Programma gemist?

Lieke gaat uit op door bezoek bij de 19-jarige Naomi, uit die vanaf haar op tiende last heeft van van extreme overbeharing. uit Ze moet dagelijks haar de gezicht scheren met en tijdens één keer per week haar uit bovenbenen, borsten en het buik. Op uit school is ze enorm gepest op tv en uit noemden kinderen haar 'aap'. de De in 25-jarige Luca is op eigen met kracht in 60 kilo afgevallen, maar nu voelt de hij zich gevangen tijdens in zijn lichaam het vanwege het het veloverschot. Hij met draagt altijd een dik vest een in om zijn lichaam te verbergen. Een in team van een medisch in specialisten schiet Lieke en op Luca te van hulp.

Lieke met gaat op tijdens bezoek bij de een 19-jarige Naomi, die vanaf haar het tiende last heeft van van extreme overbeharing. Ze naar moet dagelijks met haar gezicht scheren en tijdens één keer per tijdens week van haar bovenbenen, borsten en het buik. van Op school is ze naar enorm gepest en noemden kinderen op tv haar door 'aap'. De 25-jarige de Luca is op een eigen kracht 60 kilo in afgevallen, maar door nu voelt hij zich gevangen naar van in zijn lichaam van vanwege het veloverschot. Hij draagt altijd het een dik tijdens vest tijdens om zijn lichaam te verbergen. Een op tv team uit van medisch naar specialisten schiet Lieke in en Luca te naar hulp.

Lieke tijdens gaat op met bezoek bij Gaby op en Zakiya. De 26-jarige Gaby uit heeft cup H. Door met het gewicht de van haar borsten kan uit ze haar op tv werk in de horeca het niet doen. De de in 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een in grote uit en brede neus, waar een ze al haar uit hele leven mee wordt gepest. de Vorig jaar op tv was Zakiya's neus in aanleiding van om op social media een 'neuschallenge' in uit van te roepen. op tv Dit tot groot verdriet en frustratie uit van Zakiya. tijdens Zal het team van uit het medisch specialisten de meiden tijdens hun zelfvertrouwen weer terug door kunnen naar geven?

Lieke in gaat op bezoek bij Gaby met en Zakiya. De tijdens 26-jarige Gaby heeft op cup H. Door naar het op tv gewicht van het haar borsten kan met ze haar werk in uit de horeca niet doen. De een 18-jarige Surinaamse een Zakiya heeft de een grote en een brede neus, waar ze het al uit haar hele leven mee wordt met gepest. Vorig tijdens jaar was Zakiya's neus aanleiding het om met op social media een 'neuschallenge' uit uit tijdens te roepen. Dit de tot groot verdriet en op frustratie tijdens van Zakiya. Zal het team op tv van medisch specialisten de uit meiden hun tijdens zelfvertrouwen weer terug kunnen van uit geven?

Studente de Ava is in korte tijd van veel op afgevallen, waardoor haar tijdens borsten zijn gaan hangen tijdens en het ongelijk zijn. Ze is naar hierdoor zo onzeker dat ze naar nog op nooit een vriendje heeft gehad. het de Leoni heeft door een auto-immuunziekte een van terugtrekkende tijdens haargrens. Spontaan op de naar foto een gaan doet ze niet, en zelfverzekerd van voelt ze een zich allang op niet meer. Het specialistische het team helpt hen met om het de toekomst rooskleurig te op tv zien.

Studente Ava uit is in korte tijd door veel afgevallen, waardoor op tv op haar borsten zijn de gaan hangen en ongelijk zijn. Ze de op tv is hierdoor zo onzeker op dat ze nog nooit een met vriendje heeft gehad. met Leoni heeft op tv door een auto-immuunziekte een uit terugtrekkende haargrens. het Spontaan op de foto met naar gaan doet ze niet, en zelfverzekerd uit voelt ze tijdens zich allang uit niet meer. Het specialistische tijdens team helpt hen door om op tv de toekomst rooskleurig te uit zien.

Roy op wordt gepest uit en nageroepen vanwege zijn grote neus, op tv naar die ook nog scheef staat uit en in een grote bobbel heeft. Hij een laat van het niemand merken, maar dit maakt de de 20-jarige de student erg verdrietig. de Sinds haar zwangerschappen heeft door Tirza platte, tijdens hangende naar borsten en grote de tepelhoven die een groot deel door van haar naar borsten bedekken. Zelfs voor haar naar op tv vriend schaamt ze zich. De juiste uit behandeling moet naar hier verandering in naar brengen.

Roy wordt gepest in en nageroepen in vanwege zijn tijdens grote neus, die ook een nog tijdens scheef staat en een van grote bobbel heeft. Hij uit laat het niemand de merken, maar dit tijdens maakt de 20-jarige student de uit erg verdrietig. Sinds haar op zwangerschappen heeft Tirza platte, door hangende borsten en de grote een tepelhoven die een het groot deel van tijdens haar borsten bedekken. Zelfs voor door haar vriend in schaamt ze zich. De juiste met behandeling de moet hier verandering in door brengen.

Carinke vindt op het moeilijk om het onder op de mensen te de zijn, omdat ze door zich schaamt voor haar grote het onderkin. van De spontane Ilona een scheert zich sinds de door puberteit dagelijks. een Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk een vanwege tijdens haar overbeharing, en dan vooral op haar baardgroei in en naar flinke bakkebaarden. Door de behandeling een die zij de ondergaan, kunnen op tv Carinke en Ilona eindelijk door weer trots op zichzelf in zijn.

Carinke vindt op het moeilijk in om onder van de mensen te zijn, uit omdat ze zich van schaamt voor met haar grote onderkin. De spontane tijdens Ilona scheert zich sinds op tv de met puberteit dagelijks. in Ze voelt zich helemaal niet de vrouwelijk vanwege haar de overbeharing, en dan in vooral haar baardgroei en met flinke tijdens bakkebaarden. Door de behandeling die op een zij ondergaan, kunnen Carinke met en Ilona eindelijk weer trots in op zichzelf door zijn.

Als de 27-jarige de Soumaya lacht, is uit er veel van tandvlees te zien. Om op tv te voorkomen het dat mensen van haar 'gummy smile' zien, met houdt ze haar mond op liever dicht. Maran tijdens is op naar eigen kracht met ruim zestig kilo afgevallen. van Daar heeft hij tijdens 'vrouwenborsten' en tijdens een dikke buik aan overgehouden. op tv De specialisten tijdens nemen hen met veel door zorg onder op tv handen.

Als de 27-jarige een Soumaya lacht, is door er veel de tandvlees te zien. van Om te voorkomen op dat met mensen haar 'gummy smile' zien, houdt op het ze haar mond liever dicht. naar Maran de is op eigen kracht op ruim zestig kilo afgevallen. naar Daar heeft hij 'vrouwenborsten' de en een met dikke van buik aan overgehouden. De specialisten nemen op hen met de veel zorg onder in handen.

Het de haar van Indrani een wordt steeds een dunner. Dit zorgt ervoor dat ze op liever de deur een niet meer tijdens uitgaat. Ze een was altijd opgewekt, op maar wordt hierdoor steeds depressiever. een Samantha door is erg op tv onzeker omdat ze op helemaal geen borsten heeft. Om zich op een toch vrouwelijk te voelen, besteedt ze met naar dagelijks tweeënhalf uur aan haar de make-up. in De medisch specialisten helpen Indrani en met naar Samantha.

Het haar van het uit Indrani wordt steeds dunner. Dit in zorgt ervoor dat op tv ze liever de het deur niet met meer uitgaat. Ze was de altijd opgewekt, maar op tv wordt een hierdoor steeds depressiever. Samantha is uit erg onzeker omdat tijdens ze helemaal geen uit borsten heeft. Om door zich toch vrouwelijk te door voelen, besteedt van ze dagelijks tweeënhalf uur op tv aan haar make-up. van De medisch tijdens specialisten helpen Indrani en een tijdens Samantha.

Miranda wordt door behandeld op aan een vetbobbel met op haar venusheuvel, die ze van overhield de nadat ze 45 met kilo afviel. De tweeling door Kimberley en in Chantal voelt zich erg onzeker het over hun de neus, die met ze groot en bobbelig de vinden. Een team van medisch met in specialisten helpt hen, in zodat Miranda, Kimberley en Chantal uiteindelijk naar met uit zelfvertrouwen en trots door het op tv leven door kunnen.

augustus 2020
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!