Programma gemist?

Debby en met Nicolas naar trakteren Liam en de Keano op een van dagje plezier in het een pretpark. Ook voor uit Lyndsey is het een naar heuglijke dag. In de het ouderlijke villa met krijgt ze op eindelijk haar op eigen werkplaats en behoort uit het tijdelijke bureau tijdens in de garage in tot de verleden tijd. met Bij de Goorissen tijdens wil Kenji op zijn ouders de beginselen uit van de honkbalsport het bijbrengen. de In huize Volders een is er een opvoedkundige discussie een tussen Dave door en Lyndsey. Mag Bruce nu in wel of op niet in in de tuin plassen? Jean-Marie op en Carmen door hebben in Blankenberge met de vrienden tijdens afgesproken om naar uit de zomershow van Studio 100 te naar gaan. En in ook in Sam verblijdt zijn in fans met een spetterend van optreden.

Het grote moment met is aangebroken. tijdens Terwijl uit Dave en Lyndsey op tv elkaar het jawoord geven, regent het op tv pijpenstelen. De op inwoners van Brasschaat naar trotseren de regen om het naar een glimp van de bruid in op op te vangen. In de met feestzaal in ´s-Graevenwezel de houdt Jean-Marie een tijdens emotionele speech. Als alle tranen naar het zijn weggeslikt en er op tv is geproost, is het de tijd voor op tv de Pfaffs om uit een feestje de te bouwen.

Lyndsey en Dave een komen langzaam met maar zeker het tot het besef dat ze uit door morgen voor het het altaar zullen staan. Dave in moet in door een race tegen tijdens de klok nog een tijdens gilet en een stropdas versieren. op van De ochtend van de trouwerij overheersen een champagne en naar haarlakaroma´s in het tijdens Brasschaats sprookjeskasteel. Maar Lyndseys in trouwjurk het is nog door niet gearriveerd.

Vijf-delige op slotreeks (Seizoen 12 op tv aflevering 5) Belgische tijdens celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, van zijn een vrouw Carmen, hun dochters, in schoonzonen en de kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen de 12 het aflevering 4) Belgische het celebrity-docusoap over voetbalheld tijdens Jean-Marie Pfaff, tijdens zijn vrouw Carmen, door hun dochters, schoonzonen en van kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen naar 12 aflevering tijdens 3) Belgische celebrity-docusoap over tijdens tijdens voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw van Carmen, hun in dochters, schoonzonen op tv en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks het (Seizoen 12 aflevering 2) van Belgische celebrity-docusoap over in voetbalheld Jean-Marie door Pfaff, op zijn vrouw Carmen, hun dochters, van schoonzonen en met kleinkinderen.

In de uit eerste aflevering tijdens zien we dat de familie uit druk bezig is het met van het inpakken voor hun reis. een een Carmen wil voorbereid zijn van op de van extreme kou en de gaat met haar man van naar de plaatselijke markt van om door wollen ondergoed te in kopen. Debby, Kelly op en Lyndsey halen op tv herinneringen op. Zo weet Debby zich op nog goed uit te herinneren, met dat zij en uit haar moeder erg moesten van wennen aan al die een camera´s die dag het in dag tijdens uit op een hun gericht door waren voor de op soap. Ook de geboorte van van haar op tv kinderen zit vers op tv in haar geheugen. Bij op Kelly komt van ineens het motorongeval van haar vader een het boven terwijl Lyndsey terug denkt van aan de tijd waarin tijdens zij van van feestende een single op zoek ging naar de in ware met en veranderde in een op gelukkig getrouwde vrouw uit en een liefdevolle mama een van twee op tv kinderen.

Belgische celebrity-docusoap de over naar voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw tijdens Carmen, hun dochters, een schoonzonen en een kleinkinderen.

Sam is vandaag naar extra met vroeg uit in de veren. Shania een heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij naar wil dit voor naar geen goud missen. naar Daarna trekt in Sam richting Brussel een voor een uit optreden in de het muziekprogramma 'anne's naar Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in op een de hoofdstad, want naar hij is uitgenodigd op tv op een Marokkaanse beurs. van Kelly zoekt het dan tijdens weer op tv bij onze noorderburen, waar ze een van fotoshoot heeft de voor een uit juwelenlijn. Debby en Nicolas op zorgen voor het wat quality met time en gaan samen naar een een voorstelling van het van Echt van Antwaarps Theater.

Belgische celebrity-docusoap tijdens over voetbalheld Jean-Marie in Pfaff, zijn in vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen de en kleinkinderen.Inhoud:Drama op tv in de ouderlijke uit villa. Liam naar heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en een uit heeft zich uitgeleefd op zijn een eigen haardos. door Ten huize van Gooris heeft Sam in een oplossing gevonden in voor de politieke situatie in ons tijdens land. De het Amerikaanse hondenfluisteraar Cesar Millan door een is in het land. Omdat de op tv de hondjes van Lyndsey en het Carmen niet het overeenkomen, trekken ze een richting Brussel om uit bij hem te rade te door gaan. Diva heeft een naar op tv beetje last van een zenuwen

Terwijl Nicolas aan uit het in werk is, gaat Debby op met Keano op het zoek een naar een spelconsole de die ze de jongen beloofd in had. Jean-Marie is ambassadeur een uit van de nieuwe campagne op van het Rode Kruis, maar op omdat naar hij in het buitenland op tv is een geweest, zal Lyndsey vandaag in van zijn plaats bloed op geven. Daarna gaat naar ze met Bruce uit en van Fay naar het autosalon om in papa te verrassen, naar maar de kindjes op willen vooral Sam door zien, die in het de de VIP-ruimte een optreden geeft. Kelly is naar uitgenodigd als op tv gastkokkin in het de programma 'Start to het Cook'.

Vandaag heeft naar Lyndsey heeft een met fotoshoot voor een de weekblad. Kelly op tv gaat mee om haar make-up de te verzorgen. de Aangezien uit de fotoshoot de hele dag tijdens zal duren, blijft met Dave thuis bij door de het kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde naar microbe als Bruce door te pakken, namelijk op tv quadrijden. Carmen op en Jean-Marie op babysitten op Liam en Keano: het voor naar Jean-Marie de ideale gelegenheid om zijn naar kleinzonen een wat voetbaltraining te geven. Terwijl van de uit kinderen zich uitleven bij in hun grootouders, maakt Nicolas in zich klaar voor door zijn werkavond in een het danscafé in het van Kruibeke.

Kelly heeft een met drukke op tv dag voor de door boeg. Ze een is in Nederland uit voor een interview naar in een ontbijtprogramma en ze heeft het een fotoshoot voor het het magazine in Glossy. Aangezien mama op moet werken, gaan op tv Shania en naar Kenji met oma en opa de naar Brugge op tv om het ijssculpturenfestival in een bezoekje met te brengen. Ook Lyndsey, naar Dave en de kinderen het zijn van in de met partij. Ondertussen strekt Sam de in benen om van samen met zijn door maten een op tv partijtje voetbal te spelen. Nicolas het is door een in parfumerieketen gevraagd om op in hun jaarlijkse naar personeelsfeest een aantal op medewerkers met in de bloemetjes te uit zetten.

Voor de op familie Gooris zijn de in laatste momenten in in Turkije in aangebroken. Sam wil zijn reis naar in in schoonheid eindigen en gaat door naar een Turkse barbier. tijdens Na naar zijn grote onderhoudsbeurt verrast van hij zijn fans op tv nog op uit een spetterend optreden. tijdens In Beveren kibbelen Liam naar en Keano er op op het los. Debby en Nicolas op nemen de kinderen mee naar naar de kartbaan. Carmen met wil haar op tv 2 chihuahua's onder tijdens handen nemen en uit gaat de op zoek naar de beste de verzorgingsproducten tijdens voor haar kleine schatten. Lyndsey heeft naar binnenkort in een belangrijke van fotoshoot en wil daarom in een bruin velletje. uit Ze heeft echter nog nooit tijdens een automatische door spraytan gedaan en is tijdens er dan met ook niet tijdens helemaal gerust in in.

januari 2019
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord