Programma gemist?

Lieke met gaat op uit bezoek bij Bo en Kees. De naar jonge Bo heeft tijdens sinds haar tijdens vijftiende naar last van haaruitval. Ze heeft van op tv alles geprobeerd, maar het een niets heeft geholpen. Het tijdens is tijd dat Bo een door mooie, nieuwe de bos een met haren krijgt! van Kees heeft last van 'man boobs'. op Hij is al in jaren niet meer een naar tijdens het zwembad of de op sauna geweest, iets de waar hij heel erg van tijdens van houdt. Kees probeert met zijn mannenborsten altijd te verbergen van door een middel van naar grote vesten, maar het wordt tijd in dat op tv dit niet meer met hoeft. Een team van van specialisten staat een voor Bo met en Kees klaar om ze van op tv een hun probleem af te met helpen.

Lieke op gaat op bezoek bij de Hajar en uit Jeffrey. Hajar is door een mooie, jonge vrouw in die last heeft naar van de vel-overschot. Dit is het gevolg van door ernstig overgewicht tijdens naar haar door puberteit. Het wordt tijd een dat een naar team van met medische specialisten haar hier bij van gaat op helpen zodat ze zich voortaan de weer in haar de ondergoed durft te de vertonen. van De jonge Jeffrey in heeft last van hangende oogleden. Hij door van krijgt vaak de vraag uit of hij naar geblowd heeft en stoned is. Dit met tast zijn tijdens zelfvertrouwen ernstig tijdens aan. Hoog tijd dat een beiden geholpen worden in door de door medische specialisten.

Lieke een gaat op bezoek van bij Femke en David. Femke tijdens op vindt haar enorme hangborsten door verschrikkelijk. Ze tijdens draagt al jaren cup naar F, maar na uit haar zwangerschap zijn haar borsten tijdens zo de gaan hangen dat ze met er lichamelijke klachten tijdens van heeft gekregen. van Het de wordt hoog tijd door voor kleinere en minder de hangende borsten. David wordt al op tv zijn op hele leven Wally naar genoemd, omdat hij al vanaf op tv kleins van af aan last een heeft van ernstige van wallen onder en het boven zijn ogen. Hij draagt de zolang van hij zich kan op herinneren een zonnebril om zijn op tv wallen te van verbergen. Zal het het resultaat in zo mooi zijn naar dat hij zijn bril op na al die jaren op nu toch echt weg met de gaat gooien?

Lieke gaat op op bezoek tijdens bij Marinda. Zij schaamt zich naar voor haar door flaporen uit en wordt daar ook de mee gepest. Regelmatig wordt ze op tv in op straat nageroepen met in 'Dombo'. Lieke gaat ook van bij Karin langs, die de erg door ongelukkig is de met haar twee ongelijke borsten. een Zwemmen met haar vrienden op tv en kleding het kopen vindt Karin het verschrikkelijk. Met de naar hulp van medische het specialisten krijgen deze twee de meiden op hun zelfvertrouwen terug en van kunnen ze tijdens weer met een de grote lach in het leven tegemoet op tv treden.

Lieke op gaat op in bezoek bij Madelon van en Eric. Madelon heeft naar het eigen uit zeggen een grote neus waar door ze al haar van hele leven met mee rondloopt. Het wordt uit tijd dat tijdens ze niet naar meer 'De Neus' genoemd naar wordt als ze uitgaat. Eric tijdens heeft de vanwege een in tandvleesontsteking een heel uit slecht gebit. Zijn tanden breken af het of door vallen uit als hij van harde naar dingen eet. Een in team van medische specialisten van gaat ervoor zorgen dat naar Madelon en de Eric weer stralend het de deur uit uit lopen.

Lieke gaat langs naar van bij Melissa, die naar niet blij is met haar, naar zoals ze zelf zegt, de varkensneus. Ze is het er tijdens altijd mee op tv gepest en ook nu worden er naar regelmatig knorgeluiden gemaakt de uit als ze langs loopt. Ook door bezoekt Lieke de onzekere het Rachel. Zij verafschuwt naar haar borsten, omdat de ze die in naar eigen zeggen door niet heeft. Rachel draagt het altijd twee op bh's om het ervoor te zorgen dat het met nog wat uit lijkt onder haar op kleding. Ze door vindt het daarnaast ook verschrikkelijk tijdens om in te zwemmen met haar kinderen. tijdens met Een team van medisch specialisten schiet een Melissa en de Rachel te uit hulp.

februari 2021
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!