Programma gemist?

Lieke het gaat op bezoek bij in de 19-jarige Naomi, naar die vanaf haar tiende op tv last heeft op van extreme naar overbeharing. Ze moet een dagelijks haar gezicht in scheren en één keer per uit week door haar bovenbenen, borsten en buik. het Op tijdens school is ze enorm tijdens gepest en op tv noemden kinderen haar 'aap'. naar De uit 25-jarige Luca is op eigen van kracht 60 uit kilo afgevallen, de maar nu voelt hij zich het gevangen in het zijn lichaam vanwege het op veloverschot. Hij draagt naar altijd een een dik vest om zijn lichaam met te uit verbergen. Een team van medisch op tv specialisten op tv schiet Lieke en Luca te op met hulp.

Lieke gaat op de bezoek bij de tijdens 19-jarige een Naomi, die vanaf op haar tiende last het heeft van extreme door overbeharing. Ze moet tijdens dagelijks haar gezicht tijdens scheren en één keer een per week het haar bovenbenen, een borsten en buik. Op school de is de ze enorm gepest een en noemden kinderen haar 'aap'. tijdens De 25-jarige Luca is uit op eigen kracht met 60 kilo de afgevallen, maar nu voelt door hij zich gevangen met in zijn lichaam met vanwege het veloverschot. tijdens Hij draagt tijdens altijd een dik vest uit het om zijn lichaam te op tv verbergen. Een team van medisch het specialisten schiet het Lieke het en Luca te door hulp.

Lieke gaat op tv op bezoek naar bij Gaby en Zakiya. De een een 26-jarige Gaby heeft cup op H. Door het met gewicht van haar tijdens borsten kan ze haar op tv werk het in de horeca niet doen. uit De 18-jarige het Surinaamse Zakiya door heeft een grote en brede neus, van uit waar ze al haar tijdens hele leven mee wordt van gepest. Vorig jaar was van Zakiya's neus aanleiding met de om op social media een 'neuschallenge' het uit te het roepen. Dit tot groot op in verdriet en frustratie van met Zakiya. Zal het de team van medisch specialisten de op meiden hun zelfvertrouwen uit weer terug het kunnen de geven?

Lieke gaat op het bezoek het bij Gaby en Zakiya. van De 26-jarige Gaby heeft op cup H. uit Door het het gewicht van tijdens haar borsten kan het ze haar werk in in de horeca niet de doen. De uit 18-jarige Surinaamse Zakiya naar heeft een grote en uit brede neus, waar ze al op tv haar hele van leven door mee wordt gepest. op tv Vorig jaar was Zakiya's een neus aanleiding om op door social media een 'neuschallenge' naar uit op te roepen. Dit het tot groot verdriet en frustratie uit van Zakiya. Zal uit het team van door medisch op specialisten de meiden hun zelfvertrouwen uit weer terug kunnen door het geven?

Studente Ava is naar in korte op tijd op veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn in gaan hangen en met ongelijk zijn. op Ze is op tv hierdoor zo onzeker dat ze door nog nooit een door vriendje heeft door gehad. in Leoni heeft door door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. door Spontaan op door de foto gaan op doet ze niet, op tv en zelfverzekerd voelt op ze zich allang niet meer. tijdens Het naar specialistische team helpt hen in om de toekomst op tv rooskleurig van te zien.

Studente Ava uit is in korte tijd de veel afgevallen, waardoor uit haar borsten uit zijn gaan op hangen en ongelijk zijn. de Ze uit is hierdoor zo op onzeker dat ze nog nooit tijdens een vriendje heeft in gehad. Leoni heeft door een een auto-immuunziekte de een terugtrekkende haargrens. op tv Spontaan op de foto een gaan doet ze op tv niet, en naar zelfverzekerd voelt ze uit zich allang niet meer. de Het tijdens specialistische team helpt hen het om de toekomst op rooskleurig te in zien.

Roy wordt gepest met en nageroepen in vanwege zijn van grote neus, door die ook nog in scheef staat en een grote van bobbel heeft. Hij op tv laat het niemand merken, naar maar dit door maakt de op tv 20-jarige student erg verdrietig. Sinds het haar zwangerschappen heeft een Tirza platte, het hangende borsten en grote in tepelhoven uit die een met groot deel van haar op borsten bedekken. Zelfs voor haar op tv vriend naar schaamt ze zich. De door juiste een behandeling moet hier verandering in met brengen.

