Programma gemist?

Lieke het gaat op met bezoek bij Bo met en Kees. De jonge Bo heeft tijdens de sinds haar vijftiende last van tijdens haaruitval. Ze tijdens heeft van alles geprobeerd, door maar niets heeft in geholpen. Het is naar tijd dat Bo naar een mooie, tijdens nieuwe bos met haren in krijgt! Kees een heeft last het van 'man boobs'. Hij is de al in jaren niet meer naar het met zwembad of de de sauna geweest, iets het waar hij de heel erg van tijdens houdt. Kees probeert zijn mannenborsten naar altijd te naar verbergen door middel de van op tv grote vesten, maar het naar wordt tijd dat het dit niet meer hoeft. Een een team door van specialisten staat op voor Bo en Kees klaar een om ze van in hun probleem uit af in te helpen.

Lieke gaat uit op tijdens bezoek bij Hajar in en Jeffrey. Hajar is een mooie, van jonge naar vrouw die in last heeft van vel-overschot. door Dit is het gevolg van het ernstig overgewicht tijdens tijdens haar met puberteit. Het wordt tijd naar dat een op tv team van medische het specialisten haar een hier bij gaat met helpen zodat ze zich voortaan weer door in naar haar ondergoed met durft te vertonen. De het jonge Jeffrey heeft last van uit hangende oogleden. op tv Hij tijdens krijgt vaak de vraag op tv of hij geblowd heeft een en stoned op tv is. Dit tast zijn op zelfvertrouwen door ernstig aan. Hoog tijd dat beiden de van geholpen worden door de de medische specialisten.

Lieke gaat op in bezoek bij Femke van de en David. Femke vindt haar van enorme hangborsten verschrikkelijk. op tv Ze draagt van al jaren cup F, maar op tv na haar het zwangerschap zijn haar uit borsten zo op tv gaan hangen dat in ze er lichamelijke klachten van de heeft gekregen. naar Het wordt uit hoog tijd van voor kleinere en minder de hangende borsten. David door wordt al zijn hele de leven op tv Wally genoemd, omdat hij al een vanaf kleins af aan op last met heeft van een ernstige wallen onder en boven met zijn een ogen. Hij draagt in zolang hij zich kan naar herinneren een zonnebril om zijn in wallen te verbergen. de Zal uit het resultaat een zo mooi zijn dat hij van zijn bril op tv na al het die jaren nu toch echt de weg gaat een gooien?

Lieke met gaat op van bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich van door voor haar flaporen en op tv wordt daar ook mee gepest. op Regelmatig wordt ze tijdens op een straat nageroepen met de 'Dombo'. Lieke door gaat ook bij Karin langs, tijdens die erg ongelukkig een is met haar de twee ongelijke borsten. in Zwemmen met haar tijdens vrienden een en kleding kopen vindt uit Karin verschrikkelijk. Met de hulp een van medische van specialisten het krijgen deze twee naar meiden hun zelfvertrouwen in terug en kunnen ze weer met een een grote het lach tijdens het leven tegemoet op tv treden.

Lieke gaat het op bezoek naar bij Madelon en door Eric. Madelon op heeft naar eigen zeggen met een grote neus van waar ze al haar hele de leven mee rondloopt. op met Het wordt tijd dat het ze niet meer 'De door Neus' genoemd het wordt als ze uitgaat. tijdens Eric heeft vanwege een door tandvleesontsteking een op tv heel in slecht gebit. Zijn tanden breken een af een of vallen uit als hij van harde dingen op tv eet. Een team in van medische specialisten gaat ervoor het een zorgen dat Madelon en Eric door weer stralend de deur op uit door lopen.

Lieke gaat tijdens langs bij Melissa, die het niet blij een is met haar, tijdens zoals ze zelf van zegt, in varkensneus. Ze is er altijd op mee in gepest en ook tijdens nu worden er regelmatig de knorgeluiden gemaakt als ze naar langs in loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere door Rachel. tijdens Zij verafschuwt haar borsten, omdat van ze die naar van eigen zeggen niet op uit heeft. Rachel draagt altijd twee in bh's uit om ervoor te zorgen op dat het nog tijdens wat lijkt onder haar tijdens kleding. Ze vindt op tv het daarnaast de ook verschrikkelijk om met te zwemmen met haar door kinderen. de Een team van medisch specialisten schiet de door Melissa en Rachel te op tv hulp.

oktober 2020
10-03-2016 21:36

Afl. 6

Lelijke Eendjes - Afl. 6

Lieke gaat op bezoek bij Bo en Kees. De jonge Bo heeft sinds haar vijftiende last van haaruitval. Ze heeft van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Het is tijd dat Bo een mooie, nieuwe bos met haren krijgt! Kees heeft last van 'man ...

03-03-2016 21:37

Afl. 5

Lelijke Eendjes - Afl. 5

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier b...

25-02-2016 21:38

Afl. 4

Lelijke Eendjes - Afl. 4

Lieke gaat op bezoek bij Femke en David. Femke vindt haar enorme hangborsten verschrikkelijk. Ze draagt al jaren cup F, maar na haar zwangerschap zijn haar borsten zo gaan hangen dat ze er lichamelijke klachten van heeft gekregen. Het wordt...

18-02-2016 21:38

Afl. 3

Lelijke Eendjes - Afl. 3

Lieke gaat op bezoek bij Marinda. Zij schaamt zich voor haar flaporen en wordt daar ook mee gepest. Regelmatig wordt ze op straat nageroepen met 'Dombo'. Lieke gaat ook bij Karin langs, die erg ongelukkig is met haar twee ongelijke borsten....

11-02-2016 21:35

Afl. 2

Lelijke Eendjes - Afl. 2

Lieke gaat op bezoek bij Madelon en Eric. Madelon heeft naar eigen zeggen een grote neus waar ze al haar hele leven mee rondloopt. Het wordt tijd dat ze niet meer 'De Neus' genoemd wordt als ze uitgaat. Eric heeft vanwege een tandvleesontst...

04-02-2016 21:35

Afl. 1

Lelijke Eendjes - Afl. 1

Lieke gaat langs bij Melissa, die niet blij is met haar, zoals ze zelf zegt, varkensneus. Ze is er altijd mee gepest en ook nu worden er regelmatig knorgeluiden gemaakt als ze langs loopt. Ook bezoekt Lieke de onzekere Rachel. Zij verafschu...

Lelijke Eendjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lelijke Eendjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lelijke Eendjes bij Lelijke Eendjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lelijke Eendjes. Heb je een uitzending van Lelijke Eendjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lelijke Eendjes gemist

Hulpprogramma waarin een team van plastisch chirurgen mensen helpt die zichzelf belemmerd voelen door hun looks. De deelnemers hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. Ze voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. In elke aflevering vertellen twee 'lelijke eendjes' hoe hun uiterlijk een schaduw over hun leven werpt. Ze vertellen over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Een team van medisch specialisten van een gerenommeerde landelijke kliniek helpt deze mensen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Uitzending gemist van Lelijke Eendjes? Hier kun je alle uitzendingen van Lelijke Eendjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 17:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!