Programma gemist?

Debby in en Nicolas trakteren op tv Liam en Keano op een tijdens dagje een plezier in een het pretpark. Ook voor Lyndsey naar is op tv het een heuglijke op tv dag. In de ouderlijke villa krijgt naar ze eindelijk haar in eigen werkplaats naar en behoort op het tijdelijke bureau het in de garage tot de op tv verleden tijd. Bij van tijdens de Goorissen wil Kenji zijn het ouders de beginselen van uit de een honkbalsport bijbrengen. In huize Volders de is de er een de opvoedkundige discussie tussen Dave en in Lyndsey. Mag van Bruce nu wel uit of niet in tijdens de tuin plassen? Jean-Marie op en Carmen hebben in op tv Blankenberge door met vrienden afgesproken om naar een de zomershow uit van Studio van 100 te gaan. En ook naar Sam het verblijdt zijn naar fans met een door spetterend optreden.

Het op tv grote moment is een aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey tijdens elkaar van het jawoord geven, de regent het pijpenstelen. De in inwoners van van Brasschaat trotseren de regen om naar een in glimp van de de bruid op te vangen. In door de feestzaal in door ´s-Graevenwezel naar houdt Jean-Marie een emotionele tijdens speech. van Als alle tranen zijn het weggeslikt en er een is geproost, is het tijd in voor de met Pfaffs om een feestje in te naar bouwen.

Lyndsey op en Dave komen van langzaam maar een zeker tot het besef dat op tv ze morgen met voor het altaar zullen met staan. door Dave moet in een door race tegen de klok op nog een gilet en het een stropdas versieren. het een De ochtend van de tijdens trouwerij overheersen champagne op en haarlakaroma´s in het Brasschaats met sprookjeskasteel. met Maar Lyndseys trouwjurk is de nog een niet gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen een door 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap door over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, naar zijn vrouw Carmen, een hun op dochters, schoonzonen in en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks tijdens (Seizoen 12 aflevering 4) de Belgische door celebrity-docusoap over voetbalheld uit Jean-Marie Pfaff, zijn tijdens vrouw Carmen, in hun dochters, schoonzonen en op tv kleinkinderen.

Vijf-delige in slotreeks (Seizoen van 12 aflevering 3) van Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, het zijn vrouw uit Carmen, hun door dochters, schoonzonen en naar kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen de 12 aflevering het 2) Belgische celebrity-docusoap over op op tv voetbalheld Jean-Marie Pfaff, van zijn vrouw Carmen, een hun dochters, schoonzonen en tijdens kleinkinderen.

In de in eerste op tv aflevering zien we dat de tijdens familie druk bezig is met met door het inpakken voor in hun reis. Carmen wil de voorbereid zijn in op de extreme door kou en gaat met haar in man naar de tijdens plaatselijke markt naar om wollen ondergoed uit te kopen. Debby, Kelly een het en Lyndsey halen herinneringen in op. Zo weet Debby in zich nog goed te de herinneren, dat op zij en haar moeder op tv erg een moesten wennen aan al van die camera´s die dag op in van dag uit op hun met gericht waren naar voor de soap. Ook de in geboorte op tv van haar kinderen door zit vers in haar geheugen. door Bij Kelly komt door ineens het motorongeval van van haar vader het tijdens boven terwijl Lyndsey terug denkt aan het de tijd waarin de van zij van feestende single tijdens op zoek ging naar in de naar ware en veranderde in een de gelukkig getrouwde vrouw en op een liefdevolle mama de van met twee kinderen.

Belgische op tv celebrity-docusoap over tijdens voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn door vrouw Carmen, hun tijdens dochters, schoonzonen en tijdens kleinkinderen.

Sam in is vandaag extra in vroeg uit de in veren. Shania heeft haar eerste het hockeywedstrijd naar en hij wil dit voor door naar geen goud missen. op Daarna trekt Sam richting Brussel tijdens voor met een optreden in het muziekprogramma op tv 'anne's Vlaamse 10'. op Ook door Jean-Marie is in de hoofdstad, de want de hij is uitgenodigd door op een Marokkaanse beurs. Kelly zoekt naar het dan naar weer bij naar onze noorderburen, de waar ze een fotoshoot heeft voor de een juwelenlijn. de Debby en uit Nicolas zorgen in voor wat quality op tv time en gaan samen naar naar een voorstelling van het van Echt Antwaarps op Theater.

Belgische tijdens celebrity-docusoap over voetbalheld op tv Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, het hun dochters, het schoonzonen de en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. door Liam heeft Jean-Maries op het scheerapparaat ontdekt en op tv heeft zich uitgeleefd tijdens op zijn eigen haardos. Ten met huize Gooris heeft uit Sam een op oplossing gevonden met voor de politieke met situatie in ons land. De Amerikaanse in hondenfluisteraar Cesar Millan het de is in het land. Omdat de uit hondjes met van Lyndsey en Carmen niet tijdens uit overeenkomen, trekken ze richting Brussel om in bij hem te in rade te gaan. op tv Diva tijdens heeft een beetje tijdens last van het zenuwen

Terwijl Nicolas uit aan het met werk is, gaat Debby met naar Keano op met zoek een naar een spelconsole in die ze de jongen met beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur met in van de nieuwe campagne van het van Rode Kruis, met maar naar omdat hij in het het buitenland is naar geweest, zal Lyndsey vandaag een in zijn in plaats bloed geven. Daarna gaat ze tijdens met van Bruce en Fay tijdens naar het autosalon om met papa te verrassen, met maar de het kindjes willen vooral naar Sam zien, op die in de tijdens VIP-ruimte een optreden het geeft. Kelly is met uitgenodigd als gastkokkin in het programma met 'Start in to Cook'.

Vandaag op heeft Lyndsey heeft de een fotoshoot voor een weekblad. in Kelly gaat mee door tijdens om haar make-up te verzorgen. op tv Aangezien op de fotoshoot de hele in dag zal op duren, blijft Dave thuis een bij de door kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde met microbe als Bruce te op pakken, namelijk op quadrijden. het Carmen en Jean-Marie babysitten op Liam door en Keano: voor op tv Jean-Marie de met ideale gelegenheid om zijn een kleinzonen wat voetbaltraining tijdens te geven. Terwijl op naar de kinderen zich uitleven bij hun een door grootouders, maakt Nicolas het zich klaar voor zijn werkavond een in het danscafé in een uit Kruibeke.

Kelly heeft een een drukke dag voor met de het boeg. Ze is in Nederland een voor een op interview tijdens in een ontbijtprogramma met en ze heeft een fotoshoot voor in het magazine door Glossy. Aangezien mama moet het werken, door gaan Shania en Kenji met naar op tv oma en opa naar Brugge het om op tv het ijssculpturenfestival een bezoekje te brengen. met Ook van Lyndsey, Dave en de kinderen op zijn in van de partij. door Ondertussen strekt de Sam de benen om de samen met zijn maten van een partijtje voetbal te de spelen. Nicolas op is door het een parfumerieketen gevraagd een om op van hun jaarlijkse personeelsfeest een aantal medewerkers door in de naar bloemetjes te naar zetten.

Voor tijdens de familie Gooris zijn op tv de in laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam op wil op tv zijn reis in schoonheid eindigen van en gaat de naar een Turkse de barbier. Na zijn een grote onderhoudsbeurt naar verrast hij zijn fans van nog door op een spetterend optreden. In Beveren tijdens kibbelen Liam en in Keano de er op los. Debby uit en Nicolas nemen de een kinderen mee in naar op tv de kartbaan. Carmen wil haar naar 2 chihuahua's onder handen van nemen en naar gaat op een zoek naar de beste verzorgingsproducten van voor haar kleine tijdens schatten. Lyndsey heeft op binnenkort een een belangrijke fotoshoot de en wil daarom een bruin naar velletje. Ze heeft in echter nog nooit in van een automatische spraytan gedaan het en is door er dan ook niet helemaal het gerust op in.

december 2021
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!