Programma gemist?

Vier koppels door trokken enkele met maanden geleden naar in het exotische Thailand het en gingen de van ultieme relatietest aan. op tv Anderhalve week lang werden een de partners van elkaar uit gescheiden in en werden ze blootgesteld een aan de op verleiding. Er werden brokken op gemaakt en de emoties tijdens laaiden hoog met op. In deze door aflevering het blikken we met tijdens hen terug op dit onvergetelijke op avontuur. Welke met relaties hebben deze een test overleefd en welke koppels van een sneuvelden in het van paradijs?

De van dreamdates vol luxe en naar verwennerij door zitten er bijna op. tijdens Ondanks de goede het voornemens heeft niet iedereen zich met aan de de afspraken gehouden afgelopen naar nacht. De het koppels zullen elkaar van vandaag na bijna op tv twee weken terugzien bij het door finalekampvuur. Er heerst van een gespannen sfeer, een het want de gebeurtenissen op 'Temptation op tv Island' hebben diepe naar wonden van geslagen bij de partners. in De gevoelens van ontgoocheling, woede in en naar verdriet exploderen dan ook in wanneer ze een elkaar weer voor het eerst in recht in de door de ogen kijken.

De door sfeer is uit in beide resorts een erg gespannen na de gebeurtenissen tijdens van de afgelopen op dagen. Vandaag vetrekken de op tv partners op van dreamdate en dat is op tv duidelijk met gemengde naar gevoelens. Op met een paradijselijke de locatie brengen de met partners 24 uur door met van hun uit favoriete single. Ze proberen zich op tv op tv voor de laatste keer door te bewijzen en de tijdens ultieme verleiding te met weerstaan. Dat goede het voornemen blijkt moeilijk tijdens om tijdens vol te houden.

De in beelden van het op tv laatste kampvuur sloegen in door als een bom. De van consequenties zijn een verwoestend, door want de mannen namen diezelfde avond in een zoete wraak. Herbert gaf zich over op tv aan verleidster Saartje, van Jefferson het beleefde een sensuele nacht tijdens met Natasja naar en Merijn tijdens ging openlijk in op de naar avances een van Pommeline. Alleen Niels naar hield zich gedeisd en een weerstond uit dapper de verleidingskunsten van op tv Parastoo. In het vrouwenresort met lijken op tv de dames zich uit van geen kwaad bewust. de Met de dreamdates in in aantocht op is de sfeer opperbest. het Maar wanneer Annelien langskomt, de smelt deze vrolijkheid het als sneeuw voor de door zon. Wanneer de tijdens op tv dames geconfronteerd worden met beelden naar van het overspel in van hun op tv partners, volgen er drastische uit beslissingen.

Afgelopen een nacht vormde het vrouwenresort het naar op tv strijdtoneel van een wild feestje. naar Jolien had behoefte door aan in fysiek contact en belandde dan in ook door in de armen van vrijgezel Karim. een Lize en Ken op tv groeien steeds op tv meer naar elkaar door toe en knuffelen met openlijk. met Bij de mannen in beseft Jefferson dat een Natasja hem na de het sensuele lapdance helemaal een in zijn macht heeft. door Ook een Herbert weet dat hij met in Saartje van op de grens van met het toelaatbare balanceert. Het naderende een kampvuur boezemt het Niels angst in. De naar kampvuurbeelden een zorgen voor een grote met ommezwaai in de uit relatie van Lisa en door het Merijn.

De met kampvuurbeelden van de vorige het dag eisen hun tol. op tv Vooral op Jefferson is erg onzeker naar nadat hij Lize naar troost zag op zoeken in de naar armen van verleider Ken. In met het vrouwenresort op is het vooral Rosanna het die lijdt onder door de beelden van op tv met haar vriend Niels naar met Parastoo. De liefdevolle van steun van vrijgezel van Alex wordt in door de andere op vrouwen zwaar in op tv twijfel getrokken. Er op tv wordt opnieuw gedatet en het de keuzes hiervoor zijn uit weinig met verrassend. Herbert en Saartje de gaan voor de het derde keer samen van op date en hij voelt van dat dit door gevaarlijk wordt. Voor Jolien het bereikt met haar behoefte uit aan fysiek contact uit een hoogtepunt.

Tijdens de lingerieparty van in het op tv mannenresort vlogen Niels en tijdens Parastoo het aardig uit de de bocht. Niels heeft op tv spijt van zijn gedrag met en in vreest voor de gevolgen. En die uit angst zou naar wel eens terecht met kunnen zijn. de Bij de vrouwen tijdens worstelt Lize door met haar gevoelens. Jolien krijgt meer de en meer op tv behoefte aan de fysiek contact en zoekt een dat voornamelijk bij een de vrouwen. van Bij het tweede uit kampvuur ziet Jefferson hoe de vrijgezel Ken een zijn vriendin Lize inpalmt op tv en dat wordt hem van te tijdens veel. Jolien in is van slag van door de innige tijdens band tussen haar met vriend Herbert en naar vrijgezel Saartje.

De koppels hebben het voor het door eerst beelden van naar elkaar gezien. de Voor sommigen een blij naar weerzien, op tv voor anderen helemaal de niet. Jefferson vreest door voor zijn relatie door met Lize. De koppels gaan vandaag in opnieuw op date. tijdens Ze staan voor in op tv de keuze: zelf kiezen voor hun van datepartner in of zich laten een verrassen door op een mysterydate. De komst van met de mysterydates slaat in het als een bom. op De verleiders op willen zich van hun een mooiste kant laten een zien tijdens uit een gala-avond. tijdens Met succes, op tv want zelfs Merijns vriendin Lisa ontdooit. tijdens In het mannenresort in schitteren de vrouwen op in de sexy lingeriesetjes. Niels naar kleurt buiten de lijntjes in van naar het afsprakenboek.

De een vierde dag naar is aangebroken en van de koppels zitten op te popelen om beelden van elkaar door te zien. Bij door van Niels neemt de angst op toe. Hij vreest een dat de stoere op Alex zijn in Rosanna doet bezwijken door met zijn uiterlijk en praatjes. op Ook Jefferson uit is er niet gerust in op. Verleider op Ken heeft uit het op zijn van Lize gemunt en zal al zijn met charmes met gebruiken om haar voor zich door te winnen. Bij door de op vrouwen groeit het verlangen om van hun vriendjes met terug de te zien. Maar op bij het zien van naar de eerste beelden, met lopen de emoties torenhoog tijdens op.

Op van het mannenresort blijft de op confrontatie met een de verleiders nazinderen. van Vooral Niels is erg aangeslagen in na het naar zien van op zijn grote concurrent Alex. in Vandaag tijdens kiezen de partners een vrijgezel uit de door om samen op op tv date te gaan. Lize van en Ken tijdens ontdekken tijdens het naar pottenbakken hoe goed uit ze wel bij van elkaar passen. Herbert gaat samen met met Saartje jetskiën en in Merijn trekt van met Pommeline in naar een Thaise wijngaard. door Tijdens de erotische in moddercatch op met het mannenresort vechten de met single de dames om de gunst tijdens van de mannen. Ook op door het vrouwenresort wordt met het door een zwoele avond. Alex uit is zeker van zijn in stuk en in tracht Rosanna met voor zich de te winnen.

De naar mannen maken kennis tijdens met de verleiders van door hun vrouwen en de de moed zinkt tijdens hun van in de schoenen. op tv De testosteron borrelt op en door de strijd van der titanen is begonnen. Dit van van hadden de mannen niet verwacht de en de van angst slaat toe. naar De vrouwen krijgen op hun een beurt bezoek in van naar de single dames, die meteen in hun meest tijdens pikante zijde op laten zien. De de spanning tussen de een vrouwen is te uit snijden. 's Avonds hebben zowel de op tv tijdens mannen als de op vrouwen het wel heel erg naar het hun zin van met de in singles.

Zon, het zee, strand in en een luxe een resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. het Dat zijn de de ingrediënten van de ‘Temptation Island’. In het de realityshow testen met koppels hun relatie op door zich op een op van idyllisch Thais eiland te omringen tijdens met schaars naar geklede singles. De een presentatie van het op tv programma is ook dit seizoen van weer in handen naar van Rick Brandsteder het en tijdens de Vlaamse Annelien Coorevits. op Rick: “Dit is echt van het heftigste tijdens seizoen van Temptation Island naar met dat ik heb meegemaakt. op Ik kan verklappen dat op het goed fout uit gaat.” Op een tropische bestemming naar in het in zonnige Thailand worden twee naar Nederlandse tijdens en twee Vlaamse koppels elf uit door dagen lang van elkaar gescheiden. naar Omringd door acht het knappe vrijgezellen een die de het kunst van het verleiden als met geen ander op beheersen. De stellen hebben één van doel: testen of het hun het relatie sterk het genoeg is om van elke verleiding te weerstaan. een Tijdens hun naar verblijf hebben ze van geen enkel contact met door elkaar. Om het de paar dagen wordt de partners op een filmpje getoond, van waarin ze met zien hoe de het ander tijdens zich vermaakt met de met acht verleidelijke uit vrijgezellen. De Nederlandse Niels van (26) en Rosanna (24) hebben ruim van twee jaar een in serieuze uit relatie en wonen sinds acht tijdens maanden uit samen. Ze de krijgen beide veel in aandacht tijdens het stappen, maar kunnen op tv de uit verleiding tot nu een toe goed weerstaan. Lukt met dat ze tijdens ook als ze een niet bij elkaar in tijdens de buurt de zijn? Ze vertrouwen elkaar voor in de op volle 100% maar van gooien de verleidelijke vrijgezellen roet naar de in het eten? in Het vertrouwen bij in de andere stellen is de wat minder uit sterk. De Vlaamse stewardess Lize het (23) viel een jaar in geleden voor door Jeffersons exotische uiterlijk en naar zijn mannelijke op charmes. Lizes blauwe door ogen, haar mooie lichaam van en vooral het haar handen met en turquoise nagellak konden op Jefferson (21) overtuigen. Hij in is een op echte naar flirt en heeft Lize al eens een voor tijdens haar neus door bedrogen. Lize acht het de kans groot een dat Jefferson haar ook op tijdens ‘Temptation uit Island’ zal bedriegen, maar door Jefferson wil Lize niet kwijt in en zal met er alles aan uit doen om het op tv vertrouwen te naar herstellen. Ook tijdens de Nederlandse Merijn (24) heeft naar zijn met vriendin Lisa (21) iets te op tv bewijzen. Zij met zijn ruim anderhalf jaar van samen een en hadden een fantastische tijdens relatie. Tot het een half de de jaar geleden flink mis ging en van Lisa op tv er achter kwam dat door hij contact had op met op andere vrouwen. Sinds die van tijd laat Lisa met haar vriend geen een moment alleen. Merijn krijgt de het op tv hier Spaans benauwd van en tijdens vindt dat in ze momenteel geen de gezonde relatie hebben. van Het stel tijdens doet mee aan het programma tijdens om de er achter te komen de of het nog zin heeft door om de relatie door door te een zetten. De Vlaamse in Jolien (23) in en Herbert (22) zijn al naar zes op jaar samen. Na twee fijne een jaren kwam van het een Braziliaanse libido van met Herbert boven. Hij met bedroog Jolien, zij kwam erachter uit en liet hem duidelijk naar merken dat op ze dit niet het aanvaardde door hem te op tv straffen een met een een uitgaansverbod. Herbert wil aan van Jolien bewijzen dat hij trouw uit kan blijven, ook een al is naar dat in tijdens het verleden anders geweest. het Als op tv de Braziliaan zijn warme bloed in tijdens door toom kan houden, in wil Jolien graag met aan kinderen beginnen. uit Kan Herbert zichzelf tijdens in bedwang houden en wordt er het ook dit met jaar een op tv Temptation-baby geboren? De vrijgezellen een laten er echter geen door gras over op tv groeien en de doen er alles aan om de met relaties van in de koppels op de op tv van proef te stellen. Zo daagt de door tijdens gespierde vrijgezel Alex (25) Niels uit: de “Ik zal op tv er niet omheen draaien, de ik ga op vieze dingen doen met met je meisje.” een Slaat de vertwijfeling het toe bij met Niels of blijft hij van sterk? De langharige door vrijgezel op Ken heeft een andere aanpak op en probeert naar de dames te verleiden uit met op tv zijn gitaarspel. Hij heeft naar een zwak voor in vrouwen die Vlaams met spreken en richt zijn een pijlen door vooral op Lize. het Maar ook de tijdens vrouwelijke vrijgezellen hebben het hun strijdplan klaar. De op tv 22-jarige Pommeline zet in alles op alles om met Merijn te verleiden. naar Zijn vriendin de Lisa is er van overtuigd uit dat zij op niet zijn in type is, tijdens maar denkt Merijn er ook zo uit over? Herbert tijdens heeft na zijn het misstap een totaal op tv uitgaansverbod van tijdens Jolien gekregen. Hij weet door dan ook niet in wat hem overkomt met in op Thailand. En daar maken de in vrijgezelle dames gewillig gebruik door de van.

juni 2017
20-04-2017 20:33

Terugblik: Temptation Island

Temptation Island - Afl. 12

Vier koppels trokken enkele maanden geleden naar het exotische Thailand en gingen de ultieme relatietest aan. Anderhalve week lang werden de partners van elkaar gescheiden en werden ze blootgesteld aan de verleiding. Er werden brokken gemaa...

13-04-2017 20:32

Ontknoping: Temptation Island

Temptation Island - Afl. 11

De dreamdates vol luxe en verwennerij zitten er bijna op. Ondanks de goede voornemens heeft niet iedereen zich aan de afspraken gehouden afgelopen nacht. De koppels zullen elkaar vandaag na bijna twee weken terugzien bij het finalekampvuur....

06-04-2017 20:32

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De sfeer is in beide resorts erg gespannen na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Op een paradijselijke locatie brengen de partners 24 uur door met...

30-03-2017 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

De beelden van het laatste kampvuur sloegen in als een bom. De consequenties zijn verwoestend, want de mannen namen diezelfde avond zoete wraak. Herbert gaf zich over aan verleidster Saartje, Jefferson beleefde een sensuele nacht met Natasj...

23-03-2017 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

Afgelopen nacht vormde het vrouwenresort het strijdtoneel van een wild feestje. Jolien had behoefte aan fysiek contact en belandde dan ook in de armen van vrijgezel Karim. Lize en Ken groeien steeds meer naar elkaar toe en knuffelen openlij...

16-03-2017 20:32

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

De kampvuurbeelden van de vorige dag eisen hun tol. Vooral Jefferson is erg onzeker nadat hij Lize troost zag zoeken in de armen van verleider Ken. In het vrouwenresort is het vooral Rosanna die lijdt onder de beelden van haar vriend Niels ...

09-03-2017 20:35

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Tijdens de lingerieparty in het mannenresort vlogen Niels en Parastoo aardig uit de bocht. Niels heeft spijt van zijn gedrag en vreest voor de gevolgen. En die angst zou wel eens terecht kunnen zijn. Bij de vrouwen worstelt Lize met haar ge...

02-03-2017 20:31

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels hebben voor het eerst beelden van elkaar gezien. Voor sommigen een blij weerzien, voor anderen helemaal niet. Jefferson vreest voor zijn relatie met Lize. De koppels gaan vandaag opnieuw op date. Ze staan voor de keuze: zelf kiez...

23-02-2017 20:32

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De vierde dag is aangebroken en de koppels zitten te popelen om beelden van elkaar te zien. Bij Niels neemt de angst toe. Hij vreest dat de stoere Alex zijn Rosanna doet bezwijken met zijn uiterlijk en praatjes. Ook Jefferson is er niet ger...

16-02-2017 20:32

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Op het mannenresort blijft de confrontatie met de verleiders nazinderen. Vooral Niels is erg aangeslagen na het zien van zijn grote concurrent Alex. Vandaag kiezen de partners een vrijgezel uit om samen op date te gaan. Lize en Ken ontdekke...

09-02-2017 20:30

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

De mannen maken kennis met de verleiders van hun vrouwen en de moed zinkt hun in de schoenen. De testosteron borrelt op en de strijd der titanen is begonnen. Dit hadden de mannen niet verwacht en de angst slaat toe. De vrouwen krijgen op hu...

02-02-2017 20:31

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de ingrediënten van ‘Temptation Island’. In de realityshow testen koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te omringen met schaars geklede...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 20-04-2017 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord