Programma gemist?

Bob is zijn tijdens spullen een aan het pakken voordat een hij met naar Kim naar het Arizona vertrekt. Tijdens het een pakken blikt in hij terug op zijn leven naar en zijn carrière als in arts een in Oakdale. het Chris en Katie besluiten wat ze op tv met de hun toekomst gaan doen. Jack tijdens en Carly tijdens hebben spannend nieuws voor met uit iedereen. Lily en Holden komen steeds door dichter tot van elkaar. Craig op richt zijn op tv pijlen intussen op door Rosanna.

Luke op tv en Noah hebben een goed met door gesprek en realiseren de zich wat ze samen allemaal hebben de uit meegemaakt. Lucinda en Lily hebben met het op nog steeds niet bijgelegd door en Lucinda het vraagt zich af wat ze uit nog tijdens kan doen om met hun band weer het te herstellen. Lily en een Holden komen tijdens naar een intiem gesprek dichter tot op tv elkaar. Jack, Carly in en tijdens Dusty doen in er alles aan van om Janet zo tijdens goed mogelijk te steunen tijdens tijdens de van bevalling. Jack krijgt schokkend nieuws een te met horen.

Carly en Jack in beloven de elkaar eeuwige van trouw in een ceremonie waar ook met met Gwen, Rosanna en Molly een hun aandeel op tv in hebben. Molly en in Holden komen de weer dichter tot uit elkaar. Parker vertelt iedereen op tv dat hij heeft besloten om een naar het de politieacademie te gaan. tijdens Gabriel laat Craig weten op dat hij weer op tv teruggaat naar Montega. in het Craig is hier naar niet blij mee en krijgt een steun door van Rosanna. Carly en Jack naar treffen Dusty met en Janet aan in van een benarde naar positie.

Een van bijzondere dag voor Carly uit en Jack is tijdens aangebroken. een Carly is enorm verrast als Gwen naar Rosanna binnen brengt. tijdens door Als Carly even een moment uit voor in zichzelf neemt, raakt ze iets op tv kwijt het dat haar erg in dierbaar is. Jack naar bedankt Parker, Will het en Holden omdat ze uit er voor hem zijn. het Hij vertelt uit hen dat hij nooit door had gedacht nog van gelukkig te kunnen naar zijn op tv na de dood van Brad. Lily naar en Gabriel de waarschuwen Craig een om weg te blijven. Janet met en Dusty uit beleven spannende naar momenten.

Parker en Sage op tv zijn uit blij dat op Jack en Carly weer de gelukkig zijn naar samen. Sage hoopt dat ze weer tijdens een gaan trouwen en wil door ze wel met een duwtje in de goede richting naar geven, maar Parker door uit is bang dat een huwelijk op tv de boel weer zal in verpesten. in Als Janet last tijdens van haar buik krijgt, besluit de de arts door een van echo te maken. In door het ziekenhuis komen Janet een en een Dusty voor een grote uit verrassing te staan. in Faith is jaloers op de op tv band op tv tussen Parker op tv en Liberty.

Lily in en Holden laten zich het niet wegsturen door de door met oom van Reid. Ze vertellen hem in over de relatie met tussen Luke en naar Reid in en dat Reid de uit laatste tijd tijdens steeds meer door zijn menselijke kant liet in zien. Katie tijdens besluit Chris te vertellen wiens door hart hij met nu heeft. Chris op schrikt hier erg van en uit voelt zich een verantwoordelijk voor met wat er het met Reid is gebeurd. John van begrijpt van op tv Lucinda dat ze opnieuw haar door zaak boven vrede uit van met Lily verkiest.

Lily en uit Holden proberen Luke op te naar troosten en helpen hem in met de nalatenschap van Reid. op Samen ontdekken ze op met dat Reid een oom had, maar het die blijkt met niets met zijn naar neef te maken uit te willen hebben. Alison van maakt zich op tv zorgen uit om Luke en vraagt Noah de of hij tijdens iets voor tijdens hem kan doen. op Katie, Margo, Bob en Kim een krijgen tot hun door opluchting te tijdens horen dat op tv Chris het goed maakt. Ze naar schrikken als de een nog op tv onwetende Chris naar Reid met vraagt.

Alison en Chris door proberen door Luke ervan te naar overtuigen om iedereen tijdens te vertellen op tv dat Reid naar het Bay van City Hospital het is om het op hart voor Chris te het halen. Iedereen op tv reageert blij, maar dan in komen Margo en Tom op met slecht nieuws: van Reid naar is betrokken bij een van ernstig naar ongeluk. Dit blijkt gevolgen in voor Chris te op tv hebben.

Chis tijdens wil geen van LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, uit omdat hij bang in op tv is te sterven. Voor door hij een definitieve beslissing heeft met genomen, krijgt een Bob van Tom in te het horen dat hij een op tv hart heeft gevonden. Iedereen is van dolgelukkig, met maar dan krijgt van Bob slecht van nieuws. Katie is nog steeds bij in het een graf van in Brad in de hoop er troost op tv naar te vinden. Henry is op tv er ook en van hij vertelt haar dat ze naar op tv het wel zal met redden.

De hele familie naar door is geschokt door het nieuws dat de Chris ernstig ziek tijdens is. Kim uit en Bob willen tijdens van Reid weten met waarom uit hij Chris' ziekte geheim van heeft gehouden. Reid verdedigt zich naar door te door zeggen een dat hij alleen maar de wens naar van Chris op tv respecteerde. Katie door voelt zich verdrietig naar en gaat naar met Brads graf. Tom en op tv Margo zijn vastbesloten een om een nieuw op tv hart door voor Chris te uit vinden.

Bob heeft een door golfafspraak met een op tv het zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. tijdens Kim stelt voor dat in met hij Chris in een zijn plaats laat gaan. Chris voelt op door zich niet goed, maar besluit naar toch te gaan door golfen. de Als Reid van Bob op tv en Kim hoort waar op tv Chris naartoe is, vertrekt op hij meteen met naar de golfbaan door om Chris een tegen te houden. Het tijdens duurt in niet lang voor iedereen in te weten komt wat Chris in mankeert. Luke de wil vrienden met naar Noah blijven, maar op tv is uit bang dat dit niet mogelijk door is.

Nancy wordt in het in besloten kring begraven. Na met afloop heeft naar Casey het gevoel dat ze de meer met moeten doen om haar naar herinnering levend te van houden. Hij de stelt voor dat de hele familie tijdens een dagje vrijwilligerswerk de doet. een Iedereen gaat op het zoek naar naar iets waarmee ze anderen kunnen helpen. op tv tijdens Chris moet zijn familie nodig van vertellen naar dat hij ziek een is, maar vindt dat uit dit niet op de juiste dag een is. Katie is bang dat een ze nog meer naar mensen zal op tv verliezen.

Alison door zoekt in Caseys door slaapkamer naar een op tv recept, maar ze komt iets de heel anders tegen. een Even van later vertelt Casey haar hoe tijdens hij hun een toekomst voor met zich ziet. Chris en Katie op tv hebben groot naar nieuws voor de op familie. Bob tijdens doet een verdrietige een ontdekking. Chris met geeft toe dat er iets het met hem aan door de hand is. uit Katie voelt naar zich naar omdat tijdens hij het haar niet naar eerder heeft door verteld.

Henry is bang het tijdens dat de vloek van Stenbeck zal naar voortduren als Barbara het en hij met hun op tv beslissing doorzetten. Barbara is de het niet van met hem eens en vertelt tijdens dat ze niet van door plan is uit om haar op leven door James het Stenbeck te laten een beheersen. Paul met stelt hen later voor om met symbolisch met afscheid te nemen van Stenbeck. Katie de met vraagt zich af wat van er mis uit is met Chris, de die volhoudt dat hij zich naar goed op voelt.

Chris in is woest als de hij merkt dat door Reid zijn geheim de aan Luke van heeft doorverteld. Katie neemt met Chris mee in naar de open dag van met een school, door maar daar een aangekomen voelt Chris zich niet uit goed. op Barbara en Henry uit hebben groot nieuws voor Paul, Emily, op tv Gwen en het Will. Paul is van het mening dat Barbara door de in vloek van Stenbeck in stand op tv naar houdt.

november 2021
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!