Programma gemist?

Klimaatverandering de en eindeloze verkeersopstoppingen van frustreren mensen meer dan ooit. door Een mooie de en eenvoudige tijdens oplossing is naar de fiets. Maar door in veel steden tijdens is het simpelweg te gevaarlijk op om de fiets van te naar nemen. Daarom komen op fietsers op meerdere plekken ter in wereld op in actie. Ze gaan door de strijd aan met van de machtige auto- naar en door olie-industrie, die nog steeds meer auto's de verkoopt dan ooit. in Een blik naar op tijdens meerdere plekken op op tv de wereld, waaronder São een Paulo, waar uit elke vier dagen een fietser dodelijk door verongelukt. tijdens In Toronto tijdens laat burgemeester Rob Ford de bestaande een fietsbanen van weghalen om auto's uit meer ruimte te geven. de In Kopenhagen lijkt door het fietswalhalla in wel te bestaan, door veertig procent van de bevolking naar verplaatst zich uit daar naar fietsend.

maart 2021
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!