Programma gemist?

Debby op en Nicolas trakteren een Liam en Keano op een met met dagje plezier in een pretpark. naar Ook voor Lyndsey van is het door een heuglijke dag. de In de ouderlijke villa krijgt de van ze eindelijk haar uit eigen werkplaats en behoort het tijdens tijdelijke bureau in de de van garage tot de verleden tijd. een Bij de Goorissen in wil een Kenji zijn ouders van de beginselen van een de honkbalsport bijbrengen. In huize door Volders is op tv er een opvoedkundige op discussie tussen Dave tijdens en Lyndsey. tijdens Mag Bruce nu wel tijdens of niet een in de tuin plassen? Jean-Marie en op naar Carmen hebben in Blankenberge naar met vrienden afgesproken om naar naar de zomershow op tv van Studio 100 te op tv gaan. op tv En ook Sam met verblijdt zijn fans met een een spetterend de optreden.

Het grote moment naar is uit aangebroken. Terwijl in Dave en Lyndsey van elkaar het jawoord van geven, regent het uit pijpenstelen. De inwoners naar van Brasschaat trotseren de regen door om een glimp van door de bruid tijdens op te vangen. in In de feestzaal in de ´s-Graevenwezel houdt op tv Jean-Marie een emotionele speech. door Als alle tranen de zijn weggeslikt en op uit er is geproost, is het tijd op tv voor op tv de Pfaffs om een feestje op tv te op bouwen.

Lyndsey en Dave naar komen met langzaam maar zeker tot het uit besef dat ze de door morgen voor het altaar op tv zullen staan. Dave moet de in een tijdens race tegen op de klok nog door een gilet en een stropdas tijdens versieren. de De ochtend van door de trouwerij overheersen champagne en haarlakaroma´s tijdens door in het Brasschaats naar sprookjeskasteel. Maar Lyndseys een trouwjurk is nog door niet gearriveerd.

Vijf-delige in slotreeks (Seizoen 12 het aflevering 5) tijdens Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld het Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, van hun uit dochters, schoonzonen en van kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks een (Seizoen 12 in aflevering 4) tijdens Belgische celebrity-docusoap over door voetbalheld Jean-Marie Pfaff, uit zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen door en op kleinkinderen.

Vijf-delige de slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) een Belgische celebrity-docusoap over tijdens voetbalheld Jean-Marie Pfaff, in zijn vrouw van Carmen, in hun dochters, schoonzonen en tijdens kleinkinderen.

Vijf-delige in slotreeks (Seizoen op tv 12 aflevering 2) Belgische naar celebrity-docusoap over op voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn een vrouw Carmen, hun dochters, het schoonzonen en uit kleinkinderen.

In de eerste het aflevering met zien we dat de familie in op druk bezig is met door het inpakken voor op hun reis. Carmen wil het voorbereid zijn op op de extreme kou en in gaat met haar op tv man in naar de naar plaatselijke markt om naar wollen ondergoed te op tv kopen. Debby, Kelly een en Lyndsey halen herinneringen op. de Zo een weet Debby zich in nog goed te tijdens herinneren, dat zij en haar naar moeder in erg moesten wennen aan al die het op camera´s die dag in dag uit tijdens op met hun gericht uit waren voor de soap. Ook het de geboorte van uit haar met kinderen zit vers in haar geheugen. op tv Bij door Kelly komt ineens de het motorongeval van haar vader op boven terwijl van Lyndsey een terug denkt aan van de tijd waarin zij van feestende op tv single op door zoek ging naar naar de ware naar en veranderde in naar een gelukkig getrouwde in vrouw en een liefdevolle mama het van van twee kinderen.

Belgische celebrity-docusoap over naar voetbalheld Jean-Marie Pfaff, een zijn vrouw tijdens Carmen, hun van dochters, schoonzonen het en kleinkinderen.

Sam is vandaag een op tv extra vroeg uit op tv de veren. Shania heeft haar eerste het hockeywedstrijd en met hij wil door dit voor het geen goud missen. Daarna trekt Sam in richting Brussel voor in een optreden in een met het muziekprogramma 'anne's Vlaamse door 10'. Ook Jean-Marie in is in de hoofdstad, want naar hij is een uitgenodigd op met een Marokkaanse beurs. met Kelly zoekt het dan van weer bij op onze noorderburen, waar ze door een fotoshoot het heeft voor een uit juwelenlijn. Debby en op Nicolas zorgen voor van wat quality time en gaan op samen naar tijdens een naar voorstelling van het Echt Antwaarps in Theater.

Belgische celebrity-docusoap in over op voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn door vrouw Carmen, op tv hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in het de ouderlijke uit villa. de Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt de en het heeft zich uitgeleefd een op zijn eigen haardos. van Ten huize Gooris met heeft Sam op tv een oplossing gevonden voor de de politieke situatie in tijdens ons land. De Amerikaanse in hondenfluisteraar een Cesar Millan is door in het land. tijdens Omdat de hondjes van Lyndsey tijdens en Carmen niet naar het overeenkomen, trekken ze richting Brussel om de een bij hem te op rade te gaan. Diva heeft een een beetje van last van uit zenuwen

Terwijl de Nicolas aan het werk op is, uit gaat Debby met Keano op het zoek een naar een spelconsole die ze de met jongen beloofd had. door Jean-Marie op tv is ambassadeur van de nieuwe door in campagne van het Rode Kruis, maar op omdat door hij in door het buitenland is geweest, naar zal Lyndsey vandaag in zijn door van plaats bloed geven. Daarna op tv gaat ze met Bruce en de Fay naar de het autosalon om papa van te met verrassen, maar in de kindjes willen vooral Sam het zien, die een in de VIP-ruimte een op optreden geeft. Kelly is naar uitgenodigd als gastkokkin naar in uit het programma 'Start to een Cook'.

Vandaag van heeft Lyndsey heeft een naar fotoshoot het voor een weekblad. Kelly gaat een mee om haar een make-up te op tv verzorgen. Aangezien de fotoshoot op tv de hele dag met zal met duren, blijft Dave thuis bij een de de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe met als Bruce te door pakken, namelijk een quadrijden. Carmen en Jean-Marie met babysitten op Liam tijdens het en Keano: voor Jean-Marie door de ideale gelegenheid op tv om zijn kleinzonen met wat voetbaltraining door te geven. Terwijl de tijdens kinderen zich uitleven bij hun naar grootouders, maakt met Nicolas zich klaar uit voor door zijn werkavond in het danscafé op tv in een Kruibeke.

Kelly heeft een tijdens tijdens drukke dag voor de met boeg. Ze is met in Nederland met voor een interview in een uit ontbijtprogramma en ze heeft in een fotoshoot voor in het magazine Glossy. in van Aangezien mama moet in werken, gaan Shania en Kenji uit met van oma en opa naar Brugge de om het op ijssculpturenfestival een bezoekje het te brengen. Ook in Lyndsey, Dave met en de kinderen door zijn van de partij. Ondertussen strekt uit Sam de door benen tijdens om samen met in zijn maten een tijdens partijtje voetbal te spelen. op Nicolas is door een parfumerieketen op tv gevraagd om op op door hun jaarlijkse personeelsfeest door een aantal medewerkers in van de bloemetjes in te zetten.

Voor de de familie Gooris het zijn de laatste in momenten in van Turkije aangebroken. Sam een wil zijn reis in schoonheid tijdens eindigen en het gaat naar een Turkse barbier. met Na door zijn grote onderhoudsbeurt het verrast hij zijn fans nog naar op een spetterend op tv optreden. In Beveren uit kibbelen Liam en het Keano er op uit uit los. Debby en Nicolas van nemen de kinderen mee een naar de kartbaan. Carmen van wil haar door 2 chihuahua's in onder handen nemen in en gaat op zoek met naar naar de beste verzorgingsproducten voor haar met kleine schatten. naar Lyndsey heeft binnenkort naar een belangrijke fotoshoot en wil het met daarom een bruin op tv velletje. Ze heeft echter nog nooit in een het automatische spraytan gedaan het en is van er dan ook niet helemaal gerust de op in.

juli 2020
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!