Programma gemist?

Bob is zijn naar op spullen aan het pakken voordat hij de met Kim door naar Arizona vertrekt. Tijdens met het pakken tijdens blikt hij terug op een zijn leven en op tijdens zijn carrière als arts het in Oakdale. Chris en naar Katie besluiten wat ze uit met hun toekomst tijdens gaan doen. naar Jack en Carly hebben de spannend nieuws voor op tv iedereen. met Lily en Holden komen steeds tijdens dichter tijdens tot elkaar. Craig de richt zijn van pijlen intussen op met Rosanna.

Luke en Noah met tijdens hebben een goed gesprek en naar realiseren zich wat ze tijdens samen allemaal hebben tijdens meegemaakt. naar Lucinda en tijdens Lily hebben het nog steeds niet op tv bijgelegd op tv en Lucinda vraagt zich met af wat naar ze nog kan doen het om hun band weer naar te herstellen. Lily tijdens en Holden komen het tijdens een intiem de met gesprek dichter tot elkaar. Jack, een Carly en Dusty een doen er in alles aan van om Janet zo goed mogelijk van te steunen tijdens de in bevalling. Jack krijgt van schokkend nieuws in te naar horen.

Carly en Jack tijdens door beloven elkaar eeuwige trouw in op tv een ceremonie waar ook van Gwen, Rosanna door en Molly uit hun aandeel het in hebben. Molly en Holden komen op tv weer dichter tot op elkaar. Parker vertelt uit iedereen dat van hij heeft besloten om tijdens het naar de politieacademie te tijdens gaan. Gabriel laat Craig weten tijdens dat hij weer door teruggaat naar door Montega. Craig het is hier door niet blij mee de en krijgt steun van Rosanna. Carly door en het Jack treffen Dusty en Janet op tv aan in een van op benarde positie.

Een het bijzondere dag voor Carly en tijdens naar Jack is aangebroken. Carly is enorm met verrast als Gwen naar Rosanna binnen in brengt. Als Carly tijdens even een moment voor op zichzelf het neemt, raakt ze iets kwijt door dat haar erg de dierbaar van is. Jack bedankt de Parker, Will en Holden naar omdat ze door er voor hem met zijn. Hij vertelt het hen dat hij een nooit had gedacht nog naar gelukkig op tv te kunnen zijn na een de dood van Brad. door Lily en Gabriel waarschuwen van door Craig om weg te blijven. met Janet en Dusty in beleven spannende tijdens momenten.

Parker en Sage op tv zijn blij op tv dat uit Jack en Carly weer van gelukkig zijn samen. Sage hoopt van in dat ze weer gaan trouwen door en wil ze door wel een naar duwtje in de goede richting het geven, maar met Parker is op tv bang dat een op huwelijk de boel weer het zal verpesten. in Als Janet last van haar een door buik krijgt, besluit op tv de arts een echo te door maken. In door het ziekenhuis komen Janet van en Dusty voor de een grote verrassing op tv te staan. Faith de is jaloers op de met tijdens band tussen Parker en tijdens Liberty.

Lily en in Holden laten naar zich niet wegsturen door met de oom op van Reid. Ze vertellen hem met op over de relatie naar tussen Luke en Reid en dat van Reid de uit laatste tijd steeds meer in zijn in menselijke kant liet in zien. Katie op besluit Chris te vertellen wiens met hart hij nu heeft. met uit Chris schrikt hier op erg van en voelt zich verantwoordelijk uit door voor wat er op met Reid is gebeurd. uit John begrijpt van op Lucinda dat ze opnieuw in haar zaak boven van vrede met Lily met verkiest.

Lily naar en Holden proberen Luke tijdens te troosten door en helpen het hem met de nalatenschap van de Reid. Samen ontdekken ze de dat de Reid een naar oom had, maar die blijkt in niets met zijn neef naar te de maken te een willen hebben. Alison maakt zich zorgen op om Luke en de vraagt Noah door of hij iets het voor hem kan in doen. Katie, Margo, op tv Bob in en Kim krijgen tot uit hun opluchting te horen uit dat Chris het goed door uit maakt. Ze schrikken als een de nog naar onwetende Chris naar Reid tijdens vraagt.

Alison en in Chris proberen naar Luke ervan te naar overtuigen om de iedereen te vertellen dat Reid naar tijdens het Bay City door Hospital naar is om het een hart voor Chris te door halen. de Iedereen reageert blij, maar dan komen op uit Margo en Tom met van slecht nieuws: door Reid is betrokken de bij een ernstig met ongeluk. Dit blijkt de gevolgen voor Chris te uit hebben.

Chis een wil geen LVAD, een een hulpapparaatje voor tijdens zijn hart, omdat van hij bang is te sterven. van Voor naar hij een met definitieve beslissing heeft genomen, krijgt door Bob van in Tom te horen met dat hij door een hart heeft gevonden. Iedereen door is dolgelukkig, maar het dan krijgt Bob uit slecht nieuws. Katie door is nog in steeds bij het graf van door het Brad in de een hoop er troost te vinden. naar Henry naar is er ook op en hij vertelt haar dat op tv ze het wel de zal tijdens redden.

De hele een familie is geschokt door door het door nieuws dat Chris ernstig de ziek is. Kim in en door Bob willen van Reid weten waarom in door hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. door Reid verdedigt door zich uit door te zeggen van dat hij alleen uit maar de wens van Chris respecteerde. op tv Katie voelt zich naar van verdrietig en gaat naar op Brads graf. Tom en het Margo zijn vastbesloten om op een nieuw hart op tv voor Chris te met van vinden.

Bob uit heeft een golfafspraak met uit een zakenrelatie, in maar wil tijdens deze afzeggen. Kim een stelt voor dat hij op Chris in zijn tijdens plaats laat gaan. Chris voelt op tv zich op niet goed, maar besluit de toch de te gaan golfen. een Als Reid van Bob met en Kim hoort op waar Chris naartoe is, vertrekt een hij meteen op naar de golfbaan het om Chris tegen te naar houden. Het duurt op tv niet lang naar voor op tv iedereen te weten komt in wat Chris mankeert. naar Luke wil vrienden naar met Noah naar blijven, maar is bang uit dat dit op tv niet mogelijk is.

Nancy wordt in de besloten de kring begraven. Na afloop door heeft Casey het gevoel tijdens dat ze tijdens meer moeten doen tijdens om haar herinnering tijdens levend te de houden. Hij stelt voor dat met de op tv hele familie een dagje van vrijwilligerswerk door doet. Iedereen gaat op uit zoek naar het iets waarmee ze anderen een kunnen helpen. Chris uit moet zijn familie door nodig vertellen dat hij een ziek uit is, maar vindt dat dit door niet de in juiste dag is. Katie door is bang dat in ze nog meer met mensen zal door verliezen.

Alison in zoekt in Caseys slaapkamer op tv naar een in recept, maar tijdens ze komt iets heel het anders tegen. Even door later vertelt Casey haar hoe het met hij hun toekomst voor zich ziet. met Chris de en Katie hebben groot naar nieuws het voor de familie. Bob doet een op tv door verdrietige ontdekking. Chris geeft toe dat in tijdens er iets met in hem aan de hand is. op Katie voelt tijdens zich naar omdat door hij het haar niet van eerder heeft van verteld.

Henry tijdens is bang dat de uit vloek van op tv Stenbeck zal uit voortduren als Barbara en hij hun de op tv beslissing doorzetten. Barbara een is het niet met hem door eens en op tv vertelt dat ze niet van de naar plan is om haar leven door in met James Stenbeck te laten beheersen. het Paul stelt naar hen later voor om symbolisch met afscheid te nemen met van Stenbeck. Katie in vraagt van zich af wat er mis met is met op Chris, van die volhoudt dat uit hij zich goed uit voelt.

Chris is woest door door als hij merkt dat Reid zijn de geheim op aan Luke heeft doorverteld. Katie naar neemt Chris mee het naar naar de open dag van door een uit school, maar daar op aangekomen voelt Chris zich niet het goed. Barbara het en Henry hebben de groot nieuws voor Paul, naar Emily, Gwen in en Will. Paul tijdens is van mening op tv dat Barbara de vloek op tv van Stenbeck op tv in stand met houdt.

juni 2018
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord