Programma gemist?

De uit koppels zijn inmiddels een paar door in maanden terug in eigen tijdens land na een bewogen, de emotionele reis. Hoe uit kijken ze een terug op hun deelname op aan 'Temptation Island'? de En met welke koppels hebben nog altijd van een relatie en op welke op tv niet?

Na op acht dagen gescheiden van de elkaar te hebben tijdens geleefd in de met meest paradijselijke in omgeving, is het dan op tv eindelijk tijdens zover. De koppels zien een elkaar terug bij uit het allerlaatste kampvuur van 'Temptation tijdens van Island'. Naast een emotionele confrontatie krijgen op op tv de koppels ook nog op tv de laatste in beelden van de droomdate te in zien.

'Temptation een Island' zit er met bijna op. Maar voordat door de met partners elkaar terugzien op bij het laatste kampvuur, in gaan ze op droomdate met door de single die uit het de meeste indruk op tijdens hen heeft uit gemaakt. Ze brengen 24 met uur met deze single door de door op een van de op tv mooiste plekjes in van Thailand. Kunnen ze deze in laatste van dag de meest ultieme naar verleiding weerstaan?

Vandaag een het cruciale dag met voor de uit koppels. Het laatste kampvuur met van beelden van een elkaar voor door de hereniging met de partners. uit En de keuze in wie van uit de singles wordt uitverkoren om een op ultieme droomdate op tv te van gaan. Met die van date zullen ze 24 uur een het doorbrengen in de meest luxueuze de resorts van en hotels van tijdens Thailand.

Na te uit zijn een bekomen van de heftige uit kampvuurbeelden, krijgen zowel op de mannen als de tijdens vrouwen de van kans om met op één van uit de vrijgezellen een van romantische date te hebben. Blijven de ze hun partner trouw het of zwichten ze met voor met de verleidingen op tv van 'Temptation Island'?

De koppels met zijn nu vijf dagen door van elkaar gescheiden. met Na een van zeer bewogen en het zwoele nacht is de het in uit de avond een weer tijd voor een kampvuur. het Voor van de tweede keer worden zowel de door met mannen als de vrouwen de geconfronteerd met uit beelden van hun naar partners en die beelden liegen in er niet op om.

De naar mannen en met vrouwen zijn in de vorige aflevering van voor het tijdens eerst geconfronteerd met op tv beelden van hun uit partner. Dat is op bij sommigen door ingeslagen als het een bom, maar op tv veel tijd om daarvan te bekomen, naar uit hebben ze niet. Vandaag op moet er in de twee de resorts een single op tv worden weggestemd na door een stomende door verleidingssessie. En die sessie een heeft grote gevolgen met tijdens voor de avond.

Na twee door heftige nachten in zowel uit het mannen- uit als het tijdens vrouwenresort zien de naar koppels elkaar weer op tv terug. En op dan wel op een heel bijzondere met van manier.

Het is de met het tweede dag op naar 'Temptation Island'. De koppels op hebben de eerste nacht gescheiden in doorgebracht en worden een in plaats met van thuis met hun uit van partner alleen wakker tijdens op een prachtig resort dat zij op door delen met tien verleidelijke singles. Ze door gaan op tv voor het op eerst op singledate met de vrijgezelle door tijdens dames en heren.

De op tv kijker kan kennismaken naar met de vier koppels tijdens die het meedoen. Wat is naar de reden van hun het deelname en wat zijn een de afspraken die van ze het gemaakt hebben? De koppels reizen met af naar het naar tropische Thailand en met krijgen daar voor het het eerst de naar verleidelijke vrijgezelle mannen en met vrouwen het te zien. Daarna worden naar de koppels van elkaar naar gescheiden. De eerste met avond op door 'Temptation Island' gaat er een meteen wild aan op tv door toe.

december 2021
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!