Programma gemist?

De van koppels zijn inmiddels een paar tijdens maanden terug in in eigen land het na een bewogen, door emotionele reis. Hoe een kijken ze terug met op hun deelname aan tijdens 'Temptation Island'? En met welke koppels hebben op nog altijd een een in relatie en welke uit niet?

Na acht dagen tijdens in gescheiden van elkaar te hebben tijdens geleefd in in de meest naar paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk door zover. de De koppels zien de elkaar terug bij een het allerlaatste een kampvuur van 'Temptation Island'. Naast uit een emotionele confrontatie krijgen naar de koppels ook tijdens de nog de laatste beelden een van de naar droomdate te zien.

'Temptation naar Island' zit de er bijna op. Maar voordat van de partners elkaar terugzien met de bij het laatste in kampvuur, gaan ze op droomdate de met de de single die de meeste op indruk op met hen heeft naar gemaakt. Ze brengen met 24 uur met deze uit single door op een van tijdens de mooiste naar plekjes van Thailand. Kunnen met met ze deze laatste dag op de meest naar ultieme verleiding weerstaan?

Vandaag de een cruciale dag voor de een koppels. Het laatste een op tv kampvuur met beelden tijdens van elkaar voor op tv de hereniging met de de partners. En de naar keuze wie van tijdens de singles wordt uitverkoren een om van op ultieme droomdate de te gaan. Met die date zullen naar ze 24 uur op tv door doorbrengen in de meest luxueuze resorts het en hotels de van de Thailand.

Na uit te zijn bekomen met van de heftige kampvuurbeelden, op krijgen zowel de in mannen als de door vrouwen in de kans om van met één van de vrijgezellen een op uit romantische date te op tv hebben. Blijven ze op tv hun partner trouw met of zwichten ze het voor de verleidingen van 'Temptation uit Island'?

De een koppels zijn in nu vijf dagen van elkaar een gescheiden. de Na een zeer met bewogen en zwoele nacht is het uit in van de avond weer tijd het voor naar een kampvuur. Voor het de tweede keer op tv worden zowel de naar mannen als de vrouwen geconfronteerd met met beelden tijdens van hun partners door en die met beelden liegen er tijdens niet om.

De mannen en een vrouwen zijn in in de vorige tijdens aflevering voor het de eerst het geconfronteerd met beelden van hun door partner. Dat is uit bij sommigen ingeslagen als op tv een bom, maar op veel tijdens tijd om in daarvan te bekomen, het hebben ze niet. Vandaag van moet er in de op tv twee op tv resorts een single door worden weggestemd na een stomende door verleidingssessie. En die sessie een heeft grote door gevolgen voor de van avond.

Na de twee heftige nachten tijdens in zowel het mannen- als met het vrouwenresort zien op de door koppels elkaar weer terug. En naar op dan wel op in een heel bijzondere met manier.

Het is de uit tweede op tv dag op 'Temptation Island'. De van koppels met hebben de eerste nacht gescheiden op tv doorgebracht en van worden in plaats het van thuis met met hun partner alleen wakker tijdens op een uit prachtig naar resort dat zij delen met met tien verleidelijke singles. Ze naar gaan voor het op tv in eerst op singledate met een de vrijgezelle dames op en heren.

De naar kijker kan een kennismaken met de vier koppels tijdens die meedoen. Wat tijdens is naar de reden van hun uit deelname en het wat zijn de afspraken door die ze gemaakt op tv hebben? De koppels reizen af van naar het door tropische Thailand en door krijgen daar voor een het eerst de verleidelijke een vrijgezelle mannen en door door vrouwen te zien. het Daarna worden de koppels uit van elkaar gescheiden. De tijdens eerste avond op met 'Temptation een Island' gaat er meteen wild tijdens aan met toe.

oktober 2020
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!