Programma gemist?

De naar koppels zijn inmiddels een het paar van maanden terug in eigen land na met het een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken in ze terug op uit de hun deelname aan 'Temptation op Island'? En welke tijdens koppels hebben met nog altijd een relatie en welke uit op tv niet?

Na van acht dagen gescheiden van elkaar de te hebben het geleefd in de uit meest paradijselijke omgeving, is met in het dan eindelijk zover. van De koppels zien elkaar terug van bij het tijdens allerlaatste van kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een tijdens in emotionele confrontatie krijgen de naar koppels ook nog tijdens de laatste beelden door van de droomdate te een zien.

'Temptation de Island' zit er bijna op. uit Maar naar voordat de partners elkaar een terugzien bij het door laatste kampvuur, gaan met ze een op droomdate met de in single die de meeste op indruk op hen heeft een gemaakt. Ze brengen met door 24 uur met deze single naar door op een op van de mooiste een plekjes van Thailand. Kunnen door ze deze laatste het dag de op meest met ultieme verleiding weerstaan?

Vandaag de een cruciale van dag voor de koppels. Het op tv laatste tijdens kampvuur met beelden van elkaar met voor van de hereniging met de partners. in En de keuze wie in van de door singles door wordt uitverkoren om op met ultieme droomdate te gaan. Met van die tijdens date zullen ze door 24 uur doorbrengen van in de meest luxueuze het resorts en hotels tijdens van uit Thailand.

Na van te zijn in bekomen van de heftige een kampvuurbeelden, krijgen zowel de een mannen op tv als de vrouwen de op tv kans om tijdens met één van de vrijgezellen het een romantische date te naar hebben. op Blijven ze hun met partner trouw of zwichten door ze het voor de verleidingen op van 'Temptation Island'?

De koppels op zijn tijdens nu vijf dagen op tv van elkaar gescheiden. Na tijdens een zeer bewogen en de zwoele nacht is de het in de tijdens avond weer tijd voor een een kampvuur. tijdens Voor de tweede keer uit worden uit zowel de mannen uit als de het vrouwen geconfronteerd met beelden van hun tijdens partners en op die beelden het liegen er uit niet om.

De naar mannen en op vrouwen zijn in de vorige een aflevering voor het eerst een geconfronteerd met tijdens beelden van hun partner. op met Dat is bij een sommigen ingeslagen als een bom, het maar veel tijd een om daarvan naar te bekomen, hebben ze niet. de Vandaag moet op tv er in de met twee resorts een single uit worden weggestemd uit na een stomende op tv verleidingssessie. een En die sessie heeft grote door gevolgen voor de het avond.

Na tijdens twee heftige nachten uit in zowel op tv het mannen- als uit het vrouwenresort zien de koppels naar elkaar weer terug. de En dan uit wel op een heel uit bijzondere op manier.

Het de is de door tweede dag op 'Temptation Island'. de De koppels hebben de met eerste nacht gescheiden naar doorgebracht en worden op tv in plaats door van thuis op met hun naar partner alleen wakker op een van prachtig resort uit dat zij delen met op tv tien verleidelijke singles. Ze de gaan voor het met eerst op op singledate met de vrijgezelle van dames en door heren.

De tijdens kijker kan tijdens kennismaken met de vier koppels die uit meedoen. Wat is uit door de reden van hun deelname en uit wat zijn de door afspraken die de ze gemaakt op hebben? De koppels tijdens reizen af naar uit het tropische Thailand en naar krijgen van daar voor het eerst de door verleidelijke naar vrijgezelle mannen en vrouwen te zien. van tijdens Daarna worden de koppels van een elkaar gescheiden. De eerste van naar avond op 'Temptation Island' gaat een er meteen wild aan door in toe.

maart 2021
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!