Programma gemist?

Lieke tijdens gaat op bezoek bij op de 19-jarige Naomi, die de vanaf haar tiende uit last heeft van op tv door extreme overbeharing. Ze moet dagelijks van haar gezicht scheren uit en één op tv keer per week in haar bovenbenen, op tv borsten en buik. van Op school is ze enorm gepest een en noemden in kinderen haar 'aap'. De op 25-jarige Luca is door op eigen kracht van 60 kilo het afgevallen, maar nu voelt door door hij zich gevangen op in zijn lichaam vanwege het naar veloverschot. in Hij draagt altijd een dik in vest om zijn lichaam het te verbergen. Een door team van medisch naar specialisten tijdens schiet Lieke en op Luca te op tv hulp.

Lieke gaat naar op bezoek bij de het op tv 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende naar last uit heeft van extreme tijdens overbeharing. Ze moet dagelijks een haar gezicht scheren door en één keer het per week haar van bovenbenen, met borsten en buik. in Op school is ze enorm gepest van met en noemden kinderen van haar 'aap'. De 25-jarige tijdens Luca is op eigen kracht uit op tv 60 kilo afgevallen, maar nu naar voelt hij zich door gevangen in zijn lichaam tijdens van vanwege het veloverschot. de Hij draagt altijd een dik vest met om zijn van lichaam te verbergen. in Een team van medisch op specialisten door schiet Lieke en Luca het te door hulp.

Lieke gaat op op tv bezoek bij Gaby een en Zakiya. op De 26-jarige Gaby de heeft cup H. Door op tv het op gewicht van haar borsten op kan ze haar met werk in de horeca uit op niet doen. De de 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een met grote en brede in neus, waar een ze al haar uit hele leven mee wordt in gepest. Vorig jaar een was Zakiya's neus het aanleiding met om op social media van een 'neuschallenge' uit te tijdens roepen. Dit tot groot door van verdriet en frustratie door van Zakiya. Zal het team van op tv medisch specialisten de in meiden hun tijdens zelfvertrouwen weer in terug kunnen op geven?

Lieke gaat het op bezoek bij naar Gaby en Zakiya. De naar 26-jarige Gaby naar heeft cup op H. Door het gewicht op tv van de haar borsten kan op ze haar werk door in de horeca niet doen. De naar 18-jarige van Surinaamse Zakiya heeft een grote op en brede door neus, waar van ze al haar hele met leven mee wordt door gepest. door Vorig jaar was het Zakiya's neus aanleiding op tv om op social media een de 'neuschallenge' uit te in roepen. in Dit tot groot verdriet en frustratie het van Zakiya. met Zal van het team van medisch specialisten met de op tv meiden hun zelfvertrouwen op weer terug kunnen een geven?

Studente Ava is met in korte tijd een de veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn op gaan hangen naar en ongelijk door zijn. Ze is hierdoor een zo het onzeker dat ze nog nooit een op tv in vriendje heeft gehad. tijdens Leoni heeft door op tv een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. tijdens Spontaan op de het foto gaan in doet ze niet, en zelfverzekerd van voelt tijdens ze zich naar allang niet meer. Het specialistische in team een helpt hen om de toekomst uit rooskleurig te een zien.

Studente uit Ava is de in korte tijd veel op afgevallen, waardoor haar borsten zijn van gaan hangen het en ongelijk in zijn. Ze is van hierdoor zo onzeker dat ze van nog uit nooit een vriendje door heeft gehad. op tv Leoni heeft door een een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. de Spontaan op tv op de foto gaan doet ze het niet, tijdens en zelfverzekerd voelt ze zich uit in allang niet meer. Het specialistische op tv team helpt naar hen om door de toekomst rooskleurig te een zien.

Roy op tv wordt gepest en nageroepen vanwege met zijn grote van neus, die ook nog met scheef staat en op een grote in bobbel heeft. Hij laat in uit het niemand merken, maar dit naar maakt van de 20-jarige student erg uit verdrietig. Sinds met haar zwangerschappen heeft Tirza uit platte, hangende borsten uit en grote tepelhoven de die een groot deel het van op haar borsten bedekken. Zelfs door voor haar vriend naar schaamt ze zich. De uit juiste behandeling moet hier het verandering in tijdens brengen.

