Programma gemist?

De een koppels zijn op tv inmiddels een paar maanden terug in de eigen land in na een bewogen, van emotionele een reis. Hoe kijken het ze terug op op hun deelname aan 'Temptation op Island'? En welke koppels tijdens hebben nog altijd op een uit relatie en welke door niet?

Na acht dagen door met gescheiden van elkaar met te hebben geleefd in de uit meest op tv paradijselijke omgeving, is uit het dan eindelijk zover. De koppels een zien elkaar naar terug bij naar het allerlaatste kampvuur van 'Temptation op Island'. Naast een het emotionele confrontatie de krijgen de koppels ook met nog de laatste door beelden van uit de droomdate tijdens te zien.

'Temptation Island' zit een er in bijna op. met Maar voordat de partners elkaar het terugzien met bij het laatste kampvuur, gaan ze met naar op droomdate met de single die tijdens de meeste uit indruk naar op hen heeft op gemaakt. Ze brengen in 24 uur met deze single door het op op een van de mooiste plekjes op tv van Thailand. Kunnen van ze naar deze laatste dag de meest de ultieme verleiding naar weerstaan?

Vandaag een met cruciale dag een voor de koppels. met Het laatste van kampvuur met beelden van elkaar voor uit de op tv hereniging met de partners. de En de keuze wie op het van de singles uit wordt uitverkoren om op op ultieme droomdate te het gaan. Met die date zullen op tv de ze 24 uur in doorbrengen in de meest luxueuze resorts het en op tv hotels van op tv Thailand.

Na door te zijn bekomen op tv van de heftige de kampvuurbeelden, krijgen op tv zowel de mannen met als de vrouwen de kans om van met één tijdens van de vrijgezellen een uit romantische date de te hebben. Blijven ze in hun partner trouw in of zwichten ze op voor de in verleidingen van naar 'Temptation Island'?

De een koppels zijn nu vijf op tv dagen op van elkaar gescheiden. Na een zeer een bewogen een en zwoele nacht is het het in naar de avond weer tijd voor op tv een kampvuur. uit Voor de tweede keer de worden zowel de tijdens mannen als door de vrouwen geconfronteerd op met beelden in van hun partners het en die de beelden liegen er niet door om.

De het mannen en vrouwen zijn het in de op vorige aflevering voor het op tv eerst geconfronteerd met beelden naar van hun partner. door Dat is bij naar een sommigen ingeslagen als een bom, een maar veel tijd om het daarvan op tv te bekomen, hebben op tv ze niet. Vandaag moet naar er tijdens in de twee resorts een single een worden weggestemd na de een een stomende verleidingssessie. En de die sessie op heeft grote gevolgen voor de in avond.

Na twee van heftige nachten in zowel met het mannen- als uit het vrouwenresort tijdens zien de koppels elkaar uit weer terug. En van in dan wel op op tv een heel bijzondere het manier.

Het is de de tweede dag op het 'Temptation Island'. een De koppels hebben met de van eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden met in plaats op van thuis met op tv hun partner naar alleen wakker op een met prachtig resort dat het zij delen met tien naar verleidelijke de singles. Ze gaan voor het van met eerst op singledate met de uit vrijgezelle dames en uit heren.

De kijker kan uit kennismaken met in de vier in koppels die meedoen. Wat de is de het reden van met hun deelname en wat zijn de de afspraken naar die ze gemaakt hebben? tijdens De koppels reizen af in naar het in tropische Thailand en krijgen uit de daar voor het eerst de tijdens verleidelijke vrijgezelle mannen uit en vrouwen te zien. op Daarna worden de van koppels van elkaar naar gescheiden. De tijdens eerste avond in op 'Temptation Island' gaat er in meteen wild aan uit naar toe.

december 2020
07-04-2016 20:30

Afl. 10

Temptation Island - Afl. 10

De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug in eigen land na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?

31-03-2016 20:31

Afl. 9

Temptation Island - Afl. 9

Na acht dagen gescheiden van elkaar te hebben geleefd in de meest paradijselijke omgeving, is het dan eindelijk zover. De koppels zien elkaar terug bij het allerlaatste kampvuur van 'Temptation Island'. Naast een emotionele confrontatie kri...

24-03-2016 20:30

Afl. 8

Temptation Island - Afl. 8

'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Ze brengen 24 uur met deze single door op een van de mooi...

17-03-2016 20:31

Afl. 7

Temptation Island - Afl. 7

Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan. Met die date zullen ze 24 uur doorbr...

10-03-2016 20:32

Afl. 6

Temptation Island - Afl. 6

Na te zijn bekomen van de heftige kampvuurbeelden, krijgen zowel de mannen als de vrouwen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptatio...

03-03-2016 20:32

Afl. 5

Temptation Island - Afl. 5

De koppels zijn nu vijf dagen van elkaar gescheiden. Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners e...

25-02-2016 20:33

Afl. 4

Temptation Island - Afl. 4

De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. Dat is bij sommigen ingeslagen als een bom, maar veel tijd om daarvan te bekomen, hebben ze niet. Vandaag moet er in de twee resort...

18-02-2016 20:33

Afl. 3

Temptation Island - Afl. 3

Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

11-02-2016 20:40

Afl. 2

Temptation Island - Afl. 2

Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden in plaats van thuis met hun partner alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles. Ze gaan ...

04-02-2016 20:41

Afl. 1

Temptation Island - Afl. 1

De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. Wat is de reden van hun deelname en wat zijn de afspraken die ze gemaakt hebben? De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vri...

Temptation Island gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Temptation Island de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Temptation Island bij Temptation Island liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Temptation Island. Heb je een uitzending van Temptation Island gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Temptation Island gemist

Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?

Uitzending gemist van Temptation Island? Hier kun je alle uitzendingen van Temptation Island kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!