Programma gemist?

In 1971 uit begon Richard Nixon op zijn door 'War on Drugs'. Het kostte met miljoenen van en er werden een 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn uit op drugs in Amerika nu goedkoper, op tv puurder naar en beter verkrijgbaar dan met ooit.Meer In 1971 het begon toenmalig president Richard uit Nixon zijn van War on op tv Drugs. Het kostte uit miljoenen en er werden de 45 miljoen mensen gearresteerd. uit Toch zijn van momenteel de drugs in uit Amerika goedkoper, in puurder en beter verkrijgbaar naar dan ooit. van Waar bij Nixon de de nadruk nog lag op met de naar behandeling van drugsverslaafden, tijdens verschoof de focus van de tijdens politiek meer en door meer naar een naar het keiharde aanpak. Dat is met zeker niet met effectief op de lange duur, uit maar het op levert absoluut meer stemmen door op tijdens in de verkiezingen. Door de een War on Drugs naar is tijdens een systeem ontstaan, waarin de met promotiekansen van de met agent toenemen naarmate hij van meer arrestaties verricht. van In Het huis met naar waarin ik woon komen verschillende op voormalige presidenten en deskundigen in aan op het woord, naar maar ook komen er uit hartverscheurende persoonlijke verhalen aan bod. van Zo het ontstaat er op een compleet beeld in van elk aspect de van de War on Drugs, van de het tijdens kleine dealertje de tot de rouwende moeder, van naar de Narcoticabrigade tot de de rechter, op van de junkies tot de op tv politici die op de wet in bepalen. Wat is het de oorzaak van met deze oorlog? van Wat houdt deze oorlog aan de met gang? Hoe de kunnen we de naar oorlog beëindigen? het En is door er wel sprake van een War in het on Drugs als gebruikers van het crack honderd keer zwaarder van het worden gestraft dan van gebruikers van cocaïne?Minder

mei 2020
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!