Programma gemist?

Lieke gaat de op bezoek bij naar Bo op en Kees. De jonge Bo door heeft sinds haar in vijftiende last van haaruitval. met Ze op tv heeft van alles geprobeerd, maar op tv niets een heeft geholpen. Het is door tijd dat het Bo een van mooie, nieuwe bos op tv met haren krijgt! Kees heeft uit last van op 'man boobs'. Hij tijdens is al jaren niet een meer van naar het zwembad of de door sauna geweest, iets waar het hij heel erg naar van een houdt. Kees in probeert zijn mannenborsten van altijd te verbergen uit door middel van grote een vesten, maar in het wordt tijd dat dit niet door meer hoeft. Een naar het team van specialisten met staat voor Bo en Kees klaar op tv om ze van uit hun probleem op tv af op tv te helpen.

Lieke gaat op op tv bezoek in bij Hajar en Jeffrey. Hajar van van is een mooie, jonge vrouw op die een last heeft van vel-overschot. Dit is een het een gevolg van ernstig overgewicht door tijdens haar puberteit. Het van wordt tijd dat met met een team van op medische specialisten haar hier bij gaat op helpen het zodat ze zich tijdens voortaan weer in haar in ondergoed durft op te vertonen. tijdens De jonge Jeffrey op heeft last van hangende oogleden. de Hij het krijgt vaak de het vraag of hij geblowd naar heeft en stoned van is. Dit tast zijn de zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog het tijd dat beiden uit geholpen van worden door de medische met specialisten.

Lieke gaat op de op tv bezoek bij Femke tijdens en David. Femke vindt haar tijdens enorme hangborsten verschrikkelijk. een Ze draagt al op jaren op cup F, maar op na haar zwangerschap zijn het haar borsten zo in gaan hangen dat ze er de naar lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het naar wordt hoog van tijd op voor kleinere en minder hangende borsten. met naar David wordt al zijn hele door leven Wally genoemd, omdat in hij in al vanaf kleins af aan de last heeft met van ernstige wallen onder op en uit boven zijn ogen. Hij met draagt zolang op hij zich kan tijdens herinneren een uit zonnebril om zijn wallen uit te verbergen. met Zal het resultaat het zo mooi zijn op tv dat hij zijn met bril na al die jaren nu op tv toch de echt weg gaat in gooien?

Lieke het gaat op bezoek in bij Marinda. op Zij schaamt zich voor de haar flaporen op tv en wordt daar ook mee gepest. een Regelmatig wordt de ze op straat op nageroepen met 'Dombo'. Lieke uit door gaat ook bij Karin langs, die in erg ongelukkig van is met haar de twee tijdens ongelijke borsten. Zwemmen met in haar vrienden en kleding uit kopen vindt Karin verschrikkelijk. het Met de hulp het van tijdens medische specialisten krijgen deze twee tijdens meiden hun zelfvertrouwen op tv terug en kunnen op tv ze weer tijdens met een grote lach een het met leven tegemoet de treden.

Lieke het gaat op bezoek met bij Madelon en Eric. Madelon een heeft naar eigen door door zeggen een grote op tv neus waar ze al van haar hele leven mee rondloopt. van Het wordt tijd door in dat ze niet een meer 'De Neus' op genoemd wordt als op ze uitgaat. Eric in heeft vanwege een met tandvleesontsteking een heel uit slecht gebit. Zijn tanden breken af in of vallen naar uit als op tv hij harde dingen op eet. Een team van medische van specialisten gaat uit ervoor zorgen dat Madelon de en Eric weer van stralend de deur het uit uit lopen.

Lieke het gaat langs bij uit Melissa, die niet blij is op tv de met haar, zoals ze naar zelf zegt, de varkensneus. Ze is er altijd naar mee tijdens gepest en ook nu de worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt op tijdens als ze langs loopt. Ook op tv bezoekt Lieke de de onzekere Rachel. de Zij verafschuwt uit haar borsten, omdat ze die op naar eigen het zeggen niet van heeft. Rachel draagt altijd twee in bh's om naar ervoor te door zorgen dat het nog wat uit lijkt in onder haar kleding. Ze vindt van het daarnaast ook in verschrikkelijk op tv om te zwemmen met haar kinderen. in Een team van in medisch specialisten het schiet Melissa de en Rachel te tijdens hulp.

november 2019
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!