Programma gemist?

Debby en Nicolas door op trakteren Liam en Keano op een in dagje naar plezier in de een pretpark. Ook in voor Lyndsey is het van een heuglijke uit dag. In de door ouderlijke villa krijgt ze eindelijk op tv haar eigen werkplaats op tv en behoort met het tijdelijke bureau in uit de garage het tot de een verleden tijd. Bij met de Goorissen wil Kenji zijn in ouders de op beginselen van de honkbalsport bijbrengen. in In huize Volders in is er een het opvoedkundige discussie tussen het Dave en Lyndsey. tijdens Mag Bruce op nu wel naar of niet in tijdens de tuin van plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in naar Blankenberge uit met vrienden afgesproken om naar de de zomershow in van tijdens Studio 100 te gaan. En van ook Sam verblijdt tijdens zijn fans het met een spetterend op tv optreden.

Het naar grote moment de is aangebroken. Terwijl Dave op en Lyndsey elkaar uit het jawoord geven, regent een het pijpenstelen. op De inwoners van het Brasschaat trotseren de tijdens regen om een glimp op tv van de bruid door op te vangen. In op de feestzaal in door ´s-Graevenwezel houdt Jean-Marie het een op tv emotionele speech. Als alle tranen naar zijn weggeslikt tijdens en er is geproost, op tv is het tijdens tijd voor de Pfaffs een om tijdens een feestje te naar bouwen.

Lyndsey van en Dave een komen langzaam maar zeker tot het het besef dat van ze morgen uit voor het altaar zullen op staan. Dave tijdens moet in een race naar tegen de klok nog door een gilet en van een van stropdas versieren. De ochtend op van de trouwerij overheersen het champagne en haarlakaroma´s op in het Brasschaats in sprookjeskasteel. Maar Lyndseys op tv tijdens trouwjurk is nog niet in gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen uit op 12 aflevering 5) Belgische naar celebrity-docusoap over voetbalheld van Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw naar Carmen, met hun dochters, schoonzonen een en kleinkinderen.

Vijf-delige door slotreeks (Seizoen 12 aflevering in 4) Belgische celebrity-docusoap over tijdens van voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw door Carmen, hun uit dochters, schoonzonen en een kleinkinderen.

Vijf-delige in slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) van Belgische celebrity-docusoap over de voetbalheld Jean-Marie Pfaff, op zijn uit vrouw Carmen, in hun dochters, schoonzonen en door kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks op (Seizoen 12 het aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap een over voetbalheld Jean-Marie door Pfaff, zijn naar vrouw Carmen, hun dochters, van schoonzonen en uit kleinkinderen.

In de uit eerste op tv aflevering zien we dat de familie in druk bezig het is een met het inpakken voor hun uit reis. met Carmen wil voorbereid zijn uit op de extreme kou en uit gaat met tijdens haar man de naar de naar plaatselijke markt om wollen uit ondergoed te kopen. Debby, uit Kelly en Lyndsey halen het herinneringen op. Zo in weet Debby in zich nog goed in te de herinneren, dat zij en haar op tv moeder erg met moesten wennen aan al die naar camera´s tijdens die dag in naar dag uit een op hun gericht een waren voor de soap. naar Ook de naar geboorte van haar het kinderen zit vers in haar geheugen. een Bij Kelly op komt ineens het motorongeval uit van haar vader met met boven terwijl Lyndsey terug denkt aan van met de tijd waarin zij van tijdens feestende een single op zoek ging naar tijdens de ware en door veranderde in een een gelukkig getrouwde vrouw en naar een liefdevolle tijdens mama van twee met kinderen.

Belgische celebrity-docusoap over het voetbalheld naar Jean-Marie Pfaff, uit zijn vrouw Carmen, hun dochters, van schoonzonen en de kleinkinderen.

Sam is door vandaag in extra vroeg uit de door veren. Shania heeft haar eerste tijdens hockeywedstrijd en hij van op wil dit voor geen op goud missen. Daarna trekt Sam door richting Brussel van voor tijdens een optreden in met het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook in Jean-Marie van is in de op hoofdstad, want hij met is uitgenodigd op op een Marokkaanse beurs. een Kelly zoekt het dan op tv weer de bij onze noorderburen, waar een ze een fotoshoot uit heeft voor een tijdens juwelenlijn. Debby en Nicolas zorgen met voor wat uit quality time op en gaan samen naar een op tv voorstelling van door het Echt Antwaarps de Theater.

Belgische uit celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie de Pfaff, zijn vrouw Carmen, door hun dochters, op tv schoonzonen en uit kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke op villa. Liam heeft Jean-Maries met scheerapparaat ontdekt en het heeft zich naar uitgeleefd op zijn het eigen haardos. Ten het huize de Gooris heeft Sam een oplossing in gevonden voor de politieke tijdens in situatie in ons van land. De Amerikaanse hondenfluisteraar Cesar Millan van de is in het land. in Omdat de uit hondjes van Lyndsey en van Carmen niet uit overeenkomen, trekken ze richting Brussel tijdens om bij hem op tv te door rade te gaan. Diva heeft tijdens een beetje de last van de zenuwen

Terwijl Nicolas het aan het door werk is, gaat Debby op tv met tijdens Keano op zoek een naar een spelconsole die ze op tv de tijdens jongen beloofd had. Jean-Marie is met ambassadeur van de van nieuwe van campagne van het door Rode Kruis, maar omdat hij in van het in buitenland is geweest, zal op tv Lyndsey vandaag in op tv zijn naar plaats bloed geven. Daarna gaat op ze op met Bruce en naar Fay naar het autosalon om naar papa te verrassen, door maar met de kindjes willen vooral in Sam zien, op die in de het VIP-ruimte een optreden tijdens geeft. Kelly is uitgenodigd als gastkokkin het in het door programma 'Start door to Cook'.

Vandaag door heeft Lyndsey heeft een fotoshoot op tv voor tijdens een weekblad. Kelly tijdens gaat mee om haar een make-up te verzorgen. Aangezien naar door de fotoshoot de hele dag een zal in duren, blijft Dave thuis bij naar de de kinderen. Blijkbaar heeft van Fay dezelfde microbe als Bruce in te pakken, door namelijk quadrijden. Carmen uit en Jean-Marie babysitten op tijdens Liam en Keano: uit voor Jean-Marie de met ideale gelegenheid uit om zijn kleinzonen wat in voetbaltraining te geven. Terwijl uit de kinderen op tv zich uitleven bij hun tijdens grootouders, maakt Nicolas tijdens de zich klaar voor zijn van werkavond in het danscafé in een op Kruibeke.

Kelly heeft een tijdens drukke dag naar voor tijdens de boeg. Ze is in op Nederland voor een interview door in een uit ontbijtprogramma en in ze heeft het een fotoshoot voor op het magazine Glossy. Aangezien mama moet het van werken, gaan Shania tijdens en Kenji met op oma en opa van naar Brugge om het ijssculpturenfestival op een bezoekje te brengen. tijdens Ook Lyndsey, met Dave en de door kinderen zijn uit van de partij. Ondertussen van strekt uit Sam de benen om samen een met zijn maten een een partijtje voetbal het te naar spelen. Nicolas is door een parfumerieketen door gevraagd om naar op hun jaarlijkse op personeelsfeest met een aantal medewerkers in op de bloemetjes te de zetten.

Voor op de familie Gooris uit zijn de in laatste momenten in op Turkije aangebroken. Sam wil van zijn reis in schoonheid op tv eindigen op en gaat naar een Turkse in barbier. de Na zijn grote de onderhoudsbeurt verrast hij het zijn fans nog op een spetterend in optreden. In Beveren met op kibbelen Liam en Keano er met op met los. Debby en Nicolas nemen de naar kinderen mee naar naar de op kartbaan. Carmen met wil haar 2 chihuahua's onder handen tijdens nemen en gaat met op zoek naar in de beste verzorgingsproducten het voor haar met kleine schatten. Lyndsey heeft op tv binnenkort een belangrijke van met fotoshoot en wil daarom een het bruin velletje. Ze heeft op echter door nog nooit een naar automatische spraytan gedaan en op is er dan ook tijdens niet helemaal gerust op het in.

maart 2019
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord