Programma gemist?

De koppels in zijn inmiddels een uit paar met maanden terug in eigen land na op een tijdens bewogen, emotionele reis. in Hoe kijken naar ze terug op hun de deelname aan 'Temptation Island'? naar En welke het koppels hebben naar nog altijd een relatie op tv en welke op tv niet?

Na op acht dagen gescheiden van uit elkaar in te hebben geleefd met in de meest paradijselijke omgeving, tijdens is het dan uit eindelijk zover. De koppels tijdens zien naar elkaar terug bij het met allerlaatste door kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een uit emotionele confrontatie krijgen uit de koppels de ook nog het de laatste beelden met van de op tv droomdate te zien.

'Temptation tijdens Island' zit er bijna op. tijdens een Maar voordat de op tv partners elkaar terugzien bij het het laatste kampvuur, gaan op tv ze op droomdate met tijdens de uit single die de meeste op indruk op hen de heeft gemaakt. naar Ze brengen 24 uur de met deze naar single door op een op van de mooiste plekjes van van Thailand. met Kunnen ze het deze laatste een dag de meest ultieme naar verleiding weerstaan?

Vandaag het een cruciale dag op tv voor de op tv koppels. Het laatste kampvuur door met beelden van elkaar voor naar de hereniging in met de partners. En uit de keuze naar wie het van de singles in wordt uitverkoren om op ultieme droomdate naar uit te gaan. Met het die date zullen ze 24 uur uit door doorbrengen in de meest luxueuze resorts op en hotels naar van op Thailand.

Na door te zijn van bekomen van de uit heftige kampvuurbeelden, krijgen op tv zowel de mannen uit als de vrouwen de kans in om met één van een de met vrijgezellen een romantische date te het hebben. Blijven van ze op hun partner trouw of zwichten naar ze voor de tijdens verleidingen van 'Temptation in Island'?

De in koppels zijn nu tijdens vijf dagen met van elkaar gescheiden. Na door een zeer bewogen en tijdens zwoele nacht is op het in de het avond weer tijd voor op tv een kampvuur. door Voor de op tweede keer naar worden zowel de uit mannen als de vrouwen geconfronteerd met in beelden van hun op partners en op die beelden de liegen er niet tijdens om.

De uit mannen en van vrouwen zijn in de van vorige aflevering voor het eerst uit geconfronteerd de met beelden van hun partner. uit Dat is door bij sommigen ingeslagen als door de een bom, maar veel tijd om op tv daarvan te door bekomen, uit hebben ze niet. een Vandaag moet er in de door twee met resorts een single worden weggestemd na naar een naar stomende verleidingssessie. met En die sessie heeft grote naar gevolgen voor tijdens de avond.

Na twee heftige de tijdens nachten in zowel het mannen- als op tv in het vrouwenresort zien de koppels elkaar het het weer terug. En op tv dan wel op een heel bijzondere door op manier.

Het van is de tweede op tv dag op 'Temptation Island'. op tv De uit koppels hebben de een eerste nacht gescheiden doorgebracht in en worden met in plaats van thuis met in hun partner alleen van wakker met op een prachtig resort dat zij uit delen tijdens met tien verleidelijke singles. Ze op gaan voor het tijdens eerst het op singledate met de in vrijgezelle dames en het heren.

De tijdens kijker kan kennismaken een met de vier koppels in die van meedoen. Wat is de door reden van hun door deelname en wat op zijn de afspraken die ze naar gemaakt hebben? met De koppels reizen op af naar het tropische met Thailand en een krijgen daar voor een het eerst door de verleidelijke vrijgezelle mannen en uit vrouwen te zien. met Daarna naar worden de de koppels van elkaar gescheiden. De eerste de met avond op 'Temptation Island' in gaat er tijdens meteen wild aan op toe.

juni 2021
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!