Programma gemist?

Debby en Nicolas het trakteren een Liam en Keano op een in met dagje plezier in van een pretpark. Ook voor Lyndsey naar is het een op heuglijke een dag. In de ouderlijke uit villa krijgt op tv ze eindelijk haar eigen werkplaats en het een behoort het tijdelijke bureau in de op tv het garage tot de verleden tijd. van Bij de Goorissen wil tijdens door Kenji zijn ouders de beginselen van naar een de honkbalsport bijbrengen. naar In huize Volders is er in een opvoedkundige uit discussie tussen Dave en Lyndsey. een Mag uit Bruce nu wel of de niet in van de tuin plassen? Jean-Marie de en Carmen hebben op in Blankenberge op met vrienden de afgesproken om naar de zomershow van naar Studio 100 te tijdens met gaan. En ook Sam verblijdt een zijn fans met op een spetterend van optreden.

Het de grote moment is aangebroken. Terwijl uit naar Dave en Lyndsey elkaar het jawoord de geven, regent met het in pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren in de met regen om een op glimp van de bruid op tv op te tijdens vangen. In de feestzaal de in ´s-Graevenwezel houdt met Jean-Marie een emotionele speech. van Als het alle tranen op tv zijn weggeslikt en het er is geproost, is naar het tijd door voor de Pfaffs om een feestje de te tijdens bouwen.

Lyndsey en van Dave komen langzaam maar uit zeker met tot het besef dat ze van morgen voor het uit altaar zullen het staan. in Dave moet in op tv een race tegen de klok nog op tv een gilet op tv en uit een stropdas versieren. De ochtend een van de trouwerij overheersen van champagne en op tv haarlakaroma´s uit in het Brasschaats sprookjeskasteel. van Maar Lyndseys trouwjurk tijdens is nog van niet gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen het 12 tijdens aflevering 5) Belgische van celebrity-docusoap over uit voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw naar Carmen, hun dochters, het schoonzonen en op tv kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks door (Seizoen 12 een aflevering 4) Belgische naar celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie met Pfaff, zijn vrouw van Carmen, op hun dochters, schoonzonen door en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks op (Seizoen de 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over de voetbalheld het Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, uit hun dochters, de schoonzonen en met kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen het 12 aflevering van 2) op Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld op Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, de hun dochters, in schoonzonen op tv en kleinkinderen.

In de eerste de naar aflevering zien we dat de tijdens familie druk een bezig is met op het inpakken voor hun reis. op Carmen wil op voorbereid zijn op de van extreme uit kou en gaat met haar op tv man uit naar de plaatselijke markt om tijdens met wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly op en Lyndsey halen met herinneringen op. met Zo weet Debby met zich nog goed te de herinneren, dat op zij en haar moeder een erg door moesten wennen aan al met die met camera´s die dag in het dag uit op tv op hun gericht waren voor de van tijdens soap. Ook de geboorte van op tv haar op kinderen zit vers in haar geheugen. op tv Bij Kelly het komt ineens het motorongeval naar van haar door vader boven terwijl Lyndsey met terug denkt aan het de tijd waarin met zij van uit feestende in single op zoek ging naar de een ware en veranderde in in een van gelukkig getrouwde vrouw en tijdens een liefdevolle mama door op tv van twee kinderen.

Belgische celebrity-docusoap van over voetbalheld op Jean-Marie Pfaff, in zijn vrouw Carmen, hun uit dochters, schoonzonen van en kleinkinderen.

Sam door is vandaag extra vroeg op uit de veren. Shania een heeft van haar eerste hockeywedstrijd en op hij wil dit het voor in geen goud missen. Daarna trekt Sam in richting tijdens Brussel voor een door optreden in het muziekprogramma naar 'anne's Vlaamse 10'. Ook in Jean-Marie is door in de hoofdstad, want op op hij is uitgenodigd op met een Marokkaanse het beurs. Kelly zoekt het dan weer door naar bij onze noorderburen, waar ze de een een fotoshoot heeft voor op een juwelenlijn. Debby en Nicolas zorgen naar voor wat quality door time en gaan een samen de naar een voorstelling van met het tijdens Echt Antwaarps Theater.

Belgische celebrity-docusoap het over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, met zijn vrouw in Carmen, hun dochters, met schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama van in van de ouderlijke villa. Liam op tv heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt een en heeft zich naar uitgeleefd de op zijn eigen de haardos. Ten huize Gooris heeft Sam met een oplossing met gevonden voor de in politieke situatie uit in ons land. de De Amerikaanse hondenfluisteraar Cesar van Millan is in in het land. Omdat in de hondjes van Lyndsey een en Carmen niet door overeenkomen, trekken ze een richting de Brussel om bij hem op tv te rade te gaan. op tv op Diva heeft een de beetje last van het zenuwen

Terwijl Nicolas in aan het werk het is, gaat Debby tijdens met uit Keano op zoek naar een het spelconsole die ze tijdens de jongen met beloofd had. een Jean-Marie is ambassadeur van met de nieuwe campagne de van het op tv Rode Kruis, maar omdat tijdens hij in het buitenland van is geweest, zal Lyndsey de vandaag in zijn door plaats een bloed geven. van Daarna gaat ze met Bruce het en de Fay naar het autosalon om papa in te op verrassen, maar op de kindjes willen vooral tijdens Sam zien, die het in de VIP-ruimte het een optreden in geeft. Kelly is uit uitgenodigd als gastkokkin het in het programma een 'Start to Cook'.

Vandaag heeft naar Lyndsey heeft een een fotoshoot voor een weekblad. uit naar Kelly gaat mee om haar make-up door te verzorgen. het Aangezien de fotoshoot in de een hele dag zal duren, blijft Dave de van thuis bij de kinderen. Blijkbaar van heeft Fay in dezelfde microbe als Bruce naar te pakken, namelijk quadrijden. op uit Carmen en Jean-Marie babysitten door op Liam en Keano: de voor Jean-Marie de ideale het op gelegenheid om zijn kleinzonen met wat voetbaltraining in te geven. Terwijl op de kinderen zich uitleven bij op tv hun grootouders, maakt Nicolas naar tijdens zich klaar voor zijn werkavond in het het danscafé in in uit Kruibeke.

Kelly heeft met een naar drukke dag voor het de boeg. Ze is in op tv Nederland voor een naar interview in een de ontbijtprogramma en op tv ze heeft een een fotoshoot voor het magazine in Glossy. Aangezien mama moet met werken, uit gaan Shania het en Kenji met oma uit en opa naar uit Brugge om het ijssculpturenfestival door een bezoekje te op tv brengen. Ook Lyndsey, Dave uit op tv en de kinderen zijn van de op partij. Ondertussen het strekt het Sam de benen de om samen met zijn de maten een partijtje het voetbal te spelen. met Nicolas is het door een parfumerieketen in gevraagd om op hun op jaarlijkse personeelsfeest een met aantal medewerkers in van de bloemetjes te uit zetten.

Voor in de familie Gooris zijn op de laatste momenten in een Turkije aangebroken. Sam het naar wil zijn reis in schoonheid de eindigen in en gaat naar een Turkse barbier. van Na de zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij naar zijn met fans nog op een tijdens spetterend optreden. In door Beveren kibbelen Liam naar en Keano er naar op los. Debby en het Nicolas nemen uit de door kinderen mee naar de kartbaan. door Carmen wil van haar 2 chihuahua's onder handen op tv nemen en door gaat op zoek naar met de beste verzorgingsproducten in voor haar kleine de schatten. Lyndsey van heeft door binnenkort een belangrijke in fotoshoot en wil daarom een door bruin het velletje. Ze heeft echter nog door nooit het een automatische spraytan gedaan en is naar er dan ook van van niet helemaal gerust op tv in.

juni 2021
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!