Programma gemist?

Bob is zijn het op spullen aan het pakken voordat hij het met Kim op naar Arizona vertrekt. tijdens Tijdens het pakken in blikt hij op terug op zijn leven het en zijn carrière uit als arts in Oakdale. door Chris en het Katie besluiten de wat ze met met hun toekomst uit gaan doen. Jack de en Carly hebben spannend de nieuws voor iedereen. Lily op tv en Holden komen op tv steeds de dichter tot elkaar. van Craig richt zijn pijlen intussen op door in Rosanna.

Luke en Noah uit hebben een een goed gesprek en naar realiseren zich wat van ze in samen allemaal hebben meegemaakt. uit Lucinda en Lily hebben een het nog steeds niet uit bijgelegd uit en Lucinda uit vraagt zich af wat door ze nog kan met doen om hun tijdens band weer uit te herstellen. Lily en de Holden komen tijdens een het intiem gesprek dichter een tot uit elkaar. Jack, Carly en Dusty doen met er alles aan een om uit Janet zo goed mogelijk te de steunen tijdens op tv de op tv bevalling. Jack krijgt schokkend nieuws naar te van horen.

Carly tijdens en Jack beloven elkaar eeuwige op tv trouw van in een ceremonie waar het ook Gwen, Rosanna en van Molly hun aandeel uit in uit hebben. Molly met en Holden komen weer dichter de tot elkaar. door Parker vertelt iedereen een dat hij heeft besloten de om naar de politieacademie naar te op gaan. Gabriel laat tijdens Craig weten dat hij weer de teruggaat naar op Montega. Craig is hier het niet in blij mee en krijgt steun op van van Rosanna. Carly en Jack de treffen Dusty en Janet door aan in een uit benarde door positie.

Een op tv bijzondere dag voor met Carly en Jack is aangebroken. in Carly het is enorm verrast als Gwen van Rosanna binnen brengt. door in Als Carly even van een moment voor zichzelf van neemt, raakt ze iets kwijt een dat in haar erg dierbaar door is. Jack bedankt in Parker, Will tijdens en Holden omdat ze er door voor met hem zijn. Hij vertelt hen met dat naar hij nooit had gedacht nog op tv gelukkig met te kunnen zijn na de dood naar van Brad. met Lily en Gabriel het waarschuwen naar Craig om weg van te blijven. Janet en uit Dusty beleven spannende naar momenten.

Parker en op Sage het zijn blij dat Jack en door Carly weer gelukkig zijn uit samen. Sage hoopt uit dat de ze weer gaan trouwen en de wil ze wel tijdens een een duwtje in de goede richting de geven, maar uit Parker is bang dat van uit een huwelijk de tijdens boel weer zal verpesten. Als door Janet last het van haar buik met krijgt, besluit de door arts een echo te op maken. In het ziekenhuis van komen Janet en uit in Dusty voor een grote verrassing te op tijdens staan. Faith is uit jaloers op de een band tussen Parker en de Liberty.

Lily een en Holden laten zich niet de wegsturen op tv door de oom van Reid. door Ze vertellen een hem over de relatie naar uit tussen Luke en Reid en naar dat Reid de laatste tijdens tijd uit steeds meer zijn menselijke naar kant liet zien. Katie van besluit Chris de te vertellen de wiens hart hij nu het heeft. Chris schrikt op hier erg van van en naar voelt zich verantwoordelijk voor wat er door met een Reid is gebeurd. John begrijpt in van Lucinda dat de het ze opnieuw haar zaak boven van vrede met Lily uit verkiest.

Lily naar en Holden proberen van Luke te troosten en helpen de hem de met de nalatenschap van Reid. uit op tv Samen ontdekken ze dat Reid de een oom had, maar door naar die blijkt niets uit met zijn neef te van maken te willen hebben. in Alison maakt zich uit zorgen om Luke met en van vraagt Noah of hij iets op tv voor op hem kan doen. Katie, Margo, Bob in met en Kim krijgen op tv tot hun opluchting op tv te horen dat door Chris het goed maakt. Ze schrikken op als de nog een onwetende Chris naar met Reid de vraagt.

Alison en Chris door proberen tijdens Luke ervan te overtuigen uit om iedereen in te vertellen van dat Reid naar het Bay tijdens City Hospital van is om het hart voor de Chris te halen. de door Iedereen reageert blij, maar dan komen tijdens Margo van en Tom met de slecht nieuws: Reid is de betrokken bij een met ernstig met ongeluk. Dit blijkt tijdens gevolgen voor Chris in te hebben.

Chis een wil geen LVAD, een hulpapparaatje van voor zijn een hart, het omdat hij bang is te sterven. op Voor van hij een definitieve de beslissing heeft genomen, krijgt in Bob van Tom te in horen dat hij naar een een hart heeft door gevonden. Iedereen is met dolgelukkig, maar dan door krijgt Bob slecht nieuws. Katie is uit nog steeds bij de het graf van uit met Brad in de de hoop er troost te vinden. Henry in is er ook met tijdens en hij vertelt haar dat uit ze van het wel zal het redden.

De met hele familie is geschokt door uit met het nieuws dat de Chris ernstig ziek is. van Kim en Bob willen tijdens van Reid weten door waarom hij Chris' van ziekte geheim uit heeft gehouden. Reid verdedigt zich tijdens naar door te zeggen een dat hij alleen maar de wens in van van Chris respecteerde. door Katie voelt zich verdrietig en op tv gaat naar in Brads graf. Tom naar en Margo zijn door vastbesloten om een uit nieuw hart met voor Chris te door vinden.

Bob op tv heeft een golfafspraak de met een zakenrelatie, maar in wil de deze afzeggen. Kim stelt voor dat door hij Chris met in tijdens zijn plaats laat gaan. tijdens Chris voelt zich niet goed, met maar besluit toch een te gaan golfen. door Als Reid van het Bob en in Kim hoort waar Chris door naartoe uit is, vertrekt naar hij meteen naar de golfbaan om een met Chris tegen te van houden. Het duurt in niet lang voor iedereen te op tv weten komt met wat Chris mankeert. Luke een wil het vrienden met Noah met blijven, maar is uit bang dat dit niet mogelijk tijdens is.

Nancy op tv wordt in besloten kring begraven. met Na afloop tijdens heeft Casey het een gevoel dat ze meer met moeten door doen om het haar herinnering levend van te houden. Hij van stelt voor dat de hele van familie een dagje in vrijwilligerswerk doet. door Iedereen gaat op zoek naar met in iets waarmee ze anderen kunnen helpen. het tijdens Chris moet zijn uit familie nodig vertellen dat hij naar ziek is, een maar vindt door dat dit niet de juiste dag uit is. Katie is met bang dat in ze met nog meer mensen zal van verliezen.

Alison zoekt tijdens in Caseys tijdens slaapkamer naar naar een recept, maar ze op komt iets heel op tv anders tegen. Even van later vertelt Casey haar hoe op tv hij hun in toekomst voor op zich ziet. met Chris en Katie hebben groot nieuws het voor de familie. tijdens Bob doet tijdens een verdrietige op tv ontdekking. Chris door geeft toe dat er iets op tv met hem aan de op hand is. Katie naar voelt zich een naar omdat hij het het haar van niet eerder op heeft verteld.

Henry is op bang op dat de vloek van naar Stenbeck zal voortduren naar als Barbara van en hij hun beslissing doorzetten. het Barbara door is het niet naar met hem eens en uit vertelt dat ze niet in van plan in is om een haar leven door James Stenbeck te naar op laten beheersen. Paul stelt hen later een tijdens voor om symbolisch afscheid te nemen op tv van Stenbeck. in Katie vraagt zich naar af wat er mis naar is met tijdens Chris, een die volhoudt dat hij zich goed naar de voelt.

Chris is uit woest als hij op tv merkt dat op Reid zijn geheim aan Luke op tv heeft doorverteld. Katie van neemt een Chris mee naar de open de dag van een op school, op tv maar daar aangekomen voelt een Chris van zich niet goed. van Barbara en Henry hebben groot nieuws tijdens voor het Paul, Emily, Gwen en uit Will. Paul is van het door mening dat Barbara de vloek van het Stenbeck in met stand op tv houdt.

februari 2021
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!