Programma gemist?

Lieke gaat op de bezoek bij Bo met op en Kees. De jonge door Bo heeft sinds de haar vijftiende last van haaruitval. tijdens het Ze heeft van alles door geprobeerd, maar niets heeft uit geholpen. Het is de tijd dat Bo door een mooie, nieuwe op bos met haren krijgt! een Kees heeft last op tv van 'man boobs'. op op Hij is al tijdens jaren niet meer uit naar het zwembad of door de sauna geweest, tijdens iets waar hij tijdens heel erg van houdt. van Kees probeert naar zijn mannenborsten altijd op te verbergen door middel een van grote vesten, maar op tv het wordt door tijd met dat dit niet tijdens meer hoeft. Een team van specialisten op staat voor Bo door en Kees klaar op tv tijdens om ze van hun van probleem af te het helpen.

Lieke gaat op naar bezoek bij Hajar door en Jeffrey. uit Hajar van is een mooie, jonge met vrouw die last heeft tijdens van vel-overschot. Dit is naar het gevolg van uit ernstig overgewicht tijdens naar haar puberteit. Het op van wordt tijd dat een team op tv van medische specialisten haar in hier bij gaat het helpen zodat ze tijdens zich voortaan met weer naar in haar ondergoed op durft te vertonen. De jonge Jeffrey in heeft last van naar hangende oogleden. naar Hij krijgt een vaak de naar vraag of hij geblowd heeft en door stoned is. op Dit op tv tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijdens tijd op tv dat beiden geholpen op worden door de op medische specialisten.

Lieke gaat een op bezoek bij tijdens Femke door en David. Femke vindt op haar enorme hangborsten verschrikkelijk. van Ze draagt op tv al jaren cup F, maar naar tijdens na haar zwangerschap tijdens zijn haar borsten zo met gaan hangen dat ze er op tv op tv lichamelijke klachten van heeft gekregen. in Het wordt uit hoog tijd voor door kleinere en minder met hangende borsten. uit David wordt al zijn tijdens hele leven Wally genoemd, omdat van hij al vanaf de kleins af aan op tv een last heeft van ernstige wallen onder het en boven op tv zijn ogen. uit Hij draagt zolang hij door zich kan herinneren in een uit zonnebril om zijn wallen te verbergen. op tv Zal tijdens het resultaat zo mooi zijn de dat hij met zijn bril na al tijdens die jaren nu van toch echt door weg gaat tijdens gooien?

Lieke tijdens gaat op een bezoek bij Marinda. Zij schaamt op tv zich voor haar flaporen tijdens door en wordt daar ook van mee gepest. op Regelmatig wordt ze op straat op tv nageroepen een met 'Dombo'. Lieke gaat de ook bij Karin de langs, die erg tijdens ongelukkig is op tv met haar twee ongelijke borsten. Zwemmen het een met haar vrienden met en kleding kopen vindt Karin verschrikkelijk. van uit Met de hulp van medische specialisten met krijgen het deze twee meiden door hun zelfvertrouwen op terug en kunnen op ze weer met een grote de lach het op leven tegemoet van treden.

Lieke gaat in op bezoek bij Madelon met en in Eric. Madelon in heeft naar eigen zeggen een grote naar neus waar naar ze al uit haar hele leven mee rondloopt. het Het een wordt tijd dat ze niet op tv van meer 'De Neus' genoemd wordt het als ze uitgaat. naar Eric heeft vanwege een op tandvleesontsteking een in heel van slecht gebit. Zijn tanden breken af een of vallen uit de als hij harde door dingen eet. tijdens Een door team van medische specialisten naar gaat ervoor op zorgen dat Madelon en Eric weer met stralend de naar deur op tv uit lopen.

Lieke een gaat langs door bij Melissa, die niet blij is een met haar, zoals door een ze zelf zegt, varkensneus. naar Ze is er altijd mee het gepest en in ook nu door worden er regelmatig knorgeluiden op gemaakt als ze uit langs loopt. door Ook bezoekt Lieke de door onzekere Rachel. Zij naar verafschuwt haar borsten, met omdat ze de die naar eigen zeggen het niet uit heeft. Rachel draagt altijd een twee bh's om ervoor te het zorgen dat de het nog uit wat lijkt onder haar kleding. tijdens Ze vindt naar het daarnaast ook naar verschrikkelijk om te naar zwemmen met met haar kinderen. Een team tijdens van medisch specialisten naar schiet naar Melissa en Rachel te de hulp.

november 2021
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!