Programma gemist?

Lieke naar gaat op bezoek op tv bij de 19-jarige van Naomi, die vanaf haar tiende het naar last heeft van extreme overbeharing. in Ze moet dagelijks naar haar gezicht in scheren en één keer het per week haar bovenbenen, een borsten een en buik. Op het school is met ze enorm gepest en noemden naar kinderen haar 'aap'. De op 25-jarige Luca is op tv op eigen op kracht 60 kilo afgevallen, de maar van nu voelt hij uit zich gevangen een in zijn lichaam vanwege op tv het veloverschot. Hij draagt naar altijd een dik op tv vest om zijn van lichaam met te verbergen. Een team door van medisch in specialisten schiet Lieke en Luca te op tv op tv hulp.

Lieke gaat op door bezoek bij een de 19-jarige Naomi, die met door vanaf haar tiende last heeft van een extreme overbeharing. op Ze moet de dagelijks haar gezicht met scheren en één van keer per het week haar bovenbenen, borsten met en buik. Op school naar is ze enorm gepest naar en tijdens noemden kinderen haar 'aap'. De door tijdens 25-jarige Luca is op eigen op tv kracht 60 het kilo afgevallen, maar nu voelt op hij zich gevangen van in zijn lichaam de vanwege het veloverschot. tijdens Hij op draagt altijd een door dik vest uit om zijn lichaam te verbergen. Een op team van met medisch specialisten schiet van Lieke en Luca door te met hulp.

Lieke een gaat op bezoek door bij Gaby en Zakiya. de De 26-jarige uit Gaby heeft cup H. in Door het gewicht van een haar borsten naar kan ze haar werk uit in de uit horeca in niet doen. De 18-jarige met Surinaamse Zakiya op tv heeft een grote met en brede neus, waar ze al naar haar hele op leven mee wordt gepest. uit Vorig jaar was door Zakiya's neus naar aanleiding om op op tv social media op tv een 'neuschallenge' uit te de roepen. de Dit tot groot verdriet en frustratie naar van Zakiya. tijdens Zal het team een van medisch specialisten de een meiden hun zelfvertrouwen de weer terug uit kunnen het geven?

Lieke gaat met op bezoek uit bij Gaby en Zakiya. de De 26-jarige Gaby tijdens heeft cup H. uit Door het gewicht van van haar borsten door kan in ze haar werk in de horeca de niet doen. van De 18-jarige uit Surinaamse Zakiya heeft op een grote een en brede neus, waar ze het al haar door hele leven mee het wordt gepest. Vorig jaar met was met Zakiya's neus aanleiding om op social tijdens media een 'neuschallenge' door van uit te roepen. Dit tot tijdens groot verdriet en frustratie naar van Zakiya. Zal de het team uit van door medisch specialisten de meiden hun zelfvertrouwen op tv weer terug kunnen het met geven?

Studente Ava is in in korte een tijd veel afgevallen, de waardoor uit haar borsten zijn gaan hangen het en uit ongelijk zijn. Ze in is hierdoor zo onzeker het dat ze nog in nooit een vriendje heeft naar gehad. Leoni naar heeft door het een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. het Spontaan met op de foto tijdens gaan doet ze niet, en door zelfverzekerd voelt ze tijdens zich allang niet uit meer. Het het specialistische team helpt van hen om op tv de toekomst rooskleurig te op tv zien.

Studente met Ava is tijdens in korte tijd veel uit afgevallen, waardoor haar van borsten zijn naar gaan hangen en op ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo in onzeker dat naar ze nog nooit een een vriendje heeft gehad. van de Leoni heeft door een een auto-immuunziekte een van terugtrekkende haargrens. Spontaan op het de foto gaan doet door ze niet, en zelfverzekerd van voelt ze naar zich allang niet met meer. Het specialistische team door helpt een hen om de toekomst met rooskleurig te door zien.

Roy wordt in gepest en nageroepen vanwege op zijn het grote neus, die ook het nog scheef staat tijdens en tijdens een grote bobbel heeft. Hij van laat in het niemand merken, tijdens maar dit maakt door de 20-jarige student erg naar verdrietig. Sinds haar zwangerschappen op heeft Tirza op platte, hangende op tv borsten en grote tepelhoven die met een groot het deel van haar borsten bedekken. uit Zelfs voor de haar vriend met schaamt ze zich. in De juiste door behandeling moet hier in verandering in brengen.

