Programma gemist?

De koppels het zijn inmiddels een naar paar maanden terug de in eigen land op tv na een van bewogen, emotionele reis. Hoe naar kijken ze terug op in hun deelname aan naar 'Temptation Island'? uit En welke koppels hebben door nog altijd het een relatie tijdens en welke van niet?

Na acht naar dagen gescheiden van elkaar met te hebben geleefd in in uit de meest paradijselijke omgeving, in is het dan eindelijk naar zover. De koppels naar zien elkaar terug door een bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation de Island'. Naast een op tv emotionele het confrontatie krijgen de door koppels ook nog de laatste tijdens door beelden van de het droomdate te zien.

'Temptation op tv Island' zit er bijna op. uit Maar voordat de van partners uit elkaar terugzien bij het laatste het kampvuur, gaan door ze de op droomdate met de naar single die de een meeste indruk op hen heeft met gemaakt. Ze met brengen 24 door uur met uit deze single door in op een van de op tv mooiste plekjes van in Thailand. Kunnen ze deze laatste met dag de naar meest ultieme verleiding een weerstaan?

Vandaag een cruciale uit dag voor de een de koppels. Het laatste kampvuur met beelden naar op tv van elkaar voor de op hereniging met de partners. En van de keuze wie in van met de singles uit wordt uitverkoren om op met ultieme droomdate te gaan. op Met die date zullen op tv ze 24 uur van doorbrengen naar in de meest van luxueuze resorts en hotels van van de Thailand.

Na te door zijn bekomen van de het heftige kampvuurbeelden, krijgen op zowel de mannen naar als het de vrouwen de met kans om met één op van de vrijgezellen de een romantische het date te hebben. Blijven tijdens ze hun partner uit trouw of uit zwichten ze voor de op verleidingen van op tv 'Temptation Island'?

De koppels de zijn nu vijf van dagen van van elkaar gescheiden. Na een een zeer uit bewogen en zwoele nacht is het het in de van avond weer het tijd voor een kampvuur. Voor op tv de tweede keer van met worden zowel de mannen uit als de van vrouwen geconfronteerd met beelden van hun in uit partners en die beelden op tv liegen er niet op om.

De mannen en op de vrouwen zijn in de de vorige aflevering voor door het eerst geconfronteerd door met beelden van hun partner. tijdens de Dat is bij sommigen tijdens ingeslagen als een bom, maar op veel de tijd om daarvan te bekomen, op tv hebben ze niet. op Vandaag moet naar er in de twee op resorts een van single worden weggestemd na de een een stomende verleidingssessie. En die sessie in heeft grote gevolgen op voor de in avond.

Na twee van heftige nachten uit in zowel het mannen- op tv als het vrouwenresort zien op tv de koppels op tv elkaar weer terug. En tijdens dan van wel op een op heel bijzondere uit manier.

Het is de uit tweede dag op tv op 'Temptation Island'. De uit koppels hebben in de eerste nacht gescheiden de doorgebracht een en worden in plaats in van thuis met hun door partner alleen naar wakker op een een prachtig resort dat in zij delen met tien naar verleidelijke singles. Ze een gaan voor een het naar eerst op singledate met de de vrijgezelle dames door en heren.

De kijker kan van kennismaken met de het vier naar koppels die meedoen. met Wat is de naar reden van hun deelname op en wat zijn de het afspraken die van ze gemaakt hebben? op tv De op koppels reizen af naar de het tropische tijdens Thailand en krijgen daar voor tijdens het eerst de verleidelijke door vrijgezelle mannen met en vrouwen te op zien. Daarna worden de op tv koppels van van elkaar gescheiden. De eerste op tv avond tijdens op 'Temptation Island' gaat er het meteen wild op aan uit toe.

december 2019
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!