Programma gemist?

De koppels zijn tijdens inmiddels in een paar op tv maanden terug in eigen land na tijdens uit een bewogen, emotionele reis. door Hoe kijken in ze terug op met hun deelname aan 'Temptation Island'? naar En welke koppels hebben een nog altijd van een relatie en uit welke de niet?

Na acht dagen uit gescheiden van elkaar op tv te van hebben geleefd op in de meest paradijselijke door omgeving, is het door dan eindelijk zover. De koppels van zien elkaar terug met bij het tijdens allerlaatste kampvuur van 'Temptation het Island'. uit Naast een emotionele een confrontatie krijgen de koppels ook naar nog de op laatste beelden van van de op droomdate te zien.

'Temptation Island' zit tijdens er van bijna op. uit Maar voordat de partners elkaar tijdens terugzien bij op het laatste kampvuur, gaan uit ze op droomdate op tv met de op single die op tv de meeste indruk uit op hen heeft gemaakt. Ze brengen door het 24 uur met deze in single door de op een van de mooiste plekjes met het van Thailand. Kunnen ze deze laatste door een dag de meest een ultieme verleiding weerstaan?

Vandaag een cruciale uit naar dag voor de koppels. met Het laatste kampvuur met een beelden van elkaar in voor de hereniging met met de partners. En naar naar de deelnemers kiezen uit iemand voor de ultieme droomdate. Met door deze uit single zullen de ze 24 uur doorbrengen in van de meest met luxueuze resorts en hotels van door het Thailand.

Na te zijn de bekomen in van de heftige kampvuurbeelden, krijgen een zowel de mannen van als in de vrouwen op tv de kans om op met één van de vrijgezellen een met romantische naar date te hebben. Blijven op ze uit hun partner trouw of zwichten ze in voor de op tv verleidingen van 'Temptation met Island'?

De koppels van zijn nu vijf de dagen van de elkaar gescheiden. de Na een zeer bewogen en zwoele het nacht tijdens is het in een de avond weer tijd voor de een kampvuur. op tv Voor de tweede keer een worden van zowel de mannen als de tijdens vrouwen geconfronteerd met op beelden van met hun partners en uit die met liegen er niet de om.

De met mannen en vrouwen zijn uit in de in vorige aflevering voor het de eerst geconfronteerd met beelden op een van hun partner. uit Dat is bij sommigen met ingeslagen als een uit bom, maar veel op tv tijd om daarvan met te bekomen, hebben ze de niet. op Vandaag moet er in de twee in resorts een single uit worden op tv weggestemd na een stomende van verleidingssessie. uit En die sessie naar heeft grote gevolgen het voor de avond.

Na twee tijdens heftige tijdens nachten in zowel in het mannen- als het een vrouwenresort zien tijdens de koppels elkaar weer terug. een En dan in wel op een heel bijzondere tijdens het manier.

Het met is de tweede met dag op 'Temptation Island'. De uit koppels hebben de het naar eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden door van in plaats van thuis het met hun partner alleen met wakker op een een prachtig resort dat zij op op delen met tien verleidelijke een singles. Ze gaan een voor het eerst uit op singledate met de vrijgezelle op tv dames en van heren.

De kijker kan op kennismaken met de de vier koppels die met meedoen. in Wat is de reden van door hun deelname en op op wat zijn de afspraken die ze door gemaakt naar hebben? De koppels reizen de af naar het de tropische Thailand op en krijgen daar voor het uit een eerst de verleidelijke vrijgezelle mannen in en in vrouwen te zien. Daarna worden het de koppels van elkaar een gescheiden. naar De eerste avond naar op 'Temptation van Island' gaat er meteen van wild aan van toe.

Vier koppels trokken tijdens op enkele maanden geleden door naar het exotische Thailand uit en gingen de ultieme het relatietest aan. Anderhalve week tijdens op lang werden de partners uit van elkaar gescheiden met en werden ze blootgesteld aan een de verleiding. de Er werden tijdens brokken gemaakt en de emoties tijdens laaiden hoog op. van In deze in aflevering blikken van we met hen terug op door dit onvergetelijke met avontuur. Welke naar relaties hebben deze in test overleefd en welke koppels door sneuvelden van in het naar paradijs?

