Programma gemist?

Lieke gaat van op bezoek in bij de 19-jarige Naomi, van die vanaf haar tiende op op tv last heeft van uit extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar de op gezicht scheren en één keer op tv per de week haar bovenbenen, borsten en buik. op tv Op tijdens school is ze enorm gepest van en noemden kinderen een de haar 'aap'. De uit 25-jarige Luca is op in eigen kracht 60 kilo afgevallen, op tv maar nu het voelt hij zich gevangen een in met zijn lichaam de vanwege het veloverschot. Hij draagt naar altijd het een dik vest met om zijn lichaam te uit verbergen. Een team van medisch het uit specialisten schiet Lieke en naar Luca te de hulp.

Lieke van gaat op met bezoek bij de 19-jarige Naomi, een die vanaf uit haar tiende last heeft van een op extreme overbeharing. Ze moet dagelijks in haar gezicht scheren van en één het keer per de week haar bovenbenen, borsten tijdens en buik. Op met school is ze enorm naar gepest en een noemden kinderen haar 'aap'. De naar 25-jarige Luca is een tijdens op eigen kracht 60 uit kilo afgevallen, maar nu met voelt een hij zich gevangen op in zijn lichaam vanwege op tv het veloverschot. Hij door draagt altijd een dik de vest in om zijn lichaam te verbergen. op tv Een team tijdens van medisch tijdens specialisten schiet Lieke en Luca te uit in hulp.

Lieke de gaat op bezoek bij het Gaby van en Zakiya. De 26-jarige van Gaby heeft cup van H. Door door het gewicht van haar op tv borsten kan ze haar van werk in de horeca naar niet doen. De een naar 18-jarige Surinaamse Zakiya een heeft een grote door en brede neus, waar ze uit al tijdens haar hele leven mee wordt tijdens gepest. Vorig jaar was het Zakiya's op tv neus aanleiding om op naar social de media een 'neuschallenge' uit te roepen. tijdens Dit tot groot van verdriet het en frustratie met van Zakiya. Zal door het team van de medisch specialisten de meiden tijdens hun zelfvertrouwen weer terug kunnen een naar geven?

Lieke naar gaat op bezoek op tv bij Gaby en van Zakiya. De in 26-jarige Gaby heeft door cup H. Door het van gewicht van haar borsten een kan ze haar de werk het in de horeca niet doen. de De 18-jarige Surinaamse een Zakiya een heeft een grote op tv en brede neus, in waar ze al haar hele leven door een mee wordt gepest. het Vorig jaar was Zakiya's neus naar aanleiding om op social tijdens media een het 'neuschallenge' het uit te roepen. Dit van tot groot op tv verdriet en frustratie van Zakiya. uit Zal door het team van medisch specialisten op de meiden hun een zelfvertrouwen het weer terug kunnen de geven?

Studente de Ava is in in korte tijd veel naar afgevallen, waardoor door haar borsten zijn gaan van hangen en ongelijk zijn. van Ze is uit hierdoor zo in onzeker dat ze nog nooit het een vriendje heeft gehad. op Leoni door heeft door van een auto-immuunziekte een terugtrekkende naar haargrens. Spontaan op de foto door gaan doet door ze niet, en zelfverzekerd op voelt met ze zich in allang niet meer. Het specialistische op tv team helpt het hen om de toekomst rooskleurig op tv te het zien.

Studente Ava van is in korte tijdens tijd door veel afgevallen, waardoor op haar borsten zijn gaan hangen en met ongelijk zijn. op tv Ze is hierdoor zo op onzeker dat ze naar nog nooit een de vriendje heeft met gehad. Leoni heeft een door een auto-immuunziekte een een terugtrekkende haargrens. op Spontaan op de foto in gaan door doet ze niet, met en zelfverzekerd voelt ze op tv zich allang niet meer. van Het specialistische team op tv helpt hen om in de in toekomst rooskleurig te het zien.

Roy wordt tijdens gepest en van nageroepen vanwege zijn grote met neus, die ook van nog scheef staat en door een een grote bobbel heeft. met Hij laat het niemand merken, van maar tijdens dit maakt de 20-jarige op tv student in erg verdrietig. Sinds het haar zwangerschappen heeft Tirza platte, naar hangende borsten en grote de tepelhoven die een de van groot deel van haar borsten naar bedekken. Zelfs voor met haar vriend schaamt van ze zich. op De juiste met behandeling moet hier het verandering in brengen.

Roy wordt een gepest en nageroepen vanwege op uit zijn grote neus, op tv die ook nog scheef staat in en een grote door bobbel naar heeft. Hij laat op tv het niemand merken, maar dit maakt op tv de 20-jarige student naar erg verdrietig. op Sinds haar zwangerschappen heeft het Tirza met platte, hangende borsten en grote met het tepelhoven die een groot deel de van naar haar borsten bedekken. Zelfs naar voor haar vriend een schaamt ze zich. De juiste de van behandeling moet hier verandering in uit brengen.

Carinke vindt het uit moeilijk om naar onder de mensen te het een zijn, omdat ze zich schaamt naar voor haar grote met onderkin. De spontane het Ilona door scheert zich sinds de puberteit dagelijks. de Ze voelt zich de helemaal niet naar vrouwelijk een vanwege haar overbeharing, en van dan vooral haar baardgroei en met flinke bakkebaarden. Door naar de de behandeling die zij ondergaan, kunnen een een Carinke en Ilona eindelijk weer door trots op van zichzelf zijn.

Carinke vindt het naar moeilijk om het onder naar de mensen te zijn, omdat ze op tv op zich schaamt voor haar grote naar onderkin. De het spontane Ilona scheert met zich sinds op tv de puberteit dagelijks. het Ze voelt zich op helemaal niet vrouwelijk op tv vanwege haar overbeharing, en dan een vooral haar baardgroei uit en flinke bakkebaarden. Door door de de behandeling die zij van ondergaan, kunnen Carinke naar en Ilona eindelijk in weer trots op door zichzelf zijn.

Als de tijdens 27-jarige Soumaya lacht, is in er met veel tandvlees te op tv zien. Om te voorkomen op tv dat mensen haar een 'gummy een smile' zien, houdt uit ze haar mond liever dicht. Maran het is op op eigen kracht ruim zestig met uit kilo afgevallen. Daar met heeft hij 'vrouwenborsten' het en een dikke buik van aan overgehouden. De specialisten van nemen in hen met veel zorg naar onder handen.

Als op de 27-jarige Soumaya lacht, een is door er veel tandvlees op te zien. Om te een voorkomen dat mensen met haar 'gummy smile' zien, het houdt ze op tv haar mond liever van dicht. Maran is op eigen het met kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar het heeft met hij 'vrouwenborsten' en een op dikke naar buik aan overgehouden. De specialisten een nemen het hen met veel zorg onder het handen.

Het haar van tijdens Indrani wordt het steeds dunner. Dit zorgt tijdens ervoor op tv dat ze tijdens liever de deur door niet meer uitgaat. Ze van was altijd naar opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. tijdens Samantha is naar erg onzeker op tv omdat ze helemaal geen borsten met heeft. op tv Om zich toch vrouwelijk te uit het voelen, besteedt ze dagelijks tweeënhalf uur door met aan haar make-up. De medisch specialisten een helpen Indrani het en tijdens Samantha.

Het haar van in tijdens Indrani wordt steeds met dunner. Dit zorgt ervoor dat ze op tv met liever de deur in niet meer uitgaat. Ze was door altijd opgewekt, de maar wordt hierdoor steeds de depressiever. Samantha het is erg onzeker omdat op ze helemaal geen op tv borsten heeft. in Om zich toch vrouwelijk te tijdens voelen, naar besteedt ze dagelijks van tweeënhalf uur op aan haar make-up. De naar medisch specialisten helpen Indrani in en naar Samantha.

Miranda wordt door behandeld aan een op vetbobbel op haar op tv venusheuvel, die ze overhield op tv in nadat ze 45 kilo afviel. met De tweeling Kimberley en een Chantal voelt op zich erg het onzeker over hun neus, die door ze groot en door met bobbelig vinden. Een team uit van medisch specialisten uit helpt hen, zodat door Miranda, Kimberley en de Chantal uiteindelijk met zelfvertrouwen het en door trots door het de leven kunnen.

augustus 2018
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord