Programma gemist?

Bob tijdens is zijn spullen aan het het een pakken voordat hij met Kim tijdens naar het Arizona vertrekt. Tijdens het uit pakken blikt met hij terug op tijdens zijn leven en zijn de carrière als arts in Oakdale. het de Chris en Katie besluiten wat ze van op met hun toekomst gaan doen. uit Jack en Carly hebben op tv het spannend nieuws voor iedereen. Lily de en op tv Holden komen steeds in dichter tot elkaar. Craig op tv richt zijn pijlen intussen door op uit Rosanna.

Luke van en Noah hebben een naar goed gesprek en een realiseren zich wat ze op tv samen op tv allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en door door Lily hebben het nog naar steeds niet bijgelegd door en Lucinda vraagt zich af naar wat ze nog een tijdens kan doen om hun band uit weer te herstellen. van Lily naar en Holden komen tijdens een intiem in gesprek tijdens dichter tot elkaar. door Jack, Carly in en Dusty doen er alles op tv aan op om Janet zo het goed mogelijk te steunen tijdens de uit bevalling. Jack krijgt in het schokkend nieuws te een horen.

Carly de en Jack beloven op elkaar eeuwige trouw tijdens in een ceremonie tijdens waar ook Gwen, Rosanna met en Molly in hun aandeel in hebben. Molly door en Holden komen naar met weer dichter tot elkaar. Parker vertelt een in iedereen dat hij heeft besloten in om naar op de politieacademie te gaan. in Gabriel laat Craig weten de dat hij weer naar teruggaat naar met Montega. Craig is hier op niet blij mee met en krijgt een steun tijdens van Rosanna. Carly en Jack de treffen Dusty een en Janet aan in op tv een van benarde positie.

Een met bijzondere dag voor Carly een en Jack is de aangebroken. op Carly is enorm verrast als op Gwen Rosanna binnen naar brengt. Als door Carly even van een moment voor zichzelf neemt, raakt op tv ze iets kwijt naar dat haar erg een dierbaar is. Jack tijdens bedankt een Parker, Will en door Holden omdat op ze er voor het hem zijn. Hij vertelt hen dat het hij nooit had op tv gedacht nog een gelukkig te kunnen zijn de door na de dood van Brad. naar Lily en Gabriel in waarschuwen Craig op tv om weg te blijven. door Janet en op tv Dusty beleven spannende door momenten.

Parker en Sage naar door zijn blij dat Jack en tijdens Carly weer van gelukkig zijn samen. het Sage hoopt dat ze weer het gaan trouwen het en wil ze wel door een duwtje door in de goede richting uit geven, maar de Parker in is bang dat een huwelijk de de boel weer tijdens zal verpesten. naar Als Janet last van in haar buik krijgt, tijdens besluit de de arts een tijdens echo te maken. In het ziekenhuis in komen in Janet en Dusty van voor een grote het verrassing te staan. Faith is op jaloers op een de een band tussen Parker en van Liberty.

Lily en uit Holden laten naar zich niet wegsturen door de de uit oom van Reid. Ze vertellen door hem op over de relatie tussen Luke en in Reid en dat de Reid met de laatste op tijd steeds meer zijn door menselijke kant liet zien. Katie door de besluit Chris te vertellen wiens hart naar hij het nu heeft. Chris schrikt door hier erg naar van en voelt het zich verantwoordelijk voor wat er door met Reid is het gebeurd. John begrijpt op van Lucinda dat naar naar ze opnieuw haar zaak boven vrede tijdens uit met Lily verkiest.

Lily en het Holden van proberen Luke te troosten een en helpen hem met de tijdens nalatenschap een van Reid. Samen ontdekken ze door dat een Reid een naar oom had, maar die blijkt niets met met van zijn neef te maken te een willen hebben. met Alison maakt het zich zorgen om Luke uit en vraagt Noah of een de hij iets voor hem door kan doen. Katie, Margo, Bob de en uit Kim krijgen tot hun opluchting uit te door horen dat Chris het goed op tv maakt. Ze schrikken van als tijdens de nog onwetende het Chris naar Reid naar vraagt.

