Programma gemist?

In veel uit steden is het simpelweg op tv te gevaarlijk op tv om de fiets tijdens te nemen. Daarom het komen fietsers op van meerdere plekken ter wereld tijdens op tv in actie. Ze door moeten de strijd het aangaan met de machtige de auto- en door olie-industrie.Meer Klimaatverandering en op tv eindeloze verkeersopstoppingen frustreren mensen meer dan een ooit. uit Een mooie en het eenvoudige oplossing is de naar fiets. Maar in veel het door steden is het simpelweg te gevaarlijk het om de op fiets te nemen. Daarom van komen fietsers op tijdens meerdere plekken op tv ter wereld op tv in actie. op tv Ze moeten de strijd naar aangaan met de machtige auto- in en olie-industrie, die van op tv nog steeds meer auto's verkoopt dan in ooit. van Een blik in op meerdere plekken op de op tv wereld, waaronder uit São Paulo, waar uit elke vier dagen een fietser met dodelijk van verongelukt. In Toronto op laat burgemeester in Rob Ford de bestaande fietsbanen het weghalen om de auto's meer ruimte een te geven. In Kopenhagen op tv lijkt in het fietswalhalla wel het te bestaan, veertig procent van de met bevolking verplaatst zich naar daar door fietsend.Minder

juni 2020
02-02-2016 22:55

2Doc: Bikes vs Cars

2Doc: Bikes vs Cars - 2Doc: Bikes vs Cars

In veel steden is het simpelweg te gevaarlijk om de fiets te nemen. Daarom komen fietsers op meerdere plekken ter wereld in actie. Ze moeten de strijd aangaan met de machtige auto- en olie-industrie.Meer Klimaatverandering en eindeloze verk...

2Doc: Bikes vs Cars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bikes vs Cars bij 2Doc: Bikes vs Cars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bikes vs Cars. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bikes vs Cars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bikes vs Cars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bikes vs Cars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bikes vs Cars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!