Programma gemist?

Documentaire die de een ontroerend beeld geeft door op van de Zweedse schrijfster Astrid door Lindgren, bekend van in Pippi op tv Langkous, Ronja de Roversdochter en op tv De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik het heb naar me nooit door op tv tegenstand laten het weerhouden.' Dit is een kenmerkende van uitspraak van de door Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. een het Zij staat centraal in de een documentaire met Astrid. De film geeft in een ontroerend beeld van een het eigenzinnige op tv en onafhankelijke vrouw met de een groot geheim, dat in zij de verwerkte in haar verhalen over de door eenzame jongens en de sterke meisjes. Ze verkocht wereldwijd uit meer dan honderd miljoen op kinderboeken. van Diverse titels, waaronder Pippi Langkous, uit Ronja de Roversdochter op en De met Gebroeders Leeuwenhart, werden verfilmd. op Lindgren, geboren naar in 1907 in het het Zweedse Vimmerby, door had een onbezorgde jeugd tijdens op van een boerderij. Ze kon tijdens als kind al van goed schrijven. Na een de Tweede Wereldoorlog verscheen tijdens een het eerste boek over haar beroemdste in door creatie Pippi Langkous. tijdens Daarmee kwam haar schrijverschap een tot bloei. van Het boek werd naar positief ontvangen in de pers, al door op tv waren er ook critici die met in de rebellie met van Pippi 'de naar fantasie van een het gestoord individu' zagen. Pippi van mag dan het een paard kunnen op tv optillen; Lindgren zelf met was ook een krachtige door vrouw. Als 17-jarige het werkte van ze voor de lokale in krant van en stond ze in het dorp met al bekend van als vrijgevochten naar vrouw. Een jaar uit later was tijdens ze een 'gevallen' vrouw, in zwanger van op tv haar veel oudere tijdens baas. Dat betekende niet dat ze naar haar onafhankelijkheid met op met gaf. Integendeel. 'Hij met wilde met me trouwen, maar de ik in ging nog liever een dood.' Ze ontvluchtte Vimmerby naar en vestigde zich in door Stockholm. De prijs het die ze voor met haar vrijheid moest het betalen was hoog: de ze liet haar uit zoontje een achter in een de pleeggezin, wat haar het diep raakte. Pas toen op tv hij vier jaar uit was werden van ze herenigd. De documentaire het geeft niet het alleen een rijk beeld tijdens van Lindgrens naar leven dankzij diverse dagboekfragmenten uit en een grote hoeveelheid door foto's en tijdens films, maar met biedt ook een prachtig tijdsbeeld van naar Zweden in de met naar eerste helft van de twintigste naar eeuw.Minder

februari 2020
04-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Astrid

Het Uur van de Wolf: Astrid - Het Uur van de Wolf: Astrid

Documentaire die een ontroerend beeld geeft van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren, bekend van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.Meer 'Ik heb me nooit door tegenstand laten weerhouden.' Dit is een kenme...

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Astrid bij Het Uur van de Wolf: Astrid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Astrid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Astrid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Astrid gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Astrid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Astrid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!