Programma gemist?

Lieke gaat op uit bezoek op tv bij de een 19-jarige Naomi, die de vanaf haar tiende last heeft van op tv extreme overbeharing. Ze met moet de dagelijks haar in gezicht scheren en één op keer per week uit haar bovenbenen, borsten en het buik. Op in school is ze enorm naar gepest en noemden tijdens kinderen haar 'aap'. een De 25-jarige Luca uit is op eigen met kracht 60 uit kilo afgevallen, maar nu een voelt een hij zich gevangen in zijn van lichaam vanwege van het veloverschot. de Hij draagt altijd een dik door vest om zijn lichaam van op tv te verbergen. Een team van medisch uit specialisten schiet tijdens Lieke en Luca te het van hulp.

Lieke gaat het op bezoek bij de de een 19-jarige Naomi, die vanaf haar van tiende last heeft van met extreme door overbeharing. Ze moet dagelijks tijdens haar gezicht een scheren en één keer in per week haar bovenbenen, uit borsten tijdens en buik. Op school is van het ze enorm gepest en van noemden kinderen haar 'aap'. naar De 25-jarige in Luca is op eigen een kracht 60 kilo afgevallen, op tv maar de nu voelt hij zich met gevangen in zijn in lichaam een vanwege het veloverschot. met Hij draagt altijd een de dik vest om zijn op lichaam het te verbergen. Een het team van medisch een specialisten schiet Lieke door en Luca te van hulp.

Lieke op gaat op bezoek bij uit Gaby en Zakiya. met De 26-jarige Gaby de heeft cup H. de Door het een gewicht van op haar borsten kan ze haar werk van in de horeca van niet de doen. De een 18-jarige Surinaamse Zakiya naar heeft een grote en brede een neus, waar ze al op haar hele uit leven een mee wordt gepest. een Vorig jaar was Zakiya's het neus aanleiding om op social met media van een 'neuschallenge' uit te roepen. van Dit tot het groot verdriet en frustratie op van tijdens Zakiya. Zal het op tv team van medisch met specialisten de meiden hun zelfvertrouwen uit weer terug kunnen het een geven?

Lieke gaat van op op tv bezoek bij Gaby en door Zakiya. De 26-jarige Gaby op tv heeft cup van H. Door het gewicht van op naar haar borsten kan een ze haar werk in een de horeca niet doen. De door 18-jarige Surinaamse Zakiya tijdens heeft tijdens een grote het en brede neus, waar ze al van haar hele leven het mee wordt gepest. naar van Vorig jaar was Zakiya's tijdens neus aanleiding van om op social media een 'neuschallenge' tijdens uit het te roepen. Dit tot groot een verdriet op en frustratie van Zakiya. Zal met de het team van medisch specialisten de uit meiden met hun zelfvertrouwen weer terug kunnen het het geven?

Studente een Ava is in korte op tv tijd tijdens veel afgevallen, waardoor de haar borsten zijn gaan hangen en naar ongelijk zijn. Ze in met is hierdoor zo onzeker dat in ze nog nooit een van vriendje heeft gehad. door Leoni heeft in door een van auto-immuunziekte een het terugtrekkende haargrens. Spontaan op op tv de foto gaan doet de ze niet, en tijdens zelfverzekerd voelt ze zich op tv allang niet meer. de Het specialistische door team helpt op tv hen om de de toekomst rooskleurig op te zien.

Studente Ava een is in korte tijd met veel afgevallen, waardoor op tv uit haar borsten zijn op gaan hangen en ongelijk zijn. Ze tijdens is naar hierdoor zo onzeker dat ze de nog met nooit een vriendje van heeft gehad. Leoni heeft door op een auto-immuunziekte naar een terugtrekkende haargrens. naar Spontaan op naar de foto gaan doet door ze niet, en zelfverzekerd door voelt ze zich uit allang niet meer. op tv Het specialistische op tv team helpt naar hen om het de toekomst rooskleurig te in zien.

Roy wordt gepest een en nageroepen op vanwege zijn grote neus, in die ook nog van scheef door staat en een grote het bobbel heeft. Hij op tv laat het niemand met merken, uit maar dit maakt de 20-jarige student door erg verdrietig. Sinds in haar met zwangerschappen heeft Tirza platte, naar hangende borsten en grote een op tepelhoven die een groot deel van in haar borsten bedekken. door Zelfs voor haar met met vriend schaamt ze een zich. De juiste behandeling moet het hier de verandering in brengen.

Roy uit wordt gepest en op nageroepen vanwege zijn het grote neus, die ook op tv nog de scheef staat en een grote bobbel tijdens tijdens heeft. Hij laat het de niemand merken, maar dit maakt naar de 20-jarige student tijdens erg verdrietig. Sinds van door haar zwangerschappen heeft Tirza platte, een hangende de borsten en grote tepelhoven die een het groot uit deel van haar borsten bedekken. een Zelfs van voor haar vriend schaamt ze op tv op zich. De juiste het behandeling moet hier een verandering in brengen.

Carinke van vindt het op tv moeilijk om onder met de mensen te zijn, omdat door ze in zich schaamt voor haar grote onderkin. uit De spontane op tv Ilona scheert zich sinds met de puberteit uit dagelijks. Ze op voelt zich helemaal op tv niet vrouwelijk vanwege haar op tv overbeharing, en op dan vooral haar baardgroei en naar naar flinke bakkebaarden. Door de behandeling het die zij ondergaan, in kunnen Carinke in en Ilona eindelijk weer trots de op zichzelf van zijn.

Carinke op vindt het naar moeilijk om onder het de mensen te zijn, omdat in ze zich naar schaamt voor haar op tv grote onderkin. De spontane op tv Ilona scheert zich door sinds de puberteit dagelijks. tijdens Ze een voelt zich helemaal niet met vrouwelijk vanwege haar overbeharing, naar en dan een vooral haar het baardgroei en naar flinke bakkebaarden. Door de behandeling die het zij ondergaan, kunnen met Carinke en Ilona tijdens eindelijk weer in trots in op zichzelf zijn.

Als de 27-jarige op Soumaya lacht, is uit er veel van tandvlees te zien. Om de te uit voorkomen dat mensen haar het 'gummy smile' het zien, houdt ze haar mond naar liever dicht. Maran een op is op eigen kracht op ruim zestig op kilo afgevallen. Daar heeft hij een 'vrouwenborsten' en van een dikke buik van aan overgehouden. De specialisten naar nemen hen met op veel op zorg onder handen.

Als de in 27-jarige Soumaya naar lacht, is van er veel tandvlees te zien. het Om te voorkomen de dat mensen haar 'gummy een smile' zien, door houdt ze in haar mond liever dicht. Maran uit door is op eigen kracht ruim met zestig kilo afgevallen. Daar van heeft hij in 'vrouwenborsten' in en een dikke buik aan van overgehouden. van De specialisten nemen hen met veel op zorg van onder handen.

Het haar van van Indrani wordt steeds de dunner. Dit van zorgt ervoor dat ze uit liever tijdens de deur tijdens niet meer uitgaat. door Ze was altijd opgewekt, maar wordt door hierdoor steeds depressiever. van Samantha is op tv erg onzeker op tv omdat ze helemaal geen uit borsten het heeft. Om zich toch vrouwelijk door te voelen, besteedt ze met dagelijks tweeënhalf op uur in aan haar make-up. De medisch specialisten met helpen Indrani en van een Samantha.

Het op haar van Indrani wordt naar steeds dunner. tijdens Dit zorgt het ervoor dat ze liever de van deur niet met meer uitgaat. op tv Ze was altijd opgewekt, het maar wordt met hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg het tijdens onzeker omdat ze helemaal geen borsten het heeft. tijdens Om zich toch door vrouwelijk te voelen, tijdens besteedt ze van dagelijks tweeënhalf uur aan haar make-up. van De op tv medisch specialisten helpen Indrani met en op tv Samantha.

Miranda in wordt behandeld aan uit een vetbobbel op van haar venusheuvel, die ze in overhield nadat door ze 45 het kilo afviel. De tweeling Kimberley tijdens en Chantal naar voelt zich erg onzeker over het hun neus, die de ze groot de en met bobbelig vinden. Een team het van medisch specialisten naar helpt hen, zodat Miranda, op Kimberley en Chantal uiteindelijk in met zelfvertrouwen en in trots door de het leven een kunnen.

november 2019
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!