Programma gemist?

Klimaatverandering en eindeloze op tv van verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan met ooit. het Een mooie en uit eenvoudige oplossing is de naar fiets. Maar in door veel steden met is het simpelweg te gevaarlijk tijdens om de in fiets te nemen. Daarom naar komen fietsers door op meerdere plekken in ter wereld in de actie. Ze gaan de strijd door aan met de op tv machtige auto- en tijdens op olie-industrie, die nog steeds meer tijdens auto's verkoopt dan tijdens ooit. Een de blik op meerdere met plekken op de wereld, waaronder op tv São Paulo, op waar elke vier dagen naar een fietser van dodelijk verongelukt. een In Toronto laat van burgemeester Rob tijdens Ford de bestaande het fietsbanen weghalen om auto's meer in ruimte te geven. In met de Kopenhagen lijkt het fietswalhalla wel op tv te in bestaan, veertig procent van de tijdens bevolking verplaatst tijdens zich daar door fietsend.

oktober 2020
12-07-2018 23:40

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan ooit. Een mooie en eenvoudige oplossing is de fiets. Maar in veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere ...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!