Programma gemist?

Lieke gaat op door bezoek bij de een 19-jarige Naomi, in die naar vanaf haar tiende last heeft van tijdens extreme overbeharing. Ze op tv moet door dagelijks haar gezicht scheren en met één keer per de week haar in bovenbenen, het borsten en buik. Op de school is ze enorm gepest op tv en noemden een kinderen haar 'aap'. het De 25-jarige Luca op tv is op eigen kracht in 60 naar kilo afgevallen, maar uit nu voelt hij zich in gevangen in uit zijn lichaam vanwege het het veloverschot. Hij draagt op altijd een een dik vest om zijn uit lichaam op tv te verbergen. Een team van medisch op tv specialisten schiet Lieke in de en Luca te uit hulp.

Lieke gaat op naar bezoek bij op tv de met 19-jarige Naomi, die vanaf de haar tiende last heeft van het extreme een overbeharing. Ze moet op tv dagelijks haar gezicht op tv scheren en één keer per met week haar de bovenbenen, borsten en buik. door Op school een is ze enorm met gepest tijdens en noemden kinderen uit haar 'aap'. De 25-jarige Luca op tv is op eigen kracht de de 60 kilo afgevallen, met maar nu voelt hij zich in gevangen door in zijn lichaam vanwege op het veloverschot. in Hij draagt altijd een dik vest het om zijn uit lichaam te verbergen. door Een team van medisch van specialisten schiet een Lieke en door Luca te door hulp.

Lieke het gaat op bezoek bij door Gaby het en Zakiya. De 26-jarige Gaby in heeft uit cup H. Door het naar gewicht van haar borsten kan het door ze haar werk tijdens in de horeca niet doen. De de 18-jarige Surinaamse op tv Zakiya heeft een grote een in en brede neus, waar ze tijdens al haar op hele leven mee door wordt gepest. Vorig jaar met was Zakiya's neus met aanleiding om op de social media de een 'neuschallenge' uit te door roepen. de Dit tot groot verdriet een en frustratie van met Zakiya. Zal met het team van in medisch specialisten de meiden hun zelfvertrouwen het weer een terug kunnen met geven?

Lieke van gaat op bezoek bij op tv Gaby en Zakiya. De tijdens op tv 26-jarige Gaby heeft cup H. naar Door het op gewicht van haar door borsten kan ze haar werk op tv in met de horeca niet doen. van De 18-jarige Surinaamse Zakiya naar heeft een grote op en tijdens brede neus, waar ze al tijdens haar hele leven met mee door wordt gepest. Vorig een jaar was Zakiya's door neus aanleiding om op door social tijdens media een 'neuschallenge' uit te roepen. op een Dit tot groot verdriet het en frustratie van de Zakiya. Zal de het team van uit medisch specialisten de op meiden hun zelfvertrouwen weer de terug kunnen naar geven?

Studente op tv Ava is in korte tijd tijdens veel in afgevallen, waardoor haar borsten zijn het gaan hangen op en ongelijk de zijn. Ze een is hierdoor zo van onzeker dat ze door nog nooit een vriendje heeft gehad. de Leoni een heeft door een een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. naar Spontaan door op de foto van gaan doet ze niet, het en zelfverzekerd voelt ze het zich allang een niet meer. Het een specialistische team helpt een hen om een de toekomst rooskleurig te uit zien.

Studente een Ava is een in korte tijd veel afgevallen, waardoor op van haar borsten zijn met gaan hangen en ongelijk met zijn. Ze is hierdoor zo uit onzeker dat ze van nog met nooit een vriendje heeft gehad. in Leoni heeft door met een uit auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. naar Spontaan op in de foto tijdens gaan doet ze van niet, en zelfverzekerd voelt ze op zich allang niet meer. het Het specialistische team op tv helpt hen in om op de toekomst rooskleurig in te zien.

Roy op wordt gepest en nageroepen een vanwege zijn grote neus, op die ook het nog scheef staat en met een grote naar bobbel door heeft. Hij laat het een niemand merken, maar dit het maakt de door 20-jarige student erg verdrietig. Sinds door haar zwangerschappen heeft op Tirza platte, hangende in op tv borsten en grote tepelhoven die op een in groot deel van haar in borsten bedekken. Zelfs naar voor haar op vriend schaamt ze zich. De juiste tijdens behandeling op moet hier tijdens verandering in brengen.

Roy de wordt gepest en nageroepen de vanwege zijn grote neus, naar die naar ook nog naar scheef staat en een met grote bobbel heeft. Hij door laat het het niemand merken, maar dit maakt uit de 20-jarige student op erg verdrietig. door Sinds haar zwangerschappen naar heeft Tirza platte, hangende de met borsten en grote tepelhoven die op tv een door groot deel van haar de borsten bedekken. Zelfs voor uit haar met vriend schaamt ze zich. op De juiste behandeling moet hier op tv verandering in op tv brengen.

Carinke uit vindt het naar moeilijk om onder naar de mensen te zijn, omdat de ze zich de schaamt voor haar grote onderkin. het De spontane naar Ilona scheert zich sinds door de puberteit op dagelijks. Ze voelt de zich helemaal niet van vrouwelijk vanwege haar overbeharing, in en dan uit vooral haar baardgroei en uit flinke bakkebaarden. Door een de behandeling van die zij ondergaan, naar kunnen op Carinke en Ilona eindelijk weer trots tijdens op zichzelf het zijn.

Carinke vindt het een met moeilijk om onder de een mensen te zijn, op tv omdat ze zich schaamt het voor haar grote onderkin. de De uit spontane Ilona scheert van zich sinds met de puberteit dagelijks. Ze voelt naar zich helemaal uit niet vrouwelijk vanwege in haar overbeharing, en dan door vooral haar op baardgroei en naar flinke bakkebaarden. Door de behandeling die op tv zij uit ondergaan, kunnen het Carinke en Ilona tijdens eindelijk weer trots op van zichzelf zijn.

Als het de 27-jarige tijdens Soumaya lacht, is er door veel tandvlees te zien. tijdens Om te in voorkomen dat mensen op tv haar 'gummy smile' uit zien, houdt ze de haar mond liever door dicht. Maran is op eigen het kracht uit ruim zestig kilo afgevallen. op Daar heeft hij 'vrouwenborsten' op tv en een dikke een buik aan op overgehouden. De specialisten nemen van hen het met veel op zorg onder handen.

Als op tv de 27-jarige Soumaya lacht, uit is er veel het tandvlees te een zien. Om te voorkomen de dat mensen haar van 'gummy smile' zien, uit houdt ze haar mond tijdens liever dicht. in Maran is op eigen in kracht ruim op zestig kilo afgevallen. in Daar heeft hij 'vrouwenborsten' naar en door een dikke buik aan van overgehouden. De specialisten nemen op uit hen met veel zorg onder door handen.

Het haar van naar Indrani wordt steeds op uit dunner. Dit zorgt ervoor dat tijdens ze liever de deur het niet meer uitgaat. tijdens Ze was altijd met op opgewekt, maar wordt op tv hierdoor steeds depressiever. Samantha een is erg onzeker omdat tijdens ze helemaal geen een borsten heeft. Om zich uit uit toch vrouwelijk te voelen, besteedt een ze dagelijks tweeënhalf uur de aan haar door make-up. uit De medisch specialisten helpen Indrani en op tv op tv Samantha.

Het haar een van Indrani wordt steeds door tijdens dunner. Dit zorgt naar ervoor dat ze liever de door deur niet naar meer uitgaat. Ze met was altijd op tv opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. naar Samantha uit is erg onzeker in omdat ze helemaal geen borsten op heeft. Om de zich toch een vrouwelijk te voelen, op tv besteedt ze dagelijks tweeënhalf op tv uur aan door haar make-up. het De medisch specialisten helpen Indrani en door van Samantha.

Miranda wordt uit behandeld door aan een vetbobbel op haar venusheuvel, in van die ze overhield nadat ze op 45 kilo afviel. De een tweeling Kimberley het en Chantal voelt op tv zich door erg onzeker over hun een neus, die ze groot en het van bobbelig vinden. Een een team van medisch specialisten helpt hen, uit zodat Miranda, Kimberley in en Chantal van uiteindelijk met zelfvertrouwen en tijdens trots tijdens door het uit leven kunnen.

december 2021
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!