Programma gemist?

Klimaatverandering het en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren op mensen meer het dan ooit. door Een mooie en eenvoudige op tv oplossing is de fiets. Maar door in tijdens veel steden is in het simpelweg te gevaarlijk door om de fiets te met het nemen. Daarom komen fietsers op meerdere van plekken ter van wereld naar in actie. Ze in gaan de strijd aan met de de machtige auto- tijdens en olie-industrie, die een nog steeds op tv meer auto's verkoopt dan ooit. naar Een blik op door meerdere in plekken op de wereld, op waaronder São het Paulo, waar de elke vier dagen een fietser dodelijk de verongelukt. In een Toronto laat burgemeester met Rob door Ford de bestaande fietsbanen weghalen het om auto's meer ruimte door een te geven. In Kopenhagen uit lijkt het fietswalhalla wel te op bestaan, veertig procent naar van de bevolking in verplaatst zich daar van door fietsend.

oktober 2019
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!