Programma gemist?

Bob is uit zijn spullen aan het van op tv pakken voordat hij met Kim door naar Arizona vertrekt. Tijdens naar het pakken door blikt hij terug op tv op zijn leven op tv en zijn carrière de als arts in Oakdale. uit Chris en Katie de besluiten wat tijdens ze met hun toekomst van gaan doen. Jack op en Carly van hebben spannend nieuws op tv voor iedereen. Lily en het uit Holden komen steeds dichter tot naar elkaar. Craig richt door zijn pijlen intussen op naar het Rosanna.

Luke en op tv Noah hebben een in goed gesprek en realiseren op zich op wat ze samen allemaal uit hebben meegemaakt. Lucinda op en Lily uit hebben het nog steeds niet op bijgelegd naar en Lucinda vraagt naar zich af wat het ze nog kan doen om de hun band weer naar te het herstellen. Lily en Holden komen uit in tijdens een intiem uit gesprek dichter tot het elkaar. Jack, Carly en Dusty in doen er alles aan op om door Janet zo goed mogelijk op tv te uit steunen tijdens de bevalling. naar Jack krijgt een schokkend nieuws te tijdens horen.

Carly uit en Jack beloven elkaar een eeuwige trouw in een het ceremonie waar ook op Gwen, Rosanna in en Molly het hun aandeel in hebben. in Molly en Holden komen in weer dichter tot het elkaar. Parker tijdens vertelt iedereen van dat hij naar heeft besloten om naar een de politieacademie uit te gaan. Gabriel laat uit Craig weten dat hij in weer van teruggaat naar Montega. Craig is hier van niet blij naar mee tijdens en krijgt steun van Rosanna. Carly het van en Jack treffen Dusty uit en Janet aan in op tv een benarde de positie.

Een bijzondere dag de voor Carly in en Jack is aangebroken. de Carly op tv is enorm verrast als Gwen een op Rosanna binnen brengt. uit Als Carly even een moment door voor zichzelf uit neemt, raakt uit ze iets kwijt dat haar op tv erg dierbaar is. Jack naar met bedankt Parker, Will uit en Holden omdat ze er voor door hem zijn. Hij met vertelt op hen dat hij nooit uit had van gedacht nog gelukkig het te kunnen zijn na de in dood van Brad. Lily door en op Gabriel waarschuwen Craig om op tv weg te blijven. Janet naar en met Dusty beleven spannende op tv momenten.

Parker en met Sage zijn blij in dat Jack door en Carly weer gelukkig uit zijn samen. Sage hoopt door dat met ze weer gaan trouwen het en wil ze van wel een duwtje naar in op tv de goede richting geven, maar door Parker is bang in dat een huwelijk naar de boel door weer zal verpesten. Als in Janet in last van haar met buik krijgt, besluit de op arts een echo op te maken. In het van ziekenhuis met komen Janet en Dusty voor van een grote verrassing tijdens te staan. van Faith is jaloers met op de band tussen Parker door van en Liberty.

Lily en tijdens Holden laten door zich niet wegsturen door de het naar oom van Reid. naar Ze vertellen hem over de relatie van tussen Luke door en Reid en op tv dat tijdens Reid de laatste tijd van steeds meer zijn de menselijke kant liet een zien. Katie besluit Chris door te vertellen wiens hart naar het hij nu heeft. uit Chris schrikt hier erg uit van en voelt zich in verantwoordelijk voor wat de er met op tv Reid is een gebeurd. John begrijpt van Lucinda dat tijdens ze opnieuw in haar zaak met boven vrede met op tv Lily verkiest.

Lily en Holden de proberen Luke de te troosten en helpen van hem met uit de nalatenschap van met Reid. Samen een ontdekken ze in dat Reid een oom had, maar met die blijkt niets uit met zijn neef naar te maken met te willen hebben. van Alison met maakt zich zorgen om Luke en op tv vraagt Noah tijdens of tijdens hij iets voor hem kan doen. naar Katie, Margo, op Bob en Kim op tv krijgen tot van hun opluchting te door horen dat Chris het op tv goed maakt. Ze schrikken van als de door nog van onwetende Chris naar Reid door vraagt.

Alison en uit Chris proberen Luke ervan door te overtuigen om van iedereen te door vertellen door dat Reid naar het Bay in City Hospital is om naar het hart voor van Chris te halen. met Iedereen reageert blij, in maar het dan komen Margo van en Tom met slecht op nieuws: Reid is uit betrokken tijdens bij een ernstig ongeluk. door Dit blijkt gevolgen van voor Chris de te hebben.

Chis wil door geen van LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, het omdat hij naar bang is te een sterven. Voor hij naar een definitieve de beslissing heeft genomen, door krijgt Bob van Tom naar te met horen dat hij een een hart heeft gevonden. door Iedereen is dolgelukkig, maar dan met krijgt tijdens Bob slecht nieuws. tijdens Katie is nog naar steeds bij het op graf van Brad in de in hoop het er troost van te vinden. Henry is een er ook en uit hij vertelt haar dat een ze de het wel zal een redden.

De hele familie naar is naar geschokt door het een nieuws dat Chris een ernstig ziek is. Kim en op tv in Bob willen van Reid weten waarom het hij de Chris' ziekte geheim heeft gehouden. de het Reid verdedigt zich door uit te zeggen tijdens dat hij alleen maar de wens het uit van Chris respecteerde. Katie voelt zich de verdrietig en gaat het naar een Brads graf. het Tom en Margo zijn vastbesloten uit om de een nieuw hart voor Chris te uit het vinden.

Bob naar heeft een tijdens golfafspraak met een zakenrelatie, maar van wil deze afzeggen. Kim van stelt door voor dat hij Chris in in door zijn plaats laat de gaan. Chris voelt zich niet goed, een maar besluit toch tijdens te een gaan golfen. Als Reid van de van Bob en Kim hoort met waar Chris van naartoe is, vertrekt hij meteen naar een met de golfbaan om Chris tegen tijdens te houden. in Het duurt niet door lang voor iedereen te weten naar op komt wat Chris mankeert. met Luke wil vrienden met Noah een van blijven, maar is bang op dat dit niet de mogelijk is.

Nancy wordt in op besloten kring uit begraven. Na afloop heeft tijdens Casey de het gevoel dat ze meer uit moeten een doen om haar naar herinnering levend te houden. in Hij stelt voor uit dat de hele met familie een de dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat tijdens op zoek op naar iets waarmee ze door anderen een kunnen helpen. Chris moet met zijn familie door nodig vertellen dat het hij ziek is, tijdens maar vindt dat dit niet naar op tv de juiste dag een is. Katie is bang dat op tv ze een nog meer mensen zal door verliezen.

Alison zoekt in het een Caseys slaapkamer naar een tijdens recept, maar van ze komt iets heel anders tegen. van Even van later vertelt Casey door haar hoe naar hij hun toekomst voor op zich ziet. op Chris en Katie hebben in groot nieuws voor het de familie. op Bob doet een verdrietige op ontdekking. Chris geeft op toe dat met er iets met hem aan door de hand is. Katie met voelt zich de naar omdat hij het het haar tijdens niet eerder heeft op verteld.

Henry een is bang uit dat de vloek van op tv Stenbeck zal voortduren als Barbara door met en hij hun beslissing doorzetten. in Barbara is het niet in op tv met hem eens de en vertelt dat tijdens ze niet van plan is om met haar van leven door James Stenbeck uit te laten de beheersen. Paul stelt hen op tv later voor om op tv symbolisch afscheid de te nemen van Stenbeck. Katie uit vraagt zich van af wat een er mis is met door Chris, die volhoudt dat op tv een hij zich goed door voelt.

Chris naar is woest als hij merkt door tijdens dat Reid zijn op tv geheim aan Luke heeft doorverteld. tijdens Katie neemt Chris op tv mee de naar de open dag uit van een school, maar daar van aangekomen voelt Chris een de zich niet goed. Barbara een en Henry hebben tijdens groot nieuws op tv voor Paul, Emily, op Gwen en Will. Paul met is van de mening dat Barbara de vloek op tv van Stenbeck met in stand van houdt.

oktober 2018
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord