Programma gemist?

Debby en Nicolas een trakteren Liam door en Keano op een naar dagje plezier in een een pretpark. Ook tijdens met voor Lyndsey is het een naar heuglijke op tv dag. In de ouderlijke in villa krijgt op tv ze eindelijk haar eigen op werkplaats en met behoort het tijdelijke bureau in de naar garage tot de een verleden tijd. uit Bij de Goorissen een wil de Kenji zijn ouders de beginselen van het met de honkbalsport bijbrengen. In op tv huize Volders is een er een opvoedkundige het discussie tussen met Dave en Lyndsey. Mag in Bruce nu wel of niet naar in de op tv tuin plassen? Jean-Marie en op op tv Carmen hebben in Blankenberge met vrienden het afgesproken om naar op tv de zomershow van tijdens Studio op tv 100 te gaan. En ook uit Sam verblijdt in zijn fans met een van spetterend tijdens optreden.

Het naar grote moment is op aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey uit elkaar de het jawoord geven, regent met het pijpenstelen. De in inwoners een van Brasschaat trotseren de regen om in een naar glimp van de bruid met op te vangen. met In de met feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-Marie met de een emotionele speech. Als alle op tranen zijn weggeslikt met en er is op geproost, is op tv het tijd voor de Pfaffs een om een feestje van te tijdens bouwen.

Lyndsey en Dave van komen langzaam maar het de zeker tot het een besef dat ze morgen een voor het met altaar zullen staan. met Dave moet in een met race tegen van de klok nog een gilet met en een stropdas met versieren. De ochtend op van de van trouwerij overheersen champagne en tijdens haarlakaroma´s in het uit Brasschaats sprookjeskasteel. uit Maar Lyndseys trouwjurk is nog in door niet gearriveerd.

Vijf-delige uit slotreeks (Seizoen het 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over op tv voetbalheld in Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw van Carmen, hun dochters, uit schoonzonen een en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen naar 12 aflevering de 4) Belgische celebrity-docusoap over met in voetbalheld Jean-Marie Pfaff, door zijn vrouw Carmen, hun dochters, van schoonzonen en met kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen de het 12 aflevering 3) met Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie met Pfaff, zijn op tv vrouw Carmen, met hun dochters, schoonzonen en de kleinkinderen.

Vijf-delige op tv slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) tijdens de Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld met Jean-Marie Pfaff, van zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen naar en een kleinkinderen.

In de het eerste aflevering zien we naar dat de familie met druk op bezig is met het inpakken met voor tijdens hun reis. Carmen wil een voorbereid zijn op naar de extreme de kou en de gaat met haar in man naar de naar plaatselijke markt om de wollen ondergoed te naar kopen. Debby, Kelly en de Lyndsey halen herinneringen op. Zo het weet Debby zich naar nog goed op te met herinneren, dat zij en naar haar moeder erg moesten wennen tijdens aan al van die camera´s op die dag in de dag uit op naar hun gericht waren op voor de in soap. Ook de geboorte van haar op kinderen van zit vers van in haar geheugen. in Bij Kelly komt ineens uit het motorongeval het van haar vader boven terwijl Lyndsey op tv op tv terug denkt aan de tijd door waarin zij van het feestende single op zoek met ging in naar de ware met en veranderde in een een gelukkig getrouwde een vrouw en een liefdevolle tijdens mama van twee op tv kinderen.

Belgische celebrity-docusoap over een voetbalheld Jean-Marie Pfaff, met tijdens zijn vrouw Carmen, hun de dochters, schoonzonen uit en kleinkinderen.

Sam in is vandaag extra van vroeg uit op de veren. Shania heeft haar eerste op hockeywedstrijd het en hij wil dit de voor geen tijdens goud missen. Daarna naar trekt Sam richting op Brussel voor op tv een optreden in de het muziekprogramma 'anne's van Vlaamse 10'. Ook een Jean-Marie is in de hoofdstad, op tv want hij van is uitgenodigd op tv op een Marokkaanse beurs. Kelly door zoekt het in dan weer bij op tv onze noorderburen, waar ze een een fotoshoot heeft voor het een juwelenlijn. de Debby en Nicolas op tv zorgen voor wat met quality time van en gaan samen naar de een voorstelling met van het een Echt Antwaarps Theater.

Belgische met celebrity-docusoap over op voetbalheld Jean-Marie Pfaff, met zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen uit en een kleinkinderen.Inhoud:Drama in met de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries op tv scheerapparaat ontdekt op tv en heeft zich uitgeleefd met op op zijn eigen haardos. Ten met huize Gooris door heeft Sam een een oplossing gevonden voor de door politieke situatie in op ons land. De Amerikaanse het hondenfluisteraar Cesar Millan een is in het tijdens land. Omdat een de hondjes van een Lyndsey en Carmen het niet van overeenkomen, trekken ze het richting Brussel om bij hem op te tijdens rade te gaan. Diva heeft op een beetje last tijdens van het zenuwen

Terwijl Nicolas met aan uit het werk is, gaat Debby op met Keano uit op zoek naar een tijdens spelconsole die op ze de tijdens jongen beloofd had. door Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe uit campagne van uit het Rode Kruis, in maar omdat met hij in het een buitenland is geweest, zal tijdens Lyndsey vandaag naar in zijn plaats de bloed geven. Daarna door gaat ze met Bruce een en Fay naar naar het autosalon om de papa te verrassen, maar door de op kindjes willen vooral Sam zien, door door die in de VIP-ruimte tijdens een optreden geeft. Kelly het is uitgenodigd als met gastkokkin een in het programma tijdens 'Start to Cook'.

Vandaag heeft uit Lyndsey heeft de een fotoshoot door voor een weekblad. Kelly gaat mee in om tijdens haar make-up te verzorgen. met Aangezien het de fotoshoot de hele dag op tv zal op duren, blijft Dave thuis bij de het kinderen. Blijkbaar heeft het op Fay dezelfde microbe als Bruce de te op tv pakken, namelijk quadrijden. in Carmen en Jean-Marie babysitten een op Liam en op tv Keano: voor Jean-Marie de uit ideale gelegenheid om zijn naar kleinzonen wat naar voetbaltraining uit te geven. Terwijl de van kinderen zich uitleven bij hun uit met grootouders, maakt Nicolas uit zich klaar voor zijn werkavond door in het danscafé het in naar Kruibeke.

Kelly heeft tijdens een uit drukke dag voor de boeg. de Ze is een in Nederland voor een van interview in een ontbijtprogramma op en ze heeft door een fotoshoot voor tijdens het magazine naar Glossy. door Aangezien mama moet werken, de gaan Shania en Kenji op tv met oma naar en opa met naar Brugge om het het ijssculpturenfestival een bezoekje een te brengen. Ook in Lyndsey, Dave door en de kinderen zijn van door de op partij. Ondertussen strekt door Sam de benen om samen met door een zijn maten een partijtje voetbal het te spelen. Nicolas van is door een naar parfumerieketen gevraagd om op uit de hun jaarlijkse personeelsfeest een op aantal medewerkers in in de bloemetjes te op zetten.

Voor de met familie Gooris zijn de tijdens naar laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam uit door wil zijn reis uit in schoonheid eindigen en gaat op tv naar een in Turkse barbier. met Na zijn grote een onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans naar nog op met een spetterend optreden. In een Beveren kibbelen Liam in en uit Keano er op los. Debby naar en Nicolas met nemen de kinderen mee naar het de kartbaan. uit Carmen wil haar 2 het chihuahua's onder een handen nemen naar en gaat op zoek naar van de beste verzorgingsproducten het door voor haar kleine schatten. met Lyndsey heeft naar binnenkort een belangrijke met fotoshoot en wil daarom een bruin naar velletje. tijdens Ze heeft echter nog op tv nooit een uit automatische spraytan gedaan en is het tijdens er dan ook niet helemaal een gerust het in.

juli 2019
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord