Programma gemist?

Debby de en Nicolas trakteren uit Liam en Keano naar op een dagje tijdens plezier in een pretpark. tijdens Ook op voor Lyndsey is het een heuglijke op uit dag. In de ouderlijke villa krijgt in ze eindelijk tijdens haar eigen werkplaats en op uit behoort het tijdelijke bureau in het de garage tot uit de verleden tijd. op Bij de naar Goorissen wil Kenji zijn ouders met de uit beginselen van de honkbalsport bijbrengen. het In huize Volders in is een er een opvoedkundige van discussie tussen Dave een en Lyndsey. Mag Bruce op tv nu wel of niet op in tijdens de tuin het plassen? Jean-Marie en door Carmen hebben in op Blankenberge met vrienden afgesproken naar om naar de uit zomershow van Studio op 100 te gaan. En het ook Sam verblijdt tijdens zijn fans naar met een spetterend op tv optreden.

Het het grote moment op tv is aangebroken. Terwijl Dave en uit Lyndsey elkaar de het jawoord geven, regent het met pijpenstelen. De inwoners het van Brasschaat door trotseren de regen om op tv een glimp van van door de bruid op van te vangen. In de op feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt naar Jean-Marie een van emotionele speech. Als alle tranen in naar zijn weggeslikt en van er is geproost, is het tijd met uit voor de Pfaffs om in een feestje door te bouwen.

Lyndsey en op tv Dave komen in langzaam maar zeker tot het de besef dat ze op tv morgen voor het met altaar zullen staan. naar uit Dave moet in een race uit tegen de klok uit nog een gilet naar en een stropdas versieren. in een De ochtend van in de trouwerij overheersen champagne en haarlakaroma´s de in het Brasschaats naar sprookjeskasteel. een Maar Lyndseys uit trouwjurk is nog niet de gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen door 12 een aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap het over de voetbalheld Jean-Marie Pfaff, naar zijn vrouw Carmen, hun naar dochters, schoonzonen en van kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks door (Seizoen 12 aflevering op 4) van Belgische celebrity-docusoap over naar voetbalheld Jean-Marie Pfaff, van zijn vrouw Carmen, de hun dochters, schoonzonen en door kleinkinderen.

Vijf-delige een slotreeks (Seizoen tijdens 12 aflevering 3) naar Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie naar Pfaff, de zijn vrouw Carmen, een hun dochters, schoonzonen en het kleinkinderen.

Vijf-delige met slotreeks (Seizoen 12 in aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over tijdens voetbalheld Jean-Marie naar Pfaff, zijn vrouw naar Carmen, hun dochters, met schoonzonen op tv en kleinkinderen.

In de tijdens eerste aflevering zien we naar dat de de familie druk met bezig is een met het inpakken voor in hun reis. Carmen tijdens wil voorbereid op tv zijn op de extreme kou en van gaat met op tv haar man door naar de plaatselijke markt uit om wollen ondergoed te naar kopen. Debby, Kelly tijdens en Lyndsey in halen herinneringen op op. Zo weet Debby zich van nog op tv goed te herinneren, in dat zij en op haar moeder van erg moesten wennen tijdens aan al die uit camera´s die dag in het dag uit op hun gericht een waren voor in de soap. de Ook de geboorte van haar op met kinderen zit vers in door haar geheugen. Bij Kelly komt met ineens door het motorongeval naar van haar vader boven terwijl Lyndsey een terug denkt van aan uit de tijd waarin uit zij van feestende van single op zoek ging door naar de ware en veranderde naar in een door gelukkig getrouwde op tv vrouw en de een liefdevolle mama van het twee kinderen.

Belgische celebrity-docusoap een over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, het zijn van vrouw Carmen, op hun dochters, schoonzonen en van kleinkinderen.

Sam is vandaag op extra vroeg uit uit de veren. Shania door heeft in haar eerste met hockeywedstrijd en hij wil op tv dit voor geen goud uit missen. op tv Daarna trekt Sam met richting Brussel voor een optreden in in het naar muziekprogramma 'anne's Vlaamse de 10'. Ook Jean-Marie door is in de hoofdstad, een want van hij is uitgenodigd op een Marokkaanse een beurs. Kelly zoekt in het een dan weer door bij onze noorderburen, waar ze door een fotoshoot heeft naar voor met een juwelenlijn. Debby in en Nicolas zorgen voor wat op quality op time en gaan samen naar uit een voorstelling van uit het Echt Antwaarps door Theater.

Belgische celebrity-docusoap over met de voetbalheld Jean-Marie Pfaff, naar zijn vrouw Carmen, hun dochters, door schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in het de van ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries tijdens scheerapparaat ontdekt en in heeft zich uitgeleefd naar op tv op zijn eigen door haardos. Ten huize Gooris heeft Sam naar een oplossing gevonden het voor de politieke het situatie in ons het land. op De Amerikaanse hondenfluisteraar Cesar het Millan van is in het land. Omdat door de hondjes van het Lyndsey en Carmen niet met overeenkomen, trekken ze op richting Brussel om met bij hem te de rade te gaan. het Diva de heeft een beetje last met van naar zenuwen

Terwijl uit Nicolas aan naar het werk is, in gaat Debby met Keano op op zoek uit naar een spelconsole die ze op tv de door jongen beloofd had. Jean-Marie is op tv ambassadeur in van de nieuwe campagne een van het Rode Kruis, door maar omdat de hij in het met buitenland is geweest, zal Lyndsey naar vandaag in een zijn plaats bloed geven. op tv Daarna gaat ze uit met op Bruce en Fay naar het een autosalon om met papa te van verrassen, maar de kindjes van willen op vooral Sam zien, die in uit de in VIP-ruimte een optreden geeft. Kelly is naar uitgenodigd als door gastkokkin in het het programma door 'Start to Cook'.

Vandaag heeft Lyndsey een heeft met een fotoshoot het voor een weekblad. een Kelly gaat mee om door haar make-up te naar verzorgen. Aangezien de fotoshoot naar de hele dag zal tijdens duren, uit blijft Dave thuis bij de naar kinderen. Blijkbaar op tv heeft Fay dezelfde microbe met van als Bruce te de pakken, namelijk quadrijden. Carmen de en Jean-Marie tijdens babysitten op Liam de en Keano: voor Jean-Marie de ideale het het gelegenheid om zijn kleinzonen wat naar voetbaltraining te geven. Terwijl tijdens de kinderen zich door uitleven bij hun naar tijdens grootouders, maakt Nicolas zich in klaar voor zijn werkavond in op het danscafé met in door Kruibeke.

Kelly door heeft een drukke een dag voor de boeg. uit Ze is met in Nederland voor het een interview in een de ontbijtprogramma en ze uit heeft een met fotoshoot voor het magazine de Glossy. Aangezien op tv mama moet werken, in gaan Shania en in Kenji met oma met en opa naar Brugge van om het ijssculpturenfestival in een bezoekje te met brengen. Ook Lyndsey, op tv Dave en naar de kinderen zijn van de een partij. Ondertussen strekt een de Sam de benen naar om samen met zijn maten met een door partijtje voetbal te spelen. Nicolas op tv is door een tijdens parfumerieketen gevraagd om uit op hun tijdens jaarlijkse personeelsfeest een aantal medewerkers tijdens in de uit bloemetjes te een zetten.

Voor de de familie Gooris zijn op de laatste van momenten in Turkije aangebroken. Sam naar wil zijn reis van in schoonheid eindigen van en naar gaat naar een Turkse in barbier. Na zijn op grote onderhoudsbeurt verrast hij de zijn op fans nog op tijdens een spetterend optreden. In Beveren van kibbelen op tv Liam en Keano er op tijdens los. Debby een en Nicolas de nemen de kinderen mee tijdens naar de het kartbaan. Carmen wil haar met 2 chihuahua's uit onder handen nemen en gaat van op de zoek naar de beste het verzorgingsproducten door voor haar kleine schatten. Lyndsey heeft uit binnenkort met een belangrijke het fotoshoot en wil daarom een met bruin in velletje. Ze heeft echter door nog nooit een automatische op tv spraytan gedaan en is het tijdens er dan ook niet helemaal gerust in met in.

februari 2020
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!