Programma gemist?

De naar koppels en verleiders komen samen een en vertellen met hoe het met de ze gaat op tv en hoe ze terugkijken op een dit tijdens 'avontuur'.

Ruim een tijdens half jaar geleden begonnen in vier koppels door aan het avontuur van in hun leven door in het realityprogramma van Temptation Island. In Thailand van gingen uit ze de met ultieme relatietest aan. naar Maar niet iedereen bracht door die tot een goed einde. in Er werd op tv geflirt en vreemdgegaan. Vier de met maanden na het laatste kampvuur, werden door de uit vier koppels weer opgezocht in tijdens België en van Nederland. Hoe gaat het door nu met met Vanessa en Jeremy: met zijn ze nog op altijd gelukkig samen? Worden op door Kevin en Megane nog het steeds naar elkaar toe gezogen een als magneten? Heeft naar het Mezdi een nieuwe kans gekregen van de Daniëlla? het En hoe gaat het met een Tim van en Deborah? een Heeft Tim spijt van zijn met gedrag en heeft op Deborah hem op zijn misstap naar vergeven?

De ultieme relatietest in zit met erop. Het is tijd voor een met de partners om op afscheid te nemen van de tijdens singles waar ze lief naar een naar leed mee deelden. Voor tijdens enkelen wacht een van blij weerzien met hun uit partner, maar anderen van zullen van verantwoording moeten naar afleggen voor alles wat ze de door afgelopen twee weken een hebben uitgespookt. Wie uit triomfeert en wie tijdens raakt verstrikt de in met een web van op leugens?

Veertien dagen van geleden tijdens namen vier koppels tijdens hun intrek in uit twee villa's vol wellustige vrijgezellen door met maar tijdens één doel: hun partner van bewijzen dat ze een elke verleiding kunnen weerstaan. op tv Maar van het gevaar loerde tijdens op iedere in hoek en de valkuilen van waren verraderlijk. Bij door sommige partners op smolt de vastberadenheid als van sneeuw voor de zon. Vandaag uit op tv stijgt de spanning ten het top, want de op partners vertrekken op dreamdate naar met hun favoriete op tv vrijgezel. Wie de houdt stand met en wie bezwijkt onder de ultieme naar van verleiding?

De op ultieme relatietest zit erop. Het in is uit tijd voor de tijdens partners om met afscheid te nemen van de singles uit waar een ze lief een leed mee naar deelden. Voor enkelen een wacht een de blij weerzien met hun met partner, van maar anderen een zullen verantwoording moeten naar afleggen voor alles wat ze met de afgelopen van twee weken hebben het uitgespookt. Wie triomfeert en door wie tijdens raakt verstrikt in een web van van naar leugens?

Temptation Island aflevering tijdens 14 is de de finale-aflevering van met de realityshow. naar Veertien dagen geleden naar namen vier koppels hun in intrek in van twee villa's vol naar wellustige vrijgezellen. Met maar één van in doel: hun partner bewijzen dat op ze de elke verleiding kunnen weerstaan. Het gevaar een loerde door echter op iedere hoek de en de van valkuilen waren verraderlijk. Bij sommige tijdens partners smolt op tv de vastberadenheid als van sneeuw voor de tijdens zon. Vandaag wordt de van spanning ten top op tv gedreven, de want de partners in vertrekken op dreamdate op met hun favoriete het vrijgezel. Wie houdt stand op tv en wie tijdens bezwijkt onder de ultieme verleiding? Om uit een 21:30 uur is nog op tv een aflevering een van Temptation Island te een zien. Daarin komen de partners de na twee weken op weer oog het in een oog met elkaar de te staan.

De uit ultieme relatietest loopt tijdens ten einde. De op heftige kampvuurbeelden in hakten er stevig in. Maskers vielen tijdens af in en nieuwe liefdes bloeiden in op. De black-out schudde van de kaarten in naar op tv beide resorts nog een laatste keer door in stevig door elkaar. Vandaag krijgen uit de uit vrijgezellen nog één keer de kans op tv om een te strijden op tv voor de gunst van de koppels, met tijdens en daarmee een plekje te van veroveren op op de felbegeerde tijdens dreamdates.

De tijdens ultieme relatietest loopt van ten einde. het De heftige kampvuurbeelden hakten er het stevig tijdens in. Maskers vielen af en een nieuwe liefdes bloeiden op. het De op black-out schudde de kaarten in tijdens beide het resorts nog een de laatste keer stevig door elkaar. uit Vandaag van krijgen de vrijgezellen nog uit één keer de op kans om te op tv strijden voor de gunst door door van de koppels, en in daarmee een het plekje te veroveren op de felbegeerde tijdens door dreamdates.

In beide resorts van laaiden de emoties met hevig op. Sommige een op tv deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen een likten de diepe naar wonden veroorzaakt door door de in avontuurtjes van hun partners. in En de storm naar is nog door niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken in de koppels op dreamdate naar met hun grootste door verleiding. Maar met voor een het zover is, worden ze op tv verwacht op het laatste met kampvuur. En op tv dat wordt het er een met op confronterende beelden.

In in beide resorts een laaiden de emoties hevig in op. Sommige deelnemers bereikten op een hoogtepunt, op anderen likten de diepe wonden in veroorzaakt met door de avontuurtjes van van hun met partners. En de van storm is nog niet het gaan liggen. Binnenkort op vertrekken de koppels op tv op dreamdate met in hun grootste verleiding. Maar voor uit het zover is, door naar worden ze verwacht van op het laatste kampvuur. En naar dat wordt er een tijdens met op tv confronterende beelden.

Het vorige de kampvuur door veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is op tv tijdens troef in beide door resorts en liefde naar en haat wisselen elkaar af. Sommigen een zitten met in vele op vragen en onduidelijkheden over het hun partner. Maar vandaag krijgen het door de koppels de unieke door gelegenheid om de de waarheid te uit laten zegevieren en hun de partner stevig aan een de tand te voelen. In op de ultieme met relatietest is door niets wat de het lijkt.

Het in vorige kampvuur veroorzaakte een op tv heuse aardverschuiving. Onzekerheid is door troef door in beide resorts het en liefde naar en haat wisselen elkaar door af. Sommigen zitten uit met vele vragen en naar onduidelijkheden over hun met partner. Maar een vandaag krijgen de de koppels de van unieke gelegenheid om de uit waarheid te naar laten zegevieren en hun partner de stevig aan de door tand te voelen. op tv In uit de ultieme relatietest van is niets wat het tijdens lijkt.

Verdriet, onzekerheid tijdens maar de ook ontluikende liefde sluimeren in de het resorts. uit Het verblijf van op 'Temptation Island' maakt heel wat tijdens gevoelens op tv los. Het kampvuur op van vanavond zal op ongetwijfeld weer inslaan als uit een bom, want een de ontwikkelingen volgen van elkaar in snel tempo in door op.

Verdriet, met onzekerheid maar ook de ontluikende liefde sluimeren op tv in de resorts. Het verblijf van op op tv 'Temptation Island' maakt heel wat in tijdens gevoelens los. Het kampvuur van door vanavond met zal ongetwijfeld weer inslaan als een in bom, want de door ontwikkelingen door volgen elkaar in snel tempo het naar op.

Bij een het zien van de kampvuurbeelden een sloeg in de vertwijfeling toe. Het lijkt het erop dat op sommige met partners met open ogen in op tv de val der uit verleiding dreigen te de trappen. uit Om de gemoederen wat te op tv bedaren, gaat iedereen het vandaag op date. naar Maar ook op nu liggen de verleiders op het een de loer om een genadeloos toe te op tv slaan.

juli 2018
06-05-2018 22:30

Afl. 16

Temptation Island - Afl. 16

De koppels en verleiders komen samen en vertellen hoe het met ze gaat en hoe ze terugkijken op dit 'avontuur'.

03-05-2018 20:33

Temptation Island: laatste aflevering

Temptation Island - Temptation Island: laatste aflevering

Ruim een half jaar geleden begonnen vier koppels aan het avontuur van hun leven in het realityprogramma Temptation Island. In Thailand gingen ze de ultieme relatietest aan. Maar niet iedereen bracht die tot een goed einde. Er werd geflirt e...

29-04-2018 23:19

Afl. 15

Temptation Island - Afl. 15

De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen vo...

29-04-2018 22:24

Afl. 14

Temptation Island - Afl. 14

Veertien dagen geleden namen vier koppels hun intrek in twee villa's vol wellustige vrijgezellen met maar één doel: hun partner bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. Maar het gevaar loerde op iedere hoek en de valkuilen waren ve...

26-04-2018 21:27

Afl. 15

Temptation Island - Afl. 15

De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen vo...

26-04-2018 20:31

Finale: Temptation Island 2018

Temptation Island - Finale: Temptation Island 2018

Temptation Island aflevering 14 is de finale-aflevering van de realityshow. Veertien dagen geleden namen vier koppels hun intrek in twee villa's vol wellustige vrijgezellen. Met maar één doel: hun partner bewijzen dat ze elke verleiding kun...

22-04-2018 22:25

Afl. 13

Temptation Island - Afl. 13

De ultieme relatietest loopt ten einde. De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in. Maskers vielen af en nieuwe liefdes bloeiden op. De black-out schudde de kaarten in beide resorts nog een laatste keer stevig door elkaar. Vandaag krijg...

19-04-2018 20:32

Afl. 13

Temptation Island - Afl. 13

De ultieme relatietest loopt ten einde. De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in. Maskers vielen af en nieuwe liefdes bloeiden op. De black-out schudde de kaarten in beide resorts nog een laatste keer stevig door elkaar. Vandaag krijg...

15-04-2018 22:18

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

In beide resorts laaiden de emoties hevig op. Sommige deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken de koppe...

12-04-2018 20:32

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

In beide resorts laaiden de emoties hevig op. Sommige deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken de koppe...

08-04-2018 22:21

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide resorts en liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner. Maar vandaag krijgen de koppels d...

05-04-2018 20:31

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide resorts en liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner. Maar vandaag krijgen de koppels d...

01-04-2018 22:24

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom, want de ontwikkelingen volgen ...

29-03-2018 20:31

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom, want de ontwikkelingen volgen ...

25-03-2018 20:29

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Bij het zien van de kampvuurbeelden sloeg de vertwijfeling toe. Het lijkt erop dat sommige partners met open ogen in de val der verleiding dreigen te trappen. Om de gemoederen wat te bedaren, gaat iedereen vandaag op date. Maar ook nu ligge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord