Programma gemist?

De in koppels zijn uit inmiddels een paar maanden terug door in een eigen land na een met bewogen, emotionele naar reis. Hoe kijken op tv ze terug op hun deelname door aan 'Temptation Island'? En door een welke koppels hebben een nog altijd een op tv relatie en welke door niet?

Na een acht dagen gescheiden uit van elkaar te het hebben geleefd in de van meest paradijselijke omgeving, uit is het in dan eindelijk zover. De de koppels in zien elkaar terug het bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation op een Island'. Naast een emotionele confrontatie krijgen een op tv de koppels ook nog het de laatste beelden van in de droomdate op tv te zien.

'Temptation op tv Island' zit er bijna op. op tv Maar voordat het de partners elkaar tijdens terugzien bij een het laatste op tv kampvuur, gaan ze op droomdate met op de single van die de meeste indruk het op hen heeft in gemaakt. Ze de brengen 24 uur naar met uit deze single door het op een van de mooiste plekjes het van Thailand. het Kunnen ze door deze laatste dag de meest op tv ultieme verleiding het weerstaan?

Vandaag tijdens een cruciale een dag voor de koppels. Het op laatste kampvuur op met beelden van tijdens elkaar voor het de hereniging met de uit partners. En de een keuze wie op tv van de singles wordt een uitverkoren om naar op ultieme droomdate te het gaan. Met die date in zullen een ze 24 uur doorbrengen uit in de meest luxueuze resorts op en hotels van tijdens een Thailand.

Na te tijdens zijn bekomen van de de heftige tijdens kampvuurbeelden, krijgen van zowel de mannen in als de vrouwen in de kans om met één van naar op tv de vrijgezellen een romantische date van te in hebben. Blijven ze hun tijdens partner trouw op tv of zwichten ze voor het de verleidingen op tv van 'Temptation Island'?

De tijdens koppels zijn nu vijf tijdens dagen van elkaar gescheiden. de het Na een zeer een bewogen en zwoele nacht is het de in van de avond uit weer tijd voor een kampvuur. met Voor in de tweede keer worden zowel de in mannen als door de vrouwen geconfronteerd met het beelden van hun door de partners en die beelden liegen op er niet van om.

De op mannen en vrouwen op tv zijn in de vorige het aflevering met voor het eerst geconfronteerd uit met beelden van van hun partner. Dat is bij met sommigen ingeslagen als van een bom, met maar veel tijd om een daarvan te bekomen, van hebben ze niet. een uit Vandaag moet er in door de twee resorts een single naar worden in weggestemd na een stomende tijdens verleidingssessie. En het die sessie heeft op grote gevolgen voor op de avond.

Na op twee heftige nachten in zowel van het mannen- als het het vrouwenresort uit zien de koppels elkaar uit weer terug. En een uit dan wel op op tv een heel bijzondere op tv manier.

Het in is de van tweede dag op 'Temptation Island'. De door koppels hebben de uit tijdens eerste nacht gescheiden doorgebracht en op worden de in plaats van met thuis met hun partner alleen in wakker op naar een prachtig resort dat in zij delen met tien met verleidelijke singles. Ze uit gaan een voor het eerst op tijdens singledate met de vrijgezelle van dames een en heren.

De het kijker kan uit kennismaken met de in vier koppels die meedoen. in Wat is de met reden van hun deelname en van het wat zijn de afspraken die in ze gemaakt hebben? De een tijdens koppels reizen af naar het tropische de Thailand en krijgen op in daar voor het eerst in de verleidelijke het vrijgezelle mannen en vrouwen te in zien. op Daarna worden de de koppels van elkaar op gescheiden. De eerste avond op uit 'Temptation Island' gaat er naar meteen wild aan uit van toe.

januari 2020
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!