Programma gemist?

In 1971 door begon Richard op tv Nixon zijn een 'War on Drugs'. Het kostte op tv miljoenen en een er werden 45 door miljoen mensen naar gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika in nu goedkoper, in puurder van en beter verkrijgbaar dan het ooit.Meer In 1971 begon toenmalig tijdens president van Richard Nixon zijn War het on Drugs. van Het kostte miljoenen en een er het werden 45 miljoen mensen de gearresteerd. Toch zijn momenteel de naar drugs in met Amerika goedkoper, puurder en door beter het verkrijgbaar dan ooit. Waar uit bij Nixon de het nadruk in nog lag op de de behandeling van drugsverslaafden, op verschoof de focus van de op tv het politiek meer en meer een naar een met keiharde aanpak. Dat is op zeker niet effectief op de de de lange duur, maar het levert absoluut de meer stemmen op van tijdens de verkiezingen. de Door de War van on de Drugs is een systeem op tv ontstaan, waarin de promotiekansen naar van de de agent toenemen uit naarmate hij meer door arrestaties verricht. In Het huis met waarin uit ik woon door komen verschillende voormalige presidenten en de deskundigen aan het het woord, maar ook het komen de er hartverscheurende persoonlijke verhalen aan bod. met met Zo ontstaat er een compleet beeld op van elk aspect de op tv van de War on Drugs, tijdens van het kleine dealertje tijdens tot het de rouwende moeder, van van de Narcoticabrigade de tot de van rechter, van de junkies van tot de politici door die de wet bepalen. het Wat is de oorzaak in op tv van deze oorlog? Wat houdt op deze het oorlog aan de het gang? Hoe kunnen we de van oorlog beëindigen? En is uit er wel sprake met van uit een War on Drugs een als gebruikers uit van crack honderd van keer zwaarder worden tijdens gestraft dan gebruikers van met cocaïne?Minder

oktober 2021
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!