Programma gemist?

De van 25-jarige Sarah lijdt sinds zes tijdens jaar aan op een op tv mannelijk haargroeipatroon. Dat heeft ertoe geleid met dat haar voorhoofd de zowat volledig kaal het is. in Dat bezorgde Sarah, in die een opleiding als met kapster gevolgd heeft, van een vreselijk complex. van Hoe kan op ze dat complex eindelijk overwinnen? met een De 28-jarige Jessica schaamt zich de ook met voor haar uiterlijk. De de moeder van twee dochtertjes heeft naar nauwelijks borsten. Dat in staat de niet alleen haar door seksuele relatie met haar op tv vriend in een de weg, maar op tv ook haar gezinsleven. Met de van kinderen gaan zwemmen, met is voor een Jessica een door hele opgave. tijdens Kan ze met borstprotheses haar complex van naar overwinnen?

Lieke gaat het op bezoek bij de de 22-jarige tijdens Jessica, een mooie uit meid met een grote, door spitse het neus. Die neus maakt door haar onzeker en verlegen. door Ook gaat Lieke een langs tijdens bij de 53-jarige tijdens Brabantse Doreth, die door in mensen minstens 77 op jaar wordt geschat. Ze door is jaloers op door vrouwen van 80, door die van minder rimpels hebben dan in zij.

Lieke gaat op tijdens bezoek bij de uit 22-jarige op Jessica, een een mooie meid met een van grote, spitse de neus. Die neus maakt naar haar onzeker door en verlegen. Ook op tv gaat Lieke langs bij de een 53-jarige naar Brabantse Doreth, die op tv door mensen minstens 77 jaar wordt op tv op tv geschat. Ze is het jaloers op vrouwen in van 80, die minder rimpels hebben het dan op zij.

Lieke op tv van Lexmond gaat op op bezoek bij Saskia, moeder op tv van tijdens vier zoons naar en twee dochters. Saskia schaamt zich in rot voor haar de lichaam. Na met het krijgen van zes tijdens kinderen de is er van haar borsten het niet een veel meer over door en haar op buik blijft bol staan, terwijl op het de vel op haar buik gerimpeld uit is. Saskia een is erg sportief op tv en traint bijna naar dagelijks, maar van die buik krijgt ze niet strak. door van Ook bezoekt Lieke door Nicole, die ernstige wallen onder naar haar uit ogen heeft. Ze draagt haar hele in een leven een zonnebril om tijdens haar wallen te verbergen. naar Tijd met om hier iets aan van te laten een doen!

Lieke van Lexmond naar gaat op bezoek op bij uit Saskia, moeder van een vier zoons en twee dochters. uit Saskia schaamt naar zich rot voor haar naar lichaam. Na het in met krijgen van zes kinderen is op tv er van het haar borsten niet veel in meer de over en haar buik blijft een bol staan, het terwijl het op tv vel op haar buik de gerimpeld is. de Saskia is erg van sportief en traint bijna dagelijks, het maar die buik op krijgt naar ze niet strak. Ook door bezoekt Lieke Nicole, die de ernstige op tv wallen onder haar het ogen heeft. Ze draagt op tv haar hele leven de een zonnebril om naar haar wallen naar te verbergen. Tijd om hier iets op aan op tv te laten op doen!

Lieke van bezoekt Anne, die last een heeft van een een 'gummy smile'. Ze durft met niet meer te door lachen en mensen uit schelden haar tijdens uit. Hierdoor heeft tijdens de 26-jarige het Anne ook een last van faalangst. Verder gaat in Lieke op bezoek bij het Kelly. Zij heeft uit een extreem slecht van gebit. Haar tanden naar zijn uit zo verrot dat ze van geen een harde dingen meer kan eten. Ook op tv mentaal van heeft het het slechte gebit gevolgen voor het Kelly.

Lieke bezoekt Anne, door die last door heeft van een 'gummy op tv smile'. Ze het durft het niet meer te op lachen en mensen het schelden haar uit. Hierdoor heeft van de in 26-jarige Anne ook last van faalangst. het Verder gaat het Lieke op bezoek van bij Kelly. op tv Zij heeft een extreem slecht het het gebit. Haar tanden zijn zo verrot het dat uit ze geen harde dingen een meer door kan eten. Ook naar mentaal heeft het een slechte gebit gevolgen voor uit Kelly.

Lieke gaat uit op bezoek naar bij de 22-jarige in Britt. Op 9-jarige op tv leeftijd heeft zij een met grote brand op meegemaakt, waardoor zij door ernstige littekens in haar de gezicht heeft. het Britt heeft door haar in brandwonden geen door wenkbrauwen meer met en daar heeft ze op tv dagelijks veel last van. tijdens Ook naar gaat Lieke op tijdens bezoek bij de 20-jarige transgender door Shelly. in Na een lang met en intensief traject heeft op tv Shelly een geslachtsverandering ondergaan. door De hormoonbehandelingen hebben de met borstontwikkeling helaas nog tijdens niet op de gang gebracht. Hierdoor een voelt Shelly zich nog uit niet compleet door vrouw.

Lieke gaat een op bezoek bij de naar van 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft op tv zij een van grote brand meegemaakt, met waardoor op tv zij ernstige littekens in haar van gezicht heeft. Britt met heeft door haar brandwonden tijdens geen wenkbrauwen meer het en daar tijdens heeft ze op dagelijks veel last van. door Ook gaat Lieke op naar bezoek bij de door op tv 20-jarige transgender Shelly. Na een met lang en intensief een traject heeft met Shelly een geslachtsverandering ondergaan. De een hormoonbehandelingen hebben de de borstontwikkeling helaas van nog niet door op gang gebracht. Hierdoor voelt naar Shelly zich nog met op tv niet compleet vrouw.

Lieke gaat met op naar bezoek bij de naar 19-jarige Naomi, die vanaf op haar tiende last naar heeft van in extreme overbeharing. Ze een moet dagelijks haar gezicht scheren en door één keer door per week haar door bovenbenen, borsten en buik. op uit Op school is ze van enorm gepest en noemden kinderen door haar 'aap'. uit De 25-jarige Luca is de op een eigen kracht tijdens 60 kilo afgevallen, maar nu door voelt hij met zich gevangen in van zijn lichaam op vanwege het veloverschot. Hij naar draagt altijd een dik met vest op tv om zijn lichaam te in verbergen. Een team met van medisch met specialisten schiet Lieke en Luca in te het hulp.

Lieke gaat op naar bezoek bij op tv de 19-jarige Naomi, tijdens die de vanaf haar tiende last door heeft van extreme uit overbeharing. Ze moet de dagelijks haar gezicht scheren en uit één keer per door week haar bovenbenen, een borsten en buik. door Op door school is ze in enorm gepest en noemden met kinderen haar van 'aap'. De 25-jarige Luca tijdens is op op eigen kracht 60 kilo van afgevallen, maar uit nu voelt hij zich op gevangen in zijn op tv lichaam vanwege met het veloverschot. Hij draagt altijd in een het dik vest om zijn lichaam de te verbergen. Een op tv op team van medisch uit specialisten schiet Lieke en Luca in te van hulp.

Lieke op gaat op bezoek het bij Gaby met en Zakiya. De op 26-jarige Gaby heeft cup H. Door naar van het gewicht van haar in borsten kan ze haar werk een van in de horeca niet op tv doen. Al sinds haar pubertijd het het heeft Gaby elke dag tijdens pijn en krijgt een ze veel naar opmerkingen over haar borsten. De 18-jarige op tv Surinaamse Zakiya heeft in een grote op en brede neus, een waar ze een al haar met hele leven mee op wordt gepest. Vorig jaar in was Zakiya's neus door aanleiding om op social door media een 'neuschallenge' uit de te een roepen. Dit tot groot verdriet in in en frustratie van Zakiya. Zal het een team in van medisch specialisten deze op tv twee een meiden hun zelfvertrouwen weer terug het kunnen tijdens geven?

Vanaf vanavond van wordt het tweede op tv seizoen van uit ‘Lelijke Eendjes’ opnieuw uitgezonden door van RTL 5. tijdens Na een door succesvol eerste seizoen van dit tijdens uit RTL 5-programma meldden meer dan 5000 naar mensen naar zich aan voor de in tweede reeks. In het uit programma een helpt een in team van cosmetisch chirurgen mensen van die zich een ‘lelijk het eendje’ voelen tijdens en ernstig worden gehinderd uit door hun looks. in Ze worden gepest, in nageroepen of verbergen het hun lichaam van onder een met dikke laag kleding omdat ze in bijvoorbeeld een opvallend door grote neus, uit geen borsten of enorm naar veloverschot hebben. De met deelnemers In naar elke aflevering vertellen twee deelnemers in door hoe hun uiterlijk een op schaduw over hun leven door werpt. tijdens Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden met en gevoelens. De naar 26-jarige Gaby heeft cup de de H. Door het naar gewicht van haar borsten op tv kan ze haar werk in niet doen en lukt door het haar niet op eens om te de naar spelen met haar kinderen. Ze het heeft elke een dag pijn en al sinds met op haar pubertijd last van een de vele een opmerkingen die ze krijgt over haar door borsten. De 18-jarige Naomi van door heeft al vanaf haar met tiende jaar last van overbeharing. met Ze moet dagelijks door haar gezicht scheren met en haar bovenbenen, op tv borsten door en buik één keer per een week. in Op school is ze op tv enorm gepest met het haar overbeharing. Kinderen noemden met de haar ‘aap’ en uit riepen dat ze zich eens de moest gaan scheren. uit Ze is al van bij op tv verschillende specialisten geweest, maar er kan een weinig door aan gedaan tijdens worden. Kunnen de specialisten van ‘Lelijke een Eendjes’ haar een wel helpen? Luca (25) tijdens is geheel tijdens op eigen kracht op tv 60 kilo afgevallen. een Een enorm in knappe prestatie maar nu voelt naar hij zich uit vanwege het veloverschot tijdens gevangen in zijn in lichaam. “Ik vraag mij af naar of het een die twee jaar het knokken wel met waard is geweest. Nu zit door ik met door de ravage. Mannen horen het door geen tieten te hebben”, op tv aldus Luca. Hij draagt in altijd een dik vest van om zijn het lichaam te verbergen. een Hij is het al meerdere naar keren naar het ziekenhuis geweest, uit maar de kosten voor van de operatie kan op tv hij niet betalen. tijdens Ook een hij wordt in in ‘Lelijke Eendjes’ de geholpen met een nieuwe met start.

Lieke gaat door op in bezoek bij de 22-jarige Jessica, een in mooie meid met met een grote, een spitse neus. op tv Die neus tijdens maakt haar onzeker op tv en verlegen. Ook tijdens gaat Lieke langs bij de op 53-jarige Brabantse uit Doreth, die tijdens door mensen minstens 77 jaar op tv wordt geschat. Ze de is jaloers op vrouwen de van 80, die op tv een minder rimpels hebben dan een zij.

Lieke het gaat op bezoek bij Saskia, met moeder van vier tijdens zoons en twee een dochters. Saskia de schaamt zich rot voor uit haar lichaam. Na door van zes kinderen is er van een haar borsten niet een veel meer over en tijdens van haar buik blijft bol staan, op tv terwijl het vel het op op haar buik gerimpeld het is. Saskia is erg sportief en uit op traint bijna dagelijks, maar die uit buik uit krijgt ze niet strak. Ook naar bezoekt de Lieke Nicole, die een ernstige wallen onder haar tijdens ogen heeft. Ze draagt de haar hele leven een met zonnebril op tv om haar naar wallen te verbergen. van Tijd om hier iets aan te op tv laten op doen!

september 2017
21-08-2017 20:40

Lelijke Eendjes "Afl. 1"

Lelijke Eendjes - Lelijke Eendjes "Afl. 1"

De 25-jarige Sarah lijdt sinds zes jaar aan een mannelijk haargroeipatroon. Dat heeft ertoe geleid dat haar voorhoofd zowat volledig kaal is. Dat bezorgde Sarah, die een opleiding als kapster gevolgd heeft, een vreselijk complex. Hoe kan ze...

20-08-2017 19:00

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

14-08-2017 20:39

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

13-08-2017 19:01

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke van Lexmond gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na het krijgen van zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwij...

07-08-2017 20:38

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke van Lexmond gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na het krijgen van zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwij...

06-08-2017 18:58

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke bezoekt Anne, die last heeft van een 'gummy smile'. Ze durft niet meer te lachen en mensen schelden haar uit. Hierdoor heeft de 26-jarige Anne ook last van faalangst. Verder gaat Lieke op bezoek bij Kelly. Zij heeft een extreem slecht...

31-07-2017 20:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke bezoekt Anne, die last heeft van een 'gummy smile'. Ze durft niet meer te lachen en mensen schelden haar uit. Hierdoor heeft de 26-jarige Anne ook last van faalangst. Verder gaat Lieke op bezoek bij Kelly. Zij heeft een extreem slecht...

30-07-2017 18:59

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens in haar gezicht heeft. Britt heeft door haar brandwonden geen wenkbrauwen meer en daar heeft ze dagelijk...

24-07-2017 20:39

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens in haar gezicht heeft. Britt heeft door haar brandwonden geen wenkbrauwen meer en daar heeft ze dagelijk...

23-07-2017 18:58

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

17-07-2017 20:38

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

16-07-2017 18:58

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. Al sinds haar pubertijd heeft Gaby elke dag pijn en krijgt ze veel opmerkingen over haar bors...

10-07-2017 20:39

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ opnieuw uitgezonden door RTL 5. Na een succesvol eerste seizoen van dit RTL 5-programma meldden meer dan 5000 mensen zich aan voor de tweede reeks. In het programma helpt een tea...

09-03-2017 21:27

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

02-03-2017 21:32

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwijl het vel op haar buik gerim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord