Programma gemist?

In 1971 de begon Richard Nixon van zijn 'War on Drugs'. het uit Het kostte miljoenen en naar er werden 45 met miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn het op tv drugs in Amerika nu goedkoper, puurder de van en beter verkrijgbaar dan tijdens ooit.Meer In 1971 het begon toenmalig met president Richard Nixon zijn War met on Drugs. Het de kostte miljoenen en in er werden op 45 miljoen mensen het gearresteerd. Toch zijn momenteel het de drugs in Amerika met een goedkoper, puurder en met beter verkrijgbaar dan ooit. Waar bij met Nixon de de nadruk tijdens nog lag op op tv de behandeling van naar drugsverslaafden, verschoof de focus van de het politiek meer en op meer uit naar een het keiharde aanpak. Dat is zeker door niet effectief op de tijdens op tv lange duur, maar het levert absoluut op meer stemmen naar op tijdens de verkiezingen. met Door de War een on door Drugs is in een systeem ontstaan, waarin de promotiekansen op door van de agent toenemen naarmate door hij een meer arrestaties verricht. tijdens In Het huis waarin uit ik woon komen verschillende een voormalige uit presidenten en deskundigen aan de het woord, maar ook komen van er hartverscheurende op tv persoonlijke verhalen op tv aan bod. Zo het ontstaat er een compleet beeld tijdens van van elk aspect het van de War on Drugs, naar van het kleine dealertje het tot naar de rouwende moeder, een van de Narcoticabrigade tot de op tv rechter, van op tv de junkies tot de het politici van die de wet bepalen. Wat een op is de oorzaak op tv van deze oorlog? Wat houdt tijdens deze tijdens oorlog aan de gang? Hoe op kunnen we naar de oorlog beëindigen? in En is er in wel sprake van een War het met on Drugs als het gebruikers van crack honderd keer uit zwaarder op worden gestraft dan gebruikers van uit cocaïne?Minder

september 2021
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!