Programma gemist?

Documentaire tijdens die een een ontroerend beeld geeft naar van de Zweedse schrijfster van Astrid Lindgren, bekend van Pippi in Langkous, Ronja het de van Roversdochter en De in Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit tijdens door tegenstand laten door weerhouden.' Dit is door een kenmerkende een uitspraak van de tijdens Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. met een Zij staat centraal in van de documentaire Astrid. De een film geeft een op tv ontroerend door beeld van een eigenzinnige en onafhankelijke op met vrouw met een groot geheim, naar dat zij een verwerkte in haar verhalen over het eenzame op tv jongens en een sterke meisjes. Ze verkocht wereldwijd meer een dan honderd miljoen het kinderboeken. door Diverse titels, waaronder Pippi Langkous, de Ronja van de Roversdochter en De Gebroeders met Leeuwenhart, werden verfilmd. een Lindgren, geboren het in 1907 uit in het Zweedse met Vimmerby, had naar een onbezorgde jeugd op op tv een boerderij. Ze met kon als kind al goed met schrijven. Na van de Tweede een Wereldoorlog verscheen het het eerste boek over tijdens haar beroemdste de creatie Pippi Langkous. Daarmee op tv kwam haar met schrijverschap tot bloei. Het boek werd in positief ontvangen in het de pers, al het waren er ook door critici die in naar de op tv rebellie van Pippi 'de fantasie naar van naar een gestoord tijdens individu' zagen. Pippi mag dan een uit paard kunnen een optillen; Lindgren het zelf was op ook een krachtige tijdens vrouw. Als 17-jarige werkte ze voor met de op lokale krant en met stond ze een in het dorp al met bekend als vrijgevochten vrouw. door Een met jaar later was ze een 'gevallen' het vrouw, uit zwanger van in haar veel oudere baas. door Dat betekende niet dat de ze haar onafhankelijkheid op een het gaf. Integendeel. 'Hij in wilde met me trouwen, maar het ik ging nog uit liever dood.' het Ze ontvluchtte Vimmerby en vestigde door zich in Stockholm. in De prijs naar die een ze voor haar uit vrijheid moest betalen was hoog: tijdens ze liet haar zoontje op door achter in een pleeggezin, wat haar door met diep raakte. Pas tijdens toen hij vier jaar een was werden door ze herenigd. De het documentaire geeft niet alleen een rijk het beeld van Lindgrens uit leven dankzij een diverse dagboekfragmenten en met een grote hoeveelheid op tv foto's en films, maar de biedt ook tijdens een van prachtig tijdsbeeld van Zweden in de op tv eerste helft van op tv de twintigste een eeuw.Minder

januari 2020
04-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Het Uur van de Wolf: Astrid

Documentaire die een ontroerend beeld geeft van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.' Dit is een kenme...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!