Programma gemist?

Lieke gaat naar op bezoek bij op Bo de en Kees. De jonge Bo heeft een sinds haar vijftiende een last van een haaruitval. Ze met heeft van door alles geprobeerd, maar uit niets heeft geholpen. Het naar is tijd dat Bo de een mooie, een nieuwe bos met de haren krijgt! van Kees heeft last van 'man van boobs'. Hij is al tijdens uit jaren niet meer naar het een zwembad of de sauna op naar geweest, iets waar naar hij heel erg een van houdt. Kees met probeert zijn mannenborsten door altijd te verbergen door middel van de grote de vesten, maar uit het wordt tijd dat uit dit niet met meer hoeft. Een team van op tv specialisten staat in voor Bo en in Kees klaar uit om ze van hun probleem af tijdens te met helpen.

Lieke in gaat op bezoek bij uit Hajar en tijdens Jeffrey. Hajar is uit een mooie, jonge vrouw naar die last op tv heeft van vel-overschot. Dit met is het gevolg van tijdens ernstig het overgewicht tijdens haar puberteit. Het op tv wordt tijd tijdens dat een op tv team van medische de specialisten haar hier uit bij gaat helpen tijdens zodat ze naar zich voortaan weer in haar ondergoed een durft op te vertonen. De jonge het Jeffrey naar heeft last van hangende oogleden. Hij op krijgt vaak uit de vraag of op tv hij een geblowd heeft en stoned is. met Dit tast zijn een zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog door tijd dat beiden het het geholpen worden door de uit medische specialisten.

Lieke gaat op op uit bezoek bij Femke en van David. Femke vindt in haar enorme hangborsten verschrikkelijk. uit Ze draagt al tijdens jaren cup uit F, maar na haar in zwangerschap zijn haar met borsten zo op gaan hangen dat ze er uit lichamelijke van klachten van van heeft gekregen. Het de wordt hoog tijd voor van kleinere en minder hangende met borsten. David wordt al tijdens in zijn hele leven Wally van genoemd, omdat hij op al vanaf kleins naar af aan last heeft van in ernstige door wallen onder en boven zijn van ogen. Hij draagt met een zolang hij zich het kan herinneren een het zonnebril om zijn wallen te verbergen. een Zal in het resultaat zo mooi op tv zijn dat een hij zijn bril op tv na al die jaren nu op toch echt door weg gaat het gooien?

Lieke gaat de op bezoek bij Marinda. tijdens Zij schaamt van zich voor haar flaporen van en wordt met daar ook mee met gepest. Regelmatig wordt ze tijdens op straat nageroepen op tv met 'Dombo'. Lieke op tv gaat ook bij op Karin uit langs, die erg ongelukkig van is tijdens met haar twee ongelijke borsten. Zwemmen in met met haar vrienden in en kleding kopen vindt Karin het verschrikkelijk. van Met de hulp op van medische specialisten krijgen de deze twee meiden een hun zelfvertrouwen terug en kunnen op ze weer met tijdens een een grote lach het leven door tegemoet uit treden.

Lieke gaat met op bezoek bij Madelon tijdens en Eric. Madelon tijdens heeft naar eigen in zeggen een in grote neus waar een ze al naar haar hele leven mee uit rondloopt. Het wordt tijd met op dat ze niet meer 'De Neus' tijdens op genoemd wordt als een ze uitgaat. Eric van heeft vanwege een tandvleesontsteking een heel met een slecht gebit. Zijn tanden breken een af of vallen door uit als hij de harde het dingen eet. Een team van medische met specialisten gaat van ervoor zorgen dat Madelon de en Eric met weer het stralend de deur uit op tv lopen.

Lieke gaat langs de bij Melissa, op tv die niet blij is naar het met haar, zoals ze zelf zegt, van varkensneus. Ze een is er een altijd mee gepest in en ook nu met worden er het regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze van langs door loopt. Ook bezoekt uit Lieke de onzekere Rachel. een Zij verafschuwt haar borsten, omdat de ze het die naar eigen zeggen niet uit door heeft. Rachel draagt op altijd twee bh's uit om ervoor te zorgen dat in het tijdens nog wat lijkt uit onder haar kleding. Ze vindt van het daarnaast ook in verschrikkelijk naar om te zwemmen met haar kinderen. met Een op tv team van door medisch specialisten schiet een Melissa en Rachel te tijdens hulp.

juli 2020
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!