Programma gemist?

Studente Ava tijdens is van in korte tijd veel afgevallen, met waardoor haar borsten zijn door gaan hangen door en ongelijk zijn. op Ze is hierdoor uit zo onzeker dat ze op nog nooit naar een naar vriendje heeft gehad. Leoni heeft door door op een auto-immuunziekte een terugtrekkende van haargrens. Spontaan in op de foto gaan doet ze door niet, en de zelfverzekerd voelt het ze zich allang niet van meer. Het het specialistische team helpt met hen om de naar toekomst rooskleurig te het zien.

Roy wordt uit gepest en nageroepen de vanwege zijn grote neus, tijdens die ook nog op tv scheef staat naar en een naar grote bobbel de heeft. Hij laat het niemand zien, het maar dit maakt het de 20-jarige student van erg de verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft door Tirza platte, van hangende borsten op tv en grote tepelhoven die een tijdens groot het deel van haar borsten naar bedekken. het Zelfs voor haar vriend schaamt ze op zich en naar ze durft naar ook niet naar tijdens het strand. De juiste een behandeling op tv moet hier verandering naar in brengen.

Carinke vindt het een op tv moeilijk om onder in de mensen te zijn, omdat ze op zich op tv schaamt voor haar het grote onderkin. De spontane Ilona tijdens scheert zich een sinds tijdens de puberteit dagelijks. Ze voelt zich naar helemaal met niet vrouwelijk vanwege haar tijdens overbeharing, en dan door vooral haar baardgroei uit en het flinke bakkebaarden. Door de door behandeling die zij ondergaan, kunnen een tijdens Carinke en Ilona eindelijk weer tijdens trots op het zichzelf zijn.

Als een de 27-jarige Soumaya lacht, de is door er veel tandvlees te zien. Om van te voorkomen dat de mensen haar in 'gummy smile' zien, houdt met ze haar mond het liever op tv dicht. Maran is in op eigen kracht ruim het zestig kilo tijdens afgevallen. Hieraan heeft door hij 'vrouwenborsten' en een uit dikke buik overgehouden. op tv De tijdens specialisten nemen hen met veel zorg een onder tijdens handen.

Het van haar van Indrani wordt steeds naar dunner. Dit zorgt op ervoor dat de ze liever de op tv deur naar niet meer uitgaat. Ze was altijd de door opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. de Samantha is een erg onzeker omdat ze in helemaal tijdens geen borsten heeft. Om zich het toch tijdens vrouwelijk te voelen, besteedt van ze dagelijks twee├źnhalf de uur door aan haar make-up. door De medisch specialisten uit helpen Indrani en met Samantha.

Miranda een wordt behandeld aan een vetbobbel op tv op uit haar venusheuvel, die ze van overhield nadat ze 45 naar kilo afviel. De door tweeling het Kimberley en Chantal de voelt zich erg onzeker het over hun naar neus, die ze groot en van uit bobbelig vinden. Een team van uit medisch specialisten op tv helpt hen, zodat Miranda, Kimberley naar en van Chantal uiteindelijk met met zelfvertrouwen en trots door het naar leven uit kunnen.

maart 2021
01-04-2018 08:50

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

25-03-2018 09:02

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

18-03-2018 08:54

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

11-03-2018 08:58

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

04-03-2018 08:57

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-02-2018 08:56

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!