Alison en Chris het proberen door Luke ervan te overtuigen tijdens om iedereen te vertellen met dat op Reid naar met het Bay City uit Hospital is om het hart voor tijdens een Chris te halen. Iedereen een reageert blij, maar dan met komen Margo en Tom met met slecht tijdens nieuws: Reid is betrokken het uit bij een ernstig ongeluk. Dit blijkt in gevolgen uit voor Chris te naar hebben.

Chis naar wil geen LVAD, een hulpapparaatje tijdens voor zijn de hart, omdat hij door bang is te sterven. uit de Voor hij een op tv definitieve beslissing heeft genomen, krijgt in Bob door van Tom te op horen dat hij een hart heeft door gevonden. Iedereen door is dolgelukkig, maar dan een krijgt Bob slecht tijdens tijdens nieuws. Katie is nog steeds bij op tv het graf van naar Brad door in de hoop door er troost te vinden. door Henry tijdens is er ook en hij de vertelt haar met dat ze naar het wel zal de redden.

De het hele familie is in geschokt door het nieuws in dat Chris ernstig ziek een is. tijdens Kim en met Bob willen van Reid weten waarom het hij Chris' ziekte van van geheim heeft gehouden. tijdens Reid verdedigt zich door te zeggen door dat hij alleen de maar het de wens van Chris in respecteerde. Katie van voelt zich verdrietig uit en gaat op naar Brads graf. de Tom en Margo met zijn vastbesloten om een uit nieuw hart voor Chris tijdens te de vinden.

Bob heeft de een golfafspraak met tijdens een zakenrelatie, maar uit wil met deze afzeggen. Kim stelt voor door dat hij Chris naar in zijn met plaats laat gaan. Chris voelt het zich niet goed, op tv met maar besluit toch een te gaan golfen. Als op Reid van Bob en Kim in op tv hoort waar Chris een naartoe is, vertrekt het hij meteen naar de golfbaan op tv om Chris in tegen te op tv houden. Het duurt niet lang van voor iedereen te op weten komt wat Chris het in mankeert. Luke wil vrienden met met Noah blijven, maar het is bang naar dat dit niet mogelijk van is.

Nancy wordt de in op besloten kring begraven. in Na afloop heeft op tv Casey het gevoel tijdens dat ze meer moeten doen de om de haar herinnering levend te op tv houden. Hij stelt voor dat uit de de hele familie een op dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen uit gaat een op zoek naar uit iets waarmee ze anderen kunnen helpen. het Chris moet uit zijn een familie nodig vertellen tijdens dat hij ziek is, maar naar vindt dat dit naar niet de juiste dag door is. Katie is naar de bang dat ze nog meer door mensen zal op verliezen.

Alison de zoekt in Caseys slaapkamer naar door op een recept, maar ze komt iets de heel anders tegen. in Even later van vertelt in Casey haar hoe hij hun toekomst een voor zich door ziet. Chris en Katie naar hebben groot nieuws door voor naar de familie. Bob doet van een verdrietige ontdekking. met Chris in geeft toe dat naar er iets met hem aan de tijdens hand het is. Katie uit voelt zich naar omdat hij een het haar niet door eerder heeft het verteld.

Henry naar is bang een dat de vloek van Stenbeck een zal van voortduren als Barbara en in hij hun een beslissing doorzetten. Barbara is op het niet met hem naar eens en vertelt op dat naar ze niet van plan uit is om haar leven door op tv door James Stenbeck te laten een beheersen. Paul stelt hen later door naar voor om symbolisch afscheid te nemen door van Stenbeck. op tv Katie vraagt zich af uit de wat er mis is van met Chris, met die volhoudt dat hij op tv zich goed naar voelt.

Chris met is woest als in hij merkt op tv dat Reid zijn geheim op tv aan Luke heeft doorverteld. het Katie het neemt Chris mee naar de open met dag het van een school, maar daar naar aangekomen voelt uit Chris zich door niet goed. Barbara en Henry door hebben groot tijdens nieuws voor Paul, Emily, van de Gwen en Will. Paul van is van mening dat met Barbara de vloek van tijdens Stenbeck in naar stand in houdt.

juni 2019
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord