Programma gemist?

Studente Ava is op in korte op tv tijd door veel afgevallen, waardoor haar borsten in zijn gaan een hangen en ongelijk zijn. Ze in is een hierdoor zo onzeker een dat ze nog nooit een een vriendje heeft gehad. uit Leoni heeft door door een een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. Spontaan een het op de foto gaan doet ze met niet, naar en zelfverzekerd voelt uit ze zich allang niet meer. door Het een specialistische team helpt hen door om de toekomst naar rooskleurig te uit zien.

Roy de wordt gepest naar en nageroepen vanwege zijn tijdens grote neus, die de ook nog scheef een staat en een grote de bobbel heeft. een Hij laat een het niemand zien, met maar dit maakt de 20-jarige student uit erg naar verdrietig. Sinds haar zwangerschappen van heeft Tirza platte, in hangende op tv borsten en grote tepelhoven die een de groot de deel van haar tijdens borsten bedekken. Zelfs voor op haar vriend schaamt op tv ze zich tijdens en ze uit durft ook niet naar in het strand. De juiste op behandeling moet hier verandering de in het brengen.

Carinke naar vindt het moeilijk om onder door tijdens de mensen te zijn, met omdat ze zich schaamt voor van op tv haar grote onderkin. De spontane Ilona op tv scheert zich uit sinds de tijdens puberteit dagelijks. naar Ze voelt zich helemaal tijdens niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, tijdens uit en dan vooral haar met baardgroei en flinke bakkebaarden. Door de op de behandeling die zij ondergaan, kunnen door Carinke en Ilona door eindelijk naar weer trots met op zichzelf zijn.

Als tijdens de 27-jarige Soumaya naar lacht, is door er veel tandvlees te zien. het Om te voorkomen tijdens dat mensen haar 'gummy op tv smile' zien, houdt met ze een haar mond liever dicht. naar Maran is op eigen het kracht ruim zestig door kilo afgevallen. op tv Hieraan heeft hij tijdens 'vrouwenborsten' en een dikke een een buik overgehouden. De specialisten nemen in hen met op tv veel zorg onder het handen.

Het uit haar van Indrani van wordt steeds dunner. Dit zorgt in ervoor dat ze naar liever de deur het niet meer op tv uitgaat. naar Ze was altijd opgewekt, door maar wordt hierdoor steeds depressiever. naar van Samantha is erg onzeker de omdat ze met helemaal geen borsten tijdens heeft. Om zich toch naar vrouwelijk te voelen, besteedt tijdens ze dagelijks tweeënhalf uur met aan op tv haar make-up. De medisch specialisten een helpen in Indrani en het Samantha.

Miranda wordt door behandeld aan een vetbobbel het de op haar venusheuvel, van die ze overhield nadat ze op tv 45 kilo op tv afviel. De uit tweeling Kimberley en Chantal voelt zich met erg onzeker een over hun neus, die van ze groot op en door bobbelig vinden. Een in team van medisch specialisten helpt hen, door zodat door Miranda, Kimberley en Chantal in uiteindelijk met zelfvertrouwen het en trots op tv door het leven in kunnen.

juni 2021
01-04-2018 08:50

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

25-03-2018 09:02

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

18-03-2018 08:54

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

11-03-2018 08:58

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

04-03-2018 08:57

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-02-2018 08:56

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!