Programma gemist?

Studente een Ava is in de korte tijd veel afgevallen, waardoor van haar op borsten zijn gaan hangen en door ongelijk zijn. op Ze is de hierdoor zo uit onzeker dat ze nog nooit een naar vriendje heeft gehad. de Leoni uit heeft door door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. op Spontaan tijdens op de foto met gaan doet ze niet, en zelfverzekerd van voelt ze zich met allang niet van meer. Het specialistische team met helpt hen tijdens om de een toekomst rooskleurig te het zien.

Roy tijdens wordt gepest en nageroepen op tv vanwege naar zijn grote neus, die op tv ook nog in scheef staat en een een grote bobbel heeft. door Hij laat het niemand door zien, maar dit maakt tijdens tijdens de 20-jarige student erg het verdrietig. Sinds haar naar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangende het de borsten en grote tepelhoven het die een groot deel van op tv haar borsten van bedekken. Zelfs voor een haar vriend schaamt in ze zich en de ze durft het ook niet naar het de strand. De een juiste behandeling moet op hier verandering in in brengen.

Carinke vindt het uit de moeilijk om onder in de mensen te zijn, omdat ze een zich schaamt van voor haar grote onderkin. naar De spontane Ilona door scheert door zich sinds tijdens de puberteit dagelijks. een Ze voelt zich van helemaal niet vrouwelijk de vanwege haar overbeharing, en dan door vooral haar baardgroei met en flinke uit bakkebaarden. Door door de behandeling die zij ondergaan, kunnen in een Carinke en Ilona eindelijk weer in trots op zichzelf uit zijn.

Als met de 27-jarige Soumaya lacht, de is er een veel tandvlees te van zien. Om te van voorkomen dat mensen haar een 'gummy smile' zien, het houdt ze haar mond uit liever dicht. het Maran is op eigen de kracht ruim zestig met kilo afgevallen. op Hieraan heeft op tv hij 'vrouwenborsten' en een dikke van buik de overgehouden. De een specialisten nemen hen op met veel zorg in onder handen.

Het haar van uit Indrani wordt steeds door dunner. Dit naar zorgt ervoor dat de ze liever de een deur niet meer naar uitgaat. Ze op was altijd opgewekt, in maar wordt hierdoor in steeds depressiever. Samantha is erg uit op onzeker omdat ze helemaal geen van borsten heeft. Om zich op toch vrouwelijk tijdens te tijdens voelen, besteedt ze dagelijks de tweeënhalf uur aan haar een make-up. op tv De medisch specialisten helpen Indrani en naar een Samantha.

Miranda wordt behandeld tijdens aan op een vetbobbel op met haar venusheuvel, die met ze overhield de nadat ze 45 op tv kilo afviel. De tijdens tweeling Kimberley en Chantal op voelt zich erg onzeker uit over hun neus, die de een ze groot en bobbelig vinden. het Een team van met medisch de specialisten helpt hen, zodat in Miranda, Kimberley met en Chantal uiteindelijk met zelfvertrouwen het en trots door het op tv leven in kunnen.

januari 2020
01-04-2018 08:50

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

25-03-2018 09:02

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

18-03-2018 08:54

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

11-03-2018 08:58

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

04-03-2018 08:57

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-02-2018 08:56

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!