Programma gemist?

In met veel steden op tv is het simpelweg te gevaarlijk van om met de fiets te nemen. Daarom komen op tv fietsers op meerdere op tv plekken naar ter wereld van in actie. Ze moeten de strijd op aangaan van met de van machtige auto- en olie-industrie.Meer tijdens Klimaatverandering en eindeloze verkeersopstoppingen tijdens frustreren mensen meer de dan ooit. naar Een mooie en uit eenvoudige oplossing is op tv de fiets. Maar in veel van steden is naar het simpelweg op tv te gevaarlijk om de het fiets te nemen. de Daarom komen fietsers op met meerdere plekken ter tijdens naar wereld in actie. Ze met moeten de strijd van aangaan met de machtige met auto- en olie-industrie, die op tv nog steeds meer op tv auto's verkoopt naar dan ooit. Een van blik op op meerdere plekken door op de wereld, waaronder São in Paulo, van waar elke vier dagen van een fietser dodelijk verongelukt. In met Toronto laat de burgemeester Rob Ford de in bestaande van fietsbanen weghalen om met auto's meer ruimte een te geven. In Kopenhagen lijkt op het fietswalhalla wel een van te bestaan, veertig procent van in de bevolking verplaatst van zich daar uit fietsend.Minder

november 2019
02-02-2016 22:55

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

In veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere plekken ter wereld in actie. Ze moeten de strijd aangaan met de machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en eindeloze verk...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!