Programma gemist?

Klimaatverandering en eindeloze tijdens verkeersopstoppingen frustreren mensen naar meer dan ooit. tijdens Een een mooie en het eenvoudige oplossing is naar de fiets. Maar in veel steden uit is het de simpelweg te een gevaarlijk om op de fiets te nemen. Daarom komen door fietsers op een meerdere plekken ter wereld op in actie. uit Ze gaan de een strijd aan met de uit de machtige auto- en olie-industrie, die nog van steeds van meer auto's verkoopt tijdens dan ooit. met Een blik op naar meerdere plekken op op de wereld, waaronder São Paulo, waar de elke in vier dagen een uit fietser dodelijk verongelukt. In de Toronto laat uit burgemeester Rob Ford met de bestaande in fietsbanen weghalen om auto's op meer ruimte te uit geven. In Kopenhagen op lijkt het fietswalhalla wel te het bestaan, met veertig procent op tv van de bevolking verplaatst zich daar op de fietsend.

mei 2020
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!