Programma gemist?

Lieke gaat het op bezoek bij door Bo een en Kees. De jonge uit Bo heeft sinds haar tijdens vijftiende last van haaruitval. uit Ze heeft van tijdens alles op geprobeerd, maar niets heeft tijdens geholpen. Het is tijd het de dat Bo een mooie, nieuwe met bos een met haren krijgt! Kees naar heeft last van 'man boobs'. van door Hij is al jaren niet op tv meer naar naar het zwembad een of de sauna geweest, iets de waar hij van heel erg van houdt. van Kees een probeert zijn mannenborsten altijd te verbergen naar door op tv middel van op grote vesten, maar het wordt tijd op tv dat dit niet de meer hoeft. uit Een team van specialisten door staat met voor Bo en Kees klaar naar om ze van uit hun probleem af op tijdens te helpen.

Lieke het gaat op bezoek bij tijdens Hajar van en Jeffrey. Hajar naar is een mooie, jonge de vrouw die last heeft van tijdens van vel-overschot. Dit is uit het gevolg van ernstig overgewicht met tijdens door haar puberteit. Het op tv wordt tijd dat een uit team van medische specialisten naar haar hier bij het gaat op tv helpen zodat ze van zich voortaan weer in haar op tv ondergoed durft het te vertonen. De op jonge Jeffrey van heeft last van uit hangende oogleden. Hij met krijgt vaak de een vraag of hij het geblowd heeft en door stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen tijdens ernstig aan. van Hoog door tijd dat beiden door geholpen worden door de medische op specialisten.

Lieke gaat op met uit bezoek bij Femke en door David. Femke vindt tijdens haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze het draagt al een jaren op cup F, maar na haar naar zwangerschap zijn in haar borsten zo gaan hangen naar dat ze er op uit lichamelijke klachten van van heeft gekregen. Het wordt hoog tijd in voor tijdens kleinere en minder hangende naar borsten. de David wordt al zijn hele een leven Wally genoemd, naar omdat met hij al vanaf in kleins af aan door last heeft van ernstige van wallen onder en naar boven zijn ogen. Hij draagt tijdens op zolang hij zich op tv kan herinneren een zonnebril om zijn door met wallen te verbergen. op Zal het resultaat met zo mooi zijn dat van hij zijn uit bril na al met die jaren nu toch met echt weg gaat tijdens gooien?

Lieke gaat op door bezoek in bij Marinda. Zij schaamt het zich voor haar flaporen door en wordt daar op een ook mee gepest. Regelmatig met wordt ze op straat de nageroepen met 'Dombo'. een Lieke met gaat ook bij Karin langs, in die erg ongelukkig is van het met haar twee ongelijke borsten. met Zwemmen in met haar vrienden en kleding kopen door tijdens vindt Karin verschrikkelijk. Met de op hulp van naar medische specialisten krijgen deze twee een meiden hun zelfvertrouwen van terug en kunnen op tv het ze weer met een grote lach met op tv het leven tegemoet van treden.

Lieke gaat op in bezoek bij naar Madelon een en Eric. Madelon van heeft naar eigen zeggen een naar grote neus waar ze de al haar van hele leven een mee rondloopt. Het wordt tijd een dat op tv ze niet een meer 'De Neus' genoemd wordt als van ze uitgaat. de Eric heeft vanwege met een op tv tandvleesontsteking een heel slecht gebit. naar Zijn tanden breken af tijdens met of vallen uit op als hij harde dingen op tv eet. Een team door van medische specialisten gaat ervoor naar met zorgen dat Madelon en Eric weer het stralend in de deur uit uit lopen.

Lieke gaat naar langs bij Melissa, die tijdens niet blij is uit met haar, zoals het ze zelf de zegt, naar varkensneus. Ze is op er altijd mee gepest en door ook nu worden er van regelmatig knorgeluiden het gemaakt tijdens als ze langs loopt. de Ook bezoekt Lieke de onzekere met Rachel. tijdens Zij verafschuwt haar borsten, omdat uit ze die een naar eigen zeggen het niet heeft. Rachel het draagt altijd twee op tv bh's om ervoor door te zorgen dat het het het nog wat lijkt onder haar tijdens kleding. in Ze vindt het daarnaast ook een verschrikkelijk om op te zwemmen met de haar kinderen. Een in team van medisch specialisten schiet door Melissa en Rachel op te een hulp.

februari 2020
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!