Programma gemist?

In tijdens 1971 begon Richard Nixon zijn in 'War uit on Drugs'. Het kostte miljoenen tijdens en van er werden 45 met miljoen mensen gearresteerd. Toch naar zijn drugs in door Amerika nu goedkoper, puurder het en beter verkrijgbaar op dan tijdens ooit.Meer In 1971 begon toenmalig een op tv president Richard Nixon zijn War in on Drugs. Het tijdens kostte miljoenen en op er werden met 45 miljoen mensen door gearresteerd. Toch een zijn momenteel de drugs in Amerika op tijdens goedkoper, puurder en beter de verkrijgbaar dan ooit. Waar tijdens bij Nixon de het nadruk nog het lag op de tijdens behandeling van drugsverslaafden, verschoof het de focus van door de politiek meer het en meer naar een het met keiharde aanpak. Dat is zeker niet op tv effectief in op de lange door duur, maar het levert het absoluut meer het stemmen op tijdens de op tv verkiezingen. Door de War met on Drugs het is een systeem ontstaan, op tv waarin de de promotiekansen tijdens van de agent toenemen naarmate naar hij uit meer arrestaties verricht. het In Het huis waarin het ik woon komen verschillende voormalige van presidenten in en deskundigen aan in het woord, uit maar ook komen er op hartverscheurende persoonlijke verhalen tijdens aan bod. Zo ontstaat op tv er een compleet beeld door van elk aspect op tv van de War van on met Drugs, van het een kleine dealertje tot tijdens de rouwende moeder, van de door Narcoticabrigade tot de van rechter, van het de tijdens junkies tot de het politici die de wet bepalen. Wat tijdens is in de oorzaak van op deze oorlog? naar Wat houdt deze oorlog op aan de gang? van Hoe kunnen we de op oorlog beëindigen? En is op tv er wel het sprake naar van een War on Drugs tijdens als gebruikers met van crack honderd keer tijdens zwaarder worden in gestraft dan de gebruikers van cocaïne?Minder

januari 2021
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!