Programma gemist?

Debby en Nicolas uit trakteren in Liam en Keano op op een een dagje plezier in een pretpark. Ook naar voor Lyndsey op is het een heuglijke uit dag. In het de ouderlijke villa krijgt door door ze eindelijk haar eigen werkplaats met en behoort uit het tijdelijke bureau op tv in de garage tot de op verleden op tijd. Bij de Goorissen een wil Kenji zijn ouders in door de beginselen van de honkbalsport bijbrengen. door In in huize Volders door is er een opvoedkundige met discussie tussen Dave en Lyndsey. uit Mag Bruce nu met wel of niet naar in op de tuin van plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in van Blankenberge met uit vrienden afgesproken om naar op tv de zomershow van van Studio met 100 te de gaan. En ook Sam verblijdt zijn uit een fans met een spetterend uit optreden.

Het grote moment tijdens is aangebroken. in Terwijl Dave en op tv Lyndsey uit elkaar het jawoord met geven, regent het de pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren uit door de regen om een glimp van van de bruid op het te van vangen. In van de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt door Jean-Marie van een emotionele speech. Als alle tranen een zijn weggeslikt en in er van is geproost, tijdens is het tijd voor de Pfaffs tijdens om een op tv feestje te van bouwen.

Lyndsey naar en Dave komen naar langzaam maar zeker op tot het besef dat uit ze morgen voor een het op altaar zullen staan. Dave door moet in een de race tegen de klok nog op een het gilet en een stropdas versieren. op De ochtend van een de trouwerij van overheersen champagne naar en haarlakaroma´s op in het Brasschaats sprookjeskasteel. de Maar Lyndseys trouwjurk is een nog niet uit gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks tijdens (Seizoen naar 12 aflevering 5) met Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld met Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, van een hun dochters, schoonzonen van en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks tijdens (Seizoen naar 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over in voetbalheld uit Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, door hun dochters, tijdens schoonzonen en op tv kleinkinderen.

Vijf-delige tijdens slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) met in Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie een Pfaff, zijn vrouw Carmen, op tv hun in dochters, schoonzonen en uit kleinkinderen.

Vijf-delige tijdens slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) met Belgische celebrity-docusoap over van voetbalheld Jean-Marie de Pfaff, op tv zijn vrouw Carmen, hun dochters, met schoonzonen en in kleinkinderen.

In de met eerste aflevering de zien we dat de familie van druk de bezig is met het inpakken met op voor hun reis. Carmen wil met voorbereid zijn naar op de extreme op kou en gaat de met haar man naar de de plaatselijke markt uit om wollen ondergoed te van kopen. Debby, tijdens Kelly en Lyndsey in halen herinneringen op. uit Zo weet Debby zich het nog goed te met herinneren, naar dat zij op en haar moeder op erg moesten wennen aan al die uit de camera´s die dag in dag uit de op van hun gericht uit waren voor de soap. Ook de in geboorte van haar tijdens kinderen zit in vers het in haar geheugen. Bij Kelly komt in in ineens het motorongeval van haar door vader boven terwijl in Lyndsey een terug denkt aan de tijd op waarin zij van feestende op tijdens single op zoek uit ging naar de ware door en veranderde in op een gelukkig getrouwde door vrouw en een het liefdevolle mama van twee door kinderen.

Belgische op celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, naar zijn vrouw tijdens Carmen, het hun dochters, schoonzonen en op tv kleinkinderen.

Sam is het vandaag extra vroeg uit een de veren. op Shania heeft haar met eerste hockeywedstrijd en van hij wil een dit voor geen goud missen. door Daarna trekt naar Sam richting door Brussel voor het een optreden in het muziekprogramma 'anne's tijdens Vlaamse van 10'. Ook Jean-Marie is tijdens in de hoofdstad, naar want op tv hij is uitgenodigd een op een Marokkaanse beurs. Kelly in zoekt het op tv dan weer bij onze de noorderburen, waar ze een naar fotoshoot op heeft voor de een juwelenlijn. Debby uit en Nicolas zorgen voor een wat quality time en gaan het door samen naar een uit voorstelling van het Echt een Antwaarps Theater.

Belgische celebrity-docusoap over tijdens voetbalheld Jean-Marie op Pfaff, zijn vrouw in Carmen, hun met dochters, schoonzonen en op kleinkinderen.Inhoud:Drama in de met ouderlijke villa. met Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt naar en heeft zich het uitgeleefd op zijn eigen tijdens haardos. Ten huize van Gooris heeft tijdens Sam door een oplossing gevonden voor de van politieke op situatie in ons land. De Amerikaanse op door hondenfluisteraar Cesar Millan is in het van naar land. Omdat de hondjes van met Lyndsey en Carmen van niet door overeenkomen, trekken ze richting de Brussel om bij een hem te rade te gaan. de Diva heeft tijdens een beetje last van op tv een zenuwen

Terwijl Nicolas aan op het op werk is, gaat met Debby met Keano op naar zoek naar uit een spelconsole die ze de naar jongen beloofd een had. op Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe naar campagne van het van op tv Rode Kruis, maar omdat hij in in het buitenland is de geweest, zal in Lyndsey vandaag in een zijn plaats bloed geven. naar Daarna naar gaat ze in met Bruce en naar Fay naar het autosalon door om papa te verrassen, maar met de door kindjes willen vooral Sam het zien, die in de naar VIP-ruimte de een optreden geeft. Kelly tijdens is tijdens uitgenodigd als gastkokkin in het programma een 'Start to uit Cook'.

Vandaag het heeft Lyndsey heeft een fotoshoot het voor een weekblad. in Kelly gaat met mee van om haar make-up te een verzorgen. Aangezien de met fotoshoot de een hele dag zal duren, met blijft Dave uit thuis bij de kinderen. Blijkbaar uit heeft Fay dezelfde van microbe als Bruce door te pakken, namelijk door quadrijden. door Carmen en Jean-Marie naar babysitten op Liam en Keano: voor door Jean-Marie door de ideale gelegenheid in om zijn naar kleinzonen wat voetbaltraining te uit geven. Terwijl in de kinderen zich met uitleven bij hun van grootouders, maakt Nicolas van zich klaar voor zijn werkavond op in het op tv danscafé in naar Kruibeke.

Kelly tijdens heeft een drukke dag voor op de door boeg. Ze in is in Nederland voor met een interview in een de ontbijtprogramma en ze heeft uit in een fotoshoot voor met het magazine Glossy. Aangezien mama met moet een werken, gaan Shania en Kenji tijdens met het oma en opa naar Brugge om op van het ijssculpturenfestival een op tv bezoekje te brengen. tijdens Ook Lyndsey, Dave op tv en de kinderen zijn in van de partij. Ondertussen strekt op een Sam de benen om samen met van zijn een maten een partijtje voetbal te op tv op tv spelen. Nicolas is door een parfumerieketen in gevraagd om tijdens op hun jaarlijkse personeelsfeest het een een aantal medewerkers de in de bloemetjes te tijdens zetten.

Voor de met familie op Gooris zijn de laatste momenten in van van Turkije aangebroken. Sam wil door zijn reis in een schoonheid eindigen en gaat naar het een Turkse de barbier. Na zijn grote met met onderhoudsbeurt verrast hij zijn uit fans nog op op tv een spetterend optreden. In Beveren het op tv kibbelen Liam en Keano op er op los. Debby en door naar Nicolas nemen de in kinderen mee naar op tv de kartbaan. Carmen wil in haar 2 op tv chihuahua's onder handen in nemen en gaat naar op zoek naar de het beste verzorgingsproducten op tv voor haar kleine schatten. uit Lyndsey heeft binnenkort een op tv belangrijke fotoshoot en het wil met daarom een bruin velletje. op tv Ze heeft echter nog met nooit een automatische spraytan in gedaan en is door er een dan ook niet helemaal gerust het tijdens in.

maart 2021
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!