Roy wordt van gepest en nageroepen vanwege met zijn grote neus, tijdens die op tv ook nog een scheef staat en op een grote bobbel heeft. Hij door laat op het niemand merken, in maar dit maakt de 20-jarige student uit erg verdrietig. naar Sinds haar zwangerschappen heeft naar Tirza platte, hangende tijdens borsten en grote van tepelhoven die op tv een van groot deel van haar borsten bedekken. naar Zelfs voor door haar vriend schaamt op tv ze zich. De juiste het uit behandeling moet hier verandering in door brengen.

Carinke het vindt het moeilijk om onder op tv in de mensen te zijn, door omdat ze zich schaamt op voor haar grote naar onderkin. De spontane op Ilona scheert zich met sinds met de puberteit dagelijks. Ze voelt zich het helemaal niet met vrouwelijk vanwege haar overbeharing, uit en dan vooral van een haar baardgroei en flinke bakkebaarden. tijdens Door de behandeling in die zij ondergaan, kunnen uit tijdens Carinke en Ilona eindelijk weer een trots op door zichzelf zijn.

Carinke door vindt het moeilijk tijdens om onder de mensen in te zijn, omdat ze van zich schaamt in voor haar grote naar onderkin. De de spontane Ilona door scheert zich sinds de de puberteit dagelijks. een Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk op tv vanwege uit haar overbeharing, en dan vooral van uit haar baardgroei en flinke bakkebaarden. Door een de behandeling die op zij ondergaan, kunnen met Carinke op tv en Ilona eindelijk weer trots van op zichzelf het zijn.

Als uit de 27-jarige het Soumaya lacht, is er in veel tandvlees te zien. het Om te door voorkomen dat mensen van haar 'gummy smile' van zien, houdt ze haar mond op tv naar liever dicht. Maran is naar op eigen kracht ruim zestig met kilo afgevallen. Daar door heeft een hij 'vrouwenborsten' en een dikke op tv een buik aan overgehouden. De op tv specialisten nemen hen met in veel zorg onder tijdens handen.

Als de het 27-jarige door Soumaya lacht, is het er veel tandvlees te zien. Om op te voorkomen tijdens dat mensen van haar 'gummy smile' door zien, houdt ze haar naar mond het liever dicht. Maran is naar op eigen kracht ruim zestig de kilo afgevallen. tijdens Daar heeft in hij 'vrouwenborsten' en een dikke het op buik aan overgehouden. De specialisten nemen uit hen door met veel zorg onder door handen.

Het van haar van op Indrani wordt steeds de dunner. Dit zorgt ervoor dat ze het uit liever de deur niet op tv meer uitgaat. Ze naar was altijd opgewekt, maar door wordt in hierdoor steeds depressiever. naar Samantha is erg onzeker van omdat ze met helemaal geen borsten heeft. Om zich in op tv toch vrouwelijk te voelen, besteedt in ze dagelijks tweeënhalf het uur aan haar make-up. op tv op tv De medisch specialisten helpen Indrani en door op tv Samantha.

Het haar van van de Indrani wordt steeds dunner. Dit tijdens zorgt ervoor dat tijdens ze uit liever de deur tijdens niet meer uitgaat. Ze was tijdens altijd naar opgewekt, maar wordt op hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg de onzeker omdat ze met helemaal geen op tv borsten in heeft. Om zich toch vrouwelijk tijdens te voelen, in besteedt ze dagelijks de tweeënhalf uur aan haar make-up. uit in De medisch specialisten uit helpen Indrani en op Samantha.

Miranda met wordt behandeld een aan een vetbobbel op een haar venusheuvel, die op tv ze overhield nadat ze uit 45 uit kilo afviel. De tweeling door Kimberley en naar Chantal voelt zich erg onzeker over van hun neus, die het de ze groot en bobbelig vinden. de Een naar team van medisch tijdens specialisten helpt hen, tijdens zodat Miranda, Kimberley een en Chantal uiteindelijk met zelfvertrouwen en naar in trots door het leven een kunnen.

maart 2019
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord