Programma gemist?

Seizoen naar 2 - Aflevering 3 door - naar Nederlandse realityreeks over een mensen die zich belemmerd voelen op door hun uiterlijk: met Lieke op gaat op bezoek bij tijdens de 22-jarige op tv Britt. Op 9-jarige met leeftijd heeft zij een grote brand op meegemaakt, waardoor zij door ernstige littekens een in het haar gezicht heeft. Lieke heeft met door haar brandwonden geen de wenkbrauwen meer uit en daar heeft ze op tv dagelijks tijdens veel last van. een Ze wil door hier graag aan geholpen op tv worden. Ook op gaat Lieke op bezoek een bij de 20-jarige naar transgender Shelly. het Na een lang het en intensief traject heeft Shelly een door geslachtsverandering het ondergaan, maar door de hormoonbehandelingen hebben de borstontwikkeling niet in op van gang gebracht. Shelly voelt van zich hierdoor een nog niet compleet in vrouw.

Lieke met gaat op bezoek bij naar de van 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende tijdens last heeft van op tv extreme overbeharing. tijdens Ze door moet dagelijks haar gezicht scheren tijdens en één keer per uit week haar bovenbenen, een borsten en uit buik. Op in school is ze enorm in gepest en noemden kinderen door haar 'aap'. in De met 25-jarige Luca is van op eigen kracht van 60 kilo afgevallen, maar in nu voelt naar hij zich gevangen in een zijn lichaam vanwege uit het veloverschot. op Hij draagt altijd een dik vest door om zijn lichaam het te verbergen. uit Een team van op medisch specialisten schiet door Lieke op tv en Luca te het hulp.

Lieke de gaat op bezoek op bij de uit 19-jarige Naomi, die vanaf op haar tiende last heeft het van extreme op tv overbeharing. Ze het moet dagelijks haar een gezicht scheren en één op tv keer per van week haar bovenbenen, uit borsten en buik. Op school is van op tv ze enorm gepest en noemden kinderen op tv haar 'aap'. uit De met 25-jarige Luca is op eigen door kracht 60 door kilo afgevallen, maar nu op tv voelt hij zich op gevangen in zijn lichaam op vanwege op tv het veloverschot. Hij draagt altijd een naar een dik vest om van zijn lichaam te verbergen. Een in team van naar medisch specialisten schiet in Lieke op tv en Luca te door hulp.

Lieke gaat naar op bezoek bij tijdens Gaby en Zakiya. De van 26-jarige Gaby heeft op cup naar H. Door het op gewicht van haar in borsten kan door ze haar werk in de de horeca het niet doen. Al met sinds haar pubertijd uit heeft Gaby elke uit dag pijn en krijgt ze tijdens veel opmerkingen over door haar borsten. De uit 18-jarige Surinaamse Zakiya heeft naar een de grote en brede neus, naar waar de ze al haar hele een leven mee een wordt gepest. Vorig op jaar was Zakiya's neus aanleiding om op een op social media uit een 'neuschallenge' uit te roepen. Dit het tot groot verdriet tijdens en op tv frustratie van Zakiya. Zal van het team van medisch op tv het specialisten deze twee tijdens meiden hun zelfvertrouwen weer tijdens terug kunnen uit geven?

Vanaf vanavond wordt door het tweede in seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ op opnieuw uitgezonden de door in RTL 5. Na door een succesvol eerste van seizoen van dit RTL 5-programma op tv meldden meer met dan 5000 mensen zich aan een voor naar de tweede reeks. In het het het programma helpt een op team van cosmetisch een chirurgen mensen die zich een tijdens ‘lelijk eendje’ op tv voelen en op ernstig worden gehinderd door door hun looks. Ze op tv worden gepest, nageroepen van of verbergen hun in lichaam onder op een dikke laag door kleding omdat ze bijvoorbeeld een opvallend door op tv grote neus, geen borsten of enorm uit veloverschot hebben. De met deelnemers In elke op tv aflevering tijdens vertellen twee deelnemers hoe door hun uiterlijk een schaduw over het hun van leven werpt. van Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden tijdens uit en gevoelens. De 26-jarige door Gaby heeft cup uit H. Door het gewicht van haar in op tv borsten kan ze haar werk de niet de doen en lukt het haar niet het eens uit om te spelen op met haar kinderen. het Ze heeft elke dag uit pijn en al op sinds haar pubertijd last met van de vele door opmerkingen die ze het krijgt over haar uit borsten. De met 18-jarige Naomi heeft al vanaf uit haar tiende van jaar last van met overbeharing. Ze moet uit dagelijks haar gezicht scheren naar en haar met bovenbenen, borsten en tijdens buik door één keer per week. Op op school is ze op tv enorm tijdens gepest met haar overbeharing. Kinderen tijdens noemden haar ‘aap’ en van met riepen dat ze het zich eens moest gaan scheren. met Ze op tv is al bij verschillende met specialisten geweest, maar het er kan weinig met aan gedaan worden. Kunnen de uit specialisten op tv van ‘Lelijke de Eendjes’ haar wel helpen? Luca (25) met is geheel op naar eigen kracht naar 60 kilo afgevallen. het Een enorm uit knappe prestatie maar nu voelt hij in zich naar vanwege het veloverschot op tv gevangen in met zijn lichaam. “Ik vraag het mij af of het die het naar twee jaar knokken een wel waard is geweest. Nu naar zit ik met tijdens de ravage. naar Mannen horen geen tieten op tv te hebben”, van aldus Luca. Hij draagt altijd op van een dik vest om een zijn lichaam te verbergen. Hij de is al een meerdere keren naar op het ziekenhuis door geweest, maar op tv de kosten voor de in operatie kan hij niet het betalen. uit Ook hij wordt in een ‘Lelijke Eendjes’ geholpen met uit een nieuwe door start.

Lieke uit gaat op bezoek tijdens bij de naar 22-jarige Jessica, een mooie meid een met uit een grote, spitse met neus. Die neus maakt op haar onzeker en de verlegen. Ook gaat Lieke langs het bij de 53-jarige een Brabantse Doreth, een die tijdens door mensen minstens van 77 jaar wordt geschat. Ze is het jaloers op op vrouwen van 80, die van minder rimpels van hebben dan door zij.

Lieke een gaat op tijdens bezoek bij Saskia, moeder van vier het zoons en twee van dochters. Saskia met schaamt zich rot de voor haar lichaam. Na de de zes kinderen is er van van haar borsten in niet veel meer over uit en haar buik in blijft met bol staan, terwijl het een vel op op haar buik gerimpeld tijdens is. Saskia is in erg sportief en traint bijna op dagelijks, maar die naar buik krijgt ze uit niet strak. Ook bezoekt van met Lieke Nicole, die ernstige wallen met onder met haar ogen heeft. Ze draagt haar op tv op hele leven een zonnebril om in haar tijdens wallen te verbergen. Tijd om op hier iets aan te naar laten de doen!

Lieke bezoekt Anne, het die last heeft met van een 'gummy op tv smile'. een Ze durft niet meer te van een lachen en mensen schelden haar op tv uit. Hierdoor heeft de op 26-jarige Anne ook op last van faalangst. op tv Verder door gaat Lieke op bezoek in bij met Kelly. Zij heeft een door extreem slecht gebit. het Haar tanden zijn op zo verrot dat ze geen van harde dingen meer in in kan eten. Ook mentaal op tv heeft het met slechte gebit gevolgen het voor Kelly.

Lieke van gaat op bezoek het bij de 22-jarige Britt. Op in 9-jarige de leeftijd heeft de zij een grote brand meegemaakt, waardoor op uit zij ernstige littekens een in haar gezicht in heeft. Britt heeft door naar haar brandwonden geen wenkbrauwen meer met en daar heeft een ze dagelijks op tv veel last van. Ze het wil hier graag een aan geholpen een worden. Ook een gaat Lieke op naar bezoek bij de 20-jarige een transgender Shelly. Na een in lang de en intensief de traject heeft Shelly een geslachtsverandering een ondergaan, maar de hormoonbehandelingen naar hebben de borstontwikkeling op tv niet op gang de de gebracht. Shelly voelt zich hierdoor naar nog niet compleet tijdens vrouw.

Lieke gaat op tijdens bezoek bij met de uit 19-jarige Naomi, die vanaf haar tijdens tiende met last heeft van de extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar de gezicht scheren met en één de keer per week haar naar bovenbenen, borsten en buik. uit Op een school is ze enorm een gepest en noemden het kinderen tijdens haar 'aap'. De 25-jarige in Luca is op eigen kracht in 60 kilo van afgevallen, maar nu naar voelt hij zich uit gevangen met in zijn lichaam vanwege het uit veloverschot. Hij op draagt altijd een dik vest op om zijn lichaam door te verbergen. Een op team van medisch de specialisten de schiet Lieke en Luca te op tv op tv hulp.

Lieke naar van Lexmond is vanavond het terug het met het tweede seizoen van in ‘Lelijke Eendjes’. Na een het succesvol eerste seizoen de van in dit RTL 5-programma tijdens meldden meer dan 5000 de mensen zich de aan voor het de tweede reeks. In uit het programma helpt de een team van cosmetisch de chirurgen mensen die de zich naar een ‘lelijk eendje’ voelen met en ernstig het worden gehinderd door tijdens hun looks. Ze worden gepest, op nageroepen of verbergen hun op tv op tv lichaam onder een dikke laag kleding door omdat het ze bijvoorbeeld een opvallend grote op tv neus, van geen borsten of enorm op veloverschot van hebben. De deelnemers In elke aflevering in vertellen op twee deelnemers hoe hun tijdens uiterlijk een schaduw over een hun door leven werpt. Ze vertellen een over hun door ervaringen, onzekerheden en gevoelens. De 26-jarige van Gaby heeft cup H. het Door de het gewicht van haar borsten naar kan ze haar in werk het niet doen met en lukt het haar niet met eens om te de spelen in met haar kinderen. Ze heeft elke de dag pijn tijdens en al met sinds haar pubertijd last uit van op de vele opmerkingen die ze de krijgt over haar de borsten. De tijdens 18-jarige Naomi heeft al vanaf van haar tiende jaar de last van van overbeharing. Ze moet uit dagelijks haar gezicht scheren een en haar bovenbenen, borsten met en op buik één in keer per week. Op school is op tv ze op enorm gepest met in haar overbeharing. Kinderen de noemden haar ‘aap’ uit en riepen dat ze zich een eens moest gaan in scheren. Ze met is al bij verschillende tijdens specialisten geweest, maar een er kan een weinig naar aan gedaan worden. Kunnen de specialisten door met van ‘Lelijke Eendjes’ haar wel op helpen? Luca uit (25) is geheel op door eigen kracht 60 kilo afgevallen. naar Een enorm knappe uit prestatie maar van nu naar voelt hij zich op tv vanwege het veloverschot gevangen op in zijn lichaam. “Ik vraag de mij af of uit op het die twee jaar van knokken wel waard het is geweest. Nu zit van ik in met de ravage. Mannen het horen geen op tv tieten te hebben”, op aldus Luca. Hij de draagt altijd een dik van vest om naar zijn lichaam te op verbergen. Hij is al meerdere keren tijdens naar met het ziekenhuis naar geweest, maar de kosten voor de door naar operatie kan hij een niet betalen. Ook hij wordt in in ‘Lelijke tijdens Eendjes’ geholpen met op een nieuwe van start.

juli 2017
24-07-2017 20:39

Lelijke eendjes

Lelijke Eendjes - Lelijke eendjes

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse realityreeks over mensen die zich belemmerd voelen door hun uiterlijk: Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige litt...

23-07-2017 18:58

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

17-07-2017 20:38

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

16-07-2017 18:58

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. Al sinds haar pubertijd heeft Gaby elke dag pijn en krijgt ze veel opmerkingen over haar bors...

10-07-2017 20:39

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ opnieuw uitgezonden door RTL 5. Na een succesvol eerste seizoen van dit RTL 5-programma meldden meer dan 5000 mensen zich aan voor de tweede reeks. In het programma helpt een tea...

09-03-2017 21:27

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

02-03-2017 21:32

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwijl het vel op haar buik gerim...

23-02-2017 21:31

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke bezoekt Anne, die last heeft van een 'gummy smile'. Ze durft niet meer te lachen en mensen schelden haar uit. Hierdoor heeft de 26-jarige Anne ook last van faalangst. Verder gaat Lieke op bezoek bij Kelly. Zij heeft een extreem slecht...

16-02-2017 21:32

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens in haar gezicht heeft. Britt heeft door haar brandwonden geen wenkbrauwen meer en daar heeft ze dagelijk...

09-02-2017 21:31

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

02-02-2017 21:28

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke van Lexmond is vanavond terug met het tweede seizoen van ‘Lelijke Eendjes’. Na een succesvol eerste seizoen van dit RTL 5-programma meldden meer dan 5000 mensen zich aan voor de tweede reeks. In het programma helpt een team van cosmet...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 24-07-2017 om 20:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord