Programma gemist?

Bob door is zijn spullen aan op tv het een pakken voordat hij met Kim naar van Arizona vertrekt. op Tijdens het pakken in blikt een hij terug op zijn leven met en zijn van carrière als arts in in Oakdale. Chris en Katie uit besluiten met wat ze met hun toekomst uit gaan van doen. Jack en op tv Carly hebben spannend nieuws het voor op iedereen. Lily en Holden komen steeds het dichter uit tot elkaar. door Craig richt zijn in pijlen intussen op op Rosanna.

Luke en Noah naar hebben een goed in gesprek en realiseren op zich tijdens wat ze samen allemaal op tv hebben tijdens meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het tijdens nog tijdens steeds niet bijgelegd en Lucinda uit tijdens vraagt zich af wat de ze nog kan met doen om hun in band weer te herstellen. de Lily en Holden met komen door tijdens een intiem gesprek dichter van tot elkaar. Jack, Carly uit en Dusty doen op tv er alles aan uit om Janet zo het goed mogelijk tijdens te steunen tijdens de in bevalling. Jack op tv krijgt schokkend nieuws te de het horen.

Carly de en Jack beloven in elkaar eeuwige trouw in in een ceremonie waar ook uit de Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel op in hebben. Molly in uit en Holden komen weer dichter van tot met elkaar. Parker vertelt van iedereen dat hij heeft besloten op om op tv naar de politieacademie te uit gaan. Gabriel van laat Craig weten dat van hij weer teruggaat in naar Montega. Craig is tijdens hier niet een blij mee en krijgt uit steun de van Rosanna. Carly en Jack treffen tijdens Dusty op en Janet door aan in een benarde op tv positie.

Een met bijzondere dag van voor Carly en tijdens Jack is aangebroken. Carly is naar enorm verrast als Gwen in Rosanna binnen op brengt. Als door Carly even een met moment voor zichzelf de neemt, raakt door ze iets kwijt dat naar haar erg dierbaar is. uit Jack bedankt Parker, in Will en Holden omdat de ze er op tv voor hem het zijn. Hij vertelt hen dat uit naar hij nooit had het gedacht nog gelukkig te kunnen uit zijn na de op dood van Brad. Lily op tv en Gabriel naar waarschuwen Craig om met weg te blijven. tijdens Janet het en Dusty beleven spannende de momenten.

Parker en Sage op zijn naar blij dat Jack en Carly naar het weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt de dat ze het weer gaan tijdens trouwen en een wil ze wel naar een duwtje in de met goede richting geven, van maar Parker is bang dat een een huwelijk de het met boel weer zal verpesten. Als in Janet de last van haar buik krijgt, tijdens besluit de arts uit een echo uit te maken. In het een ziekenhuis komen Janet van en de Dusty voor een grote verrassing te een op tv staan. Faith is jaloers in op de band uit tussen Parker en met Liberty.

Lily en met Holden laten door zich niet wegsturen door de op van oom van Reid. de Ze vertellen hem over van de relatie tussen Luke door en Reid tijdens en dat tijdens Reid de laatste tijd de steeds meer zijn met menselijke kant liet zien. tijdens Katie besluit Chris te naar vertellen wiens de hart hij nu op tv heeft. Chris schrikt hier in erg van en een uit voelt zich verantwoordelijk voor naar wat er met Reid met is op tv gebeurd. John begrijpt van Lucinda dat een door ze opnieuw haar zaak het boven vrede het met Lily verkiest.

Lily tijdens en Holden proberen Luke door te troosten het en helpen hem de met de nalatenschap uit van Reid. Samen tijdens ontdekken ze dat Reid een een naar oom had, maar die blijkt de niets met zijn neef van door te maken te willen hebben. Alison de maakt zich van zorgen om Luke door en in vraagt Noah of hij iets voor door hem een kan doen. Katie, Margo, uit Bob en van Kim krijgen tot hun opluchting met te horen op dat Chris het goed van naar maakt. Ze schrikken als de nog het onwetende Chris het naar Reid in vraagt.

Alison uit en Chris proberen het Luke ervan te overtuigen om tijdens op iedereen te vertellen naar dat Reid naar het het Bay City op Hospital is om het hart op tv voor Chris te op tv halen. Iedereen reageert met blij, maar op dan komen Margo en Tom de met slecht op tv nieuws: Reid is op tv betrokken bij een ernstig met naar ongeluk. Dit blijkt gevolgen met voor Chris te op hebben.

Chis tijdens wil geen een LVAD, een hulpapparaatje voor op zijn hart, omdat door hij bang is te sterven. door Voor het hij een definitieve op beslissing heeft genomen, krijgt Bob in van door Tom te horen door dat hij een hart op tv heeft op gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan de krijgt Bob het slecht nieuws. Katie de is nog steeds op tv bij op het graf van Brad in op de tijdens hoop er troost te door vinden. Henry is een er ook en hij de vertelt haar dat ze het het wel zal een tijdens redden.

De in hele familie is geschokt door naar het op nieuws dat op tv Chris ernstig ziek is. Kim en op tv Bob willen van met op tv Reid weten waarom hij Chris' ziekte van geheim heeft gehouden. door Reid in verdedigt zich door te op zeggen met dat hij alleen maar de wens tijdens van Chris respecteerde. uit Katie voelt met zich door verdrietig en gaat met naar Brads graf. op tv Tom en Margo zijn vastbesloten om het een nieuw door hart voor het Chris te naar vinden.

Bob heeft een een golfafspraak met een op tv door zakenrelatie, maar wil deze de afzeggen. Kim stelt voor uit dat hij Chris in naar zijn plaats uit laat gaan. Chris een voelt uit zich niet goed, maar het besluit toch te gaan golfen. in Als Reid van in Bob naar en Kim hoort waar de Chris naartoe is, vertrekt naar hij meteen naar naar de de golfbaan om Chris door tegen te tijdens houden. Het duurt naar niet lang voor in iedereen te weten in komt wat Chris mankeert. Luke door wil vrienden met Noah uit blijven, van maar is bang een dat dit niet mogelijk in is.

Nancy met wordt in besloten kring begraven. de een Na afloop heeft Casey het van gevoel dat door ze meer moeten doen om uit haar herinnering tijdens levend te houden. Hij met stelt in voor dat op de hele familie een dagje op vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat met op zoek naar op tv iets tijdens waarmee ze tijdens anderen kunnen helpen. Chris in moet zijn in familie nodig vertellen dat hij ziek het is, maar door vindt met dat dit niet de juiste dag uit is. met Katie is bang naar dat ze nog op meer mensen zal op verliezen.

Alison van zoekt in Caseys het slaapkamer naar een naar recept, maar ze komt iets van het heel anders tegen. Even uit later vertelt Casey het haar hoe hij hun tijdens toekomst voor zich ziet. een in Chris en Katie in hebben groot nieuws voor de het familie. Bob doet naar een verdrietige ontdekking. Chris het geeft toe dat uit er iets tijdens met hem de aan de hand op tv is. Katie voelt op tv zich naar omdat de hij het haar niet naar eerder heeft van verteld.

Henry van is bang dat de vloek door op van Stenbeck zal voortduren als naar Barbara en hij tijdens hun een beslissing doorzetten. Barbara is het niet door naar met hem eens en vertelt door dat ze op tv niet van plan is in om haar met leven door een James Stenbeck te laten de beheersen. Paul van stelt hen later de voor om symbolisch afscheid met te nemen van door Stenbeck. Katie vraagt op zich af wat er de mis uit is met Chris, naar die volhoudt dat de hij zich goed op voelt.

Chris is een woest op tv als hij merkt naar dat Reid zijn geheim aan Luke van naar heeft doorverteld. Katie met neemt Chris mee naar de op open dag het van een het school, maar daar aangekomen een voelt Chris zich niet goed. het naar Barbara en Henry hebben groot nieuws een voor Paul, Emily, op tv het Gwen en Will. Paul tijdens is van mening dat het Barbara de naar vloek van Stenbeck in met stand op tv houdt.

oktober 2020
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!