Programma gemist?

Debby een en Nicolas trakteren Liam op en Keano op tijdens een dagje plezier op tv in een pretpark. tijdens Ook voor Lyndsey de is het een op heuglijke dag. In een de het ouderlijke villa krijgt ze eindelijk op tv haar eigen werkplaats en van behoort het het tijdelijke van bureau in de garage tot de de verleden tijd. tijdens Bij de een Goorissen wil Kenji een zijn ouders de een beginselen van een de honkbalsport bijbrengen. In huize Volders in is er naar een opvoedkundige discussie met tussen Dave en het Lyndsey. Mag tijdens Bruce nu wel het of niet op in de tuin plassen? uit Jean-Marie en Carmen hebben in de met Blankenberge met vrienden afgesproken uit om naar van de zomershow van Studio op tv 100 te gaan. En ook het Sam op verblijdt zijn fans met op een spetterend op optreden.

Het grote moment van is aangebroken. op Terwijl Dave en door Lyndsey elkaar het tijdens jawoord tijdens geven, regent het door pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat tijdens trotseren uit de regen om een tijdens glimp van het de bruid op te vangen. In de de feestzaal van in ´s-Graevenwezel houdt Jean-Marie op tv een op tv emotionele speech. Als alle door tranen zijn weggeslikt en de er is geproost, de is het naar tijd voor op de Pfaffs om het een feestje te uit bouwen.

Lyndsey en Dave op tv tijdens komen langzaam maar zeker tot van het besef dat tijdens ze uit morgen voor het altaar zullen door staan. van Dave moet in een uit race tegen met de klok nog een gilet en op tv een van stropdas versieren. een De ochtend van de van trouwerij overheersen champagne en naar haarlakaroma´s in het met Brasschaats sprookjeskasteel. het Maar Lyndseys trouwjurk van is nog niet op tv gearriveerd.

Vijf-delige de slotreeks (Seizoen 12 door aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap het over voetbalheld Jean-Marie op tv Pfaff, zijn vrouw Carmen, door hun dochters, uit schoonzonen op tv en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks met (Seizoen 12 een aflevering 4) op Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie met Pfaff, zijn vrouw Carmen, naar hun dochters, het schoonzonen en door kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen een 12 uit aflevering 3) uit Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie op tv Pfaff, zijn tijdens vrouw Carmen, hun dochters, in schoonzonen en een kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks van (Seizoen het 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over de voetbalheld van Jean-Marie Pfaff, een zijn vrouw Carmen, tijdens hun dochters, schoonzonen en door kleinkinderen.

In op de eerste door aflevering zien we van dat de familie druk in bezig is in met het inpakken voor het hun reis. Carmen wil op voorbereid zijn op met de extreme kou en op tv gaat met de haar man naar de uit plaatselijke markt op tv om op wollen ondergoed te kopen. op tv Debby, Kelly en Lyndsey uit halen herinneringen van op. Zo op weet Debby zich nog goed door te herinneren, dat van zij en haar uit moeder erg moesten de wennen op aan al die camera´s die dag op naar in dag uit tijdens op hun gericht waren voor de in soap. naar Ook de geboorte van haar uit kinderen zit vers op in haar geheugen. in een Bij Kelly komt ineens het naar motorongeval van haar vader door boven terwijl Lyndsey tijdens terug denkt tijdens aan de tijd tijdens waarin zij van feestende de single op tijdens zoek ging naar de het ware en veranderde tijdens in in een gelukkig getrouwde vrouw en van op tv een liefdevolle mama van twee het kinderen.

Belgische op tv celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie een Pfaff, zijn van vrouw Carmen, hun naar dochters, schoonzonen op tv en kleinkinderen.

Sam is vandaag een extra vroeg uit van de veren. naar Shania heeft haar eerste in hockeywedstrijd en van hij wil naar dit voor geen goud op tv missen. de Daarna trekt Sam richting Brussel voor uit een op optreden in het met muziekprogramma 'anne's van Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in tijdens de een hoofdstad, want de hij is uitgenodigd op naar een Marokkaanse naar beurs. Kelly zoekt naar het dan weer bij onze noorderburen, door waar ze een een fotoshoot de heeft voor een juwelenlijn. Debby het en met Nicolas zorgen voor het wat quality een time en gaan samen naar een de voorstelling van het in Echt in Antwaarps Theater.

Belgische celebrity-docusoap over door voetbalheld op Jean-Marie Pfaff, door zijn vrouw Carmen, hun dochters, naar schoonzonen van en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de op tv ouderlijke villa. tijdens Liam heeft Jean-Maries de scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd uit op uit zijn eigen de haardos. Ten huize Gooris door heeft Sam een oplossing van gevonden voor op tv de politieke situatie in ons van land. naar De Amerikaanse in hondenfluisteraar Cesar Millan is naar in het land. Omdat met de hondjes van uit Lyndsey en Carmen niet de een overeenkomen, trekken ze uit richting Brussel om bij hem te met rade tijdens te gaan. tijdens Diva heeft een beetje last van tijdens op zenuwen

Terwijl Nicolas aan met het werk is, het op gaat Debby met het Keano op zoek naar een op spelconsole die met ze de jongen beloofd op had. Jean-Marie is ambassadeur uit van de door nieuwe campagne tijdens van het door Rode Kruis, maar omdat van hij in op tv het buitenland is uit geweest, zal Lyndsey vandaag in zijn uit plaats met bloed geven. met Daarna gaat ze met naar Bruce en op tv Fay naar het autosalon om papa naar te verrassen, maar een de tijdens kindjes willen vooral Sam in zien, die in in de op VIP-ruimte een optreden naar geeft. Kelly is uitgenodigd in als gastkokkin van in het programma 'Start het to Cook'.

Vandaag heeft naar Lyndsey heeft het een fotoshoot voor een weekblad. het van Kelly gaat mee met om haar make-up de te verzorgen. Aangezien de fotoshoot uit de hele met dag zal van duren, blijft Dave thuis bij de met kinderen. op tv Blijkbaar heeft Fay dezelfde tijdens microbe als Bruce uit te pakken, namelijk quadrijden. van door Carmen en Jean-Marie babysitten op Liam een en Keano: naar voor Jean-Marie de in ideale door gelegenheid om zijn een kleinzonen wat voetbaltraining te geven. op tv Terwijl het de kinderen zich uitleven bij hun in grootouders, maakt in Nicolas zich door klaar voor een zijn werkavond in het een danscafé in uit Kruibeke.

Kelly heeft een met drukke dag op voor de boeg. door Ze is naar in Nederland voor een interview door de in een ontbijtprogramma en naar ze heeft een fotoshoot voor op tv het uit magazine Glossy. Aangezien door mama moet werken, gaan Shania op en Kenji met de met oma en opa naar Brugge om een het ijssculpturenfestival op tv een bezoekje op tv te brengen. door Ook Lyndsey, Dave op tv en de kinderen het zijn van de partij. met Ondertussen strekt Sam de benen door uit om samen met op tv zijn maten een met partijtje voetbal te door spelen. Nicolas is uit door een parfumerieketen gevraagd op tv om op hun jaarlijkse personeelsfeest op tv naar een aantal medewerkers in de op tv bloemetjes te het zetten.

Voor op de familie Gooris zijn in de laatste momenten een in Turkije een aangebroken. Sam wil zijn reis een met in schoonheid eindigen en gaat naar een een Turkse barbier. het Na in zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij naar het zijn fans nog op een spetterend van van optreden. In Beveren kibbelen Liam een en met Keano er op op tv los. Debby en Nicolas de nemen de op tv kinderen mee naar op tv de kartbaan. Carmen wil tijdens haar 2 chihuahua's van onder handen nemen en op gaat op zoek het naar de beste met verzorgingsproducten op voor haar kleine schatten. Lyndsey uit heeft binnenkort een op belangrijke door fotoshoot en wil de daarom een bruin op tv velletje. Ze heeft echter nog de nooit een een automatische spraytan tijdens gedaan en is er met dan ook niet van helemaal gerust het in.

oktober 2020
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!