Programma gemist?

Lieke gaat op door bezoek het bij de 19-jarige door Naomi, die vanaf van haar tiende last heeft van met extreme overbeharing. Ze in moet dagelijks het haar gezicht door scheren en naar één keer per de week haar bovenbenen, borsten en buik. op door Op school is ze enorm gepest in de en noemden kinderen haar 'aap'. De het uit 25-jarige Luca is op eigen kracht tijdens 60 op tv kilo afgevallen, maar nu de voelt hij zich gevangen een in zijn in lichaam vanwege het tijdens veloverschot. naar Hij draagt altijd een dik van vest om zijn het lichaam te de verbergen. Een team van tijdens medisch specialisten het schiet Lieke op en Luca te van hulp.

Lieke in gaat op bezoek bij met de 19-jarige Naomi, naar die vanaf haar een tiende last uit heeft van extreme overbeharing. door Ze tijdens moet dagelijks haar gezicht scheren en in één keer naar per een week haar bovenbenen, borsten naar en buik. een Op school is op tv ze enorm gepest en met noemden kinderen haar de 'aap'. De 25-jarige Luca op tv is op in eigen kracht tijdens 60 kilo afgevallen, maar uit nu voelt in hij zich gevangen door in zijn lichaam vanwege het tijdens veloverschot. Hij draagt altijd in een het dik vest om zijn lichaam in te verbergen. een Een team van naar medisch specialisten schiet naar Lieke de en Luca te de hulp.

Lieke op gaat op bezoek het bij Gaby en op Zakiya. De tijdens 26-jarige Gaby heeft cup H. Door in het gewicht van tijdens naar haar borsten kan het ze haar werk een in de horeca op tv niet doen. De door 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote tijdens en brede neus, van waar ze van al haar hele uit leven mee wordt tijdens gepest. Vorig jaar was in Zakiya's met neus aanleiding door om op social media het een 'neuschallenge' het uit te roepen. Dit tot de groot verdriet en van frustratie van door Zakiya. Zal het team uit van medisch specialisten het de meiden de hun zelfvertrouwen weer terug kunnen de op tv geven?

Lieke het gaat op bezoek bij de Gaby en Zakiya. door De 26-jarige Gaby heeft de cup H. Door op tv het gewicht op van tijdens haar borsten kan ze haar werk op tv in de horeca uit de niet doen. De een 18-jarige Surinaamse Zakiya in heeft een grote naar en brede neus, waar ze al uit haar een hele leven mee wordt gepest. een de Vorig jaar was Zakiya's neus naar aanleiding om op naar social de media een 'neuschallenge' uit een te roepen. de Dit tot groot verdriet en naar frustratie van het Zakiya. Zal het team met van medisch uit specialisten de meiden hun zelfvertrouwen op in weer terug kunnen op geven?

Studente het Ava is in korte tijd van een veel afgevallen, waardoor haar het borsten zijn gaan hangen op en ongelijk zijn. Ze de is door hierdoor zo onzeker dat ze door nog nooit een in van vriendje heeft gehad. in Leoni heeft door een auto-immuunziekte van een terugtrekkende haargrens. het Spontaan door op de foto gaan doet een ze niet, een en zelfverzekerd voelt ze zich met allang niet uit meer. Het specialistische in team helpt hen van om de toekomst op tv rooskleurig te van zien.

Studente Ava is tijdens in korte tijd uit door veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn een gaan het hangen en in ongelijk zijn. Ze naar is hierdoor zo onzeker dat op tv ze nog nooit een in vriendje heeft van gehad. Leoni heeft door een een met auto-immuunziekte een terugtrekkende met haargrens. Spontaan op de het foto gaan doet in ze niet, en zelfverzekerd tijdens voelt ze met zich allang niet meer. door Het specialistische team van het helpt hen om op tv de toekomst rooskleurig naar te zien.

Roy met wordt gepest en nageroepen de vanwege zijn grote tijdens neus, in die ook nog scheef staat op tv en een de grote bobbel heeft. op Hij laat het naar niemand merken, maar met dit maakt met de 20-jarige student van erg verdrietig. Sinds de haar zwangerschappen heeft Tirza platte, van hangende borsten en grote in tepelhoven die met een groot deel van op haar borsten op bedekken. op Zelfs voor haar vriend schaamt van ze zich. tijdens De juiste behandeling een moet hier in verandering in brengen.

Roy wordt gepest op en nageroepen met vanwege op tv zijn grote neus, die ook nog tijdens scheef staat en tijdens een in grote bobbel heeft. Hij laat met het het niemand merken, maar tijdens dit maakt de 20-jarige op student erg verdrietig. met Sinds haar zwangerschappen naar heeft Tirza op platte, hangende borsten van en grote tepelhoven het die een op groot deel van haar borsten van bedekken. tijdens Zelfs voor haar vriend schaamt een ze zich. De de juiste behandeling moet uit hier verandering in van brengen.

Carinke vindt met het moeilijk in om onder de mensen op te op tv zijn, omdat ze tijdens zich schaamt voor haar grote onderkin. een De in spontane Ilona scheert zich door sinds de puberteit dagelijks. een Ze in voelt zich uit helemaal niet vrouwelijk vanwege haar op overbeharing, op en dan vooral haar baardgroei en het flinke op tv bakkebaarden. Door de behandeling op die door zij ondergaan, kunnen Carinke en uit Ilona de eindelijk weer trots op op tv zichzelf zijn.

Carinke op tv vindt het moeilijk om het onder de mensen tijdens te naar zijn, omdat ze zich de schaamt voor haar grote een onderkin. De spontane Ilona het scheert het zich sinds de op puberteit dagelijks. Ze voelt zich in een helemaal niet vrouwelijk naar vanwege haar overbeharing, met en dan vooral haar in baardgroei en flinke bakkebaarden. tijdens Door de behandeling tijdens die zij door ondergaan, kunnen Carinke en op tv Ilona eindelijk naar weer trots op zichzelf tijdens zijn.

Als tijdens de 27-jarige Soumaya in lacht, is op er veel tandvlees uit te zien. Om te van voorkomen dat mensen haar 'gummy tijdens op tv smile' zien, houdt met ze haar mond liever dicht. in Maran is op eigen de kracht ruim zestig met in kilo afgevallen. Daar de heeft hij 'vrouwenborsten' het en een dikke buik aan de overgehouden. door De specialisten nemen hen de met veel zorg onder op handen.

Als de 27-jarige naar Soumaya lacht, tijdens is er veel op tv tandvlees naar te zien. Om te voorkomen dat een mensen haar door 'gummy smile' op tv zien, houdt ze de haar mond in liever dicht. Maran is op eigen van kracht ruim zestig naar kilo afgevallen. Daar de naar heeft hij 'vrouwenborsten' op en een dikke buik aan overgehouden. van door De specialisten nemen op hen met veel zorg onder op handen.

Het in haar van Indrani wordt in steeds dunner. op Dit zorgt ervoor uit dat ze door liever de deur niet meer uitgaat. het van Ze was altijd opgewekt, maar wordt in hierdoor steeds depressiever. in een Samantha is erg uit onzeker omdat ze helemaal het geen borsten in heeft. Om zich op tv toch vrouwelijk te voelen, op besteedt ze dagelijks tweeënhalf op uur de aan haar make-up. de De medisch specialisten van helpen Indrani en naar Samantha.

Het op haar van uit Indrani wordt steeds dunner. het Dit zorgt ervoor dat van ze door liever de deur niet op meer uitgaat. Ze was altijd door opgewekt, maar wordt van hierdoor steeds depressiever. uit Samantha is uit erg onzeker omdat ze door helemaal geen op tv borsten heeft. een Om zich op tv toch vrouwelijk te voelen, besteedt op tv ze dagelijks tweeënhalf uur met op aan haar make-up. De medisch de specialisten helpen een Indrani en in Samantha.

Miranda op wordt behandeld op aan een vetbobbel op tijdens haar venusheuvel, die ze uit overhield nadat ze 45 uit kilo afviel. in De tweeling naar Kimberley en Chantal voelt zich een erg door onzeker over met hun neus, die ze groot en uit bobbelig op tv vinden. Een team van medisch van op specialisten helpt hen, zodat Miranda, Kimberley op en de Chantal uiteindelijk met met zelfvertrouwen en op tv trots door het leven door kunnen.

januari 2019
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord