Programma gemist?

Lieke gaat tijdens op bezoek bij de Bo en Kees. op tv De jonge Bo heeft tijdens sinds haar tijdens vijftiende last naar van haaruitval. van Ze heeft van alles geprobeerd, door maar niets heeft van geholpen. Het is tijd het dat Bo uit een mooie, nieuwe uit bos de met haren krijgt! de Kees heeft last van 'man boobs'. op tv Hij is door al jaren uit niet meer uit naar het zwembad op of de sauna geweest, het iets waar hij op heel erg naar van houdt. Kees probeert van zijn mannenborsten altijd te verbergen de door middel van tijdens grote vesten, de maar het naar wordt tijd van dat dit niet de meer hoeft. Een team door van specialisten staat tijdens voor Bo en Kees klaar uit van om ze van hun probleem de af te op helpen.

Lieke gaat met op bezoek bij met Hajar en in Jeffrey. Hajar is een met mooie, jonge vrouw die de last heeft van op tv vel-overschot. Dit is op tv het gevolg uit van ernstig overgewicht naar tijdens haar op puberteit. Het door wordt tijd dat een team door van het medische specialisten haar hier bij op tv gaat in helpen zodat ze zich tijdens voortaan weer in van haar ondergoed het durft te vertonen. op tv De jonge Jeffrey heeft door last van hangende op tv oogleden. Hij krijgt vaak een de vraag of hij met geblowd een heeft en stoned is. Dit een tast zijn een zelfvertrouwen ernstig aan. de Hoog tijd door dat beiden geholpen worden uit door de de medische specialisten.

Lieke met gaat op een bezoek bij Femke en David. Femke op tv vindt haar tijdens enorme uit hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al op jaren cup F, maar op na haar tijdens zwangerschap zijn van haar borsten zo gaan hangen in dat ze het er lichamelijke klachten van tijdens heeft in gekregen. Het wordt hoog tijd naar voor kleinere en de minder hangende borsten. een David uit wordt al zijn door hele leven met Wally genoemd, omdat hij al vanaf een kleins af aan tijdens last heeft van van ernstige door wallen onder en boven zijn naar ogen. Hij een draagt zolang hij zich in het kan herinneren een zonnebril om zijn het wallen op te verbergen. het Zal het resultaat zo op tv mooi zijn dat hij zijn het uit bril na al die tijdens jaren nu toch echt weg naar gaat op gooien?

Lieke tijdens gaat op uit bezoek bij Marinda. een Zij schaamt zich door voor haar flaporen en het wordt daar ook van mee gepest. Regelmatig wordt ze op tv op straat op tv nageroepen op met 'Dombo'. Lieke gaat ook op bij op Karin langs, die erg het ongelukkig is met van haar twee ongelijke borsten. Zwemmen van tijdens met haar vrienden en kleding kopen door met vindt Karin verschrikkelijk. door Met de hulp in van medische specialisten krijgen deze twee een meiden hun door zelfvertrouwen terug en kunnen de ze van weer met een grote de lach door het leven tegemoet de treden.

Lieke door gaat op bezoek bij op tv Madelon en Eric. op tv Madelon heeft het naar eigen zeggen een grote de neus waar door ze al naar haar hele van leven mee rondloopt. Het een wordt tijd dat ze van niet meer 'De Neus' tijdens door genoemd wordt als ze in uitgaat. Eric het heeft vanwege een tandvleesontsteking uit een heel slecht met gebit. Zijn tanden door breken af uit of vallen uit het als hij harde dingen eet. een Een door team van medische specialisten gaat van ervoor zorgen het dat Madelon en Eric de weer stralend op tv de deur uit uit lopen.

Lieke naar gaat langs bij in Melissa, die niet blij is een met haar, op tv zoals ze zelf zegt, op tv varkensneus. met Ze is er altijd met mee gepest met en ook nu een worden er regelmatig knorgeluiden het gemaakt als ze van langs loopt. Ook bezoekt met Lieke de van onzekere tijdens Rachel. Zij verafschuwt haar met borsten, omdat ze die naar met eigen tijdens zeggen niet heeft. uit Rachel draagt altijd twee bh's het om door ervoor te zorgen uit dat het nog wat een lijkt onder haar het kleding. Ze vindt het van daarnaast ook verschrikkelijk op tv om te zwemmen het met de haar kinderen. Een team van de medisch specialisten schiet in Melissa van en Rachel te door hulp.

juni 2021
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!