Programma gemist?

Bob is tijdens zijn uit spullen aan het pakken voordat de hij met Kim naar op het Arizona vertrekt. Tijdens naar het pakken blikt tijdens hij terug op zijn leven en in zijn carrière als in arts in Oakdale. op Chris en op Katie besluiten wat naar ze met door hun toekomst gaan uit doen. Jack en Carly van hebben spannend op nieuws voor iedereen. Lily tijdens en Holden komen steeds uit dichter de tot elkaar. Craig richt tijdens zijn pijlen tijdens intussen op uit Rosanna.

Luke en Noah in op tv hebben een goed gesprek in en realiseren op tv zich wat ze samen allemaal hebben een meegemaakt. Lucinda naar en Lily het hebben het het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda de vraagt zich af met wat met ze nog kan op tv doen om de hun band weer te herstellen. de Lily en Holden komen door tijdens een intiem door gesprek het dichter tot van elkaar. Jack, Carly en Dusty op tv doen er alles met aan om de Janet zo goed de mogelijk te steunen een tijdens de bevalling. Jack krijgt met schokkend de nieuws te in horen.

Carly en het Jack beloven een elkaar eeuwige trouw uit in een ceremonie waar ook op Gwen, met Rosanna en Molly hun op aandeel in hebben. Molly door en Holden komen op tv weer dichter tot door elkaar. van Parker vertelt iedereen dat hij de het heeft besloten om tijdens naar de politieacademie te gaan. met Gabriel laat Craig het weten dat hij weer uit teruggaat door naar Montega. Craig op is hier niet blij de mee en naar krijgt steun van Rosanna. met Carly en Jack van treffen Dusty en met Janet de aan in een benarde een positie.

Een de bijzondere dag voor Carly naar en Jack is aangebroken. op Carly in is enorm verrast op als Gwen naar Rosanna binnen brengt. Als Carly even uit een moment voor het zichzelf neemt, tijdens raakt ze iets kwijt van dat haar op erg op tv dierbaar is. Jack op bedankt Parker, Will en Holden omdat de van ze er voor in hem zijn. Hij vertelt door hen dat hij nooit naar had gedacht nog gelukkig uit te met kunnen zijn na op tv de dood van de Brad. Lily en Gabriel door waarschuwen door Craig om weg uit te blijven. Janet en het Dusty beleven spannende tijdens momenten.

Parker en de Sage zijn blij dat een Jack en tijdens Carly door weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt van dat ze weer van tijdens gaan trouwen en op wil ze wel een duwtje tijdens in de goede richting uit geven, maar tijdens Parker is bang van dat een naar huwelijk de naar boel weer zal een verpesten. Als Janet last van tijdens haar tijdens buik krijgt, besluit de arts een in de echo te maken. in In het ziekenhuis van komen Janet en Dusty voor door een grote verrassing de te staan. een Faith is met jaloers op de tijdens band tussen Parker en uit Liberty.

Lily op en Holden laten in zich niet wegsturen door van de oom van Reid. een Ze uit vertellen hem over de met relatie tussen Luke en door Reid en op dat Reid de laatste in door tijd steeds meer in zijn menselijke kant liet zien. de Katie de besluit Chris te vertellen naar wiens hart hij nu de heeft. van Chris schrikt hier een erg van en met voelt zich verantwoordelijk voor wat er door met Reid uit is gebeurd. John begrijpt in van Lucinda naar dat een ze opnieuw haar zaak boven vrede uit met Lily van verkiest.

Lily op en Holden uit proberen Luke te het troosten en helpen hem op met de nalatenschap van door Reid. Samen ontdekken ze de dat Reid in een oom had, maar een het die blijkt niets met zijn een neef te het maken te willen hebben. Alison de maakt in zich zorgen om op tv Luke en vraagt op Noah of hij naar iets voor hem van kan doen. op Katie, Margo, Bob en op Kim krijgen tot hun opluchting de met te horen dat op tv Chris het goed maakt. Ze schrikken op tv als de nog op onwetende Chris op tv naar van Reid vraagt.

Alison door en Chris proberen op tv Luke ervan uit te overtuigen om op tv iedereen te vertellen dat Reid naar naar het van Bay City Hospital het is om tijdens het hart voor een Chris te halen. Iedereen reageert blij, tijdens maar op dan komen Margo en tijdens Tom een met slecht nieuws: het Reid is betrokken bij een door ernstig naar ongeluk. Dit blijkt gevolgen voor Chris op tv te het hebben.

Chis in wil geen LVAD, van een hulpapparaatje voor zijn uit hart, omdat hij naar bang op is te sterven. Voor hij door een definitieve beslissing heeft een naar genomen, krijgt Bob uit van Tom te horen dat een hij een hart naar heeft gevonden. Iedereen tijdens is dolgelukkig, maar dan tijdens een krijgt Bob slecht nieuws. Katie is een nog steeds een bij het graf van van Brad tijdens in de hoop er tijdens troost te met vinden. Henry de is er ook en de hij vertelt haar dat ze de met het wel zal van redden.

De hele familie op tv is geschokt tijdens door het de nieuws dat Chris het ernstig ziek door is. Kim en Bob willen naar van van Reid weten waarom naar hij Chris' ziekte geheim heeft op gehouden. Reid verdedigt door zich naar door te zeggen de dat hij alleen maar de op wens van Chris respecteerde. naar tijdens Katie voelt zich verdrietig de en gaat naar de Brads graf. Tom en Margo met de zijn vastbesloten om een nieuw hart tijdens voor Chris van te naar vinden.

Bob het heeft een naar golfafspraak met een met zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. in Kim stelt voor dat tijdens hij Chris in in zijn plaats tijdens laat gaan. Chris voelt het zich tijdens niet goed, maar besluit uit toch met te gaan golfen. Als tijdens Reid van Bob en uit Kim een hoort waar Chris naartoe de is, vertrekt hij meteen een naar de golfbaan met om Chris tegen te van houden. Het het duurt niet met lang voor iedereen te weten met komt wat op Chris mankeert. een Luke wil vrienden met van Noah blijven, op maar is op bang dat dit niet mogelijk het is.

Nancy wordt naar in op tv besloten kring begraven. Na afloop heeft het het Casey het gevoel dat ze meer tijdens moeten doen om naar haar herinnering in levend te houden. Hij op stelt voor dat een de hele familie naar een een dagje vrijwilligerswerk doet. een Iedereen gaat een op zoek naar iets waarmee door ze anderen op tv kunnen helpen. Chris moet uit zijn familie van nodig vertellen het dat hij ziek van is, maar vindt dat dit niet tijdens de juiste dag op is. Katie is van bang door dat ze nog in meer mensen zal op verliezen.

Alison tijdens zoekt in Caseys de slaapkamer naar een recept, uit maar in ze komt iets heel anders tegen. met Even later vertelt een Casey haar op tv hoe hij op tv hun toekomst voor zich ziet. uit Chris en Katie in hebben groot nieuws tijdens voor uit de familie. Bob doet uit een verdrietige ontdekking. door Chris geeft toe in dat er iets met het hem aan de van hand de is. Katie voelt het zich naar omdat hij op tv het op haar niet eerder van heeft verteld.

Henry is bang met dat op de vloek van Stenbeck het zal voortduren een als Barbara en in hij hun beslissing een doorzetten. Barbara is door het niet met uit hem eens en vertelt van dat ze niet van een plan is om uit haar leven het door James naar Stenbeck te laten op beheersen. Paul tijdens stelt hen later in voor om symbolisch afscheid op te nemen van Stenbeck. Katie door met vraagt zich af wat er mis in is in met Chris, die volhoudt dat met hij zich op goed van voelt.

Chris is woest met het als hij merkt dat Reid zijn door geheim aan Luke tijdens heeft doorverteld. Katie tijdens neemt de Chris mee naar de open de in dag van een school, maar daar op van aangekomen voelt Chris zich niet goed. uit Barbara tijdens en Henry hebben groot nieuws een voor Paul, in Emily, Gwen en met Will. Paul is van op tv mening dat Barbara uit de het vloek van Stenbeck in stand op tv de houdt.

februari 2020
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!