Programma gemist?

Seizoen een 3 - het Aflevering 9 - Realityshow: op tv Bij het zien van van de kampvuurbeelden sloeg de een vertwijfeling toe. tijdens Het lijkt erop door dat tijdens sommige partners met open ogen in de de val der op tv verleiding dreigen te op trappen. een Om de uit gemoederen wat te bedaren, gaat iedereen op tv vandaag op date. door Maar ook een nu liggen de verleiders door op de loer met om genadeloos toe van te tijdens slaan.

De komst het van de op tv vier nieuwe op vrijgezellen joeg de temperatuur op flink de hoogte in. een Vooral de nieuwe verleidsters uit speelden hun tijdens rol met voortreffelijk. In beide resorts werden de op kaarten stevig geschud. naar Vanavond uit wordt voor de derde van keer het gevreesde kampvuur tijdens aangestoken. Welke relatie van komt verder het onder druk in te staan en uit wie gelooft nog in naar een goede het afloop?

De komst van uit de tijdens vier nieuwe door vrijgezellen joeg de temperatuur flink door de hoogte in. Vooral van de nieuwe verleidsters op tv speelden hun uit rol voortreffelijk. naar In beide op resorts werden de in kaarten stevig geschud. door Vanavond wordt voor op de derde keer het tijdens gevreesde kampvuur aangestoken. de Welke relatie komt een verder onder druk in te staan en met wie gelooft nog in met een goede naar afloop?

De op tv kampvuurbeelden hebben er stevig ingehakt. door het Gelukkig waren de vrijgezellen met er om met de partners op te naar vangen en van te troosten. Vandaag wordt van de verleiding nog meer op van in de spits gedreven, want op tv vier nieuwe, bloedmooie vrijgezellen een doen op hun intrede in de uit resorts. En dat zorgt voor in een nieuwe een groepsdynamiek. naar De jacht op de koppels gaat de onverminderd de voort.

De op kampvuurbeelden hebben er tijdens stevig ingehakt. het Gelukkig waren de vrijgezellen er uit om op tv de partners op van te vangen en te op troosten. Vandaag wordt de verleiding van nog meer op in op tv de spits gedreven, van want vier nieuwe, de bloedmooie vrijgezellen doen hun op tv intrede in de resorts. de En in dat zorgt voor een nieuwe een groepsdynamiek. De jacht door op de koppels gaat door onverminderd uit voort.

De van ultieme relatietest gaat dag 6 van in. Voor met de koppels een is het verblijf op 'Temptation met uit Island' al een tijdens stevige emotionele rollercoaster van gebleken en het is in niet waarschijnlijk dat daar door snel naar verandering in komt. Want met vandaag staat tijdens er voor de met tweede keer een kampvuur een op het naar menu. De doortastende aanpak van sommige uit vrijgezellen op zorgde ervoor dat de verleiding uit genadeloos naar heeft toegeslagen. het Dat levert voor de partners tijdens confronterende beelden van op.

De ultieme relatietest op tv gaat dag met 6 in. Voor door de koppels is uit het door verblijf op 'Temptation tijdens Island' al een stevige uit emotionele rollercoaster in gebleken en het is niet van waarschijnlijk dat naar daar snel verandering tijdens in komt. Want op vandaag staat er de voor de tweede keer naar een van kampvuur op het op menu. De doortastende aanpak van sommige tijdens vrijgezellen zorgde de ervoor dat de tijdens verleiding een genadeloos heeft toegeslagen. Dat tijdens levert voor op de partners confronterende beelden uit op.

De van beelden van het kampvuur zorgden naar ervoor het dat de door verleiding een eerste hoogtepunt kende. Joshua uit de en Megan gingen uit met elkaar naar bed in en daar heeft iedereen wel de tijdens een mening over. op Terwijl de mannen een vandaag op date mogen met op een verleidster naar keuze, op tv krijgen hun een vriendinnen de met kans om in het op mannenresort te met gaan spioneren. het Ze gaan niet alleen het op onderzoek tijdens naar sporen van verleiding in het de tijdens kamers van hun mannen, ze kammen op een ook het hele door resort uit. En dat de leidt voor sommigen tot naar een schokkende met ontdekking...

De beelden een van een het kampvuur zorgden met ervoor dat de verleiding een eerste het hoogtepunt kende. naar Joshua en het Megan gingen met met elkaar naar door bed en daar tijdens heeft iedereen wel uit een mening over. Terwijl de op mannen vandaag op date door mogen door met een door verleidster naar keuze, door krijgen hun vriendinnen de kans om in op in het mannenresort te van gaan spioneren. Ze gaan niet naar uit alleen op onderzoek naar sporen van op verleiding in de door kamers van naar hun mannen, ze het kammen in ook het hele resort met uit. En dat leidt het voor op tv sommigen tot een tijdens schokkende ontdekking...

De broeierige sfeer op op uit beide resorts zorgde al voor door de nodige van spanning. En vandaag zal een die nog verder van uit oplopen. Tot nu toe hebben door de door koppels geen idee hoe hun een partner in het andere van de resort omgaat met de tijdens voortdurende verleiding. Maar vanavond tijdens krijgen ze tijdens voor het eerst beelden het van het elkaar te zien op tv bij het kampvuur. met En dat wordt een zenuwslopend moment het dat uit de emoties hoog met doet oplaaien. de Houden de gemaakte afspraken in stand of trapt de er al iemand van in de uit val van de het verleiding?

De de broeierige sfeer op beide uit resorts zorgde al voor op tv op de nodige spanning. En de vandaag zal de die nog verder oplopen. tijdens Tot nu toe hebben op tv de koppels geen idee in hoe hun van partner tijdens in het andere de resort omgaat met de naar voortdurende verleiding. Maar vanavond op krijgen ze voor op tv het eerst beelden uit van elkaar te met zien bij het de kampvuur. En naar dat wordt een zenuwslopend op moment dat door de emoties tijdens hoog doet oplaaien. Houden de in gemaakte afspraken van stand of trapt er al naar iemand in met de val van in de uit verleiding?

De op confrontatie met de verleiders en op verleidsters uit kwam harder aan dan in iedereen op had verwacht. Na een naar bewogen dag gaan de een dames voor tijdens het eerst op in date met iemand anders dan het hun uit eigen partner. tijdens De ideale gelegenheid van voor de vrijgezellen om zich van van tijdens hun beste kant te laten zien. op tv Bij de mannen naar laten de met verleidsters geen moment onbenut op om hun naar pijlen tijdens op hen te richten. Het eerste naar op tv feestje is meteen het startsein met voor de singles op om hun naar verleidingstechnieken uit in te testen.

De een confrontatie met de een verleiders en verleidsters kwam harder in aan dan iedereen het had op tv verwacht. Na een bewogen dag de gaan de de dames voor het het eerst op date door met iemand een anders dan hun naar eigen partner. naar De ideale gelegenheid voor de uit vrijgezellen om uit zich van hun beste uit kant te laten naar zien. Bij door de mannen laten de verleidsters in de geen moment onbenut om met hun pijlen de op hen te richten. de Het eerste feestje is het meteen het startsein voor een de singles om op tv tijdens hun verleidingstechnieken uit te de testen.

Terwijl de de dames konden kennismaken in met de vrijgezellen op tijdens hun het resort, gingen de uit heren meteen op een overnachtingsdate met hun favoriete vrijgezel. naar En dat was van niet voor met iedereen op even makkelijk. Maar de mannen op hielden zich sterk de en kozen er de alle met vier voor om niet het met de verleidsters in één van het bed te slapen. Vandaag uit komen de koppels oog een in op oog te staan met op tv de singles die alles in op de strijd zullen tijdens gooien om de hun partners het te verleiden. het En dat wordt het een bikkelharde confrontatie.

Twee Nederlandse het en twee Belgische stellen naar zijn klaar met voor het avontuur van uit door hun leven. De uit deelnemers wagen zich op in een paradijselijk eiland aan de door ultieme met relatietest. Ze reizen naar met Thailand, een waar ze vijftien dagen lang van gescheiden zullen leven naar van hun uit partners in een luxeresort vol op tv bloedmooie door en wellustige vrijgezellen. De uit koppels hebben slechts van één doel: op tv bewijzen dat ze de elke verleiding kunnen weerstaan. een De vrijgezellen moeten naar er juist voor zorgen in dat de geliefden op tv met zich overgeven aan met de temptation.

maart 2018
22-03-2018 20:32

Temptation Island

Temptation Island - Temptation Island

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Realityshow: Bij het zien van de kampvuurbeelden sloeg de vertwijfeling toe. Het lijkt erop dat sommige partners met open ogen in de val der verleiding dreigen te trappen. Om de gemoederen wat te bedaren, gaat ied...

18-03-2018 20:29

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

De komst van de vier nieuwe vrijgezellen joeg de temperatuur flink de hoogte in. Vooral de nieuwe verleidsters speelden hun rol voortreffelijk. In beide resorts werden de kaarten stevig geschud. Vanavond wordt voor de derde keer het gevrees...

15-03-2018 20:31

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

De komst van de vier nieuwe vrijgezellen joeg de temperatuur flink de hoogte in. Vooral de nieuwe verleidsters speelden hun rol voortreffelijk. In beide resorts werden de kaarten stevig geschud. Vanavond wordt voor de derde keer het gevrees...

11-03-2018 20:30

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

De kampvuurbeelden hebben er stevig ingehakt. Gelukkig waren de vrijgezellen er om de partners op te vangen en te troosten. Vandaag wordt de verleiding nog meer op de spits gedreven, want vier nieuwe, bloedmooie vrijgezellen doen hun intred...

08-03-2018 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

De kampvuurbeelden hebben er stevig ingehakt. Gelukkig waren de vrijgezellen er om de partners op te vangen en te troosten. Vandaag wordt de verleiding nog meer op de spits gedreven, want vier nieuwe, bloedmooie vrijgezellen doen hun intred...

04-03-2018 20:30

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

De ultieme relatietest gaat dag 6 in. Voor de koppels is het verblijf op 'Temptation Island' al een stevige emotionele rollercoaster gebleken en het is niet waarschijnlijk dat daar snel verandering in komt. Want vandaag staat er voor de twe...

01-03-2018 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

De ultieme relatietest gaat dag 6 in. Voor de koppels is het verblijf op 'Temptation Island' al een stevige emotionele rollercoaster gebleken en het is niet waarschijnlijk dat daar snel verandering in komt. Want vandaag staat er voor de twe...

25-02-2018 20:29

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De beelden van het kampvuur zorgden ervoor dat de verleiding een eerste hoogtepunt kende. Joshua en Megan gingen met elkaar naar bed en daar heeft iedereen wel een mening over. Terwijl de mannen vandaag op date mogen met een verleidster naa...

22-02-2018 20:31

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De beelden van het kampvuur zorgden ervoor dat de verleiding een eerste hoogtepunt kende. Joshua en Megan gingen met elkaar naar bed en daar heeft iedereen wel een mening over. Terwijl de mannen vandaag op date mogen met een verleidster naa...

18-02-2018 20:30

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De broeierige sfeer op beide resorts zorgde al voor de nodige spanning. En vandaag zal die nog verder oplopen. Tot nu toe hebben de koppels geen idee hoe hun partner in het andere resort omgaat met de voortdurende verleiding. Maar vanavond ...

15-02-2018 20:31

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De broeierige sfeer op beide resorts zorgde al voor de nodige spanning. En vandaag zal die nog verder oplopen. Tot nu toe hebben de koppels geen idee hoe hun partner in het andere resort omgaat met de voortdurende verleiding. Maar vanavond ...

11-02-2018 20:29

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

De confrontatie met de verleiders en verleidsters kwam harder aan dan iedereen had verwacht. Na een bewogen dag gaan de dames voor het eerst op date met iemand anders dan hun eigen partner. De ideale gelegenheid voor de vrijgezellen om zich...

08-02-2018 20:31

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

De confrontatie met de verleiders en verleidsters kwam harder aan dan iedereen had verwacht. Na een bewogen dag gaan de dames voor het eerst op date met iemand anders dan hun eigen partner. De ideale gelegenheid voor de vrijgezellen om zich...

04-02-2018 21:34

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Terwijl de dames konden kennismaken met de vrijgezellen op hun resort, gingen de heren meteen op overnachtingsdate met hun favoriete vrijgezel. En dat was niet voor iedereen even makkelijk. Maar de mannen hielden zich sterk en kozen er alle...

04-02-2018 20:30

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

Twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven. De deelnemers wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest. Ze reizen naar Thailand, waar ze vijftien dagen lang gescheiden zullen l...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 22-03-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord