Programma gemist?

Studente Ava op tv is in korte tijd op veel afgevallen, waardoor een haar borsten zijn uit gaan hangen de en ongelijk zijn. Ze tijdens is hierdoor zo op onzeker dat naar ze nog nooit een uit vriendje met heeft gehad. Leoni heeft op door een auto-immuunziekte een het teruggetrokken haargrens. Spontaan het op naar de foto gaan in doet ze niet, door en zelfverzekerd voelt ze op zich allang niet uit meer. tijdens Het specialistische team helpt naar hen om de toekomst op tv rooskleurig naar te zien.

Roy het wordt gepest en tijdens nageroepen vanwege zijn door grote neus, de die ook nog in scheef staat en van een grote bobbel heeft. Hij laat naar het niemand in zien, tijdens maar dit maakt de naar 20-jarige student erg op verdrietig. Sinds haar zwangerschappen op heeft Tirza platte, hangende op borsten en grote in uit tepelhoven die een groot met deel van haar op borsten bedekken. met Zelfs voor haar vriend schaamt ze op tv zich en ze naar durft door ook niet naar het strand. in een De juiste behandeling moet hier verandering door in in brengen.

Roy de wordt gepest en nageroepen vanwege tijdens zijn tijdens grote neus, die naar ook nog scheef staat en de de een grote bobbel heeft. Hij op laat het een niemand zien, maar uit dit maakt de uit 20-jarige student erg verdrietig. Sinds uit op haar zwangerschappen heeft van Tirza platte, hangende een borsten en grote tepelhoven die in een groot deel van de haar uit borsten bedekken. tijdens Zelfs voor haar vriend van schaamt ze zich en met ze durft uit ook niet op tv naar het strand. met De juiste behandeling moet een hier verandering van in brengen.

Carinke een vindt het de moeilijk om onder de mensen te op tv zijn, omdat door ze door zich schaamt voor haar uit grote onderkin. een De spontane Ilona scheert zich met al op sinds de puberteit uit dagelijks. Ze voelt op zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar het tijdens overbeharing, en dan vooral haar op baardgroei en het flinke bakkebaarden. Door in de behandeling die door zij ondergaan, kunnen Carinke de en Ilona door eindelijk weer in trots op zichzelf van zijn.

Carinke in vindt het moeilijk om door onder de mensen met te zijn, naar omdat ze zich met schaamt voor op haar grote onderkin. een De spontane Ilona van scheert zich al sinds de puberteit van dagelijks. Ze voelt door naar zich helemaal niet op tv vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en in dan vooral haar baardgroei door en het flinke bakkebaarden. Door de uit behandeling die het zij ondergaan, kunnen naar Carinke en Ilona eindelijk weer een trots op zichzelf naar de zijn.

Als de op tv 27-jarige Soumaya van lacht, is er veel tandvlees op te zien. op tv Om te voorkomen dat naar mensen haar tijdens 'gummy smile' zien, op tv houdt ze het haar mond liever dicht. Maran het is op het eigen kracht ruim zestig op kilo in afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' tijdens op en een dikke van buik overgehouden. De specialisten nemen hen met met veel zorg op tv onder tijdens handen.

Als de een 27-jarige naar Soumaya lacht, is er veel tandvlees uit te zien. de Om te voorkomen door dat mensen uit haar 'gummy het smile' zien, houdt het ze haar mond liever op tv dicht. Maran is op de eigen kracht ruim van zestig kilo afgevallen. Hieraan de heeft hij het 'vrouwenborsten' en een een dikke buik overgehouden. De door specialisten nemen hen met met veel door zorg onder op handen.

Het van haar van in Indrani wordt steeds tijdens dunner. Dit zorgt ervoor dat ze naar liever de naar deur niet meer op tv uitgaat. Ze was altijd van opgewekt, maar op tv wordt hierdoor van steeds depressiever. Samantha is met erg onzeker omdat ze het helemaal geen borsten een heeft. tijdens Om zich een toch vrouwelijk te een voelen, besteedt ze dagelijks met tweeënhalf uur in aan haar make-up. De medisch het specialisten helpen op tv Indrani en met Samantha.

Het haar van van Indrani naar wordt steeds dunner. van Dit zorgt ervoor dat ze met in liever de deur niet meer het uitgaat. Ze was altijd uit uit opgewekt, maar wordt hierdoor steeds in depressiever. Samantha is door erg met onzeker omdat ze helemaal geen een borsten tijdens heeft. Om zich toch vrouwelijk te door op voelen, besteedt ze dagelijks tweeënhalf uur door aan haar make-up. uit De het medisch specialisten in helpen Indrani en het Samantha.

Miranda van wordt behandeld aan een vetbobbel het op haar venusheuvel, uit die de ze overhield van nadat ze 45 kilo afviel. van De tweeling uit Kimberley en Chantal met voelt zich erg uit onzeker over op tv hun neus, die naar ze groot en op tv bobbelig vinden. Een team van medisch van de specialisten helpt hen, zodat Miranda, Kimberley naar de en Chantal uiteindelijk met op zelfvertrouwen en trots door het uit leven van kunnen.

Nageroepen door worden, onzekerheden in en gehinderd worden door een tijdens opvallend uiterlijk. Lieke van in het Lexmond spreekt in het derde door seizoen tijdens van ‘Lelijke Eendjes’ door mensen die het gevoel hebben dat door hun uiterlijk een het schaduw over hun het leven werpt. Een door team van van cosmetisch chirurgen tijdens helpt hen, zodat het ook zij de uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots tijdens door in het leven kunnen. In in de eerste aflevering wordt de eeneiige de tweeling Kimberley door en Chantal de behandeld aan hun neus, naar die ze op ‘groot en het bobbelig’ vinden. Spiegels vermijden lost met in dit tijdens geval niets op, een want door hun identieke uiterlijk in worden ze naar ook de dan geconfronteerd met op hun looks. Miranda wordt naar behandeld aan een uit vetbobbel op haar venusheuvel, die uit ze overhield uit nadat ze op door eigen op tv kracht 45 kilo naar is afgevallen. Leoni en Ilona uit kampen met haarproblemen. Leoni heeft naar door het een auto-immuumziekte van een teruggetrokken haargrens. Spontaan het op de foto gaan doet een ze niet naar en zelfverzekerd op voelt ze zich allang van niet meer. door Ilona voelt in zich vanwege haar met overbeharing totaal niet vrouwelijk. op tv Sinds de puberteit scheert de ze zich dagelijks uit om onder andere op haar baardgroei te verbloemen. Ook de de 27-jarige een Soumaya gaat gebukt onder op haar opvallende uiterlijk. tijdens Als ze het lacht is er veel met tijdens tandvlees te zien. Opmerkingen op tv als ‘paardenbek’ of ‘Heb je door een kunstgebit?’ van hebben haar op tv erg onzeker gemaakt. Om het te door voorkomen dat mensen haar naar ‘gummy smile’ zien, houdt ze tijdens naar haar mond liever dicht. Het specialistische team op tv een van ‘Lelijke Eendjes’ de helpt deze en andere deelnemers om in op de toekomst rooskleurig in te het zien.

De naar 25-jarige Sarah lijdt sinds tijdens zes jaar met aan een mannelijk haargroeipatroon. door Dat heeft ertoe geleid naar op dat haar voorhoofd zowat volledig door kaal tijdens is. Dat bezorgde Sarah, die door een opleiding als het kapster gevolgd heeft, een een een vreselijk complex. Hoe op kan ze dat complex uit eindelijk overwinnen? De 28-jarige Jessica de schaamt zich van ook voor haar uiterlijk. tijdens De tijdens moeder van twee dochtertjes heeft uit de nauwelijks borsten. Dat staat niet de alleen haar naar seksuele relatie met haar door vriend in de de weg, op maar ook haar gezinsleven. Met de tijdens kinderen het gaan zwemmen, is van voor Jessica een tijdens hele opgave. Kan ze uit met borstprotheses op haar complex in overwinnen?

Lieke het gaat op met bezoek bij de 22-jarige Jessica, het een mooie meid met het een grote, op spitse neus. met Die neus maakt haar in onzeker op en verlegen. Ook gaat Lieke van langs bij het de 53-jarige Brabantse Doreth, die door naar door mensen minstens 77 jaar het wordt geschat. Ze is met jaloers een op vrouwen uit van 80, die minder rimpels hebben uit dan tijdens zij.

Lieke gaat de op door bezoek bij de 22-jarige Jessica, door een mooie door meid met een grote, spitse de in neus. Die neus met maakt haar onzeker en verlegen. op Ook gaat Lieke tijdens langs bij de 53-jarige de Brabantse Doreth, die een door mensen het minstens 77 jaar wordt op geschat. met Ze is jaloers op vrouwen de de van 80, die minder rimpels de hebben de dan zij.

Lieke tijdens van Lexmond gaat op op tv bezoek bij van Saskia, moeder van uit vier zoons op tv en twee dochters. Saskia schaamt tijdens zich rot voor uit haar een lichaam. Na het krijgen van zes met kinderen is er met van haar borsten op tv niet veel de meer over en haar de buik blijft bol naar staan, terwijl het op de vel op haar buik gerimpeld door is. Saskia is erg naar sportief en traint de bijna naar dagelijks, maar die buik in krijgt ze uit niet strak. Ook bezoekt Lieke naar een Nicole, die ernstige wallen onder haar een ogen heeft. Ze in de draagt haar hele leven een zonnebril op om haar wallen door te verbergen. een Tijd om het hier iets aan te tijdens laten naar doen!

februari 2018
19-02-2018 20:39

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een teruggetrokken haargrens...

18-02-2018 19:30

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

12-02-2018 20:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

11-02-2018 18:29

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich al sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan ...

05-02-2018 20:39

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich al sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan ...

04-02-2018 18:32

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

29-01-2018 20:39

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

28-01-2018 18:32

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

22-01-2018 20:38

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

21-01-2018 18:30

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

15-01-2018 20:39

Terug: Lelijke eendjes

Lelijke Eendjes - Terug: Lelijke eendjes

Nageroepen worden, onzekerheden en gehinderd worden door een opvallend uiterlijk. Lieke van Lexmond spreekt in het derde seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ mensen die het gevoel hebben dat hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Een team...

21-08-2017 20:40

Lelijke Eendjes "Afl. 1"

Lelijke Eendjes - Lelijke Eendjes "Afl. 1"

De 25-jarige Sarah lijdt sinds zes jaar aan een mannelijk haargroeipatroon. Dat heeft ertoe geleid dat haar voorhoofd zowat volledig kaal is. Dat bezorgde Sarah, die een opleiding als kapster gevolgd heeft, een vreselijk complex. Hoe kan ze...

20-08-2017 19:00

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

14-08-2017 20:39

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

13-08-2017 19:01

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke van Lexmond gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na het krijgen van zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwij...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 19-02-2018 om 20:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord