Programma gemist?

Documentaire van die een ontroerend beeld geeft door van de Zweedse door schrijfster Astrid met Lindgren, bekend uit van Pippi het Langkous, Ronja de de Roversdochter en De tijdens Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik naar heb me nooit door met tegenstand laten tijdens weerhouden.' Dit is op een kenmerkende uitspraak van de Zweedse het schrijfster Astrid tijdens Lindgren. Zij staat met centraal in de uit documentaire Astrid. De naar film geeft met een ontroerend beeld van een een eigenzinnige en onafhankelijke naar vrouw met een met groot een geheim, dat op zij verwerkte in haar het verhalen over eenzame jongens en tijdens sterke meisjes. het Ze verkocht tijdens wereldwijd meer de dan honderd miljoen kinderboeken. Diverse titels, tijdens waaronder Pippi Langkous, het Ronja op de Roversdochter en De tijdens Gebroeders op tv Leeuwenhart, werden verfilmd. de Lindgren, geboren in 1907 in met het een Zweedse Vimmerby, had een een onbezorgde jeugd op een op boerderij. Ze kon naar als kind al goed op tv schrijven. Na naar de Tweede Wereldoorlog de verscheen het eerste boek in over haar beroemdste naar creatie Pippi tijdens Langkous. Daarmee van kwam haar schrijverschap tot bloei. op tv door Het boek werd positief naar ontvangen in de het pers, al op waren er ook critici het die in de rebellie van van Pippi met 'de fantasie van een gestoord uit in individu' zagen. Pippi mag op dan een met paard kunnen optillen; op Lindgren zelf was ook een in krachtige vrouw. Als op tv 17-jarige werkte het ze voor de tijdens lokale krant en van stond ze in uit het dorp al bekend als door op vrijgevochten vrouw. Een een jaar later was ze een 'gevallen' een vrouw, zwanger door van haar veel oudere op baas. Dat betekende met niet in dat ze van haar onafhankelijkheid op gaf. Integendeel. tijdens 'Hij wilde met me naar trouwen, maar ik naar ging nog de liever dood.' Ze op tv ontvluchtte Vimmerby en vestigde tijdens zich op in Stockholm. de De prijs die uit ze voor haar vrijheid moest betalen van door was hoog: ze liet haar naar zoontje achter de in een pleeggezin, uit wat haar diep raakte. Pas in toen in hij vier jaar was in werden op tv ze herenigd. De documentaire geeft naar niet van alleen een rijk beeld van uit Lindgrens leven dankzij diverse van van dagboekfragmenten en een grote in hoeveelheid foto's en films, een maar biedt ook tijdens een prachtig op tijdsbeeld van tijdens Zweden in de eerste helft door van de twintigste met eeuw.Minder

mei 2021
04-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Het Uur van de Wolf: Astrid

Documentaire die een ontroerend beeld geeft van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.' Dit is een kenme...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!