Programma gemist?

Seizoen de 11 - Aflevering 2 - op Realityshow. Aflevering is de vanavond om op tv 20:30 uur te het zien. op Het nieuwe seizoen van Temptation Island in wordt afgetrapt met uit een in dubbele aflevering. De van mannen worden na naar een wilde nacht de voor het eerst een wakker zonder hun naar vriendin. De dames nemen hun intrek op in de het villa waar ze worden door opgewacht door door hun sexy van singles. Die avond nog krijgen van ze onverwacht bezoek door dat uit de gemoederen danig doet op verhitten. Bekijk wie alle op tv deelnemers, op koppels en verleiders, van de dit seizoen zijn op met gids.tv/3647/deelnemers-temptation-island.

Op deze op tv Valentijnsdag tijdens start het nieuwe seizoen van een het realityprogramma op tv Temptation Island. met Elke donderdag is door om 20:30 uur op uit RTL 5 een nieuwe aflevering een te zien. Vanavond uit op tv start Temptation Island met een dubbele door aflevering, tussen een 20:30 en 22:30 op tv uur. tijdens Na afloop wordt wekelijks nog een tijdens naar uur nagepraat in Temptation uit Talk. Dit realityprogramma is de de ultieme in relatietest. Vier koppels de gaan in Thailand de uitdaging van aan. op Twee Nederlandse en twee Belgische door stellen op worden opgesplitst. De op mannen en vrouwen naar komen in twee verschillende resorts terecht. op Daar komen ze het een tussen de verleiders van uit het andere geslacht een terecht. In de eerste aflevering wordt van het in startschot van het het spel der een verleiding gegeven. De singles het stellen zich voor. Ze zullen op tv met aan het einde van van de avond nog met een pittige verrassing in petto een hebben. Bekijk in wie alle deelnemers, door koppels en verleiders, van op dit naar seizoen zijn op op gids.tv/3647/deelnemers-temptation-island.

De het koppels en een verleiders komen samen en vertellen hoe uit het met met ze gaat in en hoe van ze terugkijken op dit op tv 'avontuur'.

Ruim een met half jaar naar geleden begonnen vier koppels aan tijdens het uit avontuur van hun leven met in het uit realityprogramma Temptation Island. In Thailand een gingen ze op tv de ultieme relatietest met aan. door Maar niet iedereen bracht naar die tot een goed einde. door Er werd door geflirt en vreemdgegaan. Vier het maanden na in het laatste kampvuur, werden in de het vier koppels weer opgezocht in naar België in en Nederland. Hoe tijdens gaat het nu met uit Vanessa en Jeremy: zijn in met ze nog altijd gelukkig met samen? Worden Kevin en een Megane door nog steeds naar elkaar toe gezogen een met als magneten? Heeft Mezdi een nieuwe in op kans gekregen van uit Daniëlla? En hoe gaat het het met van Tim en Deborah? Heeft Tim spijt door op tv van zijn gedrag en heeft op Deborah hem zijn van misstap door vergeven?

De naar ultieme relatietest zit erop. de Het is tijd met voor de de partners om afscheid te in nemen van tijdens de singles waar door ze lief een op tv leed mee deelden. Voor enkelen op tv wacht op tv een blij weerzien van met hun partner, maar de anderen zullen verantwoording door moeten afleggen voor van alles wat ze naar de afgelopen tijdens twee weken hebben uitgespookt. Wie naar triomfeert en op tv wie van raakt verstrikt in een web met van uit leugens?

Veertien van dagen geleden op namen vier koppels hun intrek in op twee villa's het vol op tv wellustige vrijgezellen met maar naar één doel: hun naar partner bewijzen in dat ze elke verleiding kunnen een weerstaan. Maar het gevaar naar loerde op iedere door hoek tijdens en de valkuilen op tv waren verraderlijk. Bij van sommige partners in smolt de vastberadenheid met als sneeuw voor de uit zon. Vandaag stijgt het de spanning ten top, de want de partners met vertrekken op in dreamdate met tijdens hun favoriete vrijgezel. Wie houdt van stand door en wie bezwijkt onder de de ultieme door verleiding?

De een ultieme relatietest uit zit erop. Het in is tijd voor de partners om met afscheid te van nemen van de in singles een waar ze lief een leed uit mee deelden. Voor op tv enkelen wacht een blij een weerzien met hun de partner, maar tijdens anderen in zullen verantwoording moeten afleggen voor op tv alles wat ze met de naar afgelopen twee weken hebben door uitgespookt. Wie triomfeert op tv en wie raakt verstrikt met in uit een web van in leugens?

Temptation van Island aflevering van 14 is de finale-aflevering van de het realityshow. Veertien dagen het op tv geleden namen vier koppels hun in intrek in twee villa's naar vol wellustige het vrijgezellen. Met tijdens maar één op tv doel: hun partner bewijzen dat in ze met elke verleiding kunnen weerstaan. Het gevaar naar loerde het echter op iedere hoek en tijdens de valkuilen waren door verraderlijk. met Bij sommige partners een smolt de op vastberadenheid als sneeuw voor op tv de zon. de Vandaag wordt de door spanning ten top van gedreven, want de partners vertrekken uit op dreamdate uit met hun favoriete vrijgezel. Wie in houdt stand en een wie tijdens bezwijkt onder de door ultieme verleiding? Om 21:30 uur met is nog een tijdens aflevering door van Temptation Island te zien. Daarin door komen tijdens de partners van na twee weken weer oog een in met oog met elkaar te een staan.

De ultieme uit relatietest loopt ten tijdens einde. De heftige kampvuurbeelden een hakten er stevig met in in. Maskers vielen af en tijdens nieuwe liefdes op tv bloeiden op. De op black-out schudde de door kaarten in naar beide resorts nog een laatste door keer stevig door elkaar. een in Vandaag krijgen de vrijgezellen nog uit één keer de de kans om te strijden van voor een de gunst van de met koppels, en daarmee tijdens een op plekje te veroveren op de felbegeerde op een dreamdates.

De ultieme relatietest naar loopt ten van einde. De heftige kampvuurbeelden uit hakten er op tv stevig in. Maskers op tv vielen af en nieuwe het liefdes van bloeiden op. De black-out tijdens schudde tijdens de kaarten in beide resorts in nog een laatste keer van stevig een door elkaar. Vandaag door krijgen de in vrijgezellen nog één een keer de kans om te strijden uit voor de gunst op van de een koppels, door en daarmee een met plekje te veroveren op de felbegeerde in in dreamdates.

In beide resorts het laaiden de het emoties hevig op. een Sommige deelnemers bereikten op een een hoogtepunt, anderen likten met de diepe wonden veroorzaakt de door de avontuurtjes van de hun een partners. En de storm de is nog niet gaan liggen. het tijdens Binnenkort vertrekken de koppels op in dreamdate met tijdens hun grootste verleiding. Maar het voor het zover op is, worden ze verwacht het op een het laatste kampvuur. het En dat wordt er een op tv met de confronterende beelden.

In het beide resorts laaiden met de emoties hevig op. de Sommige deelnemers bereikten een op tv hoogtepunt, anderen in likten de diepe wonden een veroorzaakt door door de avontuurtjes van het hun partners. met En de storm is nog naar niet gaan liggen. door Binnenkort naar vertrekken de koppels op op dreamdate met hun de grootste door verleiding. Maar voor het zover het is, worden ze een verwacht naar op het laatste kampvuur. En dat in een wordt er een op tv met confronterende beelden.

Het in vorige kampvuur veroorzaakte met een heuse het aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide tijdens resorts en liefde op van en haat wisselen elkaar op af. Sommigen zitten het met vele vragen en onduidelijkheden op over hun partner. uit Maar vandaag krijgen het de koppels een de unieke op gelegenheid om de waarheid het te laten op zegevieren en hun door partner stevig aan de tand tijdens op tv te voelen. In de ultieme door relatietest is de niets wat het uit lijkt.

Het op vorige kampvuur veroorzaakte een heuse naar aardverschuiving. met Onzekerheid is troef van in beide resorts en naar liefde en haat wisselen tijdens elkaar af. naar Sommigen zitten de met vele vragen en onduidelijkheden op over hun partner. een Maar vandaag tijdens krijgen de met koppels de unieke op tv gelegenheid om de het waarheid te laten van zegevieren en tijdens hun partner stevig aan met de tand het te voelen. In uit de ultieme relatietest is door niets wat het in lijkt.

Verdriet, onzekerheid op tv maar ook naar ontluikende liefde een sluimeren in de resorts. Het verblijf het op 'Temptation op Island' het maakt heel wat gevoelens los. Het uit kampvuur met van vanavond zal ongetwijfeld een weer inslaan als een het bom, want de op door ontwikkelingen volgen elkaar in snel van tempo op tv op.

februari 2019
14-02-2019 21:30

Temptation Island: aflevering 2

Temptation Island - Temptation Island: aflevering 2

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Realityshow. Aflevering is vanavond om 20:30 uur te zien. Het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt afgetrapt met een dubbele aflevering. De mannen worden na een wilde nacht voor het eerst wakker zonder hun...

14-02-2019 20:30

Terug: Temptation Island

Temptation Island - Terug: Temptation Island

Op deze Valentijnsdag start het nieuwe seizoen van het realityprogramma Temptation Island. Elke donderdag is om 20:30 uur op RTL 5 een nieuwe aflevering te zien. Vanavond start Temptation Island met een dubbele aflevering, tussen 20:30 en 2...

06-05-2018 22:30

Afl. 16

Temptation Island - Afl. 16

De koppels en verleiders komen samen en vertellen hoe het met ze gaat en hoe ze terugkijken op dit 'avontuur'.

03-05-2018 20:33

Temptation Island: laatste aflevering

Temptation Island - Temptation Island: laatste aflevering

Ruim een half jaar geleden begonnen vier koppels aan het avontuur van hun leven in het realityprogramma Temptation Island. In Thailand gingen ze de ultieme relatietest aan. Maar niet iedereen bracht die tot een goed einde. Er werd geflirt e...

29-04-2018 23:19

Afl. 15

Temptation Island - Afl. 15

De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen vo...

29-04-2018 22:24

Afl. 14

Temptation Island - Afl. 14

Veertien dagen geleden namen vier koppels hun intrek in twee villa's vol wellustige vrijgezellen met maar één doel: hun partner bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. Maar het gevaar loerde op iedere hoek en de valkuilen waren ve...

26-04-2018 21:27

Afl. 15

Temptation Island - Afl. 15

De ultieme relatietest zit erop. Het is tijd voor de partners om afscheid te nemen van de singles waar ze lief een leed mee deelden. Voor enkelen wacht een blij weerzien met hun partner, maar anderen zullen verantwoording moeten afleggen vo...

26-04-2018 20:31

Finale: Temptation Island 2018

Temptation Island - Finale: Temptation Island 2018

Temptation Island aflevering 14 is de finale-aflevering van de realityshow. Veertien dagen geleden namen vier koppels hun intrek in twee villa's vol wellustige vrijgezellen. Met maar één doel: hun partner bewijzen dat ze elke verleiding kun...

22-04-2018 22:25

Afl. 13

Temptation Island - Afl. 13

De ultieme relatietest loopt ten einde. De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in. Maskers vielen af en nieuwe liefdes bloeiden op. De black-out schudde de kaarten in beide resorts nog een laatste keer stevig door elkaar. Vandaag krijg...

19-04-2018 20:32

Afl. 13

Temptation Island - Afl. 13

De ultieme relatietest loopt ten einde. De heftige kampvuurbeelden hakten er stevig in. Maskers vielen af en nieuwe liefdes bloeiden op. De black-out schudde de kaarten in beide resorts nog een laatste keer stevig door elkaar. Vandaag krijg...

15-04-2018 22:18

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

In beide resorts laaiden de emoties hevig op. Sommige deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken de koppe...

12-04-2018 20:32

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

In beide resorts laaiden de emoties hevig op. Sommige deelnemers bereikten een hoogtepunt, anderen likten de diepe wonden veroorzaakt door de avontuurtjes van hun partners. En de storm is nog niet gaan liggen. Binnenkort vertrekken de koppe...

08-04-2018 22:21

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide resorts en liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner. Maar vandaag krijgen de koppels d...

05-04-2018 20:31

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

Het vorige kampvuur veroorzaakte een heuse aardverschuiving. Onzekerheid is troef in beide resorts en liefde en haat wisselen elkaar af. Sommigen zitten met vele vragen en onduidelijkheden over hun partner. Maar vandaag krijgen de koppels d...

01-04-2018 22:24

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

Verdriet, onzekerheid maar ook ontluikende liefde sluimeren in de resorts. Het verblijf op 'Temptation Island' maakt heel wat gevoelens los. Het kampvuur van vanavond zal ongetwijfeld weer inslaan als een bom, want de ontwikkelingen volgen ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
  • Laatste uitzending op 14-02-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord