Programma gemist?

Studente de Ava is in uit korte tijd naar veel afgevallen, waardoor haar door borsten zijn uit gaan hangen en ongelijk zijn. van Ze is hierdoor zo een tijdens onzeker dat ze nog nooit een op tv vriendje heeft gehad. de Leoni een heeft door op tv een auto-immuunziekte een terugtrekkende het haargrens. Spontaan op de tijdens foto gaan op tv doet ze niet, in en zelfverzekerd voelt van ze zich allang niet met meer. Het specialistische team van helpt met hen om de de toekomst rooskleurig met te zien.

Roy naar wordt gepest en in nageroepen vanwege zijn op grote neus, die ook nog in scheef staat en het een grote bobbel in heeft. Hij laat in het niemand door zien, maar dit maakt met tijdens de 20-jarige student door erg verdrietig. Sinds haar op tv zwangerschappen heeft door Tirza platte, hangende borsten de en grote tepelhoven met die een door groot deel van haar een borsten bedekken. Zelfs uit voor haar vriend schaamt op tv ze uit zich en ze durft uit ook niet naar het strand. uit De juiste in behandeling moet door hier verandering in tijdens brengen.

Carinke naar vindt het moeilijk om door onder uit de mensen te zijn, omdat ze het zich schaamt voor van haar een grote onderkin. De spontane Ilona het scheert zich op tv sinds de puberteit tijdens dagelijks. Ze voelt zich op helemaal niet vrouwelijk uit naar vanwege haar overbeharing, de en dan vooral haar op tv baardgroei en flinke bakkebaarden. Door met uit de behandeling die zij ondergaan, op kunnen Carinke en Ilona tijdens het eindelijk weer trots op tijdens zichzelf zijn.

Als de tijdens 27-jarige Soumaya lacht, de is er naar veel tandvlees te zien. Om naar te door voorkomen dat mensen haar naar 'gummy smile' zien, houdt van ze haar mond op liever dicht. uit Maran is met op eigen op kracht ruim zestig de kilo afgevallen. Hieraan heeft uit hij 'vrouwenborsten' en een een dikke buik overgehouden. De uit op specialisten nemen hen met op veel zorg onder op tv handen.

Het haar op tv van Indrani wordt het steeds dunner. tijdens Dit zorgt ervoor dat ze tijdens liever de van deur een niet meer uitgaat. Ze was altijd in door opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. op tv Samantha is naar erg onzeker een omdat ze naar helemaal geen borsten heeft. Om zich op tv toch vrouwelijk door te voelen, besteedt ze met dagelijks tweeënhalf op uur aan haar op tv make-up. De medisch specialisten op helpen Indrani door en van Samantha.

Miranda uit wordt behandeld aan een uit vetbobbel van op haar venusheuvel, die op tv ze overhield nadat ze met 45 op tv kilo afviel. De tweeling Kimberley en naar van Chantal voelt zich erg onzeker uit over een hun neus, die ze tijdens groot en bobbelig vinden. op Een team in van medisch op specialisten helpt hen, zodat Miranda, Kimberley van en tijdens Chantal uiteindelijk met zelfvertrouwen en in trots door op het leven in kunnen.

oktober 2020
01-04-2018 08:50

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

25-03-2018 09:02

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

18-03-2018 08:54

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

11-03-2018 08:58

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

04-03-2018 08:57

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-02-2018 08:56

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!