Programma gemist?

In veel op steden is het van simpelweg te het gevaarlijk om op de fiets te op tv nemen. Daarom komen met fietsers op meerdere plekken ter door wereld tijdens in actie. Ze moeten door de strijd aangaan met in de machtige auto- van en olie-industrie.Meer Klimaatverandering naar en eindeloze op tv verkeersopstoppingen frustreren mensen van meer dan tijdens ooit. Een mooie en eenvoudige op tv oplossing is naar de fiets. op tv Maar in veel in steden is het de simpelweg te gevaarlijk het om de fiets te uit nemen. Daarom komen fietsers in op meerdere plekken tijdens ter wereld in actie. de Ze moeten op de de strijd aangaan met de machtige op auto- en naar olie-industrie, die uit nog steeds meer auto's verkoopt van dan ooit. Een door blik op meerdere plekken naar met op de wereld, waaronder São op tv Paulo, waar elke op tv vier dagen een fietser de dodelijk verongelukt. In van Toronto tijdens laat burgemeester Rob Ford uit de bestaande van fietsbanen weghalen om auto's de meer ruimte te op tv geven. In Kopenhagen in lijkt het fietswalhalla het wel te bestaan, tijdens veertig procent van de in bevolking verplaatst zich de daar van fietsend.Minder

september 2021
02-02-2016 22:55

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

In veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere plekken ter wereld in actie. Ze moeten de strijd aangaan met de machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en eindeloze verk...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!