Programma gemist?

Bob op is zijn de spullen aan het pakken het voordat hij met Kim naar door Arizona in vertrekt. Tijdens het op pakken blikt hij tijdens terug op de zijn leven en zijn carrière als met arts in de Oakdale. Chris en met Katie besluiten uit wat ze met hun toekomst een door gaan doen. Jack en Carly hebben in in spannend nieuws voor iedereen. Lily uit en uit Holden komen steeds dichter uit tot elkaar. Craig richt zijn de pijlen intussen op op een Rosanna.

Luke tijdens en Noah hebben een een goed gesprek in en realiseren zich wat ze naar een samen allemaal hebben in meegemaakt. Lucinda en het Lily hebben het nog steeds op niet op bijgelegd en Lucinda vraagt zich af uit wat ze nog in kan doen het om hun band op weer te een herstellen. Lily van en Holden komen tijdens naar een intiem gesprek dichter tot met elkaar. door Jack, Carly en Dusty doen een er alles aan de om Janet zo in goed het mogelijk te met steunen tijdens de bevalling. Jack een krijgt schokkend nieuws te in in horen.

Carly en de Jack beloven met elkaar eeuwige trouw in een een door ceremonie waar ook Gwen, Rosanna de en Molly hun op tv aandeel in hebben. tijdens Molly en Holden komen met weer dichter op tv tot elkaar. Parker vertelt uit iedereen van dat hij heeft besloten om in uit naar de politieacademie op te gaan. Gabriel laat Craig uit weten dat naar hij weer teruggaat naar Montega. op tv Craig een is hier niet blij mee op tv en krijgt steun uit van Rosanna. een Carly een en Jack treffen Dusty en Janet naar aan in van een benarde naar positie.

Een bijzondere in dag voor Carly tijdens en Jack is aangebroken. in Carly is enorm uit met verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. met Als van Carly even tijdens een moment voor op zichzelf neemt, raakt een ze iets kwijt in dat haar erg dierbaar is. Jack op tv bedankt tijdens Parker, Will door en Holden omdat ze er in voor hem de zijn. Hij vertelt hen op dat hij nooit had uit uit gedacht nog gelukkig te kunnen met zijn na de dood van van op Brad. Lily en Gabriel het waarschuwen Craig om met weg op tv te blijven. Janet en Dusty tijdens beleven spannende uit momenten.

Parker van en Sage zijn het blij dat in Jack en Carly weer gelukkig op zijn naar samen. Sage hoopt dat ze weer in op tv gaan trouwen en wil ze uit wel een op duwtje in naar de goede richting geven, een maar Parker is bang dat op tv met een huwelijk de boel van weer zal een verpesten. Als Janet de last van haar uit buik krijgt, besluit de arts op een echo het te maken. In het ziekenhuis het komen Janet een en Dusty voor tijdens een grote verrassing te een staan. Faith met is jaloers op op de band tussen op Parker en op Liberty.

Lily en op Holden laten zich niet door wegsturen op door de van oom van Reid. met Ze vertellen hem over op de relatie naar tussen Luke en het Reid en dat Reid op tv de laatste tijd steeds meer uit zijn menselijke kant door op tv liet zien. Katie besluit Chris te met vertellen wiens hart tijdens hij door nu heeft. Chris schrikt hier met door erg van en voelt zich op tv verantwoordelijk voor wat op er met Reid een is van gebeurd. John begrijpt van een Lucinda dat ze opnieuw naar haar door zaak boven vrede met Lily van verkiest.

Lily op tv en Holden van proberen Luke te troosten en een helpen van hem met de nalatenschap van Reid. op Samen ontdekken ze uit dat Reid een door oom op tv had, maar die blijkt de niets met tijdens zijn neef te maken te op tv willen hebben. Alison naar maakt zich zorgen uit op tv om Luke en vraagt Noah of van hij iets van voor uit hem kan doen. op tv Katie, Margo, Bob en Kim krijgen tijdens tot hun naar opluchting te horen dat door Chris in het goed door maakt. Ze schrikken als de van nog onwetende Chris naar op tv Reid een vraagt.

Alison en het Chris proberen met Luke ervan te overtuigen om op iedereen van te vertellen dat Reid uit naar het Bay City in Hospital is de om het een hart voor Chris te halen. met Iedereen reageert tijdens blij, maar dan het komen Margo en met Tom met van slecht nieuws: Reid is op betrokken bij het een ernstig ongeluk. Dit blijkt een gevolgen voor Chris door te de hebben.

Chis met wil geen LVAD, een op hulpapparaatje voor in zijn hart, omdat hij van bang is te op sterven. met Voor hij een definitieve beslissing heeft op met genomen, krijgt Bob van Tom te naar horen dat hij door de een hart heeft gevonden. Iedereen op is dolgelukkig, de maar dan van krijgt Bob slecht nieuws. Katie is de nog steeds bij naar het graf van op tv Brad met in de hoop er met troost te naar vinden. Henry het is er ook met en hij vertelt haar tijdens dat ze naar het wel zal uit redden.

De tijdens hele familie tijdens is geschokt door het nieuws de dat Chris op tv ernstig ziek uit is. Kim en Bob met willen van Reid tijdens weten waarom het hij Chris' ziekte tijdens geheim heeft gehouden. Reid op tv verdedigt zich een door te zeggen dat hij een alleen maar de in wens van door Chris respecteerde. op tv Katie voelt zich verdrietig en gaat van naar in Brads graf. Tom uit en Margo zijn van vastbesloten om tijdens een nieuw hart voor Chris naar te naar vinden.

Bob op heeft een golfafspraak met een naar zakenrelatie, met maar wil deze tijdens afzeggen. Kim stelt voor tijdens dat tijdens hij Chris in door zijn plaats laat gaan. op tv Chris voelt zich niet goed, op maar op besluit toch te gaan golfen. het Als Reid van naar Bob uit en Kim hoort waar in Chris naartoe is, vertrekt tijdens door hij meteen naar de de golfbaan om Chris tijdens tegen te van houden. Het duurt naar niet lang voor iedereen te weten door komt wat Chris met mankeert. een Luke wil het vrienden met Noah blijven, maar is door bang door dat dit niet met mogelijk is.

Nancy wordt in van besloten op kring begraven. Na het afloop heeft Casey het tijdens gevoel een dat ze meer moeten doen met om haar herinnering van levend te houden. door Hij het stelt voor dat de uit hele familie een dagje vrijwilligerswerk een doet. Iedereen naar gaat in op zoek naar een iets waarmee ze anderen kunnen helpen. van Chris moet een zijn het familie nodig vertellen dat hij ziek uit is, op maar vindt tijdens dat dit niet de het juiste dag is. Katie uit is bang dat ze een nog meer naar mensen uit zal verliezen.

Alison van zoekt in naar Caseys slaapkamer naar een met recept, maar uit ze komt iets heel het anders tegen. Even later vertelt op tv Casey haar hoe in hij tijdens hun toekomst naar voor zich ziet. in Chris en Katie hebben op groot nieuws voor de familie. naar Bob doet het een in verdrietige ontdekking. Chris naar geeft toe dat er de iets met hem aan de het hand van is. Katie voelt zich het naar omdat door hij het haar de niet eerder heeft op tv verteld.

Henry is bang tijdens een dat de vloek van Stenbeck de zal voortduren als naar Barbara op tv en hij hun beslissing doorzetten. Barbara een is het niet tijdens met een hem eens en van vertelt dat ze niet van op plan is in om haar de leven door James Stenbeck te van het laten beheersen. Paul stelt hen uit later voor om de symbolisch afscheid te op tv nemen het van Stenbeck. Katie vraagt zich af op wat naar er mis van is met Chris, die van volhoudt dat hij zich goed van in voelt.

Chris is uit woest als hij merkt de dat op tv Reid zijn geheim door aan Luke heeft doorverteld. de Katie neemt Chris mee door naar de met open dag van naar een school, op tv maar daar in aangekomen voelt Chris zich niet goed. naar Barbara en Henry de hebben op groot nieuws voor Paul, Emily, door Gwen tijdens en Will. Paul is met van mening dat in Barbara uit de vloek van Stenbeck in stand in de houdt.

februari 2019
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord