Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering 8 het - met Realityreeks: 'Temptation Island' zit er het bijna op. Maar uit voordat de partners elkaar tijdens terugzien in bij het laatste kampvuur, het gaan op ze op droomdate met de op tv single die de meeste het met indruk op hen heeft naar gemaakt. Ze brengen de 24 uur met op tv deze single van door op een van de mooiste tijdens plekjes van naar Thailand. Kunnen ze deze met laatste naar dag de meest op ultieme verleiding met weerstaan?

Vandaag een cruciale een dag voor de naar koppels. Het laatste op tv op kampvuur met beelden van elkaar voor het de hereniging van met de op tv partners. En in de deelnemers kiezen iemand voor de met op tv ultieme droomdate. Met deze single zullen met ze 24 uur tijdens van doorbrengen in de meest luxueuze met resorts en hotels in van op tv Thailand.

Na te zijn van bekomen uit van de het heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel op tv de mannen als de vrouwen in tijdens de kans om met één tijdens van de vrijgezellen tijdens een romantische date een te hebben. Blijven het ze naar hun partner trouw door of zwichten ze voor de verleidingen tijdens het van 'Temptation Island'?

De op koppels zijn nu naar vijf dagen van elkaar de gescheiden. Na het een zeer bewogen en op zwoele nacht is het met in de avond op weer tijd met voor een een kampvuur. Voor de tweede keer een worden met zowel de mannen als een de de vrouwen geconfronteerd met beelden in van hun partners en die tijdens liegen er niet tijdens door om.

De van mannen en vrouwen op zijn in de vorige tijdens aflevering met voor het eerst geconfronteerd het met beelden van hun het partner. Dat is bij van sommigen ingeslagen als door een met bom, maar veel tijd om het daarvan te bekomen, door hebben ze niet. in Vandaag met moet er in de twee een resorts een single een worden weggestemd het na in een stomende verleidingssessie. door En die sessie heeft grote door gevolgen voor de de avond.

Na door twee heftige tijdens nachten in zowel het mannen- als in op het vrouwenresort zien de van koppels elkaar weer terug. door En dan wel op door een heel een bijzondere een manier.

Het is uit de met tweede dag op 'Temptation Island'. naar De koppels hebben de met eerste nacht gescheiden naar doorgebracht en worden door met in plaats van met thuis met hun partner de alleen wakker op een prachtig met resort dat een zij delen met uit tien verleidelijke singles. tijdens Ze gaan de voor het eerst met op singledate met de vrijgezelle de dames en het heren.

De kijker met kan op kennismaken met de vier uit koppels die meedoen. Wat is uit de op tv reden van hun naar deelname en van wat zijn de tijdens afspraken die ze gemaakt hebben? tijdens De koppels reizen tijdens af naar tijdens het tropische Thailand op tv en krijgen daar voor het een eerst op tv de verleidelijke vrijgezelle mannen en het vrouwen op tv te zien. Daarna naar worden de koppels van tijdens elkaar gescheiden. met De eerste avond op het 'Temptation Island' door gaat er een meteen wild aan het toe.

Vier koppels met trokken een enkele maanden geleden naar het exotische van uit Thailand en gingen de ultieme naar relatietest naar aan. Anderhalve week lang werden de naar partners van elkaar de met gescheiden en werden de ze blootgesteld aan de verleiding. uit Er werden brokken gemaakt op tv en de emoties naar laaiden hoog op. op tv In tijdens deze aflevering blikken we met in hen terug tijdens op de dit onvergetelijke avontuur. naar Welke relaties hebben deze tijdens test overleefd en welke koppels de sneuvelden in het van naar paradijs?

De dreamdates in vol een luxe en verwennerij zitten er bijna het met op. Ondanks de goede voornemens de heeft niet door iedereen zich op tv aan de afspraken in gehouden afgelopen nacht. een De koppels zullen op elkaar vandaag na bijna twee op weken terugzien tijdens bij het finalekampvuur. Er heerst met een gespannen sfeer, door want op tv de gebeurtenissen op een 'Temptation Island' hebben diepe het wonden geslagen bij het de partners. De gevoelens op tv van ontgoocheling, op tv woede en verdriet in exploderen dan ook op tv wanneer van ze elkaar weer voor het eerst tijdens recht op in de ogen op tv kijken.

De met sfeer is van in beide resorts erg gespannen uit na een de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. van Vandaag vetrekken de uit partners op dreamdate met op tv en dat is duidelijk naar met gemengde gevoelens. in Op een met paradijselijke locatie brengen de de partners 24 uur door met door hun favoriete naar single. door Ze proberen zich voor de laatste de keer op te bewijzen en de ultieme uit verleiding te weerstaan. tijdens het Dat goede voornemen blijkt moeilijk om het tijdens vol te houden.

De uit beelden van uit het laatste kampvuur op sloegen in als een bom. De op consequenties zijn met verwoestend, de want de mannen namen diezelfde met avond zoete van wraak. Herbert gaf zich op over aan verleidster op Saartje, Jefferson in beleefde een sensuele nacht met uit Natasja en Merijn op tv ging openlijk in uit op de avances het van in Pommeline. Alleen Niels uit hield zich gedeisd en weerstond een dapper de van verleidingskunsten van Parastoo. op tv In met het vrouwenresort lijken de dames zich tijdens van uit geen kwaad bewust. Met door de dreamdates in aantocht naar is de sfeer met opperbest. Maar wanneer in Annelien langskomt, de smelt deze vrolijkheid in als sneeuw voor de de zon. Wanneer van de dames geconfronteerd worden tijdens met beelden van in het overspel van tijdens hun partners, naar volgen er tijdens drastische beslissingen.

Afgelopen nacht een vormde het op vrouwenresort het strijdtoneel van een een wild feestje. tijdens Jolien had behoefte aan op fysiek contact op tv en belandde dan ook met in op tv de armen het van vrijgezel Karim. door Lize en Ken groeien steeds het meer de naar elkaar toe in en knuffelen openlijk. Bij de tijdens mannen beseft met Jefferson dat Natasja hem na een de sensuele de lapdance helemaal in zijn van macht in heeft. Ook Herbert weet dat de met hij met Saartje op de het grens van het door toelaatbare naar balanceert. Het naderende kampvuur boezemt Niels met de angst in. De kampvuurbeelden zorgen naar voor een grote ommezwaai met door in de relatie naar van Lisa en tijdens Merijn.

De kampvuurbeelden van het de vorige dag uit eisen de hun tol. Vooral Jefferson de is de erg onzeker nadat hij Lize troost met zag zoeken het in de armen met van op tv verleider Ken. In het naar vrouwenresort is het vooral Rosanna op die lijdt een onder de naar beelden van een haar vriend Niels met Parastoo. door De liefdevolle steun van op tv vrijgezel Alex wordt door door de uit andere vrouwen zwaar in naar twijfel uit getrokken. Er door wordt opnieuw gedatet en tijdens de keuzes hiervoor zijn weinig in op tv verrassend. Herbert en Saartje gaan voor met de derde keer door naar samen op date en hij voelt het dat door dit gevaarlijk wordt. op tv Voor Jolien bereikt naar haar behoefte aan de fysiek contact een met hoogtepunt.

Tijdens de met lingerieparty in het de mannenresort vlogen Niels tijdens en op Parastoo aardig uit de bocht. naar Niels heeft spijt van het zijn gedrag door en vreest voor de op tv gevolgen. met En die angst zou wel op tv eens terecht het kunnen met zijn. Bij de vrouwen worstelt van Lize met haar het gevoelens. Jolien krijgt meer van en meer behoefte naar naar aan fysiek contact en zoekt een dat voornamelijk bij met de vrouwen. Bij in het tweede kampvuur ziet op tv Jefferson hoe vrijgezel met Ken zijn het vriendin Lize inpalmt en op met dat wordt hem te veel. het Jolien is uit van slag door naar de innige band tussen met haar vriend op tv Herbert en vrijgezel uit Saartje.

augustus 2017
20-08-2017 20:00

Temptation Island

Temptation Island - Temptation Island

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityreeks: 'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uu...

13-08-2017 20:00

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de deelnemers kiezen iemand voor de ultieme droomdate. Met deze single zullen ze 24 uur doorbrengen in de meest lux...

06-08-2017 20:00

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

30-07-2017 20:00

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

23-07-2017 20:00

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

16-07-2017 20:00

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

09-07-2017 20:00

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

02-07-2017 20:00

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

20-04-2017 20:33

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

Vier koppels trokken enkele maanden geleden naar het exotische Thailand en gingen de ultieme relatietest aan. Anderhalve week lang werden de partners van elkaar gescheiden en werden ze blootgesteld aan de verleiding. Er werden brokken gemaa...

13-04-2017 20:32

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

De dreamdates vol luxe en verwennerij zitten er bijna op. Ondanks de goede voornemens heeft niet iedereen zich aan de afspraken gehouden afgelopen nacht. De koppels zullen elkaar vandaag na bijna twee weken terugzien bij het finalekampvuur....

06-04-2017 20:32

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De sfeer is in beide resorts erg gespannen na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Op een paradijselijke locatie brengen de partners 24 uur door met...

30-03-2017 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

De beelden van het laatste kampvuur sloegen in als een bom. De consequenties zijn verwoestend, want de mannen namen diezelfde avond zoete wraak. Herbert gaf zich over aan verleidster Saartje, Jefferson beleefde een sensuele nacht met Natasj...

23-03-2017 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

Afgelopen nacht vormde het vrouwenresort het strijdtoneel van een wild feestje. Jolien had behoefte aan fysiek contact en belandde dan ook in de armen van vrijgezel Karim. Lize en Ken groeien steeds meer naar elkaar toe en knuffelen openlij...

16-03-2017 20:32

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

De kampvuurbeelden van de vorige dag eisen hun tol. Vooral Jefferson is erg onzeker nadat hij Lize troost zag zoeken in de armen van verleider Ken. In het vrouwenresort is het vooral Rosanna die lijdt onder de beelden van haar vriend Niels ...

09-03-2017 20:35

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Tijdens de lingerieparty in het mannenresort vlogen Niels en Parastoo aardig uit de bocht. Niels heeft spijt van zijn gedrag en vreest voor de gevolgen. En die angst zou wel eens terecht kunnen zijn. Bij de vrouwen worstelt Lize met haar ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord