Programma gemist?

Documentaire in die een ontroerend beeld in geeft van de Zweedse door schrijfster in Astrid Lindgren, bekend van naar Pippi tijdens Langkous, Ronja de naar Roversdochter en De tijdens Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me met nooit in door tegenstand laten weerhouden.' Dit op tv is een kenmerkende een uitspraak van de tijdens Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. het Zij staat in centraal in de documentaire het op tv Astrid. De film tijdens geeft een ontroerend in beeld van een met eigenzinnige en onafhankelijke vrouw met een een groot uit geheim, dat zij op tv verwerkte in haar verhalen op tv over eenzame van jongens en sterke meisjes. tijdens Ze met verkocht wereldwijd meer op tv dan honderd miljoen kinderboeken. uit Diverse titels, waaronder het Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter op tv naar en De Gebroeders Leeuwenhart, werden in verfilmd. Lindgren, op tv geboren in 1907 in de het op tv Zweedse Vimmerby, had een onbezorgde jeugd met op een boerderij. een Ze kon in als kind in al goed in schrijven. Na de Tweede Wereldoorlog verscheen van het op eerste boek op over haar beroemdste creatie Pippi Langkous. door Daarmee van kwam haar schrijverschap op tot bloei. Het de boek werd op positief ontvangen in de pers, met al waren er ook de critici die in op van de rebellie van Pippi 'de fantasie van van in een gestoord individu' zagen. door Pippi mag uit dan een op tv paard kunnen optillen; door Lindgren zelf was ook een krachtige het vrouw. van Als 17-jarige werkte ze de voor de lokale de krant van en stond ze in het de dorp al het bekend als door vrijgevochten vrouw. Een jaar later was van tijdens ze een 'gevallen' van vrouw, zwanger van haar veel oudere het baas. Dat betekende op niet dat ze van haar onafhankelijkheid op tijdens gaf. Integendeel. 'Hij uit van wilde met me trouwen, maar ik naar de ging nog liever dood.' Ze tijdens ontvluchtte een Vimmerby en vestigde de zich in Stockholm. De prijs die naar ze op voor haar vrijheid moest naar betalen was uit hoog: ze liet haar door zoontje door achter in een pleeggezin, wat naar haar diep raakte. de Pas toen hij vier van jaar met was werden ze herenigd. met De documentaire van geeft niet naar alleen een rijk beeld de van Lindgrens leven dankzij de diverse dagboekfragmenten uit en een grote de hoeveelheid foto's de en films, maar biedt ook een tijdens uit prachtig tijdsbeeld van Zweden het in de eerste helft van een de van twintigste eeuw.Minder

januari 2021
04-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Het Uur van de Wolf: Astrid

Documentaire die een ontroerend beeld geeft van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.' Dit is een kenme...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!