Roy wordt een gepest op en nageroepen vanwege zijn grote neus, de die de ook nog het scheef staat en een grote een bobbel heeft. in Hij laat het niemand merken, op tv maar dit maakt een de 20-jarige student door erg verdrietig. tijdens Sinds haar zwangerschappen heeft tijdens Tirza platte, de hangende borsten en met grote tepelhoven die een een naar groot deel van haar borsten bedekken. op tv Zelfs op voor haar door vriend schaamt ze zich. De juiste een behandeling moet hier naar verandering het in brengen.

Carinke vindt het door moeilijk om naar onder de mensen op tv te zijn, omdat het ze de zich schaamt voor haar op grote onderkin. het De spontane Ilona scheert zich in sinds uit de puberteit dagelijks. Ze voelt zich van in helemaal niet vrouwelijk een vanwege haar overbeharing, en dan in vooral haar baardgroei en met flinke door bakkebaarden. Door naar de behandeling die zij de ondergaan, kunnen op Carinke en Ilona eindelijk weer trots een op zichzelf op zijn.

Carinke vindt uit het moeilijk om op onder de in mensen te zijn, omdat ze op op tv zich schaamt voor haar grote de onderkin. De spontane een Ilona scheert naar zich sinds de in puberteit dagelijks. Ze voelt in zich in helemaal niet vrouwelijk door vanwege haar overbeharing, en op dan vooral tijdens haar baardgroei en flinke bakkebaarden. op Door de behandeling op tv die zij uit ondergaan, kunnen in Carinke en Ilona eindelijk weer het trots op zichzelf de zijn.

Als het de 27-jarige een Soumaya lacht, is er veel op tv tandvlees te door zien. Om te de voorkomen dat mensen van haar 'gummy smile' zien, houdt met ze haar van mond liever op tv dicht. Maran is op van eigen kracht ruim zestig met kilo afgevallen. Daar met heeft hij uit 'vrouwenborsten' en het een dikke door buik aan overgehouden. van De specialisten nemen hen met in veel zorg onder het handen.

Als tijdens de 27-jarige Soumaya lacht, de is er veel tandvlees door te op tv zien. Om te het voorkomen dat mensen haar 'gummy van smile' zien, door houdt ze van haar mond het liever dicht. Maran is op van eigen kracht ruim zestig uit kilo afgevallen. uit Daar heeft hij 'vrouwenborsten' van en een de dikke buik aan overgehouden. in uit De specialisten nemen hen met veel van tijdens zorg onder handen.

Het de haar van het Indrani wordt steeds dunner. met Dit zorgt ervoor dat ze naar van liever de deur niet meer het uitgaat. Ze op was altijd opgewekt, de maar wordt de hierdoor steeds depressiever. uit Samantha is erg onzeker omdat het ze helemaal het geen borsten heeft. Om zich van toch de vrouwelijk te voelen, besteedt de ze door dagelijks tweeënhalf uur aan uit haar make-up. De op tv medisch specialisten helpen in Indrani en van Samantha.

Het haar van met in Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt met ervoor dat ze in liever tijdens de deur niet met meer uitgaat. Ze was altijd door opgewekt, maar tijdens wordt hierdoor steeds naar depressiever. in Samantha is erg onzeker omdat ze op tv helemaal een geen borsten heeft. Om op tv zich op tv toch vrouwelijk te op voelen, besteedt ze door dagelijks tweeënhalf uur aan haar de make-up. De medisch op specialisten naar helpen Indrani en het Samantha.

Miranda wordt op tv behandeld aan een van vetbobbel op haar op venusheuvel, die ze op tv overhield nadat naar ze 45 met kilo afviel. De tweeling Kimberley uit en Chantal voelt zich met erg onzeker over op tv door hun neus, die ze door groot en in bobbelig vinden. Een team van naar medisch specialisten helpt door hen, op zodat Miranda, Kimberley en Chantal uiteindelijk de met zelfvertrouwen op en met trots door het leven op tv kunnen.

juli 2019
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord