Programma gemist?

Studente Ava is met in met korte tijd veel afgevallen, op tv waardoor haar borsten zijn op tv uit gaan hangen en ongelijk zijn. Ze uit is uit hierdoor zo onzeker van dat ze nog nooit een de vriendje heeft op tv gehad. Leoni het heeft door een door auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens. van Spontaan op de foto een uit gaan doet ze niet, en het zelfverzekerd op voelt ze zich allang niet door meer. Het specialistische naar team helpt hen om een de toekomst rooskleurig met te in zien.

Studente Ava is in van in korte tijd veel afgevallen, het waardoor haar de borsten zijn de gaan hangen en op tv ongelijk zijn. Ze in is hierdoor zo onzeker dat ze in naar nog nooit een vriendje heeft in gehad. Leoni heeft door het een auto-immuunziekte tijdens een teruggetrokken met haargrens. Spontaan op met de foto gaan doet ze uit niet, tijdens en zelfverzekerd voelt ze op tv zich allang niet tijdens meer. Het uit specialistische team helpt hen om een tijdens de toekomst rooskleurig te uit zien.

Roy wordt gepest naar en een nageroepen vanwege zijn met grote neus, die ook nog op scheef staat de en een naar grote bobbel met heeft. Hij laat het niemand een zien, maar uit dit maakt de op tv 20-jarige student erg verdrietig. tijdens Sinds haar zwangerschappen heeft tijdens Tirza platte, de hangende borsten en grote een uit tepelhoven die een op groot deel van haar borsten naar bedekken. het Zelfs voor haar vriend schaamt ze naar zich van en ze het durft ook niet naar de het strand. naar De juiste behandeling moet hier door verandering in een brengen.

Roy wordt van gepest met en nageroepen vanwege zijn grote naar neus, die uit ook nog scheef op tv staat en een tijdens grote bobbel heeft. Hij laat op tv het het niemand zien, het maar dit maakt de een 20-jarige student erg tijdens verdrietig. Sinds haar zwangerschappen op heeft Tirza platte, hangende door borsten en in grote tepelhoven in die een groot het deel van op tv haar borsten bedekken. Zelfs voor in haar vriend schaamt ze op tv zich en ze tijdens durft ook door niet door naar het strand. De op tv juiste behandeling het moet hier verandering in met brengen.

Carinke vindt het op moeilijk om de onder de van mensen te zijn, omdat ze op tv zich schaamt voor met de haar grote onderkin. De spontane op Ilona scheert zich al de sinds de puberteit de in dagelijks. Ze voelt zich de helemaal niet vrouwelijk vanwege met haar overbeharing, en de dan vooral haar de baardgroei en naar flinke bakkebaarden. Door de door behandeling de die zij ondergaan, kunnen Carinke en met Ilona eindelijk door weer op trots op zichzelf op tv zijn.

Carinke van vindt het moeilijk uit om onder de met mensen te zijn, omdat uit ze zich een schaamt voor haar grote onderkin. op De spontane van Ilona op scheert zich al het sinds de puberteit dagelijks. van Ze voelt zich een helemaal niet vrouwelijk vanwege haar uit naar overbeharing, en dan vooral haar het baardgroei en het flinke bakkebaarden. Door de behandeling van die het zij ondergaan, kunnen Carinke en op Ilona eindelijk de weer trots op zichzelf uit naar zijn.

Als de met 27-jarige Soumaya de lacht, is er veel met tandvlees door te zien. Om het te voorkomen dat mensen in haar 'gummy smile' zien, een houdt ze haar in mond liever dicht. uit Maran is op eigen in met kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan op tv met heeft hij 'vrouwenborsten' en een uit dikke buik overgehouden. De met specialisten in nemen hen een met veel zorg onder de handen.

Als in de 27-jarige Soumaya lacht, is uit er veel op tv tandvlees te zien. Om tijdens een te voorkomen dat mensen haar 'gummy door smile' tijdens zien, houdt ze in haar mond liever door dicht. Maran is op eigen naar kracht ruim op zestig kilo afgevallen. Hieraan naar met heeft hij 'vrouwenborsten' en het een dikke door buik overgehouden. De met specialisten nemen hen op tv met veel zorg het onder handen.

Het haar het van Indrani wordt steeds naar naar dunner. Dit zorgt ervoor tijdens dat ze liever de deur van niet op meer uitgaat. Ze was altijd op opgewekt, een maar wordt hierdoor door steeds depressiever. tijdens Samantha is erg onzeker met omdat ze helemaal geen van borsten met heeft. Om zich toch vrouwelijk het te een voelen, besteedt ze in dagelijks tweeënhalf uur aan op haar make-up. op De medisch specialisten helpen Indrani naar en met Samantha.

Het met haar van Indrani een wordt steeds dunner. Dit zorgt van ervoor de dat ze uit liever de deur niet meer uitgaat. op tv Ze was altijd tijdens opgewekt, met maar wordt hierdoor steeds met depressiever. Samantha is met erg onzeker omdat het ze op helemaal geen borsten het heeft. Om zich toch op tv vrouwelijk te uit voelen, besteedt ze dagelijks met tweeënhalf uur aan met haar make-up. De medisch de specialisten helpen Indrani en van naar Samantha.

Miranda met wordt behandeld van aan een vetbobbel op de haar venusheuvel, die ze uit overhield nadat ze 45 tijdens kilo een afviel. De tweeling uit Kimberley en tijdens Chantal voelt zich met erg onzeker over hun neus, die op ze het groot en bobbelig vinden. in Een team op van medisch specialisten helpt op tv hen, zodat Miranda, Kimberley van en Chantal uiteindelijk een met een zelfvertrouwen en trots door het door leven in kunnen.

Nageroepen worden, onzekerheden van op en gehinderd worden door een van opvallend uiterlijk. Lieke naar van Lexmond met spreekt in het derde seizoen door van ‘Lelijke Eendjes’ het mensen die het op tv gevoel hebben in dat hun tijdens uiterlijk een schaduw in over hun leven op tv werpt. Een met team van cosmetisch in chirurgen helpt hen, een zodat ook zij uiteindelijk tijdens met zelfvertrouwen en op tv trots door het leven tijdens kunnen. In de eerste het aflevering wordt de het eeneiige tweeling Kimberley en door Chantal met behandeld aan hun neus, die van ze door ‘groot en bobbelig’ vinden. Spiegels naar vermijden lost in op tv dit geval niets tijdens op, want op tv door hun identieke de uiterlijk worden ze een ook dan geconfronteerd met een met hun looks. Miranda wordt behandeld aan uit een vetbobbel op het de haar venusheuvel, die ze van overhield nadat ze van op eigen kracht 45 kilo van is afgevallen. Leoni de en door Ilona kampen met van haarproblemen. Leoni heeft door een auto-immuumziekte op een teruggetrokken door haargrens. Spontaan op op de foto gaan de doet ze niet en van zelfverzekerd voelt naar ze zich van allang niet meer. tijdens Ilona voelt zich op tv vanwege haar overbeharing totaal op niet vrouwelijk. Sinds de de puberteit het scheert ze zich in dagelijks om door onder andere haar tijdens baardgroei te verbloemen. Ook de 27-jarige Soumaya door gaat gebukt naar onder haar opvallende uiterlijk. in in Als ze lacht is op er veel tandvlees te de zien. Opmerkingen een als ‘paardenbek’ of met ‘Heb je een kunstgebit?’ hebben naar de haar erg onzeker gemaakt. Om te tijdens tijdens voorkomen dat mensen haar ‘gummy smile’ op door zien, houdt ze een haar mond liever dicht. Het specialistische op tv team door van ‘Lelijke Eendjes’ helpt het deze en andere deelnemers van om het de toekomst rooskleurig in te in zien.

De tijdens 25-jarige Sarah een lijdt sinds zes jaar aan een tijdens mannelijk haargroeipatroon. de Dat heeft een ertoe geleid dat haar van voorhoofd zowat volledig kaal van is. Dat bezorgde met Sarah, op tv die een opleiding het als kapster door gevolgd heeft, een vreselijk complex. van Hoe naar kan ze dat complex eindelijk tijdens overwinnen? De van 28-jarige Jessica schaamt zich door ook voor een haar uiterlijk. De in moeder van het twee dochtertjes heeft nauwelijks borsten. de Dat staat niet het alleen het haar seksuele relatie met uit haar vriend in het de weg, maar op ook haar gezinsleven. Met de door kinderen gaan van zwemmen, is van voor Jessica in een hele opgave. door Kan ze met op borstprotheses haar complex door overwinnen?

Lieke tijdens gaat op bezoek bij het de naar 22-jarige Jessica, een mooie meid met naar een grote, uit spitse neus. Die neus met maakt haar onzeker een en verlegen. de Ook gaat door Lieke langs bij de van 53-jarige naar Brabantse Doreth, die door mensen minstens een 77 tijdens jaar wordt naar geschat. Ze is jaloers op vrouwen tijdens van 80, naar die minder rimpels hebben van op dan zij.

Lieke op tv gaat op bezoek bij de op 22-jarige Jessica, een tijdens mooie meid in met een grote, op spitse neus. Die neus op tv maakt een haar onzeker en verlegen. door Ook gaat door Lieke langs bij de 53-jarige op tv Brabantse tijdens Doreth, die op door mensen minstens 77 jaar uit wordt geschat. op Ze is jaloers de op vrouwen op tv van 80, die minder rimpels de hebben dan op tv zij.

mei 2018
25-02-2018 19:30

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een terugtrekkende haargrens...

19-02-2018 20:39

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Studente Ava is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en ongelijk zijn. Ze is hierdoor zo onzeker dat ze nog nooit een vriendje heeft gehad. Leoni heeft door een auto-immuunziekte een teruggetrokken haargrens...

18-02-2018 19:30

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

12-02-2018 20:39

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Roy wordt gepest en nageroepen vanwege zijn grote neus, die ook nog scheef staat en een grote bobbel heeft. Hij laat het niemand zien, maar dit maakt de 20-jarige student erg verdrietig. Sinds haar zwangerschappen heeft Tirza platte, hangen...

11-02-2018 18:29

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich al sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan ...

05-02-2018 20:39

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Carinke vindt het moeilijk om onder de mensen te zijn, omdat ze zich schaamt voor haar grote onderkin. De spontane Ilona scheert zich al sinds de puberteit dagelijks. Ze voelt zich helemaal niet vrouwelijk vanwege haar overbeharing, en dan ...

04-02-2018 18:32

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

29-01-2018 20:39

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Als de 27-jarige Soumaya lacht, is er veel tandvlees te zien. Om te voorkomen dat mensen haar 'gummy smile' zien, houdt ze haar mond liever dicht. Maran is op eigen kracht ruim zestig kilo afgevallen. Hieraan heeft hij 'vrouwenborsten' en e...

28-01-2018 18:32

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

22-01-2018 20:38

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Het haar van Indrani wordt steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat ze liever de deur niet meer uitgaat. Ze was altijd opgewekt, maar wordt hierdoor steeds depressiever. Samantha is erg onzeker omdat ze helemaal geen borsten heeft. Om zich toch ...

21-01-2018 18:30

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Miranda wordt behandeld aan een vetbobbel op haar venusheuvel, die ze overhield nadat ze 45 kilo afviel. De tweeling Kimberley en Chantal voelt zich erg onzeker over hun neus, die ze groot en bobbelig vinden. Een team van medisch specialist...

15-01-2018 20:39

Terug: Lelijke eendjes

Lelijke Eendjes - Terug: Lelijke eendjes

Nageroepen worden, onzekerheden en gehinderd worden door een opvallend uiterlijk. Lieke van Lexmond spreekt in het derde seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ mensen die het gevoel hebben dat hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Een team...

21-08-2017 20:40

Lelijke Eendjes "Afl. 1"

Lelijke Eendjes - Lelijke Eendjes "Afl. 1"

De 25-jarige Sarah lijdt sinds zes jaar aan een mannelijk haargroeipatroon. Dat heeft ertoe geleid dat haar voorhoofd zowat volledig kaal is. Dat bezorgde Sarah, die een opleiding als kapster gevolgd heeft, een vreselijk complex. Hoe kan ze...

20-08-2017 19:00

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

14-08-2017 20:39

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 01-04-2018 om 08:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord