Programma gemist?

Lieke naar gaat op bezoek bij uit de 19-jarige Naomi, die de vanaf een haar tiende last van heeft van extreme op tv overbeharing. Ze moet een dagelijks haar gezicht scheren en naar één keer met per week haar bovenbenen, het borsten en buik. met Op school een is uit ze enorm gepest en noemden kinderen door haar 'aap'. De in 25-jarige Luca naar is op eigen kracht met 60 kilo op tv afgevallen, maar nu voelt naar hij op zich gevangen in zijn lichaam in vanwege het op veloverschot. Hij de draagt altijd een van dik vest om zijn naar lichaam te verbergen. van Een team van medisch met specialisten naar schiet Lieke en in Luca te uit hulp.

Lieke een gaat op bezoek bij de een 19-jarige Naomi, die van vanaf naar haar tiende last heeft met van extreme overbeharing. een Ze moet uit dagelijks haar gezicht scheren en de op één keer per week haar bovenbenen, de borsten en tijdens buik. Op op school is ze enorm gepest van en uit noemden kinderen in haar 'aap'. De 25-jarige Luca is op op op eigen kracht door 60 kilo afgevallen, maar nu voelt uit hij zich van gevangen een in zijn lichaam de vanwege het veloverschot. Hij draagt het altijd een dik vest naar uit om zijn lichaam te verbergen. Een met team van medisch met specialisten op tv schiet Lieke en Luca uit te het hulp.

Lieke de gaat op bezoek bij op tv Gaby en tijdens Zakiya. De 26-jarige van Gaby heeft uit cup H. Door het gewicht van een de haar borsten kan ze van haar werk in de door horeca niet met doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya met van heeft een grote en brede neus, het waar met ze al haar met hele leven mee wordt naar gepest. Vorig jaar uit was tijdens Zakiya's neus aanleiding met om op social de media een 'neuschallenge' uit te een roepen. Dit tot naar groot verdriet en frustratie de van Zakiya. het Zal uit het team van medisch door specialisten de door meiden hun zelfvertrouwen weer terug de kunnen uit geven?

Lieke gaat op een tijdens bezoek bij Gaby en op tv Zakiya. De naar 26-jarige Gaby heeft in cup H. Door de het gewicht van het haar borsten kan in ze haar werk in de horeca op tv niet doen. een De 18-jarige Surinaamse Zakiya van heeft de een grote en brede neus, door waar ze het al haar hele een leven mee het wordt gepest. Vorig van jaar was Zakiya's neus op aanleiding om met op social media tijdens een 'neuschallenge' uit een te roepen. Dit tot groot uit een verdriet en frustratie van uit Zakiya. Zal het team in van tijdens medisch specialisten de op meiden hun zelfvertrouwen een weer terug kunnen op tv geven?

Studente het Ava is in korte tijd op veel afgevallen, tijdens waardoor haar borsten op zijn gaan hangen en naar ongelijk zijn. een Ze tijdens is hierdoor zo de onzeker dat ze op nog nooit een vriendje heeft het gehad. Leoni heeft tijdens door een auto-immuunziekte een met terugtrekkende haargrens. van Spontaan op door de foto gaan de doet ze op niet, en zelfverzekerd tijdens voelt ze zich allang niet meer. op tv Het specialistische een team helpt een hen om de toekomst uit rooskleurig te in zien.

Studente uit Ava is een in korte tijd veel op tv afgevallen, waardoor haar de borsten zijn gaan hangen in en ongelijk in zijn. Ze is van hierdoor zo de onzeker dat ze met nog nooit een op vriendje heeft gehad. in Leoni heeft door door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. Spontaan het tijdens op de foto gaan doet met ze door niet, en zelfverzekerd voelt ze zich naar allang niet meer. in op tv Het specialistische team met helpt hen om de toekomst rooskleurig door op te zien.

Roy de wordt gepest en een nageroepen vanwege de zijn grote neus, het die ook nog scheef de staat en een grote uit bobbel het heeft. Hij laat het niemand merken, op tv maar van dit maakt de uit 20-jarige student erg het verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft door uit Tirza platte, hangende tijdens borsten en grote door tepelhoven die een groot met deel van uit haar borsten bedekken. Zelfs door voor haar vriend schaamt op tv ze tijdens zich. De juiste een behandeling moet hier verandering in tijdens brengen.

Roy naar wordt gepest en nageroepen met vanwege zijn grote neus, een die ook van nog naar scheef staat en een met grote bobbel heeft. Hij een laat het de niemand merken, van maar dit maakt de 20-jarige op student op erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen een heeft Tirza uit platte, hangende borsten en uit grote in tepelhoven die een groot deel van van haar borsten bedekken. van met Zelfs voor haar vriend schaamt ze van zich. De juiste de door behandeling moet hier uit verandering in brengen.

Carinke vindt het uit moeilijk om onder uit de mensen in te zijn, de omdat ze door zich schaamt voor haar grote onderkin. in in De spontane Ilona scheert de zich sinds de puberteit dagelijks. de Ze door voelt zich helemaal niet het vrouwelijk vanwege haar uit overbeharing, en met dan vooral haar baardgroei met en door flinke bakkebaarden. Door de met behandeling die zij door ondergaan, kunnen Carinke en Ilona tijdens eindelijk in weer trots op zichzelf een zijn.

Carinke het vindt het moeilijk om in onder de van mensen te zijn, omdat op tv ze zich uit schaamt voor haar grote naar onderkin. op tv De spontane Ilona scheert zich door sinds de puberteit dagelijks. uit met Ze voelt zich de helemaal niet vrouwelijk vanwege van haar overbeharing, en op dan vooral haar het baardgroei en het flinke bakkebaarden. Door de behandeling die tijdens zij op tv ondergaan, kunnen met Carinke en Ilona eindelijk weer in trots op zichzelf met zijn.

Als uit de 27-jarige op tv Soumaya lacht, is er veel met tandvlees te zien. Om tijdens van te voorkomen dat mensen in haar 'gummy smile' zien, tijdens houdt ze haar de mond liever dicht. Maran op tv is met op eigen in kracht ruim zestig kilo afgevallen. de Daar heeft hij 'vrouwenborsten' van en naar een dikke buik aan overgehouden. het De specialisten nemen tijdens hen met veel een zorg uit onder handen.

Als de in 27-jarige Soumaya door lacht, is van er veel tandvlees te van zien. Om te het voorkomen dat op mensen haar 'gummy van smile' zien, houdt tijdens ze haar mond liever op tv dicht. Maran is op van eigen kracht ruim op zestig in kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' in tijdens en een dikke buik aan door overgehouden. uit De specialisten nemen door hen met veel zorg met onder handen.

Het een haar van Indrani wordt steeds van dunner. op Dit zorgt ervoor dat ze de liever het de deur niet meer uitgaat. een Ze was tijdens altijd opgewekt, maar wordt in hierdoor steeds met depressiever. uit Samantha is erg in onzeker omdat ze helemaal geen borsten in heeft. Om zich in toch vrouwelijk in te voelen, besteedt van ze een dagelijks tweeënhalf uur aan tijdens haar make-up. De medisch specialisten tijdens helpen Indrani en met van Samantha.

Het haar naar van Indrani wordt steeds van dunner. Dit op zorgt op ervoor dat ze liever het de deur niet meer in uitgaat. Ze was altijd naar op opgewekt, maar wordt door hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg een onzeker omdat ze in helemaal geen borsten uit heeft. Om zich op tv toch vrouwelijk uit te voelen, op besteedt ze van dagelijks tweeënhalf uur aan haar naar make-up. De medisch in specialisten een helpen Indrani en een Samantha.

Miranda wordt behandeld het op tv aan een vetbobbel de op haar venusheuvel, die ze overhield met nadat ze het 45 kilo het afviel. De tweeling tijdens Kimberley en Chantal voelt zich op van erg onzeker over hun neus, in die op tv ze groot en uit bobbelig vinden. Een team van medisch uit specialisten helpt naar hen, zodat Miranda, de Kimberley op tv en Chantal uiteindelijk met zelfvertrouwen en op tv trots door het de uit leven kunnen.

april 2021
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!