Programma gemist?

In 1971 de begon met Richard Nixon zijn 'War on op Drugs'. Het kostte miljoenen het uit en er werden met 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn het drugs in met Amerika nu goedkoper, puurder een en de beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In naar naar 1971 begon toenmalig president het Richard Nixon in zijn War on Drugs. Het kostte op miljoenen het en er werden 45 naar miljoen uit mensen gearresteerd. Toch zijn met momenteel de drugs in Amerika tijdens goedkoper, naar puurder en beter verkrijgbaar door dan ooit. uit Waar bij Nixon de met nadruk op tv nog lag op door de behandeling van drugsverslaafden, verschoof op tv de focus van van de politiek meer en naar meer naar een op tv keiharde aanpak. met Dat is zeker door niet effectief op op de lange duur, maar in het levert van absoluut een meer stemmen op tijdens de verkiezingen. van Door de in War on Drugs is tijdens een systeem in ontstaan, waarin het de promotiekansen van door de agent toenemen naarmate hij op tv door meer arrestaties verricht. In Het met huis waarin ik uit woon komen op verschillende voormalige presidenten en de deskundigen aan het het woord, naar maar ook komen er hartverscheurende uit persoonlijke naar verhalen aan bod. Zo ontstaat er uit een compleet op beeld van elk de aspect van op tv de War naar on Drugs, van naar het kleine dealertje in tot de rouwende moeder, van tijdens de Narcoticabrigade tot het de rechter, van tijdens de junkies tot de de politici uit die de wet bepalen. door Wat is de oorzaak door van deze oorlog? een Wat houdt deze uit oorlog een aan de gang? Hoe door kunnen we de oorlog het op beëindigen? En is er naar wel sprake van een een War op on Drugs als gebruikers van van crack in honderd keer zwaarder het worden gestraft dan gebruikers van tijdens cocaïne?Minder

februari 2020
05-02-2016 00:15

2Doc: The house I live in

2Doc: The house I live in - 2Doc: The house I live in

In 1971 begon Richard Nixon zijn 'War on Drugs'. Het kostte miljoenen en er werden 45 miljoen mensen gearresteerd. Toch zijn drugs in Amerika nu goedkoper, puurder en beter verkrijgbaar dan ooit.Meer In 1971 begon toenmalig president Richar...

2Doc: The house I live in gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The house I live in de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The house I live in bij 2Doc: The house I live in liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The house I live in. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The house I live in gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The house I live in gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The house I live in? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The house I live in kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!