Programma gemist?

De koppels door zijn in inmiddels een paar uit maanden terug in eigen land in na uit een bewogen, emotionele naar reis. Hoe kijken een ze terug op hun een deelname aan met 'Temptation Island'? En welke het koppels hebben nog altijd een op relatie en welke door tijdens niet?

Na acht dagen op tv gescheiden uit van elkaar te een hebben geleefd in uit de meest paradijselijke omgeving, naar is het op tv dan eindelijk zover. een De koppels een zien elkaar terug op bij het allerlaatste de kampvuur van 'Temptation Island'. Naast op een op tv emotionele confrontatie krijgen de koppels ook de nog de laatste het beelden door van de droomdate te op zien.

'Temptation het Island' zit er bijna op. uit Maar voordat de de partners door elkaar terugzien bij het uit laatste kampvuur, gaan ze van van op droomdate met de de single die de meeste op tv indruk op met hen heeft gemaakt. Ze het brengen 24 tijdens uur met deze single door een op een in van de mooiste plekjes van van uit Thailand. Kunnen ze deze uit laatste dag de naar meest ultieme verleiding door weerstaan?

Vandaag de een cruciale door dag voor de koppels. Het laatste naar kampvuur met beelden een van elkaar voor met op tv de hereniging met de naar partners. En de keuze wie met van de singles de de wordt uitverkoren om op tv op ultieme droomdate te met gaan. Met die date uit zullen ze het 24 uur naar doorbrengen in de meest luxueuze resorts naar een en hotels van de Thailand.

Na te zijn van bekomen van de op heftige kampvuurbeelden, krijgen uit zowel de op mannen als de vrouwen door de kans uit om met in één van de door vrijgezellen een romantische met date te hebben. een Blijven ze hun een partner trouw of zwichten naar ze voor de door verleidingen van met 'Temptation Island'?

De met koppels zijn nu vijf naar dagen van met elkaar gescheiden. het Na een zeer bewogen op tv en zwoele nacht van is het in uit de avond weer tijd een voor op tv een kampvuur. Voor de tweede van keer worden in zowel de in mannen als de vrouwen geconfronteerd met door beelden een van hun partners en die door beelden liegen er een niet het om.

De met mannen en vrouwen naar zijn in de vorige aflevering op voor het naar eerst geconfronteerd van met beelden de van hun partner. Dat naar is bij sommigen ingeslagen als een op een bom, maar in veel tijd om door daarvan te bekomen, hebben door ze niet. een Vandaag moet er in de twee met resorts een single in op tv worden weggestemd na door een stomende verleidingssessie. het En die sessie heeft op grote gevolgen voor de in avond.

Na twee heftige tijdens nachten in zowel in het het mannen- als het van vrouwenresort zien de naar koppels elkaar weer terug. in En dan door wel op een heel bijzondere met in manier.

Het op is de tweede een dag op 'Temptation Island'. De op tv koppels hebben de op tv eerste nacht op gescheiden een doorgebracht en worden van in plaats van thuis naar met hun partner alleen naar wakker op in een prachtig resort dat zij uit delen met tien tijdens verleidelijke het singles. Ze tijdens gaan voor het eerst tijdens op singledate het met de vrijgezelle met dames en heren.

De met kijker kan kennismaken van met de de vier koppels die meedoen. Wat is door de naar reden van hun deelname op en wat in zijn de afspraken die naar ze gemaakt naar hebben? De in koppels reizen af op naar het tropische Thailand in en krijgen de daar voor het eerst op de verleidelijke door vrijgezelle mannen en vrouwen te op tv zien. Daarna worden door de koppels van in elkaar gescheiden. De eerste tijdens avond de op 'Temptation Island' gaat met er op tv meteen wild aan tijdens toe.

oktober 2019
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!