Programma gemist?

De een koppels en verleiders een komen samen en vertellen hoe van het het met ze gaat en naar hoe door ze terugkijken op dit uit 'avontuur'.

Ruim door een half jaar een geleden begonnen vier een koppels aan het avontuur op van hun leven met in het een realityprogramma Temptation Island. In de Thailand gingen naar ze de ultieme door relatietest aan. Maar het niet iedereen het bracht die tot door een goed einde. Er naar werd geflirt en vreemdgegaan. het Vier van maanden na het tijdens laatste kampvuur, werden de een vier koppels weer op opgezocht in België en van Nederland. Hoe met gaat het naar nu met Vanessa tijdens en Jeremy: zijn ze nog altijd uit gelukkig samen? het Worden Kevin en in Megane nog steeds van naar elkaar een toe gezogen het als magneten? Heeft Mezdi in een nieuwe kans gekregen uit van Daniëlla? En uit hoe gaat op het met Tim door en Deborah? uit Heeft Tim spijt naar van zijn gedrag en heeft Deborah uit hem op zijn misstap in vergeven?

De van ultieme relatietest zit erop. Het op tv is tijd op voor de partners om uit afscheid te tijdens nemen met van de singles op tv waar ze lief een leed mee op tv met deelden. Voor enkelen wacht een blij door naar weerzien met hun het partner, maar anderen zullen verantwoording moeten tijdens naar afleggen voor alles wat ze de op tv afgelopen met twee weken hebben uitgespookt. Wie op tv het triomfeert en wie van raakt verstrikt in een web de van de leugens?

Veertien naar dagen geleden met namen vier koppels hun intrek in naar twee villa's de vol wellustige vrijgezellen uit met het maar één doel: hun op tv partner bewijzen dat ze elke op verleiding een kunnen weerstaan. Maar een het gevaar loerde de op iedere hoek en in de valkuilen de waren verraderlijk. Bij sommige tijdens partners smolt de het vastberadenheid op als sneeuw voor een de zon. Vandaag de stijgt de spanning ten uit top, want de partners de vertrekken op dreamdate met een hun op favoriete vrijgezel. Wie houdt tijdens stand en de wie bezwijkt onder de ultieme op met verleiding?

De ultieme relatietest op tv zit in erop. Het is tijd voor tijdens de partners om naar het afscheid te nemen van de singles tijdens waar ze lief door in een leed mee deelden. naar Voor enkelen wacht op tv een blij naar weerzien met hun partner, het maar anderen zullen verantwoording de moeten door afleggen voor alles wat ze de van afgelopen twee weken van hebben uitgespookt. een Wie uit triomfeert en wie raakt verstrikt in de een web van uit de leugens?

Temptation Island aflevering in 14 is uit de finale-aflevering van de uit realityshow. Veertien dagen een geleden namen vier het koppels hun intrek uit in twee het villa's vol uit wellustige vrijgezellen. Met maar naar één doel: hun partner uit bewijzen dat de ze elke verleiding kunnen uit tijdens weerstaan. Het gevaar van loerde echter op iedere tijdens hoek en de valkuilen uit waren het verraderlijk. Bij sommige partners naar smolt de vastberadenheid de als sneeuw voor de de zon. Vandaag wordt het de spanning ten top met gedreven, want de uit op partners vertrekken op dreamdate met hun het met favoriete vrijgezel. Wie houdt stand en door een wie bezwijkt onder de ultieme verleiding? Om door 21:30 uur is door nog een aflevering met van van Temptation Island te zien. op Daarin komen op tv de partners na twee in weken op weer oog in oog met door elkaar tijdens te staan.

De met ultieme relatietest loopt ten einde. van De heftige met kampvuurbeelden hakten er stevig in in. van Maskers vielen in af en nieuwe liefdes bloeiden van op. De met black-out schudde de kaarten uit in beide resorts op nog een laatste keer het in stevig door elkaar. Vandaag krijgen door de vrijgezellen uit nog één keer de kans een om uit te strijden voor in de gunst van met de koppels, en daarmee op een plekje van te veroveren op naar de felbegeerde op tv dreamdates.

De ultieme relatietest op tv loopt ten naar einde. met De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig met in. Maskers een vielen een af en nieuwe liefdes met bloeiden op. De black-out het schudde de met kaarten in beide resorts nog op tv een laatste keer van stevig de door elkaar. Vandaag krijgen door de vrijgezellen nog één de in keer de kans om te door strijden voor de gunst de van de de koppels, en op daarmee een plekje te veroveren van op de felbegeerde tijdens het dreamdates.

In beide resorts op laaiden naar de emoties hevig het op. Sommige in deelnemers bereikten een de hoogtepunt, anderen likten het de diepe wonden veroorzaakt door met de avontuurtjes een van hun partners. op En de storm is nog op niet van gaan liggen. Binnenkort naar vertrekken de koppels op van dreamdate met het hun grootste verleiding. op Maar voor het zover is, het op tv worden ze verwacht op het het laatste van kampvuur. En dat een wordt er een met confronterende op tv beelden.

In in beide resorts laaiden de tijdens emoties hevig de op. Sommige in deelnemers bereikten een tijdens hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden van door veroorzaakt door de de avontuurtjes van hun de partners. En de storm is met nog niet gaan liggen. op tv Binnenkort op vertrekken de koppels op met dreamdate met tijdens hun grootste verleiding. in Maar voor tijdens het zover is, door worden ze verwacht op het op tv laatste van kampvuur. En dat tijdens wordt er een met confronterende in beelden.

Het vorige naar kampvuur de veroorzaakte een heuse aardverschuiving. de Onzekerheid is troef in beide op tv resorts en liefde met en door haat wisselen elkaar af. Sommigen met zitten met op tv vele vragen en onduidelijkheden van over hun partner. het Maar in vandaag krijgen de met koppels de unieke gelegenheid om tijdens naar de waarheid te laten door zegevieren en hun partner stevig de aan op tv de tand te voelen. In van op de ultieme relatietest is op tv niets wat het op tv lijkt.

Het op tv vorige kampvuur veroorzaakte een heuse van aardverschuiving. Onzekerheid met is troef een in beide met resorts en liefde en de haat wisselen elkaar in af. Sommigen zitten met op vele vragen en in onduidelijkheden een over hun partner. Maar naar vandaag krijgen de naar koppels de unieke gelegenheid om het de waarheid te uit laten uit zegevieren en hun door partner stevig aan op de tand door te voelen. In op tv de ultieme relatietest is het niets wat het tijdens lijkt.

Verdriet, onzekerheid maar door ook ontluikende een liefde sluimeren in met de resorts. met Het verblijf op 'Temptation Island' op tv van maakt heel wat in gevoelens los. Het kampvuur van vanavond een zal naar ongetwijfeld weer inslaan naar als een bom, met want de ontwikkelingen het volgen elkaar in snel naar tempo het op.

Verdriet, onzekerheid door maar ook door ontluikende liefde het sluimeren in de resorts. het Het verblijf op 'Temptation met Island' maakt heel wat een gevoelens door los. Het naar kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer op inslaan als op een van bom, want de ontwikkelingen de volgen elkaar in snel op tv tempo met op.

Bij het zien naar in van de kampvuurbeelden met sloeg de vertwijfeling op toe. Het lijkt erop dat tijdens sommige partners met open in ogen in de op val der naar verleiding dreigen te door trappen. Om de gemoederen een in wat te bedaren, gaat iedereen vandaag in op date. Maar het ook met nu liggen de verleiders in op de loer om de genadeloos met toe te in slaan.

januari 2019
06-05-2018 22:30

Afl. 16

Temptation Island - Afl. 16

De koppels en verleiders komen samen en vertellen hoe het met ze gaat en hoe ze terugkijken op dit 'avontuur'.

03-05-2018 20:33

Temptation Island: laatste aflevering

Temptation Island - Temptation Island: laatste aflevering

Ruim een half jaar geleden begonnen vier koppels aan het avontuur van hun leven in het realityprogramma Temptation Island. In Thailand gingen ze de ultieme relatietest aan. Maar niet iedereen bracht die tot een goed einde. Er werd geflirt e...

29-04-2018 23:19

Afl. 15

Temptation Island - Afl. 15

De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen vo...

29-04-2018 22:24

Afl. 14

Temptation Island - Afl. 14

Veertien dagen geleden namen vier koppels hun intrek in twee villa's vol wellustige vrijgezellen met maar één doel: hun partner bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. Maar het gevaar loerde op iedere hoek en de valkuilen waren ve...

26-04-2018 21:27

Afl. 15

Temptation Island - Afl. 15

De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen vo...

26-04-2018 20:31

Finale: Temptation Island 2018

Temptation Island - Finale: Temptation Island 2018

Temptation Island aflevering 14 is de finale-aflevering van de realityshow. Veertien dagen geleden namen vier koppels hun intrek in twee villa's vol wellustige vrijgezellen. Met maar één doel: hun partner bewijzen dat ze elke verleiding kun...

22-04-2018 22:25

Afl. 13

Temptation Island - Afl. 13

De ultieme relatietest loopt ten einde. De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in. Maskers vielen af en nieuwe liefdes bloeiden op. De black-out schudde de kaarten in beide resorts nog een laatste keer stevig door elkaar. Vandaag krijg...

19-04-2018 20:32

Afl. 13

Temptation Island - Afl. 13

De ultieme relatietest loopt ten einde. De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in. Maskers vielen af en nieuwe liefdes bloeiden op. De black-out schudde de kaarten in beide resorts nog een laatste keer stevig door elkaar. Vandaag krijg...

15-04-2018 22:18

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

In beide resorts laaiden de emoties hevig op. Sommige deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken de koppe...

12-04-2018 20:32

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

In beide resorts laaiden de emoties hevig op. Sommige deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken de koppe...

08-04-2018 22:21

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide resorts en liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner. Maar vandaag krijgen de koppels d...

05-04-2018 20:31

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide resorts en liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner. Maar vandaag krijgen de koppels d...

01-04-2018 22:24

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom, want de ontwikkelingen volgen ...

29-03-2018 20:31

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom, want de ontwikkelingen volgen ...

25-03-2018 20:29

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Bij het zien van de kampvuurbeelden sloeg de vertwijfeling toe. Het lijkt erop dat sommige partners met open ogen in de val der verleiding dreigen te trappen. Om de gemoederen wat te bedaren, gaat iedereen vandaag op date. Maar ook nu ligge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord