Programma gemist?

Lieke gaat op uit bezoek bij op de 19-jarige Naomi, die tijdens met vanaf haar tiende last uit heeft van extreme overbeharing. Ze een moet dagelijks op tv haar gezicht scheren de en één keer per op tijdens week haar bovenbenen, borsten en van buik. Op school een is ze naar enorm gepest en door noemden kinderen haar 'aap'. De naar 25-jarige door Luca is op eigen kracht tijdens 60 de kilo afgevallen, maar nu uit voelt hij zich gevangen met door in zijn lichaam vanwege het in veloverschot. Hij draagt het altijd een dik vest op tv een om zijn lichaam te de verbergen. Een team van tijdens medisch specialisten schiet tijdens Lieke en Luca in te met hulp.

Lieke de gaat op bezoek bij het de 19-jarige Naomi, die naar vanaf haar op tiende van last heeft van extreme overbeharing. van Ze moet naar dagelijks haar gezicht de scheren en één keer een per week haar bovenbenen, de de borsten en buik. Op school is een ze enorm gepest het en noemden kinderen uit haar 'aap'. De naar een 25-jarige Luca is uit op eigen kracht op tv 60 kilo afgevallen, maar nu voelt naar hij zich gevangen tijdens in zijn in lichaam van vanwege het veloverschot. Hij draagt altijd in een tijdens dik vest om de zijn lichaam te verbergen. de Een team van uit medisch specialisten het schiet Lieke en het Luca te op tv hulp.

Lieke naar gaat op de bezoek bij Gaby en Zakiya. het De de 26-jarige Gaby heeft cup H. Door een het gewicht van in haar naar borsten kan op ze haar werk in de een horeca niet in doen. De 18-jarige Surinaamse uit Zakiya heeft een op grote en met brede neus, op waar ze al haar hele de leven mee wordt van gepest. Vorig jaar door was Zakiya's in neus aanleiding een om op social op media een 'neuschallenge' uit te roepen. van Dit tot groot uit verdriet door en frustratie van Zakiya. Zal de het in team van medisch van specialisten de meiden naar hun zelfvertrouwen weer terug kunnen naar in geven?

Lieke gaat op tijdens bezoek in bij Gaby en met Zakiya. De 26-jarige Gaby uit heeft cup op tv H. Door het een gewicht van haar borsten in kan ze haar naar werk in op de horeca niet doen. naar De door 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft met een grote en brede neus, in waar naar ze al haar een hele leven mee wordt gepest. in Vorig jaar in was Zakiya's neus aanleiding naar om van op social media van een 'neuschallenge' uit naar te roepen. Dit in tot groot verdriet met en frustratie van door Zakiya. Zal het team van naar het medisch specialisten de meiden hun zelfvertrouwen met weer terug kunnen in in geven?

Studente de Ava is in korte op tijd van veel afgevallen, waardoor haar in borsten zijn gaan een hangen en het ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo op onzeker in dat ze nog nooit in een vriendje heeft gehad. tijdens Leoni heeft door door een auto-immuunziekte een op op tv terugtrekkende haargrens. Spontaan op de op foto de gaan doet ze niet, het en zelfverzekerd voelt ze een zich allang niet meer. het het Het specialistische team helpt hen op om de tijdens toekomst rooskleurig een te zien.

Studente Ava een is in op korte tijd veel afgevallen, het waardoor haar op tv borsten zijn gaan hangen en door tijdens ongelijk zijn. Ze is tijdens hierdoor zo onzeker dat uit ze nog nooit een door vriendje een heeft gehad. Leoni heeft een door een auto-immuunziekte een in terugtrekkende de haargrens. Spontaan op de foto met gaan doet ze in het niet, en zelfverzekerd voelt ze zich op tv met allang niet meer. van Het specialistische team helpt hen om op tv de de toekomst rooskleurig te door zien.

Roy tijdens wordt gepest en nageroepen vanwege de tijdens zijn grote neus, die ook op nog scheef staat in en een grote bobbel op tv heeft. Hij laat met het niemand merken, het maar dit van maakt de in 20-jarige student erg verdrietig. Sinds op tv haar zwangerschappen door heeft Tirza platte, hangende tijdens een borsten en grote tepelhoven die een naar uit groot deel van door haar borsten bedekken. op tv Zelfs voor haar vriend uit schaamt ze zich. De op tv juiste met behandeling moet hier het verandering in brengen.

Roy met wordt gepest en nageroepen vanwege op tv een zijn grote neus, die de ook nog scheef op staat en een grote bobbel de heeft. Hij van laat het niemand merken, uit maar de dit maakt de het 20-jarige student erg van verdrietig. Sinds tijdens haar zwangerschappen heeft Tirza het platte, hangende borsten door en grote tepelhoven die een naar groot deel van in haar met borsten bedekken. van Zelfs voor haar vriend schaamt de ze op tv zich. De juiste tijdens behandeling moet hier verandering in van brengen.

Carinke de vindt het moeilijk om onder op tv de met mensen te zijn, omdat met ze zich schaamt tijdens voor haar grote naar onderkin. De naar spontane Ilona scheert zich sinds met de puberteit met dagelijks. Ze voelt zich op helemaal naar niet vrouwelijk vanwege haar een overbeharing, en dan vooral door haar baardgroei en van flinke bakkebaarden. door Door de behandeling op die op zij ondergaan, kunnen Carinke en door Ilona met eindelijk weer trots op zichzelf het zijn.

Carinke vindt het van moeilijk om door onder de mensen te een tijdens zijn, omdat ze zich schaamt voor een haar door grote onderkin. op De spontane Ilona scheert zich tijdens sinds de puberteit door dagelijks. van Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk van vanwege haar uit overbeharing, en dan met vooral naar haar baardgroei en naar flinke bakkebaarden. Door de behandeling met die zij ondergaan, kunnen op op Carinke en Ilona eindelijk van weer trots op naar zichzelf zijn.

Als de met 27-jarige Soumaya lacht, is van er veel op tandvlees te zien. Om een te voorkomen dat van op tv mensen haar 'gummy op smile' zien, houdt ze haar op mond liever dicht. Maran in is op met eigen kracht naar ruim zestig kilo afgevallen. Daar op heeft een hij 'vrouwenborsten' en een in dikke buik met aan overgehouden. De specialisten nemen met hen met op tv veel zorg onder het handen.

Als de naar 27-jarige Soumaya lacht, is met er met veel tandvlees te zien. een Om te de voorkomen dat mensen haar 'gummy de smile' zien, houdt op ze een haar mond liever dicht. tijdens Maran is uit op eigen kracht ruim tijdens zestig kilo tijdens afgevallen. Daar op heeft hij 'vrouwenborsten' en een dikke met buik aan overgehouden. in tijdens De specialisten nemen hen met naar veel zorg onder de handen.

Het haar het van Indrani wordt steeds naar dunner. met Dit zorgt ervoor tijdens dat ze op tv liever de deur niet meer op uitgaat. in Ze was altijd naar opgewekt, maar wordt hierdoor steeds naar depressiever. Samantha op tv is erg in onzeker omdat ze helemaal geen borsten de heeft. Om zich in toch vrouwelijk op tv te voelen, besteedt in ze dagelijks tijdens tweeënhalf uur aan door haar make-up. op tv De medisch specialisten helpen Indrani en naar uit Samantha.

Het haar van in Indrani wordt steeds een dunner. het Dit zorgt ervoor de dat ze liever de de deur niet meer naar uitgaat. Ze de was altijd opgewekt, maar een wordt hierdoor steeds met depressiever. Samantha tijdens is erg naar onzeker omdat ze helemaal geen de borsten heeft. Om op zich toch vrouwelijk op tv te voelen, besteedt op ze dagelijks tweeënhalf uur door aan haar van make-up. De medisch specialisten door helpen uit Indrani en door Samantha.

Miranda met wordt behandeld tijdens aan een vetbobbel op haar uit venusheuvel, uit die ze overhield nadat ze 45 de kilo op tv afviel. De op tv tweeling Kimberley en Chantal voelt van zich erg naar onzeker over hun neus, die het ze groot op en een bobbelig vinden. Een met team van medisch specialisten helpt hen, met zodat door Miranda, Kimberley en Chantal uiteindelijk tijdens met zelfvertrouwen de en trots door met het leven tijdens kunnen.

januari 2021
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!