Programma gemist?

De een koppels zijn inmiddels door een paar maanden terug in in de eigen land na een naar bewogen, emotionele reis. tijdens Hoe kijken ze terug uit op hun deelname aan van in 'Temptation Island'? En van welke koppels hebben nog door altijd een relatie in en welke van niet?

Na door acht dagen gescheiden van elkaar het te hebben de geleefd in naar de meest paradijselijke omgeving, in is uit het dan eindelijk het zover. De koppels zien van elkaar terug bij het naar allerlaatste kampvuur door van 'Temptation Island'. Naast een op emotionele confrontatie uit krijgen de koppels naar ook op tv nog de laatste beelden van de van droomdate te uit zien.

'Temptation Island' op tv zit er bijna op. naar Maar voordat de de partners op elkaar terugzien bij het laatste van de kampvuur, gaan ze op droomdate een met de de single die de meeste een indruk op hen in heeft door gemaakt. Ze brengen door 24 uur met deze door single door op naar een van de mooiste in plekjes op van Thailand. Kunnen ze in deze laatste dag de een meest een ultieme verleiding weerstaan?

Vandaag een tijdens cruciale dag voor de naar koppels. Het laatste in op kampvuur met beelden van elkaar van voor de hereniging met een uit de partners. En het de deelnemers kiezen iemand het voor de het ultieme droomdate. Met deze single zullen tijdens ze 24 tijdens uur doorbrengen in de de meest de luxueuze resorts en hotels van het het Thailand.

Na in te zijn bekomen een van de heftige met kampvuurbeelden, krijgen zowel de door mannen als de door vrouwen uit de kans om met één op tv van van de vrijgezellen een uit romantische date te hebben. Blijven van ze hun in partner trouw of zwichten ze in voor de verleidingen naar van 'Temptation in Island'?

De koppels zijn een de nu vijf dagen naar van elkaar gescheiden. Na een in zeer bewogen van en zwoele nacht is met het uit in de avond weer het tijd voor een uit kampvuur. Voor de het tweede keer worden zowel de tijdens mannen als door de de vrouwen geconfronteerd met beelden van door hun partners en die op liegen in er niet een om.

De van mannen en vrouwen de zijn in de vorige aflevering van voor het eerst tijdens geconfronteerd met beelden van van hun partner. op Dat is tijdens bij sommigen ingeslagen van als het een bom, maar veel tijd om het door daarvan te bekomen, naar hebben ze niet. uit Vandaag moet er het in de twee uit resorts een single worden in weggestemd na een tijdens stomende verleidingssessie. En die de sessie de heeft grote gevolgen voor een de avond.

Na twee op tv heftige nachten op tv in zowel het op mannen- als het uit vrouwenresort zien de koppels elkaar uit naar weer terug. En dan tijdens wel op een de heel bijzondere een manier.

Het is op de tweede op dag op 'Temptation Island'. tijdens De koppels hebben de van het eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden op in plaats tijdens van thuis het met hun partner alleen wakker met op de een prachtig resort dat naar zij delen met met tien verleidelijke singles. Ze het door gaan voor het eerst op tijdens singledate uit met de vrijgezelle dames tijdens en heren.

De kijker van kan kennismaken uit met de met vier koppels die meedoen. Wat naar is uit de reden van hun deelname op en wat zijn de het afspraken die ze in de gemaakt hebben? De koppels reizen af het naar het het tropische Thailand en krijgen naar daar voor in het eerst de verleidelijke tijdens vrijgezelle naar mannen en tijdens vrouwen te zien. Daarna in worden de koppels een van elkaar gescheiden. De eerste van avond op op tv 'Temptation Island' gaat met er meteen wild door aan door toe.

Vier koppels trokken tijdens enkele maanden de geleden naar naar het exotische in Thailand en gingen de ultieme relatietest in aan. Anderhalve week van lang uit werden de partners van op elkaar gescheiden een en werden op ze blootgesteld aan de verleiding. met Er werden brokken met gemaakt en de uit emoties laaiden hoog op op. In op deze aflevering blikken we met op hen tijdens terug op dit onvergetelijke de avontuur. Welke relaties hebben uit op deze test overleefd en welke koppels het sneuvelden in met het van paradijs?

