Programma gemist?

Lieke gaat op naar bezoek in bij de 19-jarige Naomi, die uit vanaf haar tiende in last heeft in van extreme overbeharing. Ze naar moet dagelijks in haar gezicht op scheren en in één keer per week haar bovenbenen, het borsten en buik. uit een Op school is ze het enorm gepest in en noemden kinderen haar op 'aap'. De 25-jarige naar Luca is op eigen op tv kracht 60 kilo afgevallen, de door maar nu voelt hij zich met gevangen in in zijn lichaam het vanwege het veloverschot. met Hij draagt altijd een van dik vest de om zijn lichaam te een verbergen. Een op team van medisch specialisten schiet Lieke van en een Luca te in hulp.

Lieke in gaat op bezoek bij de een 19-jarige Naomi, die met vanaf de haar tiende last heeft in van een extreme overbeharing. Ze moet naar dagelijks haar gezicht het scheren en één keer door per week de haar bovenbenen, in borsten en buik. op Op school is ze een enorm gepest en noemden kinderen de haar 'aap'. De de 25-jarige Luca is tijdens op eigen met kracht 60 naar kilo afgevallen, de maar nu voelt hij zich van gevangen de in zijn lichaam vanwege het uit veloverschot. Hij draagt altijd van een in dik vest om zijn in lichaam te verbergen. van Een team van medisch de de specialisten schiet Lieke uit en Luca te een hulp.

Lieke de gaat op bezoek het bij Gaby en met Zakiya. De 26-jarige de Gaby heeft cup H. Door het het gewicht van in haar borsten een kan op ze haar werk van in de horeca niet doen. De met met 18-jarige Surinaamse Zakiya van heeft een grote en op brede neus, waar in ze al haar hele leven een het mee wordt gepest. Vorig van jaar was Zakiya's neus aanleiding het op om op social media een 'neuschallenge' tijdens uit te een roepen. Dit tot op groot in verdriet en frustratie de van Zakiya. Zal het het team van medisch op tv specialisten de meiden hun zelfvertrouwen het weer terug op tv kunnen de geven?

Lieke tijdens gaat op bezoek bij op Gaby en Zakiya. door De 26-jarige Gaby met heeft cup op H. Door het een gewicht van haar borsten tijdens kan ze uit haar werk in van de horeca niet doen. De een 18-jarige Surinaamse Zakiya door heeft een het grote en brede op tv neus, de waar ze al haar hele leven tijdens mee wordt van gepest. Vorig jaar was in op tv Zakiya's neus aanleiding om het op social media een een 'neuschallenge' uit te een roepen. Dit van tot groot verdriet en frustratie het van met Zakiya. Zal het team het van medisch specialisten de tijdens meiden hun zelfvertrouwen op tv weer terug kunnen door tijdens geven?

Studente het Ava is in naar korte tijd veel afgevallen, in waardoor haar in borsten zijn gaan hangen in en ongelijk zijn. Ze met is een hierdoor zo onzeker dat ze uit van nog nooit een vriendje heeft naar gehad. Leoni heeft door naar een van auto-immuunziekte een terugtrekkende op haargrens. Spontaan op de door foto gaan doet ze een tijdens niet, en zelfverzekerd voelt de ze zich door allang niet meer. Het met specialistische team helpt hen om in met de toekomst rooskleurig te van zien.

Studente op tv Ava is in van korte tijd veel afgevallen, waardoor in haar borsten zijn de gaan hangen en op het ongelijk zijn. Ze is hierdoor van zo onzeker het dat ze nog het nooit een vriendje heeft door gehad. Leoni heeft uit door een op auto-immuunziekte een terugtrekkende op tv haargrens. Spontaan het op de foto gaan doet de ze niet, en uit zelfverzekerd voelt ze van zich allang niet op tv meer. Het specialistische met team helpt hen in om de toekomst rooskleurig uit te door zien.

Roy het wordt gepest naar en nageroepen vanwege zijn grote de neus, een die ook nog scheef staat en het een grote door bobbel heeft. Hij laat door op tv het niemand merken, in maar dit maakt de tijdens 20-jarige student erg verdrietig. Sinds de op haar zwangerschappen heeft de Tirza platte, hangende borsten en grote het tepelhoven die het een met groot deel van het haar borsten bedekken. Zelfs het voor haar vriend met schaamt ze op tv zich. De juiste behandeling moet een hier het verandering in brengen.

Roy de wordt gepest en in nageroepen vanwege uit zijn grote neus, die ook nog met scheef staat en naar een in grote bobbel een heeft. Hij laat het niemand met merken, maar dit maakt de een de 20-jarige student erg verdrietig. in Sinds haar zwangerschappen op heeft Tirza naar platte, hangende van borsten en grote tepelhoven die een met groot uit deel van haar van borsten bedekken. Zelfs voor haar naar een vriend schaamt ze zich. de De juiste behandeling moet het hier verandering in van brengen.

Carinke vindt het met moeilijk om een onder de een mensen te zijn, omdat het ze zich schaamt voor met met haar grote onderkin. De op spontane Ilona scheert zich naar sinds de op puberteit dagelijks. Ze voelt zich naar helemaal niet de vrouwelijk vanwege naar haar overbeharing, en dan de vooral haar een baardgroei en flinke in bakkebaarden. Door de behandeling de die van zij ondergaan, kunnen Carinke en de Ilona eindelijk uit weer trots de op zichzelf zijn.

Carinke naar vindt het moeilijk om door onder de een mensen te zijn, met omdat ze door zich schaamt voor uit haar grote onderkin. tijdens De spontane Ilona scheert zich van sinds tijdens de puberteit dagelijks. door Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk een vanwege uit haar overbeharing, op tv en dan vooral haar op baardgroei en flinke bakkebaarden. Door tijdens de behandeling het die naar zij ondergaan, kunnen Carinke en Ilona van de eindelijk weer trots op zichzelf in zijn.

Als een de 27-jarige Soumaya lacht, met is door er veel tandvlees te zien. een Om een te voorkomen dat mensen haar door 'gummy een smile' zien, houdt ze haar mond met liever dicht. in Maran is op het eigen naar kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar tijdens heeft hij 'vrouwenborsten' op en een een dikke buik aan overgehouden. de De op specialisten nemen hen op tv met veel zorg onder naar handen.

Als de van 27-jarige Soumaya lacht, in is er veel van tandvlees te van zien. Om te voorkomen dat het mensen haar met 'gummy smile' door zien, houdt ze van haar mond liever dicht. Maran naar is op eigen in kracht ruim zestig tijdens van kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' naar en uit een dikke de buik aan overgehouden. door De specialisten nemen hen met met veel de zorg onder handen.

Het haar een van Indrani wordt steeds in dunner. Dit zorgt uit ervoor met dat ze liever de tijdens deur niet meer uitgaat. door Ze op tv was altijd opgewekt, maar wordt in hierdoor van steeds depressiever. Samantha op tv is erg het onzeker omdat ze helemaal geen borsten een heeft. Om zich op toch vrouwelijk te in voelen, besteedt door ze dagelijks tweeënhalf door uur op aan haar make-up. De medisch op tv specialisten helpen Indrani een en op tv Samantha.

Het op haar van het Indrani wordt steeds dunner. Dit op tv zorgt op tv ervoor dat ze liever de deur met niet tijdens meer uitgaat. Ze was altijd naar naar opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. van door Samantha is erg naar onzeker omdat ze het helemaal geen borsten heeft. Om zich naar toch vrouwelijk te op tv voelen, naar besteedt ze dagelijks tweeënhalf tijdens uur aan haar make-up. van De door medisch specialisten een helpen Indrani en de Samantha.

Miranda in wordt behandeld tijdens aan een vetbobbel op tijdens haar venusheuvel, die ze overhield van nadat ze 45 uit kilo afviel. met De met tweeling Kimberley en door Chantal voelt zich erg door onzeker over hun neus, door die met ze groot en door bobbelig vinden. Een team van medisch het specialisten helpt hen, in van zodat Miranda, Kimberley en Chantal met uiteindelijk met zelfvertrouwen en de trots door het het leven door kunnen.

oktober 2018
12-08-2018 17:36

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

06-08-2018 22:22

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

05-08-2018 17:36

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

30-07-2018 22:22

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. De 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee ...

29-07-2018 17:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

23-07-2018 22:20

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

22-07-2018 17:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

16-07-2018 22:22

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand merken, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hang...

15-07-2018 17:36

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

09-07-2018 22:25

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan voo...

08-07-2018 17:37

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

02-07-2018 22:22

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Daar heeft hij 'vrouwenborsten' en een ...

01-07-2018 17:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

25-06-2018 22:33

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

24-06-2018 17:37

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord