Programma gemist?

De op koppels zijn inmiddels in een paar maanden de terug in eigen land na op tv een bewogen, emotionele op reis. Hoe kijken uit op ze terug op hun deelname aan een 'Temptation op tv Island'? En welke koppels hebben in nog altijd een op tv relatie en met welke met niet?

Na acht door dagen gescheiden van op tv elkaar te hebben geleefd op tv in op de meest paradijselijke omgeving, is op tv het op tv dan eindelijk zover. De de koppels zien een elkaar terug bij op tv het allerlaatste kampvuur van uit 'Temptation Island'. Naast een tijdens emotionele confrontatie tijdens krijgen de met koppels ook nog de tijdens laatste beelden van de op naar droomdate te zien.

'Temptation van Island' zit er bijna op. naar Maar voordat in de partners elkaar terugzien de bij het laatste door kampvuur, gaan ze een de op droomdate met de single die de de meeste naar indruk op met hen heeft gemaakt. de Ze brengen 24 uur met het deze single naar door op het een van de mooiste plekjes tijdens op van Thailand. Kunnen ze het deze laatste dag de meest het ultieme verleiding een weerstaan?

Vandaag de een cruciale dag naar voor de koppels. Het laatste een in kampvuur met beelden van een elkaar voor de hereniging het met met de partners. En de keuze een wie van de op singles wordt uitverkoren om uit op ultieme van droomdate te uit gaan. Met die op date zullen naar ze 24 uur uit doorbrengen in de door meest luxueuze resorts het en hotels van op tv Thailand.

Na tijdens te zijn bekomen van van de heftige kampvuurbeelden, krijgen door zowel het de mannen als de uit vrouwen de de kans om met één van uit de vrijgezellen met een met romantische date te uit hebben. Blijven ze hun partner trouw tijdens of uit zwichten ze voor door de verleidingen van de 'Temptation Island'?

De naar koppels zijn nu op tv vijf dagen van elkaar het gescheiden. Na op tv een zeer bewogen en zwoele op tv nacht is door het in de avond de weer tijd voor naar een in kampvuur. Voor de tweede keer de worden zowel de in mannen als de het vrouwen het geconfronteerd met in beelden van hun partners van en die uit beelden liegen er op niet om.

De tijdens mannen en vrouwen zijn op tv in de tijdens vorige aflevering tijdens voor het eerst geconfronteerd het met beelden van hun partner. op tv uit Dat is bij tijdens sommigen ingeslagen als een bom, naar maar uit veel tijd om daarvan te op tv bekomen, met hebben ze niet. de Vandaag moet er tijdens in de twee resorts een een single worden weggestemd na met een op tv stomende verleidingssessie. En die sessie naar heeft grote gevolgen van voor het de avond.

Na door twee heftige uit nachten in zowel de het mannen- als het vrouwenresort in zien de een koppels elkaar tijdens weer terug. En dan wel in op met een heel bijzondere naar manier.

Het de is de de tweede dag op 'Temptation Island'. De het koppels hebben de door eerste tijdens nacht gescheiden doorgebracht het en worden in plaats van door van thuis met hun partner alleen wakker een op een prachtig op tv van resort dat zij delen naar met tien verleidelijke singles. met Ze gaan voor op het eerst in op singledate met een de vrijgezelle dames en op heren.

De door kijker kan kennismaken met op tv de vier uit koppels die op meedoen. Wat is de reden van het hun deelname en naar wat zijn de met afspraken die ze met door gemaakt hebben? De koppels reizen op tv af het naar het tropische Thailand en krijgen een daar met voor het in eerst de verleidelijke vrijgezelle mannen en door vrouwen de te zien. Daarna op tv worden de de koppels van elkaar gescheiden. De eerste uit avond op 'Temptation op naar Island' gaat er door meteen wild aan met toe.

februari 2020
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!