Programma gemist?

Studente een Ava is in met korte tijd veel afgevallen, naar waardoor haar borsten het zijn gaan hangen in en ongelijk het zijn. Ze is hierdoor zo in onzeker door dat ze nog nooit tijdens een van vriendje heeft gehad. Leoni heeft op door door een auto-immuunziekte een terugtrekkende het haargrens. Spontaan naar op de foto gaan het doet ze op tv niet, en zelfverzekerd voelt op tv ze zich allang niet in meer. Het naar specialistische team helpt hen om met naar de toekomst rooskleurig te het zien.

Roy met wordt gepest en nageroepen vanwege met zijn uit grote neus, die op ook nog scheef staat en op een grote tijdens bobbel heeft. Hij naar laat het niemand naar zien, maar door dit maakt de 20-jarige met student erg naar verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft op Tirza platte, naar hangende borsten en grote in op tepelhoven die een uit groot deel van haar borsten de bedekken. Zelfs voor haar naar vriend schaamt tijdens ze met zich en ze durft met ook niet naar de het strand. De juiste behandeling van moet met hier verandering van in brengen.

Carinke op tv vindt het moeilijk om onder naar de mensen te het zijn, omdat tijdens ze zich schaamt van voor haar grote onderkin. de uit De spontane Ilona scheert op tv zich sinds de puberteit met dagelijks. op tv Ze voelt zich helemaal de niet vrouwelijk vanwege door haar overbeharing, en met dan vooral haar baardgroei een en flinke tijdens bakkebaarden. Door de behandeling door die zij ondergaan, kunnen op Carinke op tv en Ilona eindelijk door weer trots op zichzelf tijdens zijn.

Als de 27-jarige door Soumaya lacht, is met er het veel tandvlees te zien. Om tijdens te voorkomen op tv dat mensen de haar 'gummy smile' zien, houdt met ze haar tijdens mond liever dicht. Maran op is op op eigen kracht tijdens ruim zestig tijdens kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' de en van een dikke buik overgehouden. De tijdens specialisten het nemen hen met op veel zorg met onder handen.

Het haar van een Indrani naar wordt steeds dunner. Dit uit zorgt ervoor dat ze een liever de door deur naar niet meer uitgaat. Ze naar was altijd naar opgewekt, maar wordt naar hierdoor steeds depressiever. het Samantha is erg uit onzeker omdat ze helemaal geen naar borsten heeft. uit Om zich toch vrouwelijk te een voelen, met besteedt ze dagelijks op tv twee├źnhalf uur aan haar make-up. van De met medisch specialisten helpen Indrani en naar tijdens Samantha.

Miranda van wordt behandeld aan een vetbobbel de op haar naar venusheuvel, die ze op tv overhield van nadat ze 45 kilo op afviel. De tweeling uit Kimberley en Chantal een voelt zich naar erg onzeker over hun de neus, die ze door groot en bobbelig vinden. door Een team van door medisch specialisten helpt hen, op zodat een Miranda, Kimberley de en Chantal uiteindelijk met zelfvertrouwen en op tv trots door het tijdens leven uit kunnen.

november 2020
01-04-2018 08:50

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

25-03-2018 09:02

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

18-03-2018 08:54

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

11-03-2018 08:58

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

04-03-2018 08:57

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-02-2018 08:56

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!