Programma gemist?

De een koppels zijn met inmiddels een paar maanden door terug in eigen land op tv na een bewogen, uit emotionele reis. Hoe door kijken de ze terug op hun met deelname aan 'Temptation Island'? een En welke koppels in hebben nog naar altijd een relatie en een welke uit niet?

Na acht dagen met gescheiden van elkaar door van te hebben geleefd in de tijdens meest paradijselijke omgeving, is een het dan eindelijk tijdens zover. van De koppels zien elkaar terug naar een bij het allerlaatste op kampvuur van 'Temptation Island'. naar Naast een emotionele confrontatie krijgen de de het koppels ook naar nog de laatste beelden een van de droomdate te op tv zien.

'Temptation het Island' zit er in bijna op. Maar voordat de in partners elkaar terugzien in bij het laatste naar kampvuur, gaan de ze uit op droomdate met de op tv single die de het meeste indruk op hen heeft door gemaakt. Ze de brengen met 24 uur met deze door single door op een de van in de mooiste plekjes tijdens van Thailand. Kunnen op ze deze laatste dag naar de meest ultieme verleiding met weerstaan?

Vandaag tijdens een cruciale op tv dag voor de koppels. Het laatste in kampvuur met beelden uit van op elkaar voor het de hereniging met op de partners. En de keuze naar wie van de naar singles wordt uitverkoren om van op op ultieme droomdate te gaan. Met tijdens op tv die date zullen een ze 24 uur doorbrengen het in de meest van luxueuze resorts en hotels naar van het Thailand.

Na naar te zijn bekomen een van de heftige kampvuurbeelden, krijgen op de zowel de mannen als de op tv vrouwen tijdens de kans om met met één van de vrijgezellen een naar romantische in date te op hebben. Blijven ze hun partner de trouw naar of zwichten ze voor de verleidingen uit van 'Temptation een Island'?

De koppels door zijn nu uit vijf dagen van van elkaar gescheiden. Na een zeer uit bewogen en door zwoele nacht is het uit door in de avond weer tijd voor het in een kampvuur. Voor het de tweede keer worden zowel de op tv naar mannen als de vrouwen op tv geconfronteerd met beelden van hun uit partners van en die beelden liegen er naar niet uit om.

De naar mannen en van vrouwen zijn in de vorige de aflevering voor het tijdens eerst geconfronteerd met naar beelden van op tv hun partner. Dat tijdens is bij het sommigen ingeslagen als een bom, het maar veel tijd om het daarvan uit te bekomen, hebben ze naar niet. Vandaag moet met er in van de twee resorts een met single worden door weggestemd na een de stomende verleidingssessie. En uit die sessie heeft tijdens grote gevolgen voor de het avond.

Na een twee heftige een nachten in zowel het mannen- in als het vrouwenresort zien met de koppels elkaar uit het weer terug. En dan wel op de een heel door bijzondere naar manier.

Het in is de tweede dag in op 'Temptation op tv Island'. De koppels hebben in de eerste nacht door gescheiden doorgebracht uit en worden in plaats van het thuis met hun de het partner alleen wakker op een een prachtig resort dat zij van het delen met tien met verleidelijke singles. Ze gaan in voor het eerst in op singledate met de vrijgezelle op tv naar dames en heren.

De een kijker kan naar kennismaken met de vier koppels tijdens die de meedoen. Wat is de reden naar van hun deelname met en wat zijn de van tijdens afspraken die ze gemaakt een hebben? De koppels reizen op tv af naar tijdens het tropische Thailand en van krijgen daar voor het het eerst de verleidelijke met vrijgezelle mannen door en vrouwen te op zien. op tv Daarna worden de koppels van elkaar van gescheiden. De eerste uit avond op tijdens 'Temptation op Island' gaat er meteen wild naar aan de toe.

juli 2020
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!