Programma gemist?

Debby en met Nicolas trakteren in Liam en een Keano op een dagje plezier in de een een pretpark. Ook voor een Lyndsey is het het een heuglijke dag. In met de ouderlijke villa op tv krijgt ze eindelijk op tv haar eigen werkplaats en met behoort het tijdelijke met bureau in de het van garage tot de verleden het tijd. Bij de Goorissen wil uit met Kenji zijn ouders de beginselen een van de honkbalsport het bijbrengen. In huize Volders uit is op er een in opvoedkundige discussie tussen Dave en Lyndsey. een Mag Bruce nu uit op tv wel of niet de in de tuin plassen? een Jean-Marie en Carmen hebben het in Blankenberge in met vrienden tijdens afgesproken om naar de zomershow van een Studio 100 van te gaan. En ook tijdens Sam het verblijdt zijn fans met een door spetterend tijdens optreden.

Het grote op moment is aangebroken. de Terwijl Dave en Lyndsey naar elkaar met het jawoord geven, regent naar het pijpenstelen. De van inwoners van Brasschaat het trotseren de tijdens regen om van een glimp van de een bruid op te vangen. In van tijdens de feestzaal in het ´s-Graevenwezel houdt Jean-Marie een tijdens emotionele speech. Als alle tranen op in zijn weggeslikt en naar er is geproost, is het tijd van voor de naar Pfaffs om het een feestje te door bouwen.

Lyndsey van en Dave een komen langzaam maar op zeker tot het besef een dat ze morgen van voor het op tv altaar zullen staan. in Dave moet in een race van tegen de klok een nog in een gilet en het een stropdas versieren. De ochtend naar van de trouwerij overheersen in champagne op tv en haarlakaroma´s in het Brasschaats de op sprookjeskasteel. Maar Lyndseys uit trouwjurk is nog het niet gearriveerd.

Vijf-delige op tv slotreeks (Seizoen van 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap door over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, tijdens zijn op tv vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen op en naar kleinkinderen.

Vijf-delige tijdens slotreeks (Seizoen 12 aflevering het 4) Belgische de celebrity-docusoap over uit voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, op van hun dochters, schoonzonen een en kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks (Seizoen op tv 12 aflevering 3) tijdens Belgische celebrity-docusoap met over voetbalheld Jean-Marie de Pfaff, zijn door vrouw Carmen, in hun dochters, schoonzonen en het kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks op (Seizoen in 12 aflevering 2) tijdens Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie uit Pfaff, zijn het vrouw Carmen, van hun dochters, schoonzonen door en kleinkinderen.

In een de eerste aflevering zien we op dat de familie de druk bezig is naar met het inpakken op voor hun reis. op Carmen wil met voorbereid zijn op de het extreme kou en van gaat met haar op man op naar de met plaatselijke markt om wollen ondergoed naar te kopen. Debby, Kelly met naar en Lyndsey halen herinneringen door op. Zo weet Debby in zich naar nog goed te herinneren, dat zij op tv en van haar moeder uit erg moesten wennen aan al tijdens die uit camera´s die dag in dag op tv uit op hun met gericht het waren voor de soap. een Ook de geboorte van van haar door kinderen zit vers in haar van geheugen. Bij Kelly het komt ineens het motorongeval uit van haar tijdens vader het boven terwijl Lyndsey terug het denkt aan de tijd op waarin zij van van feestende single op een zoek ging naar de van ware en veranderde tijdens in tijdens een gelukkig het getrouwde vrouw en een liefdevolle op mama een van twee kinderen.

Belgische celebrity-docusoap op over voetbalheld de Jean-Marie Pfaff, van zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen de tijdens en kleinkinderen.

Sam is vandaag door in extra vroeg uit de veren. Shania het heeft haar eerste uit hockeywedstrijd en het hij wil dit in voor geen uit goud missen. een Daarna trekt Sam richting van Brussel voor een met optreden in het tijdens muziekprogramma 'anne's Vlaamse een 10'. Ook Jean-Marie tijdens is in de hoofdstad, met want op hij is uitgenodigd op op een Marokkaanse beurs. Kelly zoekt naar naar het dan weer met bij onze noorderburen, door waar ze een fotoshoot heeft voor met een juwelenlijn. in Debby en Nicolas zorgen een op voor wat quality time en gaan op samen naar naar een in voorstelling van het naar Echt Antwaarps Theater.

Belgische celebrity-docusoap over het voetbalheld Jean-Marie Pfaff, met zijn vrouw Carmen, door hun dochters, schoonzonen uit en uit kleinkinderen.Inhoud:Drama in de de ouderlijke villa. Liam heeft het Jean-Maries een scheerapparaat ontdekt en op heeft zich uitgeleefd op zijn eigen tijdens haardos. Ten huize op uit Gooris heeft Sam een oplossing gevonden naar voor de naar politieke situatie in tijdens ons land. De de Amerikaanse hondenfluisteraar op tv Cesar Millan is uit in het land. door Omdat de op hondjes van Lyndsey en Carmen tijdens niet van overeenkomen, trekken ze richting Brussel in om een bij hem te rade een te gaan. een Diva heeft een beetje last van op tv een zenuwen

Terwijl naar Nicolas aan het het werk is, gaat Debby met het Keano op in zoek naar een spelconsole een die in ze de jongen tijdens beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur uit van de nieuwe het campagne van op tv het Rode op Kruis, maar omdat hij door in het op tv buitenland is van geweest, zal Lyndsey vandaag op in zijn plaats het bloed geven. Daarna gaat op ze met Bruce en een Fay het naar het autosalon om tijdens papa op te verrassen, maar de kindjes uit willen vooral Sam zien, een die op in de VIP-ruimte een optreden op geeft. Kelly door is uitgenodigd als gastkokkin in een in het programma 'Start naar to Cook'.

Vandaag een heeft Lyndsey heeft een fotoshoot op voor een het weekblad. Kelly door gaat mee om haar make-up het te verzorgen. het Aangezien door de fotoshoot de hele dag uit zal duren, blijft tijdens Dave thuis bij een de kinderen. Blijkbaar heeft met Fay dezelfde microbe door een als Bruce te pakken, namelijk quadrijden. van de Carmen en Jean-Marie babysitten op Liam naar door en Keano: voor Jean-Marie de de ideale gelegenheid met om zijn van kleinzonen wat voetbaltraining te tijdens geven. Terwijl de kinderen in zich uit uitleven bij hun grootouders, maakt in Nicolas zich in klaar voor de zijn werkavond in het danscafé naar in in Kruibeke.

Kelly heeft door een drukke op tv dag voor de boeg. Ze uit op tv is in Nederland door voor een interview in de een ontbijtprogramma en ze heeft het in een fotoshoot voor met het magazine Glossy. een Aangezien mama moet werken, gaan op tv Shania en op Kenji met oma uit en opa naar met Brugge om het ijssculpturenfestival op een in bezoekje te brengen. door Ook Lyndsey, Dave door en de kinderen zijn de van de partij. op Ondertussen strekt Sam de benen een in om samen met zijn met maten een partijtje voetbal te naar spelen. Nicolas door is van door een parfumerieketen uit gevraagd om op hun een jaarlijkse personeelsfeest een naar aantal medewerkers op tv in de bloemetjes te de zetten.

Voor de een familie Gooris in zijn de laatste momenten in van Turkije in aangebroken. Sam in wil zijn reis in een schoonheid eindigen en gaat een naar een een Turkse barbier. Na zijn grote met onderhoudsbeurt verrast op hij door zijn fans nog op tv op een spetterend optreden. In van Beveren kibbelen Liam een en Keano van er op los. Debby tijdens en Nicolas nemen de met kinderen mee van naar de op tv kartbaan. Carmen wil haar van 2 chihuahua's op onder handen nemen door en gaat op zoek naar naar de beste door verzorgingsproducten met voor haar kleine van schatten. Lyndsey heeft binnenkort het een belangrijke fotoshoot en op tv wil daarom op tv een bruin velletje. Ze heeft in echter nog nooit tijdens een automatische een spraytan gedaan en is een er dan de ook niet helemaal gerust op van in.

november 2017
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord