Programma gemist?

De met 25-jarige Sarah naar lijdt sinds zes jaar aan een met tijdens mannelijk haargroeipatroon. Dat van heeft ertoe geleid van dat haar voorhoofd uit zowat volledig kaal is. Dat bezorgde de op tv Sarah, die een opleiding als kapster in gevolgd uit heeft, een vreselijk complex. Hoe naar kan ze een dat op complex eindelijk overwinnen? uit De 28-jarige Jessica schaamt zich met ook voor haar een uiterlijk. De moeder het van twee dochtertjes heeft naar nauwelijks borsten. op Dat naar staat niet alleen haar seksuele relatie van met haar op tv vriend naar in de weg, van maar ook haar gezinsleven. Met de met kinderen gaan zwemmen, uit is een voor Jessica een hele uit opgave. Kan ze een met een borstprotheses haar complex op overwinnen?

Lieke de gaat op naar bezoek bij de van 22-jarige Jessica, een mooie meid met naar een van grote, spitse neus. Die neus op maakt haar in onzeker en verlegen. Ook op gaat Lieke in langs het bij de 53-jarige Brabantse een Doreth, die door mensen minstens in 77 jaar op tv wordt geschat. Ze in is jaloers tijdens op vrouwen van door 80, die uit minder rimpels hebben dan op zij.

Lieke in gaat op bezoek bij op de door 22-jarige Jessica, een mooie het meid met de een grote, spitse neus. Die de neus maakt haar onzeker in en op tv verlegen. Ook met gaat Lieke langs bij de 53-jarige naar Brabantse de Doreth, die door de mensen minstens op 77 jaar wordt geschat. Ze is op tv jaloers uit op vrouwen van uit 80, die het minder rimpels hebben tijdens dan zij.

Lieke van op Lexmond op gaat op bezoek bij Saskia, moeder naar naar van vier zoons en twee dochters. een met Saskia schaamt zich op rot voor haar lichaam. Na het in krijgen van zes door op tv kinderen is er van haar op tv borsten op tv niet veel meer over en haar uit uit buik blijft bol staan, terwijl het op vel op in haar tijdens buik gerimpeld is. de Saskia is erg sportief en traint tijdens een bijna dagelijks, maar die buik het krijgt ze de niet strak. Ook naar bezoekt Lieke Nicole, die een ernstige wallen onder haar de ogen heeft. Ze op tv draagt haar hele een leven met een zonnebril op om haar wallen te verbergen. Tijd naar om het hier iets aan te laten uit van doen!

Lieke op van Lexmond gaat op het bezoek bij Saskia, tijdens moeder van vier een zoons en twee dochters. de uit Saskia schaamt zich rot voor haar het lichaam. Na het in krijgen van het zes kinderen is er met in van haar borsten niet veel op tv meer over en haar het buik blijft het bol naar staan, terwijl het tijdens vel op haar buik tijdens gerimpeld is. Saskia op is erg sportief en op tv traint bijna dagelijks, naar maar die buik uit krijgt de ze niet strak. de Ook bezoekt Lieke Nicole, die op tv ernstige wallen uit onder haar ogen heeft. met Ze draagt haar met hele leven een zonnebril het om haar door wallen te in verbergen. Tijd om door hier iets een aan te laten naar doen!

Lieke bezoekt een Anne, die last van heeft van in een 'gummy smile'. het Ze durft het niet meer te lachen het en mensen schelden haar tijdens uit. door Hierdoor heeft de 26-jarige naar Anne ook naar last van faalangst. Verder gaat in Lieke op bezoek met bij Kelly. Zij het heeft in een extreem slecht gebit. Haar op tv tanden zijn zo uit verrot dat ze tijdens geen harde dingen meer op van kan eten. Ook mentaal met heeft het slechte op tv gebit gevolgen voor in Kelly.

Lieke in bezoekt Anne, die last heeft uit van op tv een 'gummy smile'. Ze durft door niet een meer te lachen tijdens en mensen tijdens schelden haar uit. Hierdoor heeft de op tv 26-jarige een Anne ook last op tv van faalangst. Verder gaat Lieke van op bezoek de bij Kelly. uit Zij heeft een van extreem slecht op gebit. Haar tanden zijn tijdens zo verrot dat ze geen naar in harde dingen meer kan eten. Ook van op mentaal heeft het slechte naar gebit gevolgen voor de Kelly.

Lieke gaat van op bezoek bij de tijdens 22-jarige het Britt. Op 9-jarige leeftijd het heeft het zij een grote brand een meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens met in haar van gezicht uit heeft. Britt heeft door haar brandwonden in geen de wenkbrauwen meer en daar heeft naar ze dagelijks naar veel door last van. Ook gaat uit Lieke op bezoek bij een de 20-jarige een transgender Shelly. de Na een lang met en intensief traject heeft Shelly tijdens een in geslachtsverandering ondergaan. De hormoonbehandelingen van hebben de borstontwikkeling helaas nog met niet op naar gang gebracht. Hierdoor het voelt Shelly zich nog met niet compleet een vrouw.

Lieke gaat op met bezoek bij de op tv 22-jarige Britt. met Op in 9-jarige leeftijd heeft zij een grote het op brand meegemaakt, waardoor zij naar ernstige littekens in haar gezicht in naar heeft. Britt heeft uit door haar brandwonden geen wenkbrauwen meer van en op tv daar heeft ze dagelijks veel naar last naar van. Ook gaat op Lieke op bezoek bij door de 20-jarige transgender naar Shelly. op Na een lang en intensief traject door heeft de Shelly een geslachtsverandering ondergaan. De naar hormoonbehandelingen hebben op de borstontwikkeling helaas nog een in niet op gang gebracht. in Hierdoor voelt uit Shelly zich nog niet compleet door vrouw.

Lieke gaat op op tv bezoek op tv bij de 19-jarige Naomi, van die vanaf haar tiende van naar last heeft van extreme het overbeharing. Ze moet dagelijks in haar gezicht door scheren en één de keer per het week haar bovenbenen, borsten en tijdens buik. Op school is op tv ze enorm gepest de en noemden uit kinderen haar 'aap'. De in 25-jarige Luca een is op eigen kracht naar 60 kilo afgevallen, tijdens maar op tv nu voelt hij zich gevangen van in zijn naar lichaam de vanwege het veloverschot. Hij draagt altijd uit een met dik vest om zijn op tv lichaam te tijdens verbergen. Een team tijdens van medisch specialisten naar schiet Lieke en Luca te op met hulp.

Lieke uit gaat op een bezoek bij de 19-jarige Naomi, die van door vanaf haar tiende van last heeft van extreme naar overbeharing. Ze op tv moet dagelijks haar met gezicht scheren en één de keer per week haar bovenbenen, naar op tv borsten en buik. tijdens Op school is op ze enorm gepest en noemden kinderen uit haar 'aap'. De een 25-jarige Luca is de het op eigen kracht op 60 kilo afgevallen, maar nu met voelt hij zich op gevangen in met zijn lichaam vanwege het naar veloverschot. Hij draagt een altijd een uit dik vest om zijn lichaam op te verbergen. Een tijdens team van van medisch specialisten met schiet Lieke en Luca de te van hulp.

Lieke in gaat op naar bezoek bij Gaby en Zakiya. De van uit 26-jarige Gaby heeft cup met H. Door het met gewicht van haar borsten kan in ze in haar werk de in de horeca niet doen. Al de sinds haar de pubertijd heeft Gaby elke op tv op tv dag pijn en krijgt ze veel in opmerkingen door over haar uit borsten. De 18-jarige Surinaamse in Zakiya heeft een uit grote en brede neus, waar een ze al op tv haar hele het leven mee een wordt gepest. Vorig in jaar was Zakiya's op tv neus aanleiding om op social uit media een 'neuschallenge' het uit te het roepen. Dit tot in groot verdriet en frustratie van tijdens Zakiya. de Zal het team van medisch naar specialisten met deze twee meiden hun uit zelfvertrouwen weer terug naar kunnen in geven?

Vanaf vanavond wordt uit het tweede uit seizoen van ‘Lelijke door Eendjes’ opnieuw op uitgezonden door RTL 5. tijdens Na een succesvol eerste van seizoen van dit door RTL 5-programma meldden van meer dan een 5000 mensen zich door aan voor de tweede van reeks. In een het programma helpt een naar team van uit cosmetisch op tv chirurgen mensen die zich van een ‘lelijk met eendje’ voelen en ernstig worden gehinderd naar door hun looks. naar in Ze worden gepest, nageroepen of verbergen tijdens hun lichaam het onder een dikke in laag kleding de omdat ze bijvoorbeeld een in opvallend tijdens grote neus, geen borsten of naar enorm in veloverschot hebben. De deelnemers In met elke aflevering tijdens vertellen twee deelnemers naar hoe hun uiterlijk een een schaduw over hun leven van werpt. met Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden uit en gevoelens. De het 26-jarige Gaby door heeft cup H. Door het tijdens gewicht van in haar borsten kan ze op haar werk op tv niet doen uit en lukt het haar niet van naar eens om te spelen uit met haar kinderen. in Ze heeft elke dag van pijn en van al sinds haar pubertijd uit last door van de vele opmerkingen die naar ze krijgt over de haar borsten. De door 18-jarige Naomi heeft in al vanaf in haar tiende jaar last van op overbeharing. Ze moet dagelijks het haar naar gezicht scheren en haar bovenbenen, uit uit borsten en buik één keer op tv per in week. Op school van is ze enorm gepest uit met haar overbeharing. Kinderen noemden de haar de ‘aap’ en riepen dat door ze zich eens in moest gaan scheren. in Ze uit is al bij verschillende specialisten uit geweest, maar er kan in weinig aan gedaan tijdens van worden. Kunnen de de specialisten van ‘Lelijke Eendjes’ haar wel met helpen? Luca (25) met is tijdens geheel op eigen op tv kracht 60 kilo afgevallen. de Een enorm van knappe prestatie maar nu voelt op hij zich vanwege het met met veloverschot gevangen in zijn met lichaam. “Ik vraag mij af door of het die door twee in jaar knokken een wel waard is geweest. door Nu zit ik met de een ravage. Mannen horen met geen de tieten te hebben”, aldus door Luca. Hij draagt met altijd op tv een dik vest om zijn tijdens lichaam te de verbergen. Hij tijdens is al meerdere keren naar het uit ziekenhuis geweest, maar met de kosten uit voor de door operatie kan hij van niet betalen. Ook hij het wordt in ‘Lelijke Eendjes’ op tv op tv geholpen met een de nieuwe start.

Lieke op tv gaat op bezoek bij de op de 22-jarige Jessica, een mooie meid met naar uit een grote, spitse neus. Die neus met maakt naar haar onzeker en een verlegen. Ook met gaat Lieke langs bij door de 53-jarige Brabantse de Doreth, die door naar mensen minstens 77 naar jaar wordt geschat. Ze is door jaloers op op vrouwen uit van 80, die met minder rimpels hebben dan op tv zij.

Lieke gaat op in bezoek de bij Saskia, op moeder van vier met zoons en twee op tv dochters. Saskia schaamt zich rot voor de in haar lichaam. Na zes kinderen een is in er van haar borsten met niet veel meer over en een haar buik in blijft bol naar staan, terwijl van het vel op de haar buik gerimpeld is. uit Saskia is erg sportief en het op tv traint bijna dagelijks, maar die buik op tv krijgt ze niet van strak. door Ook bezoekt Lieke Nicole, die van ernstige wallen op tv onder haar ogen heeft. in Ze draagt tijdens haar hele met leven een zonnebril om haar door wallen te de verbergen. Tijd uit om hier iets aan te tijdens laten een doen!

november 2017
21-08-2017 20:40

Lelijke Eendjes "Afl. 1"

Lelijke Eendjes - Lelijke Eendjes "Afl. 1"

De 25-jarige Sarah lijdt sinds zes jaar aan een mannelijk haargroeipatroon. Dat heeft ertoe geleid dat haar voorhoofd zowat volledig kaal is. Dat bezorgde Sarah, die een opleiding als kapster gevolgd heeft, een vreselijk complex. Hoe kan ze...

20-08-2017 19:00

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

14-08-2017 20:39

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

13-08-2017 19:01

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke van Lexmond gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na het krijgen van zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwij...

07-08-2017 20:38

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke van Lexmond gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na het krijgen van zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwij...

06-08-2017 18:58

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke bezoekt Anne, die last heeft van een 'gummy smile'. Ze durft niet meer te lachen en mensen schelden haar uit. Hierdoor heeft de 26-jarige Anne ook last van faalangst. Verder gaat Lieke op bezoek bij Kelly. Zij heeft een extreem slecht...

31-07-2017 20:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke bezoekt Anne, die last heeft van een 'gummy smile'. Ze durft niet meer te lachen en mensen schelden haar uit. Hierdoor heeft de 26-jarige Anne ook last van faalangst. Verder gaat Lieke op bezoek bij Kelly. Zij heeft een extreem slecht...

30-07-2017 18:59

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens in haar gezicht heeft. Britt heeft door haar brandwonden geen wenkbrauwen meer en daar heeft ze dagelijk...

24-07-2017 20:39

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Britt. Op 9-jarige leeftijd heeft zij een grote brand meegemaakt, waardoor zij ernstige littekens in haar gezicht heeft. Britt heeft door haar brandwonden geen wenkbrauwen meer en daar heeft ze dagelijk...

23-07-2017 18:58

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

17-07-2017 20:38

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij de 19-jarige Naomi, die vanaf haar tiende last heeft van extreme overbeharing. Ze moet dagelijks haar gezicht scheren en één keer per week haar bovenbenen, borsten en buik. Op school is ze enorm gepest en noemden ki...

16-07-2017 18:58

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. Al sinds haar pubertijd heeft Gaby elke dag pijn en krijgt ze veel opmerkingen over haar bors...

10-07-2017 20:39

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Vanaf vanavond wordt het tweede seizoen van ‘Lelijke Eendjes’ opnieuw uitgezonden door RTL 5. Na een succesvol eerste seizoen van dit RTL 5-programma meldden meer dan 5000 mensen zich aan voor de tweede reeks. In het programma helpt een tea...

09-03-2017 21:27

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij de 22-jarige Jessica, een mooie meid met een grote, spitse neus. Die neus maakt haar onzeker en verlegen. Ook gaat Lieke langs bij de 53-jarige Brabantse Doreth, die door mensen minstens 77 jaar wordt geschat. Ze is...

02-03-2017 21:32

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over en haar buik blijft bol staan, terwijl het vel op haar buik gerim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 21-08-2017 om 20:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord