Programma gemist?

In 1971 begon naar een Richard Nixon zijn 'War on tijdens Drugs'. met Het kostte miljoenen en er het werden 45 miljoen mensen op tv gearresteerd. Toch in zijn drugs in van Amerika nu het goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar tijdens dan ooit.Meer In met 1971 begon op toenmalig president Richard op tv Nixon zijn tijdens War on een Drugs. Het kostte miljoenen een en er uit werden 45 miljoen mensen met gearresteerd. Toch zijn momenteel door de drugs in de Amerika goedkoper, puurder en van beter verkrijgbaar dan uit ooit. Waar uit bij Nixon de door nadruk nog een lag op naar de behandeling van een drugsverslaafden, verschoof de focus van de de politiek de meer en meer naar naar een keiharde een aanpak. Dat is zeker naar niet effectief op de in lange door duur, maar het levert absoluut naar meer stemmen naar op tijdens de verkiezingen. naar een Door de War on Drugs op tv is met een systeem ontstaan, waarin de promotiekansen van van de de agent toenemen naarmate op tv hij tijdens meer arrestaties verricht. In Het huis het waarin ik woon met komen verschillende op tv voormalige op tv presidenten en deskundigen van aan het woord, maar ook komen de er met hartverscheurende persoonlijke verhalen aan bod. naar Zo ontstaat de er een compleet op tv beeld van elk op tv aspect van de op tv War on op Drugs, van door het kleine dealertje tot de met rouwende moeder, van de uit naar Narcoticabrigade tot de naar rechter, van de junkies tot de in politici die de op wet tijdens bepalen. Wat is het de oorzaak in van deze oorlog? in Wat houdt deze oorlog aan de uit gang? Hoe in kunnen we de op tv oorlog beëindigen? een En is er het wel sprake een van een War on Drugs als de gebruikers van crack op tv honderd keer uit zwaarder worden het gestraft dan op tv gebruikers van cocaïne?Minder

september 2020
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!