Programma gemist?

In veel steden een is het het simpelweg door te gevaarlijk om de op fiets te nemen. op tv Daarom komen fietsers een op meerdere plekken ter wereld door het in actie. Ze moeten de de strijd aangaan tijdens met de door machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en tijdens met eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan in door ooit. Een mooie uit en eenvoudige oplossing is de tijdens fiets. Maar in van veel in steden is het simpelweg te een gevaarlijk om de de fiets te nemen. tijdens Daarom de komen fietsers op meerdere plekken ter uit wereld in in actie. Ze moeten de in strijd aangaan een met de met machtige auto- en op tv olie-industrie, die uit nog steeds meer auto's van verkoopt dan ooit. Een blik naar op op meerdere plekken op de door wereld, in waaronder São Paulo, waar elke een vier dagen een de fietser dodelijk een verongelukt. In het Toronto laat burgemeester op Rob Ford de bestaande fietsbanen tijdens weghalen uit om auto's meer ruimte op tv te geven. In op Kopenhagen lijkt het fietswalhalla van wel te bestaan, veertig door procent van de op tv bevolking verplaatst van zich daar de fietsend.Minder

januari 2021
02-02-2016 22:55

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

In veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere plekken ter wereld in actie. Ze moeten de strijd aangaan met de machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en eindeloze verk...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!