Programma gemist?

Studente Ava is het in in korte tijd de veel afgevallen, waardoor het haar borsten zijn op tv gaan hangen en ongelijk een zijn. Ze is hierdoor door zo onzeker dat een ze op tv nog nooit een vriendje heeft gehad. op Leoni op heeft door naar een auto-immuunziekte een in terugtrekkende haargrens. Spontaan op de foto een gaan doet door ze uit niet, en zelfverzekerd voelt ze op zich op tv allang niet meer. Het specialistische tijdens team helpt het hen om het de toekomst rooskleurig naar te zien.

Roy wordt gepest op en op tv nageroepen vanwege zijn grote met neus, op tv die ook nog scheef staat en de naar een grote bobbel in heeft. Hij laat het niemand zien, op tv maar het dit maakt tijdens de 20-jarige student erg op tv verdrietig. Sinds haar zwangerschappen tijdens heeft Tirza platte, hangende het borsten en door grote op tepelhoven die een groot een deel van haar borsten met bedekken. Zelfs met voor haar vriend schaamt ze het zich en het ze durft ook het niet naar het tijdens strand. De in juiste behandeling moet op tv hier verandering in het brengen.

Carinke door vindt het moeilijk om onder het de mensen te in zijn, door omdat ze op tv zich schaamt voor haar grote van onderkin. De spontane Ilona op door scheert zich sinds met de puberteit dagelijks. op Ze voelt zich helemaal niet door vrouwelijk tijdens vanwege haar overbeharing, en dan vooral de naar haar baardgroei en flinke naar bakkebaarden. Door op tv de behandeling die van zij ondergaan, kunnen Carinke het en Ilona op tv eindelijk weer trots op zichzelf naar zijn.

Als tijdens de 27-jarige Soumaya lacht, het is tijdens er veel tandvlees een te zien. Om te een voorkomen dat in mensen haar 'gummy smile' zien, houdt door ze haar mond uit liever dicht. Maran tijdens is door op eigen kracht ruim van zestig kilo afgevallen. Hieraan door in heeft hij 'vrouwenborsten' en een met dikke buik het overgehouden. De specialisten door nemen hen met veel tijdens zorg onder in handen.

Het het haar van Indrani wordt het steeds dunner. Dit zorgt naar ervoor dat ze door met liever de deur niet meer het uitgaat. Ze door was altijd de opgewekt, maar wordt hierdoor steeds met depressiever. Samantha van is erg onzeker de omdat ze helemaal geen naar borsten door heeft. Om zich toch vrouwelijk uit te op tv voelen, besteedt ze dagelijks van tweeënhalf uur aan haar make-up. in De medisch specialisten door helpen naar Indrani en door Samantha.

Miranda door wordt behandeld aan een de vetbobbel op haar naar venusheuvel, die ze overhield in in nadat ze 45 kilo afviel. De op uit tweeling Kimberley en Chantal voelt in zich erg onzeker in over hun met neus, die ze groot en een van bobbelig vinden. Een op team van medisch met specialisten helpt hen, zodat Miranda, de Kimberley en Chantal van uiteindelijk met zelfvertrouwen en naar de trots door het leven op kunnen.

juli 2020
01-04-2018 08:50

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

25-03-2018 09:02

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

18-03-2018 08:54

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

11-03-2018 08:58

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

04-03-2018 08:57

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-02-2018 08:56

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!