Programma gemist?

Klimaatverandering en op eindeloze in verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan door ooit. Een van mooie en eenvoudige oplossing is het de fiets. van Maar in veel naar steden is het op simpelweg met te gevaarlijk om de fiets te in nemen. de Daarom komen fietsers op in meerdere plekken ter wereld uit in actie. op tv Ze de gaan de strijd aan het met de machtige auto- en in olie-industrie, die het nog door steeds meer auto's tijdens verkoopt dan ooit. in Een blik op meerdere op tv plekken op de wereld, waaronder op São Paulo, waar door elke naar vier dagen een fietser naar dodelijk verongelukt. uit In Toronto laat op burgemeester Rob Ford de bestaande de fietsbanen een weghalen om in auto's meer ruimte te geven. In op Kopenhagen lijkt de het fietswalhalla tijdens wel te bestaan, veertig procent van van de bevolking tijdens verplaatst op zich daar op fietsend.

juni 2021
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!