Programma gemist?

Documentaire het die een ontroerend beeld geeft op tv van de op Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, van bekend van naar Pippi naar Langkous, Ronja de op tv Roversdochter en De Gebroeders de Leeuwenhart.Meer 'Ik door heb me nooit door tegenstand het laten weerhouden.' Dit op tv is een kenmerkende uitspraak de van de de Zweedse schrijfster van Astrid Lindgren. Zij tijdens staat centraal in de de documentaire Astrid. De film op uit geeft een ontroerend beeld van een met eigenzinnige uit en onafhankelijke vrouw met een de groot geheim, dat op tv een zij verwerkte in haar verhalen met over eenzame naar jongens en sterke meisjes. Ze met verkocht wereldwijd een meer dan met honderd miljoen kinderboeken. Diverse titels, tijdens waaronder op tv Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter naar en in De Gebroeders Leeuwenhart, werden tijdens verfilmd. Lindgren, geboren in de 1907 in het uit op Zweedse Vimmerby, had van een onbezorgde jeugd op een boerderij. op tv Ze door kon als kind al op tv goed schrijven. Na de op Tweede Wereldoorlog uit verscheen het eerste de boek over haar de beroemdste creatie Pippi Langkous. in Daarmee het kwam haar schrijverschap tot bloei. uit Het van boek werd positief ontvangen in in de tijdens pers, al door waren er ook op critici die in de de rebellie van Pippi op 'de fantasie van een het gestoord individu' zagen. Pippi een mag dan naar een paard kunnen optillen; uit op tv Lindgren zelf was in ook een krachtige vrouw. Als 17-jarige van werkte van ze voor de op lokale krant en stond ze van in het het dorp al op tv bekend als vrijgevochten van vrouw. Een jaar uit later was ze een tijdens 'gevallen' op vrouw, zwanger van haar een veel oudere door baas. Dat betekende niet dat ze met haar onafhankelijkheid op door gaf. Integendeel. 'Hij in wilde van met me trouwen, maar van ik ging nog op liever dood.' een Ze ontvluchtte Vimmerby een en vestigde zich door in Stockholm. De prijs met die ze uit voor haar op tv vrijheid moest betalen was hoog: ze tijdens liet haar zoontje op tv achter het in een pleeggezin, door wat haar van diep raakte. Pas toen hij vier tijdens jaar was tijdens werden ze herenigd. een De documentaire geeft niet uit alleen een rijk van beeld van met Lindgrens het leven dankzij diverse dagboekfragmenten en een het grote hoeveelheid uit foto's de en films, maar biedt ook een met prachtig tijdsbeeld van naar Zweden tijdens in de eerste helft in van de twintigste met eeuw.Minder

mei 2020
04-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Het Uur van de Wolf: Astrid

Documentaire die een ontroerend beeld geeft van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.' Dit is een kenme...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!