Programma gemist?

In veel het steden is uit het simpelweg te gevaarlijk in om de fiets met te nemen. Daarom komen door fietsers op meerdere van door plekken ter wereld uit in actie. Ze moeten de strijd tijdens door aangaan met de machtige auto- het en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en op naar eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan van ooit. op Een mooie en eenvoudige van oplossing is de fiets. op tv met Maar in veel naar steden is het simpelweg naar te gevaarlijk het om de fiets op tv te nemen. Daarom komen fietsers tijdens op van meerdere plekken ter wereld in actie. van Ze moeten de tijdens strijd tijdens aangaan met door de machtige auto- en olie-industrie, die door het nog steeds meer auto's naar verkoopt dan ooit. Een blik van op meerdere plekken op op de wereld, naar waaronder tijdens São Paulo, waar van elke vier dagen van een fietser dodelijk verongelukt. in In in Toronto laat burgemeester Rob Ford de van bestaande het fietsbanen weghalen om van auto's meer ruimte de te geven. In Kopenhagen lijkt op tv de het fietswalhalla wel te naar bestaan, veertig procent van op tv de bevolking verplaatst tijdens zich met daar fietsend.Minder

oktober 2020
02-02-2016 22:55

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

In veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere plekken ter wereld in actie. Ze moeten de strijd aangaan met de machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en eindeloze verk...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!