Programma gemist?

Debby en Nicolas op tv trakteren met Liam en Keano op in een dagje plezier in naar uit een pretpark. Ook voor Lyndsey op tv is het naar een heuglijke dag. In met de ouderlijke op villa krijgt ze eindelijk een haar eigen werkplaats van en behoort het op tv tijdelijke bureau in de door van garage tot de verleden tijd. van Bij een de Goorissen wil Kenji op tv zijn ouders de op beginselen van de honkbalsport bijbrengen. met In huize Volders in van is er een in opvoedkundige discussie tussen Dave het en Lyndsey. Mag Bruce nu van wel of op niet naar in de tuin van plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in tijdens Blankenberge met vrienden het het afgesproken om naar de zomershow een van op tv Studio 100 te gaan. En ook in op Sam verblijdt zijn fans op tv met een spetterend uit optreden.

Het grote in moment is aangebroken. Terwijl naar naar Dave en Lyndsey elkaar in het jawoord geven, regent het uit op tv pijpenstelen. De inwoners naar van Brasschaat trotseren de regen om uit een glimp van in op tv de bruid op de te vangen. In naar de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt uit Jean-Marie een emotionele het speech. met Als alle tranen zijn tijdens weggeslikt en er is geproost, een is het naar tijd voor de Pfaffs van met om een feestje te uit bouwen.

Lyndsey en Dave door komen langzaam maar op zeker tot de het besef dat naar ze uit morgen voor het altaar zullen naar staan. Dave moet door in op tv een race tegen de klok nog een een gilet met en een door stropdas versieren. De ochtend van met tijdens de trouwerij overheersen champagne de en haarlakaroma´s in het Brasschaats uit sprookjeskasteel. Maar door Lyndseys trouwjurk is nog van tijdens niet gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks door (Seizoen 12 uit aflevering 5) Belgische op celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, het zijn het vrouw Carmen, hun dochters, de schoonzonen en naar kleinkinderen.

Vijf-delige het slotreeks (Seizoen 12 aflevering met 4) een Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie op tv Pfaff, zijn vrouw tijdens Carmen, hun met dochters, schoonzonen door en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen op 12 aflevering op 3) Belgische celebrity-docusoap tijdens over voetbalheld in Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, een hun dochters, met schoonzonen naar en kleinkinderen.

Vijf-delige tijdens slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) een Belgische op tv celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie in Pfaff, naar zijn vrouw Carmen, hun dochters, naar schoonzonen op en kleinkinderen.

In op de eerste aflevering zien we door dat de familie op de druk bezig is met het naar inpakken uit voor hun reis. van Carmen wil voorbereid zijn op tijdens de de extreme kou en tijdens gaat met haar man naar van de plaatselijke het markt om wollen ondergoed te een van kopen. Debby, Kelly uit en Lyndsey halen herinneringen op. een Zo weet Debby zich met nog goed op tv te herinneren, dat naar zij en haar van moeder erg moesten een wennen aan naar al die camera´s die in dag in dag door uit op hun gericht de waren naar voor de soap. de Ook de geboorte uit van haar naar kinderen zit vers in door haar geheugen. van Bij Kelly komt ineens het motorongeval in van haar vader naar boven uit terwijl Lyndsey terug denkt aan met de tijd een waarin zij een van feestende naar single op zoek ging naar naar de naar ware en veranderde in een een gelukkig getrouwde door vrouw en een liefdevolle mama van van twee op kinderen.

Belgische de celebrity-docusoap over tijdens voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw met Carmen, hun in dochters, schoonzonen van en kleinkinderen.

Sam van is vandaag in extra vroeg uit de veren. een Shania het heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij het wil dit voor een geen uit goud missen. Daarna trekt Sam door richting het Brussel voor een optreden in een het muziekprogramma 'anne's het Vlaamse uit 10'. Ook naar Jean-Marie is in de uit hoofdstad, want een hij is uitgenodigd van op een Marokkaanse beurs. Kelly met zoekt het dan door weer met bij onze noorderburen, door waar ze een fotoshoot heeft voor van op een juwelenlijn. Debby en Nicolas zorgen door in voor wat quality time en door gaan samen op naar een het voorstelling van het Echt Antwaarps op tv Theater.

Belgische celebrity-docusoap over een voetbalheld een Jean-Marie Pfaff, zijn de vrouw Carmen, op hun dochters, schoonzonen en een kleinkinderen.Inhoud:Drama in de de ouderlijke villa. tijdens Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en met heeft zich uitgeleefd het op zijn op eigen haardos. Ten huize in Gooris met heeft Sam een oplossing de gevonden naar voor de politieke situatie in ons op land. De Amerikaanse in hondenfluisteraar Cesar Millan uit is in tijdens het land. uit Omdat de een hondjes van Lyndsey en tijdens Carmen niet overeenkomen, trekken van ze met richting Brussel om bij hem te een rade op tv te gaan. Diva op tv heeft een van beetje last van van zenuwen

Terwijl Nicolas het aan het werk van is, gaat Debby de met Keano op in zoek naar de een spelconsole op tv die ze de jongen tijdens beloofd had. Jean-Marie is het ambassadeur naar van de nieuwe campagne een van het Rode Kruis, tijdens maar omdat hij in naar van het buitenland is door geweest, zal Lyndsey vandaag op in zijn plaats bloed geven. de Daarna gaat ze de met Bruce uit en Fay naar het op autosalon uit om papa te verrassen, door maar de kindjes naar willen uit vooral Sam zien, die op tv in de VIP-ruimte een optreden met geeft. uit Kelly is van uitgenodigd als gastkokkin een in het programma 'Start to in Cook'.

Vandaag naar heeft Lyndsey heeft een in fotoshoot voor met een weekblad. op tv Kelly gaat mee in om haar make-up te verzorgen. van Aangezien in de fotoshoot de hele dag zal in duren, blijft tijdens Dave naar thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft uit het Fay dezelfde microbe als Bruce het te het pakken, namelijk quadrijden. Carmen uit en Jean-Marie babysitten op in Liam en een Keano: voor Jean-Marie de ideale door op gelegenheid om zijn kleinzonen wat met voetbaltraining te geven. een Terwijl de kinderen zich door uitleven bij uit hun grootouders, tijdens maakt Nicolas zich klaar voor op zijn de werkavond in het danscafé de in uit Kruibeke.

Kelly heeft een uit drukke de dag voor de uit boeg. Ze is uit in Nederland voor een met interview tijdens in een ontbijtprogramma en ze in heeft een naar fotoshoot voor tijdens het magazine Glossy. Aangezien mama de moet werken, gaan in Shania en Kenji een met oma naar en opa het naar Brugge om het ijssculpturenfestival een een bezoekje een te brengen. Ook Lyndsey, Dave door van en de kinderen zijn in van de partij. Ondertussen het strekt Sam in de benen om samen met de zijn maten een de partijtje voetbal de te een spelen. Nicolas is door tijdens een parfumerieketen gevraagd om naar op hun jaarlijkse de personeelsfeest een aantal medewerkers in in de een bloemetjes de te zetten.

Voor de uit familie Gooris met zijn de laatste momenten in uit op tv Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis de in door schoonheid eindigen en gaat het naar op een Turkse barbier. Na op zijn grote naar onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans een nog in op een spetterend optreden. op In Beveren het kibbelen Liam en uit Keano er op een los. Debby en op tv Nicolas nemen de kinderen mee naar uit de kartbaan. Carmen de door wil haar 2 chihuahua's onder handen de nemen en gaat door op zoek naar met de beste uit verzorgingsproducten voor haar kleine in schatten. Lyndsey heeft op tv binnenkort een belangrijke de fotoshoot en wil door op daarom een bruin velletje. Ze heeft met echter nog op nooit met een automatische spraytan van gedaan en is door er dan ook de niet helemaal gerust door in.

november 2019
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!