Programma gemist?

In met 1971 begon het Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. in op Het kostte miljoenen en met er werden door 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch tijdens zijn uit drugs in Amerika nu goedkoper, een puurder en het beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In tijdens 1971 begon door toenmalig president Richard Nixon op naar zijn War on Drugs. Het het kostte miljoenen op tv en er werden 45 miljoen uit mensen gearresteerd. een Toch zijn momenteel de de het drugs in Amerika goedkoper, puurder op en op tv beter verkrijgbaar dan ooit. Waar bij uit Nixon de nadruk naar nog lag uit op de uit behandeling van het drugsverslaafden, verschoof de focus van de het politiek meer en met meer naar tijdens een keiharde aanpak. Dat uit is uit zeker niet effectief op van de lange duur, maar door het levert absoluut een in meer stemmen op van tijdens de verkiezingen. Door de War tijdens on Drugs van is naar een systeem ontstaan, waarin de op promotiekansen met van de agent toenemen naarmate in hij meer arrestaties op verricht. met In Het huis waarin ik woon naar komen de verschillende voormalige presidenten en op tv deskundigen aan met het woord, maar van ook komen er hartverscheurende persoonlijke tijdens verhalen aan bod. op Zo een ontstaat er een van compleet beeld van elk van aspect van de War uit on Drugs, door van een het kleine dealertje tot de met rouwende moeder, van de met Narcoticabrigade tot van de rechter, van door de junkies tot in de politici die de een wet bepalen. tijdens Wat is de oorzaak tijdens de van deze oorlog? tijdens Wat houdt deze oorlog aan de de gang? een Hoe kunnen op tv we de oorlog een beëindigen? En is er wel sprake naar van in een War on Drugs op tv als gebruikers in van crack honderd keer op tv zwaarder op worden gestraft dan gebruikers van met cocaïne?Minder

mei 2021
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!