Programma gemist?

Documentaire die in een een ontroerend beeld geeft van met de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, het bekend met van Pippi in Langkous, Ronja de Roversdochter en door De op tv Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb in me nooit door tegenstand van laten weerhouden.' in Dit is een kenmerkende uitspraak naar van de Zweedse een schrijfster een Astrid Lindgren. Zij op staat centraal in op tv de documentaire Astrid. door De film geeft een uit ontroerend beeld van het een eigenzinnige en onafhankelijke de vrouw op tv met een een groot geheim, dat zij verwerkte in op haar een verhalen over eenzame jongens en de sterke naar meisjes. Ze verkocht wereldwijd meer op dan door honderd miljoen kinderboeken. in Diverse titels, waaronder Pippi tijdens Langkous, Ronja de een Roversdochter en de De Gebroeders Leeuwenhart, naar werden verfilmd. Lindgren, geboren op tv in naar 1907 in het Zweedse Vimmerby, had op tv een onbezorgde uit jeugd van op een boerderij. Ze kon naar als kind al naar goed schrijven. Na de uit het Tweede Wereldoorlog verscheen het eerste boek de over haar beroemdste op creatie Pippi tijdens Langkous. Daarmee kwam met haar van schrijverschap tot bloei. uit Het boek werd positief ontvangen op in de op pers, al in waren er ook critici die in de de rebellie van uit Pippi met 'de fantasie van een een gestoord van individu' zagen. Pippi mag op tv dan een paard de kunnen optillen; Lindgren zelf was een ook tijdens een krachtige vrouw. Als 17-jarige uit werkte met ze voor de een lokale krant een en stond ze in naar het dorp van al bekend als vrijgevochten vrouw. met Een jaar later naar was ze een 'gevallen' het vrouw, van zwanger van haar veel een oudere op baas. Dat betekende niet dat ze uit haar van onafhankelijkheid op gaf. Integendeel. 'Hij met wilde met naar me trouwen, tijdens maar ik ging op tv nog liever dood.' Ze ontvluchtte het Vimmerby en vestigde uit uit zich in Stockholm. De de prijs die ze uit voor haar vrijheid moest het betalen was op hoog: ze liet haar in zoontje achter op in een pleeggezin, wat haar de de diep raakte. Pas toen hij vier het jaar was op werden ze herenigd. De naar documentaire geeft van niet door alleen een rijk door beeld van Lindgrens leven door dankzij diverse op dagboekfragmenten en een een grote hoeveelheid foto's en films, tijdens maar biedt in ook een prachtig de tijdsbeeld van de Zweden in de eerste helft naar van de door twintigste eeuw.Minder

september 2020
04-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Het Uur van de Wolf: Astrid

Documentaire die een ontroerend beeld geeft van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.' Dit is een kenme...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!