Programma gemist?

‘Ik uit heb me nooit door in tegenstand laten weerhouden.” in Dit van is een kenmerkende uitspraak van de in Zweedse schrijfster Astrid de Lindgren. Zij naar staat centraal naar in de documentaire een 'Astrid' die Het Uur tijdens van uit de Wolf vanavond uitzendt. De op film geeft een van ontroerend beeld van uit een eigenzinnige het en onafhankelijke naar vrouw met een op tv groot geheim, dat zij uit verwerkte in uit haar verhalen over eenzame jongens het en sterke de meisjes. Ze verkocht wereldwijd meer de dan 100 tijdens miljoen kinderboeken. Diverse titels, het waaronder op tv Pippi Langkous, Ronja de in Roversdochter en het De Gebroeders Leeuwenhart, werden door verfilmd. Lindgren, geboren in in 1907 in het Zweedse het Vimmerby, had op tv een naar onbezorgde jeugd op een boerderij. Ze tijdens kon als kind op tv al goed schrijven. uit het Na de Tweede Wereldoorlog verscheen uit het eerste op boek over haar beroemdste uit creatie Pippi een Langkous. Daarmee kwam in haar schrijverschap tot op bloei. Het boek werd uit positief ontvangen in de van pers, al tijdens waren er op tv ook critici uit die in de tijdens rebellie van Pippi van ‘de fantasie van een gestoord op tv individu’ zagen. Pippi met mag een dan een paard kunnen optillen; Lindgren in zelf was op tv ook een krachtige vrouw. door Als 17-jarige werkte door ze met voor de lokale een krant en stond ze in tijdens het dorp in al bekend als vrijgevochten uit vrouw. Een op tv jaar later was ze uit een tijdens ‘gevallen’ vrouw, het zwanger van haar veel oudere een baas. op tv Dat betekende niet dat ze naar haar onafhankelijkheid een op gaf. de Integendeel. “Hij wilde met me trouwen, door maar een ik ging nog liever dood.” de op tv Ze ontvluchtte Vimmerby en op vestigde zich uit in Stockholm. De uit prijs die ze voor haar tijdens vrijheid op tv moest betalen was hoog: ze liet de haar naar zoontje achter met in een pleeggezin, wat haar diep op raakte. tijdens Pas toen hij vier uit jaar was uit werden ze een herenigd. De documentaire op geeft niet alleen een rijk beeld op van Lindgrens op leven dankzij diverse uit dagboekfragmenten en een tijdens grote hoeveelheid foto’s uit en films, maar uit biedt van ook een prachtig tijdsbeeld van Zweden uit in de eerste het het helft van de het twintigste eeuw.

januari 2021
22-06-2017 22:55

Docu: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Astrid

‘Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.” Dit is een kenmerkende uitspraak van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. Zij staat centraal in de documentaire 'Astrid' die Het Uur van de Wolf vanavond uitzendt. De film geeft een ont...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!