Roy door wordt gepest op tv en nageroepen vanwege zijn grote in neus, die ook een nog scheef staat het en een grote bobbel op tv van heeft. Hij laat het een niemand merken, het maar dit maakt de op 20-jarige student erg door verdrietig. Sinds haar zwangerschappen door heeft Tirza door platte, hangende in borsten en grote tepelhoven die door een groot deel van van haar borsten bedekken. een Zelfs voor haar van vriend schaamt door ze zich. De op tv juiste behandeling moet van hier verandering het in brengen.

Carinke vindt het door tijdens moeilijk om onder op de mensen te zijn, omdat ze het op tv zich schaamt voor haar tijdens grote onderkin. De op spontane Ilona scheert zich op tv sinds de puberteit een dagelijks. Ze voelt zich uit helemaal niet vrouwelijk tijdens vanwege haar overbeharing, in en door dan vooral haar baardgroei in en flinke op tv bakkebaarden. Door de behandeling die het zij uit ondergaan, kunnen een Carinke en Ilona op tv eindelijk weer trots op zichzelf tijdens zijn.

Carinke van vindt het moeilijk met om onder door de mensen te zijn, op tv omdat ze in zich schaamt voor haar grote onderkin. in De spontane van Ilona scheert door zich sinds de puberteit dagelijks. op Ze voelt zich het helemaal door niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, naar en dan vooral op tv haar tijdens baardgroei en flinke door bakkebaarden. Door de behandeling uit die zij van ondergaan, kunnen Carinke en tijdens Ilona eindelijk weer in trots van op zichzelf zijn.

Als uit de 27-jarige Soumaya door lacht, is er veel de tandvlees met te zien. Om te voorkomen met dat mensen haar 'gummy in uit smile' zien, houdt ze uit haar mond liever dicht. uit Maran met is op eigen kracht ruim zestig door kilo afgevallen. Daar op tv heeft hij een 'vrouwenborsten' en een naar dikke van buik aan overgehouden. het De specialisten nemen hen met het veel een zorg onder handen.

Als de van 27-jarige uit Soumaya lacht, is er veel op tv tandvlees te zien. met Om te voorkomen dat tijdens van mensen haar 'gummy smile' zien, op houdt tijdens ze haar mond uit liever dicht. Maran is op door eigen kracht ruim zestig op tv kilo afgevallen. Daar op tv de heeft hij 'vrouwenborsten' een en een dikke buik uit aan overgehouden. uit De specialisten nemen hen met veel uit zorg onder naar handen.

Het haar van uit Indrani wordt een steeds dunner. Dit zorgt de ervoor dat door ze liever door de deur niet meer uitgaat. met Ze was in altijd opgewekt, maar uit wordt hierdoor steeds van depressiever. Samantha is erg een onzeker op omdat ze helemaal geen met borsten heeft. Om zich op tijdens toch vrouwelijk te voelen, uit besteedt ze naar dagelijks tweeënhalf uur met aan haar make-up. De medisch de specialisten helpen Indrani en een met Samantha.

Het haar van van met Indrani wordt steeds met dunner. Dit zorgt ervoor dat ze naar liever op tv de deur niet met meer uitgaat. Ze de was altijd opgewekt, uit maar wordt hierdoor steeds door depressiever. het Samantha is erg onzeker omdat tijdens ze helemaal geen borsten van heeft. op Om zich toch vrouwelijk een te voelen, besteedt met ze een dagelijks tweeënhalf uur uit aan haar make-up. De medisch op specialisten van helpen Indrani en door Samantha.

Miranda wordt op tv behandeld aan met een vetbobbel op haar venusheuvel, op die naar ze overhield nadat door ze 45 kilo afviel. De naar uit tweeling Kimberley en Chantal voelt zich op tv erg tijdens onzeker over hun neus, in die ze groot en met in bobbelig vinden. Een team van medisch naar specialisten helpt hen, uit het zodat Miranda, Kimberley en Chantal uit uiteindelijk met zelfvertrouwen en door trots door het in leven door kunnen.

september 2021
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!