Programma gemist?

Bob is van zijn de spullen aan het pakken naar voordat hij met Kim naar op tv Arizona van vertrekt. Tijdens het tijdens pakken blikt hij terug op uit een zijn leven en zijn carrière als op tv arts in op tv Oakdale. op tv Chris en Katie besluiten wat ze de met op tv hun toekomst gaan met doen. Jack en Carly in hebben op spannend nieuws voor iedereen. Lily en tijdens door Holden komen steeds van dichter tot elkaar. van Craig richt zijn pijlen het intussen op door Rosanna.

Luke en Noah tijdens hebben naar een goed op gesprek en realiseren naar zich wat ze samen uit allemaal hebben met meegemaakt. Lucinda en het Lily hebben het nog steeds op tv niet bijgelegd en op tv Lucinda vraagt zich af tijdens wat de ze nog kan doen een om hun band weer op tv de te herstellen. Lily en naar Holden komen tijdens een intiem uit gesprek dichter op tot elkaar. Jack, naar Carly en Dusty doen uit er alles met aan de om Janet zo goed met mogelijk te steunen tijdens naar de naar bevalling. Jack krijgt schokkend nieuws te met naar horen.

Carly van en Jack beloven elkaar eeuwige het trouw in tijdens een ceremonie waar ook op tv Gwen, tijdens Rosanna en door Molly hun aandeel het in hebben. Molly en Holden komen op tv weer dichter tot op tv op elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij een heeft besloten van om naar het de politieacademie op tv te gaan. Gabriel door laat Craig weten dat hij de weer teruggaat naar van Montega. Craig is door hier niet blij mee van door en krijgt steun van Rosanna. Carly tijdens en Jack treffen van Dusty uit en Janet aan in een op benarde op positie.

Een bijzondere dag op voor Carly een en het Jack is aangebroken. Carly is tijdens enorm in verrast als Gwen een Rosanna binnen brengt. Als Carly even het een van moment voor zichzelf neemt, van raakt ze een iets kwijt naar dat haar erg dierbaar op is. Jack van bedankt Parker, Will en Holden omdat uit een ze er voor hem zijn. het Hij vertelt van hen dat van hij nooit had het gedacht nog gelukkig te kunnen van zijn na de op tv dood van van Brad. Lily en Gabriel waarschuwen in in Craig om weg tijdens te blijven. Janet en op Dusty beleven spannende op momenten.

Parker en Sage op zijn in blij dat uit Jack en Carly op tv weer gelukkig zijn door samen. Sage hoopt dat ze in weer gaan trouwen door en het wil ze wel de een duwtje in de van goede richting geven, maar Parker in is bang dat op tv tijdens een huwelijk de boel weer naar zal verpesten. in Als Janet op tv last van haar buik krijgt, besluit op van de arts een echo te maken. tijdens In in het ziekenhuis komen met Janet en Dusty voor op een grote verrassing uit te de staan. Faith is jaloers tijdens op de op tv band tussen Parker en op tv Liberty.

Lily het en Holden laten van zich niet wegsturen op tv door de oom van uit Reid. Ze vertellen hem op over tijdens de relatie tussen Luke en in Reid met en dat Reid tijdens de laatste tijd steeds op meer zijn menselijke kant met liet zien. Katie van besluit Chris te uit van vertellen wiens hart hij nu heeft. op Chris schrikt hier met erg van van en de voelt zich verantwoordelijk voor wat tijdens er met in Reid is gebeurd. John begrijpt van van Lucinda naar dat ze opnieuw haar tijdens zaak een boven vrede met met Lily verkiest.

Lily naar en Holden proberen Luke te naar troosten en helpen op hem in met de nalatenschap van Reid. het Samen ontdekken ze het dat Reid van een oom de had, maar die blijkt in niets van met zijn neef te maken te met willen hebben. Alison naar naar maakt zich zorgen om Luke en het vraagt Noah of op tv hij iets voor uit hem kan van doen. Katie, op tv Margo, Bob in en Kim krijgen tot de hun opluchting uit te horen dat Chris door het goed van maakt. Ze schrikken als van de nog onwetende Chris naar op Reid tijdens vraagt.

Alison en tijdens Chris proberen Luke de ervan te met overtuigen om iedereen te vertellen tijdens dat de Reid naar het Bay City op Hospital is het om het van hart voor Chris te halen. op tv Iedereen reageert blij, in op maar dan komen Margo het en Tom tijdens met slecht nieuws: Reid is betrokken van bij een door ernstig ongeluk. tijdens Dit blijkt in gevolgen voor Chris op te hebben.

Chis wil op geen door LVAD, een hulpapparaatje voor het zijn hart, omdat op hij bang is het te sterven. Voor hij een uit definitieve beslissing heeft tijdens genomen, krijgt met Bob de van Tom te horen op dat hij een de hart heeft gevonden. Iedereen is met dolgelukkig, maar dan in op tv krijgt Bob slecht tijdens nieuws. Katie is door nog steeds bij het de graf van Brad in de tijdens hoop er troost een te vinden. uit Henry is er op ook en naar hij vertelt met haar dat ze tijdens het wel zal in redden.

De uit hele familie is in geschokt door het van nieuws dat Chris een ernstig ziek is. in Kim en Bob willen het van Reid op weten waarom hij op Chris' ziekte geheim heeft gehouden. van uit Reid verdedigt zich door te zeggen op dat in hij alleen maar van de wens van door Chris respecteerde. Katie voelt het zich een verdrietig en gaat naar op tv Brads graf. Tom door en Margo zijn vastbesloten een om een nieuw hart een van voor Chris te van vinden.

Bob heeft de een golfafspraak met een het tijdens zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim naar stelt uit voor dat van hij Chris in zijn plaats op tv laat gaan. Chris voelt met zich niet de goed, maar besluit toch op tv met te gaan golfen. Als door Reid van Bob in en Kim hoort naar waar Chris naartoe uit is, vertrekt hij meteen naar een de golfbaan een om Chris tegen een te houden. tijdens Het duurt niet lang op voor op tv iedereen te weten komt wat Chris op mankeert. Luke wil het op vrienden met Noah blijven, uit maar is bang dat een dit niet mogelijk met is.

Nancy op tv wordt in besloten kring begraven. door Na afloop heeft de Casey op het gevoel dat ze meer uit moeten doen om met met haar herinnering levend tijdens te houden. Hij stelt voor op dat de een hele familie een dagje vrijwilligerswerk op tv doet. Iedereen gaat op tv op zoek naar naar iets waarmee ze op anderen kunnen helpen. in Chris moet zijn de familie nodig uit vertellen dat door hij ziek is, tijdens maar vindt dat dit tijdens niet de juiste dag tijdens naar is. Katie is bang dat de ze nog meer mensen het zal in verliezen.

Alison zoekt in uit naar Caseys slaapkamer naar een recept, maar naar ze komt iets op tv heel het anders tegen. Even door later vertelt Casey haar naar hoe hij hun toekomst de voor zich ziet. met Chris de en Katie hebben groot op tv nieuws voor op de familie. Bob doet de een verdrietige ontdekking. Chris met het geeft toe dat naar er iets met hem aan de van van hand is. Katie voelt met zich naar omdat hij het het op haar niet eerder naar heeft verteld.

Henry is naar bang dat de vloek een naar van Stenbeck zal voortduren als Barbara door en hij door hun beslissing doorzetten. de Barbara is het een niet met hem eens naar in en vertelt dat ze niet in van plan is om het haar door leven door door James Stenbeck te laten met beheersen. Paul stelt hen later in door voor om symbolisch op afscheid te nemen van Stenbeck. uit Katie vraagt zich af door wat van er mis is met de Chris, door die volhoudt dat hij zich goed van door voelt.

Chris is de woest als hij merkt van de dat Reid zijn geheim naar aan Luke heeft doorverteld. Katie van neemt van Chris mee van naar de open dag van een naar school, door maar daar aangekomen voelt Chris naar zich niet goed. door Barbara en Henry op op tv hebben groot nieuws een voor Paul, Emily, Gwen en tijdens Will. de Paul is van mening dat met Barbara de vloek van met Stenbeck in op stand de houdt.

juli 2020
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!