Programma gemist?

Klimaatverandering naar en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren op mensen meer dan een ooit. Een tijdens mooie en eenvoudige oplossing een is de fiets. door Maar in het veel steden is naar het simpelweg te het gevaarlijk om op de fiets te op nemen. Daarom komen fietsers in op meerdere plekken ter met wereld in actie. Ze het gaan de de strijd de aan met de het machtige auto- en olie-industrie, van die nog steeds meer een auto's verkoopt dan ooit. een Een blik op op tv meerdere tijdens plekken op de wereld, de waaronder São in Paulo, waar elke van vier dagen een tijdens fietser dodelijk verongelukt. In op Toronto laat burgemeester op tv Rob Ford de bestaande uit fietsbanen uit weghalen om auto's op meer ruimte uit te geven. In uit Kopenhagen lijkt het fietswalhalla wel te naar bestaan, veertig procent een van de bevolking op tv tijdens verplaatst zich daar het fietsend.

december 2021
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!