zijn rubberen laarzen met aan en bezoekt op boer Teus door uit het eerste seizoen met 'Boer Zoekt door Vrouw'. Peter reist af naar Thailand naar en de praat daar met in de familie Dupré - het Van Loenen over in hun op tv ervaringen tijdens de tsunami tijdens in 2004. Ook spreekt Peter van met André Kuipers tijdens een over zijn avonturen tijdens het zijn eerste tijdens ruimtereis.

John Williams met reist af naar Brabant in en gaat realitysoapstyle naar 2016 op vloggen met de Bauers. in Peter een van der Vorst praat het met Peter R. op de Vries over de moord de op zijn vriend het Cor van Hout. van Lieke van Lexmond op tv kijkt met haar van voorgangster presentatrice in Tooske Ragas-Breugem, een juryleden Henkjan Smits en Edwin door Jansen in én eerste winnaar Jamai met terug op kijkcijferkanon een 'Idols'.

Er een wordt teruggeblikt op op tv het jaar 2002. het Lieke gaat, net de als Máxima destijds, in op bezoek bij Carel met Kraaijenhof om over van hét huwelijk van het tijdens decennium te praten. op Peter praat met een Frits Wester met en João door Varela over uit de dood van Pim Fortuyn. in John gaat naar naar de Kuip waar Bert de van Marwijk uit terugblikt op op het legendarische winnen van de de uit UEFA Cup. Verder natuurlijk door aandacht voor de introductie van het de euro, de met ontvoering van op Arjan Erkel uit en de Ketchup het Song.

Er door wordt teruggeblikt op de uit periode 2000 een - 2001. Lieke bezoekt met in Volendam twee uit zussen die hun door broer op verloren in de het cafébrand. John heeft door een afspraak met met Jody Bernal en met Peter praat in een New York met Brain Clark. Op een de 11 september 2011 bevond hij op zich boven het punt het van impact toen het een vliegtuig zich het tijdens in die toren boorde. Verder tijdens aandacht voor in de vuurwerkramp in naar Enschede, de Olympische Spelen de in Sydney en in de verloving van Willem-Alexander de met zijn op Máxima.

februari 2020
28-03-2016 21:28

Afl. 9

Back To The Zeros - Afl. 9

In 2010 wordt 'The voice of Holland' een grote hit. Na voorlopers als 'Idols' en `X-Factor' is 'The Voice' onmiddellijk vernieuwend. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk zijn er vanaf het eerste seizoen bij. Lieke van Lexmond gaat in gesprek me...

21-03-2016 21:31

Afl. 8

Back To The Zeros - Afl. 8

Het jaar 2009 was het jaar van Armin van Buuren. Hij werd voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de beste dj van de wereld en hij trouwde met de liefde van zijn leven Erika. Lieke van Lexmond praat hierover met hem. Koninginnedag 2009 li...

14-03-2016 21:32

Afl. 7

Back To The Zeros - Afl. 7

Het Jaar 2008 zorgde voor een grote verandering in het leven van Lucia de Berk. De zaak van de voormalig verpleegkundige wordt heropend als Lucia al zes jaar onterecht vastzit voor moord. Lieke van Lexmond heeft een openhartig gesprek met h...

07-03-2016 21:28

Afl. 6

Back To The Zeros - Afl. 6

'De Grote Donorshow' van BNN zorgde in 2007 voor veel ophef in binnen- en buitenland. In het programma zou een nier weggegeven worden. Lieke praat met de hoofdrolspelers uit de show. John Williams bezoekt de gorilla Bokito die uit zijn verb...

29-02-2016 21:27

Afl. 5

Back To The Zeros - Afl. 5

Lieke blikt met Sonja Bakker terug op de hype die in 2005 iedereen aan de eierkoeken bracht. Peter praat met onder anderen misdaadverslaggever Kees van der Spek over de verdwijning van Natalee Holloway en de nog steeds voortdurende nasleep....

22-02-2016 21:31

Afl. 4

Back To The Zeros - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy en praat over het overlijden van Guusje Nederhorst en het succes van 'Woezel en Pip'. John trekt zijn rubberen laarzen aan en bezoekt boer Teus uit het eerste seizoen 'Boer Zoekt ...

15-02-2016 21:31

Afl. 3

Back To The Zeros - Afl. 3

John Williams reist af naar Brabant en gaat realitysoapstyle 2016 vloggen met de Bauers. Peter van der Vorst praat met Peter R. de Vries over de moord op zijn vriend Cor van Hout. Lieke van Lexmond kijkt met haar voorgangster presentatrice ...

08-02-2016 20:39

Afl. 2

Back To The Zeros - Afl. 2

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2002. Lieke gaat, net als Máxima destijds, op bezoek bij Carel Kraaijenhof om over hét huwelijk van het decennium te praten. Peter praat met Frits Wester en João Varela over de dood van Pim Fortuyn. John ga...

01-02-2016 20:40

Afl. 1

Back To The Zeros - Afl. 1

Er wordt teruggeblikt op de periode 2000 - 2001. Lieke bezoekt in Volendam twee zussen die hun broer verloren in de cafébrand. John heeft een afspraak met Jody Bernal en Peter praat in New York met Brain Clark. Op 11 september 2011 bevond h...

Back To The Zeros gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Back To The Zeros de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Back To The Zeros bij Back To The Zeros liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Back To The Zeros. Heb je een uitzending van Back To The Zeros gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Back To The Zeros gemist

Programma waarin John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terugblikken op het roerige tijdperk 2000 tot en met 2010. In iedere aflevering staat één jaar uit deze periode centraal, met zowel dramatische als vrolijke onderwerpen. Welke muziek, tv-programma's en sterren waren er in die tijd hot? En welke drama's speelden er af, die vandaag de dag nog steeds invloed hebben op onze samenleving?

Uitzending gemist van Back To The Zeros? Hier kun je alle uitzendingen van Back To The Zeros kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 28-03-2016 om 21:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!