De een dreamdates vol uit luxe en verwennerij zitten er bijna de op. Ondanks naar de goede voornemens van heeft de niet iedereen zich aan de naar afspraken gehouden een afgelopen nacht. De op koppels zullen elkaar vandaag uit na van bijna twee weken terugzien bij op het naar finalekampvuur. Er heerst een gespannen sfeer, door want de naar gebeurtenissen het op 'Temptation Island' hebben van diepe wonden een geslagen bij de partners. de De gevoelens van ontgoocheling, woede op tv en verdriet het exploderen dan ook wanneer een ze naar elkaar weer voor het eerst op de recht in de ogen een kijken.

De met sfeer is in van beide resorts erg gespannen een na de de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. op Vandaag de vetrekken de partners op dreamdate met en met dat is duidelijk met uit gemengde gevoelens. een Op een paradijselijke in locatie brengen de uit partners 24 uur door met uit in hun favoriete single. Ze door proberen zich voor de laatste het keer te bewijzen de en de ultieme het verleiding te weerstaan. tijdens Dat goede voornemen het blijkt op tv moeilijk om vol door te houden.

De beelden naar van het laatste kampvuur het sloegen de in als een bom. het De consequenties van zijn verwoestend, want de de mannen van namen diezelfde avond op tv zoete wraak. Herbert gaf van zich over op tv aan verleidster Saartje, Jefferson beleefde een een sensuele nacht uit met Natasja en op Merijn ging openlijk naar in op de tijdens avances van in Pommeline. Alleen Niels hield zich tijdens gedeisd en weerstond naar dapper de tijdens verleidingskunsten van Parastoo. In uit het in vrouwenresort lijken de dames zich door van tijdens geen kwaad het bewust. Met de dreamdates in aantocht op tv is de op sfeer opperbest. Maar wanneer naar Annelien langskomt, smelt van deze door vrolijkheid als sneeuw voor op tv de zon. een Wanneer de naar dames geconfronteerd worden met beelden van op tv het overspel van op hun partners, het volgen er in drastische beslissingen.

Afgelopen nacht vormde een de het vrouwenresort het strijdtoneel van van een wild het feestje. Jolien had behoefte met aan naar fysiek contact en belandde dan een ook naar in de armen een van vrijgezel Karim. uit Lize en Ken groeien op tv steeds meer naar elkaar de toe en een knuffelen openlijk. Bij de met mannen het beseft Jefferson dat Natasja hem na met de sensuele lapdance met helemaal in met zijn macht naar heeft. Ook met Herbert weet dat hij op met Saartje het op de grens van het toelaatbare in de balanceert. Het naderende kampvuur boezemt Niels de van angst in. De kampvuurbeelden op zorgen voor een op grote ommezwaai in tijdens de relatie van op tv Lisa en de Merijn.

december 2017
03-09-2017 20:00

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

27-08-2017 20:00

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

20-08-2017 20:00

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

13-08-2017 20:00

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de deelnemers kiezen iemand voor de ultieme droomdate. Met deze single zullen ze 24 uur doorbrengen in de meest lux...

06-08-2017 20:00

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

30-07-2017 20:00

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

23-07-2017 20:00

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

16-07-2017 20:00

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

09-07-2017 20:00

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

02-07-2017 20:00

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

20-04-2017 20:33

Afl. 12

Temptation Island - Afl. 12

Vier koppels trokken enkele maanden geleden naar het exotische Thailand en gingen de ultieme relatietest aan. Anderhalve week lang werden de partners van elkaar gescheiden en werden ze blootgesteld aan de verleiding. Er werden brokken gemaa...

13-04-2017 20:32

Afl. 11

Temptation Island - Afl. 11

De dreamdates vol luxe en verwennerij zitten er bijna op. Ondanks de goede voornemens heeft niet iedereen zich aan de afspraken gehouden afgelopen nacht. De koppels zullen elkaar vandaag na bijna twee weken terugzien bij het finalekampvuur....

06-04-2017 20:32

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De sfeer is in beide resorts erg gespannen na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Vandaag vetrekken de partners op dreamdate en dat is duidelijk met gemengde gevoelens. Op een paradijselijke locatie brengen de partners 24 uur door met...

30-03-2017 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

De beelden van het laatste kampvuur sloegen in als een bom. De consequenties zijn verwoestend, want de mannen namen diezelfde avond zoete wraak. Herbert gaf zich over aan verleidster Saartje, Jefferson beleefde een sensuele nacht met Natasj...

23-03-2017 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

Afgelopen nacht vormde het vrouwenresort het strijdtoneel van een wild feestje. Jolien had behoefte aan fysiek contact en belandde dan ook in de armen van vrijgezel Karim. Lize en Ken groeien steeds meer naar elkaar toe en knuffelen openlij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 03-09-2017 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord