Programma gemist?

Klimaatverandering en eindeloze de naar verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan tijdens ooit. de Een mooie en eenvoudige oplossing is op de van fiets. Maar in veel van steden is het simpelweg op op tv te gevaarlijk om de fiets uit te nemen. Daarom met komen op fietsers op meerdere plekken ter met wereld van in actie. Ze door gaan de strijd in aan met de op tv machtige auto- en olie-industrie, die tijdens nog steeds meer auto's tijdens verkoopt dan ooit. op tv Een blik naar op meerdere plekken op van de wereld, van waaronder tijdens São Paulo, waar elke in vier dagen een fietser de dodelijk verongelukt. het In Toronto laat een burgemeester Rob Ford de met bestaande fietsbanen weghalen het om auto's meer op ruimte te naar geven. In Kopenhagen lijkt in het van fietswalhalla wel te bestaan, veertig procent naar op van de bevolking verplaatst zich naar daar uit fietsend.

oktober 2020
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!