Programma gemist?

In naar 1971 begon Richard Nixon op tv zijn 'War on tijdens Drugs'. Het kostte miljoenen met en op tv er werden 45 miljoen mensen in gearresteerd. uit Toch zijn drugs in Amerika uit in nu goedkoper, puurder en uit beter verkrijgbaar dan uit ooit.Meer In 1971 begon naar toenmalig naar president Richard Nixon zijn War met on Drugs. een Het kostte miljoenen en er een werden 45 uit miljoen tijdens mensen gearresteerd. Toch zijn momenteel door de drugs in in Amerika goedkoper, puurder op tv en beter uit verkrijgbaar dan ooit. Waar bij uit Nixon op tv de nadruk nog lag het op de behandeling van de drugsverslaafden, verschoof op de de focus van de politiek meer met en door meer naar een uit keiharde aanpak. Dat met is zeker niet effectief op naar de tijdens lange duur, maar het levert absoluut een meer stemmen door op door tijdens de verkiezingen. Door de War in on Drugs is door een systeem op ontstaan, een waarin de promotiekansen van van de agent toenemen naarmate een hij meer op tv arrestaties verricht. In Het huis een waarin ik uit woon komen verschillende voormalige door presidenten en deskundigen door aan uit het woord, uit maar ook komen er hartverscheurende uit persoonlijke tijdens verhalen aan bod. Zo naar ontstaat er op een compleet beeld op van elk aspect van de met War de on Drugs, van uit het kleine dealertje tot de uit rouwende moeder, van de op tv in Narcoticabrigade tot de rechter, van door de junkies tot de naar politici die een de wet bepalen. Wat van is de oorzaak in van deze oorlog? het Wat houdt met deze oorlog aan door de gang? Hoe door kunnen we de de oorlog beëindigen? En is tijdens er wel sprake het tijdens van een War on Drugs als de de gebruikers van crack honderd keer van zwaarder door worden gestraft dan gebruikers van in cocaïne?Minder

januari 2020
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!