Programma gemist?

In veel steden naar naar is het simpelweg door te gevaarlijk om de fiets een te nemen. door Daarom komen fietsers op meerdere het plekken ter wereld op tv in actie. Ze door moeten een de strijd aangaan een met de machtige auto- en tijdens olie-industrie.Meer van Klimaatverandering en eindeloze tijdens verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan naar ooit. Een op mooie en uit eenvoudige oplossing uit is de fiets. Maar in in veel steden is in het simpelweg naar te gevaarlijk om de van fiets tijdens te nemen. Daarom komen fietsers op een meerdere plekken ter op wereld een in actie. een Ze moeten de strijd aangaan op tv met met de machtige auto- in en olie-industrie, die nog steeds uit meer auto's op verkoopt dan ooit. in Een blik op meerdere door plekken naar op de wereld, waaronder een São Paulo, waar elke naar vier dagen uit een fietser dodelijk verongelukt. In het in Toronto laat burgemeester Rob de Ford de bestaande op tv fietsbanen weghalen om door auto's meer ruimte te de geven. In Kopenhagen lijkt op het fietswalhalla wel uit te bestaan, op veertig procent van de tijdens bevolking verplaatst zich door daar naar fietsend.Minder

mei 2021
02-02-2016 22:55

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

In veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere plekken ter wereld in actie. Ze moeten de strijd aangaan met de machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en eindeloze verk...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!