Programma gemist?

Bob is door zijn tijdens spullen aan het door pakken voordat hij op tv met Kim naar Arizona op tv vertrekt. Tijdens het pakken blikt op hij terug op van op tv zijn leven en zijn carrière door als arts in op tv Oakdale. op Chris en Katie van besluiten wat ze met hun toekomst met gaan het doen. Jack en Carly hebben naar naar spannend nieuws voor met iedereen. Lily en Holden komen steeds tijdens dichter op tot elkaar. de Craig richt zijn pijlen intussen op op het Rosanna.

Luke van en Noah de hebben een goed gesprek en uit realiseren zich wat naar ze samen de allemaal hebben meegemaakt. Lucinda op tv en Lily hebben met het de nog steeds niet bijgelegd en naar Lucinda vraagt met zich af een wat ze nog het kan doen om hun op band weer te in herstellen. Lily en Holden uit komen uit tijdens een intiem gesprek van dichter tot op elkaar. Jack, Carly en Dusty op tv doen er alles met aan om Janet van zo goed op mogelijk te op tv steunen tijdens de bevalling. Jack krijgt uit het schokkend nieuws te op horen.

Carly en door Jack beloven met elkaar eeuwige trouw in een met ceremonie tijdens waar ook Gwen, Rosanna tijdens en naar Molly hun aandeel van in hebben. Molly en Holden het komen tijdens weer dichter tot elkaar. van Parker vertelt iedereen met dat hij heeft besloten naar om naar de politieacademie van te gaan. Gabriel naar op tv laat Craig weten dat hij het weer teruggaat naar met Montega. door Craig is hier niet een blij mee en krijgt naar steun van door Rosanna. Carly en een Jack treffen Dusty op en Janet in aan in een benarde op tv positie.

Een de bijzondere dag voor Carly op en een Jack is aangebroken. Carly is enorm door een verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. van Als Carly tijdens even een moment met voor door zichzelf neemt, raakt ze in iets kwijt dat het haar erg dierbaar is. op Jack bedankt Parker, Will de naar en Holden omdat ze er in voor hem een zijn. Hij vertelt hen de dat de hij nooit had naar gedacht nog gelukkig te kunnen zijn van na de dood tijdens van met Brad. Lily met en Gabriel waarschuwen een Craig om weg in te blijven. Janet en Dusty naar beleven spannende door momenten.

Parker met en Sage zijn blij uit dat Jack en Carly uit weer gelukkig zijn het samen. Sage hoopt de een dat ze weer gaan de trouwen en wil ze wel uit de een duwtje in de goede richting door geven, naar maar Parker is bang het dat een huwelijk de de boel weer zal uit verpesten. Als Janet naar last het van haar buik krijgt, besluit het de arts op tv een echo te het maken. In het op tv ziekenhuis komen op tv Janet en Dusty voor door een tijdens grote verrassing te staan. Faith het is jaloers op een de band tussen de Parker en tijdens Liberty.

Lily en Holden in laten zich niet van wegsturen door uit de oom de van Reid. Ze vertellen hem in over de naar relatie tussen tijdens Luke en Reid en dat van Reid de laatste van tijd van steeds meer zijn op tv menselijke kant de liet zien. Katie besluit Chris te tijdens vertellen met wiens hart hij nu met heeft. Chris schrikt hier van op tv erg van en voelt tijdens zich verantwoordelijk voor in wat er met uit Reid is gebeurd. John begrijpt op van Lucinda dat het ze de opnieuw haar zaak boven vrede met met Lily met verkiest.

Lily in en Holden proberen een Luke te van troosten en helpen hem met de het nalatenschap van een Reid. Samen tijdens ontdekken ze dat met Reid een oom had, maar een die blijkt tijdens niets door met zijn neef in te maken te willen hebben. de Alison uit maakt zich zorgen om van Luke en op vraagt Noah of hij iets op tv voor hem kan doen. het met Katie, Margo, Bob en naar Kim krijgen uit tot hun opluchting te horen uit dat het Chris het goed maakt. Ze de schrikken als een de nog met onwetende Chris naar Reid tijdens vraagt.

Alison naar en Chris van proberen Luke ervan van te overtuigen om iedereen tijdens te vertellen dat Reid een naar het Bay op City Hospital uit is om het hart door voor Chris de te halen. Iedereen reageert van blij, maar dan komen de Margo en Tom op met slecht nieuws: een van Reid is betrokken bij een ernstig het ongeluk. Dit blijkt door gevolgen voor Chris de te met hebben.

Chis van wil geen LVAD, door een hulpapparaatje voor van zijn hart, omdat van hij bang is te sterven. op tv Voor door hij een definitieve beslissing een heeft genomen, krijgt Bob tijdens van Tom het te horen dat naar hij een hart in heeft gevonden. op tv Iedereen is door dolgelukkig, maar dan krijgt in Bob slecht nieuws. Katie op is nog het steeds bij het graf op tv van Brad in de tijdens hoop er troost de te vinden. uit Henry is op er ook en hij vertelt van haar dat op ze het wel zal door door redden.

De in hele familie tijdens is geschokt door naar het nieuws dat Chris ernstig uit ziek is. Kim de en Bob willen de van uit Reid weten waarom hij Chris' ziekte een geheim op tv heeft gehouden. Reid verdedigt met zich door te met zeggen dat hij in alleen maar in de wens van Chris op tv respecteerde. Katie voelt in zich verdrietig met en gaat de naar Brads graf. Tom en naar Margo met zijn vastbesloten om een nieuw hart tijdens door voor Chris te op tv vinden.

Bob heeft tijdens een golfafspraak met tijdens een zakenrelatie, maar van wil in deze afzeggen. Kim stelt voor dat op tv hij Chris de in zijn door plaats laat gaan. Chris de voelt zich niet goed, met maar besluit op tv toch te gaan uit golfen. Als het Reid van Bob op tv en Kim op tv hoort waar Chris naartoe het is, vertrekt hij meteen naar naar de golfbaan door om Chris tegen te in houden. in Het duurt op niet lang voor op tv iedereen te weten komt wat op Chris mankeert. de Luke wil vrienden uit met Noah blijven, maar tijdens is bang op dat dit door niet mogelijk is.

Nancy wordt tijdens in besloten kring begraven. op tv Na naar afloop heeft Casey het gevoel het dat ze op meer moeten een doen om haar herinnering van levend te houden. naar Hij stelt voor dat de de hele familie een een dagje vrijwilligerswerk op tv doet. Iedereen uit gaat met op zoek naar iets waarmee ze tijdens anderen op kunnen helpen. Chris moet naar zijn familie nodig vertellen de dat hij op ziek met is, maar vindt dat een dit niet de juiste in dag is. Katie is op tv het bang dat ze nog meer mensen tijdens zal een verliezen.

Alison zoekt uit in Caseys slaapkamer in naar een in recept, maar het ze komt iets heel anders tegen. van Even het later vertelt een Casey haar hoe uit hij hun toekomst voor in zich ziet. Chris en door Katie hebben een groot nieuws voor de familie. op tv tijdens Bob doet een verdrietige door ontdekking. Chris geeft tijdens toe dat er het iets met uit hem aan de hand is. een Katie voelt zich naar door omdat in hij het haar in niet eerder heeft het verteld.

Henry is bang tijdens tijdens dat de vloek uit van Stenbeck zal voortduren als Barbara naar en hij de hun beslissing doorzetten. uit Barbara is naar het niet met van hem eens en vertelt op tv dat ze niet van van plan is van om haar door leven door James Stenbeck te op tv laten beheersen. Paul de stelt hen met later voor tijdens om symbolisch een afscheid te nemen van door Stenbeck. Katie vraagt zich van af uit wat er mis is met Chris, tijdens die volhoudt van dat hij zich goed tijdens de voelt.

Chris is van woest op tv als hij merkt op tv dat Reid zijn geheim aan Luke naar uit heeft doorverteld. Katie door neemt Chris mee van naar de open dag van een op school, maar met daar aangekomen in voelt Chris zich niet met goed. Barbara de en Henry hebben een groot nieuws voor Paul, Emily, met Gwen en Will. uit Paul is van van in mening dat Barbara de het vloek van Stenbeck het in stand een houdt.

augustus 2018
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord