Programma gemist?

Debby en Nicolas op trakteren Liam het en Keano op naar een met dagje plezier in een tijdens pretpark. Ook door voor Lyndsey is uit het een heuglijke dag. In de in ouderlijke villa uit krijgt ze eindelijk in haar eigen door werkplaats en behoort het uit tijdelijke bureau in op de garage tot de de verleden op tv tijd. Bij de Goorissen wil op Kenji zijn tijdens ouders de beginselen tijdens van de met honkbalsport bijbrengen. In naar huize Volders in is er een naar opvoedkundige discussie tussen Dave op en Lyndsey. Mag Bruce met nu een wel of niet in de tuin op met plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in met Blankenberge met met vrienden afgesproken de om naar de door zomershow van Studio 100 te op door gaan. En ook Sam verblijdt zijn uit fans met een op spetterend tijdens optreden.

Het grote moment in van is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey de elkaar uit het jawoord geven, regent het met pijpenstelen. De de inwoners met van Brasschaat trotseren de het regen om een glimp een van de bruid op op tv te vangen. in In op tv de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-Marie naar een het emotionele speech. Als door alle tranen het zijn weggeslikt en in er is geproost, is het tijd het voor de naar Pfaffs om door een feestje te een bouwen.

Lyndsey en tijdens Dave komen langzaam maar door zeker een tot het besef dat ze de morgen voor naar het altaar op zullen staan. naar Dave moet in een tijdens race tegen van de klok nog een een gilet en een stropdas versieren. naar De op tv ochtend van de trouwerij op overheersen champagne en naar haarlakaroma´s in van het Brasschaats sprookjeskasteel. Maar Lyndseys door trouwjurk naar is nog niet op gearriveerd.

Vijf-delige slotreeks op tv (Seizoen 12 van aflevering 5) Belgische op celebrity-docusoap over een voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw door Carmen, hun dochters, schoonzonen met en naar kleinkinderen.

Vijf-delige naar slotreeks (Seizoen 12 op aflevering 4) Belgische uit celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie het Pfaff, zijn met vrouw Carmen, hun dochters, in schoonzonen het en kleinkinderen.

Vijf-delige uit slotreeks (Seizoen 12 aflevering op 3) Belgische naar celebrity-docusoap over voetbalheld door Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, door het hun dochters, schoonzonen en uit kleinkinderen.

Vijf-delige slotreeks een (Seizoen 12 aflevering 2) tijdens Belgische celebrity-docusoap over van voetbalheld Jean-Marie de Pfaff, tijdens zijn vrouw Carmen, hun dochters, uit schoonzonen en op kleinkinderen.

In op de eerste aflevering op tv zien we met dat de familie druk de bezig is met het het inpakken voor hun reis. door tijdens Carmen wil voorbereid zijn op de een extreme kou een en gaat de met haar man naar de met plaatselijke markt met om wollen ondergoed te het kopen. Debby, Kelly met en door Lyndsey halen herinneringen op. Zo in weet op Debby zich nog de goed te in herinneren, dat zij en haar het moeder erg op moesten wennen het aan al die uit camera´s die dag in een dag uit op hun op tv gericht waren voor een de soap. Ook de op tv geboorte van haar tijdens kinderen zit vers tijdens een in haar geheugen. Bij Kelly komt door ineens tijdens het motorongeval van haar vader het boven terwijl Lyndsey in met terug denkt aan de de tijd waarin zij uit van feestende single op op zoek door ging naar de ware en veranderde uit op in een gelukkig getrouwde vrouw en een een liefdevolle mama door van de twee kinderen.

Belgische celebrity-docusoap in over voetbalheld Jean-Marie in Pfaff, tijdens zijn vrouw Carmen, hun dochters, naar schoonzonen en uit kleinkinderen.

Sam naar is vandaag extra het vroeg uit tijdens de veren. Shania door heeft haar eerste de hockeywedstrijd en hij door wil dit voor geen door goud missen. Daarna van trekt Sam richting Brussel voor op een door optreden in het muziekprogramma uit 'anne's Vlaamse 10'. uit Ook naar Jean-Marie is in uit de hoofdstad, want op hij is uitgenodigd op een naar Marokkaanse beurs. door Kelly zoekt in het dan weer bij met onze noorderburen, waar ze het een fotoshoot heeft door voor tijdens een juwelenlijn. Debby en Nicolas het zorgen voor op tv wat quality op time en gaan samen het naar een voorstelling van het tijdens Echt Antwaarps met Theater.

Belgische naar celebrity-docusoap over in voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn tijdens vrouw Carmen, een hun dochters, schoonzonen en uit kleinkinderen.Inhoud:Drama in de uit ouderlijke villa. Liam heeft uit Jean-Maries scheerapparaat ontdekt het en heeft een zich uitgeleefd op uit zijn eigen haardos. Ten huize een Gooris heeft Sam naar een oplossing gevonden van voor de in politieke situatie het in ons land. op tv De Amerikaanse uit hondenfluisteraar Cesar Millan is in uit het in land. Omdat de hondjes van van Lyndsey tijdens en Carmen niet overeenkomen, trekken ze in richting Brussel om op tv bij uit hem te uit rade te gaan. in Diva heeft een op tv beetje last van tijdens zenuwen

Terwijl Nicolas op aan het werk met is, gaat van Debby met Keano op op zoek naar een een spelconsole die tijdens ze de jongen beloofd had. op Jean-Marie op tv is ambassadeur van de nieuwe het campagne met van het Rode door Kruis, maar omdat hij in van door het buitenland is geweest, zal met Lyndsey vandaag in zijn het plaats tijdens bloed geven. Daarna gaat in ze met van Bruce en Fay naar het van naar autosalon om papa te verrassen, maar met de tijdens kindjes willen vooral Sam door zien, het die in de VIP-ruimte naar een optreden geeft. Kelly is in uitgenodigd als in gastkokkin in het het programma 'Start to door Cook'.

Vandaag heeft Lyndsey het heeft een naar fotoshoot op tv voor een weekblad. van Kelly gaat mee om haar make-up het met te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de door tijdens hele dag zal uit duren, blijft Dave op thuis bij de op kinderen. Blijkbaar heeft Fay op dezelfde microbe als naar Bruce te naar pakken, namelijk quadrijden. de Carmen en Jean-Marie babysitten op op tv Liam en Keano: voor met Jean-Marie de tijdens ideale gelegenheid om tijdens zijn kleinzonen wat voetbaltraining van te met geven. Terwijl het de kinderen zich uitleven bij hun het grootouders, maakt Nicolas op zich klaar voor naar zijn werkavond in met het danscafé in naar op Kruibeke.

Kelly door heeft een drukke dag voor van de in boeg. Ze een is in Nederland voor van een interview naar in een ontbijtprogramma en ze met heeft een fotoshoot voor de het het magazine Glossy. Aangezien mama moet uit werken, gaan het Shania door en Kenji met oma en door opa naar Brugge uit om het ijssculpturenfestival een de met bezoekje te brengen. Ook Lyndsey, uit Dave en de op tv kinderen zijn uit van de partij. de Ondertussen strekt op tv Sam de benen om samen op met zijn maten een door partijtje met voetbal te spelen. Nicolas op is door op een parfumerieketen gevraagd naar om op hun jaarlijkse personeelsfeest van op tv een aantal medewerkers in de bloemetjes naar te op tv zetten.

Voor de naar familie Gooris zijn de uit laatste momenten in met Turkije aangebroken. op tv Sam wil zijn reis de in schoonheid uit eindigen en gaat naar door een een Turkse barbier. Na zijn naar grote onderhoudsbeurt naar verrast hij zijn fans nog het het op een spetterend optreden. In Beveren door kibbelen Liam en van Keano er op met los. Debby in en Nicolas nemen de op tv de kinderen mee naar de kartbaan. op Carmen wil haar het 2 chihuahua's onder handen op tv nemen en gaat een op zoek met naar de beste verzorgingsproducten uit voor haar tijdens kleine op tv schatten. Lyndsey heeft binnenkort een met belangrijke fotoshoot en wil met daarom een bruin het velletje. Ze tijdens heeft echter op nog nooit een automatische het spraytan van gedaan en is een er dan ook niet van helemaal gerust op tv in.

juli 2017
20-10-2012 00:02

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de ...

28-02-2012 19:38

Aflevering 7

De Pfaff's - Aflevering 7

Het grote moment is aangebroken. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven, regent het pijpenstelen. De inwoners van Brasschaat trotseren de regen om een glimp van de bruid op te vangen. In de feestzaal in ´s-Graevenwezel houdt Jean-...

27-02-2012 19:36

Aflevering 6

De Pfaff's - Aflevering 6

Lyndsey en Dave komen langzaam maar zeker tot het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan. Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren. De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaro...

12-02-2012 21:01

Aflevering 5

De Pfaff's - Aflevering 5

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 5) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

05-02-2012 21:05

Aflevering 4

De Pfaff's - Aflevering 4

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 4) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

29-01-2012 21:06

Aflevering 3

De Pfaff's - Aflevering 3

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 3) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

22-01-2012 21:08

Aflevering 2

De Pfaff's - Aflevering 2

Vijf-delige slotreeks (Seizoen 12 aflevering 2) Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

15-01-2012 21:02

12 aflevering 1

De Pfaff's - 12 aflevering 1

In de eerste aflevering zien we dat de familie druk bezig is met het inpakken voor hun reis. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme kou en gaat met haar man naar de plaatselijke markt om wollen ondergoed te kopen. Debby, Kelly en Lyndsey ...

24-04-2011 20:46

Seizoen 11 aflevering 21

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 21

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

24-04-2011 20:01

Seizoen 11 aflevering 20

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 20

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen goud missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de ...

17-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 19

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 19

Belgische celebrity-docusoap over voetbalheld Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen.Inhoud:Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zij...

17-04-2011 20:02

Seizoen 11 aflevering 18

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 18

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey v...

10-04-2011 20:41

Seizoen 11 aflevering 17

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 17

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. Blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pak...

10-04-2011 20:00

Seizoen 11 aflevering 16

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 16

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ij...

27-03-2011 20:42

Seizoen 11 aflevering 15

De Pfaff's - Seizoen 11 aflevering 15

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Pfaff's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pfaff's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pfaff's bij De Pfaff's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pfaff's. Heb je een uitzending van De Pfaff's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pfaff's gemist

De Pfaffs is een Vlaamse realitysoap over de familie van ex-doelman Jean-Marie Pfaff. Deze soap gaat over het dagelijkse leven van hem en zijn familie. In België wordt De Pfaffs uitgezonden door VTM, in Nederland op RTL 4 en RTL 7. De serie is inmiddels aan zijn vijfde seizoen bezig. De Nederlandse versie is ondertiteld en de Vlaamse commentaarstem is vervangen door een Nederlandse.

Uitzending gemist van De Pfaff's? Hier kun je alle uitzendingen van De Pfaff's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 20-10-2012 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord