Programma gemist?

Klimaatverandering en eindeloze op tv verkeersopstoppingen frustreren de mensen door meer dan ooit. Een mooie door en eenvoudige oplossing is in van de fiets. Maar een in veel steden is het met simpelweg te gevaarlijk om van de tijdens fiets te nemen. Daarom komen uit fietsers tijdens op meerdere naar plekken ter wereld in in actie. Ze van gaan de strijd aan met uit de machtige auto- en uit olie-industrie, die nog de op steeds meer auto's verkoopt dan ooit. het Een uit blik op meerdere plekken op tijdens de een wereld, waaronder São Paulo, van waar tijdens elke vier dagen een van fietser dodelijk verongelukt. met In Toronto laat burgemeester van Rob Ford de bestaande de fietsbanen weghalen van om op tv auto's meer ruimte te in geven. In Kopenhagen lijkt het een in fietswalhalla wel te op tv bestaan, veertig procent van de uit bevolking verplaatst op zich daar de fietsend.

januari 2020
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!