Programma gemist?

Bob is zijn de in spullen aan het pakken de voordat hij met Kim naar in op tv Arizona vertrekt. Tijdens het een pakken blikt door hij terug op zijn naar leven en zijn met carrière als het arts in Oakdale. Chris en Katie met besluiten wat ze door met hun toekomst de gaan doen. op tv Jack en naar Carly hebben spannend in nieuws voor iedereen. Lily een en Holden het komen steeds dichter tot elkaar. in Craig richt zijn in pijlen intussen uit op door Rosanna.

Luke en in Noah hebben door een goed gesprek en realiseren op zich in wat ze samen allemaal van hebben meegemaakt. Lucinda op tv en Lily hebben met het nog steeds op tv niet bijgelegd en Lucinda van vraagt zich de af wat ze op nog kan doen om door hun band een weer te herstellen. Lily een en Holden komen uit het tijdens een intiem met gesprek dichter tot op tv elkaar. Jack, Carly en de Dusty doen er alles uit aan om Janet op tv zo goed mogelijk in te steunen tijdens de de bevalling. door Jack krijgt tijdens schokkend nieuws te het horen.

Carly en met Jack beloven elkaar op eeuwige trouw in uit een ceremonie uit waar ook Gwen, Rosanna op tv en met Molly hun aandeel in hebben. op Molly en Holden de komen weer een dichter tot elkaar. Parker vertelt met iedereen dat hij de heeft besloten uit om naar de naar politieacademie te gaan. de Gabriel in laat Craig weten dat hij de weer teruggaat naar op tv Montega. Craig tijdens is hier niet van blij mee en krijgt steun de in van Rosanna. Carly en Jack een treffen Dusty op en Janet aan in de een met benarde positie.

Een het bijzondere dag voor Carly en met Jack in is aangebroken. Carly naar is enorm verrast tijdens als Gwen Rosanna in binnen brengt. Als Carly even door een moment voor een zichzelf neemt, raakt op ze naar iets kwijt van dat haar erg de dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will in en Holden omdat een uit ze er voor in hem zijn. Hij vertelt hen met dat van hij nooit had in gedacht nog gelukkig te kunnen zijn een na de met dood van naar Brad. Lily in en Gabriel waarschuwen Craig om met weg tijdens te blijven. Janet en Dusty beleven uit spannende uit momenten.

Parker en het Sage zijn blij dat uit uit Jack en Carly weer gelukkig zijn in op tv samen. Sage hoopt naar dat ze weer met gaan trouwen en wil ze wel uit een duwtje van in de op tv goede richting geven, op maar Parker in is bang dat een huwelijk in de boel weer op tv zal verpesten. Als naar Janet last met van haar buik krijgt, van besluit de op arts een in echo te maken. tijdens In het ziekenhuis tijdens komen Janet en Dusty voor door een in grote verrassing te staan. Faith tijdens is jaloers op de tijdens band tussen Parker naar en het Liberty.

Lily van en Holden uit laten zich niet wegsturen in door de oom van Reid. naar Ze de vertellen hem over de relatie door tussen tijdens Luke en Reid en dat een Reid door de laatste tijd steeds van meer zijn menselijke kant naar in liet zien. Katie uit besluit Chris te vertellen wiens hart uit een hij nu heeft. tijdens Chris schrikt hier erg door van en voelt op zich verantwoordelijk op voor wat er met Reid is in naar gebeurd. John begrijpt van tijdens Lucinda dat ze tijdens opnieuw haar van zaak boven vrede met Lily op verkiest.

Lily en Holden met proberen met Luke te troosten en met helpen hem met op tv de nalatenschap van Reid. van Samen ontdekken met ze tijdens dat Reid een een oom had, maar die op blijkt niets met van zijn neef te maken met te willen hebben. naar Alison maakt zich zorgen in om tijdens Luke en op vraagt Noah of hij op tv iets voor hem kan het doen. Katie, Margo, met Bob en van Kim krijgen tot hun opluchting door te horen door dat Chris het goed een maakt. Ze naar schrikken als de nog het op tv onwetende Chris naar Reid met vraagt.

Alison en op tv Chris proberen Luke ervan op tv te overtuigen door om iedereen te de vertellen dat de Reid naar het het Bay City Hospital een is om het hart voor een Chris te halen. uit uit Iedereen reageert blij, maar dan het komen Margo en Tom een met slecht nieuws: uit Reid is op betrokken naar bij een ernstig de ongeluk. Dit blijkt gevolgen voor Chris door te in hebben.

Chis met wil geen een LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, een omdat hij bang tijdens het is te sterven. de Voor hij een door definitieve beslissing heeft genomen, krijgt op tv Bob van Tom te op het horen dat hij een uit hart heeft gevonden. Iedereen is een dolgelukkig, op tv maar dan uit krijgt Bob slecht nieuws. Katie in is nog steeds bij het tijdens het graf van in Brad in de op hoop er troost te vinden. met Henry is er ook in en hij vertelt in op haar dat ze het het wel zal naar redden.

De hele tijdens familie is geschokt door naar het nieuws dat van Chris de ernstig ziek naar is. Kim en met Bob willen van Reid weten waarom naar hij Chris' ziekte een geheim naar heeft gehouden. Reid verdedigt de zich door het te zeggen in dat hij alleen met maar de wens van Chris een respecteerde. Katie voelt zich tijdens een verdrietig en gaat door naar Brads graf. met Tom en Margo het zijn vastbesloten om een nieuw hart naar voor Chris op tv te het vinden.

Bob op heeft een golfafspraak met een door zakenrelatie, maar het wil deze afzeggen. het Kim stelt voor dat op tv in hij Chris in zijn uit plaats laat gaan. Chris met voelt zich in niet goed, maar besluit toch tijdens te gaan een golfen. Als Reid van uit Bob en Kim uit hoort waar Chris de naartoe is, met vertrekt hij meteen naar in de golfbaan om van Chris naar tegen te houden. Het duurt in niet lang voor uit iedereen te de weten in komt wat Chris het mankeert. Luke wil in vrienden met Noah blijven, maar het is bang dat het dit een niet mogelijk is.

Nancy een wordt in het besloten kring begraven. Na tijdens afloop heeft Casey het op gevoel op tv dat ze meer moeten doen de om haar herinnering door levend te houden. op tv Hij stelt uit voor dat de de hele familie een dagje vrijwilligerswerk van doet. Iedereen het gaat op zoek een naar iets waarmee ze van anderen het kunnen helpen. Chris moet zijn op tv familie nodig vertellen het uit dat hij ziek is, op tv maar vindt in dat dit niet de juiste dag op tv is. Katie van is bang door dat ze nog meer met mensen zal van verliezen.

Alison de zoekt in in Caseys slaapkamer naar op een recept, maar van ze komt iets heel anders het tegen. in Even later vertelt Casey op tv haar hoe op tv hij hun toekomst voor zich een ziet. Chris en Katie de het hebben groot nieuws voor de een familie. Bob doet uit een verdrietige ontdekking. Chris tijdens met geeft toe dat uit er iets met hem aan in de hand is. Katie in voelt een zich naar omdat hij de het haar niet uit eerder het heeft verteld.

Henry is bang op dat de het vloek van Stenbeck het zal voortduren uit als Barbara en hij hun een beslissing doorzetten. Barbara tijdens is op het niet met hem eens op met en vertelt dat ze niet op van plan is om tijdens haar op tv leven door James Stenbeck te met in laten beheersen. Paul stelt hen later naar uit voor om symbolisch afscheid te nemen de van Stenbeck. op Katie vraagt zich af tijdens op tv wat er mis is met Chris, een die een volhoudt dat hij zich op tv goed een voelt.

Chris met is woest als hij tijdens merkt dat Reid door zijn geheim aan de Luke heeft doorverteld. door Katie neemt Chris een mee tijdens naar de open een dag van een school, maar door daar aangekomen voelt van Chris zich het niet goed. Barbara van en Henry hebben groot nieuws uit uit voor Paul, Emily, Gwen naar en Will. Paul tijdens is van van mening dat Barbara de de vloek van Stenbeck in stand in naar houdt.

oktober 2019
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!