Programma gemist?

Bob is zijn het spullen aan het op pakken uit voordat hij met uit Kim naar op Arizona vertrekt. Tijdens een het pakken blikt hij terug op met zijn leven en een het zijn carrière als arts in Oakdale. tijdens Chris en Katie van besluiten tijdens wat ze met hun toekomst uit op tv gaan doen. Jack en de Carly hebben spannend in nieuws voor op iedereen. Lily en op Holden komen steeds dichter tot naar elkaar. met Craig richt zijn pijlen een intussen op op tv Rosanna.

Luke en Noah op tv hebben de een goed gesprek en realiseren het zich met wat ze samen uit allemaal hebben meegemaakt. door Lucinda en Lily hebben van het nog van steeds niet tijdens bijgelegd en Lucinda vraagt de zich af op wat ze nog kan doen in om hun band een weer te herstellen. Lily de en naar Holden komen tijdens de een intiem gesprek met dichter tot elkaar. Jack, tijdens Carly en Dusty door doen er alles door aan naar om Janet zo een goed mogelijk te steunen tijdens de op tv uit bevalling. Jack krijgt schokkend nieuws te van naar horen.

Carly het en Jack in beloven elkaar eeuwige trouw in een tijdens tijdens ceremonie waar ook het Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel uit de in hebben. Molly en uit Holden komen weer op dichter tot elkaar. Parker de vertelt iedereen dat op hij met heeft besloten om naar de tijdens politieacademie door te gaan. Gabriel laat van Craig weten een dat hij weer teruggaat naar in Montega. Craig is een hier in niet blij mee en naar krijgt steun van Rosanna. naar Carly en Jack naar treffen Dusty en uit Janet aan in een op een benarde positie.

Een bijzondere dag uit naar voor Carly en Jack is op aangebroken. tijdens Carly is enorm verrast naar als Gwen Rosanna binnen brengt. de Als op Carly even een in moment voor zichzelf naar neemt, raakt ze iets kwijt naar dat haar erg op tv dierbaar is. met Jack bedankt Parker, op Will en Holden een omdat ze de er voor hem zijn. de Hij vertelt van hen dat hij nooit had door gedacht nog een gelukkig te kunnen op tv zijn na de van dood van tijdens Brad. Lily en Gabriel door waarschuwen in Craig om weg tijdens te blijven. Janet en Dusty beleven de spannende een momenten.

Parker en met Sage zijn tijdens blij dat van Jack en Carly weer gelukkig op tv zijn in samen. Sage hoopt dat in ze weer de gaan trouwen en van wil ze wel een van duwtje in de goede richting van geven, een maar Parker is door bang dat een huwelijk de naar boel met weer zal van verpesten. Als Janet het last van haar tijdens buik krijgt, besluit de arts een door echo te maken. naar In het op ziekenhuis komen Janet een en Dusty voor een tijdens grote van verrassing te staan. Faith is op jaloers op tv op de band tussen het Parker en naar Liberty.

Lily en door Holden uit laten zich niet wegsturen met door de oom op van Reid. Ze met vertellen hem van over de relatie tussen Luke naar en Reid en met dat in Reid de laatste tijd uit steeds meer zijn naar menselijke kant liet zien. Katie met besluit een Chris te vertellen wiens het hart op hij nu heeft. Chris schrikt hier in van erg van en het voelt zich verantwoordelijk voor uit wat er op met Reid is in gebeurd. John begrijpt van Lucinda dat een ze opnieuw haar het op zaak boven vrede met Lily met verkiest.

Lily en door Holden proberen Luke in te door troosten en helpen hem met tijdens de nalatenschap een van Reid. Samen ontdekken ze tijdens dat Reid een een oom had, tijdens maar die blijkt niets de met zijn neef op tv te het maken te willen een hebben. Alison maakt zich uit zorgen om Luke van en vraagt Noah in of in hij iets voor hem kan doen. naar Katie, Margo, Bob met en Kim een krijgen een tot hun opluchting te horen naar dat door Chris het goed maakt. uit Ze schrikken als de nog met onwetende Chris naar naar de Reid vraagt.

Alison naar en Chris proberen tijdens Luke ervan te naar overtuigen om iedereen op te vertellen door dat Reid naar het op tv Bay City Hospital van is om het uit hart voor Chris met te halen. Iedereen uit reageert blij, maar tijdens dan komen Margo en Tom de met een slecht nieuws: Reid een is betrokken bij een van ernstig ongeluk. Dit het blijkt gevolgen uit voor Chris te naar hebben.

Chis tijdens wil geen uit LVAD, een hulpapparaatje voor zijn tijdens hart, omdat op tv hij bang is door te sterven. op tv Voor hij een definitieve beslissing heeft met genomen, door krijgt Bob van Tom op te horen dat hij tijdens het een hart heeft gevonden. Iedereen in is op dolgelukkig, maar dan krijgt Bob in slecht nieuws. Katie is uit tijdens nog steeds bij het graf van op Brad in door de hoop er troost naar tijdens te vinden. Henry is er ook door op tv en hij vertelt haar dat op tv ze het tijdens wel zal een redden.

De met hele familie is geschokt door op het nieuws dat in Chris ernstig in ziek is. Kim op tv en Bob willen van van Reid weten waarom uit hij een Chris' ziekte tijdens geheim heeft gehouden. uit Reid verdedigt zich door te van zeggen dat door hij alleen maar de naar wens van Chris het respecteerde. een Katie voelt zich van verdrietig en gaat naar uit Brads graf. in Tom en Margo zijn vastbesloten om door een door nieuw hart het voor Chris te met vinden.

Bob heeft een door golfafspraak met een de tijdens zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. tijdens Kim in stelt voor dat hij Chris in naar zijn door plaats laat gaan. Chris voelt uit zich niet op tv goed, maar besluit op tv toch te tijdens gaan golfen. Als op tv Reid van Bob tijdens en Kim op tv hoort waar Chris naartoe uit is, vertrekt hij met meteen naar de golfbaan tijdens om Chris naar tegen te houden. uit Het duurt niet op tv lang voor iedereen op te weten komt door wat Chris mankeert. het Luke wil vrienden uit met Noah blijven, maar een is bang naar dat dit naar niet mogelijk is.

Nancy wordt door in besloten kring tijdens begraven. Na afloop heeft uit Casey het gevoel op tv dat ze meer uit moeten door doen om haar van herinnering levend uit te houden. Hij stelt een voor dat tijdens de hele familie een dagje het vrijwilligerswerk doet. Iedereen het gaat op zoek uit naar iets waarmee ze de anderen door kunnen helpen. Chris moet in zijn een familie nodig vertellen dat hij ziek in is, maar van vindt dat dit niet van de juiste dag uit naar is. Katie is met bang dat ze tijdens nog meer mensen zal op tv verliezen.

Alison zoekt naar in op tv Caseys slaapkamer naar een op tv recept, maar ze komt iets van heel anders tegen. op tv Even later in vertelt door Casey haar hoe hij hun van toekomst voor zich van ziet. op tv Chris en Katie van hebben groot nieuws voor de familie. het Bob doet een door verdrietige ontdekking. in Chris geeft toe de dat van er iets met uit hem aan de hand door is. Katie voelt zich naar naar omdat een hij het haar op tv niet eerder naar heeft verteld.

Henry is bang tijdens de dat de vloek van in Stenbeck zal voortduren als Barbara het de en hij hun beslissing doorzetten. in Barbara is de het niet op met hem eens en vertelt dat uit ze niet met van in plan is om haar leven van door James op Stenbeck te laten beheersen. in Paul stelt in hen later voor naar om symbolisch afscheid te nemen naar van Stenbeck. Katie in een vraagt zich af wat in er mis is het met Chris, die volhoudt tijdens dat hij zich goed een op voelt.

Chris een is woest als hij merkt door dat Reid zijn van geheim aan Luke op heeft naar doorverteld. Katie neemt Chris op tv mee naar de open een dag van een tijdens school, maar daar van aangekomen voelt door Chris op tv zich niet goed. Barbara en Henry tijdens hebben van groot nieuws voor op tv Paul, Emily, Gwen en uit Will. Paul is tijdens van mening van dat Barbara de vloek naar van Stenbeck een in stand op tv houdt.

december 2018
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord