Programma gemist?

Talkshow waarin jongeren een aan het woord een komen die een door een op onveilige of van instabiele thuissituatie in de opvang door wonen. in Deze jongeren gaan met politici het en beleidsmakers naar in gesprek over hun van ervaringen, problemen en de wensen.

juli 2021
05-02-2016 16:06

Afl. 1

Het Vergeten Kind Talks - Afl. 1

Talkshow waarin jongeren aan het woord komen die door een onveilige of instabiele thuissituatie in de opvang wonen. Deze jongeren gaan met politici en beleidsmakers in gesprek over hun ervaringen, problemen en wensen.

Het Vergeten Kind Talks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Vergeten Kind Talks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Vergeten Kind Talks bij Het Vergeten Kind Talks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Vergeten Kind Talks. Heb je een uitzending van Het Vergeten Kind Talks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Vergeten Kind Talks gemist

Talkshow waarin jongeren aan het woord komen die door een onveilige of instabiele thuissituatie in de opvang wonen. Deze jongeren gaan met politici, beleidsmakers en bestuurders van opvanglocaties in gesprek over hun ervaringen, problemen en wensen. Ook 'ervaringsdeskundigen', die na een bewogen jeugd toch de absolute top hebben gehaald, komen aan het woord.

Uitzending gemist van Het Vergeten Kind Talks? Hier kun je alle uitzendingen van Het Vergeten Kind Talks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2016 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!