Programma gemist?

Bob in is zijn spullen op tv aan het pakken voordat hij naar met Kim naar uit Arizona vertrekt. met Tijdens het pakken op tv blikt de hij terug op tijdens zijn leven en zijn carrière uit als arts in naar Oakdale. Chris en Katie de besluiten naar wat ze met hun op toekomst in gaan doen. Jack op tv en Carly hebben spannend nieuws de voor iedereen. Lily de en Holden komen steeds het dichter op tot elkaar. Craig op tv richt zijn tijdens pijlen intussen op van Rosanna.

Luke in en Noah hebben op een goed gesprek en realiseren op tv zich wat ze door samen uit allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en met Lily tijdens hebben het nog steeds de niet bijgelegd en Lucinda op de vraagt zich af wat ze het nog kan uit doen om hun op tv band weer te herstellen. Lily op tv en Holden een komen een tijdens een intiem gesprek het dichter tot elkaar. Jack, Carly naar en Dusty de doen op er alles aan om Janet zo tijdens met goed mogelijk te steunen tijdens de door bevalling. Jack een krijgt schokkend nieuws te met met horen.

Carly en uit Jack door beloven elkaar eeuwige trouw in op een uit ceremonie waar ook de Gwen, Rosanna en Molly hun het aandeel in hebben. Molly het naar en Holden komen weer door dichter tot het elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij door heeft besloten tijdens om naar de van politieacademie te uit gaan. Gabriel laat Craig weten de dat hij met weer door teruggaat naar Montega. van Craig is hier niet de blij mee naar en krijgt steun van Rosanna. Carly op en Jack treffen naar Dusty uit en Janet aan op tv in een naar benarde positie.

Een door bijzondere dag voor Carly en in Jack uit is aangebroken. een Carly is enorm het verrast als Gwen Rosanna binnen een brengt. Als uit Carly even een moment met voor zichzelf neemt, het raakt ze door iets kwijt dat op tv haar erg dierbaar door is. Jack bedankt een Parker, Will door en Holden omdat ze er voor met op tv hem zijn. Hij vertelt op hen dat uit hij nooit had gedacht nog gelukkig het te kunnen zijn de na de dood op tv op tv van Brad. Lily en de Gabriel waarschuwen Craig naar om weg te blijven. in Janet en Dusty beleven op tv spannende met momenten.

Parker en in Sage op tv zijn blij dat Jack en in Carly weer gelukkig zijn door samen. Sage in hoopt dat ze weer in in gaan trouwen en wil ze wel door een duwtje in in de goede met richting van geven, maar Parker op is bang dat een in huwelijk de boel weer een zal verpesten. een Als Janet op tv last van haar een buik krijgt, besluit op tv de arts een echo te maken. van In het ziekenhuis door op komen Janet en uit Dusty voor een tijdens grote verrassing te staan. Faith in is jaloers op de op band tussen Parker door een en Liberty.

Lily op tv en Holden laten zich met niet de wegsturen door de oom een van Reid. Ze vertellen hem tijdens over de het relatie de tussen Luke en Reid de en dat Reid de het laatste de tijd steeds meer zijn in menselijke kant van liet zien. Katie besluit een Chris te met vertellen wiens hart door hij nu heeft. Chris uit schrikt hier erg van en het voelt zich tijdens verantwoordelijk voor wat er met met Reid is met in gebeurd. John begrijpt van Lucinda dat tijdens ze opnieuw door haar zaak boven van vrede met Lily tijdens verkiest.

Lily met en Holden proberen Luke te met troosten een en helpen met hem met de nalatenschap van in Reid. Samen uit ontdekken ze dat op tv Reid een oom had, maar op tv die blijkt niets een met op zijn neef op tv te maken te een willen hebben. Alison door maakt zich zorgen het om Luke en vraagt door Noah of hij op tv iets voor hem het kan doen. Katie, met Margo, Bob en door Kim krijgen tot het hun opluchting te horen naar dat met Chris het goed maakt. naar Ze schrikken met als de nog onwetende het Chris naar het Reid vraagt.

Alison en Chris met proberen Luke ervan naar een te overtuigen om iedereen op te vertellen op tv dat Reid naar het Bay City een Hospital is om tijdens het hart voor op tv Chris te tijdens halen. de Iedereen reageert blij, uit maar dan komen Margo en met Tom met slecht met nieuws: Reid is betrokken op bij in een ernstig ongeluk. Dit blijkt uit het gevolgen voor Chris te in hebben.

Chis het wil geen LVAD, een hulpapparaatje op voor zijn het hart, omdat op hij bang is te sterven. tijdens Voor hij het een definitieve uit beslissing heeft genomen, uit krijgt Bob op tv van Tom te horen dat hij een van een hart heeft gevonden. Iedereen de is dolgelukkig, tijdens maar dan op krijgt Bob slecht nieuws. Katie is door nog uit steeds bij uit het graf van Brad in in de hoop er van troost het te vinden. Henry is naar er ook en hij vertelt tijdens op tv haar dat ze het met wel zal door redden.

De hele in familie is naar geschokt door het op nieuws dat Chris op ernstig ziek op is. Kim en door Bob willen van Reid weten waarom door hij Chris' ziekte een geheim in heeft gehouden. op Reid verdedigt zich uit door te zeggen dat hij alleen naar de maar de wens van Chris respecteerde. van Katie voelt in zich een verdrietig en gaat uit naar Brads graf. Tom en op Margo zijn vastbesloten de om een nieuw hart het voor Chris te de het vinden.

Bob het heeft een in golfafspraak met een van zakenrelatie, maar wil deze in afzeggen. Kim stelt voor dat uit de hij Chris in zijn tijdens plaats laat gaan. Chris naar voelt zich door niet goed, maar besluit in toch te door gaan golfen. Als Reid van het Bob en Kim op hoort in waar Chris tijdens naartoe is, vertrekt hij meteen naar van de golfbaan van om Chris in tegen te houden. Het de duurt met niet lang voor iedereen te van weten komt wat naar Chris mankeert. Luke wil een vrienden met Noah op het blijven, maar is bang dat dit met niet het mogelijk is.

Nancy wordt in tijdens besloten uit kring begraven. Na van afloop heeft Casey het gevoel uit dat op ze meer moeten doen om met naar haar herinnering levend te houden. Hij uit stelt het voor dat de hele door familie een dagje op vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat van op zoek naar naar iets waarmee ze tijdens anderen kunnen helpen. tijdens Chris tijdens moet zijn familie nodig vertellen de het dat hij ziek is, door maar vindt dat dit niet de uit de juiste dag naar is. Katie is bang op dat ze de nog meer mensen zal uit verliezen.

Alison zoekt in door een Caseys slaapkamer naar een recept, maar de ze met komt iets heel anders tegen. uit tijdens Even later vertelt het Casey haar hoe hij hun het toekomst voor zich in ziet. een Chris en Katie hebben groot een nieuws voor door de familie. Bob doet een met verdrietige ontdekking. de Chris op geeft toe dat in er iets met hem de aan de hand is. tijdens Katie voelt uit zich naar op omdat hij het door haar niet eerder heeft op tv verteld.

Henry op tv is bang dat naar de vloek van Stenbeck een zal voortduren tijdens als Barbara en van hij hun met beslissing doorzetten. Barbara is in het niet op met hem eens en op vertelt dat ze de niet van plan de is om haar de leven door van James Stenbeck te laten een beheersen. Paul stelt hen het later het voor om symbolisch afscheid te door nemen van Stenbeck. Katie op tv vraagt zich op tv af wat door er mis is met Chris, met tijdens die volhoudt dat hij uit zich goed op tv voelt.

Chris door is woest van als hij merkt naar dat Reid zijn op tv geheim aan Luke heeft doorverteld. van Katie neemt van Chris mee naar de tijdens open dag van een met door school, maar daar aangekomen voelt Chris het zich niet goed. op Barbara op en Henry hebben groot nieuws op voor Paul, op tv Emily, Gwen uit en Will. Paul is van van mening dat op tv Barbara de vloek van naar uit Stenbeck in stand de houdt.

juni 2021
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!