Programma gemist?

Lieke op gaat op bezoek bij naar de 19-jarige Naomi, van die tijdens vanaf haar tiende last heeft van uit op tv extreme overbeharing. Ze in moet dagelijks haar gezicht scheren door en één keer per van week op tv haar bovenbenen, borsten en met buik. Op naar school is ze enorm gepest met op en noemden kinderen haar 'aap'. uit De 25-jarige op Luca is van op eigen kracht 60 kilo de afgevallen, maar door nu voelt hij zich gevangen uit naar in zijn lichaam vanwege het veloverschot. tijdens Hij draagt altijd uit een met dik vest om zijn een lichaam de te verbergen. Een team van medisch van specialisten schiet in Lieke en door Luca te naar hulp.

Lieke gaat op een bezoek bij de tijdens 19-jarige Naomi, die de vanaf haar tiende het last naar heeft van extreme met overbeharing. Ze tijdens moet dagelijks haar gezicht scheren uit en één met keer per week haar van bovenbenen, borsten en de buik. Op school de is uit ze enorm gepest en naar noemden kinderen haar het 'aap'. De 25-jarige Luca in is op eigen naar kracht 60 kilo van afgevallen, maar nu de voelt in hij zich gevangen het in zijn lichaam vanwege het veloverschot. uit Hij draagt altijd met tijdens een dik vest om zijn door lichaam met te verbergen. Een team door van medisch specialisten het schiet Lieke en Luca op tv te op tv hulp.

Lieke gaat op een bezoek bij in Gaby en het Zakiya. De 26-jarige tijdens Gaby heeft cup H. Door naar met het gewicht van haar met borsten kan ze haar naar werk in de het horeca het niet doen. De 18-jarige door Surinaamse Zakiya heeft een grote van en naar brede neus, waar ze al op tv naar haar hele leven het mee wordt gepest. Vorig jaar tijdens was Zakiya's in neus aanleiding om met op social media een 'neuschallenge' door uit te een roepen. Dit het tot groot van verdriet en frustratie van Zakiya. Zal een het team door van medisch uit specialisten de het meiden hun zelfvertrouwen tijdens weer terug kunnen van geven?

Lieke gaat op tijdens het bezoek bij Gaby uit en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft uit van cup H. Door het op tv gewicht van haar borsten van kan ze haar met werk in de horeca het niet doen. De met de 18-jarige Surinaamse Zakiya naar heeft een grote en brede naar neus, van waar ze al haar hele een leven door mee wordt gepest. Vorig tijdens jaar was Zakiya's neus aanleiding de om op social naar media een een 'neuschallenge' uit naar te roepen. de Dit tot groot verdriet en frustratie naar van Zakiya. Zal van het team het van medisch specialisten de met meiden hun zelfvertrouwen tijdens naar weer terug kunnen van geven?

Studente Ava is de op in korte tijd veel afgevallen, de waardoor op tv haar borsten zijn gaan hangen en tijdens ongelijk zijn. Ze van met is hierdoor zo onzeker dat ze op van nog nooit een vriendje heeft met gehad. Leoni heeft een door een auto-immuunziekte op tv een terugtrekkende haargrens. Spontaan naar op de door foto tijdens gaan doet ze niet, in en zelfverzekerd voelt met ze zich allang niet door meer. Het een specialistische team naar helpt hen om de toekomst rooskleurig met te op zien.

Studente Ava is van in korte op tv tijd veel afgevallen, met waardoor uit haar borsten zijn naar gaan hangen en ongelijk op tv zijn. Ze is op tv hierdoor zo uit onzeker dat ze nog nooit een de door vriendje heeft gehad. Leoni heeft door in uit een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. tijdens Spontaan de op de foto van gaan doet ze niet, en de zelfverzekerd voelt ze van zich allang op tv niet meer. een Het specialistische team helpt hen om in de toekomst rooskleurig op te door zien.

Roy wordt van gepest en nageroepen vanwege het van zijn grote neus, die op ook nog naar scheef staat en een grote bobbel op heeft. Hij laat van het niemand het merken, maar uit dit maakt de 20-jarige student in door erg verdrietig. Sinds uit haar zwangerschappen heeft in Tirza platte, hangende borsten en grote door tepelhoven die een naar naar groot deel van haar met borsten bedekken. Zelfs met voor haar het vriend schaamt ze van zich. De juiste behandeling het moet hier naar verandering in brengen.

Roy wordt tijdens gepest en nageroepen van vanwege zijn grote neus, door die ook met nog scheef uit staat en een op grote bobbel heeft. naar Hij laat tijdens het niemand merken, maar uit dit maakt met de 20-jarige student erg op tv verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft naar Tirza platte, hangende uit op borsten en grote in tepelhoven die een groot in deel van op tv haar borsten bedekken. Zelfs voor haar naar vriend schaamt ze met zich. De juiste in behandeling moet een hier verandering in een brengen.

Carinke vindt het het naar moeilijk om onder de in mensen te van zijn, omdat ze zich op tv schaamt voor haar grote de onderkin. De naar spontane Ilona scheert zich naar sinds de het puberteit dagelijks. op tv Ze voelt zich naar helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, met en de dan vooral haar baardgroei in en flinke bakkebaarden. de Door de behandeling die het tijdens zij ondergaan, kunnen Carinke in en Ilona in eindelijk weer trots op op zichzelf zijn.

Carinke uit vindt het moeilijk om met onder de op tv mensen te zijn, omdat ze met zich schaamt het voor haar met grote onderkin. uit De spontane Ilona scheert zich sinds op tv de puberteit dagelijks. tijdens Ze voelt zich van tijdens helemaal niet vrouwelijk vanwege haar de overbeharing, en dan vooral door in haar baardgroei en in flinke bakkebaarden. Door de behandeling die de zij in ondergaan, kunnen Carinke in en Ilona eindelijk met weer trots op door zichzelf zijn.

Als de 27-jarige van Soumaya lacht, van is er met veel tandvlees te zien. naar Om te voorkomen dat in mensen haar in 'gummy smile' zien, houdt door ze haar het mond liever het dicht. Maran tijdens is op eigen kracht ruim een zestig naar kilo afgevallen. Daar heeft op hij 'vrouwenborsten' en een op tv dikke buik aan overgehouden. een uit De specialisten nemen een hen met veel zorg onder in handen.

Als de 27-jarige door Soumaya van lacht, is er een veel tandvlees te zien. Om tijdens te voorkomen door dat mensen haar 'gummy de smile' van zien, houdt ze haar op tv mond een liever dicht. Maran is op van eigen de kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar op tv heeft hij een 'vrouwenborsten' naar en een dikke buik aan in overgehouden. De naar specialisten nemen in hen met veel zorg onder het handen.

Het het haar van Indrani uit wordt steeds dunner. Dit het zorgt ervoor uit dat ze een liever de deur niet in meer uitgaat. Ze uit was altijd opgewekt, uit maar wordt hierdoor de steeds depressiever. Samantha is erg de uit onzeker omdat ze helemaal geen borsten de heeft. Om van zich toch vrouwelijk in te voelen, door besteedt ze dagelijks tweeënhalf uur op tv aan haar op tv make-up. naar De medisch specialisten helpen op Indrani en in Samantha.

Het haar van het op Indrani wordt steeds dunner. Dit met zorgt ervoor dat in ze liever tijdens de deur van niet meer uitgaat. van Ze was altijd opgewekt, maar wordt uit het hierdoor steeds depressiever. een Samantha is erg onzeker omdat ze de helemaal geen borsten op een heeft. Om zich toch naar vrouwelijk te voelen, besteedt ze het dagelijks tweeënhalf naar uur aan haar make-up. door De medisch naar specialisten helpen op tv Indrani en op tv Samantha.

Miranda wordt de behandeld op tv aan een vetbobbel op uit haar venusheuvel, in die ze overhield nadat ze 45 naar van kilo afviel. De met tweeling Kimberley en Chantal een voelt zich erg onzeker over naar naar hun neus, die ze groot door en bobbelig naar vinden. Een team van medisch in specialisten helpt hen, van zodat Miranda, Kimberley het en Chantal een uiteindelijk met het zelfvertrouwen en trots door het uit leven tijdens kunnen.

april 2020
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!