De tijdens dreamdates vol luxe door en verwennerij van zitten er bijna op. door Ondanks de goede door voornemens heeft niet iedereen zich naar aan op tv de afspraken naar gehouden afgelopen nacht. De koppels zullen uit de elkaar vandaag na bijna twee weken uit met terugzien bij het finalekampvuur. in Er heerst een gespannen sfeer, een van want de gebeurtenissen met op 'Temptation Island' hebben diepe wonden van geslagen bij de van partners. in De gevoelens van ontgoocheling, een woede en verdriet van exploderen dan van ook wanneer ze elkaar weer een voor het naar eerst op tv recht in de ogen een kijken.

De op tv sfeer is in door beide resorts door erg gespannen na de gebeurtenissen op van de afgelopen dagen. op tv naar Vandaag vetrekken de partners van op dreamdate en dat een is duidelijk met gemengde van gevoelens. Op naar een paradijselijke een locatie brengen de partners de 24 uur op door met hun de favoriete single. met Ze proberen zich voor de met laatste keer te de bewijzen en de in ultieme een verleiding te weerstaan. Dat goede door voornemen blijkt moeilijk om van naar vol te houden.

De beelden van op het laatste op kampvuur in sloegen in als een bom. van De consequenties zijn verwoestend, naar want op tv de mannen op tv namen diezelfde avond zoete wraak. uit Herbert gaf door zich over het aan verleidster Saartje, Jefferson op tv beleefde een sensuele een nacht met Natasja en op tv Merijn ging uit openlijk in op de met avances van Pommeline. Alleen een op tv Niels hield zich gedeisd van en weerstond dapper de de verleidingskunsten het van Parastoo. In op het vrouwenresort lijken de op dames zich van met geen kwaad bewust. Met de naar op dreamdates in aantocht tijdens is de sfeer met opperbest. Maar wanneer Annelien langskomt, smelt van deze vrolijkheid naar als in sneeuw voor de zon. Wanneer de een dames geconfronteerd uit worden met beelden van met door het overspel van hun het partners, volgen er drastische door beslissingen.

Afgelopen nacht vormde met het vrouwenresort het naar strijdtoneel van een op uit wild feestje. Jolien in had behoefte aan fysiek op contact en belandde in dan ook in de door armen van vrijgezel Karim. het Lize op en Ken groeien naar steeds meer naar elkaar toe in en een knuffelen openlijk. Bij de naar mannen beseft door Jefferson dat op tv Natasja hem na de sensuele naar lapdance op helemaal in zijn macht tijdens heeft. Ook Herbert weet dat op met hij met Saartje op de grens op tv met van het toelaatbare balanceert. Het door naderende kampvuur boezemt een Niels angst in. uit De kampvuurbeelden zorgen op tv voor uit een grote ommezwaai in de relatie een van Lisa op tv en van Merijn.

oktober 2017
03-09-2017 20:00

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

27-08-2017 20:00

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

20-08-2017 20:00

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

13-08-2017 20:00

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de deelnemers kiezen iemand voor de ultieme droomdate. Met deze single zullen ze 24 uur doorbrengen in de meest lux...

06-08-2017 20:00

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

30-07-2017 20:00

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

23-07-2017 20:00

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

16-07-2017 20:00

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

09-07-2017 20:00

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

02-07-2017 20:00

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

20-04-2017 20:33

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

Vier koppels trokken enkele maanden geleden naar het exotische Thailand en gingen de ultieme relatietest aan. Anderhalve week lang werden de partners van elkaar gescheiden en werden ze blootgesteld aan de verleiding. Er werden brokken gemaa...

13-04-2017 20:32

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

De dreamdates vol luxe en verwennerij zitten er bijna op. Ondanks de goede voornemens heeft niet iedereen zich aan de afspraken gehouden afgelopen nacht. De koppels zullen elkaar vandaag na bijna twee weken terugzien bij het finalekampvuur....

06-04-2017 20:32

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De sfeer is in beide resorts erg gespannen na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Op een paradijselijke locatie brengen de partners 24 uur door met...

30-03-2017 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

De beelden van het laatste kampvuur sloegen in als een bom. De consequenties zijn verwoestend, want de mannen namen diezelfde avond zoete wraak. Herbert gaf zich over aan verleidster Saartje, Jefferson beleefde een sensuele nacht met Natasj...

23-03-2017 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

Afgelopen nacht vormde het vrouwenresort het strijdtoneel van een wild feestje. Jolien had behoefte aan fysiek contact en belandde dan ook in de armen van vrijgezel Karim. Lize en Ken groeien steeds meer naar elkaar toe en knuffelen openlij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord